counter
Архів Повернутись назад 21 Лютого 2022
21 Лютого
Політика Путін та Макрон обговорили Україну З ініціативи французької сторони відбулася телефонна розмова Володимира Путіна із Президентом Франції Еммануелем Макроном, повідомляє прес-служба Кремля. Відповідно до заяви, проведено докладний обмін думками щодо ситуації навколо України, а також щодо вироблення «довгострокових юридичних гарантій безпеки Російської Федерації». «Виражена серйозна стурбованість у зв'язку з різким погіршенням обстановки на лінії зіткнення на Донбасі», - йдеться у повідомленні. З урахуванням гостроти ситуації, що склалася, президенти визнали доцільним активізувати пошук рішень дипломатичними засобами по лінії зовнішньополітичних відомств та політрадників лідерів країн – учасниць «нормандського формату». «Ці контакти покликані сприяти відновленню режиму припинення вогню та забезпеченню прогресу у справі врегулювання конфлікту навколо Донбасу», - наголошується у прес-релізі «З урахуванням всього цього Володимир Путін знову акцентував на необхідності того, щоб США і НАТО з усією серйозністю поставилися до вимог Росії щодо забезпечення гарантій безпеки і відреагували на них конкретно і по суті», - додали в прес-службі. Зумовлено продовження контактів на різних рівнях.
Дозвілля Будьте готові до різкої зміни настрою: місячний календар на 21 лютого 2022 року У понеділок, 21 лютого Місяць знаходиться у фазі «Знижуючий» в знак зодіаку Терези. Це 21 день у місячному календарі. Відсоток освітленості супутника Землі складає 77%. Схід відбудеться о 23:55, а захід відбудеться о 09:22. Місяць у знаку зодіаку Терези  Не найкращий час для прийняття відповідальних рішень. Ваша інтуїція може підвести вас у правильному виборі. Відкладіть важливі зустрічі, підписання договорів на невеликий термін. 21 місячний день Гарний день для фізичної та творчої активності. Відмінна нагода для зустрічі з близькими друзями. Невеликі поїздки та далекі подорожі відбудуться на "ура". Не забувайте про саморозвиток.  Зменшений Місяць Фаза підходить для завершення старих справ, а також планування нових завдань та цілей на найближче майбутнє. Можлива різка зміна настрою, через яку можуть виникнути серйозні сварки та конфлікти. Стримуйте емоції! Вплив дня тижня - понеділок  У понеділок варто слухати лише себе. Не довіряйте навіть давнім знайомим. На роботі можуть виникнути труднощі, але вже незабаром їх вдасться позбутися. 
Сонник Сон у ніч з 20 на 21 лютого: тлумачення за місячним календарем Сны, увиденные в ночь с 20 на 21 февраля, призваны продемонстрировать, как развивается ваша творческая энергия. Если сновидение было приятным и светлым, значит, вы все делаете правильно и корректировка ваших шагов или решений не нужна. Если в ночь с воскресенья на понедельник приснился кошмар, то стоит задуматься над своим поведением.  Кроме того, в эту ночь можно увидеть определённые символы, которые подскажут, как нужно действовать в ближайшее время. Так, если вам приснился пожар, то нужно обратить внимание на сам сюжет сновидения.  Если вы тушите огонь, значит, впереди вас ждёт борьба с внешними обстоятельствами. Если сбить пламя никак не удаётся - вы столкнётесь с серьёзным противостоянием. Если вам приснится пепелище, то стоит задуматься о собственном здоровье.  Если в ночь с 20 на 21 февраля вам приснятся роды, это станет символом освобождения от чего-то. Если такой сон приснится в 21-е лунные сутки, это будет означать, что пора начинать жизнь с чистого листа. 
Гороскоп Любовний гороскоп на 21 лютого 2022 року: що обіцяють астрологи Сьогодні не варто чекати на легкість у відносинах, зате можливі прикрі непорозуміння та нестиковки. Є шанс переплутати місце або час зустрічі, забути вдома телефон, назвати кохану людину іншим ім'ям… Про такі дні за старих часів говорили: «Все через пень-колоду». Щоб звести до мінімуму втрати, намагайтеся філософськи сприймати негаразди і по можливості проведіть романтичний вечір вдома. ОВНИ Друга половинка цього дня може виявляти до вас зайву уважність, схожу на нав'язливість. Зірки кажуть: не дратуйте. 21 лютого ви маєте стати зразком терпіння. ТЕЛЬЦІ Не намагайтеся закликати партнера до участі у ваших справах - нічого путнього з цього не вийде. Краще відразу зверніться до професіоналів - і нерви збережіть, і атмосферу в будинку. БЛИЗНЮКИ   21 лютого обранець може вам допомогти порадою. Звичайно, рішення ви прийматимете самостійно, але його ідеї все ж таки розгляньте, кажуть зірки. РАКИ Якщо рідні другої половинки даватиму вам поради 21 лютого, не відкидайте їх. Швидше за все, вони виявляться робітниками. Особливо якщо ви добре подумаєте над ними. ЛЬВИ Ви в цей день можете припуститися помилки. Важливо відразу зізнатися у ній обранцеві. В іншому випадку ви можете так закопатися у брехню, що докопатися до істини буде складно. ДІВИ Якщо друга половинка попросить вас про щось, не сперечайтеся. Зірки кажуть, цього дня вам у будь-якому разі потрібно буде виконати чиєсь прохання. Нехай краще за її автором стане кохана людина. ТЕРЕЗИ 21 лютого обранець, поговоривши з вами, може зробити важливі висновки. У цей момент важливо бути поряд, кажуть зірки. Інакше висновки виявляться вам не на руку. СКОРПІОНИ Якщо друга половинка буде надмірно ревниво налаштована цього дня, не намагайтеся відбутися жарти. 21 лютого ви маєте бути серйозно налаштовані, кажуть зірки. СТРІЛЬЦІ 21 лютого кохана людина може виявитися для вас своєрідним лакмусовим папірцем. Якщо йому щось не сподобається, прислухайтеся до його погляду. КОЗЕРІГИ 21 лютого вам потрібно бути уважними щодо обранця. Можливо, цього дня ви зможете запобігти якомусь його неправильному вирішенню. ВОДОЛІЇ 21 лютого ваша друга половинка може відбитися від рук, попереджають зірки. Якщо ви вирішите цього дня поговорити з нею до душі, то готуйтеся до протистояння. РИБИ 21 лютого ви зможете впоратися не лише зі своїми справами, а й із завданнями коханої людини. Тільки при наданні допомоги будьте максимально тактовними, радять зірки.
Дозвілля Народні прикмети на 21 лютого 2022 року: що не можна робити на Захарія Православні 21 лютого згадують старозавітного пророка Захарія, у народі ж цей день отримав назву Захар-Серповидець. 21 лютого селяни стежили, щоб серп був наточений, інакше у господарстві могло статися нещастя. У цей день слід уникати хірургічних втручань у організм, особливо це стосується стоматологічних процедур. У народі вважалося, що успіхом вони не закінчаться. Проблеми з ротовою порожниною будуть і в тому випадку, якщо 21 лютого плюватимуться. Якщо ж плюнути собі під ноги, можна затьмарити свій життєвий шлях, говорили предки. Не рекомендується 21 лютого брати в руки палиці, гілки та будь-які довгі коріння. Наші прапрапрадіди вірили в те, що якщо не послухатись цієї заборони, будеш битий. Не варто цього понеділка і піднімати з землі гроші. Короткочасна вигода призведе до великих фінансових проблем. Заборонено 21 лютого проводити маніпуляції із нігтями. У цілому нині цей день погано підходить для косметологічних процедур. Якщо є можливість, краще перенести їх на другий день.
Спорт Олімпіада-2022. Фігурне катання. На американських фігуристів подали до суду за порушення авторських прав Музична група Heavy Young Heathens подала до суду на американських фігуристів Алекса Кніріма та Брендона Фрейзера за порушення авторських прав, повідомляє Sports.ru. Кнірім та Фрейзер виступають разом у парному катанні. Як повідомляє портал Courthouse News, позов був поданий після виступу дуету в командному турнірі Олімпіади в Пекіні. Фігуристи виконали коротку програму під пісню The House of the Rising Sun, записану гуртом Heavy Young Heathens. Серед відповідачів за цим позовом також вважається Федерація фігурного катання США. "У нас чудова команда, яка цим займається, тому щодо всього того, що відбувалося останнім часом, ми не особливо в курсі, нам не повідомляли нову інформацію, і ми не брали участі в цьому. Ми намагалися сфокусуватися на своєму виступі. Звичайно, нам розкажуть оновлення щодо ситуації сьогодні пізніше. Але зараз ми знаємо дуже мало деталей", - цитує Фрейзера ТАСС. 19 лютого Кнірім та Фрейзер посіли шосте місце у змаганнях пар. У командному турнірі вони раніше вибороли срібло.
Гороскоп Місячний день сьогодні 20 лютого 2022 року Сьогоднішня неділя — час підбиття підсумків та постановки нових цілей на останній понеділок зими. Разом із місячним календарем зробити це набагато легше, навіть якщо Місяць сьогодні підкине додаткові проблеми. Більшість людей має дуже спокійний і приємний день, який допоможе як слід відпочити. Якщо у вас є плани, що далеко йдуть, спробуйте не займатися ними, а спланувати справи на майбутнє. Включатися в роботу зараз не зовсім доречно. Положення Місяця дає унікальні шанси для тих, хто налаштований добре розслабитися. Фаза Місяця: в цей 20 місячний день правити світом буде Місяць у Терезах. Вона другий день у цьому Знаку, який втратить частину своїх сил, тому почне гармонійно поєднуватися зі старіючим Місяцем. Терези люблять, коли Місяць ні до чого їх не підштовхує. Ми, як і наше нічне світило, сьогодні почуватимемося дуже добре. Магнітні бурі 20 лютого: ситуація 20 лютого буде неспокійною, але ймовірність виникнення магнітної бурі мінімальна. Що принесе успіх сьогодніспілкування;легкість;планування;домашні справи;оптимізм;романтика.Що відлякає успіх у цей деньвеликі витрати;переїдання;втома.Домашні справи за місячним календаремСьогодні діють два правила: не займатися домашніми справами до втрати пульсу та частіше звертатися до стихії Повітря та Води за допомогою. Наприклад, можна провітрити добре приміщення, помити вікна, освіжити дзеркала, влаштувати прання. Головне — не перевтомлюватись при цьому. Експерти також рекомендують робити все легко, без нервів та поспіху. У такому разі справи будуть вкрай успішними. Одяг та талісмани удачі на цю неділюСьогодні Місяць подарує нам приємне спілкування та нотки романтики, тому від образу буде потрібно більше деталей, що підкреслюють привабливість. Палітра кольорів повинна складатися з відтінків білого, сірого, блакитного. Жінкам можна додати рожеві нотки. Ці кольори відбивають дух кохання. З прикрас-талісманів можна віддати перевагу рожевому кварцу, коралу, гранату. Такі камені допоможуть вам залучити більше пристрасті у стосунках. Як слід відпочити допоможуть білий кварц, аметист, аквамарин, а також прикраси із цирконію, платини та кераміки. Настрій та здоров'я у 20 місячний деньСьогодні будуть корисні техніки, що допомагають переналаштувати та оновити енергетику: медитації, йога, прослуховування мантр, читання книг, перегляд добрих фільмів, гра на музичних інструментах, малювання. Їх варто випробувати навіть скептикам, адже дані вправи не заберуть багато часу. Для поліпшення стану здоров'я рекомендується не переїдати, включити до раціону більше води та свіжих продуктів. Корисними будуть оздоровчі процедури, легкі фізичні навантаження, наприклад, прогулянки. Якщо станеться щось неприємне, повернути добрий настрій допоможе методика холотропного дихання. Фінанси та робота 20 лютогоПід покровительством Терезів і спадного Місяця продуктивність буде значно нижчою від звичайного, тому всім, хто сьогодні працює, не варто очікувати високих результатів. Найкраще просто вчасно завершити найважливіші справи. Непогано можуть відбутися бізнес-переговори. Цей день підходить, щоб намітити цілі на майбутнє і зібратися з силами для наступних тижнів дій. Не потрібно витрачати багато грошей — вони стануть вам у пригоді для по-справжньому важливих речей найближчими днями. Єдине, на чому не рекомендується заощаджувати це речі першої необхідності. Кохання та спілкування за місячним календаремТерези — романтичний Знак, тому день буде вдалим для тих, хто хоче тепла, спілкування, кохання. Особисте життя може сміливо виходити першому плані. Навіть якщо виникнуть проблеми у відносинах з коханими людьми, вони швидко вирішаться. Потрібно просто вчасно попросити один одного прощення за образливі дії і слова. Самотнім людям корисні будуть пошуки кохання. Мало кому захочеться робити багато активних дій та ініціатив, щоб влаштувати особисте життя, тому можна перенести пошуки у соціальні мережі та на сайти знайомств. Не драматизуйте, якщо щось піде не так. Астрологи радять не зациклюватись на проблемах. Ми безперечно отримаємо підтримку з боку Місяця в цей день. Не перевтомлюйтеся і плануйте важливі справи, ставте перед собою нові цілі, зустрічайтеся з друзями. Не забудьте ознайомитись з нашим гороскопом на наступний тиждень.
Політика Байден погоджується на саміт безпеки з Путіним, "якщо вторгнення не буде" Як повідомила спікер Білого дому Джен Псакі під час оголошення результатів телефонної розмови президента Франції ЕммануеляМакрона з Байденом, президент США Джо Байден готовий зустрітися з господарем Кремля Путіним для обговорення питань безпеки за умови, що на той час Росія не розпочне нове вторгнення в Україну. У Парижі за результатами зустрічі відзначили, що Макрон в окремих телефонних розмовах запропонував Байдену, Путіну та іншим залученим сторонам провести саміт з безпеки та стратегічної стабільності у Європі. "Президенти Байден і Путін кожен зі свого боку загалом погодилися на такий саміт. Його змістовна частина буде підготовлена ​​держсекретарем Ентоні Блінкеном та міністром Лавровим під час зустрічі цього четверга, 24 лютого. Саміт відбудеться лише за умови, що РФ не вторгнеться в Україну", – зазначає прес-служба президента Франції. Еммануель Макрон готовий разом з усіма сторонами проводити підготовчу роботу до такої зустрічі. Згода Байдена підтвердила прес-секретар Білого дому Джен Псакі. "Президент Байден в цілому згоден на зустріч з президентом Путіним після цієї зустрічі (Блінкена і Лаврова 24 лютого - ред.) знову ж таки, якщо не почнеться вторгнення", - заявила Джен Псакі. > Вона повторила, що Штати готові швидко застосувати проти Росії серйозні санкції, якщо Кремль вибере війну. "Зараз виглядає так, що Росія продовжує готуватися до повномасштабного нападу на Україну найближчим часом", - додала речник. Нагадаємо, 20 лютого президенти Франції та Росії Еммануель Макрон та Володимир Путін у телефонній розмові домовилися спробувати домогтися припинення вогню на сході України та спробувати підготувати зустріч на найвищому рівні за участю України, Росії та союзників для встановлення нового порядку безпеки у Європі. Після цього Макрон зателефонував президенту України Володимиру Зеленському та президенту США Джо Байдену.
Дозвілля Як вибирати ароматичні палички, залучаючи кохання та багатство Підбираючи правильні ароматичні палички, можна залучити до будинку любов та багатство. Східне вчення фен-шуй знається на цьому, адже без пахощів не обходиться практично жодна порада щодо поліпшення енергетики. Пахощі являють собою беззмінний атрибут будь-якого східного будинку. Східна культура використовує їх для відлякування злих духів, а також для позитивного впливу на різні зони та енергію Ці. Ароматичні палички для зони багатстваЗона багатства у будь-якому будинку за умовчанням знаходиться на південно-східному напрямку. Щоб залучити багатство шляхом активізації енергії Ци, краще використовувати ароматичні палички з ароматом шавлії, кориці, базиліка, кедра, сосни або апельсина. Ці запахи допоможуть залучити гроші та удачу у ваше життя. Як уже говорилося, запалювати їх краще на південно-східному боці квартири. Необхідно видалити всі зламані предмети або сміття із південно-східної зони. Нічого зайвого бути там не повинно, щоб не відлякувати позитивну енергію, інакше спалювання паличок просто не спрацює. Використовувати можна навіть сукупність ароматів, не віддаючи перевагу лише одному. Кожен зможе знайти палички на свій смак, адже спектр запахів для залучення грошей вельми великий. Ароматичні палички, що приваблюють коханняНайкращий аромат кохання та еротики – це пелюстки троянд. Ароматичні палички, створені на основі троянд, здатні змінити ваш настрій. Вони розслаблюють, тонізують, пробуджують почуття та нормалізують ауру. Троянди допоможуть зняти стрес, покращити настрій та налаштуватися на любовний лад. Троянда є царицею всіх квітів - її поважають практично у всіх культурах, шануючи як покровительку любові та почуттів. У фен-шуї зоною кохання вважається південно-західний бік будинку. Запалюючи пахощі в цій зоні, ви активуєте любовну енергетику, яка допоможе знайти свою другу половинку або досягти гармонії у відносинах. Зона кохання любить червоний колір, яким можна підсилити її. У ній найкраще розміщувати спільні фотографії, парні статуетки у вигляді метеликів або подаровані другою половинкою цукерки. Крім троянд можна використовувати ароматичні палички із запахом герані, бергамоту, жасмину, лаванди або ромашки. Не зайвим іноді використовуватиме сукупність запахів, а не якийсь конкретний запах. Остерігайтеся розміщення невикористовуваних речей та антикваріату у любовній зоні по фен-шуй. Забирайтеся там частіше - бруд і пил притягують негативну енергію, яка знищує ауру кохання. Найкращу якість мають індійські та таїландські ароматичні палички, які можна купити в інтернеті. Відмінним вибором будуть саме китайські пахощі, зроблені спеціально для шанувальників фен-шуй. Найбільш дорогими та екзотичними є японські пахощі — вони також будуть дуже дієві для залучення любові та грошей.
Події Розповідають про снаряд, що потрапив у прикордонну заставу на Росії. Ситуація все більше нагадує історію з Глайвіце Як повідомили місцеві, а також центральні ЗМІ на Росії, посилаючись на повідомлення ФСБ - снаряд потрапив у пункт прикордонної служби ФСБ по Ростовській області. "Двадцять першого лютого о 9:50 випущеним з території України снарядом невстановленого зразка повністю зруйновано місце несення служби прикордонних нарядів , розташоване на відстані близько 150 метрів від російсько-українського кордону", — йдеться у релізі. У тексті наголошується, що постраждалих немає, на місці працюють сапери. Нагадаємо, що Україна неодноразово заявляла, що не планує і не проводить жодних наступальних операцій, бо не хоче війни, проте за поребриком комусь лаври Геббельса не дають спати спокійно і дуже хочеться повторити історію з Глайвіце.
Суспільство оформление ленты  AFP: Air France скасувала заплановані на 22 лютого рейси з Парижа до Києва та назад Як повідомили французькому інформагентству Agence France-Presse, авіакомпанія Air France скасувала заплановані на вівторок рейси з Парижа до Києва та назад. Інформація активно розповсюджується російськими ЗМІ. РІА Новини, посилаючись на представника прес-служби компанії Матьє Гійо, повідомило про відміну двох рейсів AF1752 і AF1753 в та з Києва у вівторок, 22 лютого 2022 року "Air France постійно стежить за розвитком геополітичної ситуації на обслуговуваних нею територіях, щоб забезпечити найвищий рівень безпеки польотів. У зв'язку з ситуацією на місці (на Україні - ред.) і як обережність рейси AF1752 і AF1753 в та з Києва у вівторок, 22 лютого 2022 року, скасовано", - повідомив представник прес-служби. Однак у прес-службі аеропорту Бориспіль не підтвердили (але й не спростували) цю інформацію, а на онлайн табло аеропорту змін та повідомлень про відміну рейсів немає
Економіка Глава МЗС Латвії розповів, якими мають бути санкції ЄС проти Росії Санкції ЄС проти Росії мають бути застосовані до газопроводу Nord Stream 2 та фінансового сектору, заявив міністр закордонних справ Латвії Едгар Рінкевич ("Нова Єдність") на засіданні ради ЄС із закордонних справ у Брюсселі. Латвія також виступає за введення експортних обмежень, щоб обмежити передачу до Росії товарів подвійного призначення та високих технологій, повідомили агентству LETA у МЗС.За словами Рінкевича, ескалація Росією ситуації на Донбасі та рішення залишити російські війська в Білорусі після закінчення військових навчань однозначно говорять про те, що ЄС має розпочати запровадження санкцій проти Росії. "Ми вважаємо, що Росія заслуговує на осуд за свої агресивні та деструктивні дії, навмисну ​​ескалацію ситуації в регіоні і зазіхання на суверенітет і територіальну цілісність України", — сказав міністр. Коментуючи присутність російських військ у Білорусі після офіційного завершення військових навчань, Рінкевич зазначив, що офіційний Мінськ стає все більш залежним від Росії. За словами Міністра, цей крок серйозно загрожує суверенітету країни. Міністри ЄС також зустрілися із міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. Український колега дав оцінку поточної ситуації у зв'язку із загрозою російського військового вторгнення. Рінкевич підтвердив, що Латвія рішуче підтримує Україну і закликав ЄС розпочати процес санкцій проти Росії. Міністр також висловив підтримку проведенню найближчим часом у Києві засідання ради ЄС із закордонних справ.
Політика Окупаційна влада непідконтрольних Україні територій закликала Росію надати військову та фінансову допомогу Істерика, що розганяється в російських ЗМІ за активної підтримки окупаційних адміністрацій непідконтрольних Києву українських територій Донецької та Луганських областей, йде за своїм логічним планом. Після того, як названа в пропагандистських ЗМІ "евакуацією" депортація цивільного населення досягла певного градуса напруженості, представники окупантів заговорили про те, що не завадило б Росії почати надавати фейковим утворенням "Л/ДНР" військову та фінансову допомогу. Саме про це заявив основний речник окупаційної адміністрації ДНР Едуард Басурін в ефірі You-Tube каналу Соловйов-Live, який веде топ-пропагандист російського телебачення. «Насамперед моральна (допомога — ред.), фінансова, теж я б не відмовився, військова — теж необхідна, за різними напрямками», — сказав Едуард Басурін в ефірі You-Tube каналу Соловйов-Live. "Завернули" запит про військову допомогу в картинку про необхідність моральної підтримки від Росії. «Люди, які живуть тут, повинні знати, що за їхньою спиною нас ніхто не зрадить, що ми є друзями»,— доповнив він. Нагадаємо, що раніше сьогодні, 21 лютого, прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков не став відповідати на запитання журналістів про те, чи Росія планує надавати військову допомогу Донбасу. Загострення ситуації на сході України розпочалося минулого тижня. Окупаційні адміністрації непідконтрольних українських територій без підстав оголосили про початок евакуації цивільного населення окупованих територій та оголосили загальну військову мобілізацію. Після чого ЗМІ на Росії стали регулярно публікувати інформацію про неіснуючі обстріли з боку ЗСУ, а також публікувати неправдиву інформацію, більша частина якої хоч і виявляється після публікації, але не доходить до цільової аудиторії тих ЗМІ, які публікують цю неправдиву інформацію. Це загострення, крім усього, дало "привід" владі Росії не припиняти військові навчання на кордоні з Україною, що спочатку було приводом для конфлікту Росії із західними країнами.
Спорт Австрійський лижник розповів, як допінг впливає на результати Норвезький таблоїд Dagbladet взяв інтерв'ю у австрійського лижника Макс Хауке, який попався на застосуванні допінгу. Макс Хауке у великому інтерв'ю Dagbladet розповів, чому він вживав допінг, як обманювали систему контролю за дотриманням антидопінгових правил. Хауке розповів застосування допінгу: як переливання крові впливали на його результати. Спортсмен займався переливанням крові з 2016 до 2019 року, після чого його шахрайство розкрилося. «Якщо я біг 30 хвилин, то з допінгом результати покращувалися на 30 секунд. Якщо брати годинну дистанцію, можна було відіграти хвилину. Я ставав набагато кращим після допінгу. Багато хто подумає, що це невеликі числа. Але це не так. Якщо подивитися на протоколи, то це прискорення дозволяє досягти багато чого. Наприклад, на 15-кілометровій дистанції 30-секундне покращення результату дозволить піднятися з 30-го на 15-те місце. Мені дуже хотілося досягти успіху на домашньому етапі Кубка світу. Я думав, що багато моїх конкурентів приймають допінг. Тому вирішив також його прийняти, щоб досягти більш високих результатів», - цитує Хауке Dagbladet.
Політика Российские СМИ публикуют информацию про уничтожение двух украинских БМП, перешедших границу (обновлено) Російські ЗМІ розпочали публікацію інформації про порушення російського кордону одразу двома екіпажами українських БМП. Почала розповсюджувати цю інформацію РІА Новини з посиланням на інформацію, яку повідомили в прес-службі Південного військового округу (ЮВО). Як додали у відомстві, під час перестрілки на територію Росії зайшли дві бойові машини ЗСУ для евакуації диверсантів. Обидві машини вдалося підбити. П'ятеро солдатів ЗСУ знищено, серед російських військових постраждалих немає. "В результаті бойової зіткнення п'ять порушників кордону Російської Федерації зі складу диверсійно-розвідувальної групи знищено", - йдеться в повідомленні. Зазначається, що серед російських солдатів втрат немає. Станом на 14:50 за київським часом реакції Києва на цю інформацію не надійшло, як і жодної іншої інформації, що підтверджує цю заяву 15:10 за київським часом – у ЗСУ спростували заяви Росії про спробу прориву «українських диверсантів» на територію РФ. Глава МЗС України стверджує, що Київ не нападав на Донбас, не посилав диверсантів та не обстрілював території Росії чи КПП на кордоні   Категорично спростовую дезінформацію РФ. Україна:Не нападала на Донецьк, ЛуганськНе надсилала диверсантів чи БТРи через кордон Не обстрілювала територію РФ чи КПП на кордоніНе вчиняла диверсійНе планує подібних дій.Вимагаю від РФ негайно зупинити фабрику фейків. — Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba) February 21, 2022
Політика Російські ЗМІ: Пушилін та Пасічник звернувся до Путіна з проханням визнати окуповані райони України Росією РІА Новини опублікували з позначкою "терміново-блискавка" інфлюацію про те, що ватажок окупаційної адміністрації непідконтрольних Україні районів Донецької області звернувся до господаря Кремля із проханням визнати ці області "незалежними". Водночас вони ж опублікували таке ж прохання від голови окупаційної адміністрації Пасічника. Нагадаємо, раніше  у своєму виступі після зустрічі з канцлером Німеччини Олафом Шольцом Путін заявив на питання про подане йому сьогодні звернення депутатів Держдуми про визнання маріонеткових "Л/ДНР" "Я виходитиму з того, що ми повинні зробити все для вирішення проблеми Донбасу, але зробити це все, перш за все виходячи з не до кінця реалізованих можливостей щодо виконання Мінських угод".  
Політика Путін розпочав позачергове засідання радбезу одразу після поводження Пушиліна з Пасічником. Как ранее сообщала АСН-Украина, сегодня, в понедельник 21 февраля главы оккупационных администраций неподконтрольных Киеву украинских территорий Пушилин с Пасечником выпустили для Российских СМИ обращения к Путину с просьбой признать самостоятельность оккупированных территорий. Сразу же после их обращения началось анонсированное ранее  заседание совета безопасности во главе с Путиным. В начале заседания Путин четко обозначил цель сегодняшнего заседания совбеза - определить шаги по Донбассу, имея в виду и обращение главарей оккупационных администраций с просьбой признать их суверенитет. В продолжении своей речи, Путин очередной раз дал свою субъективную оценку событиям в Украине, которые произошли в 2014 году. Далее Путин попросил Лаврова и Козака доложить о своих оценках ситуации по Донбассу Лавров говорит, что Запад не готов воспринимать предложения России о нерасширении НАТО
Спорт Каміла Валієва опублікувала емоційне звернення до вболівальників Каміла Валієва - зірка всіх стрічок новин протягом практично всієї Олімпіади через допінг-скандал, що вибухнув відразу після командного виступу, фігкристка збірної команди від Олімпійського Комітету на Росії подякувала вболівальникам за підтримку в ситуації, в якій вона опинилася на Олімпіаді в Пекіні. Після перемоги збірної ДКР з Валіївою у складі у командному турнірі стало відомо про позитивну допінг-пробу 15-річної фігуристки. Спортивний арбітражний суд допустив Камілу до участі у особистих змаганнях. У результаті вона зайняла четверте місце, незважаючи на те, що вважалося фаворитом змагань. Було видно, що їй не просто далася нервова напруга та увага всього світу. «Хочу подякувати всім без винятку людям, які опинилися поруч зі мною в цій непростій ситуації: хто реально був поруч і не давав остаточно впасти духом, хто писав слова підтримки, хто просто думав про мене, хто молився, хто вірив мені та в мене. Дякуємо моїм уболівальникам, моїй сім'ї та друзям, всій команді ДКР, моїй країні та людям з усього світу. Дякую вам всім! Низький вам уклін! Я завжди буду це пам'ятати, дякувати вам і кататися для вас», - написала Валієва.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от Kamila Valieva (@kamilavalieva26)
Здоров`я Як доглядати жирну шкіру? Активна робота сальних залоз призводить до забруднення пір, появі жирного блиску, акне. Жирна шкіра потребує особливого догляду, який має включати кілька процедур. Для них важливо вибрати відповідну косметику.  Догляд за шкірою, схильною до жирності Жирну шкіру легко дізнатися по надлишковому блиску, розширеним порам, чорним точкам. Тьмяний колір, судинна сіточка, постійні прищі та лущення — все це не тільки псує зовнішній вигляд, а й не дає тканинам виконувати свої функції повноцінно. На тлі цих проблем проявляється і зневоднення, що важливо врахувати під час виборів доглядових засобів. Одним з найбільш ефективних визнано Віші гель для вмивання, який входить у лінію дерматокосметики для схильної до недоліків шкіри. Догляд повинен складатися з таких процедур:  очищення; знищення бактерій; тонізування; зволоження; живлення.  Дерматокосметика Vichy не містить спирту, який часто включають засоби для догляду за жирною шкірою. Це одна з основних помилок, оскільки спирт лише ускладнює проблему. Він пересушує, посилює лущення, свербіж та дискомфорт.  Починати догляд необхідно з очищення. Для цього важливо використовувати засоби, які розщеплюють себум, не ушкоджуючи гідроліпідний шар, як це робить спирт. Порушення цілісності захисного шару сприяє зневодненню, робить епідерміс уразливим. Очищення має бути спрямоване також на видалення бруду з пір та їх звуження. Забруднені пори — причина появи чорних точок та прищів.  Очищаючий засіб повинен містити такі компоненти: цинк — підсушує прищі та чинить антибактеріальну дію; мідь — регулює роботу сальних залоз; саліцилова кислота — прискорює відлущування ороговілих клітин та сприяє зростанню нових. Вибирайте м'який антибактеріальний засіб від Vichy. Надлишки себуму та інші забруднення — сприятливе середовище для розмноження патогенних мікроорганізмів, що є джерелом запалень.  Живлення та зволоження жирної шкіри Через виражений блиск багато хто вважає, що жирна шкіра не вимагає зволоження. Однак для неї навпаки характерна зневодненість, тому потрібний ефективний зволожуючий засіб. Це може бути сироватка з гіалуроновою кислотою, збагачена вітамінами, а також креми та бальзами.    Для жирної шкіри слід вибирати засоби з легкою текстурою, які легко проникають у дерму через шар епідермісу. Поживний крем можна застосовувати у нічний час. Не забувайте про необхідність використовувати захисні креми від ультрафіолету. Сонячні промені сприяють зневодненню та руйнуванню клітин. Якщо у вас жирна шкіра, доберіть додатковий догляд за волоссям.    
Політика Основні тези Путіна на засіданні Радбезу 21 лютого 2022 року Перші заяви: Київська влада не збирається виконувати Мінські угоди, вони публічно багаторазово про це заявляли; Київська влада двічі провела каральні операції на Донбасі, зараз загострення відбувається втретє; Мета сьогоднішнього засідання Радбезу - визначити кроки по Донбасу, маючи на увазі та звернення ДНР та ЛНР з проханням визнати їхній суверенітет; Питання визнання ДНР і ЛНР тісно пов'язані з глобальними проблемами забезпечення безпеки у світі та Європі зокрема. Якщо Україна стане членом НАТО, то загрози Росії багаторазово зростуть. Путін боїться, що Київ почне відвойовувати Крим, оскільки вони не визнають його входження до складу РФ, а НАТО долучиться до цих подій.           Выступление Лаврова   Напомним, заседание совбеза было анонсировано вчера, но началось после того, как сегодня опубликовали видео главари оккупационных администраций    
Політика Напад РФ може статися сьогодні - Пентагон У Пентагоні вважають, що напад Росії на Україну може статися вже у понеділок, 21 лютого. Про це заявив представник Міноборони США Джон Кірбі в ефірі телеканалу CNN, передають Українські новини. na-ukrainu-uzhe-segodnia" target="_blank" rel="nofollow">Вісті. При цьому Кірбі зазначив, що для дипломатії ще є час. "Так, дійсно так", - сказав він, відповідаючи на запитання про те, чи може вторгнення розпочатися найближчим часом. За словами Кірбі, російське "вторгнення" може розпочатися будь-якого дня. "Що ж, сьогодні може бути цей день. Ми сподіваємося, що цього не станеться", - сказав Кірбі, додавши, що США продовжують використовувати усі дипломатичні можливості. Нагадаємо, сьогодні президент РФ Володимир Путін проводить позачергове засідання Ради безпеки РФ, на якому розглядаються пов'язані з Україною питання.
Політика "Рішення буде прийнято сьогодні", - сказав Путін і трансляція різко обірвалася. Після того, як сьогодні глави окупаційних тимчасових адміністрації на непідконтрольних Києву українських територіях опублікували відео звернення до Путіна з проханням про визнання окупованих територій самостійними державними утвореннями в Кремлі, було терміново скликане позачергове засідання ради безпеки, яке було анонсовано ще позавчора. Що ми дізналися зі сценарію кремлівського інсценування зі слів промовців на так званій раді безпеки під проводом Путіна. Шойгу повідомив, що Україна має значно більше можливостей у плані ядерної зброї, ніж у Ірану та КНДР. Україна має обладнання, технології та фахівці для створення ядерної зброї. Медведєв запропонував визнати незалежність окупованих районів Донецької та Луганської областей України, якщо події розвиватимуться як і зараз (нагадаємо, зараз події розвиваються за прописаним Кремлем сценарієм). Дмитро Козак забув прочитати сценарій і забарився під час виступу: «Володимире Володимировичу, якщо... тут чи потім? Я хотів відповісти на запитання, чи приєднувати, чи не приєднувати Донбас? Що робити з цим далі? Як використовувати на переговорах із Заходом?» Валентина Матвієнко "щиро" дивувалася: що Росія поганого зробила Україні? Є підозра, що її слова стануть мемом. Ми їм газ майже безплатно постачали, на відміну від американців, які 5 мільярдів витратили на зміну режиму.   Мішустін заявив, що влада РФ вже давно веде підготовку до можливої ​​реакції Заходу на визнання окупованих територій самостійними. Наприкінці запису засідання радбезу Путін заявив щодо визнання окупованих районів фразою «Рішення буде прийнято сьогодні», після чого запис різко зупинився. Відео їх виступів можна переглянути на нашому телеграм каналі за посиланням                
Гороскоп Гороскоп на 22 лютого 2022 року. Діви, сьогодні краще не давати людям обіцянок. Терези, на вас чекає безліч несподіваних, але приємних подій 22 лютого 2022 року. 22 місячний день. Зменшення Місяць у знаку Скорпіон ♏ Несприятливий день за місячним календарем. Не дуже сприятливий день для любовних та інших міжособистісних стосунків. Підвищено ймовірність конфліктів та розбіжностей та у діловій сфері. День краще посвятити благодійності, роздавати милостиню, робити подарунки, виконувати прохання інших людей. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Зодіак для Овнів на 22 лютого говорить, що можливо, вам потрібна зміна цілей і пріоритетів. Нове знайомство приведе до романтичних наслідків вільних представників знака. Увечері піде на користь прогулянка на свіжому повітрі. ♉️ Телець Астропрогноз для Тельців на 22 лютого пише, що в цей день вам пора зайнятися врегулюванням особистому житті. Запросіть другу половинку на побачення. Якщо ви вільні, то не бійтеся робити перший крок. ♊️ Близнюки Загальний гороскоп для Близнюків на 22 лютого каже, що сьогодні деяким представникам знака доведеться повертати борги як матеріальні, так і кармічні. Співпраця в колективі, зміцнить ваші позиції, тому не намагайтеся самостійно справлятися з важкими завданнями. Довіртеся внутрішнім інстинктам. ♋️ Рак Зодіакальний прогноз для Раків на 22 лютого вважає, що сьогодні краще провести цей день в сімейному колі. Чи не зачиняйтеся для нових знань, скоро вони можуть вам знадобитися. Пийте менше кави, через надлишок кофеїну можуть бути проблеми зі сном. ♌️ Лев Астропрогноз для Львів на 22 лютого каже, що сьогодні вам не варто поспішати і намагатися стрибнути вище своєї голови. Якщо в справах ви ще не вийшли на фінішну пряму, то не варто звертатися до керівництва за схваленням ваших ідей. Досягти мети зможете набагато швидше і простіше, коли знайдете надійних інвесторів. ♍️ Діва Загальний гороскоп для Дев на 22 лютого каже, що сьогодні краще не давати людям обіцянок, які залежать не тільки від вас. Обставини можуть скластися таким чином, що складно буде їх виконати. Можуть дратувати побутові речі та електроприлади, але ставитеся до подібних речей простіше. ♎️ Терези Зірки для Терезів на 22 лютого пророкують, що вас чекає безліч несподіваних, але приємних подій, який буквально зможуть перевернути ваше життя і змусять по-новому подивитися на тих, хто поруч і що з вами відбувається. Прийшов час робити ревізію і змінювати життя на краще. ♏️ Скорпіон Зодіак для Скорпіонів на 22 лютого говорить, що сьогодні ви неймовірно схильні сторонньому впливу. Краще в цей день і зовсім не приймати важливих рішень, ніж згодом шкодувати про те, що вже зроблено. ♐️ Стрілець Загальний гороскоп для Стрільців на 22 лютого говорить, що цей день добре підходить для колективних робіт, вони можуть проходити швидше і більш ефективно. Зірки рекомендують вам використовувати цей день для творчості, а не для нудних справ. Обходьте стороною гострі кути як в спілкуванні з людьми, так і в побуті. ♑️ Козеріг Астропрогноз для Козерогів на 22 лютого пише, що в цей день прислухайтеся до своєї інтуїції, вона підкаже вам відповіді на найскладніші або спірні питання. До нових знайомств ставитеся з обережністю, пам'ятайте, деякі будуть встановлювати з вами контакт суто з з особистої вигоди. ♒️ Водолій Астропрогноз для Водоліїв на 22 лютого стверджує, що сьогодні потрібно бути доброзичливими і спокійними. Не з'ясовуйте відносин з улюбленими людьми, тримайте себе в руках, інакше нашкодите самі собі. Бажано деякий час провести порізно, щоб розібратися з подальшими планами на життя. ♓️ Риби місяць для Риб на 22 лютого радить не втрачати емоційної рівноваги і не з'ясовувати стосунки з тими, хто вам доріг. Не бійтеся втілювати в життя плани, тому що кінцева мета набагато ближче, ніж вам здається. Не варто давати порад, про які вас не просять.

Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів




/-0,7204430103302-/ /-pc-/
Top