counter
Архів Повернутись назад 24 Липня 2016
24 Липня
Суспільство За добу військові відбили п'ять атак бойовиків За добу бойовики 77 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. На Маріупольському напрямі в Мар'їнці ДРГ бойовиків двічі намагалася захопити українські опорні пункти, але сили АТО відбили атаки. З 120-мм мінометів терористи били по Чермалику, Гнутовому, Новогригорівці, Широкиному, Водяному і Старогнатівці. Також по позиціях сил АТО в Приазов'ї бойовики стріляли з 82-мм мінометів, гранатометів, БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Біля Новогригорівки терористи 8 разів стріляли з танка. В Авдіївці на Донецькому напрямі бойовики задіяли 122-мм артилерію, 120 і 82-мм міномети, гранатомети і великокаліберні кулемети. Також 30 снарядів із 122-мм самохідних артустановок терористи випустили по силах АТО в Опитному. Під вогонь з 120-мм мінометів тричі потрапили українські бійці в Новоселівці Другій, а під селищем Луганське бойовики використовували БМП, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. У Луганській області, в районі Новозванівки, сили АТО відбили три атаки ДРГ. У штабі заявили, що бойовики зазнали втрат і відступили. Крім того, тут терористи обстріляв укріплення ЗСУ з 122-мм самохідних установок, 120 і 82-мм мінометів, гранатометів, зенітних установок і стрілецької зброї. Артилерію калібру 122 мм і 82-мм міномети бойовики задіяли під Новоолександрівкою. Також бойовики вели вогонь з танка в районі Попасної.
Суспільство оформление ленты  По всій Україні стартують масштабні військові навчання У Збройних Силах України тривають комплексні командно-штабні навчання. З 25 липня стартує другий етап КШН - «Південний вітер - 2016». Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони. Як повідомляється, основною метою підготовки є вдосконалення діяльності органів військового управління і взаємодії оперативних, оперативно-тактичних угруповань під час проведення стратегічних дій у певних операційних зонах (регіонах). «Під час активної фази навчань сплановано відпрацювання практичних дій, зокрема з проведенням тактичних навчань батальйонів (дивізіонів) з бойовою стрільбою, десантуванням і рейдами підрозділів високомобільних десантних військ, переміщенням на значні відстані комбінованим способом з подоланням водних перешкод, виконанням льотно-тактичних завдань, відбиттям повітряного нападу противника тощо», - йдеться в повідомленні. Крім того, особлива увага приділятиметься питанням територіальної оборони держави, а також процесу планування та управління силами і засобами в умовах правового режиму воєнного стану. Навчання триватимуть протягом тижня.
Події У центрі Сум пограбували ювелірний магазин У неділю, 24 липня, в центрі Сум скоєно розбійний напад на ювелірний магазин. Про це Укрінформу повідомила керівник сектора комунікацій головного управління Нацполіції в Сумській області Ельвіра Біганова. «О 10:40 на лінію 102 надійшло повідомлення про вчинення розбійного нападу на вулиці Петропавлівській навпроти центрального універмагу. Як встановили правоохоронці, троє чоловіків у масках забігли в ювелірку, один із них бризнув в очі продавцю з газового балончика, інший розбив вітрину, після чого з викраденими звідти дорогоцінними виробами нападники втекли на автомобілі «Москвич», - розповіла Біганова. За її інформацією, незабаром цей транспортний засіб було знайдено спаленим під мостом на вулиці Прокоф'єва. «Оскільки там нікого з людей не виявилося, очевидно, ті, хто їхав, самі спалили легковик», - зазначила керівник сектора комунікацій. Зараз проводяться оперативно-слідчі дії щодо встановлення осіб грабіжників і їхнього затримання, для чого на пошук злочинців орієнтована не тільки поліція Сум, а й інших міст області. При цьому правоохоронці розраховують і на допомогу населення.
Суспільство У Ріо-де-Жанейро відкрилося Олімпійське містечко Офіційне відкриття Олімпійського містечка відбулося в неділю, 24 липня, в Ріо-де-Жанейро, за два тижні до початку літньої Олімпіади 2016 року. Як пише DW, в комплексі, що складається з 31 будівлі, проживатимуть приблизно 18 тисяч спортсменів. Чисельність обслуговуючого персоналу становить 13 тисяч осіб. В Олімпійському містечку міститься велика зона харчування місткістю до п'яти тисяч осіб, оснащений найсучаснішими тренажерами спортивний зал, клініка, зона відпочинку, салон краси, мультирелігійний центр і сім пралень. Вона розташована на заході бразильського мегаполісу, за півтора кілометри від Олімпійського парку, де пройде більшість змагань. За інформацією Міжнародного олімпійського комітету (МОК), у містечку є і так зване місце скорботи, де пройде спеціальна церемонія в пам'ять про людей, які загинули під час Олімпійських ігор. Після проведення Олімпіади всі будівлі та квартири розпродадуть заможним громадянам Бразилії.
За кордоном МОК опублікував умови допуску російських спортсменів до Олімпіади Виконавчий комітет Міжнародного олімпійського комітету (МОК) опублікував критерії, за якими російські спортсмени зможуть взяти участь в Олімпіаді 2016 року в Ріо-де-Жанейро. Про це повідомляє Медуза. Для участі спортсмена в Іграх потрібне схвалення міжнародної федерації з відповідного виду спорту. Для цього федерації повинні будуть проаналізувати історію здачі допінг-проб для кожного учасника збірної Росії, враховуючи при цьому лише міжнародні  тести, що «викликають довіру». Ті, кому міжнародні спортивні федерації дозволять брати участь в Олімпіаді, повинні будуть здати додаткові допінг-тести поза змаганнями. До Олімпіади не будуть допущені спортсмени, які були визнані винними у вживанні допінгу, а також причетні до описаних в нещодавній доповіді незалежної комісії Всесвітнього антидопінгового агентства порушень. 24 липня відбулася нарада виконкому МОК з питання про допуск російських спортсменів до Олімпіади в Ріо-де-Жанейро. Нарада була скликана після публікації доповіді незалежної комісії Всесвітнього антидопінгового агентства, в якому говорилося про систематичні порушення Росією антидопінгових правил, зокрема на Зимовій олімпіаді в Сочі в 2014 році. Раніше від Олімпіади були відсторонені російські легкоатлети.
Політика Луценко: «Чорну сотню», що розстріляла Майдан, вивів із Києва учасник протестів «Чорну сотню», яка розстріляла Євромайдан, із Києва вивела людина, яка була в рядах майданівців. Про це заявив Генеральний прокурор Юрій Луценко, пише на своїй сторінці в Facebook його прес-секретар Лариса Сарган. «За допомогою контррозвідки Міноборони ми знайшли зброю «чорної сотні», зокрема снайперську гвинтівку, яку бачила вся країна на страшних кадрах стрільби з-під Жовтневого палацу по Майдану. Ми знайшли її разом з великою кількістю автоматів в одному з київських озер, вони були розрізані і втоплені однією групою, керівник якої вже проходить по слідству. На жаль, ця особа, яка, за нашою версією, за вказівкою Захарченка вивела «чорну сотню» з Києва, знищила зброю і втопила її, хоча сама вона була разом із нами на Майдані», - сказав Луценко.
Суспільство оформление ленты  Прикордонники затримали українця з авіаційним приладом, що в 10 разів перевищує радіаційний фон Українець намагався провезти в Білорусь авіаційний пристрій із підвищеним радіаційним фоном. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби. Як повідомляється, під час перевірки в пункті пропуску «Нові Яриловичі» автомобіля «Рено», який прямував до Білорусі, спрацював сигнал радіаційного комплексу «Янтар». Прикордонниками було проведено радіаційне обстеження автомобіля і речей за допомогою переносного дозиметра-радіометра. «Під час перевірки на задньому сидінні автомобіля в сумці оглядовою групою було виявлено авіаційний пристрій для вимірювання висоти, який у 10 разів перевищував радіаційний фон. В результаті перевірочних заходів було встановлено, що вказаний пристрій дістався водію, громадянину України, у спадок від одного з родичів, який раніше служив у повітряних силах», - йдеться в повідомленні. Очікується прибуття представників Українського державного об'єднання «Радон» для подальшої експертизи та утилізації.

Мантра для залучення грошового достатку
Мантра для залучення грошового достатку
Дивно, але використовуючи лише одну мантру, можна досягти успіху у фінансових питаннях і залучити гроші у своє....
Як правильно загадувати бажання, щоб вони збувалися
Як правильно загадувати бажання, щоб вони збувалися
Існує величезна кількість ритуалів та змов на виконання бажання Але всі вони не дадуть жодного результату, якщ....
4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль
4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль
Рівень енергетики людини визначає його успіх у всіх сферах життя Той, хто вміє усвідомлено керувати своєю енер....
4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією
4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією
Біополь людини не є ізольованою частиною світу Всі ми пов'язані з світобудовою та Всесвітом, з її енергетичним....
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Сила нашого тіла та сила духу дуже тісно пов'язані Щоб залишатися продуктивними та активними, експерти радять ....
більше матеріалів




/-0,55531001091003-/ /-pc-/
Top