counter
Архів Повернутись назад 20 Листопада 2018
20 Листопада
Політика Скандал з обранням глави Інтерполу: братом кандидата від РФ виявився український дипломат Молодший брат росіянина Олександра Прокопчука, який претендує на пост глави Інтерполу від Росії, є українським дипломатом. Раніше Україна пригрозила вийти з Інтерполу, якщо організацію очолить її представник Олександр Прокопчук. Як пише ZN.UA, Ігор Прокопчук більше восьми років керує постійним представництвом України при міжнародних організаціях у Відні. Видання відзначає, що зараз його зв'язки з братом-росіянином перевіряються, проте незрозуміло, чому ця перевірка не була проведена раніше. Сам дипломат поки не прокоментував ситуацію Як повідомляється на сайті диппредставництва, Прокопчук-молодший народився в 1968 році в Житомирській області, в 1992 році після закінчення Київського державного університету ім. Тараса Шевченка вступив на дипломатичну службу. Дипломатичну кар'єру розпочав з роботи в Управлінні інформації МЗС. У 1994-97 роках працював в посольстві України в Великій Британії та Північної Ірландії. У 1997 році був переведений в Нью-Йорк для роботи в офісі голови Генеральної Асамблеї ООН. По поверненню в МЗС України в 1998 році працював радником в секретаріаті міністра закордонних справ, а пізніше був призначений заступником начальника управління - начальником відділу США і Канади. З 2001 по 2004 рік був радником-посланником посольства України у Великій Британії та Північної Ірландії. З серпня 2004 року до 2008 року очолював Департамент МЗС України, в сферу компетенції якого входить розвиток двосторонніх відносин з державами Центральної та Східної Європи, Балканського регіону, Південного Кавказу. З березня 2008 по червень 2010 року - Надзвичайний і Повноважний Посол України в Литовській Республіці. 29 червня 2010 року його було призначено постійним представником України при міжнародних організаціях у Відні. З 2011 року дипломат також працює в органах ОБСЄ, де з 2013 року є головою постійної ради організації.
Політика Вбивство Хашоггі: в Саудівській Аравії можуть змінити спадкоємця престолу Після резонансного вбивства саудівського журналіста Джамаля Хашоггі в Саудівській Аравії можуть змінити спадкоємця престолу. Так, члени правлячої сім'ї виступають за те, щоб наслідний принц Мухаммед бен Салман аль Сауд не претендував на престол в зв'язку з інцидентом. Раніше американські ЗМІ повідомили, що наказ на вбивство опозиційного саудівського журналіста Хашоггі віддав саме наслідний принц Мухаммед бен Сальман. Як пише Reuters, посилаючись на джерела, на престол може претендувати 76-річний принц Ахмед ібн Абдул-Азіз - брат 82-річного короля Салмана. Нагадаємо, наречена жорстоко вбитого Хашоггі відмовилася від запрошення президента США Дональда Трампа відвідати Білий дім, звинувативши американського лідера в тому, що він був нещирим в розслідуванні вбивства журналіста.
Суспільство Чотири квартири і мотоцикл за мільйон: Євгеній Осін залишив багату спадщину Звістка про смерть 54-річного співака стала несподіванкою для його шанувальників. Тепер перед рідними Осіна встав головне питання: кому дістанеться спадок популярного в 90-х виконавця. Співачка Наталія Штурм внесла ясність. Вона заявила, що, всупереч сформованій думці, Євгеній - був далеко небідною людиною, пише  «СтарХит». «У нього чотири квартири в Москві. Тільки за останній рік він заробив близько мільйона на різноманітних шоу, де розповідав про своє важке життя. При цьому гроші він практично не витрачав. Засоби йому потрібні тільки на покупку чергової пляшки. Якщо вас цікавить, навіщо він це робить, то скажу - заради піару. Хоче розжалобити шанувальників, щоб ті почали йому допомагати. Я знаю, що фанати йому під дверима продукти залишають, мені неодноразово писали люди, які хотіли передати Осіну гроші. Ніякі квартири він не продає, йому це просто не потрібно», - заявляла Наталія Штурм Що стосується спадкоємців, то у Осіна залишилася 16-річна дочка Агнія, яка з'явилася на світ у шлюбі співака з Наталією Черемисіною.
Політика Порошенко представив нового голову Черкаської ОДА Олександр Вельбівець став головою Черкаської обласної державної адміністрації. До цього часу він очолював Черкаську обласну раду. Нового чиновника представив особисто президент Петро Порошенко. Він вручив Олександру Вельбівцю посвідчення і подякував колишньому голові ОДА, Юрію Ткаченку, за його роботу. Останній пропрацював на посаді з 2014 року. "У нього буде інша важлива ділянка роботи. Я дякую йому за те, що він зробив для Черкас. Олександр Вельбівець представлення не потребує, це людина черкаська. Він мені сказав, що сьогодні саме три роки, як він став головою обласної ради", - зазначив Петро Порошенко. Нагадаємо, Олександр Вельбівець був обраний до обласної ради в багатомандатному виборчому окрузі від партії «БПП». Він не входить до складу будь-якої фракції. Народився 21 квітня 1976 року. Має вищу освіту. До призначення головою обласної ради був головою Лисянської районної державної адміністрації.
Політика оформление ленты  Відомий український артист ошелешив любов'ю до Путіна Відомий український танцюрист балету Сергій Полунін приголомшив публіку несподіваним визнанням в любові до Путіна. У своєму пості балерун подякував Путіну за привітання з його днем ​​народження і в свою чергу розшаркався перед російським президентом. «На мою думку, в деяких частинах світу ЗМІ ставляться до нього несправедливо, а це не правильно. Мені боляче від цього, бо я був раніше у такому ж положенні і знаю на собі це відчуття. Ніхто не заслуговує на те, щоб із ним поводилися погано або несправедливо. Коли я був дитиною, я бачив у ньому світло і бачу зараз. Володимира я буду завжди захищати своєю енергією і любов'ю», - виклав свої почуття Полунін. Чимало шанувальників Полуніна остовпіли від такої заяви, інші ж запідозрили, що хтось зламав його аккаунт. Втім, для тих, хто стежить за творчістю Полуніна, така заява не була новиною. Так 6 серпня цього року Полунін з іншими танцюристами виступив на відкритті музичного фестивалю "Опера в Херсонесі" в окупованому Росією Севастополі. Серед глядачів фестивалю був присутній президент РФ Володимир Путін, з яким артисти поспілкувалися і сфотографувалися після вистави.
Суспільство оформление ленты  Євгенія Осіна поховали в Москві. У сім'ї не виявилося грошей на могилу 20 листопада, на Троєкуровському кладовищі в Москві пройшли похорони радянського і російського співака Євгенія Осіна, смерть якого настала 17 листопада в російській столиці. Поминальну службу відслужили без будь-яких почестей у ритуальному залі Троєкурівського кладовища, куди зібралися всі, хто знав Осіна, і його незначна рідня, зокрема - дочка. Відспівали співака в храмі ікони Божої матері «Знамення» в Аксіньїно. Духівник Євгенія, який проводив обряд відспівування, отець Олексій, не зміг стримати сліз, повідомив у дописі з похоронної церемонії друг Осіна Андрій Разін.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от Андрей Разин "Ласковый Май" (@razin_andrei_lm) 20 Ноя 2018 в 12:27 PST Після смерті співака виявилося, що грошей на смерть він не відкладав і у сім'ї їх немає, повідомив Разін. За його словами, він всю організацію похорону на себе взяв, зокрема за "чималі гроші" купив ділянку на Троєкуровському кладовищі.
Кримінал оформление ленты  На пару з кумом ґвалтували доньок. Кіберполіціяї затримала двох збоченців у Києві У Києві затриманий збоченець, який ґвалтував своїх двох неповнолітніх дочок - 14 і 15 років, знімав це на відео і продавав таким же збоченцям у «DarkWeb». Також за гроші нелюд віддавав дівчаток для занять сексом з іншими чоловіками, зокрема - іноземцям. Інформація про ґвалтівника надійшла поліцейським від австралійських колег, повідомляє Департамент кіберполіції. Поліцейські швидко знайшли 45-річного жителя Київської області, який причетний до створення фото і відеофайлів порнографічного змісту за участю своїх дітей. 20 листопада, з залученням співробітників спецпідрозділу КОРД, в квартирі де проживає зловмисник зі своїми дочками, поліцейські проводять санкціонований обшук. Також обшук проводиться у так званого хресного батька обох дівчат - 46-річного киянина, який підозрюється у причетності до сексуальної експлуатації дівчат. Станом на 12:00 поліцейські під час обшуку виявили предмети порнографічного характеру, фото- і відеопродукцію порнографічного змісту за участю неповнолітніх дівчаток. Також уу квартирі жителя Київщини виявлено гранату РГД-5, тому на місце проведення обшуку направлено вибухотехніків. Вирішується питання про вилучення обох дівчаток із родини і влаштування їх у реабілітаційний центр.
Дозвілля Коли починається Китайський Новий рік 2019 і чим він поганий Для китайців Новий Рік - це не просто свято. З цієї причини вони відзначають його аж два тижні. У нас Китайський Новий Рік набуває все більшої популярності, тому корисно буде знати, коли настає це торжество. 2019 рік Жовтого Свині настає не 1 січня, як прийнято вважати у нас і на Заході. Згідно зі східним гороскопом, новий символ року вступає в силу завжди в різний час. Щоб самостійно з'ясувати, в який день китайці відзначатимуть Новий Рік, вам знадобиться місячний календар. Дата Китайського Нового Року 2019Щоб дізнатися, в який день і в який час у китайців настає Новий Рік, званий також Святом Весни, потрібно дізнатися, коли другий за рахунком Молодик після дня зимового сонцестояння. Цього разу він випадає на 5 лютого. Якраз у цей час Жовтий Собака поступиться місцем Земляній Свині. Тварин-талісманів всього дванадцять, а стихій п'ять. Кожна стихія активна по два роки, що говорить про те, що в наступний раз Земляна Свиня буде покровителем тільки у 2079 році. Згідно з прогнозами, прийдешній 2019 рік буде роком розквіту шкідливих звичок. Йдеться не тільки про куріння і алкоголізм, але ще і про жадібність, заздрість і дріб'язковість. Усі людські пороки можуть дати про себе знати. Але будуть у 2019 року і позитивні аспекти. Наприклад, у цей рік буде простіше знайти другу половинку, нову роботу, набути впевненості в собі. З 5 лютого почнеться нова сторінка світової та особистої історії кожної людини. Земляна Свиня допоможе нам знайти мудрість, протистояти слабкостям і насолоджуватися життям, не піддаючись спокусам. Як відзначають Китайський Новий РікДля нас із вами це зайвий привід провести час у незвичній обстановці, тоді як у Китаї це найбільше свято. До 5 лютого жителі цієї країни намагаються підготувати свій будинок до зустрічі Нового Року, прибравши і навівши всюди повний порядок. Варто відзначити, що це свято дуже важливе для жителів Південної Кореї, Макао, Сінгапуру і Тайваню. Китайці дуже серйозно підходять до святкування Нового Року, тому що святу вже 4000 років, і воно не змінює своїх правил і традицій. До 5 лютого більшість китайців, які живуть і працюють в інших країнах, повертаються додому, щоб провести час із родичами. Сама новорічна ніч дуже схожа на нашу - всі спілкуються і веселяться, але потім триває ще два тижні гулянь, які завершаться Святом ліхтарів 19 лютого. У цей день існує кілька важливих правил: не можна мити голову, брати і давати гроші в борг, робити прибирання.
Кримінал Гандзюк після нападу назвала меру Херсона замовника атаки У перший день після нападу на радницю мера Херсона, активістку Катерину Гандзюк постраждала повідомила, що атака була організована проросійськими силами. Про це в ході засідання ТСК в парламенті повідомив міський голова Херсона Володимир Миколаєнко. Так, Гандзюк назвала нападників "руснею". Пізніше вона повідомила Миколаєнко конкретне прізвище замовника нападу, передає "Укрінформ". Мер Херсона зазначив, що передав цю інформацію до Служби безпеки України тільки зараз, так як до смерті Гандзюк нікому озвучені нею дані не розкривав. 31 липня зловмисники облили 33-річну Гандзюк концентрованою сірчаною кислотою. Дівчина отримала опіки понад 40% тіла, а також серйозне пошкодження очей. Катя Гандзюк померла 4 жовтня через тромб. Її справа була перекваліфікована на замовне умисне вбивство.
Політика Декомунізація з третьої спроби: Рада погодила перейменування Кіровоградської області Верховна Рада на засіданні 20 листопада направила проект постанови про перейменування Кіровоградської області в Кропивницьку до Конституційного суду. Таке рішення депутати підтримали тільки з третьої спроби. Питання перейменування Кіровоградської області піднімається в рамках процесу декомунізації, який в країні був запущений ще в 2015 році. Рік по тому Кіровоград був перейменований в Кропивницький, однак для перейменування назв областей, як це прописано в Конституції, необхідне рішення Конституційного суду, а після - підтримка перейменування в Раді, проте вже парламентською більшістю. Разом з тим, на засіданні у вівторок Рада не підтримала проект постанови про перейменування Дніпропетровської області в Січеславську і її направлення до КС. Нагадаємо, після того, як Рада проголосувала за перейменування міста Комсомольськ, що на Полтавщині, в Горішні Плавні, постало питання, як тепер правильно називати жителів населеного пункту.
Кримінал П'яний чоловік в Києві розстріляв перехожого і втратив палець Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, влаштував стрілянину на столичній Оболоні, внаслідок чого був поранений чоловік, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в Києві. Повідомляється, що правоохоронці, які патрулювали Оболонський район, почули звуки пострілів, після чого поспішили в напрямку звуків стрілянини. Вони помітили чоловіка, що тікав у двори. Як з'ясувалося, втікачем виявився п'яний чоловік, який ходив по вулицях і чіплявся до перехожих. "У магазину (на Мінському проспекті - ред.) у зловмисника виник конфлікт з потерпілим, в ході якого 53-річний чоловік дістав зброю і здійснив три постріли", - йдеться в повідомленні. У зловмисника, який перебував у збудженому стані, ймовірно, в результаті пострілу була травмована рука - ампутована фаланга пальця. У поліції уточнили, що 38-річного потерпілого госпіталізували в задовільному стані. Раніше повідомлялося, що увечері 9 листопада в Дніпрі співробітники патрульної поліції були змушені застосувати табельну зброю після того, як водій автомобіля, на якому намагалися втекти підозрювані, скоїв наїзд на патрульного.
Політика По всьому морському кордону в Україні з'явиться нова охорона - Порошенко Президент України Петро Порошенко повідомив, що в Україні до кінця року розгорнуто нове регіональне управління Морської охорони. Як повідомляється на сайті глави держави, бійці управління візьмуть під щільний контроль весь морський кордон від Ізмаїла до Маріуполя. Також він зазначив, що особисто переконався у високому рівні підготовки морської піхоти, сухопутних підрозділів та українських прикордонників. За його словами, для захисту території України з моря ведеться переоснащення частин прикордонників - сформовані підрозділи оперативного реагування "Дозор", в тому числі і для проведення спеціальних дій на воді. Також для прикордонників в найближчі два роки закуплять 24 сучасних легких патрульних вертольота. Раніше повідомлялося, що в РФ пригрозили "в хвилини перекрити" Азовське море.
Кримінал Жителі Житомира вимагають перепоховати серійного маніяка Ткача Жителі Житомира зажадали перепоховати тіло "пологівського маніяка" Сергія Ткача, який похований на одному з міських кладовищ. За даними ЗМІ, люди, могили родичів котрих знаходяться біля могили вбивці-педофіла, побоюються, що на могилі Ткача будуть збиратися сатаністи. При цьому на могилі маніяка немає ні хреста, ні таблички. Нагадаємо, Ткач родом з Кемеровської області, він тероризував кілька областей України, вбиваючи молодих дівчаток і дівчат, яким було всього по 9-17 років. Вбивства зі зґвалтуваннями в збоченій формі Ткач здійснював в 1980-2005 роках. Будучи колишнім міліціонером-криміналістом, він ретельно замітав сліди місця злочину. Маніяка затримали у нього вдома, в селі Пологи. Він сказав оперативникам, що чекав їх 25 років. Під час обшуку в його будинку були знайдені жіночі речі, які він забирав на пам'ять у своїх жертв. Він заявляв, що вбивав нещасних, щоб довести «повну профнепридатність оперативників». Експертиза довела, що він цілком здоровий і адекватний. У в'язниці "пологівський маніяк" одружився з росіянкою, на 38 років молодшою за нього. У 2008 році він був засуджений до довічного ув'язнення за 37 доведених вбивств. Всього за неофіційними даними і за словами самого Ткача, він здійснив понад 100 вбивств, докази яких до сих пір збирає прокуратура. Також за роки пошуків Ткача міліція посадила у в'язницю 11 невинних людей.
Політика Білецький "як приклад лідера": "Нацкорпус" виступив проти Кошулинського Партія "Національний корпус" виступила проти висунення в президенти колишнього віце-спікера Ради Руслана Кошулинського від "Свободи", "Правого Сектора", ОУН, КУН і "С14". Про це йдеться в заяві політичної сили. Так, в "Нацкорпусі" заявили, що рішення про підтримку Кошулинського було прийнято кулуарно і широке обговорення не проводилося. Також в заяві наголошується, що націоналісти, які підтримали Кошулинського ніякого авторитету в українців не мають. У партії заявили, що Україні потрібні нові лідери, і прикладом такого лідера може стати глава "Нацкорпуса" Андрій Білецький. "Білецький може дати нове, сучасне дихання націоналізму, об'єднати справжні патріотичні сили для захисту людей від зовнішніх і внутрішніх ворогів, припинити війну", - йдеться в повідомленні. Раніше повідомлялося, що нардепів Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна виключили з фракції "Опозиційний блок" за союз з партією Вадима Рабиновича "За життя".
Суспільство оформление ленты  Може впасти: зафіксовано зсув арок Керченського моста Побудований окупантами Кримський міст зміщується, повідомляє Міністерство з питань окупованих територій, посилаючись на дані інтерферометричного методу обробки фотографій, зроблених за допомогою космічної зйомки. За даними МінПОТ, в районі штучного насипу з боку Кримського півострова відзначаються об'єкти з вертикальними зміщеннями зі швидкістю від 89 міліметрів (просідання) до 52 міліметрів на рік (підняття). При цьому в центральній частині мосту відзначається підвищення арки залізничного сполучення зі швидкістю до 30 міліметрів на рік. Арка ж автомобільного сполучення просідає зі швидкістю до 32 міліметрів на рік. Також спостерігаються дві небезпечні ділянки просідання на території острова Тузла. У Міністерстві підкреслили, що вертикальні зміщення арок говорять про нестабільність морського дна в тих місцях, де були встановлені опори моста, і це несе загрозу життю і здоров'ю людей. Раніше повідомлялося, що по побудованому окупантами Кримському мосту з настанням перших морозів стало небезпечно їздити через те, що дорога покрилася суцільним льодом.
Суспільство Притула назвав українців "внутрішніми імпотентами" Шоумен із Тернопільщини Сергій Притула вважає, що українці цілком заслуговують тієї влади, яка у них є. Про це популярний ведучий сказав в інтерв'ю виданню Gazeta.ua. За його словами, "не інопланетяни прилетіли і привезли нам депутатів і міністрів", а багато голосують в Україні "не розумом, а шлунком і холодильником". Він також вважає, що від літніх виборців, що продаються за гречку не дуже відстає молодь, яка апатично ставиться до виборчих процесів в країні. Також і інші українці не проти продати свій голос, а виручені за це гроші "пробухати в найближчі вихідні". Притула назвав бідою відсутність самоповаги у співгромадян. "Деякі думають: ми прості люди, нічого не вирішуємо. Ну що значить "ми нічого не вирішуємо?". А хто тоді? Вони ж не самі себе обирають. Внутрішня імпотенція в усвідомленні себе громадянином - біда", - уточнив він, додавши, що це дратує.
Події Барі Алібасов одружився вшосте. Тепер на Лідії Федосєєвій-Шукшиній За даними ЗМІ, знаменитий музичний продюсер Барі Алібасов одружився на актрисі Лідії Федосєєвій-Шукшиній. Треба відзначити, що в 1990-х Алібасов і Федосєєва-Шукшина жили в цивільному шлюбі. Зараз вони зійшлися вдруге. Їх союз був офіційно укладений в Кутузовському РАГСі Москви. Представник та прес-секретар Барі Алібасова Людмила Миколаєва офіційно підтвердила "Дни.Ру" факт одруження. "Так, сьогодні вранці в Кутузовському загсі столиці вони розписалися. Обидва щасливі" - повідомила Ніколаєва. За визнанням самого продюсера, такої душевної близькості, довіри і щирості, як з Лідією Федосеевою-Шукшиною, у нього не було ні з ким ні до, ні після. "Ми сьогодні постійно на зв'язку, - розповів" Дни.Ру "Барі. - Я, наприклад, був у вересні в Сочі, на фестивалі, а Лідочка - в холодній Москві, але по три рази на день постійно телефонували, обмінювалися новинами, я дізнавався, як справи у Маші, у Макара (дочка і внук актриси - прим. ред.). Вона – найближча мені людина". Відносини ексцентричного керівника групи "На-На" і народної артистки РРФСР багатьом завжди здавалися дивними. Проте, вони були разом чотири роки. А внуки актриси і зовсім вважають Алібасова свої дідом. В даний час 71-річний продюсер і його 80-річна дружина приймають поздоровлення від друзів, колег і шанувальників. Окремо свого наставника привітали учасники групи «На-на».

Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
На думку астролога Тамари Глоби, важливо уникати прийняття ключових рішень у першій половині 20 квітня 2024 ро....
більше матеріалів




/-1,5399739742279-/ /-pc-/
Top