counter
Архів Повернутись назад 20 Жовтня 2018
20 Жовтня
Наука і технології В ЄС сконструювали перший космічний 3D-принтер Перший в Європі 3D-принтер, призначений для використання в невагомості, для друку виробів з спеціально адаптованих до невагомості пластиків, завоював престижну премію Aerospace Applications Award від дизайнера-виготовлювача TCT Magazine. Принтер призначений для використання на МКС. Оскільки в невагомості понять «верх-низ» немає, то і його орієнтація при друку несуттєва. Для друку можуть застосовуватися найрізноманітніші пластики від цілком побутового акрилонитрилбутадиенстирола, застосовуваного де завгодно, від автомобілебудування, до виробництва дитячих іграшок, до термопластів з високою температурою плавлення, таких як PEEK (поліефірний ефір кетон), який досить міцний, щоб замінити металеві матеріали, термостійкий, стійкий до впливу хімічних реагентів. Цей принтер може бути використаний для виготовлення запчастин для станції і її внутрішньої начинки, - вважає інженер ESA Уго Лафонтена (Ugo Lafont). Крім МКС він може бути з успехои застосований на майбутніх людських базах на Місяці.
Закон і Право Мінрегіон заборонив висотки за містом. Дізнайтеся, скільки поверхів може бути в вашому селі Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства обмежило максимальну висоту житлової забудови в залежності від класифікації населених пунктів і чисельності їх населення. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник глави Мінрегіону Лев Парцхаладзе. За його словами, тепер висотність житлової забудови регулюється новими державними нормами (ДБН) з містобудування в залежності від класифікації населених пунктів і чисельності їх населення. Парцхаладзе перерахував норми ДБН для забудови, які діють з 1 вересня цього року: сільські населені пункти з чисельністю до 1 тис. осіб - виключно садибна забудова;сільські населені пункти більше 1 тис. людей - садибна забудова і багатоквартирні будинки заввишки до 12 м (до 4 поверхів включно);селища міського типу - висотність багатоквартирної житлової забудови до 15 м (до 5 поверхів включно);міста з чисельністю до 50 тис. осіб - висотність багатоквартирної житлової забудови до 27 м (до 9 поверхів включно);міста з населенням 50-100 тис. - висотність багатоквартирних будинків до 48 м (до 16 поверхів включно);міста з чисельністю населення понад 100 тис. осіб - висотність багатоквартирних будинків встановлюється документацією по просторовому плануванню.Заступник міністра навів в приклад Київську область, де щорічно вводиться в експлуатацію близько 2 млн квадратних метрів житла, в той час як в Києві - 1,5-1,6 млн. "Сільська місцевість забудовується багатоповерхівками як в великих містах. Соціальної інфраструктури при цьому мало, немає для такого будівництва достатніх інженерних комунікацій. І ще один важливий критерій - безпека. Я маю на увазі, коли будуються 25-30 поверхові будинки, то відсутня пожежна безпека, адже в регіонах немає можливості ліквідувати пожежу в таких висотних будівлях. Ці території не можуть розвиватися так. Тому, щоб гармонізувати простір, планувати подальший розвиток населених пунктів, враховуючи возможнос ти їх інфраструктури, безпеку і комфорт, в новому ДБН були введені такі обмеження", - зазначив Парцхаладзе.
Події Саудівська Аравія підтвердила вбивство журналіста Хашоггі Влада Саудівської Аравії визнала смерть опозиційного журналіста Джамаля Хашкаджі в консульстві країни в Стамбулі. Таку заяву зробила Генпрокуратура Саудівської Аравії, повідомляє агентство Reuters. Як повідомляється, саудівський журналіст The Washington Post Джамаль Хашоггі був убитий в стінах консульства Саудівської Аравії в Стамбулі під час сварки, яка переросла в бійку з тим, з ким він зустрічався. У справі про вбивство Джамаля Хашоггі вже затримано 18 підданих королівства. Через скандал у відставку відправлені генконсул Саудівської Аравії в Туреччині Мохаммед аль-Отаібі, заступник голови розвідки Саудівської Аравії, генерал Ахмад Ассирії і радник короля Сауд Кахтані. Нагадаємо, журналіст Джамаль Хашоггі пропав 2 жовтня після того, як зайшов в консульство Саудівської Аравії в турецькому Стамбулі. Поліція Туреччини передбачала, що журналіст був убитий і похований на території консульства. 
Політика Парламент Македонії проголосував за перейменування країни Парламент Македонії 19 жовтня більшістю голосів проголосував за перейменування країни в Республіку Північна Македонія. За це рішення проголосували 80 депутатів з 120. Про це повідомляє агентство Reuters. Голосування в парламенті Македонії було визнано таким, що відбувся з другого разу, результати першого голосування були скасовані спікером, який вимагав поіменного голосування. Це рішення дозволить Північній Македонії претендувати на вступ до Євросоюзу і Північноатлантичного союзу (НАТО). Нагадаємо, 30 вересня жителі Македонії голосували на референдумі з питання про перейменування країни і більше 90% громадян підтримали зміну назви країни. А раніше в ЄС закликали владу Македонії продовжити кроки по усуненню конфлікту з Грецією через назву країни.
Політика США звинувачують росіянку Хусяйнову у втручанні в вибори Влада США звинуватила громадянку Росії Олену Хусяйнову у втручанні в президентські вибори в США в 2016 році і в вибори в Конгрес США в цьому році. Про це в п'ятницю, 19 жовтня, повідомляє  Washington Post. Олену Хусяйнову з Санкт-Петербурга звинуватили в організації змови з метою втрутитися в проміжні вибори в Конгрес США, призначені на листопад цього року. Як встановлено, діяльність росіянки фінансувалася наближеним до президента РФ олігархом Євгеном Пригожиним і двома його компаніями Concord Catering і Concord Management. За попередніми даними, бюджет кампанії Олени Хусяйновой в період з січня 2016 року по червень поточного року склав 35 мільйонів доларів. Вона контролювала всі фінансові документи про витрати в США, в тому числі на рекламу в соціальних мережах, реєстрацію доменів, просування потрібних новин та роботу активістів.
Політика Будапешт подвоїв допомогу угорській громаді на Закарпатті Влада Угорщини подвоїла допомогу на 2019 рік закарпатським угорцям на потреби в тих сферах їх життя, які забезпечують збереження і повнокровний розвиток нацменшини в Україні. Про це в п'ятницю, 19 жовтня, на прес-конференції в Будапешті заявив представник уряду Угорщини Арпад Янош Потап, повідомляє «Радіо Свобода». За словами представника угорського уряду, прийнято рішення - виділити на соціальний пакет допомоги українським угорцям три мільярди форинтів (300 мільйонів гривень) замість раніше запланованих 1,5 мільярда форинтів. Кошти спрямують у вигляді доплат до річного заробітку для 23-24 тисяч співробітників в сфері культури, освіти, охорони здоров'я та соціальної галузі угорської меншини в Україні. Як заявив статс-секретар міністерства закордонних справ Угорщини в Берегові Левенте Мадяр, допомога на економічний розвиток угорської громади в Україні за два роки досягла 17 мільярдів форинтів (близько 1,7 мільярдів гривень), і вона в майбутньому буде збільшуватися.
Події Матіос назвав можливі причини катастрофи Су-27 Зараз слідчі військової прокуратури України розглядають чотири найбільш ймовірні версії катастрофи винищувача Су-27 УБ, що стався під час міжнародних навчань «Чисте небо - 2018» у Вінницькій області. Про це розповів головний військовий прокурор України Анатолій Матіос. За словами Анатолія Матіоса, аварія винищувача під час навчань могла статися через технічну несправність літака, людський фактор, складні погодні умови або неякісне паливо. Також головний військовий прокурор України розповів, що винищувач в липні цього року пройшов модернізацію і повний капітальний ремонт, налітавши після цього лише 20 годин. Нагадаємо, 16 жовтня в ході навчань «Чисте небо - 2018» у Вінницькій області розбився винищувач ВПС України Су-27 з двома пілотами на борту. Загинули український військовий пілот, полковник Іван Петренко, і пілот ВПС США, підполковник Сет Неринг.
Події У Луцьку вбивця розгулює на свободі через брак місць у в'язниці У Луцьку чоловік, засуджений за вбивство неповнолітнього, майже уникнув покарання, так як правоохоронці не знайшли для вбивці місця в тюрмі. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник Генпрокурора України Євген Єнін. «Винний у смерті неповнолітнього і засуджений злочинець думав, що вирішив усі питання і спокійно розгулював по Луцьку, а не перебував у в'язниці, тому що ... тільки вдумайтеся! В установі виконання покарань не вистачило місця для нього! »- написав Євген Єнін. За його словами, родичі убитого неповнолітнього зіткнулися зі злочинцем прямо на вулиці в Луцьку, а правоохоронці пояснили їм, що в колонії зараз немає вільного місця. Після цього в скандальну ситуацію втрутилася прокуратура і домоглася покарання для вбивці. «Засуджений етапований в місце виконання покарання. А проти співробітників поліції, які допустили таке, вже проводиться службове розслідування », - зазначив заступник Генпрокурора.
Події оформление ленты  Жахливе ДТП з акторами «Дизель шоу». Відомі імена постраждалих У страшному смертельному ДТП під Києвом, в якому загинула відома актриса «Дизель шоу» Марина Поплавська, важкі травми отримали двоє її колег - Єгор Крутоголов та Яна Глущенко. Про це повідомили на офіційній сторінці шоу в Facebook. Як повідомляється, постраждалі актори були терміново госпіталізовані. Ніяких даних про двох інших постраждалих поки немає. Також стало відомо, що водія автобуса вже затримали правоохоронці. За даному факту відкрито кримінальне провадження, ведеться слідство. На місці події працює слідча група. Нагадаємо, сьогодні рано вранці біля села Мила під Києвом на трасі Київ - Чоп автобус «Неоплан» з акторами «Дизель Шоу» врізався у вантажівку. В результаті ДТП загинула актриса Марина Поплавська, ще четверо акторів отримали травми і були госпіталізовані. Всього в автобусі перебувало 14 пасажирів.
Політика оформление ленты  Зупинити війну за годину. Хуг розповів про долю Донбасу Бойові дії на Донбасі можна зупинити протягом однієї години, однак на повне завершення збройного конфлікту на сході України піде набагато більше часу. Про це в інтерв'ю виданню «Голос Америки» заявив перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг. «Ми спостерігали на Донбасі колони військової техніки, які в'їжджали на українську територію і виїжджали. Ми бачили сліди важкої техніки, що йдуть від непідконтрольного ділянки кордону з Росією. Також ми розмовляли з людьми в полоні у ВСУ, які говорили, що вони служили у військових підрозділах Росії і брали участь в боях, прибуваючи на Донбас в системі ротації. Головну складову цього збройного конфлікту - військову - можна зупинити за одну годину, а потім настане час вирішувати інші численні проблеми, Відродження Донбасу розтягнеться на тривалий час », - сказав Олександр Хуг. Заступник голови СММ ОБСЄ в інтерв'ю уникав вказівки винних у конфлікті на Донбасі, сказавши, що це не допоможе вирішити завдання, які стоять перед ним. За його словами, до порушень вдаються обидві сторони конфлікту.
Події Вибух складу боєприпасів в Ічні. Спливли несподівані деталі За чотири дні до вибухів на військових складах з боєприпасами в Чернігівській області неподалік від арсеналу помітили двох чоловіків у камуфляжі формі, які могли закласти вибухівку. Про це розповів головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, передає «112 Україна». «Військовий склад з боєприпасами в Ічні є одним з найбільш захищених. Коли сталися вибухи цей склад охороняло понад 40 військових і представників воєнізованої охорони. Зараз я вже можу розповісти, що після проведення допитів на поліграфі встановлено: 4 жовтня, за чотири дні до вибухів, за 50-70 метрів від техтерріторіі цього арсеналу близько другої години ночі були виявлені дві людини в камуфляжній формі, які пересувалися по периметру складу. Для їх затримання по тривозі було піднято наряд, але знайти чоловіків не вдалося. Після цього охорону арсеналу посилили», - розповів Анатолій Матіос. Також головний військовий прокурор додав, що, ймовірно, для підривів складів були закладені закладки боєприпасів, які потім були активовані за допомогою мобільного телефону.
Події оформление ленты  За добу до смерті актриса з "Дизель шоу" зізналася, що сидить на найнебезпечнішому місці в автобусі Відома актриса Марина Поплавська, яка загинула в наслідок страшної аварії автобуса з колективом, за добу до смерті під час телешоу "Доброго ранку, країно" зізналася, що сидить на найнебезпечнішому місці в автобусі - збоку від водія. Цю страшну подробицю розповіли користувачі в соцмережі, в коментарях про трагічну загибель актриси:"Тільки вчора вранці на ефірі на # ДоброгоРанкуКраїно! На UA: Перший розповідала, що це - найнебезпечніше місце в автобусі (((", - написала дівчина. У неї уточнили, що це за місце, на що вона відповіла - "праворуч від водія ". Також співчуваючі намагалися зрозуміти, причину аварії. Основні версії на даний момент - водій автобуса заснув. "Я проїжджала, коли оформляли ДТП. Фура перед автобусом, дійсно без пошкоджень. Гальмівний шлях видно на асфальті, швидше за все від автобуса. Передня частина автобуса абсолютно зім'ята, пожежна заливала. У мене склалося враження, що водій заснув на швидкості влетів в фуру" , - пишуть люди в соцмережі. Нагадаємо, в наслідок страшної аварії водій водій живий, але важко постраждали ще четверо акторів шоу. 
Здоров`я оформление ленты  Як харчується і доглядає за собою жінка, схожа на дівчину свого сина Здорово бути красунею в 20 або 30 років. Але ловити захоплені погляди оточуючих після 50 років - це вища точка насолоди для жінок. Наприклад, 55-річна Памела Джейкобс з Йоркшира виглядає так молодо, що її приймають за дівчину її 22-річного сина. Жінка впевнена, що «ген молодості» потрібно правильно активувати, тому вона приділяє особливу увагу своєму режиму дня і догляду за шкірою. Обличчя жінки після 50 років «Ми з сином недавно їздили дивитися будинок, і у нас запитали, чи не пара ми. Коли я сказала, що це мій син, ріелтор густо почервонів і виглядав дуже присоромленим », - говорить Памела. Незаміжня мати виглядає зараз не гірше, ніж коли їй було двадцять. Звичайно, є зміни у фігурі і форми обличчя, але шкіра у Памели в отличном состоянии. Британка впевнена, що це все харчування плюс маленькі хитрощі. Памела прокидається о 6 ранку і починає день з корисного сніданку з сільських яєць і тосту без глютену з чорною кавою з додаванням кокосового масла. Також вона може снідати вівсяними коржиками з фруктами. На обід вона їсть салати зі шпинату, капусти, рукколи, огірків, помідорів, оливок, червоного перцю, авокадо і паростків сої і квашену капусту. Для хрускоту вона додає насіння гарбуза, для аромату прянощі. Заправляє салати британка оливковою олією. Також в якості білкової добавки вона вживає м'ясо лосося, варені яйця або відварну курку. Вечеря жінки зазвичай складається з курки, жирної риби або ягняти на грилі з брокколі і кабачками. Крім того, Памела з'їдає в день жменю мигдалю, пару стебел селери і хумус. При цьому протягом дня вона п'є багато води зі свіжим соком лайма. Жінка впевнена, що їжа приносить користь організму і зовнішнім виглядом, тільки якщо вона натуральна. Вечорами жінка масажує тіло сухою щіткою, приймає душ, використовує скраб і зволожує шкіру кокосовим маслом. Все це займає близько години. Памела вважає, що саме кокосове масло допомагає їй так добре виглядати в 55 років: «Я використовую його всюди - для тіла, для волосся, в їжу. Воно чудове і коштує дешево ». Раз на тиждень вона виводить шлаки, приймаючи ванну з рожевою гімалайської сіллю, і застосовує скраб для ніг кожен день під час прийняття душу. Памела займається раз в тиждень в тренажерному залі і захоплюється йогою. Після занять вона йде в сауну і робить пілінг всього тіла: «Після 10 хвилин в парилці я приймаю холодний душ - це тонізує мою шкіру».
Економіка У Росії надрукували 363 млрд рублів, рятуючи банки від відтоку вкладників Центральний Банк Росії значно збільшує вливання рублів в російську банківську систему, намагаючись компенсувати величезний відтік вкладів фізосіб, який йде вже більше двох місяців. За підсумками вересня 2018 року Центральна Банк Росії у вигляді кредитів за фіксованою ставкою і під заставу неринкових активів надав російським банкам 363 мільярдів рублів. Як випливає з статистики Центробанку РФ, після цього заборгованість російського банківського сектора перед регулятором за місяць відразу зросла на 13%, досягнувши 3,128 трильйонів рублів. Кредитні вливання за рахунок "друкарського верстата" повністю пішли на покриття відтоку вкладів фізичних осіб. Клієнти за серпень-вересень поточного року забрали з банків 266 мільярдів рублів і 1,7 мільярда доларів. За дані Fitch, найбільше від валютного «кровопускання» постраждав «Сбербанк», що втратив за два місяці 1,9 мільярда доларів.
Політика Путін наказав спецназу РФ взяти під охорону лаври і монастирі УПЦ МП в Україні На засіданні Ради безпеки Росії під час обговорення подальших перспектив функціонування російської православної церкви в Україні, після рішення Константинопольського патріархату про надання автокефалії Україні, російський президент Володимир Путін наказав керівництву силових структур гарантувати безпеку митрополитів РПЦ МП, шляхом розміщення в українських лаврах і монастирях груп спецназу ГУ Генштабу ВС Росії. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив координатор групи «Інформаційне опір», народний депутат України Дмитро Тимчук. За його словами, на цьому засіданні Радбезу РФ глава Міноборони РФ Шойгу і керівник Генштабу ВС Росії Герасимов повідомили Путіну, що вже відпрацьовуються плани виведення в Україну мобільних бойових груп спецназу під прикриттям з метою захисту Києво-Печерської та Святогірської лавр.
Суспільство В Іспанії ініціювали дебати про легалізацію конопель Іспанська ліва партія Podemos 18 жовтня порушила питання і розглядає можливість внесення до парламенту проекту закону про регулювання культивацію та продаж конопель. Про це повідомляє іспанське видання El Pais. «Це цілковитий абсурд, що ми можемо купити в супермаркеті текілу або джин, однак коноплі у нас незаконна. Держава зобов'язана взяти на себе відповідальність за видачу ліцензій на виробництво, збір і продаж конопель. Необхідно змінити чинний закон, який забороняє вирощування і продаж конопель, а також обмежує споживання і володіння в особистих цілях», - заявив лідер партії Podemos Пабло Іглесіас. Зараз закон в Іспанії дозволяє споживання каннабіса в рамках терапії, проте це не означає, що марихуану можна курити, щоб лыкуватися. Йдеться лише про ліки на основі канабісу. Марихуана в Іспанії не вважається ліками і не може бути прописана пацієнту.
Суспільство Зеленський: Мене постійно запитують: коли я стану президентом, чи продам «Квартал»? Відомий український шоумен Володимир Зеленський розповів про плани йти в якості кандидата на вибори президента України в березні 2019 року. Зеленський зазначив, що це питання в останні кілька місяців нікому не дає спокою, включаючи і його маму. «Останні місяці я живу в постійному кошмарі. При зустрічі всі знайомі мене запитують одне: «Ну що?» Навіть мама, коли дзвонить, каже: «Ну що - ти вирішив?», А тільки потім запитує, поїв чи я», - розповів гуморист. Також Зеленський заявив, що не має наміру продавати свою творче об'єднання студію «Квартал 95» ні за яких умов. «Мене постійно запитують: якщо раптом я стану президентом України, продам я« Квартал»? Ні! Ні за яких умов. Я поясню, ось чинний президент назвав свою кондитерську фабрику в честь себе. А ми свою команду - на честь місця, де народилися і виросли. Так ось, завод продати можна, а батьківщину - ніколи!», - заявив Володимир Зеленський.
Здоров`я Солісти групи "Дюна" Віктор Рибін і Наталія Сенчукова розкрили свій страшний діагноз Лідер російської групи "Дюна" Віктор Рибін і його дружина співачка Наталія Сенчукова розповіли, про страшній діагнозі, від якого вони обидва лікуються. Артисти розповіли в ефірі каналу НТВ, що обидва захворіли на рак шкіри. Артисти вже пройшли 13 курсів променевої терапії. "У нас рак шкіри. І у мене, і у Наташі", - розповів Рибін. За його словами, все почалося з того, що у Наталії на нозі з'явилася пляма, вона лікувала її мазями. Співачці поставили діагноз "кератоз". Через два роки у Рибіна пляма з'явилася на обличчі, яку видалили лазером, але вона повернулася. Біоматеріал відразу ніхто не відправив на дослідження, але перед черговою поїздкою до моря, подружжя знову звернулося до фахівців і здало гістологічний аналіз. Про те, що у обох артистів рак шкіри, лікарі повідомили їм, коли Рибін і Сенчукова відпочивали в Італії. "Друзі, у вас проблеми, вас чекає онколог. У вас рак шкіри", - процитував лідер групи "Дюна" повідомлення, отримане від лікаря під час відпочинку.
Дозвілля Буде непростий тиждень: Гороскоп на тиждень з 22 по 28 жовтня Назвати цей тиждень, з 22 по 28 жовтня, простий досить важко, тому що відразу три важливих і близьких до Землі об'єкту будуть знаходитися в Знаку Скорпіона. Йдеться про Сонце, Венеру і Меркурії. Світ опиниться у владі стихії Води, тому надмірно амбітним і динамічним людям краще притримати коней. Всесвіт в цей період благоволить тим, хто вміє тримати себе в руках і правильно планувати важливі справи. Овен Овнам бажано дізнатися, що управляє їх фінансовими потоками. Необхідно сфокусувати всі свої думки і внутрішні ресурси на зароблянні грошей, а також на їх правильному використанні. Потрібно здійснювати найнеобхідніші покупки, уникати оформлення кредитів, дачі грошей у борг. На роботі краще зосередитися на самому робочому процесі, забувши про все інше. У любові енергетика зірок і планет виявиться деструктивною. Навіть пари, які довго живуть разом, можуть зустріти на своєму шляху розлад, сварки і непорозуміння. Краще не проявляти активність, а дозволити іншим людям боротися за ваше серце. І навіть якщо охочих не буде, не варто засмучуватися - так навіть краще, адже на все свій час. ТелецьГоловне достоїнство Тельців - уміння поводитися з грошима. Воно допоможе їм залишитися на плаву і навіть примножити свої ресурси. Головне - слухати свою інтуїцію і не відходити від прийнятих раніше планів. В любовній сфері ситуація аналогічна. Ризики і авантюри зараз ні до чого. Тельцям потрібно не фліртувати з приятелями, а зрозуміти, хто для них представляє максимальну цінність. В цілому тиждень може виявитися досить нервовою і непередбачуваною, але це легко виправити за допомогою правильного настрою. Якщо давати хід емоціям, високий шанс напортачить вже в понеділок. Ближче до вихідних можна трохи розслабитися, відпочиваючи і перебуваючи в пошуку духовної свободи. БлизнюкиПочуття гумору і філософський погляд на проблеми - це два найкращих помічника Близнюків в період з 22 по 28 жовтня. Астрологи радять представникам цього Знака дивитися на життя з оптимізмом, тому що енергія стихії Води спробує потягнути Близнюків вниз. Якщо слідувати позитивним думкам, то в любовної і фінансовій сфері вийде зробити справжній фурор і здивувати навіть самих себе. Близнюки зможуть стати набагато продуктивніше, а також більш стабільною в емоційному плані. Люди будуть притягатися до них, точно до магніту. Але як тільки Близнюки впустять в своє серце переживання і негатив, все може різко піти під укіс. ракАстрологи кажуть, що цей тиждень відзначена необхідністю серйозної роботи над собою. Ракам потрібно відкрити свої чакри і слідувати творчому початку у відносинах з людьми. Варто уникати ревнощів, заздрості, образи. Не варто мстити нікому, навіть своїм найзапеклішим ворогам. Відпустіть негатив, щоб в серці залишилося місце для добра. Удача чекає представників цього Знака в сфері фінансів і роботи. Продуктивність може зрости багатократно, тому не варто витрачати свій час на справи, які займають більшу частину часу, але не є пріоритетними. Астрологи радять також навчитися йти на компроміс, щоб звести до мінімуму ймовірність сварок і конфліктів. В цілому, це буде дуже вдалий період часу для Раків. ЛевАктивність стихії Води негативно впливає на Львів, так що ці люди стануть більш дратівливими, агресивними і навіть некерованими. Одночасно Леви можуть стати більш примхливими і вразливими, так що їх другим половинкам і родичам слід запастися терпінням, тому що попереду серйозна перевірка на міцність. Представники Знака Лев відчують на собі весь тиск комплексів, страхів і глибинних переживань. Зупинити цей потік можна, якщо сфокусуватися на роботі і чимось дійсно важливому. Не потрібно шукати винних - краще сконцентруватися на якнайшвидшому вирішенні проблем і не відкидати чужу допомогу. Бажано частіше користуватися трьома потужними змовами на удачу і щастя. Діва На цьому тижні у Дів може статися одне з семи подій, які попереджають про позитивні зміни. Якщо цього не буде, то це зовсім не означає, що щастя віддаляється. Всесвіт може вирішити, що Дівам нема чого знати, що їх чекає в найближчому часі. Так чи інакше, але краще якомога менше переживати через майбутнє, зосередивши увагу на цьому. Минуле теж краще відкинути, тому що подорожі за спогадами можуть навіяти смуток і печаль. Цей тиждень буде сприятливою, якщо робити тільки те, що не терпить зволікання, займатися прямими обов'язками і не брати на себе зайвого. В такому випадку з'являться і нові прагнення, і натхнення. і оптимізм. ТерезиТерезам слід уникати стресів і втоми. Потрібно виключити можливість перевтоми, навіть якщо мова йде про роботу. Краще перенести частину справ на наступний тиждень або на вихідні, ніж мучитися від нездужання. Якщо Терези все-таки втомляться, то підняти енергетику і перемогти стрес допоможуть спеціальні фізичні вправи. Не варто на цьому тижні загострювати увагу на плітках і чутках. Люди можуть більше базікати, причому досить відчутна частина розмов буде вестися саме про Терези. Більшість ворогів цього Знака активізується і захоче поквитатися за старі образи. Незважаючи на це, період буде сприятливий: Терези, які зможуть знайти в собі сили пробачити своїх ворогів, підвищать свій авторитет в очах оточуючих. СкорпіонСкорпіонам стати щасливими і успішними допоможуть три щоденних ритуалу. Крім них корисно буде частіше братися за справи, в яких представникам цього Знака немає рівних. Можна досягти успіху в роботі, отримати задоволення від захоплень. Якщо Скорпіони будуть робити те, що вміють найкраще, а не те, що повинні, то на них чекатиме неймовірна удача. У важливих справах не варто спиратися на допомогу оточуючих. Поради друзів і близьких поки не допоможуть Скорпіонам ні в роботі, ні в любові. Потрібно слухати інтуїцію і логіку, покладаючись на самих себе. Це буде прекрасний час для покупок, нових знайомств, романтики і зміни обстановки. СтрілецьП'ять корисних порад допоможуть Стрільцям керувати своєю енергією. Цей тиждень вимагатиме великого самоконтролю, обережності і розсудливості. Краще тримати при собі свої амбіції, тому що стихія Води буде давати Стрільцям неправдиву мотивацію, щоб заплутати їх. Авантюри в фінансовій та любовної сферах дуже небезпечні. Єдиною можливістю не втратити Фортуну стане проходження здоровому глузду. Не варто відволікатися на якісь побічні проблеми, щоб не переживати зайвий раз. Зосередження на роботі - кращий спосіб провести тиждень без потрясінь і неприємних емоцій. Стрільцям варто побороти в собі бунтарський дух, адже він зараз їм ні до чого. Тиждень сприятливий для відпочинку і релаксації. КозерігЩоб залучити бажане, Козерогам доведеться діяти за законом тяжіння. Позитивні думки дуже важливі в такі періоди, тому будь-які сумніви варто гнати геть. Потрібно більше мріяти і більше працювати, щоб мрія знайшла реальну форму. Стихія Води підвищить харизму Козерогів, тому проводити ділові переговори і заводити нові знайомства буде простіше. 27 і 28 жовтня стануть найнебезпечнішими днями тижня для покупок. Решта справи годі й викреслювати зі списку. В цілому тиждень виявиться досить динамічною, тому більшість негативних емоцій можна залишити позаду без особливих проблем. Головне - не налягати на алкоголь, нікотин і жирну їжу, а побільше гуляти на свіжому повітрі і провітрювати приміщення. Водолій У Водоліїв може з'явитися багато недоброзичливців в період з 22 по 28 число. Це означає, що прийшов час поставити на себе неперебіваемий оберіг від пристріту і заздрісників. Люди можуть не бажати зла, але їх негативні думки будуть небезпечні. У любові бажано слухати другу половинку, тому що близькі люди потребуватимуть уваги і розумінні. У бізнесі і роботі краще зайняти вичікувальну позицію. Зайві рухи тіла і спроби схопити удачу за хвіст можуть провалитися ще на початкових етапах. Обережність, відсутність поспіху в справах, а також ретельне продумування планів - ось три основних секрету успіху Водоліїв в кінці жовтня. Риби Рибам бажано не давати нікому порожніх обіцянок і не обманювати інших людей заради власної вигоди. Підвищений егоїзм може негативно позначитися на успіху в любовній сфері життя. Якщо Риби відчують, що настрій погіршується, можна скористатися методикою холотропного дихання, щоб відновити енергетику в найкоротші терміни. Цей тиждень виявиться вкрай продуктивною для покупок, ділової активності, домашніх справ, для пошуку другої половинки. Можна сміливо відправлятися в подорож, змінювати спосіб і ходити на побачення. А ось службовий роман зараз ні до чого: Рибам не варто показувати своїх симпатій колегам.
Дозвілля оформление ленты  Арагорну з "Володаря кілець" 60! Як він виглядає тепер? Справжню славу цьому американському актору данського походження принесла роль Арагорна в знаменитої трилогії "Володар кілець". Вігго Мортенсен - один з тих, про кого прийнято говорити "різнобічна особистість". У суботу, 20 жовтня, Вігго Мортенсену виповнилося 60 років. Він не тільки актор - він фотограф, художник і письменник. "Актор - це сире м'ясо, вогонь під яким розводить режисер", - якось сказав Мортенсен. Неймовірну славу йому принесла роль Арагорна в трилогії "Володар кілець". Ця зоряна роль, кастинг на яку був важким і включав багато варіантів, дісталася Вігго Мортенсену, коли зйомки вже тривали близько тижня. Пітер Джексон подзвонив акторові вже з Нової Зеландії і запропонував замінити ірландця Стюарта Таунсенда, який готувався півроку. Але режисер раптово вирішив, що Арагорн повинен бути старше. Мортенсену тоді був 41 рік. Коли Вігго надійшла пропозиція, він був з 11-річним сином Генрі, "толкієністами-надомником", як потім охарактеризував його батько. Саме хлопчик порадив батькові негайно погоджуватися на роль, незважаючи на те, що їм треба було рік провести порізно. Цікаво, що на той момент Мортенсен не читав Толкіна, але з трапа літака вийшов вже його шанувальником. Розповіді про те, як Вігго підійшов до ролі Арагорна - вже легенда. Для фільмів він навчився говорити ельфійською мовою. Актор також дбав про свій костюм - мив і ремонтував його, хоча за нього це міг зробити відділ реквізиту. А до кінця зйомок купив двох коней з фільму: одну, на якій едзіл верхом - тому що прив'язався до неї, другу - тому що першою був потрібен друг. Завдяки ролі Арагорна актор став настільки популярний, що був змушений опублікувати офіційний лист, вибачившись перед шанувальниками за те, що не може відповісти на гору листів.

Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів




/-0,8962619304657-/ /-pc-/
Top