counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Березня
18 Березня
Всі новини...

Буде непростий тиждень: Гороскоп на тиждень з 22 по 28 жовтня


Переглядів: 8949


Буде непростий тиждень: Гороскоп на тиждень з 22 по 28 жовтня

Назвати цей тиждень, з 22 по 28 жовтня, простий досить важко, тому що відразу три важливих і близьких до Землі об'єкту будуть знаходитися в Знаку Скорпіона. Йдеться про Сонце, Венеру і Меркурії. Світ опиниться у владі стихії Води, тому надмірно амбітним і динамічним людям краще притримати коней. Всесвіт в цей період благоволить тим, хто вміє тримати себе в руках і правильно планувати важливі справи.

Овен

Овнам бажано дізнатися, що управляє їх фінансовими потоками. Необхідно сфокусувати всі свої думки і внутрішні ресурси на зароблянні грошей, а також на їх правильному використанні. Потрібно здійснювати найнеобхідніші покупки, уникати оформлення кредитів, дачі грошей у борг. На роботі краще зосередитися на самому робочому процесі, забувши про все інше. У любові енергетика зірок і планет виявиться деструктивною. Навіть пари, які довго живуть разом, можуть зустріти на своєму шляху розлад, сварки і непорозуміння. Краще не проявляти активність, а дозволити іншим людям боротися за ваше серце. І навіть якщо охочих не буде, не варто засмучуватися - так навіть краще, адже на все свій час.

Телець
Головне достоїнство Тельців - уміння поводитися з грошима. Воно допоможе їм залишитися на плаву і навіть примножити свої ресурси. Головне - слухати свою інтуїцію і не відходити від прийнятих раніше планів. В любовній сфері ситуація аналогічна. Ризики і авантюри зараз ні до чого. Тельцям потрібно не фліртувати з приятелями, а зрозуміти, хто для них представляє максимальну цінність. В цілому тиждень може виявитися досить нервовою і непередбачуваною, але це легко виправити за допомогою правильного настрою. Якщо давати хід емоціям, високий шанс напортачить вже в понеділок. Ближче до вихідних можна трохи розслабитися, відпочиваючи і перебуваючи в пошуку духовної свободи.

Близнюки
Почуття гумору і філософський погляд на проблеми - це два найкращих помічника Близнюків в період з 22 по 28 жовтня. Астрологи радять представникам цього Знака дивитися на життя з оптимізмом, тому що енергія стихії Води спробує потягнути Близнюків вниз. Якщо слідувати позитивним думкам, то в любовної і фінансовій сфері вийде зробити справжній фурор і здивувати навіть самих себе. Близнюки зможуть стати набагато продуктивніше, а також більш стабільною в емоційному плані. Люди будуть притягатися до них, точно до магніту. Але як тільки Близнюки впустять в своє серце переживання і негатив, все може різко піти під укіс.

рак
Астрологи кажуть, що цей тиждень відзначена необхідністю серйозної роботи над собою. Ракам потрібно відкрити свої чакри і слідувати творчому початку у відносинах з людьми. Варто уникати ревнощів, заздрості, образи. Не варто мстити нікому, навіть своїм найзапеклішим ворогам. Відпустіть негатив, щоб в серці залишилося місце для добра. Удача чекає представників цього Знака в сфері фінансів і роботи. Продуктивність може зрости багатократно, тому не варто витрачати свій час на справи, які займають більшу частину часу, але не є пріоритетними. Астрологи радять також навчитися йти на компроміс, щоб звести до мінімуму ймовірність сварок і конфліктів. В цілому, це буде дуже вдалий період часу для Раків.

Лев
Активність стихії Води негативно впливає на Львів, так що ці люди стануть більш дратівливими, агресивними і навіть некерованими. Одночасно Леви можуть стати більш примхливими і вразливими, так що їх другим половинкам і родичам слід запастися терпінням, тому що попереду серйозна перевірка на міцність. Представники Знака Лев відчують на собі весь тиск комплексів, страхів і глибинних переживань. Зупинити цей потік можна, якщо сфокусуватися на роботі і чимось дійсно важливому. Не потрібно шукати винних - краще сконцентруватися на якнайшвидшому вирішенні проблем і не відкидати чужу допомогу. Бажано частіше користуватися трьома потужними змовами на удачу і щастя.

Діва

На цьому тижні у Дів може статися одне з семи подій, які попереджають про позитивні зміни. Якщо цього не буде, то це зовсім не означає, що щастя віддаляється. Всесвіт може вирішити, що Дівам нема чого знати, що їх чекає в найближчому часі. Так чи інакше, але краще якомога менше переживати через майбутнє, зосередивши увагу на цьому. Минуле теж краще відкинути, тому що подорожі за спогадами можуть навіяти смуток і печаль. Цей тиждень буде сприятливою, якщо робити тільки те, що не терпить зволікання, займатися прямими обов'язками і не брати на себе зайвого. В такому випадку з'являться і нові прагнення, і натхнення. і оптимізм.

Терези
Терезам слід уникати стресів і втоми. Потрібно виключити можливість перевтоми, навіть якщо мова йде про роботу. Краще перенести частину справ на наступний тиждень або на вихідні, ніж мучитися від нездужання. Якщо Терези все-таки втомляться, то підняти енергетику і перемогти стрес допоможуть спеціальні фізичні вправи. Не варто на цьому тижні загострювати увагу на плітках і чутках. Люди можуть більше базікати, причому досить відчутна частина розмов буде вестися саме про Терези. Більшість ворогів цього Знака активізується і захоче поквитатися за старі образи. Незважаючи на це, період буде сприятливий: Терези, які зможуть знайти в собі сили пробачити своїх ворогів, підвищать свій авторитет в очах оточуючих.

Скорпіон
Скорпіонам стати щасливими і успішними допоможуть три щоденних ритуалу. Крім них корисно буде частіше братися за справи, в яких представникам цього Знака немає рівних. Можна досягти успіху в роботі, отримати задоволення від захоплень. Якщо Скорпіони будуть робити те, що вміють найкраще, а не те, що повинні, то на них чекатиме неймовірна удача. У важливих справах не варто спиратися на допомогу оточуючих. Поради друзів і близьких поки не допоможуть Скорпіонам ні в роботі, ні в любові. Потрібно слухати інтуїцію і логіку, покладаючись на самих себе. Це буде прекрасний час для покупок, нових знайомств, романтики і зміни обстановки.

Стрілець
П'ять корисних порад допоможуть Стрільцям керувати своєю енергією. Цей тиждень вимагатиме великого самоконтролю, обережності і розсудливості. Краще тримати при собі свої амбіції, тому що стихія Води буде давати Стрільцям неправдиву мотивацію, щоб заплутати їх. Авантюри в фінансовій та любовної сферах дуже небезпечні. Єдиною можливістю не втратити Фортуну стане проходження здоровому глузду. Не варто відволікатися на якісь побічні проблеми, щоб не переживати зайвий раз. Зосередження на роботі - кращий спосіб провести тиждень без потрясінь і неприємних емоцій. Стрільцям варто побороти в собі бунтарський дух, адже він зараз їм ні до чого. Тиждень сприятливий для відпочинку і релаксації.

Козеріг
Щоб залучити бажане, Козерогам доведеться діяти за законом тяжіння. Позитивні думки дуже важливі в такі періоди, тому будь-які сумніви варто гнати геть. Потрібно більше мріяти і більше працювати, щоб мрія знайшла реальну форму. Стихія Води підвищить харизму Козерогів, тому проводити ділові переговори і заводити нові знайомства буде простіше. 27 і 28 жовтня стануть найнебезпечнішими днями тижня для покупок. Решта справи годі й викреслювати зі списку. В цілому тиждень виявиться досить динамічною, тому більшість негативних емоцій можна залишити позаду без особливих проблем. Головне - не налягати на алкоголь, нікотин і жирну їжу, а побільше гуляти на свіжому повітрі і провітрювати приміщення.

Водолій

У Водоліїв може з'явитися багато недоброзичливців в період з 22 по 28 число. Це означає, що прийшов час поставити на себе неперебіваемий оберіг від пристріту і заздрісників. Люди можуть не бажати зла, але їх негативні думки будуть небезпечні. У любові бажано слухати другу половинку, тому що близькі люди потребуватимуть уваги і розумінні.

У бізнесі і роботі краще зайняти вичікувальну позицію. Зайві рухи тіла і спроби схопити удачу за хвіст можуть провалитися ще на початкових етапах. Обережність, відсутність поспіху в справах, а також ретельне продумування планів - ось три основних секрету успіху Водоліїв в кінці жовтня.

Риби

Рибам бажано не давати нікому порожніх обіцянок і не обманювати інших людей заради власної вигоди. Підвищений егоїзм може негативно позначитися на успіху в любовній сфері життя. Якщо Риби відчують, що настрій погіршується, можна скористатися методикою холотропного дихання, щоб відновити енергетику в найкоротші терміни.

Цей тиждень виявиться вкрай продуктивною для покупок, ділової активності, домашніх справ, для пошуку другої половинки. Можна сміливо відправлятися в подорож, змінювати спосіб і ходити на побачення. А ось службовий роман зараз ні до чого: Рибам не варто показувати своїх симпатій колегам.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Є такий вислів — «я в шоколаді» Воно означає те, що людина повністю задоволена своїм життям,....
Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку
Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку
Алкоголізм - хвороба або звичка? Астрологи впевнені, схильність до надмірного вживання міцних напоїв залежить ....
Народні прикмети на 19 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні
Народні прикмети на 19 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні
19 березня за новим церковним календарем православні віруючі згадують святих мучеників Хрісанфа та Дарію У нар....
Гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам належить важливе прийняття рішень Будьте впевнені у своїх діях ....
Любовний гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливий зв'язок із вашим партнером Енергія, яка ....
більше матеріалів
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Є такий вислів — «я в шоколаді» Воно означає те, що людина повністю задоволена своїм життям,....
Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку
Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку
Алкоголізм - хвороба або звичка? Астрологи впевнені, схильність до надмірного вживання міцних напоїв залежить ....
Народні прикмети на 19 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні
Народні прикмети на 19 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні
19 березня за новим церковним календарем православні віруючі згадують святих мучеників Хрісанфа та Дарію У нар....
Гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам належить важливе прийняття рішень Будьте впевнені у своїх діях ....
Любовний гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливий зв'язок із вашим партнером Енергія, яка ....
більше матеріалів
/-1,0434129238129-/ /-pc-/
Top