counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Буде непростий тиждень: Гороскоп на тиждень з 22 по 28 жовтня


Переглядів: 8949


Буде непростий тиждень: Гороскоп на тиждень з 22 по 28 жовтня

Назвати цей тиждень, з 22 по 28 жовтня, простий досить важко, тому що відразу три важливих і близьких до Землі об'єкту будуть знаходитися в Знаку Скорпіона. Йдеться про Сонце, Венеру і Меркурії. Світ опиниться у владі стихії Води, тому надмірно амбітним і динамічним людям краще притримати коней. Всесвіт в цей період благоволить тим, хто вміє тримати себе в руках і правильно планувати важливі справи.

Овен

Овнам бажано дізнатися, що управляє їх фінансовими потоками. Необхідно сфокусувати всі свої думки і внутрішні ресурси на зароблянні грошей, а також на їх правильному використанні. Потрібно здійснювати найнеобхідніші покупки, уникати оформлення кредитів, дачі грошей у борг. На роботі краще зосередитися на самому робочому процесі, забувши про все інше. У любові енергетика зірок і планет виявиться деструктивною. Навіть пари, які довго живуть разом, можуть зустріти на своєму шляху розлад, сварки і непорозуміння. Краще не проявляти активність, а дозволити іншим людям боротися за ваше серце. І навіть якщо охочих не буде, не варто засмучуватися - так навіть краще, адже на все свій час.

Телець
Головне достоїнство Тельців - уміння поводитися з грошима. Воно допоможе їм залишитися на плаву і навіть примножити свої ресурси. Головне - слухати свою інтуїцію і не відходити від прийнятих раніше планів. В любовній сфері ситуація аналогічна. Ризики і авантюри зараз ні до чого. Тельцям потрібно не фліртувати з приятелями, а зрозуміти, хто для них представляє максимальну цінність. В цілому тиждень може виявитися досить нервовою і непередбачуваною, але це легко виправити за допомогою правильного настрою. Якщо давати хід емоціям, високий шанс напортачить вже в понеділок. Ближче до вихідних можна трохи розслабитися, відпочиваючи і перебуваючи в пошуку духовної свободи.

Близнюки
Почуття гумору і філософський погляд на проблеми - це два найкращих помічника Близнюків в період з 22 по 28 жовтня. Астрологи радять представникам цього Знака дивитися на життя з оптимізмом, тому що енергія стихії Води спробує потягнути Близнюків вниз. Якщо слідувати позитивним думкам, то в любовної і фінансовій сфері вийде зробити справжній фурор і здивувати навіть самих себе. Близнюки зможуть стати набагато продуктивніше, а також більш стабільною в емоційному плані. Люди будуть притягатися до них, точно до магніту. Але як тільки Близнюки впустять в своє серце переживання і негатив, все може різко піти під укіс.

рак
Астрологи кажуть, що цей тиждень відзначена необхідністю серйозної роботи над собою. Ракам потрібно відкрити свої чакри і слідувати творчому початку у відносинах з людьми. Варто уникати ревнощів, заздрості, образи. Не варто мстити нікому, навіть своїм найзапеклішим ворогам. Відпустіть негатив, щоб в серці залишилося місце для добра. Удача чекає представників цього Знака в сфері фінансів і роботи. Продуктивність може зрости багатократно, тому не варто витрачати свій час на справи, які займають більшу частину часу, але не є пріоритетними. Астрологи радять також навчитися йти на компроміс, щоб звести до мінімуму ймовірність сварок і конфліктів. В цілому, це буде дуже вдалий період часу для Раків.

Лев
Активність стихії Води негативно впливає на Львів, так що ці люди стануть більш дратівливими, агресивними і навіть некерованими. Одночасно Леви можуть стати більш примхливими і вразливими, так що їх другим половинкам і родичам слід запастися терпінням, тому що попереду серйозна перевірка на міцність. Представники Знака Лев відчують на собі весь тиск комплексів, страхів і глибинних переживань. Зупинити цей потік можна, якщо сфокусуватися на роботі і чимось дійсно важливому. Не потрібно шукати винних - краще сконцентруватися на якнайшвидшому вирішенні проблем і не відкидати чужу допомогу. Бажано частіше користуватися трьома потужними змовами на удачу і щастя.

Діва

На цьому тижні у Дів може статися одне з семи подій, які попереджають про позитивні зміни. Якщо цього не буде, то це зовсім не означає, що щастя віддаляється. Всесвіт може вирішити, що Дівам нема чого знати, що їх чекає в найближчому часі. Так чи інакше, але краще якомога менше переживати через майбутнє, зосередивши увагу на цьому. Минуле теж краще відкинути, тому що подорожі за спогадами можуть навіяти смуток і печаль. Цей тиждень буде сприятливою, якщо робити тільки те, що не терпить зволікання, займатися прямими обов'язками і не брати на себе зайвого. В такому випадку з'являться і нові прагнення, і натхнення. і оптимізм.

Терези
Терезам слід уникати стресів і втоми. Потрібно виключити можливість перевтоми, навіть якщо мова йде про роботу. Краще перенести частину справ на наступний тиждень або на вихідні, ніж мучитися від нездужання. Якщо Терези все-таки втомляться, то підняти енергетику і перемогти стрес допоможуть спеціальні фізичні вправи. Не варто на цьому тижні загострювати увагу на плітках і чутках. Люди можуть більше базікати, причому досить відчутна частина розмов буде вестися саме про Терези. Більшість ворогів цього Знака активізується і захоче поквитатися за старі образи. Незважаючи на це, період буде сприятливий: Терези, які зможуть знайти в собі сили пробачити своїх ворогів, підвищать свій авторитет в очах оточуючих.

Скорпіон
Скорпіонам стати щасливими і успішними допоможуть три щоденних ритуалу. Крім них корисно буде частіше братися за справи, в яких представникам цього Знака немає рівних. Можна досягти успіху в роботі, отримати задоволення від захоплень. Якщо Скорпіони будуть робити те, що вміють найкраще, а не те, що повинні, то на них чекатиме неймовірна удача. У важливих справах не варто спиратися на допомогу оточуючих. Поради друзів і близьких поки не допоможуть Скорпіонам ні в роботі, ні в любові. Потрібно слухати інтуїцію і логіку, покладаючись на самих себе. Це буде прекрасний час для покупок, нових знайомств, романтики і зміни обстановки.

Стрілець
П'ять корисних порад допоможуть Стрільцям керувати своєю енергією. Цей тиждень вимагатиме великого самоконтролю, обережності і розсудливості. Краще тримати при собі свої амбіції, тому що стихія Води буде давати Стрільцям неправдиву мотивацію, щоб заплутати їх. Авантюри в фінансовій та любовної сферах дуже небезпечні. Єдиною можливістю не втратити Фортуну стане проходження здоровому глузду. Не варто відволікатися на якісь побічні проблеми, щоб не переживати зайвий раз. Зосередження на роботі - кращий спосіб провести тиждень без потрясінь і неприємних емоцій. Стрільцям варто побороти в собі бунтарський дух, адже він зараз їм ні до чого. Тиждень сприятливий для відпочинку і релаксації.

Козеріг
Щоб залучити бажане, Козерогам доведеться діяти за законом тяжіння. Позитивні думки дуже важливі в такі періоди, тому будь-які сумніви варто гнати геть. Потрібно більше мріяти і більше працювати, щоб мрія знайшла реальну форму. Стихія Води підвищить харизму Козерогів, тому проводити ділові переговори і заводити нові знайомства буде простіше. 27 і 28 жовтня стануть найнебезпечнішими днями тижня для покупок. Решта справи годі й викреслювати зі списку. В цілому тиждень виявиться досить динамічною, тому більшість негативних емоцій можна залишити позаду без особливих проблем. Головне - не налягати на алкоголь, нікотин і жирну їжу, а побільше гуляти на свіжому повітрі і провітрювати приміщення.

Водолій

У Водоліїв може з'явитися багато недоброзичливців в період з 22 по 28 число. Це означає, що прийшов час поставити на себе неперебіваемий оберіг від пристріту і заздрісників. Люди можуть не бажати зла, але їх негативні думки будуть небезпечні. У любові бажано слухати другу половинку, тому що близькі люди потребуватимуть уваги і розумінні.

У бізнесі і роботі краще зайняти вичікувальну позицію. Зайві рухи тіла і спроби схопити удачу за хвіст можуть провалитися ще на початкових етапах. Обережність, відсутність поспіху в справах, а також ретельне продумування планів - ось три основних секрету успіху Водоліїв в кінці жовтня.

Риби

Рибам бажано не давати нікому порожніх обіцянок і не обманювати інших людей заради власної вигоди. Підвищений егоїзм може негативно позначитися на успіху в любовній сфері життя. Якщо Риби відчують, що настрій погіршується, можна скористатися методикою холотропного дихання, щоб відновити енергетику в найкоротші терміни.

Цей тиждень виявиться вкрай продуктивною для покупок, ділової активності, домашніх справ, для пошуку другої половинки. Можна сміливо відправлятися в подорож, змінювати спосіб і ходити на побачення. А ось службовий роман зараз ні до чого: Рибам не варто показувати своїх симпатій колегам.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів
/-1,1254990100861-/ /-pc-/
Top