counter
Архів Повернутись назад 20 Серпня 2016
20 Серпня
Суспільство оформление ленты  Те, чого не побачиш на параді: на репетиції святкового маршу військовим лікували мозолі і засипали поцілунками Кілька центральних столичних вулиць перекрито, на прилеглих до Хрещатика - військова техніка і люди в формі. У Києві ось-ось має розпочатися репетиція великого військового параду, присвяченого 25-й річниці Незалежності України. Чотири тисячі військовослужбовців і близько 200 одиниць техніки пройдуть від Бессарабки до Майдану Незалежності. Спочатку всі шикуються. За сценарієм міністр оборони Степан Полторак, до слова, він особисто присутній на репетиції, доповідає Головнокомандувачу армії Петру Порошенку про готовність. Далі - Полторак об'їжджає з привітанням військових. Після - промова Порошенка. Сьогодні на Хрещатику звучить короткий її зміст. 24 серпня Президент скаже про Героїв Небесної Сотні, військових і цивільних, які загинули на Сході. Після хвилини мовчання - вручення бойових прапорів командирам і піші розрахунки. Головною вулицею країни стрункими шеренгами йдуть чорні і блакитні берети - десантники і морпіхи, боги війни - артилеристи і танкісти. Повз центральну трибуну марширує Нацгвардія, спецназ і добровольці. Серед них - ветерани АТО - резервісти. Поруч із українцями йдуть польські і литовські військовослужбовці. На репетицію подивитися прийшли як прості кияни, так і родичі військових. Хтось просто стежить за тим, що відбувається, хтось намагається щось сказати рідній людині. Людей на Хрещатику змінюють машини: танки, «гради», «смерчі», «гаубиці». «Нехай всі вони їздять тільки на парадах, дай Боже, щоб війна в Україні припинилася», - каже жінка, яка привела подивитися репетицію онука-першокласника. Хлопчик їсть морозиво і показує військових.
Близько 20% роботодавців відзначили збільшення активності своїх компаній у першому півріччі - опитування За минулі півроку збільшення обсягів роботи на собі відчули більше половини «білих комірців». Практично у кожного п'ятого навантаження збільшилося внаслідок зростання кількості замовлень у його компанії. Про це свідчать результати опитування, проведеного Міжнародним кадровим порталом hh.ua у червні 2016 року. Дані підтверджуються результатами опитування роботодавців, згідно з якими 20% з них спостерігали активний розвиток компанії в першому півріччі 2016 року. Згідно з опитуванням офісних співробітників, у кожного десятого відбулося кар'єрне зростання, яке передбачає розширення обов'язків. Третина з них працює в тому самому ритмі - їхнє навантаження не змінилося. І ще 12% вказали на зниження обсягів роботи, оскільки компанія пережила серйозні потрясіння, які завдали шкоди бізнесу. В опитуванні взяли участь 1593 шукачі роботи і 214 роботодавців з різних регіонів України.
Суспільство оформление ленты  Геніальна виставка. У Києві відкрилася виставка квітів, присвячена українським геніям На Співочому полі у Києві відкрилась квіткова експозиція, присвячена відомим українцям. Сотні тисяч бутонів бегонії, колеусів, цинерарій до 19 серпня розцвіли на пагорбах над Дніпром до відкриття виставки «Гордість моя, Україно!». Столичні комунальники з десяти районів столиці за кілька тижнів освоїли дві тисячі квадратних метрів територій. Вони підготували десять композицій, присвячених видатним українцям. «Сенс життя - рятувати людей», - ці слова - частина композиції, присвяченої відомому кардіохірургу Миколі Амосову. Поруч із ними - величезне серце, а в ньому складний механізм, який умів перезапустити лікар. Автори роботи - дизайнери Святошинського району. Трохи далі ще одна цитата - «Боже великий, єдиний! Нам Україну храни». Вона з гімну на музику видатного українського композитора Миколи Лисенка. Композиція, присвячена йому, являє собою з'єднання нот, клавіш і вишитого квіткового рушника. Деснянський район показав свого Олександра Довженка, а Подільський - олімпійських чемпіонів із гімнастики. Є тут композиції, на створення яких надихнули твори художників Марії Приймаченко та Казимира Малевича, поетеси Ліни Костенко, композитора Володимира Івасюка, роботи інженера Євгена Патона, конструктора Сергія Корольова. Всі вони складаються не тільки з квітів, але й альтанок, перегородок, людських фігур. Організатори обіцяють, що до кінця виставки - 18 вересня, щосуботи в зеленому кінотеатрі демонструватимуться документальні фільми про видатних українців.
Економіка «Укргазвидобування» отримало рекордну за сім років кількість дозволів на видобуток газу, - Гройсман Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що ПАТ «Укргазвидобування» отримало дев'ять нових спецдозволів на розвідку запасів газу, що дозволить Україні суттєво наростити власний видобуток газу. «Дозволи дозволяють, в кінці кінців, наростити власний видобуток газу. І це рівно в дев'ять разів більше таких дозволів, ніж за період з 2007 по 2013 рік», - заявив він у Facebook. При цьому він підкреслив, що в Україні в 2016 році вже видано 14 таких дозволів, в порівнянні з одним дозволом, виданим за сім років, коли прем'єрами були Віктор Янукович, Юлія Тимошенко та Микола Азаров. Згідно з повідомленням Державної служби геології та надр України, на дев'яти нових ділянках «Укргазвидобування» планує проводити геологічне вивчення з подальшою дослідно-промисловою розробкою (ДПР). Йдеться про: Колонтаївську площу (Харківська область), Мусієнківське родовище (Дніпропетровська область), Морозівсько-Савинську площу (Харківська область), Східно-Хрестищенську площу (Харківська область), Південно-Василенківську площу (Харківська область), Тимченківсько-Біляївську площу ( Харківська область), Приштокову ділянку (Харківська область), Ілемківсько-Лолинську площу (Івано-Франківська область), Попаснянсько-Самаринську площу (Дніпропетровська область).

Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Сильні обереги здатні подарувати захист від будь-якого негативного впливу Щоб у ваше життя не увірвався негати....
більше матеріалів




/-0,31674289703369-/ /-pc-/
Top