counter
Архів Повернутись назад 20 Липня 2017
20 Липня
Кримінал Вихователька дитсадка в Мінську крала у дітей золоті прикраси і здавала в ломбард У Мінську 21-річна вихователька дитячого саду крала у дітей золоті прикраси і здавала з в ломбард. Про це повідомили в прокуратурі Партизанського району міста, пише Tut.by. Дівчина знімала з дітей сережки і ланцюжки, коли вони лягали спати. Наразі вихователька вже відшкодувала завдані збитки повністю. Частину викраденого майна було вилучено в ломбардах і повернено потерпілим. Правоохоронці з'ясували, що дівчина, працюючи вихователем у молодшій групі дитячого садка, зробила крадіжки в жовтні 2016- го і в травні 2017 року. Під час тихої години зловмисниця викрала золотий ланцюжок у дворічного хлопчика, золоту сережку у чотирирічної дівчинки і пару золотих сережок у трирічної дівчинки. Все вкрадене вона віднесла в ломбард. Тільки одна дівчинка змогла розповісти, що відбувалося в садку. «Відносно обвинуваченої з урахуванням обставин вчинення злочинів, даних про особу застосовано запобіжний захід у вигляді особистої поруки», - розповіли в прокуратурі. Молодій жінці загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років.
Культура Перша серія нового сезону "Ігри престолів" стала найпопулярнішою на НВО Перший епізод сьомого сезону серіалу "Гра престолів" встановив рекорд за кількістю переглядів серед усіх шоу американського телеканалу НВО. Про це повідомляє видання Variety. Як повідомляється, прем'єру сьомого сезону подивилися 16,1 мільйона чоловік, включаючи 10,1 мільйона глядачів прямої трансляції шоу. Також перша серія стала рекордсменом за згадуванням у соціальній мережі Twitter - він був згаданий e 2,4 мільйона твітів по всьому світу. Нагадаємо, прем'єра першого епізоду сьомого сезону серіалу "Гра престолів" відбулася 16 липня на телеканалі НВО. Раніше стало відомо, що в заключному, восьмому сезоні суперпопулярного серіалу "Гра престолів" заплановано лише 6 серій замість 10. Як відомо, серіал на екранах з 2011 року. Сюжет написано за книгами Джорджа Мартіна.
Суспільство У Києві проходить акція до річниці вбивства журналіста Павла Шеремета У Києві 20 липня з 8:00 ранку до річниці вбивства журналіста Павла Шеремета проходить акція пам'яті "РікБезПавла". Про це повідомляє телеканал "112 Україна". Як повідомляється, на акції присутні кияни і журналісти, які вимагають розслідувати вбивство Шеремета."На місце загибелі Павла Шеремета, на перетині вул. Франка та вул. Хмельницького, продовжують приходити люди, вони шанують його пам'ять. Тут звучить музика, сюди приносять квіти, лампадки. Тут зібралася величезна кількість журналістів. Тут встановили плакат з фотографією Павла Шеремета. тут також знаходяться правоохоронці, вони стежать за правопорядком і чергують, щоб автомобілі поруч з місцем загибелі Павла Шеремета сьогодні не паркувалися", - йдеться в повідомленні. Після зборів на перехресті вулиць Івана Франка та Богдана Хмельницького колона піде під будівлі Нацполіціі, МВС і Адміністрації Президента. Нагадаємо, 20 липня 2016 року у перехресті вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві було підірвано машину керівника "Української правди" Альони Притули, в якій перебував журналіст Павло Шеремет. Він помер від отриманих травм.
Політика Манафорт залишився винен російському олігархові і українському екс-нардепу, - ЗМІ Радник американського президента Дональда Трампа Пол Манафорт не виплатив борги російському олігархові Олегу Дерипасці і колишньому депутату Партії регіонів Івану Фурсіну. Про це повідомляє видання The New York Times з посиланням на фінансові звіти, які були подані в минулому році в секретну податкову гавань Кіпру, де Манафорт вів банківські рахунки під час роботи в Україні. Як повідомляє видання, в 2015 році Дерипаска подав позов проти Манафорта і стверджував, що консультант ПР і його партнери заборгували Дерипасці 19 млн доларів, пов'язаних із невдалою інвестицією в український бізнес кабельного телебачення. Також фінансовий звіт для кіпрської компанії Lucicle Consultants підтверджує видачу кредиту в розмірі 9,9 млн. Доларів для компанії Delaware, яка також пов'язана з Манафортом. На думку видання, депутат від Партії регіонів Іван Фурсін також має зв'язки з Lucicle Consultants через іншу офшорну компанію Mistaro Ventures. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній глава передвиборного штабу американського президента Дональда Трампа Пол Манафорт в 2012-2013 роках підтвердив отримання 17 млн ​​доларів від Партії регіонів. Читайте також: Радник Трампа отримав від "Партії регіонів" $ 17 млн. А НАБУ нічого не знайшло на нього в Україні
Події оформление ленты  Кияни побили п'яного копа, який переїхав людей на Jaguar У ніч на 20 липня в Києві на проспекті Науки п'яний співробітник поліції на Jaguar збив двох пішоходів і спробував утекти з місця ДТП. Про це повідомляється на сторінці порталу dtp.kiev.ua на сторінці в соціальній мережі Facebook. У повідомленні уточнюється, що в салоні машини була зброя. "Збивши двох пішоходів, спробував утекти. Почав переслідування водій Фольксвагена. Через 500 метрів водій Ягуара після декількох торкань з Фольксвагеном виїхав у двори, розніс дитячий майданчик, збив паркан і врізався в дерево", - йдеться в повідомленні. Свідки витягли його з машини, він був дуже п'яний. "Побитий на місці. Постраждав. Знайдено посвідчення співробітника Нацполіціі України", - додали у співтоваристві. Раніше на своїй сторінці у Facebook група "Київ оперативний" повідомила, що на Оболоні приїхав на "Тойоті" п'яний чоловік, влаштував стрілянину і був затриманий поліцією при спробі сховатися. Правоохоронцям він пред'явив посвідчення полковника Міноборони, співробітника Головного управління розвідки.
Політика У Джона Маккейна діагностували рак мозку У американського сенатора і колишнього кандидата в президенти Джона Маккейна діагностували рак мозку, повідомляє TheIndependent. Пухлину виявили минулого тижня, коли він проходив процедуру видалення тромбу над лівим оком в лікарні Mayo Clinic Hospital міста Фенікс, Арізона. Процедура видалення тромбу була мінімально інвазивною, тромб у розмірі становив 5 см. Після операції кілька днів очікувалися результати аналізів на патологію. Аналіз м'яких тканин показав, що тромб був наслідком гліобластоми, найбільш поширеної пухлини мозку. У даний момент Сенатор разом зі своєю сім'єю приймає рішення щодо подальшого лікування. Найімовірніше, це буде комбінація хіміотерапії та опромінення. Щороку в США гліобластому діагностують у 20 000 чоловік. Вчені припускають всього 4% виживання в перші п'ять років після діагнозу у пацієнтів старше 55 років. Маккейн був учасником передвиборної гонки за місце Президента США в 2008 році, але в результаті програв Бараку Обамі. Він шість термінів провів на посту сенатора штату Арізона, починаючи з 1987 року, і є активним учасником численних комітетів в Сенаті. Президент Дональд Трамп висловив своє співчуття у заяві: «Сенатор Джон Маккейн завжди був бійцем. Ми з Меланією посилаємо наші думки і молитви Сенатору і всій його сім'ї. Швидше одужуйте». Маккейн неодноразово критикував Трампа на його посаді Президента за звільнення Глави ФБР, а також за зв'язки з Росією. Зовсім недавно він розкритикував зустріч, яку провів Трамп з Путіним під час Саміту великої двадцятки. Маккейн воював у В'єтнамі і 5 років перебував у військовому полоні. Він також був одним з головних прихильників війни в Іраку і агітував за збільшення військової присутності США на території країни. При цьому він завжди висловлювався проти застосування тортур на війні. І, на відміну від своїх соратників з Республіканської партії, має більш ліберальні погляди на аборти, одностатеві шлюби та імміграцію.
Події оформление ленты  Поліція шукає невідомих, які розстріляли з автомата росіянина в Києві Співробітники правоохоронних органів розшукують підозрюваних, яких розстріляли з автомата чоловіка на стоянці в Києві. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва. "Пригода сталася вчора близько 22:30 в Деснянському районі столиці по вулиці Гната Хоткевича. Зараз відпрацьовуються всі версії і мотиви цього тяжкого злочину, а також триває комплекс заходів, спрямованих на затримання зловмисників", - йдеться в повідомленні. Слідчо-оперативна група районного та Головного управлінь поліції вилучила з місця проісшетсвія гільзи калібру 5,45мм, автоматичну зброю системи "Калашникова", пристрій невстановленої марки для відстрілу гумових куль та інші речові докази. "Встановлено, що потерпілий - це громадянин Російської Федерації, 1964 року народження. Попередньо відомо, що підозрюваних було двоє. Після вбивства вони втекли з місця на автомобілі", - розповів начальник Головного управління Національної поліції в місті Києві Андрій Крищенко. Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Злочинцям загрожує до 15 років позбавлення волі. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на парковці торгово-розважального центру "Проспект" поблизу станції метро "Чернігівська" з автомата розстріляли чоловіка.
Події Бойовики "ДНР" всю ніч обстрілювали житлові квартали Мар'їнки і Красногорівки Бойовики близько восьми годин поспіль обстрілювали, у тому числі з артилерії, два прифронтові міста Донецької області - Мар'їнку та Красногорівку. В результаті обстрілу терористів загиблих і постраждалих немає, однак багато руйнувань і пошкоджень житлових будинків. Про це повідомляє ГУ Нацполіції України в Донецькій області. Як повідомляється, потужні обстріли почалися близько опівночі і закінчилися близько 8.00. На даний момент інформації про потерпілих немає. "На місці працює слідчо-оперативна група поліції. Поліцейські і співробітники ДСНС намагаються ліквідувати пожежу в багатоповерхівці Красногорівки, куди потрапив снаряд. Жителів багатоповерхівки евакуювали. Попередньо встановлено, що квартира, де розірвався снаряд і знаходиться епіцентр пожежі, була нежитловою", - йдеться в повідомленні. Співробітники правоохоронних органів обходять вулиці двох населених пунктів, що зазанали обстрілу, і фіксують пошкодження.
Економіка Нардеп зізналася, що її колеги голосували за Пенсійну реформу, не розуміючи навіть суті документа Депутати голосували за пенсійну реформу, не розуміючи її суті. Про це в ході засідання круглого столу заявила народний депутат України Наталія Веселова, передає кореспондент АСН. "Пенсійна реформа - недостатньо популярна тема в парламенті. І вона недостатньо обговорюється навіть у профільному парламентським комітеті. Я спостерігала картину в сесійній залі, коли депутати голосували за основу проект закону про Пенсійну реформу, не розуміючи взагалі, за що голосують. Тільки після прийняття закону в першому читанні депутати почали між собою питати про те, що саме передбачає реформа. Це однозначно негативна практика", - заявила вона. Депутат закликала "піднімати широку дискусію в суспільстві щодо необхідності реформи, потрібно доносити до людей інформацію про те, що в Україні давно діють накопичувальні пенсійні фонди. І вони працюють успішно", - додала вона. У свою чергу, директор, глава підрозділу з управління локальними активами групи ICU, член Ради УАІБ Григорій Овчаренко додав, що не тільки у нардепів, а й у громадян немає розуміння необхідності реформування діючої солідарної пенсійної системи. "Влада дає неправильне уявлення про те, що економіка зростає і буде зростати, зарплати і пенсії - будуть підніматися, в тому числі в найближчій перспективі. Але це не так ... Так само в суспільстві немає розуміння необхідності Пенсійної реформи. Зокрема, впровадження накопичувальної пенсійної системи", - сказав він.
Коронавірус оформление ленты  Американський хлопчик впав і знайшов копалину віком 1 мільйон років Дев'ятирічний Джуд Спаркс був на прогулянці зі своєю сім'єю в місті Лас-Крусес, в американському штаті Нью-Мехіко. Хлопчик випадково впав і в цей момент помітив кістку, що стирчала з землі, розповідає The Independent. Спочатку він і його брат вирішили, що це скелет корови, але батьки припустили, що це скелет слона, і зв'язалися з професором біології Університету Нью-Мехіко Пітером Худом. Виявилося, що скелет належить стегомастодону віком щонайменше 1,2 мільйона років. Стегомастодон є далеким родичем слона, попередником Мастодонта. Професор стверджує, що такі відкриття зробити дуже непросто, і ще більш дивно, що його зробив маленький хлопчик. Скам'янілості стегомастодонов дуже складно знайти, всього кілька сотень було виявлено у всьому світі за всю історію палеонтології. Після того як Джуд виявив скелет, професор Худ негайно став збирати команду і шукати інвесторів для подальших розкопок. Він дуже вдячний за те, що сім'я хлопчика одразу ж зв'язалася з вченими, а не спробувала викопати скелет самостійно, адже це могло зруйнувати зразок. Він сподівається, що копалини можна буде виставити на огляд в Університеті Нью-Мехіко. Що стосується Джуда, то тепер він упевнений, що стане палеонтологом.
Політика Американські демократи хочуть перевірити, чи є благонадійною Іванка Трамп? Понад 20 демократів підписали листа, в якому вимагають перевірки Іванки Трамп на благонадійність через уже підтверджені зв'язки її старшого брата і чоловіка з Росією, повідомляє The Independent. Ініціатори стверджують, що Іванка порушила правила, які наказують їй надавати інформацію не тільки про свої міжнародні зустрічі, але і про зустрічі, які проводять її брат або чоловік. Подібні контакти федеральних службовців повинні бути внесені до форми SF-86. Іванка та її чоловік Джаред Кушнер були ключовими фігурами в президентській кампанії Дональда Трампа, і він наполіг, щоб вони перейшли разом з ним працювати в Білий дім. Тепер вони обоє є радниками президента. Лист був відправлений чинному Главі ФБР Андрю Маккаб із проханням провести перевірку на благонадійність дочки президента. Вони сумніваються, що їй можна довіряти інформацію, що містить державну таємницю. Вони стверджують, що вона цілком може бути причетною до зустрічей, схожих на ті, які провели її брат і чоловік. Наприклад, демократи задаються питанням, чому Іванка не повідомила про зустріч її чоловіка з Сергієм Кисляком і Сергієм Лавровим в травні 2017 року, під час якої, нібито, їм було передано секретну інформацію про ІДІЛ? Ну і, звичайно, чому не було інформації про вже всім відому зустріч Дональда Трампа-молодшого з російським юристом Наталією Весельницькою? Наразі ні Білий дім, ні ФБР не прокоментували лист.
Політика оформление ленты  У вбивстві Шеремета МВС підозрює російський слід. Нічого конкретного через рік - немає Прес-секретар Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко вийшов до учасників акції "РікБезПавла", які вимагають знайти убивць журналіста Павла Шеремета. Про це повідомляє видання "Українська правда". За словами Шевченка, інформувати громадськість про хід розслідування не дозволяють слідчі. Фото: Cтрана.ua "Все, що могло не нашкодити слідству, керівництво Нацполіціі вже оприлюднило на великій прес-конференції 8 лютого. З тих пір слідство не дозволяє нам оприлюднити додаткові відомості", - сказав Шевченко присутнім журналістам. Хто вбив Павла ?! Рівно рік тому Пал Героїча вбили ((Відповідей досі немає pic.twitter.com/xuO9F4mejX - Oksana Kovalenko (@superumka) 20 липня 2017 р. Він зазначив, що на даний момент немає навіть підозрюваних. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві 20 липня з 8:00 ранку до річниці вбивства журналіста Павла Шеремета проходить акція пам'яті "РікБезПавла". 20 липня 2016 року у перехресті вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві було підірвано машину керівника "Української правди" Олени Притули, в якій перебував журналіст Павло Шеремет. Він помер від отриманих травм.
Події За добу на Донбасі загинули дев'ять українських військових, ще п'ятеро були поранені,- штаб АТО За добу в зоні проведення АТО на Донбасі загинули дев'ять військовослужбовців Збройних сил України та ще п'ятеро були поранені і травмовані. Про це повідомив спікер Міноборони з питань АТО полковник Андрій Лисенко під час брифінгу. Він повідомив, що внаслідок обстрілу бойовиками населеного пункту Красногорівка (маріупольський напрямок) у четвер вранці загинули четверо військовослужбовців Збройних сил України, і ще троє отримали поранення. Ще одного бійця терористи вбили на донецькому напрямку. "Сьогодні о 4.00 ранку російські окупаційні війська відкрили вогонь з мінометів, артилерії, танків і систем "Град-П" ("Партизан") в районі Красногорівки. За попередньою інформацією, сили АТО зазнали втрат 4 убитими і 2 пораненими... Ще один наш воїн загинув у результаті обстрілу Новгородського, що на донецькому напрямку", - повідомив Лисенко. Також у зоні АТО загинули ще троє і були поранені троє бійців української армії. Нагадаємо, вранці повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за минулу добу загинули четверо українських військовослужбовців, ще троє отримали поранення.
Політика У РФ замінили директора компанії, що привезла турбіни Siemens до Криму Рада директорів компанії "Силові машини", що співпрацює з компанією Siemens, відправила у відставку гендиректора Романа Філіппова, про затримання якого за підозрою в розголошенні державної таємниці повідомлялося минулого тижня, передає ТАСС. "Генеральний директор ВАТ" Силові машини "Роман Філіппов залишає компанію за згодою сторін", - йдеться в повідомленні. Також у компанії повідомили, що від сьогодні його обов'язки виконуватиме Юрій Петреня, який до цього працював заступником генерального директора - технічним директором. Нагадаємо, минулого тижня нині звільнений Філіппов був затриманий у Санкт-Петербурзі за підозрою в спробі розголошення державної таємниці, проте офіційно звинувачення йому не висунуто до сих пір. Нагадаємо, компанія "Силові машини" поставила в порушення умов контракту як мінімум дві турбіни Siemens на окупований півострів для реалізації проектів.
Події Газ не був причиною вибуху житлового будинку в Києві - "Київгаз" Компанія "Київгаз" провела власну експертизу щодо вибуху будинку на Голосіївському проспекті, 70 і прийшла до висновку, що витік газу не була причиною смертельного вибуху. Про це йдеться в заяві компанії. "У газорозподільному пункті, який знаходиться безпосередньо біля аварійного будинку, не було зафіксовано ніяких коливань тиску газу. Чергова перевірка була проведена в лютому 2017 року. Повністю перевірили герметичність внутрішньобудинкових газопроводів. Ми обстежили газове обладнання - і колонку, і плиту в квартирі №9, саме вона вважалася осередком вибуху. Ніяких пошкоджень приладів у місцях підключення до газових трубах не зафіксовано", - йдеться в заяві. Експертиза показала, що версія із самовільним ремонтом жителями квартири газового обладнання не підтвердилася. "У більшості квартир цього будинку встановлені сигналізатори газу, і жоден з них не давав у день вибуху сигналів", - додали в "Київгазі". Нагадаємо, вдень ​​8 липня в Голосіївському районі Києва в другому під'їзді триповерхового житлового будинку стався вибух з подальшим обваленням перекриттів між другим і третім поверхами на площі близько 3600 кв.м. В результаті події загинули дві людини. Ще шестеро людей отримали травми. П'ятьох постраждалих госпіталізували, серед них одна 14-річна дитина.
Кримінал оформление ленты  ЗМІ назвали ім'я розстріляного в Києві російського злочинця Мамедов Асіф Бахадур огли - так звали чоловіка, якого двоє кілерів розстріляли біля ТРЦ "Проспект" у Києві. За даними ЗМІ, три роки тому він убив людину і переховувався від російського правосуддя, повідомляє Обозреватель. Жертві кілерів 53 роки. "Комсомольская правда в Кемерово" в лютому 2015 року повідомляла, що на "Кузбасі поліцейські розшукують кримінального злочинця, підозрюваного у вбивстві - це 50-річний Мамедов Асіф Бахадур огли. Зростання злочинця - 180 см, міцної статури, особливих прикмет не було". Інше видання - "Рідний Новокузнецьк" - розповідало подробиці вбивства: громадянин Азербайджану зустрівся в готелі з земляком для ділових переговорів, але кавказькі бізнесмени не змогли домовитися, посварилися, Мамедов, діставши пістолет, застрелив свого партнера ", - повідомило видання. Кілерів у Києві поки не знайшли, про їх прикмети нічого не відомо. ЗМІ повідомляють, що Мамедова до ТРЦ підвіз знайомий, оскільки він із кимось по телефону домовився про зустріч. За хвилину до смерті Мамедов стояв на парковці і курив.
Кримінал оформление ленты  У Києві п'яний чоловік зарізав друга і кинув труп на смітник У Києві 53-річний місцевий житель під час розпивання алкогольних напоїв зарізав друга і залишив його тіло на смітнику. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва. "Тіло загиблого знайшли в будівлі для розміщення сміттєвого контейнера. На пошук і затримання зловмисника правоохоронцям знадобилося менше години. До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від лікаря, що біля смітника в провулку Артилерійському виявлено труп чоловіка віком близько 45-55 років з ножовим пораненням грудної клітини", - йдеться в повідомленні. Співробітники правоохоронних органів протягом години знайшли і затримали підозрюваного. За словами зловмисника, напередодні він з товаришем розпивав алкогольні напої. У них виник конфлікт через зникнення телефону. Після цього він ножем вдарив у груди товариша і пішов. Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Злочинцеві загрожує до 15 років в'язниці. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві в квартирі на вулиці Лариси Руденко п'яний чоловік завдав сину ножове поранення в живіт, потерпілий помер на місці.
Наука і технології Facebook запускає новинний додаток із платною підпискою Facebook запускає новинний додаток, яке буде доступно по платній підписці. Функція вийде до кінця цього року, представник компанії оголосив про це на конференції Digital Publishing Innovation Summit в Нью-Йорку. Нова функція дозволить виданням створювати новинну стіну в Instant Articles, яка буде переносити користувача на домашню сторінку газети, де можна буде оформити і сплатити передплату. Функція Instant Articles була запущена Facebook ще в 2015 році для того, щоб видавці могли публікувати свої статті прямо в додатку. Але багато видань перестали ними користуватися, тому що не помітили різниці в трафіку між додатком і традиційними посиланнями на оригінал статті в соцмережах. Плюс, багато хто вважав, що з додатком не вистачало грошової складової. Facebook вважають загрозою для новинних видань, оскільки вона позбавляє їх плати за інтернет-рекламу, публікуючи статті безпосередньо в своїй стрічці. Facebook постійно працює над поліпшеннями, щоб не програти своїм електронним суперникам Google і Apple News, друга особливо на підйомі останні півроку. Нова функція буде тестуватися з жовтня 2017 року, опція платної підписки буде пропонуватися після прочитання користувачем певної кількості статей, як робить більшість новинних ресурсів. Представник компанії заявив, що всі новинні видання, з якими компанія намагалася співпрацювати, просять про платну підписку. Саме це вони і збираються зробити, повідомляє The Independent.
Події У Луганській області шукають автомобіль, який збив велосипедиста та зник У містечку Рубіжне Луганської області в середу, 19 липня, на перехресті вулиць Б. Хмельницького і Героїв Чорнобиля, невстановлений водій на легковому автомобілі (ймовірно марки "ВАЗ-2106" білого кольору), наїхав на велосипедистку і втік з місця події. Про це повідомляє прес-служба головного управління поліції Луганській області. Правоохоронці звертаються до жителів із проханням допомогти розшукати злочинця. "З метою проведення повного та об'єктивного розслідування обставин зазначеної події, встановлення особи водія та транспортного засобу, поліція звертається з проханням відгукнутися свідків та очевидців даної пригоди або громадян, які мають будь-яку корисну інформацію про ДТП", - йдеться в повідомленні. Поліція вказує контактний телефон, на який можна телефонувати і повідомити інформацію про втікача: (066) 019-16-19 або 102.
Політика Армія США знімає в Башті Трампа в Нью-Йорку офіси за $ 130 тис. на місяць Американська армія уклала контракт на оренду приміщень у нью-йоркській резиденції Дональда Трампа - Вежі Трампа - за $ 130000 на місяць, повідомляє The Independent. Орендний договір потрапив до рук журналістів з Wall Street Journal. Він укладений строком на 18 місяців та передбачає оренду приміщення в 322 м2 за $2.39 млн з 11 квітня 2017 року по 30 вересня 2018 року. Це одна з найдорожчих орендних плат у престижному районі Нью-Йорка Манхеттені. Приміщення орендується для того, щоб, у разі необхідності, в ньому розмістилися представники Військового офісу Білого дому. Це підрозділ, крім усього іншого, відповідає за портфель, у якому коди запуску ядерних ракет, який повинен завжди бути поряд з президентом Сполучених Штатів. Вежа Трампа до сих пір є офіційною його резиденцією, хоча він не провів там жодного дня з тих пір, як переїхав до Білого дому. Договір підписала Урядова служба США, яка стверджує, що в договорі не значиться ім'я президента. Орендоване приміщення належить людині, яка ніяк не пов'язана з Trump Organisation. Його ім'я не розкривається, тому поки неможливо перевірити цю інформацію. Якщо це так, то Трамп не отримує прямої вигоди від оренди. Пентагон підписав договір оренди, незважаючи на протест Демократичної партії США, яка нагадує, що оплата здійснюється за рахунок платників податків. Федеральний уряд також оплачував охорону Першої леді Меланії Трамп, коли вони з сином продовжували жити в Башті Трампа, поки не закінчився навчальний рік. Їх безпека обійшлася бюджету в $ 23 млн.
Політика Саудівський король наказав затримати принца через відео з побиттям і пияцтвом Саудівська поліція за наказом короля країни затримала до суду одного з членів правлячої сім'ї. Про це повідомляє сайт телеканалу Al Ekhbariya. Як повідомляється, затриманим виявився принц Сауд бен Абдул-Азіз бен Мусаїд. Крім принца, було затримано його спільників. Видання відзначає, що в королівському указі особливо акцентується, що ніхто з них не повинен бути звільнений до суду. Приводом для затримання королівської особи стали ролики і фотографії, які з'явилися в соціальних мережах. На них принц разом з групою спільників нападає і б'є перехожих, тримає в руках гвинтівку, націлену на закривавлену людину. Також на відео видно 18 пляшок віскі Johnnie Walker Red Label, які виставляються на столі, і купа грошей. Як відомо, продаж і споживання алкоголю в Саудівській Аравії заборонені. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Саудівський король Сальман замінив наслідного принца, замість Мухаммеда бен Наіфа ним призначено 31-річного сина короля Мухаммеда бен Сальмана.
Політика Православна церква московського патріархату анонсувала Хресний хід по Києву Українська православна церква (Московського патріархату) збирається провести 27 липня молебень на Володимирській гірці і хресний хід у центрі Києва. Приводом стала річниця хрещення Київської Русі. Про це заявив глава синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ (МП) єпископ Климент (Вечеря) на прес-конференції, передає Інтерфакс-Україна. "Було прийнято спільне рішення всіма ієрархами Української православної церкви, щоб ті ікони, які з'явилися після Харківського архієрейського собору і чудеса від яких усім відомі, були особливо вшановані цього року. Вони прибудуть на Володимирську гірку 27 липня, щоб люди, які прибудуть на молебень з різних регіонів України, могли в одному місці помолитися цим чудотворним іконам Божої Матері", - повідомив він. Нагадаємо, минулорічний хресний хід пройшов без серйозних провокацій, але у кількох учасників хресного ходу, які проходили через металодетектори, правоохоронці виявили ножі та інші гострі предмети.
Події Сенатор Маккейн сповнений рішучості подолати рак і обіцяє скоро повернутися в політику Сенатор США Джон Маккейн, у якого медики виявили пухлину головного мозку, пообіцяв повернутися до роботи після лікування, він не падає духом і сповнений упевненості в собі. Про це він заявив у розмові з сенатором Ліндсі Грем, повідомляє Фоксньюз. Також Маккейн повідомив, що в лікарні йому доведеться затриматися трохи довше, ніж він планував: "Так, мені доведеться залишитися тут трохи довше, пройти деякі процедури. Я повернуся", - сказав він. Грем сказав, що Маккейн, який відпочиває у себе вдома в Арізоні, впевнений у собі і налаштований рішуче. «У цієї хвороби ніколи не було більш гідного противника, - сказав Грем. Маккейн був військовополоненим у В'єтнамі більше п'яти років. Через травму після тортур сенатор не може підняти руки над головою. Маккейн, глава Комітету з питань збройних сил Сенату, захворів на гліобластому, агресивну форму раку. Це той самий тип пухлини, який убив його близького колегу-демократа - покійного сенатора Теда Кеннеді з Массачусетса.
Економіка оформление ленты  Комунальники в столиці похвалилися новим енергозберігаючим обладнанням Комунальники показали журналістам модернізоване обладнання каналізаційної насосної станції «Ново-Святошинська». Після реконструкції вона дозволяє економити близько 50% електроенергії. «Насосні станції проектувалися в далекому Радянському Союзі, і саме тому те обладнання, яке сьогодні працює, на жаль, не енергоефективне, - говорить Дмитро Новицький, генеральний директор КП «Київводоканал». - Заміна на енергоефективне дозволяє економити досить багато грошей. За місяць роботи в тестовому режимі цих насосних агрегатів дозволило скоротити витрати на 240 тисяч гривень, тобто за рік це дозволить заощадити понад два мільйони». «Основним зі складових тарифу є витрати на електроенергію, це приблизно 30% зараз, - продовжує він. - Якщо в цих 30% відбувається зменшення використання електричної енергії за рахунок використання більш економних агрегатів, відповідно ці кошти не закладаються в тариф на майбутній період», - продовжує Новицький. На реконструкцію обладнання було витрачено 21 млн гривень. Передбачається, що вони окупляться приблизно за п'ять-шість років. «За рахунок економії ми хочемо не піднімати тариф, - каже Вадим Сторожук, заступник генерального директора «Київводоканалу». Крім того, ми прийняли рішення - не проводити закупівлі російського обладнання. Розуміємо, що європейські і, в цілому, закордонні виробники є більш прогресивними і більш ефективними, як видно на прикладі цієї насосної станції». Найближчим часом КП «Київводоканал» планує зробити реконструкцію ще на семи подібних насосних станціях.
Політика Екс-главу Мін'юсту Лукаш допитують у Генпрокуратурі Колишній міністр юстиції України часів президентства Віктора Януковича Олена Лукаш в четвер, 20 липня, прибула на допит в Генеральну прокуратуру України. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. "Черговий допит у Генеральній прокуратурі. На цей раз тема мене спантеличила: державні реєстри", - написала вона.Лукаш повідомила, що мова йде про держреєстри, "контроль держави над якими я і мої колеги відновили під час перебування роботи в Мін'юсті". За її словами, саме вона привернула увагу правоохоронців до розкрадання держкоштів. "Роботу реєстрів фахівці відновили і злодюг вигнали. Вірніше, частина з них самі покинули територію України... Незаконне освоєння кілька мільярдів, завдяки бездіяльності прокуратури, до бюджету не повернуто. Замість цього четвертий рік прокуратура все шукає, хто ж наживався на державних грошах", - додала екс-міністр. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генпрокурор Юрій Луценко має намір відновити кримінальне провадження щодо екс-міністра юстиції Олени Лукаш.
Події У санаторії Бердянська масове отруєння дітей У дитячому закладі санаторного типу «Лазурний» у Бердянську Запорізької області сталося масове отруєння дітей. Як повідомляють користувачі соцмереж, у санаторії відпочивають близько 205 дітей учасників АТО, майже всі захворіли на невідому інфекцію. Директор санаторію наполягає, що захворіло всього 24 дитини. У соцмережах запевняють, що адміністрація табору приховує інформацію про масштаби отруєння, а також не забезпечують дітей нормальним лікуванням. У соцмережах відзначають, що багатьом відпочиваючим стало погано вчора після обіду. Разом з тим, у Бердянському міській раді заявили, що госпіталізація не проводилась. Згідно з офіційним коментарем на сайті Бердянської міськради, санаторій «Лазурний» не має дозволу на роботу і проведення оздоровлення та відпочинку дітей. Робоча комісія обстежила заклад 22 червня, 7, 14, 17 і 19 липня, в результаті було виявлено невідповідність закладу вимогам чинного законодавства в сфері організації дитячого оздоровлення. «Станом на 19.07.2017 проведено чергове обстеження закладу, під час якого виявлено 261 дитину. Під час розмови діти скаржилися на некомфортне перебування і неякісне харчування.(...) Керівництву було рекомендовано вивезти дітей до повного усунення недоліків», - розповіли в міськраді. Дітей зараз оглядають фахівці Бердянського лабораторного центру спільно з фахівцями міської лікарні. Про проблему вже повідомили в прокуратуру, департамент соціального захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації.
Політика Злив даних. Через що посварилися Пентагон і Туреччина Турецьке національне новинне бюро опублікувало розташування американських військові постів у Сирії, що ставить американські війська під загрозу. Про це заявили в Пентагоні в середу, 19 липня, повідомляє Reuters. Новинне бюро Anadolu опублікувало у вівторок місцеперебування 10 американських військових постів, розташованих на півночі Сирії. У деяких випадках було названо навіть кількість військових, що знаходяться на посту. У Пентагоні заявили, що поширення секретної інформації піддає коаліційні війська ризику, а також ставить під загрозу виконання всієї військової операції. Джерела, які передали журналістам інформацію, поки невідомі. Туреччина є членом НАТО, і Пентагон уже висловив своє занепокоєння турецькому уряду. Віднедавна відносини Анкари і Вашингтона зіпсувалися, коли США вирішили профінансувати і озброїти курдський Загін народної самооборони, щоб вивести Ісламську державу з її опорного пункту в Сирії. Курдські війська в Сирії сприймаються Туреччиною як частина Робочої партії Курдистану - незаконного сепаратистського об'єднання, яке відповідає за безлади і хвилювання на південному сході Туреччини з середини 1980-х років. Анкара впевнена, що фінансування курдських військ призведе до формування сусідньої з Туреччиною Курдської держави, яка з часом стане претендувати на частину турецької території. Турецька влада висловила своє невдоволення, коли Вашингтон заявив, що буде продовжувати фінансувати Загони самооборони - військову програму, яку ввели ще за президентства Барака Обами, хоча американська влада переконує, що припинить фінансування, як тільки з ІДІЛ буде покінчено. На відносини вплинув також той факт, що США висунули звинувачення турецьким поліцейським після атаки на протестувальників під час візиту турецького президента Реджепа Ердогана до Вашингтона.
Економіка Порошенко: здаєш квартиру - плати чесно за комуналку Президент України Петро Порошенко вважає за необхідне проведення верифікації субсидій. Про це він заявив під час заходів, присвячених підписанню закону України «Про Фонд енергоефективності». «Зробити верифікацію субсидій, ... передбачених для тих, хто є найменш захищеним і хто не має коштів платити чесну ціну. Але якщо ти здаєш квартиру за $ 2 тисячі - оплати чесну ціну», - сказав Порошенко, передає Інтерфакс-Україна. Глава держави уточнив, що Фонд енергоефективності повинен забезпечити прозорість використання виділених з бюджету коштів на субсидії для населення. Порошенко також уточнив, що на покриття субсидій державним бюджетом передбачено 61 млрд грн. У свою чергу віце-прем'єр-міністр Павло Розенко заявив, що близько 2 млн чоловік внесені до списків на отримання компенсації зекономленої житлової субсидії. За його словами, всього 761 тисяч заяв від домогосподарств було подано на отримання субсидії. «Станом на 15 липня з 1580 підприємств, що надають послуги з електро- і газопостачання, 1550 надали органам соціального захисту населення відповідні списки», - сказав Розенко.
Політика Молдова заборонила віце-прем'єру Росії Рогозіну посадку в Кишиневі Міністерство закордонних справ і європейської інтеграції Молдови відмовило російській делегації з віце-прем'єром Дмитром Рогозіним у можливості пролетіти через повітряний простір країни, а також здійснити посадку літаків РФ в аеропортах Кишинева і Тирасполя. Про це повідомляє Deschide.md. Лист із відмовою міністерство направило в середу, 19 липня, в посольство РФ у Молдові. Як повідомило джерело, в листі йдеться про відмову в прольоті і посадці літаків ВПС РФ «через відсутність необхідних для цього умов, про які російська сторона раніше була неодноразово поінформована». Крім того, в Молдові вважають недоцільним проводити заходи, присвячені 25-річчю підписання угоди про принципи мирного врегулювання збройного конфлікту в Придністров'ї. Саме на ці урочистості летів Рогозін. У Молдові додали, що оскільки немає узгодженого плану спільних заходів Молдови і Придністров'я, недоцільно проводити такі заходи в односторонньому порядку.
Суспільство оформление ленты  Син Кличко відмахнувся від журналістів, які звернулися до нього українською мовою Старший син мера Києва Віталія Кличка - Єгор - відмахнувся від журналістів телеканалу «1 + 1», які намагалися взяти у юнака коментар. 17-річний Єгор не став відповідати на питання про те, чи спілкується він українською мовою. Молода людина заявив: «No commets». Журналісти поставили йому запитання українською, на що Кличко-молодший відповів «Вибачте?», а потім і зовсім махнув рукою в бік представників ЗМІ і сховався від телекамер. Нагадаємо, 19 липня меру Києва Віталію Кличку виповнилося 46 років. Політик і відомий боксер повідомив журналістам, що хоче побачитися з дітьми, і полетів до них у США. Для цього міський голова взяв відпустку на тиждень. Після того, як діти Кличко прилітали до тата до Києва, вони вирушили в скаутський табір під назвою Boy Scout Camp Chief SeattLe Council.
Події У автомийку на Борщагівці врізався BMW: загинув мийник, що перший день вийшов на стажування У мікрорайоні Борщагівка в Києві сталася смертельна ДТП. Автомобіль BMW вилетів з дороги і врізався в автомийку. Про це повідомили в групі dtp.kiev.ua на своїй сторінці в Facebook. У автомобіля BMW - європейські номери. В результаті аварії загинув мийник, який сьогодні вийшов на перший день стажування. Нагадаємо, 26 січня цього року в автомийку на вулиці Борщагівській врізалася дівчина-водій на Fiat. Під час руху по вулиці Борщагівській від КПІ до Повітрянофлотського проспекту вона різко змінила напрямок руху і з'їхала з дороги. Автомобіль перелетів снігові замети і в'їхав на територію автомийки. Машина боком збила чоловіка-водія Mercedes, який очікував на свій автомобіль з мийки. Удар був такої сили, що чоловік відлетів на 30 метрів. Ще одна ДТП сталася в ніч на 20 липня в Києві на проспекті Науки, де п'яний співробітник поліції на Jaguar збив двох пішоходів і спробував сховатися з місця ДТП. Однак через 500 метрів водій виїхав на подвір'я, розніс дитячий майданчик, збив паркан і врізався в дерево. Свідки того, що відбувається, на місці побили водія.
Здоров`я У британських ресторанах фаст-фуду McDonald's, KFC і Burger King знайдено фекальні бактерії Бактерії фекалій були виявлені в льоду в McDonald's, KFC і Burger King. Програма Watchdog BBC перевірила зразки з 10 випадкових філій від кожної з мереж швидкого харчування по всій Великобританії, повідомляє Індепендент. Дослідження показали, що бактерії, відомі як фекальні коліформи, присутні в трьох зразках McDonald's, шести з Burger King і семи з KFC. З цих зразків чотири, взяті у Burger King і п'ять - у KFC, були описані як такі, що мають «значні» рівні вмісту бактерій. За стандартами чистоти, коліформи, які є індикаторами забруднення фекаліями, не повинні бути присутніми взагалі в питній воді. Тривожна новина про забруднення з'явилася після того, як з'ясувалося, що зразки крижаних напоїв з Costa Coffee, Starbucks і Caffè Nero містять «різні рівні бактерій». Представники KFC вже заявили, що в компанії були «шоковані і дуже розчаровані» результатами, додавши, що компанія практикує суворі гігієнічні процедури, включаючи регулярні перевірки льодогенераторів. Їх, до речі, відразу закрили на чистку.
Економіка У Харкові субсидії можуть забрати у 115 тисяч чоловік У Харкові 115 тисяч одержувачів субсидії заборгували КП «Харківські теплові мережі» 260 млн грн. Про це повідомили в прес-службі Харківської міськради. Як заявив заступник гендиректора ХТС Дмитро Щербак, ті споживачі, які не погасять заборгованість протягом 2 місяців, не зможуть отримувати субсидію далі. Він зазначив, що заборгованість виникла через те, що управління праці та соціального захисту населення нараховували субсидію, виходячи з норм споживання тепла, а не за обсягом фактично спожитої послуги. В результаті харків'яни отримували субсидію, яка покривала всю суму щомісячного платежу, тому багато споживачів свою обов'язкову частку не платили. Перерахунок субсидії стався в травні, в результаті у людей утворилися борги. Щербак додав, що в своїх квитанціях ХТС регулярно нагадували субсідіантам про необхідність оплати обов'язкового платежу, але його розмір у квитанціях не вказували. Споживачі повинні були дізнаватися суму до оплати у відділах субсидій. Нагадаємо, президент України Петро Порошенко заявив, що необхідно провести верифікації субсидій.
Закон і Право У Мін'юсті розповіли, як покарати галасливих сусідів і забудовників Якщо галасливі сусіди, гучна музика в закладах або робота техніки на будівництві заважають відпочивати - не варто терпіти. Право на «спокій», особливо в нічний час гарантоване українцям законодавством. У Міністерстві юстиції України пояснили, як потрібно відстоювати своє право на спокійний сон. Не голосніше звуку радіо Згідно із законодавством, у житлових будинках, готелях, гуртожитках, таких публічних місцях, як парки, сквери, зони відпочинку в денний час рівень шуму повинен бути на рівні 55 децибел, в нічний час - 45 децибел. «Щоб було зрозуміліше, що означають ці цифри - коли грає музика на дискотеці поруч з вами, вона створює шум гучністю 85 децибел, а 45-55 - це звук включеного радіо, грає досить тихо. Вище звук не повинен бути», - пояснив начальник Головного управління юстиції в м. Києві Станіслав Куценко. Наприклад, у Брюсселі у вечірній час доби діє навіть обмеження швидкості для автомобілів до 40 км/г. Все заради того, щоб шум двигунів не заважав жителям в будинках відпочивати. Покарання за шум Якщо сусіди не дотримуються шумових норм, спочатку варто зробити їм зауваження. Якщо ж розмова не вплинула на них, попередити галасливих мешканців будинку про відповідальність, передбачену Кодексом України про адміністративні правопорушення. Згідно з ним, тим, хто голосно слухає музику, використовує феєрверки, або шумить під час проведення ремонту, загрожує штраф. За перше попередження, він становить 5-15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або від 85 до 255 грн. Але якщо сусід не засвоїв урок і протягом року вдруге перевищив рівень шуму, в такому випадку він вже заплатить від 255 до 510 грн. Але щоб зафіксувати порушення, вам потрібно викликати поліцію, яка зобов'язана буде скласти адміністративний протокол на порушника. «Звичайно, не розраховуйте, що поліцейські приїдуть дуже швидко. Тому що в першу чергу вони реагують на більш істотні правопорушення. Але все ж зобов'язані відреагувати», - констатував Куценко. Це не означає, що поки приїдуть поліцейські, сусіди вгамуються і правоохоронцям вже буде нічого фіксувати. Щоб такого не сталося, слід знайти двох свідків, які б підтвердили патрульним, що шум був. Для злісних порушників, які не тільки не реагують на ваші зауваження, а й грубо вам відповідають, існує кримінальна відповідальність за фактом хуліганства. Однак щоб довести вину, дії і висловлювання хулігана потрібно зафіксувати на диктофон, а ще краще зняти відео. Після пред'явлення цих підтверджень в суді галасливі сусіди можуть понести кримінальну відповідальність, яка передбачає накладення штрафу в розмірі до 17 тис. грн, а якщо порушник залякував вас зброєю - до 7 років позбавлення волі. Якщо справа дійде до суду, то ви можете навіть вимагати від галасливого сусіда моральної компенсації, яка може становити навіть 100 тис. грн. Домовляйтеся з сусідами У тому ж випадку, коли необхідність пошуміти з'являється у вас, варто пам'ятати, що згідно із законодавством, заборонено шуміти з 22 години вечора до 8-ї години ранку в будні і у вихідні і свята - цілодобово. У такому випадку варто домовлятися з сусідами, заздалегідь вибачитися, пояснити ситуацію. Також не варто терпіти і надмірно гучних забудовників. Якщо будівельна техніка працює поруч з житловими будинками, готелями, гуртожитками, місцями масового скупчення людей, громадяни мають право діяти за тією ж схемою, що і з сусідами. «Ви маєте право повідомити забудовнику про надлишок шуму. У будь-якому випадку він не має права проводити ремонтні роботи в той час, коли це незручно громадянам», - пояснив Куценко. Так що законодавчо всі права, щоб захистити свій спокій, в українців є, головне хотіти і вміти ними користуватися.
Суспільство оформление ленты  Тіло Сальвадора Далі сьогодні ексгумують для встановлення батьківства. Як у гея з'явилися нащадки Сальвадора Далі ексгумують сьогодні. Легендарний художник помер у 1989 році у віці 85 років, з тих пір його тіло покоїться в склепі в музеї Далі в місті Фігерас (Каталонія, Іспанія). Зразок тканини буде взятий з його останків, щоб визначити, чи є він батьком Марії Пілар Абель Мартінез, повідомляє ВВС. Проти процедури виступають місцеві влади, а також представники Фонду Далі. Всі вони стверджують, що було зібрано недостатньо доказів для проведення такої серйозної процедури. Щоб дістатися до тіла художника, судовим виконавцям доведеться підняти кам'яну плиту вагою 1.5 тонни, що закриває могилу. Претендентка на право називатися дочкою художника - Марія Пілар Абель Мартінез, яка народилася в 1956 році, вона займається гаданням на картах Таро. Марія стверджує, що у її матері був роман з Далі за рік до її народження. Її мати, Антонія, працювала на сім'ю, яка часто проводила час в Кадакесі, де у художника був будинок. Сальвадор Далі заповів свої статки державі Іспанія, тому, якщо суд підтвердить його батьківство, Марія зможе взяти його прізвище і претендувати на частину статків. Колись вважалося, що у Далі не було дітей, тому його статками офіційно розпоряджається Фонд Далі. Мартінез стверджує, що її мати і бабуся, обидві, з раннього дитинства заявляли, що саме він є її справжнім батьком. Біографи Далі стверджують, що вірогідність зачаття дитини Сальвадором дорівнювала нулю, і не тільки тому, що в 1955 він був одружений. Чутки про його протилежні сексуальні переваги були широко відомі ще за життя художника. Хоча він все одно в 1939 році одружився з Оленою Дьяконовою, більш відомою під ім'ям Гала. Сексуальне життя пари активно обговорювалася, вважається, що вони часто влаштовували оргії у себе вдома, хоча Далі частіше спостерігав, ніж брав у них участь. Гала була його музою і моделлю багато років. Біограф художника Іан Гібсон стверджує, що Далі часто заявляв, що є імпотентом, і що для того, щоб бути гарним художником, потрібно бути імпотентом. Його тісна дружба з іспанським поетом-геєм Федеріко Гарсіа Лорка також поставила під сумнів його сексуальну орієнтацію. У своєму щоденнику в рік народження Марії, 1956, він написав: «Я перебуваю в стані перманентної інтелектуальної ерекції» Люди, знайомі з великим художником, стверджують, що на його ставлення до сексу вплинув батько, який показував синові фотографії чоловічих геніталій, уражених на сифіліс, чим, безумовно, травмував його. Але інтереси Дали поширювалися далеко за межі сексуального потягу, його цікавили пам'ять, релігія і навіть наука. У 1963 році він написав картину під назвою «Galacidalacidesoxiribunucleicacid» на честь учених, які визначили структуру ДНК.  
Спорт Усика визнали найкращим боксером планети у важкій ваговій категорії Чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) Олександр Усик був визнаний кращим боксером планети у важкій ваговій категорії. Рейтинг склав американський сайт ESPN. До списка увійшли 10 бійців, в тому числі і найближчий суперник українця за версією WBO німець Марко Хук. На думку експертів, Усик є рекордсменом - він за мінімальну кількість боїв виграв чемпіонський пояс: всього за 10 боїв. Усик навіть перевершив досягнення Евандера Холіфілда, якому для цього знадобилося 12 боїв. Як відомо, Усика вважають головним фаворитом Всесвітньої боксерської суперсерії. Нагадаємо, в Монако відбулося жеребкування Всесвітньої боксерської суперсерії, за підсумками якої першим суперником українського боксера став відомий німецький боксер, екс-чемпіон світу Марко Хук. Чвертьфінальні поєдинки Всесвітньої боксерської суперсерії відбудуться у вересні-жовтні 2017 року.
Політика НАПКА перевірить, скільки «Вона» заробила в 2015 і 2016 роках Національне агентство з питань запобігання корупції проведе повну перевірку електронних декларацій лідера фракції «Батьківщина» Юлії Тимошенко за 2015 і 2016 роки. Перевірка буде проходити на основі інформації, отриманої від Генеральної прокуратури України. «Проголосували за початок повної перевірки декларацій Тимошенко за 2015 і 2016 роки на основі інформації, отриманої від ГПУ», - повідомили в НАПК, передає Інтерфакс-Україна. Зокрема, агентство цікавить використання на основі договору оренди житлового будинку в Козині Київської області, а також двох суміжних земельних ділянок, хоча фактично територія відповідно до кадастрової карти складається з 4-х ділянок. Нагадаємо, в електронній декларації 2016 року Тимошенко задекларувала 876 тисяч 724 гривень доходів, а її чоловік Олександр - 3 мільйони 112 тисяч 710 гривень за 2016 рік. Разом з тим, раніше рух «Чесно» провів дослідження і заявив, що партія «Батьківщина» задекларувала 7,5 млн грн. пожертвувань від громадян, проте були сфальсифіковані дані про походження частини коштів.
Політика США оштрафували американську нафтову компанію за угоди з Росією в обхід санкцій Міністерство фінансів США оштрафувало американську нафтову компанію Exxon Mobil на $ 2 млн за порушення санкцій, запроваджених проти Росії в 2014 році. Про це повідомили в прес-релізі відомства. Відзначається, що одна з найбільших у світі нафтових компаній Exxon Mobil в травні 2014 року підписала 8 контрактів з главою «Роснефти» Ігорем Сечіним по «нафтових і газових проектах». Цим кроком компанія порушила санкційні обмеження на операції росіянами. Пізніше керівництво Exxon Mobil добровільно не розкрило інформацію про порушення. Нагадаємо, в палаті представників конгресу США була представлена ​​нова версія проекту закону про санкції відносно Ірану і РФ. Документ був поданий членами Демократичної партії. У документі пропонується скоротити максимальний термін ринкового фінансування банків РФ, які перебувають під санкціями, до 14 днів, а підсанкційних компаній нафтогазового сектора - до 30 днів.
Економіка МВФ більше не вимагає від України ввести ринок землі і називає нові умови співпраці Ключовими вимогами завершення четвертого перегляду програми EFF з Міжнародним валютним фондом є пенсійна реформа, приватизація і боротьба з корупцією, повідомив офіційний представник Фонду Вільям Мюррей, передає Інтерфакс-Україна. "Четвертий перегляд програми радою директорів можливий після того, як необхідні в рамках цього перегляду реформи будуть імплементовані. Основними з них є пенсійна реформа, заходи щодо прискорення приватизації і конкретні результати в боротьбі з корупцією", - сказав він під час традиційного брифінгу у Вашингтоні сьогодні . Також представник МВФ заявив, що реалізацію земельної реформи в Україні відстрочено. Нагадаємо, раніше це питання було одним з ключових у вимогах МВФ. Однак в Україні можливість введення ринку земель сільськогосподарського призначення викликало жорсткі дебати. Вітчизняне законодавство не містить необхідних для уникнення монополізації ринку, зловживань і нанесення шкоди землі набору інструментів. Також в Україні не працюють належним чином контролюючі органи.
Події На полігоні в Дніпропетровській області стався вибух: 8 солдатів травмовані У Дніпропетровській області в ході змагань на кращий танковий екіпаж на 239 загальновійськовому полігоні травмувалися 8 військовослужбовців. Про це повідомили в Командуванні «Схід» Збройних сил України. За даними командування, на полігоні стався вибух інженерного боєприпасу. Чотирьох поранених солдатів госпіталізували в Дніпропетровський військовий госпіталь, ще трьох - в обласну клінічну лікарню імені Мечникова, один військовослужбовець перебуває в 68 військовому госпіталі (селище Черкаське). Нагадаємо, за добу в зоні проведення АТО на Донбасі загинули 9 військовослужбовців, ще п'ятеро були поранені і травмовані. В результаті обстрілу бойовиками населеного пункту Красногорівка (маріупольський напрямок) вранці загинули 4 військовослужбовців, ще троє отримали поранення. Ще одного бійця терористи вбили на донецькому напрямку.
Події Щоденні кібератаки. «Укртрансгаз», «Укренерго» і «Енергоатом» відзвітували про безпеку "Укртрансгаз" щодня піддається кібератакам. Для їх запобігання вже створюються галузеві центри з кіберзахисту. Про це 20 липня на прес-конференції заявив начальник управління зв'язку та інформаційних систем ВАТ «Укртрансгаз» Віктор Чепурний, передає кореспондент АСН. "В кінці червня Україна постраждала від кібератаки внаслідок вірусу Petya.A. Це був своєрідний тест на проникнення в системи українських підприємств, який «Укртрансгаз» склав успішно", - заявив він. У той же час, заступник директора з інформаційних технологій ДП НЕК «Укренерго» Вадим Горюшко заявив, що через вірус Petya, який 27 червня атакував Україну, «Укренерго» зазнала наймасштабнішої поразки системи за всю історію існування компанії. "Національна енергетична компанія Укренерго зазнала масштабного зараження великої кількості робочих місць, в результаті чого сталося відключення офісних і технологічних систем", - заявив він. Горюшко зазначив, що компанія має понад 150 різних напрямків, точок, філій підприємств, які здійснюють між собою інформаційний обмін. Тому мережева інфраструктура держпідприємства дуже розгалужена. "Цей інформаційний обмін налаштовувався десятиліттями. І, мабуть, ця інфраструктура не розвивалася досить динамічно з розвитком засобів сучасних атак, які використовують хакери тепер все частіше і частіше", - додав він. У свою чергу IT-директор НАЕК "Енергоатом" Олександр Лісовий заявив, що компанії, яка відповідає за роботу всіх атомних станцій у країні, постійно моніторить, чи здійснюються на її системи кібератаки. "На даний момент стан кібербезпеки компанії моніториться на регулярній основі. Ми працюємо в напрямку оновлення і створення заходів, спрямованих на мінімізацію кібератак", - підкреслив він. Як зазначив директор Департаменту інформаційних технологій та інформаційно-аналітичного забезпечення Міністерства енергетики та вугільної промисловості України Олексій Гладков, сьогодні вже розробляється методика та інструментарій, щоб можливі кібератаки у майбутньому не так негативно впливали на роботу енергетичних компаній. "Основне наше завдання - це створення галузевих центрів з кіберзахисту. Серед основних функцій галузевої системи кібербезпеки - ідентифікація кібератаки, захист даних, реакція на атаку і повне відновлення роботи підприємства. Головне - створити захищене середовище в паливно-енергетичному комплексі", - підкреслив він.
Суспільство «Дипломат» з «ДНР» втекла до Маріуполя Працівниця «міністерства закордонних справ» так званої «ДНР» Аліна Козіна вирішила втекти до Маріуполя. Про це повідомили в групі «Добробат.Інфо» на своїй сторінці у Facebook. «Знайомтеся, Аліна Козіна, 1992 року народження. Співробітниця «МЗС ДНР». Дивно, чому в такий відповідальний і історичний для «молодої республіки» момент Аліна вирішила рвонути до Маріуполя», - відзначили в групі.Українські правоохоронці зацікавилися «дипломатичним візитом» Козіної. Нагадаємо, бойовики близько 8 годин підряд обстрілювали, у тому числі з артилерії, два прифронтові міста Донецької області - Мар'їнку та Красногорівку. В результаті обстрілу терористів загиблих і постраждалих немає, однак багато руйнувань і пошкоджень житлових будинків. Крім того, за добу загинули 9 українських військових.
Наука і технології оформление ленты  У Полтавській області запустили першу в Україні систему примусового зниження швидкості авто У місті Лохвиця (Полтавська область) запустили першу в Україні систему уповільнення швидкості руху - Traffic calming measures, повідомляє прес-служба Укравтодору. Справа в тому, що через Лохвицю проходить жвава регіональна автодорога Р-60 Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин. Автомобілі на цій дорозі, в тому числі і вантажні, часто розвивали дуже велику швидкість, що створювало певну небезпеку для місцевих жителів, а також - значний рівень шуму. Об'їхати обмежувачі руху зі швидкістю неможливо, на швидкості 60 км/год можна просто злетіти в кювет. Якщо авто їде на припустимій швидкості - то ні водій, ні пасажири не відчувають дискомфорту, на відміну, наприклад, від ефекту "лежачих поліцейських", які ще й шкодять самій машині. Об'єкт повністю автономний - працює на сонячних батареях, так що територія освітлюється вночі, а покажчики помітні з відстані кількох метрів, оскільки світяться.
Суспільство оформление ленты  Глядачі проміняли Pornhub на «Гру престолів» У зв'язку з початком сьомого сезону популярного серіалу «Гра престолів» рекордно впав рейтинг сайту з порнографічним контентом Pornhub. Такі дані повідомили на Pornhub Insights. У наведеній статистиці відзначається, що трафік зменшився на 4,5% в момент показу першої серії нового сезону серіалу 16 липня. Різке падіння трафіку відбулося за годину до прем'єри нової серії. Коли серія закінчилася, трафік Pornhub знову вирівнявся. Як відомо, перший епізод сьомого сезону серіалу «Гра престолів» встановив рекорд за кількістю переглядів серед усіх шоу американського телеканалу НВО. Прем'єру сьомого сезону подивилися 16,1 мільйона чоловік, включаючи 10,1 мільйона глядачів прямої трансляції шоу. Також перша серія стала рекордсменом за згадуванням у соціальній мережі Twitter - він був згаданий у 2,4 мільйона твітів по всьому світу.
Суспільство Такого ніколи не було. Синоптик констатувала аномальні зміни погоди в Україні Перепади температур і різка зміна погоди негативно вплинуть на урожай. Про це на прес-конференції заявила начальник відділу агрометеорології Укргідрометцентру Тетяна Адаменко, передає кореспондент АСН. "У нинішньому році Україна страждає через мінливості клімату і погоди. Це коливання погоди і термальних станів. У поточному році ми отримали стихійні гідрометеорологічні явища, як кажуть," на повну ", - заявила вона. Зокрема вона зазначила, що в квітні і травні, через заморозки постраждали плодові та ягідні культури, а також овочі. "Легкий мороз у повітрі відзначався навіть у червні в Сумській області, чого раніше не було... Також постраждали Київська та Черкаська області від граду і смерчів. Ці області досі підраховують збитки, сподіваючись на компенсацію від держави", - додала Адаменко. У той же час вона зазначила, що літня посуха, яка наступила після заморозків, сильно вплине на врожай зернових. З її слів, зараз від відсутності опадів страждають південні і центральні регіони країни. "Вперше за 60 останніх років найменша кількість опадів випала в центрі, в Київській області. І це незворотний процес для пшениці і ячменю. Аналогічна ситуація спостерігається в Черкаській, Полтавській і частково в Кіровоградській області. Засуха тут однозначно зробить свою чорну справу не тільки для пшениці , але і для пізніх культур - кукурудзи і соняшника", - підкреслила вона. Разом з тим, зі слів Адаменко, на Заході України, де дефіциту в опадах немає, урожай зернових буде хороший.
Суспільство оформление ленты  Європа! У Дніпрі чіпують усіх собак і зобов'яжуть господарів прибирати за ними "купки" У Дніпрі зобов'яжуть реєструвати всіх собак. Таке рішення ухвалила міська рада. Власники кішок також за бажанням зможуть чіпувати своїх домашніх улюбленців. Про це повідомляє Інформатор. Для цього буде створено Єдиний реєстр тварин, до якого будуть вноситися всі відомості про собаку або кішку. Також тварині буде імплантуватися чіп, який міститиме всю необхідну інформацію про вихованця. Також господар отримає жетон з QR-кодом, який власники повинні чіпляти тварині на нашийник під час прогулянки. Дані про кожного улюбленця будуть вноситися до міжнародної бази «ID Animals». Чіпування дозволить швидко знаходити загублених тварин, контролювати кількість безпритульних і перевіряти, чи має тварина всі необхідні щеплення. Також власники собак повинні вигулювати їх тільки на повідку і мати при собі пакет для утилізації фекалій, інакше їм загрожує штраф. «У разі, коли ваша тварина когось покусала або загубилося, дані про те, вакцинована воно чи ні, внесуть до бази. Якщо вихованець не вакцинований і не зареєстрований, випорожнився в забороненому місці - вас оштрафують за порушення правил благоустрою, а також за порушення правил ідентифікації», - пояснив директор комунального підприємства «Зооконтроль» Олег Кучин. Тварину не прочіпують, якщо вона не буде провакцинована від сказу. Це пов'язано з тим, що в сусідніх Харківській, Луганській, Донецькій та Запорізькій областях виявлено дуже велику кількість випадків сказу у тварин. Чіпувати свого улюбленця дніпряни зможуть лише в тих клініках, які укладуть договір з КП «Зооконтроль». Лише ці ветклініки зможуть вносити інформацію про ідентифікованих тварин до реєстру. Вартість цієї процедури складе близько 200 грн. Раніше в міськраді заявили, що з 15 травня до 15 жовтня всі пенсіонери зможуть ввести чіп своїй тварині безкоштовно.
Економіка У 2017-му Україна збере врожаю зернових на 15-20% менше, ніж у минулому році - експерт Станом на 17 липня в Україні зібрано понад 8 млн тонн ярих ранніх і озимих культур. Цей урожай був зібраний з понад 26% всіх посівів, заявив на прес-конференції експерт аграрних ринків Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» Петро Лахай, передає кореспондент АСН. "Якщо говорити по культурах, то озимої пшениці зібрано 21%, ярої - 2%, озимого ячменю - 84% і ярового ячменю - 21%. Тобто, ми йдемо фактично за планом", - уточнив він. У той же час експерт зазначив, що врожайність цього збору в середньому по всіх культурах менша на 17-18% порівняно з минулим роком. "Адже врожайність ярої пшениці нижче на 18-20%, озимого ячменю нижче на 5%, ярого ячмінь - на 23%, горох - на 25%. Тому в цьому році нам слід очікувати врожаю в цілому менше на 15-20%", - прогнозує Лаха.
Здоров`я Секс-робот імітує згвалтування. Психологи і феміністки протестують У високотехнологічному світі штучному інтелекту знайшли нове застосування, правда, цього разу воно сприяє моральній деградації. У новому секс-роботі, під чуттєвою назвою «Roxxxy TrueCompanion», досить змінити налаштування, щоб перетворити його з дівчини із сильним статевим потягом на «фригідну Фару», розповідає The Independent. Фару рекламують як «сором'язливу і замкнуту». У робота також є можливість переключитися на інших персонажів, зокрема, на «Дику Венді» і «S&M Сьюзен», чиї імена цілком самі себе пояснюють. На сайті компанії, що продає роботів, сказано, що «якщо ви доторкнетеся до інтимного місця Фари, то вона не відповість вам взаємністю». Вона також не зможе висловити згоду на статевий акт. Компанія стверджує, що їх роботи створені для того, щоб допомогти кожному висловити його найбільш потаємні сексуальні фантазії. Ще однією широко критикованою особистістю робота є «Юна Йоко», яка описана на сайті як «дуже юна (тільки виповнилося 18) і чекає, щоб ви навчили її». Roxxxy - дев'ятий робот компанії True Companion. Першого, на ім'я Труді, вони випустили ще в 1990-х. Щорічно вони розсилають світом понад 600 біонічних ляльок. Згідно з дослідженнями, більше чверті молодих людей із задоволенням зустрічалися б з роботом замість живої людини. Професор Ноель Шарклі заснував Фонд відповідальної роботизації для дослідження різних суперечливих питань, що виникають при використанні роботів в повсякденному житті. Зокрема, як використання роботів в сексуальних іграх може вплинути на рівень сексуальних злочинів. «Деякі люди вважають, що це допомагає потенційному гвалтівнику впоратися з бажанням, інші ж переконані, що використання робота тільки спровокує його», - пояснив професор. Активістка Лора Бейтс, творець проекту Повсякденний сексизм, переконана, що «сексуальне насильство - це не акт пристрасті, а жорстокий злочин». Вона стверджує, що, надаючи ґвалтівникам такий вихід для фантазій, ми, з таким же успіхом, могли б давати вбивцям м'які ляльки з реалістичною кров'ю для зображення вбивства.
Політика Арабські країни трохи пом'якшили ультиматум Катару Чотири арабські країни на чолі з Саудівською Аравією, які оголосили бойкот Катару, більше не наполягають на виконанні еміратом 13 умов ультиматуму. Про це дипломати королівства спільно з колегами з ОАЕ, Бахрейну та Єгипту повідомили журналістам в ООН, повідомляє видання BBC News. Після місяця суперечок країни продовжують наполягати на виконанні шести пунктів. Зокрема, мова йде про припинення Дохою актів провокації, а також боротьбі з тероризмом, відмові від надання фінансової допомоги терористичним організаціям, невтручання у внутрішні справи інших держав. Катар ще не відповів на пом'якшення умов. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Катар після кількох тижнів роздумів навідріз відмовився виконувати вимоги чотирьох країн-сусідів і відхилив їх ультиматум. Таким чином, повна торгова блокада цієї країни буде продовжена. Катар звинувачують у дестабілізації регіону: підтримці екстремізму і тероризму, але Катар ці звинувачення відкидає. Там заявляють, що лише прагнули викупити з полону королівську сім'ю.
Культура Відома американська модель роздяглася для глянцю Відома американська актриса і модель Емілі Ратаковскі взяла участь у фотосесії оголеною. Її фото з'явилися на сторінці модного журналу Allure в соціальній мережі Instagram. Фотосесію для видання провів фотограф Деніел Джексон. Оголене фото Емілі Ратаковскі з'явиться на обкладинці серпневого номера журналу.   Публикация от Allure Magazine (@allure) Июл 18 2017 в 7:44 PDT   Публикация от Allure Magazine (@allure) Июл 18 2017 в 5:05 PDT Сама модель опублікувала кадри з фотосесії і на своїй сторінці в соцмережі Instagram. На одних фото модель позувала в нижній білизні, на інших в різному одязі.   Публикация от Emily Ratajkowski (@emrata) Июл 18 2017 в 11:46 PDT Як відомо, Емілі Емілі Ратаковскі прославилася після участі в кліпі на пісню Робіна Тіка Blurred Lines. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 49-річна канадська співачка Селін Діон сфотографувалася оголена для модного журналу Vogue.

Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
більше матеріалів




/-1,3899648189545-/ /-pc-/
Top