counter
Архів Повернутись назад 18 Лютого 2016
18 Лютого
За кордоном Зі сховища в Іраку викрали контейнер з радіоактивною речовиною В Іраку в листопаді 2015 року було викрадено контейнер з радіоактивним матеріалом - іридієм-192. Про це повідомляє Reuters із посиланням на документ міністерства довкілля Іраку, пише Медуза. У кейсі було до 10 грамів речовини, повідомило агентству джерело у відомстві. Зразок належав турецькому підрозділу компанії SGS, яка займається експертизою та сертифікацією, і зберігався у Басрі на складі компанії Weatherford, яка займається постачанням нафтогазового обладнання. Іридій-192 застосовується, зокрема, для виявлення дефектів у матеріалах, використовуваних у виробництві нафтопроводів. За словами джерела у спецслужбах Іраку, слідів злому при скоєнні крадіжки залишено не було. Підозрюваних на початкових етапах слідства не встановлено. Пошуки зниклої речовини тривають.
Події За добу бойовики 47 разів обстріляли позиції сил АТО Минулої доби бойовики 47 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Переважна більшість цих обстрілів мала прицільний характер. Як повідомляє прес-центр штабу АТО, з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів були обстріляні опорні пункти в Опитному, Пісках, Троїцькому, Зайцевому, Новгородському і Луганському. Крім того, в Мар'їнці та Опитному ворог вів вогонь із мінометів калібру 82 мм. «По позиціях українських військ неподалік Красногорівки противник протягом доби шість разів відкривав вогонь, використовуючи міномети, зенітну установку і БМП. В районі Майорська проросійські найманці вкоторе застосували озброєння, яке заборонено Мінськими домовленостями. У напрямі шахти 6-7 по наших укріпленнях вела вогонь 122-мм артилерійська установка ворога», - йдеться в повідомленні. На Луганському напрямі зі стрілецької зброї було обстріляно українські позиції неподалік Трьохізбенки.
Суспільство На Донеччині бойовики розбирають на металобрухт тваринницький комплекс У селі Кашари Донецької області бойовики на будматеріали і металобрухт розбирали тваринницький комплекс, що викликало невдоволення місцевого населення. Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук. За його словами, роботи проводилися за вказівкою командира бойовиків з позивним «Утьос». За зверненням місцевого населення в район прибули два представники «військової прокуратури ДНР» із Донецька Байрачний і його заступник якийсь Магір Нариманович. «Під час їхнього приїзду від командування 9-го полку пройшла вказівка бойовикам згорнути всі роботи і уникати зустрічей із зазначеними представниками «прокуратури». Сам «Утьос» нібито захворів, на всі дзвінки відповідав його охоронець. Після від'їзду «прокурорів» роботи поновилися», - написав Тимчук.
Політика Пайєтт розповів, яких критеріїв треба дотримуватися при призначенні нового Генпрокурора При призначенні нового Генерального прокурора треба дотримуватися двох критеріїв: довіра громадянського суспільства і глибинна реформа органів Генеральної прокуратури. Про це під час конференції «Конституційна реформа: сприяння незалежній, відповідальній, прозорій та ефективній судовій владі» заявив посол СШ в Україні Джеффрі Пайєтт, передає кореспондент «Аналітичній службі новин» (АСН). За його словами, відставка Генерального прокурора Віктора Шокіна є позитивним моментом, який означає, що реформу може бути продовжено. «Тепер для призначення нового генпрокурора треба притримуватися двох головних критеріїв: довіра громадянського суспільства і глибинна реформа органів ГПУ. Тільки поєднання цих двох критеріїв дасть потрібний ефект», - сказав Пайєтт. Посол також зазначив, що США готові й надалі бути надійним партнером у реалізації програм реформ судової системи в Україні.
Суспільство У Миколаєві водій стріляв у двох перехожих У Миколаєві розшукують водія, який стріляв по перехожих. Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Миколаївській області. Водій був за кермом позашляховика і вистрілив з травматичної зброї у двох чоловіків. Інцидент стався близько 19 години на перехресті вулиць Дзержинського і Чкалова в Заводському районі Миколаєва. «16 лютого близько 20:00 в Заводський відділ поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що в приймальне відділення доставлено  чоловіків 27 і 39 років із діагнозом «травматичне поранення стегна і пахової ділянки. 27-річний чоловік разом зі своєю сестрою і 39-річним товаришем перетинали проїжджу частину по пішохідному переходу, коли побачили, як у їхньому напрямі на великій швидкості їде автомобіль. Громадяни спробувала відійти, проте водій позашляховика, не встигнувши загальмувати, бампером зачепив 27-річного пішохода, від чого той упав на землю», - сказано в повідомленні. Після зіткнення чоловіки і водій авто почали сваритися. Водій вийшов із машини, дістав травматичний пістолет і зробив у напрямі чоловіків кілька пострілів. Після цього водій поїхав. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України, санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років.
За кордоном ЗМІ: Смертника з Сирії підозрюють у вибуху в Анкарі Правоохоронці підозрюють терориста-смертника з Сирії у скоєнні теракту в Анкарі. Про це повідомляє в четвер газета Yeni Safak з посиланням на джерело в поліції, передає РІА Новини. Терориста звуть Саліх Неджар. Його вдалося ідентифікувати за відбитками пальців, які у нього брали під час реєстрації як біженця. Читайте також: Очевидці виклали в мережу відео моменту вибуху в Анкарі Нагадаємо, що під час теракту в Анкарі загинуло 28 осіб 61 отримала поранення. У середу ввечері на перехресті в центрі столиці Туреччини недалеко від будівель парламенту, генштабу і гуртожитку для військових стався вибух замінованого авто. Машина вибухнула саме тоді, коли на червоне світло зупинилася колона транспорту, яка перевозила військовий персонал. Крім військових, постраждали і мешканці Анкари.
Політика Ляшко заявив про готовність своєї партії брати участь у формуванні нової коаліції Радикальна партія готова взяти участь у формуванні нової коаліції і в формуванні нового Кабміну. Про це в ході засідання Верховної Ради з трибуни заявив лідер партії Олег Ляшко. «Якщо ті, хто сьогодні знаходиться при владі, не здатні знайти спільного рішення, не здатні будувати країну, ми пропонуємо план дій. Ми готові брати участь у формуванні нової коаліції, в новій програмі дій, у формуванні нового уряду, здатного вивести країну з прірви. Ми готові брати на себе відповідальність за долю країни, ось моя рука всім, хто піклується про країну», - сказав Ляшко. Нагадаємо, що депутати Ради так і не прийняли 16 лютого резолюцію про недовіру чинному уряду. Водночас нардепи визнали роботу Кабміну незадовільною. Після того, як уряд не відправили у відставку, «Батьківщина» заявила про вихід із коаліції.
оформление ленты  Блог: 
Політика Віталій Бала У ГПУ головне не прізвища, а усвідомлення необхідності змін У Генпрокуратурі головне не прізвища і люди на посадах, а усвідомлення необхідності щось змінювати. Крім того, для реформування потрібна ще й політична воля. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив директор агентства моделювання ситуацій, політолог Віталій Бала. «Не буду гадати, піде чи не піде Шокін у відставку і хто потім на його місце прийде. Питання зовсім в іншому: чи є бажання щось міняти? Заява, яка була зроблена Президентом, як мінімум демонструє, що публічно Порошенко готовий до того, щоб відбулися реальні зміни на вищому рівні різних органів влади. Тобто, швидше за все, всі сигнали, які нам давали наші західні партнери, вже почуто», - розповів політолог.На його думку, не важливі прізвища Шокін, Касько та інші. Головне, щоб система почала змінюватися. «Якщо ця система почне змінюватися, то, на мою думку, не так важливо, якими будуть ті прізвища, які прийдуть на зміну Шокіну. Важливо, щоб була політична воля і бажання проводити реальне реформування», - зазначив Бала.
Суспільство У Слов'янську затримано помічника Гіркіна У Слов'янську було затримано помічника колишнього так званого міністра оборони «ДНР» Ігоря Гиркин. Про це повідомляє прес-служба управління Національної поліції в Донецькій області. Затриманий бойовик носить прізвисько «Дід». «Працівники слідчо-оперативної групи ГУ НП України в Донецькій області, які займаються виявленням учасників незаконних збройних формувань і їхніх пособників, затримали власника схованки, яку було виявлено в листопаді минулого року. Місцевий житель 1952 року народження з позивним «Дід» брав активну участь у незаконних збройних формуваннях», - сказано в повідомленні. Як повідомляється, в квітні 2014 року він перебував біля захопленої будівлі Слов'янського відділу міліції, там його завербували бойовиком з позивним «Щит». Тоді йому запропонували обійняти посаду заступника Гіркіна (Стрєлкова) з адміністративно-господарської частини міста Слов'янська. У бойовика було в підпорядкуванні 15 осіб: слюсарі, сантехніки, електрики, теслі. Крім ремонтних робіт, вони здійснювали незаконний огляд громадян і транспорту. У нього виявили пістолет «Макарова» з боєприпасами до него, а також посвідчення «стрілка» «ДНР». Після звільнення Слов'янська він виїхав до Росії. Коли повернувся в місто, його затримали. Бойовику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 260 (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) КК України.
оформление ленты  Блог: 
Політика Віталій Бала 16 лютого фактично стартували вибори до Верховної Ради Те, що прем'єр-міністр Арсеній Яценюк залишився на посаді, - на руку олігархам. Саме тому депутати, пов'язані з ними, не проголосували за відставку прем'єра. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив директор агентства моделювання ситуацій, політолог Віталій Бала. «Нинішня ситуація і способи управління, які зараз демонструє Яценюк і його Кабмін, влаштовують олігархів. Вчора вихід із зали депутатів фракцій, які пов'язані з олігархами Ахметовим, Коломойським, Фірташем, продемонстрував, що вони зацікавлені в тому, щоб нічого не змінювалося. Це було давно відомо, але зараз громадяни самі змогли це побачити. Об'єктивного логічного розвитку подій бути не може, з огляду на те, що у нас іде гібридна війна і ведеться гібридна політика всередині. А як інакше назвати те, що нардепи проголосували за незадовільну роботу і не проголосували за відставку - це просто виглядає дико», - розповів політолог. Експерт зазначив, що вихід «Батьківщини» з коаліції - це тільки початок. «Ми розуміємо, що виходить «Самопоміч» - коаліція розпадається і таким чином можна відправити у відставку уряд. Чи буде створено нову коаліцію, якщо вийде «Самопоміч», - теж питання. Тому насправді все тільки починається. 16 лютого фактично був старт виборів до Верховної Ради», - зазначив політолог.
Суспільство На Житомирщині затримано сімох нелегальних видобувачів бурштину На Житомирщині затримано групу незаконних видобувачів бурштину на землях Олевського лісгоспу. Як повідомляє прес-служба СБУ, в лісопосадці між селами Лопатичі і Кам'янка «старателі» встановили два намети з «буржуйками» для опалення та приготування їжі. Видобуток «сонячного каменю» здійснювався за допомогою гідравлічних мотопомп. «Правоохоронці затримали сімох копачів на місці злочину. У них вилучили видобутий бурштин, дві дизельні мотопомпи, електрогенератор, два забірники води, три акумулятори, бензопилу, приблизно 100 метрів гідравлічних рукавів та інше обладнання. Загальна вартість вилученого обладнання складає понад 170 тисяч гривень», - йдеться в повідомленні. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 240 (порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України.
Суспільство Прикордонники розповіли, що привіз черговий російський «гумконвой» Сьогодні російська сторона в односторонньому порядку здійснює оформлення чергового «гуманітарного конвою». Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби, у період з 5:55 до 6:50 через російські пункти пропуску «Донецьк» і «Матвіїв Курган» на в'їзд в Україну прибуло дві колони «гумконвою» в складі 101 автомобіля. У ДПС зазначили, що, оскільки переміщення «гумконвою» відбувалося з грубим порушенням норм міжнародного та вітчизняного законодавства та узгоджених з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста модальностей, контроль українською міжвідомчою групою здійснювався тільки шляхом візуального спостереження без виконання контрольних функцій. «Всі вантажівки були завантажені лише на третину. Особливістю цього «гумконвою» стала невідповідність характеру вантажу до зазначеного в ноті МЗС РФ. Зокрема, не було зазначено книжки невідомого змісту, промислові електростанції і генератори, будівельні електроінструменти», - йдеться в повідомленні. Прикордонники також зазначили, що ще однією особливістю було те, що м'ясні та рибні консерви виявилися простроченими, оскільки було вказано, що термін їхньої придатності - два роки, а дата виготовлення - 2012 рік. На коробках з м'ясною тушонкою теж були маркування «крихкий вантаж, не перевертати».
Політика Порошенко закликає проголосувати за «безвізові закони» в редакції, якої вимагає ЄС Президент Петро Порошенко закликав народних депутатів проголосувати за «безвізові закони» саме в тій редакції, якої вимагає Євросоюз. Про це в своєму зверненні до депутатів заявив Президент Петро Порошенко. За його словами, в разі, якщо депутати сьогодні приймуть відповідні закони, завтра Єврокомісія почне формалізацію рішення про безвізовий режим. «Голосувати треба саме в тій редакції, якої вимагає Європейський Союз. Правила приєднання до престижного клубу країн з безвізовим режимом - це їхні правила, і до них нас ніхто не примушує. Але є чіткий запит суспільства прийняти ці нововведення. Більшість із них стосуються так чи інакше боротьби з корупцією. І це перш за все наш український інтерес», - заявив Порошенко. При цьому він зазначив, що, якщо безвізові законопроекти будуть «вихолощені», введення безвізового режиму буде відкладено.
Політика Бірюков розповів, як Порошенко просив його «брехати-брехати-брехати» Голова Миколаївської територіальної організації партії Блоку Петра Порошенка Юрій Бірюков розповів, як свого часу Президент Петро Порошенко просив «брехати» про ситуацію в Дебальцевому. Про це Бірюков написав на своїй сторінці в Facebook. За його словами, 17 лютого близько 16:00 його викликали на Банкову на зустріч із Президентом. «Треба було дві доби вносити сум'яття в голови ворога - виводять чи не виводять, виводять вже чи через дві доби, чи покинуть і не виведуть? Потрібно було ввечері влаштувати в Фейсбуці сплеск «все-добре-ми-стоїмо» й утримати цю хвилю хоча б дві доби. Будь-якою «репутаційною» ціною, просто прямолінійно брехати-брехати-брехати», - написав Бірюков. За його словами, близько 20:00 в Міністерстві оборони було узгоджено всі етапи інформаційних сплесків. «А потім усе розвалилося через скидання в ФБ даних про те, що виведення вже починається», - написав Бірюков.
Суспільство На Луганщині затримано пропагандиста сепаратизму На Луганщині працівники Служби безпеки України затримали адміністратора онлайн-спільноти, який вів активну антиукраїнську пропаганду в соціальних мережах. Як повідомляє прес-служба СБУ, житель Лисичанська модерував сторінку з інформаційним контентом на підтримку проросійського сепаратизму. «Він розміщував матеріали з публічними закликами до проведення акцій громадянської непокори в підтримку «ЛНР» і «ДНР», їхнього визнання та приєднання до Росії. Чоловік також пропагував ідеї зміни меж території України, її конституційного ладу і проведення «референдуму» про незалежність Харківщини», - йдеться в повідомленні.За словами затриманого, за свою діяльність отримував грошову винагороду на картковий рахунок. За його словами, куратор «проекту» живе в Москві і контролює кілька інтернет-груп, задіяних у підривній антиукраїнській пропаганді. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 110 Кримінального кодексу України.
оформление ленты  Блог: 
Політика Георгій Логвинський Багато юристів не почуваються комфортно в держорганах, і навряд чи Касько чимось відрізняється Заступник Генерального прокурора Віталій Касько подав у відставку, можливо, через те, що некомфортно почувався в державному відомстві. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив народний депутат від «Народного фронту» Георгій Логвинський. «Касько - дуже професійний юрист. Я його знав ще до того часу, як він пішов працювати в Генпрокуратуру. Він спеціалізувався на міжнародному праві, на питаннях, пов'язаних із Радою Європи, Європейським судом з прав людини. Я не знаю, чи знайшов він себе в прокуратурі. Багато бізнесменів і юристів не почуваються комфортно в державних органах. І навряд чи пан Касько чимось відрізнявся», - розповів депутат. Логвинський зазначив, що у нас у країні часто відносять держслужбовців до умовних категорій (дивлячись чиї інтереси вони представляють). «У нас бувають такі поділи: це американці, це активісти, це люди Президента, чого тільки не почуєш. Але не думаю, що варто ставити ярлики, час покаже. Це право кожної людини - написати заяву, і пан Касько був досить публічною людиною. Він виступав на ток-шоу, говорив про проблеми, які його не влаштовують. Можна було оцінити діяльність його особисто в тому числі. Мені здається, зараз це просто вибір людини. А в подальшому час покаже, що буде відбуватися», - розповів нардеп.
Політика У Сімферополі суд визнав низку ісламських книжок екстремістськими Київський районний суд Сімферополя визнав екстремістськими матеріали щодо ісламу, виявлені 2014 року в низці видань. Про це пише ТАСС. «Встановлено, що в літературі, виявленій 2014 року в приміщеннях чоловічого і жіночого медресе в Сімферополі, містяться ознаки екстремістської діяльності», - йдеться в повідомленні. За інформацією наглядового відомства, екстремістськими визнано книжки: «Ісламська держава», автор Такійюддін Набхані; «Радикалізм, екстремізм і Ісламізм». Реалії та міфи в «війні з тероризмом», видавництво «Хізб ут Тахрір»; «Віровчення чотирьох імамів. Заблудлі течії і секти в ісламі», автор Мухаммад бін Абдуррахман аль-Хумеййіс, зокрема «Віровчення чотирьох імамів: Абу Ханіфа, Маліка, аш-Шафії і Ахмада», «Заблудлі секти і течії в ісламі», «Система Ісламу», автор Такійюддін Набхані. Рішення суду винесено за заявою «прокурора Криму» Наталії Поклонської.
Суспільство Прокуратура просить заарештувати поліцейського, який застрелив пасажира BMW під час погоні У Печерському суді Києва обирають запобіжний захід для поліцейського, який застрелив людину під час смертельної погоні Києвом. Про це на брифінгу заявив заступник Генерального прокурора України Анатолій Матіос, передає «112 Україна». У суді обирають запобіжний захід для патрульного, який стріляв у лобове скло BMW 7 лютого в столиці. Саме через цей постріл загинув пасажир авто Михайло Медведєв. Прокуратура просить заарештувати поліцейського. Матіос розповів, що цей поліцейський раніше працював слідчим, пройшов переатестацію. «Чи був він у стані афекту - встановить експертиза», - сказав Матіос. Прокуратура оголосила патрульному про підозру в перевищенні службових повноважень (ч. 3 ст. 365 КК) і вбивстві (ч. 1, ч. 2 п 5 ст. 115 КК).
оформление ленты  Блог: 
Політика Юлія Артамощенко Політичне розлучення без розділу майна Заяви про вихід із коаліції малих фракцій – то вже традиція, а не новина. Спершу «Батьківщина», а тоді й «Самопоміч» зробили заяви про те, що цього разу вже точно підуть. Фракцію Юлії Тимошенко вже офіційно відпустили: головуючий на засіданні ВР оголосив про це. Та це якщо й шокувало, то хіба «сердешних». Але про все по порядку. Знаково, що Юлія Тимошенко зробила це у День всесвітнього спонтанного вияву доброти – 17 лютого 2016 року.  У кулуарах ВР стала на фоні своєї молодої і не дуже команди, яка полум’яними поглядами висловлювала повну підтримку шефовій, заявила на камери – фракція «Батьківщина» йде з коаліції. І відзначила, більшість ця ніколи не була проєвропейським об’єднанням демократичних сил. Хіба кулуарна, тіньова. Юлії Володимирівні видніше. Знає, що каже. А чи це зізнання, чи випадково проговорилася? Це вже не так важливо. Як і те, чому вона каже, що не можна вийти з того, чого не існує, паралельно обіцяючи це зробити. Головне, чому Вона та її команда, які раніше билися в груди, клялися, що не вийдуть із більшості, а примусять її працювати, розгойдують і без того хитку ситуацію, погрожуючи достроковими виборами, які нині великим фракціям – і БПП, і НФ – наразі не потрібні. Тимошенко й раніше вимагала для себе преференцій, наприклад права вето на рішення коаліції. Нині ж апетити ростуть. Про це свідчить публічна поява Юлії Володимирівни в Адміністрації Президента. Та, певно, хотіла так багато, що отримала відмову.  А наступного ж дня – офіційне розлучення. Обговорювати заяву «Самопомочі» про вихід із більшості вже й не хочеться. Вони так довго цим погрожували, що мимоволі є бажання сказати: «Йдучи – йдіть!». «Опозиція з коаліції» у своїх діях і заявах давно керується геть не системою ваг та противаг, спрямованою на стабілізацію соціальної, економічної та політичної ситуації в Україні. І не заповітами Тараса Шевченка, які так любить озвучувати голова фракції Олег Березюк. А – корпоративними інтересами  Андрія Садового, який у амбіціях і апетитах давно переріс посаду мера. Та, якщо представники цієї фракції, яку позаочі називають «СадоНеміч», напишуть офіційні заяви, їм перечити не стануть – теж відпустять. Про це відверто у приватних розмовах говорять представники великих фракцій. Чому ж так легко ця хитка більшість відпускає дві фракції? Тут є радикальний фінт вухами. У Тимошенко лише 19 штиків, Вона має найменшу фракцію у парламенті. У Садового трохи більше – 26 депутатів. Тому втрата цього кількісного складу у 45 осіб не є критичною для коаліції. Адже, за офіційною статистикою, станом на 18 лютого 2016 року у БПП 136 депутатів, а у НФ – 81. Разом – 217. Де-юре фракція Олега Ляшка в коаліції, адже офіційно про її вихід з більшості не було оголошено головуючим на пленарному засіданні парламенту. Тому сюди ж плюсуємо ще 21 «радикала»  – і маємо 238.  А у парламентську більшість входять ще й позафракційні. Значить, вихід малих фракцій на офіційному рівні коаліцію не руйнує. «Малюки» скоріше важкі, ніж вагомі. А їхній вихід не створює привід для того, щоб Президент отримав право розпустити Раду. Життєздатність більшості – то вже інша опера. Та за розумного підходу і відсутності малих, але таких голодних до усього фракцій є шанси, що «більшовики» втримають ВР-8, а також зможуть забезпечити результативне голосування. До того ж ділити портфелі і вигоди на трьох легше, аніж на п’ятьох. А ділити є що. Зокрема місця в Уряді, з якого Яценюк, як би його не благали, до вересня не піде. А переголосовувати рішення ВР від 16 лютого не будуть. Кому що віддарують – поки тримають у великій таємниці. Відомо лише, Арсенія Яценюка примушують до миру шляхом «пошуку компромісу у кадрових рішеннях». Тому можна очікувати точкових створень вакансій у Кабміні під конкретних людей. На це за найскромнішими підрахунками піде майже місяць – ВР три наступних тижні не працюватиме в пленарному режимі, що дає фору для переговорів без преси. Слідом за КМУ вирішуватимуть «питання Шокіна». Та це теж не скоро. На третьому місці стоїть зміна 12 членів Центральної виборчої комісії. Але, як кажуть обізнані люди, воно хоч у перспективі, та далекій.
Суспільство СБУ затримано одного з учасників незаконного референдуму На Луганщині затримано депутата однієї з сільських рад Новоайдарського району, яка в травні 2014 року брала активну участь в організації сепаратистського «референдуму» щодо виходу територій зі складу України. Як повідомляє прес-служба СБУ, під час незаконного голосування депутат займала посаду «заступника голови комісії», займалася підготовкою протоколів і ящиків для голосування. «Разом з трьома прихильниками вона, взявши з собою бюлетені і списки виборців, обходила двори жителів сіл Капітанове і Муратове. Сепаратисти переконували жителів у необхідності проголосувати, щоб «референдум» вважався таким, що відбувся», - йдеться в повідомленні. Затриманій повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України. Суд обрав для депутата запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, їй загрожує від 5 до 10 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-1,4243929386139-/ /-pc-/
Top