counter
Архів Повернутись назад 17 Вересня 2016
17 Вересня
Суспільство МАУ на рік раніше буде літати в Канаду Українська авіакомпанія МАУ планує запустити рейси в Канаду на рік раніше, тобто в 2018 році. Про це заявив президент компанії Юрій Мірошников. Щоб зробити запуск на рік раніше, МАУ потрібні додатково далекомагістральні літаки, а також треба нарощувати масу своїх середньомагістральних стикувань для підживлення даного рейсу. Про це повідомляє глава підприємства, пише Новий час. За його словами, ринок Канади характеризується високою сезонністю: короткий інтенсивний літній сезон з величезним попитом, потім довгий спад. «Тому потрібно заповнювати літак стикувальними пасажирами, в тому числі, зі Сходу, яких поки недостатньо, щоб ефективно експлуатувати канадські маршрути. Тому ми весь час повторюємо українській авіавладі - відкривайте Схід, робіть щось, щоб ми змогли літати в Узбекистан, Туркменістан, Іран, а також інші пункти з високою частотою, в кілька пунктів у кожній країні», - заявив Мірошников.
Політика У Transparency розкритикували рішення МВФ виділити новий транш Україні Глава Transparency International Хосе Угас заявив, що надання Україні нового кредитного траншу Міжнародним валютним фондом (МВФ) базується на політичному рішенні. Про це він написав у своєму блозі на сайті Transparency International. «Якби рішення про відновлення кредитування базувалося на звичайних умовах надання позики, то воно було б, безумовно, негативним. Українські інститути залишаються слабкими, корупція всюдисуща, і люди, які більше за всіх страждають, розчаровані в своїх лідерах. Але політика взяла гору, і Україні дадуть ще одне рятувальне коло», - сказав Угас. Раніше повідомлялося, що на засіданні 14 вересня МВФ прийняв рішення про надання Україні третього траншу в розмірі $ 1 млрд. Спочатку передбачалося, що третій транш складе $ 1,7 млрд. Однак у МВФ урізали запланований раніше обсяг допомоги через проблеми з виконанням економічних та антикорупційних реформ. Програма фінансової допомоги МВФ в розмірі $ 17,5 млрд була схвалена в березні 2015 року строком на чотири роки. У 2015 році Україна отримала два транші за програмою в обсязі $ 5 млрд і $ 1,7 млрд.
Політика Президентська гонка в США: Клінтон обходить Трампа Хілларі Клінтон, кандидат у президенти США від Демократичної партії, знову випереджає в президентських перегонах кандидата від республіканців Дональда Трампа. Про це свідчать результати опитувань Ipsos та Reuters, проведених у всіх штатах США з 9 по 15 вересня, повідомляють «РІА Новини». За результатами опитування, За Хілларі Клінтон мають намір проголосувати 42% виборців. Дональда Трампа підтримують 38% респондентів. Нагадаємо, два тижні тому опитування показало, що за Дональда Трампа готові були віддати свої голоси 40% виборців, а Хілларі Клінтон готові підтримати 39% респондентів. У четвер Клінтон виступила перед виборцями в місті Грінсборо штату Північна Кароліна. Це її перша поява на публіці після повідомлення про те, що Хілларі Клінтон хвора на пневмонію. Клінтон заявила, що лікарняний допоміг їй краще зрозуміти, заради чого вона бореться за пост президента США.
Події Майору Нацгвардії дали 5 років за співпрацю з «ДНР» Колишнього главу штабу військової частини Нацгвардії засудили до п'яти років ув'язнення та позбавили звання майора за співпрацю з бойовиками «ДНР». Таке рішення ухвалив Шевченківський райсуд Києва, повідомляє «Лівий Берег». З матеріалів справи стало відомо, що український військовий, займаючи пост заступника командира авіаційної ескадрильї Нацгвардії України - начальника штабу військової частини №2269, з 10 квітня по 17 квітня 2015 роки збирав і передавав бойовикам через соцмережу Vіbеr інформацію про вищий командний склад сил АТО, місцезнаходження комплектів боєприпасів і літаків ЗСУ та інші секретні відомості. У суді обвинувачений лише частково визнав свою провину. Він зазначив, що надавав дані виключно з відкритих джерел або навпаки, надавав бойовикам «ДНР» неправдиву інформацію, щоб ввести супротивника в оману. Суд врахував відсутність негативних наслідків скоєного злочину, наявність каяття про скоєне і ряду хронічних захворювань у підсудного. Військовий був засуджений до п'яти років позбавлення волі, але звільнений від покарання з випробувальним терміном три роки.
Події Поліція Дніпропетровської області порушила справу через львівське сміття Синельниківський відділ поліції Дніпропетровщини порушив кримінальне провадження через ввезення на територію міського полігону сміття зі Львова. Про це Радіо Свобода повідомили 16 вересня у головному управлінні Національної поліції області. За даними відомства, кримінальне провадження розпочате у п’ятницю за частиною 1 статті 239 Кримінального кодексу України – забруднення або псування земель. Стаття передбачає покарання – штраф до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян чи позбавлення права обіймати певні посади до трьох років. Також в обласній поліції Радіо Свобода поінформували, що за фактом псування коліс сміттєвозів із львівськими номерами, до якого вдались активісти, кримінальних проваджень не розпочинали, інцидент лише внесений до журналу єдиного обліку подій.
Економіка Кабмін заклав у проект держбюджету-2017 кошти від спецконфіскації активів Януковича і його оточення на $1,5 млрд Кабінет Міністрів заклав у проект державного бюджету на 2017 рік кошти від спецконфіскації активів колишнього Президента Віктора Януковича і його оточення на суму 1,5 млрд доларів. Про це прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив журналістам на прес-конференції в Києві, передають Українські Новини. "Так, ми плануємо наступного року отримати кошти, які були незаконно украдені в українських громадян і зараз арештовані. Ми плануємо консолідувати їх у бюджет України на 2017 рік", - сказав він. Раніше Президент Петро Порошенко закликав Верховну Раду прийняти законопроект про спеціальну конфіскацію необґрунтованих активів і, відповідно, погодити таку редакцію законопроекту, яка б усунула наявні застереження. Як повідомляли Українські Новини, проект державного бюджету на 2017 рік передбачає зростання доходів на 17% до 876,9 млрд гривень порівняно з держбюджетом-2016 і дефіцит 77,5 млрд гривень.
Суспільство Паралімпіада: Україна має понад сто медалей У передостанній день Паралімпіади в Ріо українські атлети завоювали 14 медалей, таким чином довівши загальну кількість завойованих нагород до 106, повідомляє ВВС. У Національному комітеті спорту інвалідів України зазначають, що українці побили абсолютно всі попередні рекорди виступів на Паралімпіадах. У дев’ятий день Ігор українці завоювали три золоті, шість срібних та п’ять бронзових медалей. За результатами командних змагань з настільного тенісу золоту медаль отримали Віктор Дідух, Максим Ніколенко та Михайло Попов. Золоту нагороду у плаванні на дистанції 100 метрів вільним стилем отримала Анна Стеценко. Чемпіоном Паралімпіади стала збірна України з футболу серед спортсменів з наслідками дитячого церебрального паралічу. У фінальному матчі вона з рахунком 2:1 у додатковий час обіграла команду Ірану. Загалом у медальному заліку української збірної – 38 золотих, 33 срібні та 35 бронзових нагород. Україна перебуває на третій позиції неофіційного командного заліку Паралімпіади услід за збірними Китаю та Великої Британії.
Події Заступник начальника штабу АТО підозрюється в шпигунстві Заступник начальника штабу АТО, підполковник Національної гвардії України, підозрюється в державній зраді і наразі перебуває під слідством за роботу на спецслужби Росії. Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України. «Російські спецслужби задіяли проти України професійних шпигунів, «агентів впливу» серед чиновників, політиків і багатьох пересічних громадян, обдурених пропагандою Кремля. Протягом червня 2015 - травня 2016 років за матеріалами контррозвідки СБУ було відкрито 367 кримінальних проваджень, серед них 76 за держзраду і три виробництва за шпигунство. Зараз під слідством перебувають 13 агентів спецслужб РФ, у тому числі заступник начальника штабу АТО, підполковник НГУ, співробітник відділу кадрів військової частини і військовослужбовець ЗСУ», - сказано в повідомленні силового відомства.
Економіка МВФ висунув Україні нові умови для отримання четвертого траншу Міжнародний валютний фонд висунув Україні перелік умов для отримання четвертого траншу кредиту. Про це повідомляє видання «Апостроф». За ініціативою МВФ, Україна повинна провести непопулярну пенсійну реформу. Передбачається консолідація пенсійного законодавства, збільшення пенсійного віку, надання єдиного принципу виплати пенсії без забезпечення пільгами працівників будь-якої спеціальності (крім військових) і збільшення бази внесків у систему соцзабезпечення. Також для отримання четвертого траншу МВФ необхідно оптимізувати систему виплат житлових субсидій та виробити механізм підвищення тарифів на газ та опалення. Крім того, до кінця грудня поточного року в Україні повинні бути прийняті законодавчі зміни для більш прозорої приватизації.
Політика З Росії зажадали покарати причетних до обстрілів салютами посольства в Києві Російське зовнішньополітичне відомство направило до МЗС України ноту протесту у зв`язку з діями агресивно налаштованих екстремістських груп. Росія вимагає від України розслідувати напад на посольство в Києві і забезпечити безпеку російських закордонних установ, повідомляє ТАСС. «МЗС Росії направив до МЗС України ноту протесту у зв`язку з діями агресивно налаштованих екстремістських груп, які обстріляли піротехнічними засобами будівлю посольства Росії в Україні в ніч з 16 на 17 (вересня), - заявили в дипвідомстві. Нагадаємо, сьогодні вночі невідомі обстріляли з установок для салюту приміщення російського посольства в столиці України. Напередодні також МЗС України висловило протест у зв`язку з тим, що в приміщеннях російських диппредставництв збираються проводити голосування на виборах до російської Держдуми.
Політика Путін заявив, що хоче врегулювати ситуацію в Україні Російська Федерація готова виступити посередником по врегулюванню конфлікту в Україні і гарантом можливих домовленостей, якщо цього захочуть у Києві. Про це заявив російський президент Володимир Путін, відповідаючи на питання журналістів після закінчення візиту до Бішкеку, повідомляє НБН. «Ми можемо створити умови для переговорного процесу і самі взяти в ньому участь як посередники і гаранти досягнутих домовленостей. Це ми можемо, хочемо і будемо робити, якщо цього захочуть наші партнери в Києві. Росія готова до проведення будь-яких контактів, які могли б привести до вирішення конфлікту в Україні. Ми хочемо, щоб Україна розвивалася як незалежна держава, сильна економічно і у всіх інших відносинах, з тим, щоб у нас був надійний партнер», - заявив президент РФ.
Суспільство Ярмоленко травмувався в матчі з «Наполі» і не зіграє проти «Зорі» Півзахисник київського «Динамо» Андрій Ярмоленко в матчі з італійським «Наполі» в Лізі чемпіонів отримав травму спини і пропустить 18 вересня матч чемпіонату України проти луганської «Зорі». Про це розповів головний лікар київського «Динамо» Леонід Миронов, повідомляє офіційний сайт ФК «Динамо» Київ. «У Андрія Ярмоленка знову виникла проблема зі спиною, з'явився сильний біль у попереково-крижовому відділі хребта. Це рецидив старої травми, який проявився після матчу з «Наполі». Зараз Андрій перебуває на лікуванні і тренується за індивідуальною програмою. Андрій проходить курс фізіотерапії, масаж і медикаментозне лікування, а тренується  лише в басейні», - повідомив Леонід Миронов. Таким чином, Андрій Ярмоленко не зможе допомогти своїй команді в матчі 8-го туру чемпіонату України, який відбудеться 18 вересня в Києві на НСК «Олімпійський».
За кордоном Генштаб РФ звинуватив США у невиконанні зобов'язань по Сирії США, як і раніше, не виконують свою частину російсько-американських домовленостей щодо Сирії. Якщо це триватиме, то вся відповідальність за зрив перемир'я в Сирії буде лежати на Вашингтоні, повідомив перший заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу Збройних сил Росії Віктор Позніхір, повідомляє ТАСС. «За підсумками п`ятого дня перемир`я констатуємо, що тільки російська і сирійська сторони повністю виконують узяті на себе зобов`язання. В ініціативному порядку Росія продовжувала режим припинення бойових дій на 48 годин, а вчора він був продовжений ще на 72 години», - сказав Позніхір на брифінгу в Національному центрі управління обороною РФ. Він додав, що «Сполучені Штати та підконтрольні їм так звані помірні угруповання не виконали жодного із зобов`язань, узятих на себе в рамках женевських домовленостей».
Політика Артем Сытник Интервью
Артем Ситник: «Мало новин? Скоро будуть!»
Війни між НАБУ та Генпрокуратурою не існує. Є питання до окремих підрозділів ГПУ і є свій «антикорупційний фронт». НАБУ надалі працює над виявленням корупціонерів, зокрема - серед високопосадовців Генпрокуратури. Про результати графологічної експертизи «чорної бухгалтерії» Партії регіонів, про кількість переданих до суду справ та про те, скільки корупціонери уже повернули державі… добровільно в інтерв`ю АСН розповів голова Національного антикорупційного бюро Артем Ситник. -  На якому етапі розслідування резонансної сутички між представниками НАБУ і ГПУ? Як відомо, за вашою домовленістю з Генпрокурором Юрієм Луценком, справою займається СБУ. Є новини у цій справі? - Що стосується справи, то вони нам не звітують. Звичайно, вони це не повинні робити. Я ще раз хочу повторити, що передача розслідування Службі безпеки - це моя ініціатива. Я наголошував, що у такому випадку це будуть незацікавлені слідчі підрозділи, які нададуть оцінку представникам Національного антикорупційного бюро, а також працівникам Прокуратури. І я в принципі наголошую на тому, що ми готові пояснити кожну свою дію, кожне свою рішення. Ми будемо максимально сприяти цьому розслідуванню. Я сподіваюся, що це розслідування буде закінчено максимально швидко. -  Уточнення до цього запитання. Після інциденту ГПУ та представників НАБУ від вашого відомства стало потрапляти в інформаційний простір менше новин. Це пов`язано з непорозумінням з ГПУ? Чи не є це свідченням тиску Прокуратури? - Мало новин? Скоро будуть (посміхається). -  Але зараз це є свідченням протистояння з боку Прокуратури вашій діяльності? - Я вже говорив неодноразово, що війни силових підрозділів завжди впливають на ефективність їхньої роботи. На жаль, є питання до окремих підрозділів Генпрокуратури. Але що стосується новин, то скоро вони будуть! - Тобто війни між ГПУ та НАБУ немає? - Ну, всі намагаються вичавити з мене слово «війна». Я можу сказати, що війна у нас є на Сході. А тут у нас  свій антикорупційний фронт. Звичайно, Прокуратуру не влаштовує, що її  монополізм, притягнення прокурорів до відповідальності порушено. І питання про притягнення до відповідальності найвищих посадових осіб Прокуратури вже можуть ставити спільно представники НАБУ разом з Антикорупційною прокуратурою. Тому я не виключаю, що у майбутньому інциденти ще будуть, оскільки ми свою роботу щодо виявлення корупційних правопорушень у діях високопосадовців Генпрокуратури зупиняти не будемо. Це не війна! Це виконання Національним антикорупційним бюро своїх повноважень. Я і НАБУ завжди відкриті до співпраці з будь-яким антикорупційним органом, зокрема з правоохоронними органами, Генеральною прокуратурою. Але це не означає, що ми не будемо працювати над виявленням корупціонерів у їхніх рядах. -  Який підсумок роботи НАБУ зараз? Яка кількість переданих вами справ до судів? - Я вважаю, що жодна цифра не може задовольнити ні мене, ні суспільство. Повинні відбутися зміни, після яких суспільство буде відчувати результат нашої роботи. Звичайно, мене не задовольняє, що ми вже скерували 31 кримінальну справу до суду. Зараз у нас на закінченні ще низка справ. І ця кількість буде тільки зростати. Питання лише щодо вироків судів. Опоненти, які нас постійно критикують, раніше говорили, що ми неефективні в частині розслідувань. Сьогодні вони критикують нас, що немає обвинувальних вироків. Тому для нас дуже важливо провести судову реформу. Ну, для нас - це для держави Україна. Необхідно створити антикорупційний суд, надати результат суспільству у вигляді вироків судів: коли особа буде засуджена відповідним судом,  кошти буде стягнено до бюджету. Зараз дуже багато майна вже арештовано. Але воно може бути стягнено тільки після того, коли буде рішення суду. Наразі у нас є випадки добровільного відшкодування збитків. Ця сума складає близько 100 млн грн, це сума, яка добровільно вже відшкодована. Але ж це добровільно! Основна маса відшкодувань буде після того, коли судами будуть виноситися обвинувальні рішення. - Усі справи розсипаються у судах? - Вони не розсипаються. Щодо них немає остаточного рішення…  Я просив би не застосовувати слово «розсипаються». Є приклади, коли розгляд справ у судах затягується, але справи не розсипаються. -  Які причини того, що розгляд спрямованих вами до судів справ затягується? - Через те, що у нас  недореформована судова система. Для нас це один з пріоритетів. Треба закінчити формування судової системи. Верховна Рада прийняла зміни до Конституції, знайшла в собі політичну волю, зібрали більше 300 голосів, щоб ці зміни прийняти. І зараз дуже важливо їх імплементувати, щоб судова реформа відбулася. Якщо судова реформа не відбудеться, то всі наші реформи або зупиняться, або буде відкат назад. -   Як просувається розслідування справи щодо «чорної бухгалтерії» Партії регіонів? Раніше ви заявляли, що частина фігурантів цієї справи покинула межі України? - Зараз уже готується низка підозр у цій справі, оскільки вже проведена перевірка підписів, почерку. Ми вже почнемо приймати окремі процесуальні рішення щодо окремих осіб, які там фігурують. Але я хотів би акцентувати увагу, що документи так званої «чорної бухгалтерії» тісно перетинаються зі справою, яка розслідується Генеральною прокуратурою, департаментами Сергія Горбатюка. Там вони розслідують і справи щодо суддів Конституційного суду, які приймали рішення про повернення в дію Конституції (за президентства Віктора Януковича, щодо розширення повноважень Президента України. - АСН). - Нещодавно деякі народні депутати намагалися звинуватити вас у небажанні відзвітувати перед парламентом про результати роботи НАБУ. Чи готові ви прийти до Верховної Ради, щоб відзвітувати? - Якщо депутатів цікавить представлення звіту, то нехай приходять до НАБУ! Я їм його презентую. Законодавство прописує наш обов`язок звітувати кожні півроку. Ми цей звіт сформували, публічно його представили, наголошую, публічно його представили. Та направили екземпляр до парламенту. Якщо хтось не має часу його прочитати, то ми готові його окремо представити.
Суспільство Порошенко попросив Меркель про лікування Умерова в Німеччині Президент України Петро Порошенко під час телефонної розмови з канцлером Німеччини Ангелою Меркель попросив її про лікування в Німеччині заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова. Про це повідомляє прес-служба президента України. «Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, до якої звернувся з проханням надати заступнику голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерову можливість для проходження лікування в одному з медичних закладів Німеччини», - сказано в повідомленні. Нагадаємо, 12 травня ФСБ порушило проти Ільмі Умерова кримінальну справу за нібито заклик в ефірі ATR до дій, які загрожують територіальній цілісності РФ. 11 серпня суддя винесла рішення відправити Умерова на психіатричну експертизу. 21 серпня стан здоров'я Умерова різко погіршився, а 7 вересня його звільнили з лікарні, визнавши психічно здоровим.
За кордоном НАБУ направило до суду 31 кримінальну справу і готує до відправки ще кілька, - Артем Ситник Національне антикорупційне бюро направило до судів уже 31 кримінальну справу, і ще ряд справ практично готові до відправки в суд. Про це в ексклюзивному інтерв`ю агентству АСН повідомив глава НАБУ Артем Ситник. «Я вважаю, що ні одна цифра не може задовольнити ні мене, ні суспільство. Мають відбутися зміни, після яких суспільство буде відчувати результат нашої роботи. Звичайно, мене не задовольняє, що ми вже направили 31 кримінальну справу в суд. Зараз у нас на закінченні ще ряд справ. І ця кількість буде тільки зростати. Питання тільки щодо вироків судів», - заявив Ситник. За його словами, якщо раніше опоненти критикували НАБУ за неефективність у частині розслідувань, то зараз - критикують за відсутність обвинувальних вироків. «Тому для нас дуже важливо провести судову реформу. Ну, для нас - це для держави Україна. Необхідно створити антикорупційний суд, надати результат суспільству у вигляді вироків судів: якщо особу буде засуджено відповідним судом, кошти будуть стягнуті до бюджету. Наразі дуже багато майна вже заарештовано. Але воно може бути стягнуто лише після того, коли буде рішення суду», - заявив керівник НАБУ.
Політика Україна проти головування Росії в СНД Україна виступає проти головування Росії у Співдружності Незалежних Держав. Про це йдеться в заяві МЗС, передають Українські Новини. «Україна виступає категорично проти головування в СНД Російської Федерації, яка, незаконно окупувавши частину суверенної території України - Автономну Республіку Крим та м.Севастополь, здійснюючи акти збройної агресії на сході України, грубо порушує фундаментальні норми і принципи міжнародного права, зокрема ті, які закладено в основу СНД», - йдеться в ньому. У повідомленні підкреслюється, що Росія не може головувати в СНД до повного відновлення суверенітету України. Крім того, вказується, що наміри РФ легітимізувати спроби анексії Криму шляхом поширення на них перепису будуть нелегітимними, а населення, яке проживає на цій території, залишається населенням України. Україна виступає проти головування Росії у Співдружності Незалежних Держав. Про це йдеться в заяві МЗС, передають Українські Новини. "Україна виступає категорично проти головування в СНД Російської Федерації, яка, незаконно окупувавши частину суверенної території України - Автономну Республіку Крим та м.Севастополь, здійснюючи акти збройної агресії на сході України, грубо порушує фундаментальні норми і принципи міжнародного права, зокрема ті, які закладені в основу СНД", - йдеться в ньому. У повідомленні підкреслюється, що Росія не може головувати в СНД до повного відновлення суверенітету України. Крім того, вказується, що наміри РФ легітимізувати спроби анексії Криму шляхом поширення на них перепису будуть нелегітимними, а населення, яке проживає на цій території, залишається населенням України. Як повідомляли Українські Новини, Міністерство закордонних справ виступає проти направлення спостерігачів місії від СНД на вибори до Державної Думи Росії на територію анексованого Криму
Політика Війни між ГПУ і НАБУ немає. Є антикорупційний фронт, - Артем Ситник Розслідування резонансного зіткнення між представниками НАБУ і ГПУ ще не завершено, але в НАБУ не обіцяють, що в майбутньому подібних протистоянь вдасться уникнути. Про це в ексклюзивному інтерв`ю агентству АСН повідомив глава НАБУ Артем Ситник. «А тут у нас свій антикорупційний фронт. Звичайно, Прокуратуру не влаштовує, що її монополізм, залучення прокурорів до відповідальності - порушено. І питання про притягнення до відповідальності вищих посадових осіб прокуратури вже можуть піднімати спільно представники НАБУ разом з Антикорупційної прокуратурою. Тому я не виключаю, що в майбутньому інциденти ще будуть, оскільки ми свою роботу по виявленню корупційних правопорушень в діях посадових осіб Генпрокуратури зупиняти не будемо», - заявив Артем Ситник. Також глава НАБУ висловив думку, що війни силових підрозділів завжди впливають на ефективність їх роботи. «На жаль, питання до окремих підрозділів Генпрокуратури. Але що стосується новин, то скоро вони будуть!» - пообіцяв Ситник.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-1,0301861763-/ /-pc-/
Top