counter
Архів Повернутись назад 16 Березня 2024
16 Березня
Політика Макрон, Шольц і Туск домовились про нове постачання зброї Україні Країни "Веймарського трикутника" – Франція, Німеччина та Польща – планують спрямувати доходи, отримані від російських активів у ЄС, кошти на закупівлю озброєнь для України. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц у ході спільної прес-конференції з президентом Франції Еммануелем Макроном та прем'єр-міністром Польщі Дональдом Туском у Берліні. "Сьогодні ми дійшли згоди щодо деяких пріоритетів. Ми збираємося придбати озброєння для України на глобальному ринку. Ми розвинемо співпрацю з виробництва озброєнь завдяки нашій співпраці з партнерами в Україні. У рамках коаліції Рамштайн ми збираємося створити коаліцію із закупівлі реактивної артилерії великою". використати доходи від заморожених російських активів для закупівлі озброєнь в Україні", - зазначив Шольц. Він також наголосив, що цього тижня країни ЄС погодилися виділити 5 мільярдів євро на військову підтримку України. Канцлер Німеччини зазначив, що основною метою країн трикутника є забезпечення збереження незалежності України, а не проведення воєнних дій проти фашистської росії (в оригіналі зазначено "росію" - прим. ред.). "Російський президент повинен знати, що ми не відмовимося від нашої підтримки Україні", – наголосив Шольц. "Ми зробимо все можливе, щоб Росія не змогла виграти цю війну", – додав Макрон. На думку президента Франції, майбутнє безпеки європейців тісно пов'язане із врегулюванням ситуації в Україні. Усі ухвалені Веймарським трикутником рішення обговорюватимуться на засіданні Європейської Ради наступного тижня. Під час зустрічі у Берліні розглядалися питання безпеки Молдови та торгового конфлікту між Польщею та Україною. Однак, на прес-конференції лідерів трикутника не було згадки про можливе відправлення західних військ до України. Президент Франції вперше висловив припущення щодо можливості спрямування західних військ для захисту України 26 лютого після зустрічі європейських лідерів у Парижі. "Сьогодні немає консенсусу щодо відправлення сухопутних військ, але відкидати нічого не можна. Ми зробимо все можливе, щоб Росія не змогла виграти цю війну. Ми переконані, що поразка Росії потрібна для безпеки та стабільності в Європі", - заявив він тоді. Хоча про відправку в Україну іноземного контингенту неодноразово згадувалося на різних рівнях, наразі це пролунало з вуст президента найбільшої Європейської держави-члена НАТО. Проте проти ідеї відправлення військ в Україну висловилася як низка європейських лідерів, так і низка правих і лівих політиків у самій Франції. Згідно з опитуванням CSA для каналів Europe 1, CNews і газети Le Journal du dimanche, лише 23% французів підтримують відправку французьких військових до України, 76% проти.
Події Удар росії по Одесі: кількість загиблих та поранених стрімко зростає У пʼятницю вдень Росія двічі вдарила по Одесі ракетами. Спочатку влада повідомила, що загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце. Згодом кількість жертв зросла аж до 20 людей. Поранених понад 75. Про це повідомив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер. У місті під час повітряної тривоги пролунала серія гучних вибухів. Повітряні сили вказали, що Росія завдала удару балістичними ракетами з комплексу "Іскандер М". Керівник ОВА розповів, що на місці атаки були постраждалі, туди виїхали рятувальні служби. ле у наступному повідомленні він зазначив, що на місці, де лікарі та ДСНС надавали допомогу людям, був повторний удар. "На жаль, внаслідок російської ракетної атаки загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце", - зазначив Олег Кіпер. Згодом він заявив, що кількість загиблих збільшилась. Їх тепер 20 - це місцеві жителі, медик, рятувальник та співробітники поліції. Ще 75 людини, у тому числі восьмеро співробітників ДСНС, отримали поранення. Десять людей у важкому стані. "Постраждалим надається вся необхідна допомога. Всі відповідні служби ліквідовують наслідки ворожої атаки. Правоохоронці фіксують черговий злочин росіян", - зазначив керівник ОВА. Завтра в Одесі та області оголосять жалобу. Згодом стало відомо, що серед загиблих також поліцейські керівники та чиновники. Зокрема, влада Одеси повідомила про загибель ексначальника патрульної поліції області Олександра Гостіщева та колишнього заступника міського голови Сергія Тетюхіна. "На жаль, маємо втрати і серед особового складу Національної поліції України", - йдеться в заяві поліції. Внаслідок російського ракетного удару пошкоджено цивільну інфраструктуру. На місці влучання виникла пожежа. Рятувальники ДСНС одразу прибули на місце удару та почали гасити вогонь та розбирати завали. У цей момент Росія повторно завдала ракетного удару. Внаслідок ракетної атаки зруйнована триповерхова будівля рекреаційного об'єкту, пошкоджені щонайменше 10 приватних будинків, станція техобслуговування, газопровід низького тиску, автівки швидкої допомоги та пожежно-рятувальні автомобілі. Принцип повторних ударів, військовий аналітик Олександр Коваленко, Одеса: "Перший удар завдається з метою знищення цілі – об'єкта, групи об'єктів. Але повторний удар, з невеликою паузою, по тій же локації завдається у разі наміру збільшити кількість жертв. Як серед поранених, так і серед служб, які надають їм першу допомогу. В іншому випадку парні та більше удари завдаються практично одночасно. З урахуванням того, що початкове завдання удару та наступні здійснювалися в Одесі по приватному сектору, тобто заздалегідь було відомо, що жертвами стануть цивільні особи, яким надаватиметься допомога, наступний удар мав на меті виключно збільшення кількості жертв, як серед постраждалих, так і служб порятунку".
Політика Орбан накинувся на Захід із різкою критикою, несподіваною навіть для нього Він закликав допомогти йому "окупувати Брюссель" на виборах до Європарламенту влітку цього року. Заяви прем'єр-міністра Угорщини прозвучали у святковій промові з нагоди річниці угорської революції 1848 проти правління Габсбургів, пише AP. Орбан порівнював ЄС із імперськими окупантами, а також назвав західний світ джерелом безкультур'я та руйнування: "Вони починають війни, руйнують світи, перекроюють кордони країн і пожирають усе, як сарана. Ми, угорці, живемо інакше і хочемо жити інакше…" Брюссель – не перша імперія, яка поклала око на Угорщину. Народи Європи сьогодні бояться, що Брюссель забере у них свободу... Якщо ми хочемо зберегти свободу та суверенітет Угорщини, у нас немає вибору: ми маємо окупувати Брюссель" Виступ відбувся менш ніж за три місяці до виборів у ЄС, які, як очікується, продемонструють сплеск украй правих партій по всьому континенту, які поділяють багато ключових позицій Орбана. Сам політик, пише видання, сподівається на успіх консервативних сил у Європі цього літа. Також він встановив тісні зв'язки з частиною правих американських, включаючи колишнього президента Дональда Трампа.
Політика оформление ленты  Анналена Бербок таємно розробляє план, як Німеччина може доставити крилаті ракети Taurus в Україну, уникаючи "червоних ліній" Олафа Шольца. За даними Der Spiegel, один із варіантів полягає в тому, щоб німці передали Taurus британцям, які потім передали б їх українцям, при цьому зберігаючи контроль над розміщенням та цілями. Однак міністру закордонних справ поки що не вдалося переконати Шольца у цьому плані. Однією із складнощів є питання контролю, включаючи цілі та точність поразки, яке неможливо забезпечити без німецьких військових. Експерти бундесверу нещодавно пояснили політикам у Бундестазі, що повне розгортання крилатої ракети можливе лише за допомогою Бундесверу, який потребує ретельного планування. Тільки тоді Taurus зможе показати свої можливості: обходити радари супротивника, автоматично уникати ППО та потрапляти у мету з високою точністю. В даний час тільки ВПС у Бюхелі в Рейнланд-Пфальці мають здатність до такого планування, але не компанія-виробник. Якщо Німеччина має намір використовувати Taurus з максимальною ефективністю, німецькі військові мають хоча б допомогти у плануванні місій. Проте Шольц відкидає цей варіант. Натомість, як альтернативу, можна було б використовувати спрощену версію Taurus, в якій дані про цілі GPS надходять без великих пакетів даних про місії. Однак це означало б, що Україна використала б високотехнологічну зброю не повною мірою.
Дозвілля Не вступіть у капкан: чого варто остерігатися у стосунках всім знакам Зодіаку ОвенОвен - людина з активною життєвою позицією, який постійно розвивається сама, і бажає, що оточуючі люди розвивалися разом з ним. Коли у Овна з'являється друга половинка, ця людина хоче, щоб партнер був таким же активним і амбітним, і дуже боїться, що кохана людина не виправдає його очікувань. Якщо партнер виявиться безініціативним і всядеться Овна на шию, такі відносини довго не проіснують. Крім того, грізні підопічні Марса дуже бояться, що партнер почне активно нав'язувати їм свою волю. Овни цього не потерплять, що і стане причиною серйозного конфлікту. ТелецьТельці - справжні добувачі в сім'ї. У більшості випадків саме вони забезпечують другу половинку і дуже пишаються цим якістю. Матеріальний достаток для Тельців це не просто спосіб забезпечення сім'ї, це ще і можливість відчувати, що кохана людина залежить від його підтримки. Керовані Венерою особистості бояться, що переставши забезпечувати коханої людини фінансово, вони назавжди втратять його. Звідси випливає і головний страх Тельця - не відбутися в якості сімейного людини. І тут дуже важлива підтримка другої половинки. Якщо партнер буде вірити в Тельця, у того від щастя виростуть крила. БлизнюкиБлизнюки далеко не відразу впускають інших в свій світ. Навіть партнеру, з яким Близнюк вже створив сім'ю, він не поспішає розкривати свою душу, періодично влаштовуючи перевірки та іспити. Все це від недовіри і страху, що його обдурять. Близнюк боїться, що розкрившись партнеру, отримає ніж у спину, і надалі вже не буде довіряти людям. Крім іншого Близнюки не терплять нудьги і обожнюють різноманітність, в тому числі і в інтимному житті. В цьому плані підопічні Меркурія побоюються, що партнер виявиться занадто нудним і пасивним, а значить, дуже скоро набридне Близнюку. ракПсихологічно Рак досить слабкий знак, а тому не дивно, що саме він тягнеться до партнера і більше любить, ніж дозволяє любити. Через особливості свого характеру у нього розвивається комплекс. Рак боїться розчарувати другу половинку, побоюється, що кохана людина відчує слабкість Рака і при першій же нагоді піде до сильнішого і впевненому в собі партнера. Рак по природі своїй парний знак, а значить, в будь-яких обставинах головним з його страхів буде страх самотності. Не дивно, що жінки Раки, які своєчасно не завели сім'ю і не народили дітей, дуже швидко починають в'янути. ЛевСамодостатній Лев вище всіляких страхів і з презирством ставиться до людей, які чогось бояться. Однак і в очах цих особистостей може з'явитися страх, наприклад, в разі, коли кохана людина припинить захоплюватися Львом або почне зневажливо ставитися до нього. Такого ставлення Леви хотіли б уникнути, адже це прямий шлях до розставання. А ще, десь в глибині душі Леви побоюються, що кохана людина може їм змінити. І це не страх зради, як зазвичай буває з іншими знаками. Для Льва зрада стане свідченням того, що в світі є хтось краще, ніж він. А це найсильніший удар по самолюбству, якого цей представник стихії Вогню не пробачить ніколи. ДіваКожен знає, що Діви приходять в цей світ з певним статутом, який неухильно дотримуються протягом життя. І завівши сім'ю, Діви можуть побоюватися, що партнер не прийме їх правила гри і піде проти системи, в якій вони існують. Жити з коханою людиною, який буде порушувати правила, Діви не зможуть, і це стане справжньою трагедією для двох людей. До речі, практично у кожної Діви є негативні досвід попередніх відносин з партнером. Виникає він на увазі не самого просто характеру представника даного знака. Наявність такого негативного досвіду вселяє в Діву страх, що її наступні відносини можуть бути такими ж невдалими. І цей факт нерідко є перешкодою до укладення шлюбу і народження дітей. вагиВаги відносяться до парних знаків, а значить, їм обов'язково потрібно знайти свою другу половинку. Ось тільки, зав'язавши стосунки, особистості даного знака довго сумніваються в своєму виборі, і відчувають певні страхи з приводу партнера. Справа в тому, що тихі і мирні Ваги бояться нарватися на скандаліста, бояться, що кохана людина буде постійно «виносити мозок» з приводу і без. Такого спілкування Терези не переносять, намагаючись дистанціюватися від неврівноважених і істеричних особистостей. Крім того, Ваги побоюються, що партнер може виявитися приземленим матеріалістом, з яким неможливо поговорити про духовні речі, про твори мистецтва і літератури. З такою людиною Ваги дуже швидко занудьгують. СкорпіонКожен чув про хворобливих ревнощів, якої страждають представники знака Скорпіон. Причиною такого ставлення до свого партнера є страх зради. Скорпіони бояться зради, а точніше, бояться насмішок з боку оточуючих, які обов'язково дізнаються про проблеми в сім'ї цієї людини. Крім іншого, Скорпіонам дуже хочеться бути главою сім'ї, і десь в глибині душі вони побоюються, що в партнери їм дістанеться норовиста і свавільна особа, яка вирішить діяти на власний розсуд, не прислухаючись до думки Скорпіона. Терпіти таку неповагу особистості даного знаку точно не стануть. СтрілецьСтрілець цінує свою свободу і абсолютно не переносить обмежень і заборон. Напевно, тому, зав'язавши знайомство з вподобаним людиною і задумавшись про створення сім'ї, Стрілець боїться, що той стане обмежувати свободу Стрільця, заборонить того зустрічатися з друзями, займатися улюбленим хобі, в загальному, пропадати з дому в невідомому напрямку і на невизначений термін. Крім того, Стрілець, який по життю є альтруїстом і часто допомагає людям, побоюється, що його друга половинка може виявитися меркантильної і жадібної особливої. З такою людиною підопічні Юпітера будуть зазнавати труднощів у розумінні один одного. КозерігКозероги позиціонують себе як серйозних, грунтовних особистостей, які претендують на верховенство в родині. Партнери, в більшості випадків не противляться цьому, проте, у Козерога то у раз виникають побоювання з приводу власного авторитету. Він боїться, що партнер в певний момент перестане поважати Козерога і прислухатися до його порад. Саме тому представник стихії Землі постійно вдосконалюється і зміцнює свій авторитет в сім'ї. А враховуючи, що Козерог свято піклується про сімейний добробут і має пристрасть до накопичення, він побоюється, що в подружжя йому дістанеться інфантильна особистість, яка розтрачує все його гроші. ВодолійПредставники стихії Повітря взагалі мало чого бояться, а у відносинах здаються абсолютно безстрашними. Водолії в принципі не прагнуть заводити сім'ю, а тому єдине, чого насправді бояться ці люди - закохатися в людину і тим самим втратити себе. Підопічним Урана здається, що пов'язавши своє життя з коханою людиною, вони зрадять свою ідею, стануть іншими і вже ніколи не будуть колишніми романтиками і провідниками великих ідей. До того ж Водолії ділять оточуючих на друзів, і тих, хто їм байдужий, а тому можуть побоюватися, що сподобався їм людина розчарує їх, так і не ставши другом. рибиРиби - влюбливі особистості, які прив'язуються до своїх партнерів, немов малі діти. Вони хочуть отримувати турботу і ласку і дуже бояться, що одного разу їх любов відкинутий. До слова, боязнь бути відкинутим проявляється у Риб навіть при знайомстві. Вони побоюються підійти до вподобаної людини, соромляться зав'язати розмову, а все через острах здатися смішними. Але Риби надто суперечливий знак. І про це говорить ще один страх цих особистостей. Справа в тому, що вже перебуваючи в стосунках і створивши люблячу сім'ю, представники стихії Води побоюються, що одного разу розлюблять другу половинку і будуть відчувати муки від необхідності прикидатися.
Суспільство Президент розповів про підготовку далекобійних дронів для відплати рашистам Президент Володимир Зеленський оприлюднив план підготовки далекобійних дронів для дій у відповідь на адресу російських сил. Узгодивши свої дії з головком Сирським, Зеленський висловив готовність вжити активних заходів щодо протидії агресії та розробці дронів. У своєму вечірньому зверненні він заявив: "Ми працюємо над ударними та далекобійними дронами. Ми націлені на російську логістику та їхню систему фінансування війни. Завдання очевидні, цілі визначені. Кабінет міністрів має докласти всіх зусиль для розробки ще більш технологічних і далекобійних дронів. Це буде стрічка виробництва, відповідальність перед світом" . Президент наголосив, що це буде ключовим моментом і, значною мірою, історичним. "Чим більше наших справедливих відповідей доведеться дати російському уряду, і чим ефективнішими будуть наші дії проти російської системи, тим важче Путіну продовжуватиме своє недемократичне правління та ведення війни", - наголосив Зеленський.
Дозвілля Фен-шуй: які кольори залучають гроші Східна філософія фен-шуй допомагає зрозуміти процеси, що відбуваються навколо нас, з погляду енергетики. Мудрість цього вчення каже, що чудовим способом залучення грошей є кольоротерапія. Кожен колір має свою особливу енергетику. З цим повністю згодні всі школи психології, які теж відзначають той факт, що кольори здатні пробуджувати в нас різні почуття, починаючи від страху і закінчуючи любов'ю. Якісь кольори є провокаторами, а якісь, навпаки, заспокоюють людину. Раніше ми писали про 12 правил, які допомагають зберігати енергетику. Це основа, до якої чудовим доповненням може стати метод стимуляції квітами. Механізм дії кольору Гроші приваблює не сам колір, а наслідки його впливу на людину. У кожному відтінку закладено свої можливості, які визначив Всесвіт. Це дуже просто зрозуміти, оскільки кожен з нас розуміє, що надлишок червоного кольору, наприклад, сильно нервує, виводить із себе, провокує. Уявіть собі білі стіни — вони повністю нейтральні, але є відчуття того, що чогось не вистачає. Якщо ви пофарбуєте стіни у жовтий колір, то з настроєм у вас, може, все й буде добре, але спробуйте уявити собі, як важко буде зосередитись на справах у такому будинку. Думки фахівців фен-шуй та психологів не розходяться, але пояснення механізмів впливу у них різні. З погляду фен-шуй, залученням удачі в грошах і в будь-якій іншій сфері життя займається енергія Ці, для залучення якої необхідні спеціальні методи. Психологи ж вважають, що саме колір має особливу силу, яка допомагає успіху знаходити шлях до нас. Які кольори залучають гроші за фен-шуй Кращі грошові відтінки: червоний, синій, чорний, помаранчевий. Червоний колір покращує циркуляцію енергії Ці по дому. Використовуйте його для того, щоб удача завжди була з вами. Робити це можна кількома способами: Спосіб перший: червоні стрічки. Розвісьте червоні стрічки перед входом у квартиру. Лінія від вхідних дверей до вікна або стіни є головною жилою, по якій тече вся енергія в будинок. Повісивши червоні стрічки так, щоб вони вільно звисали зі стелі, ви приваблюєте успіх у свій будинок. Відповідно, цей успіх можна направити в будь-яке потрібне русло. Спосіб другий: червоний колір одягу. Червоний колір збуджує нервову систему, що викликає дух у людей. Саме тому червоний є найпопулярнішим кольором у виробників спортивних машин. Крім червоних можна використовувати сині відтінки, які покращують пам'ять, мислення і загострюють інтуїцію. Цей колір підійде для тих, хто займається розумовою працею і не збирається вступати в бій за кар'єрне зростання. Сині відтінки допоможуть вам вигадати щось унікальне або просто зосередитися на складному проекті. Чорний колір, про магію якого ми писали раніше, теж не обходитиме стороною, оскільки він допомагає справляти враження на оточуючих людей. Він говорить про якусь таємницю, приховану у вас. Це можна використати у моменти важливих переговорів, ділових зустрічей. Вдайтеся до допомоги не одного кольору, а їхньої сукупності. Розбавляйте кожен колір іншими відтінками, оскільки це більш естетично та ефективно в енергетичному плані. Спосіб третій: використання червоного каміння-талісманів. Мудреці фен-шуй вірять, що червона яшма, рубін та гранат приносять неймовірний фінансовий успіх своїм власникам. Якщо ви знаходитесь вдома, то кладіть це каміння біля дзеркала в передпокої. Також у дзеркала бажано наявність монет та фігурок трилапої жаби або дракона. Коли ви виходите на вулицю або йдете на роботу, то ці камені-талісмани повинні бути поряд з вами. Їх не обов'язково одягати як прикрасу — достатньо, щоб вони були поряд з вами. Інші кольори можна використовувати окрім створення стилю ще й у створенні інтер'єру будинку. Синій підійде для робочого кабінету, чорний для вітальні, помаранчевий та червоний для спальні. Світлі відтінки повинні розташовуватися вище, ніж темні, тому що це дозволить негативним емоціям залишатися внизу, не турбуючи ваш розум. Поради психологів За великим рахунком, психологія має той самий погляд на магію кольору, що й фен-шуй, але є кілька важливих моментів, про які слід згадати. По-перше, психологи радять обирати колір одягу залежно від настрою та обставин. Червоний може зробити вас дратівливими, коли ви на межі і готові вибухнути. Чорний може змусити колег і партнерів сприймати вас надто серйозно, а синій направити вас неправдивим слідом, позбавивши можливості кар'єрного зростання. По-друге, не завжди якийсь певний відтінок здатний викликати конкретні почуття. Ваша впевненість та енергетичний рівень теж відіграють важливу роль. Не розраховуйте, що чорний костюм зробить всю роботу. Він може допомогти, але сподіватися на порятунок у складній ситуації лише на нього не варто.
Дозвілля 5 передчуттів, які зазвичай здійснюються Кожна людина може змінити своє життя на краще, навчившись довіряти інтуїції та власному передчуттю. Певні знаки Всесвіту не слід ігнорувати, щоб не прогаяти свій шанс на успіх, успіх і процвітання. Шосте почуття дано кожній людині, і її необхідно розвивати. Часто люди просто не помічають або відмахуються від знаків, які надають можливість змінити життя на краще. Щоб уникнути невдач, прислухайтеся до себе: виявляється, таким чином можна легко вирішити багато проблем. Передчуття радості Навчіться не залежати від чужої думки і жити своєю головою, а не порадами та запевненнями у правильності запропонованих дій. Якщо ви отримуєте задоволення від роботи і відчуваєте приємне хвилювання від того, що планували зробити, сміливо чиніть так, як вам підказують почуття. Навіть якщо ваші дії йдуть у розріз із думкою оточуючих, це не привід зупинятися на досягнутому, а лише додатковий стимул для руху вперед. Передчуття хвороби Якщо ви відчуваєте, що з вашим організмом щось не так, варто уважно прислухатися до своїх почуттів. Іноді ігнорування цього передчуття може призвести до сумних наслідків. Ви можете відчувати окремі симптоми, біль, поколювання, дисбаланс і просто дискомфорт. Пам'ятайте, що організм часто сам підказує нам, тому негайно вживайте дій, щоб виключити захворювання і зверніться до лікаря для обстеження. Неприємні відчуття можуть виникнути не тільки від фізичного, а й від душевного нездужання, тому не виключайте вправи, які допомагають набути внутрішньої гармонії. Передчуття небезпеки Це, мабуть, найпоширеніше почуття. Воно може виявлятися як у тривожності, так і фізичними відчуттями: у вигляді мурашок, поколювання кінчиків пальців, тугої грудки в районі сонячного сплетення. Якщо ви відчули страх або страх, проаналізуйте свої почуття, щоб зрозуміти, звідки походить загроза. Так ви зможете зменшити ризик небезпечної ситуації або зовсім запобігти їй, слухаючи лише свій внутрішній голос. Сигнали небезпеки можуть врятувати життя не лише вам, а й оточуючим. Передчуття потягу до людини Відчуття бажання зблизитися з людиною вимагає уваги, тому що ваші інстинкти можуть підштовхнути вас до людини, яка відіграє вирішальну роль у вашій долі. Це може бути майбутній спонсор вашого проекту, помічник у справах, пов'язаних з навчанням, майбутній роботодавець або кохання всього вашого життя. Якщо ви відчуваєте потяг, обов'язково скористайтеся можливістю делікатно розпочати розмову та з'ясувати, що саме вас привабило. Передчуття власної правоти Ваше серце завжди вказує правильний напрямок незалежно від думок і дій оточуючих вас людей. Прислухайтеся до своїх емоцій і почуттів, щоб отримати необхідну впевненість у собі. Ніколи не відмахуйтеся від цього почуття, щоб після не шкодувати про втрачений час і можливість зробити так, як вам підказує ваш внутрішній голос. Зробити своє життя краще і продуктивніше необхідно, і для цього кожна людина повинна звертати увагу на свої відчуття та підказки навколишнього світу. З їх допомогою ви зможете знайти найкоротший шлях до успіху та подолати його без особливих перешкод.
Здоров`я Як по усмішці розпізнати розвиток смертельного захворювання Медики перерахували основні ознаки розвивається ішемічного інсульту, який розвивається, коли тромб перекриває просвіт кровоносної судини головного мозку. Одним із симптомів ішемічного інсульту є асиметрія особи. В цьому випадку можна помітити, що у людини трохи опущені вниз очей або куточок рота, особливо патологія видна при посмішці. Крім того, часто при ішемічному інсульті люди відчувають оніміння рук і не можуть повністю їх підняти і утримувати. Також при розвиненому інсульті спостерігаються мовні порушення. Люди плутаються в словах, мова здається невиразною або перекрученою. Хтось не може говорити взагалі. Ішемічний інсульт є найпоширенішим видом інсульту. Він займає 70-85% всіх випадків. Стан може розвиватися протягом кількох годин, симптоми при цьому посилюються.
Дозвілля Прикмети та забобони різних країн світу на удачу, любов та гроші У кожного народу існують свої забобони та прикмети, які відображають культуру та менталітет мешканців тієї чи іншої країни. Багато прикмет різних країн схожі з нашими повір'ями, але більшість із них повністю суперечить віруванням наших предків. Наприклад, якщо в нас кішка уособлює темні сили, то в Англії вона, навпаки, приносить удачу. Докладніше дізнаємося про найпоширеніші прикмети інших країн. У Китаї прикметам вірять досі. Жителі цієї країни впевнені, що всі повір'я мають свій прихований зміст. Якщо метелик залетів у будинок, то незабаром чекайте на гостей. Якщо у метелика яскраві крила, то гість принесе радісні звістки, пов'язані з вашим особистим життям. Залетів метелик з темними крилами, отже, гість принесе добрі звістки про роботу. Випадкова зустріч з коровою, згідно з китайськими повір'ями, обіцяє прибуток. Ця тварина в Китаї уособлює достаток та гроші. Не можна перекушувати довгі макарони. Макарони вважаються символом процвітання та грошей. Забобонні китайці завжди втягують у себе цілі макарони, щоб залучити фінансове благополуччя. Якщо з 11 до 13 години «горять вуха», значить, у родині стосунки налагодяться. Якщо ж вуха горять з 13 до 15 години, то до будинку прийдуть гості. Не можна за вечерею залишати палички в їжі, інакше хтось із присутніх за столом скоро помре. В Англії теж існує безліч повір'їв, які жителі Туманного Альбіону досі пам'ятають і дотримуються їх. На плечі не можна нічого носити, інакше з вами трапиться нещастя, або скоро понесете труну когось із своїх близьких людей. Тут мається на увазі садовий інвентар чи побутові предмети, наприклад, лопата, мішок та інше. Якщо прізвище заміжньої жінки починається з такої ж літери, як і її дівоче прізвище, значить, вона не буде щасливою у шлюбі. Сустріти лівшу або кульгавого в понеділок — бути біді. Якщо кішка в будинку тричі чхне — захворіють усі домочадці. Чужа чорна кішка села на поріг або біля вхідних дверей — до швидкого прибутку. Якщо на похороні промінець Сонця впав на обличчя людини, то його буде поховано наступним. В Іспанії люди теж досі вірять у деякі прикмети. Не можна залишати ножиці відкритими — це призведе до збитків та бідності. Не можна відкривати парасольку в будинку чи приміщенні. Туди, де буде розкрита парасолька, прийдуть нещастя та проблеми. Не можна проходити під сходами, які притулені до стіни. Це місце в іспанців вважається порталом у потойбіччя. Пройтися під сходами означало викликати масу бід і хвороб. Не можна лягати на диван іди ліжко у взутті — це на смерть. Наступити на собачі екскременти — до успіху та фінансового прибутку. Зустріти під різдво горбуна — до грошей та везіння. Коли іспанець чхає, йому прийнято говорити «Хесус» (Ісус). У цій країні вважається, що при чханні людина випльовує частину своєї душі. А якщо говорити заповітне слово «Хесус», то душа повертається назад. Так само і в Німеччині прикмети стали невід'ємною частиною повсякденного життя німців. Не можна голосно і різко зачиняти двері. Того, хто так зробив, довгий час переслідуватимуть нещастя. Вважалося, що грюкаючи дверима, можна прищемити чиюсь душу. Німці дуже бояться побачити чорних кішок на своєму шляху. Це віщувало нещастя. Побачити павука або зозулю теж віщує біду. А якщо ластівка звила на вікні будинку гніздо — не бачити ні здоров'я, ні грошей. Зустріти на вулиці сажотруса — до успіху. Везіння успіх віщують ще й схрещені пальці в дулю. Його показують навіть на знак подяки!
Дозвілля Енергетика речей: що притягує нещастя, а що приносить удачу Відомо, що навколишні предмети з часом накопичують власну енергетику і стають здатні впливати на енергетичне поле людини, посилюючи або послаблюючи його. Знаючи, які речі здатні зміцнити ваше біополе, а які, навпаки, зруйнувати, ви зможете уникнути неприємностей та значно покращити своє життя. Біоенергетики та езотерики у своїх практиках не дарма надають великого значення предметам сили, амулетам та талісманам. З їх допомогою кожна людина може без особливих зусиль позбутися хвороб, підвищити рівень своєї енергії або залучити удачу та везіння. Майстри-езотерики, що відбулися, наводять три найсильніших позитивних і негативних предмети, здатних докорінно змінити життя будь-якої людини як у позитивний, так і в негативний бік. Речі, що послаблюють енергетику У рейтингу «речей-вампірів» третє місце займає старий рваний одяг. Закон здорового біополя говорить: навіть улюблений светр здатний витягнути з вас велику кількість життєвих сил, якщо носити його навіть після того, як він протерся, став вам малий або, навпаки, зайво розтягнувся. Другою небезпекою річчю, що послаблює енергополе свого власника, є відбитий посуд. Наші пращури недаремно дотримувалися народних прикмет і не використовували в побуті надколотий або потрісканий посуд: на тонкому плані з такої ємності миттєво « йде» вся користь. Перше місце у списку шкідливих речей з вампіричною енергією по праву займає старе, брудне або тріснуте дзеркало. Якщо з якоїсь причини у вас вдома виявилася подібна дзеркальна поверхня, її необхідно знищити якнайшвидше. Речі та предмети, що посилюють енергетичне поле людини Список із трьох найпозитивніших і найсильніших предметів замикає нова та ціла глиняна ємність. Перебуваючи в будинку, глиняний глечик, горщик чи чайник накопичують цілющу енергію та щедро передають її своєму власнику. Для того, щоб зберегти цю вкрай корисну властивість глиняного посуду, її неодмінно потрібно використовувати тільки в гарному настрої. На другому місці у списку речей, що зміцнюють енергополе, стоїть натуральна тканина: бавовняні фіранки, лляна скатертина або в'язане покривало здатні захистити свого власника від підступів недоброзичливців і ворогів. Перше місце у списку корисних для енергетики речей беззмінно займає прикраса, подарована з любов'ю близькою вам людиною. Кільце, підвіска, ланцюжок або сережки можуть не тільки суттєво підвищити рівень особистої та життєвої енергії, а й захистити свого власника від псування, пристріту чи прокляття.
Гороскоп Гороскоп від Павла Глоби на 17 березня 2024 року Павло Глоба, астролог, широко відомий не лише на території своєї батьківщини, а й за її межами. Його гороскопи користуються популярністю в багатьох країнах, допомагаючи представникам кожного знаку зодіаку готуватися до майбутніх подій, уникати помилок і не потрапляти у важкі ситуації. На думку астролога, неділя, 17 березня 2024 року, віщує сприятливий день, хоча деякі труднощі все ж таки можливі. Для когось цей день пройде гладко, проте не всі будуть такі щасливі. Багатьом знадобиться рішучість та вміння захистити себе.   Зміст Овен (21 березня — 19 квітня) Телець (20 квітня — 20 травня) Близнюки (22 травня — 21 червня) Рак (22 червня — 22 липня) Лев (23 липня — 22 серпня) Діва (23 серпня — 22 вересня) Ваги (23 вересня — 22 жовтня) Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада) Стрілець (22 листопада — 21 грудня) Козеріг (22 грудня — 19 січня) Водолій (20 січня — 18 лютого) Риби (19 лютого — 20 березня) Овен (21 березня — 19 квітня) За природою Овен – це веселун і оптиміст, що є сприятливими якостями для його довголіття та збагачення енергетики. 17 березня ці показники допоможуть Овну легко подолати всі проблеми на роботі. Можливі особисті неприємності – це свого роду випробування від Всесвіту, але Овен успішно впорається з ним. Телець (20 квітня — 20 травня) Початок дня для Тельця не надто легкий, але він не зірветься зі шляху. За допомогою особливих слів-паролів він зможе подолати всі перешкоди. Для цього знака важливо зберегти нетрадиційне мислення, яке сповнить його позитивною енергією. Для ділових справ день є сприятливим. Близнюки (22 травня — 21 червня) Для цього знака день виявиться складним. Найкраще впораються ті Близнюки, які мають талісман удачі. Не варто братися за нові проекти, краще завершити вже розпочаті та просто відпочити. Рак (22 червня — 22 липня) Вдалий день для Раку в будь-якій області. Астролог радить Ракам, які стикаються з постійними проблемами, провести самоаналіз (не плутати із самокритикою) – це допоможе зрозуміти важливі речі. Час, проведений у родинному колі, також буде корисним для Рака. Лев (23 липня — 22 серпня) Левам захочеться змін та самотності. Однак астролог не радить сімейним Левам розлучатися зі своєю половинкою. До кінця дня стане зрозумілим, що всі переживання були марними. Діва (23 серпня — 22 вересня) Плани Діви будуть здійснені, хоча лише частково, і вона зіткнеться з деякими кармічними завданнями. Можуть виникнути труднощі як на роботі, так і в особистому житті, але Діві вдасться успішно впоратися з усіма. Терези: Терези (23 вересня — 22 жовтня) Вагам важливо подбати про своє здоров'я та енергетику, займаючись повсякденними справами та обов'язками. Терпіння буде необхідним у відносинах зі своїм партнером, який чіплятиметься до всього. Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада) Скорпіону на роботі буде потрібна відвага для прийняття відповідальних рішень, але все в нього вийде. В особистому житті почнеться новий рівень стосунків: на когось чекає доленосне знайомство, а на когось – освідчення в коханні. Загалом це сприятливий період. Стрілець (22 листопада — 21 грудня) У сфері кохання у Стрільців буде затишшя, тому вони можуть займатися тим, що їм подобається. Найуспішніше будуть ті Стрільці, чия діяльність пов'язана з послугами та нерухомістю. Астролог також рекомендує приділити час своїй половинці та дітям. Козеріг (22 грудня — 19 січня) Для Козерога настав час підвищити свій рівень енергії, просто дозволивши собі відпочити, пройти курс релаксації та арт-терапії. Сьогодні не слід поспішати ні в чому, уникати негативу та бажання контролювати все. Водолій (20 січня — 18 лютого) Страхи та невпевненість зникнуть, що позитивно позначиться на якості життя цього знака. Можна сміливо робити великі покупки та інвестувати у бізнес. Подарунок для близьких буде чудовою ідеєю. Для одиноких Водоліїв сприятливе нове знайомство. Риби (19 лютого — 20 березня) Астролог попереджає, що неприємні відчуття, які Риби зазнають зранку, виявляться оманливими, сигналізуючи про наближення щастя та успіхів у їхньому житті. Важливо довіряти своїй інтуїції та уважно спостерігати за тим, що відбувається. У любовній сфері день буде успішним як для сімейних, так і для одиноких риб.
Гороскоп Гороскоп на 17 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків зодіаку У своєму гороскопі на 17 березня 2024 року Тамара Глоба вказує представникам знаків зодіаку вірний напрямок, щоб досягти бажаних цілей. Вона розповідає, які повороти долі чекають на представників різних знаків зодіаку попереду і яким чином можна вирішити складні питання, минаючи потенційні неприємності. Зміст Овен (21 березня — 19 квітня) Телець (20 квітня — 20 травня) Близнюки (22 травня — 21 червня) Рак (22 червня — 22 липня) Лев (23 липня — 22 серпня) Діва (23 серпня — 22 вересня) Ваги (23 вересня — 22 жовтня) Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада) Стрілець (22 листопада — 21 грудня) Козеріг (22 грудня — 19 січня) Водолій (20 січня — 18 лютого) Риби (19 лютого — 20 березня) Овен 21 березня — 19 квітня Не слід зловживати добротою оточуючих. Овнам слід виявляти граничну обережність у спілкуванні та уникати залучення до негативних ситуацій. Існує високий ризик конфліктів та дратівливості, що може позначитися на їхній енергії. Астролог рекомендує вирушити в подорож з близькою людиною, щоб покращити стосунки та зміцнити зв'язок. Телець 20 квітня — 20 травня Для Тельців день буде непростим, але перспективи будуть обнадійливими. Вони докладуть зусиль для досягнення своїх цілей і, якщо будуть наполегливими, зможуть подолати будь-які перешкоди. Астролог наголошує на важливості оточення і радить Тельцям звернути увагу на тих, хто їх оточує. Емоційний стан цього знака буде нестабільним, тому їм важливо зберігати самовладання, щоб уникнути конфліктів. Близнюки 22 травня — 21 червня У сфері професійної діяльності Близнюкам варто зосередитись на розвитку кар'єри. Астролог рекомендує очікувати відповідного моменту та діяти гнучко, залежно від обставин. Не варто вступати у конфлікти; Близнюкам слід уникати тертя і провести цей час мирно. Вони можуть піти за покупками, які давно хотіли, щоб насолодитися позитивними емоціями. Рак 22 червня — 22 липня Раки поставили собі надто високі цілі, які нині здаються їм недосяжними. Це може призвести до зневіри та безнадійності. У такі моменти астролог радить їм зберігати спокій і уникати конфліктів, уникаючи напружених ситуацій. Важливо не піддаватися емоціям, щоб не опинитися у негативному становищі. Лев 23 липня — 22 серпня Події цього періоду викликатимуть у Львів тривогу і змусять їх перебувати у стані очікування. Вони можуть бути вкрай незадоволені тим, що відбувається, що може порушити їхню емоційну рівновагу. Однак оточуючі нададуть їм моральну підтримку, і Левам варто уважно вислухати їхні поради. Тамара Глоба застерігає представників цього знака бути обережними із цінними речами. Діва 23 серпня — 22 вересня Діви останнім часом активно поглинали інформацію, і тепер їм потрібно буде правильно її застосувати. Вони не зможуть більше відкладати вирішення важливих питань, які раніше були їм незнайомі. Астролог рекомендує бути пильними і не ділитися зайвою інформацією зі сторонніми, щоб не дати їм використовувати її проти Дів. Терези 23 вересня — 22 жовтня В даний час Терези зможуть розширити своє коло спілкування. Однак їм слід бути готовими до того, що ділові відносини можуть розвиватися не так, як вони планували. Цей день може порушити їхні плани та суперечити всім їхнім очікуванням. Знайомі потребуватимуть їхньої уваги, і Терезам не варто ігнорувати їхні прохання. Скорпіон 23 жовтня — 21 листопада Скорпіонам важливо уникати егоїзму та поступатися своїми слабкостями, щоб уникнути проблем. Вони будуть змушені визнати очевидні факти, які раніше ігнорували. Згідно з Тамарою Глобою, їм слід очікувати несподіваний конфлікт, який може виникнути через непорозуміння. В особистому житті може виникнути криза, якщо вони не зможуть заспокоїти пристрасті, які розгоріли. Стрілець 22 листопада — 21 грудня Для цього знака виникне несподівана потреба уваги з боку близьких. Вони звертатимуться до своїх близьких, щоб задовольнити цю потребу. В їхньому оточенні з'являться люди, які залишаться в їхньому житті на довгий час і, можливо, навіть займуть важливе місце в їхніх серцях. Завдяки уважності до того, що відбувається, їм вдасться покращити особисті стосунки. Козеріг Козерогам не варто прагнути до центру уваги на даний момент. Існує ризик того, що вони можуть зазнати негативного впливу. Астролог радить їм звернути увагу на свої фінансові питання та вирішити проблеми, пов'язані з грошима. Нові знайомства можуть принести їм перспективи у найближчому майбутньому. Водолій 20 січня — 18 лютого Сприятливий день для того, щоб приділити увагу власному самопочуттю. Здоров'я представників цього знака може бути під загрозою, але своєчасне втручання буде дуже корисним. У спілкуванні з керівництвом слід виявляти максимальну тактовність і триматися осторонь конфліктів. Це не найкращий час для початку подорожей. Риби 19 лютого — 20 березня Риби мають бути готові до того, що їхні плани можуть бути порушені абсолютно несподівано, і вони мають бути готовими до напруженого дня. Нові знайомства, випадково зустріті, можуть принести їм добрі перспективи та вигоду. Важливо, щоб Риби вірили у себе – і тоді успіх не залишить їх.
Здоров`я Енергетика квітів: чи можна тримати вдома плющ Багато господарок розводять кімнатні квіти заради власного задоволення. Але давно відомо, що рослини мають свою енергетику, яка часом негативно впливає на людину. Плющ — дуже красива рослина, яку досить часто вирощують удома. Вічнозелений плющ відомий дуже давно. У стародавніх греків вважався квіткою Діоніса, бога виноробства та веселощів, тому на всілякі урочистості з плюща робили вінки. Він зручний і не вимагає надмірних зусиль при догляді: йому не потрібне ні яскраве світло, тому що плющ тіностійкий, ні надто рясний полив. Позитивні характеристики плюща Саме ця рослина допомагає впоратися з чужою негативною енергетикою, особливо якщо йдеться про невпевнених у собі людей. Адже якщо така людина опинилась у вас вдома, вона залишає невелику частину своєї енергетики, яка може перешкодити і вам приймати серйозні рішення і займатися звичними, начебто, справами. З цієї ж причини у вас чи ваших домочадців можуть виникнути поганий настрій та нав'язливі думки. У цьому випадку і приходить на допомогу плющ: як рослина-вампір він забирає енергетику, і оскільки в даному випадку вона негативна, він позбавляє дої саме від не потрібного і заважає компоненту життя. Більше того, з його допомогою можна досягти більшої впевненості у собі. Буває, що людина залежить від думки своєї сім'ї і не може зважитись на якийсь крок. Ця рослина, маючи чоловічу енергетику, обов'язково допоможе ухвалити рішення та почати діяти. При депресії, тяжкому психічному стані заведіть цю квітку. Він вбере все негативне. Негативні характеристики Це домашнє рослина є вампіром. А значить, позитивну енергію воно так само поглинає. Вважається ще, що він здатний псувати стосунки подружжя, за що в народі його прозвали чоловіком. Квітка несе в собі чоловічу енергетику і наче «виживає» чоловіків з дому. Інші рослини при цьому ростуть поруч із ним дуже погано Вірити у подібні прикмети не обов'язково. Але є й деякі розумні чинники проти такої рослини у будинку. Плющ отруйний. Якщо у вас є дитина, яка любить все пробувати на зубок, вона може пожувати і листочок цієї рослини. Тоді йому гарантовано отруєння. А якщо йдеться про домашню тварину, то її організм може взагалі не витримати отрути, особливо якщо це маленький гризун. Тоді ваш будинок залишиться без улюбленця, або доведеться викласти багато коштів на його лікування.
Культура Найбільш жахаючі і дивні сексуальні традиції народів світу Секс і все, що з ним пов'язано - виключно особиста річ. Але у багатьох народів з ним пов'язувалися цілі культи, які нам, європейцям, здадуться просто дикими, смішними або дивними. Деякі віддалені племена придумали неймовірні ритуали, повірити в них по-справжньому важко, але якщо вдуматися, то їхній зміст має суто практичне значення - зміцнення генотипу роду і статева різноманітність. Отже, перерахуємо найдивніші звичаї. Багато з них канули в лету, а деякі - до цього часу практикуються. У 19 столітті в Японії існувала традиція під назвою «Йобай». Вона полягала в тому, що чоловік міг прокрастися до дівчини в будинок, залізти під ковдру і запропонувати їй зайнятися коханням. Якщо вона була не проти, справа мала продовження. Якщо вона була проти, чоловік ішов. Примітно, що до обраниці хлопець мав прийти голим, інакше його дії розцінювалися як грабіж. Симуляція невинності. Якщо зараз для цього роблять пластичні операції, то раніше просто симулювали появу крові при дефлорації. Наприклад, дівчата засовували собі в піхву риб'ячий міхур з кров'ю або губку, просочену тієї ж рідиною. У племенах Африки піхву іноді зшивали і розшивали перед весіллям, щоб зберегти невинність. Ніч зрад в Індонезії 7 разів на рік там проводиться свято під назвою «Пон». В рамках цього торжества подружжю дозволяється зраджувати одне одному - вибрати на стороні партнера для сексуальних утіх. Учасники свята вірять, що таким способом можна залучити удачу. Ну а найщасливішим, згідно з місцевими повір'ями, виявиться той, кому вдасться за рік 7 разів вступити в сексуальний зв'язок з одним і тим же незнайомцем. У племені бата з Суматри прийнято засовувати чоловікові черепашки під крайню плоть. Вважається, що таким чином людина зможе краще задовольнити свою партнерку. Острови Тробріан Абсолютно несподівані уявлення про любовні втіхи дослідники виявили у жителів віддалених островів у Тихому океані. Місцевих жителів неймовірно збуджує обгризання вій партнеру.  Мікронезія У індіанців племені понапе є традиція стимуляції партнерки за допомогою мурашиних укусів. Ексгібіціонізм на островах Бугенвіль У тубільців-жінок острова Бугенвіль (входить до складу держави Папуа - Нова Гвінея) практикується обряд залучення партнерів за допомогою публічної демонстрації своїх інтимних місць. Згідно зі звичаєм, якщо жінка йде на такий жест, значить, вона запрошує чоловіка вступити з нею у сексуальні відносини. Бразилія Індіанці племені топінамба, які  живуть у бразильських джунглях, знайшли ще більш екстремальний спосіб поліпшення своїх сексуальних «здібностей». Перед статевим актом місцеві чоловіки вирушають до лісу дражнити статевим органом змій. Після укусу гідність індіанця розпухає, що, в свою чергу, дозволяє догоджати коханій протягом багатьох годин. Болівія Жителі деяких регіонів Болівії навчилися поєднувати приємне з корисним. Перед зляганням подружжя очищають один одного від комах, а вся спіймана «здобич» з'їдається. Пізніше вчені з'ясували, що деякі види вошей, які проживають у регіоні, мають в своєму організмі величезну кількість афродизіаків. Намібія Несподівана традиція є і у жителів Африки. Представники чоловічої статі в деяких місцевих племенах видаляють собі одне яєчко. Таким чином аборигени намагаються вберегтися від народження двійні, поява якої розцінюється ними як страшне прокляття. Камчатка Корінні жителі Камчатки вважали за честь, якщо чужинець хотів зайнятися сексом з дружиною господаря будинку, який дозволив мандрівникові переночувати. Не менш радісною була і звістка про те, що жінка чекає від гостя дитину. Пізніше таку незвичайну поведінку аборигенів пояснили відносно малою кількістю жителів. В умовах, коли практично всі родичі, приплив свіжої крові дуже необхідний для здоров'я майбутніх поколінь. Конго У тубільців, які живуть у Конго, є традиція, згідно з якою дівчину перед весіллям позбавити невинності може тільки вождь. Якщо ж лідер не в змозі впоратися зі своїм обов'язком, то своїм «троном» він повинен поступитися іншому чоловікові. Корея Не менш екстраординарний спосіб стимуляції партнера практикували раніше в Кореї. Для збудження своїх партнерів дівчата спеціальною голкою кололи їх саме в те місце. Австралія Корінні жителі Австралії на знак подяки могли на кілька днів віддати свою дружину, а ось відмова від такого подарунка сприймалася як нечувана образа.
Друга річниця жахливої трагедії у маріупольському драмтеатрі Два роки тому близько 10-ї ранку армія РФ скинула надпотужну бомбу на Драматичний театр у центрі Маріуполя. За різними оцінками внаслідок цієї терористичної атаки загинуло від 300 до 1200 осіб У цей час у приміщенні ховалися близько тисячі місцевих жителів, серед яких жінки, діти та люди похилого віку. Поряд із будівлею був напис "Діти", який неможливо було не помітити. У суботу у Львові вшанували пам'ять загиблих. Місцеві принесли іграшки, макети драмтеатру та виклали свічками напис "Діти". Той напис, який створили маріупольці 2 роки тому поблизу театру, сподіваючись, що це зупинить росіян.   На Росії відкидають звинувачення у скоєнні цього військового злочину, незважаючи на висновки міжнародних організацій, і стверджують, що театр був замінований українською стороною, а вибух стався зсередини. 23 грудня 2022 стало відомо, що російські окупанти повністю демонтували руїни будівлі театру. Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що Україна має достатню доказову базу скоєння росіянами вбивства мирних людей у Маріупольському драмтеатрі, незважаючи на демонтаж окупантами будівлі.

Гороскоп від Анжели Перл на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
У календарі настав четвер, 9 травня 2024 року Унікальний гороскоп на сьогодні обіцяє представникам усіх знаків....
Гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо енергійним та рішучим Можливо, у ва....
Сон у ніч з 8 на 9 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 8 на 9 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
9 травня о 4:29 розпочнеться другий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Любовний гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія можуть бути особливо привабливими для ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У календарі настав четвер, 9 травня 2024 року Унікальний гороскоп на сьогодні обіцяє представникам усіх знаків....
більше матеріалів




/-0,36786389350891-/ /-pc-/
Top