counter
Архів Повернутись назад 15 Січня 2023
15 Січня
Культура Народні прикмети на Курячий день 15 січня. Традиції та перекази сьогоднішнього дня Православна церква 15 (2) січня вшановує пам'ять святого Сильвестра - римського єпископа IV століття, одного з перших святих проповідників, а також преставлення преподобного цілителя і Серафима Саровського чудотворця - одного з найшанованіших святих, який навіть після смерті допомагає тим, хто молиться у порятунку. недуг та напастей.Цей день називали Сильвестровим, оскільки це свято мало давнє походження і з'явилося воно задовго до канонізації святого Серафима.Святий Сильвестр вважався покровителем свійської птиці. Це одна з причин, чому у народі 15-й день січня називають ще Курячим святом (Кура та Курки). У народі в цей день прийнято чистити курники, ладнати сідала, вішати "курячого бога" (оберіг у вигляді каменю з отвором, проточеним водою) та обкурювали приміщення цілющими травами, щоб "кікімора курей не придушила". У той же час є така прикмета: якщо підняти з землі куряче перо, можна викликати лихо. Якщо ж 15 січня вжити птаха в їжу, в будинок прийде ціла низка нещасть.15 січня не можна стригти волосся - повік скоротиш, вважали предки. У цьому інші маніпуляції з шевелюрою (випрямлення, завивка, фарбування) не заборонені. Не рекомендується цього дня виносити сміття. Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою, то і осінь буде такою. Сьогодні не можна було викидати крихти, їх обов'язково треба було віддати курям для захисту від хвороб. Крім того, 15 січня було прийнято замовляти лихоманку - це була загальна назва для багатьох хвороб, що супроводжувалися жаром. Притолоки вхідних дверей омивали ключовою водою, щоби не пустити в будинок хвороби. Казали: "Святий Сільверст жене лихоманок-сестер за сімдесят сім верст". Незважаючи на те, що православна церква не заохочує подібні обряди, на Сільвестра ворожили за допомогою 12 цибулин: їх чистили (головне було не заплакати), клали на піч, на кожну цибулину висипали дрібку солі та залишали до ранку. Яка на ранок стала мокрою, той місяць і буде дощовим. Молодь продовжувала святкові гуляння - вважалося, що чим веселіше гуляють, тим сильніше лякають нечисту силу. Якщо зірки сьогодні яскраві – настає мороз, якщо тьмяні – відлига. Цього дня прийнято читати молитву Серафиму Саровському вранці та перед відходом до сну, а також творити добро та зберігати віру в чудеса.
Сонник Сон у ніч з 14 на 15 січня 2023 року: тлумачення за місячним календарем Продолжаются 22-е лунные сутки. Завершатся они 15 января в 1:05, далее начнутся 23-и лунные сутки.Сны, увиденные в эту ночь, могут быть обманчивыми. Особенно если они будут касаться ваших желаний или взаимоотношений с окружающими. Так, например, если в ночь с 14 на 15 января вы увидите, как что-то в вашей жизни меняется в лучшую сторону (например, как вы получаете повышение по службе), значит, в ближайшее время вам нужно быть внимательным и осторожным - возможны крупные ошибки и фатальные решения.Если в ночь с субботы на воскресенье вам приснится ваш недруг в своей собственной роли - в реальности вам нужно попробовать сблизиться или снизить градус конфликта. Если же оппонент окажется во сне вашим приятелем - нужно насторожиться. Скорее всего, вы потеряли бдительность и уже готовы плясать под чужую дудку.Если женщине в ночь с 14 на 15 января приснится ее избранник с другой спутницей - это хороший знак. Скорее всего, в самое ближайшее время у дамы появится шанс укрепить свою роль в отношениях. Если же она во сне сама будет наслаждаться общением с посторонним мужчиной - это уже не к добру. Нужно обратить внимание на связь с партнером - возможно, она начинает рваться.Мужчине в эту ночь могут сниться досаждающие насекомые. Такой сон скажет о крупных победах в будущем. А вот сильный соперник во сне этой ночи, напротив, будет сигнализировать о мелких, но досадных неудачах - нужно быть собранным и принципиальным. 
Гороскоп Любовний гороскоп на 15 січня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Якщо назріла необхідність серйозної розмови з обранцем, 15 січня буде чудовим днем для розміщення всіх точок над "i". Зірки кажуть, ви зможете дійти консенсусу. ТЕЛЬЦІ Друга половинка може сплутати вам усі карти. Зірки радять спокійно поставитися до цього факту та продемонструвати вміння знаходити вихід із будь-якої ситуації. Так і стосунки збережіть, і в її очах підніметься. БЛИЗНЮКИ Зірки кажуть, цього дня вам потрібно уважно слухати кохану людину. Можливо, він говоритиме натяками. Прийде вчитися читати між рядками. РАКИ У цей день вам доведеться поступитися другою половинкою. Навіть якщо це не у ваших правилах. Зірки кажуть, цей крок буде наймудрішим 15 січня. ЛЬВИ 15 січня громадське має бути вищим за особисте, кажуть зірки. Тому якщо доведеться вибирати - провести день із партнером або зайнятися справою, зупиніться на останньому. ДІВИ Якщо друга половинка відмовлятиме вас від чогось, подумайте 100 разів, перш ніж погодитися. Зірки закликають вас у цей день не боятися своїх здібностей. ТЕРЕЗИ Якщо ви збираєтеся розірвати стосунки, то не варто цього робити 15 січня. Якщо не послухаєтеся, розставання може виявитися болючішим, ніж ви собі уявляли. СКОРПІОНИ Не бійтеся довіритися коханій людині цього дня. Зірки кажуть, 15 січня може зблизити вас як ніколи. Важливо лише відкрити йому своє серце. СТРІЛЬЦІ Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, цього дня дійте оперативно та сміливо. Зірки кажуть, ставлення до вас представників протилежної статі після 15 січня може ґрунтовно змінитися. КОЗЕРІГИ Це буде небезпечний день з точки зору погоди в домі. Будь-яка сварка 15 січня може запустити процес розпаду ваших стосунків, попереджають зірки. ВОДОЛІЇ Якщо поруч із вами опиняться представники протилежної статі, діліть їхні слова на 2, а то й на 4. Зірки кажуть, 15 січня ви можете потрапити під чиїсь підступні чари. РИБИ Якщо ви давно хотіли щось запропонувати партнеру, 15 січня можете сміливо це робити. Навіть якщо позитивну відповідь не буде отримано негайно, потрібна вам інформація оселиться у його голові.
Гороскоп Гороскоп на 15 січня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИОвнам доведеться розбиратися в якійсь непростій ситуації, кажуть зірки. Якщо одразу впоратися з нею не вийде, не опускайте руки. Цього дня ви маєте йти до кінця. ТЕЛЬЦІ Тільцям цього дня доведеться діяти за обставинами. Навіть якщо ви маєте чіткі плани на 15 січня, потрібно підготувати запасний аеродром. БЛИЗНЮКИ Близнюкам 15 січня слід звернути увагу на деталі. Зірки попереджають: якщо цієї неділі ви ігноруватимете дрібниці, від цього постраждає загальна картина. РАКИ Ракам необхідно буде поступитися власними принципами – заради загального блага. Зірки кажуть, 15 січня ви зможете вирівняти якусь складну ситуацію. ЛЬВИ Левам треба бути напоготові цієї неділі. Особливо в тому випадку, якщо доведеться спілкуватися із незнайомими людьми. Зірки закликають вас стежити за язиком і ні з ким не відверті. ДІВИ Діви можуть досягти практично неможливого цього дня, кажуть зірки. І радять вам 15 січня не стримувати своєї фантазії, навіть якщо спочатку здасться, що вона далеко зайшла. ТЕРЕЗИ Терези можуть припуститися якоїсь помилки. Велику чи дрібну – зірки не уточнюють. Але радять вам цієї неділі почекати з доленосними рішеннями. СКОРПІОНИ Скорпіонам цього дня не слід ні від чого відмовлятися. Зірки кажуть, 15 січня ви легко можете прогаяти якийсь важливий шанс у житті. Краще так не ризикувати. СТРІЛЬЦІ Стрільцям потрібно бути поквапливіше цього дня. Зірки попереджають: якщо довго роздумуватимете, копатиметеся чи сумніватиметеся в чомусь, результат виявиться слабким. КОЗЕРІГИ Козероги цієї неділі мають бути господарем своїх емоцій, кажуть зірки. Якщо буде все навпаки, у вашому житті можуть настати не найкращі часи. ВОДОЛІЇ 15 січня Водолії мають підвищити градус підозрілості. Зірки попереджають: поряд з вами можуть виявитися не зовсім порядні особи. РИБИ Риби цього дня мають на щось наважитися, кажуть зірки. І попереджають: якщо цього не зробити 15 січня, аналогічний шанс з'явиться не скоро.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 326-го дня війни 15 січня 2023 року Оперативна інформація станом на 06.00 15.01.2023 щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася триста двадцять шоста доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом минулої доби противник завдав 3 авіаційних та 57 ракетних ударів, здійснив 69 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі. Для завдання ракетних ударів по столиці та інших населених пунктах України ворог застосував зенітні керовані ракети С-300/С-400. Також здійснив 41 пуск крилатих ракет повітряного і морського базування та керованих авіаційних ракет, що є високоточною зброєю. 26 ракет знищили наші захисники. Загроза подальших авіаційних та ракетних ударів російських окупантів залишається на всій території України. Противник не полишає намірів повністю захопити Донецьку область, зосереджує основні зусилля на наступальних діях на Бахмутському напрямку. Також веде наступ на Лиманському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках, а на Куп’янському - намагається покращити тактичне положення. Минулої доби підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Макіївка і Білогорівка Луганської області та Верхньокам’янське, Спірне, Білогорівка, Сіль, Соледар, Бахмут, Кліщіївка, Новобахмутівка, Красногорівка, Водяне, Майорськ і Мар’їнка Донецької області. Волинський, Поліський, Сіверський та Слобожанський напрямки без суттєвих змін, наступальних угруповань противника не виявлено. Мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Вовківка і Кіндратівка Сумської області та Ветеринарне, Стариця, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Бударки, Стрілеча, Тернова, Чугунівка, Хатнє і Тополі на Харківщині. Куп’янський напрямок обстріляно райони населених пунктів Дворічна, Западне, Синьківка, Орлянка, Котлярівка, Берестове і Крохмальне Харківської області, а також Новоселівське і Стельмахівка на Луганщині. Лиманський напрямок під вогневий вплив потрапили Макіївка, Площанка, Невське, Кремінна, Діброва і Червонопопівка Луганської області. Бахмутський напрямок вогневого ураження зазнали Спірне, Виїмка, Білогорівка, Роздолівка, Соледар, Парасковіївка, Бахмут, Веселе, Дружба та Північне на Донеччині. Авдіївський напрямок ворог обстріляв з танків та реактивної артилерії райони населених пунктів Красногорівка, Веселе, Авдіївка, Георгіївка, Мар’їнка, Бердичі, Водяне та Новомихайлівка Донецької області. Новопавлівський напрямок обстріляно Вугледар, Пречистівку, Золоту Ниву та Велику Новосілку на Донеччині. Запорізький напрямок від ворожого вогню постраждали Малинівка, Гуляйполе, Дорожнянка, Залізничне, Чарівне, Білогір’я, Мала Токмачка, Оріхів, Новоандріївка, Степове та Плавні Запорізької області. Херсонський напрямок обстрілів з реактивної та ствольної артилерії зазнали Херсон і Антонівка Херсонської області та Дмитрівка на Миколаївщині. Є постраждалі серед мирних жителів. Противник продовжує щоденно зазнавати втрат у живій силі. Так, 12 січня, у напрямку Старобільська Луганської області, здійснювалась евакуація близько 50 осіб пораненого особового складу противника, які діяли неподалік Сватового. За наявною інформацією, у одному із танкових батальйонів 26 танкового полку окупантів, що бере участь у бойових діях на Куп’янському напрямку, станом на 12 січня у справному стані залишалось 10 одиниць танків Т-80БВ. Решта або знищені, або виведені із ладу. З особового складу у батальйоні залишилось близько 30 загарбників. Наша авіація протягом минулої доби завдала 5 ударів по районах зосередження окупантів. Також, збито БпЛА типу «орлан-10». Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України в той же час уразили 2 пункти управління, 9 районів зосередження живої сили та військової техніки, склад боєприпасів, а також станцію радіоелектронної боротьби ворога. Вірте в Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!
Суспільство Усіх винних в ударі по Дніпру буде покарано. - Рєзніков Окупанти вдарили багатоповерховим будинком у Дніпрі ракетою Х-22, призначеною для знищення авіаносних груп у морі. Ракета була випущена з далекого бомбардувальника Ту-22М3, запуски проводилися з району Курська та Азовського моря. Усього було п'ять пусків цих ракет. Така ракета потрапила кілька місяців тому торговим центром у Кременчуці. Це стара радянська розробка ще часів Хрущова, що спочатку призначалася для поразки американських авіаносців. Вкрай примхлива і неточна. Про це повідомив представник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат. Міністр оборони України Резніков обіцяє, що всіх винних в ударі по Дніпру буде покарано і фраза "просто виконував наказ" їх не врятує. Геннадій Корбан заявив, що заплатить $25000 за інформацію про екіпаж Ту-22М3, який запустив ракету Х-22 по будинку в Дніпрі. Частина даних літака вже потрапила до соцмереж. Бомбардувальник належить до військової частини 33310, це 52-й гвардійський важкий бомбардувальний авіаційний полк. Пункт постійної дислокації аеродром «Шайковка» біля однойменного міста. Позивний ведучого 42492. Пуск був з району міста Курськ, посадка на аеродромі в місті Рязань.
Суспільство У ЗСУ немає вогневих засобів, здатних збивати ракети Х-22 – командувач Повітряних сил У збройних Силах України немає вогневих засобів, здатних збивати тип ракет, які росіяни запустили 14 січня, і одна з яких потрапила до житлового будинку у Дніпрі. "14 січня 2023 з п'яти далеких бомбардувальників Ту-22м3 ВКС РФ по території України було випущено п'ять крилатих ракет Х-22. Пуски здійснювалися з Курської області і з акваторії Азовського моря. Одна із ракет Х-22, запущена з району Курської області близько 15 год. 30 хв. 14 січня 2023 року, потрапила до багатоповерхівки у м. Дніпро (по вул. Набережна Перемоги). Радіолокаційних засобів виявлено приблизне місце запуску, висота, швидкість польоту. Жодних сумнівів, що це була саме ракета Х-22 - немає. У Збройних Силах України немає вогневих засобів, здатних збивати цей тип ракет. З початку військової агресії Росії територією України було випущено понад 210 ракет цього типу. Жодна - не збита засобами протиповітряної оборони.
Суспільство Погода на 15 січня 2023 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури говорили: якщо у Куряче свято (15 січня) кури дружно встали на одну ногу - бути морозом, якщо крутять хвостом - насувається хуртовина. Також батьки помічали: якщо літаючі пернаті опустилися на землю, значить, незабаром потеплішає, якщо ж посідали на верхівки дерев - похолодає. Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо коти точать пазурі - попереду завірюхи, якщо бігають по кімнаті і грають - холод, якщо міцно сплять - відлига. Загалом 15 січня у кожному куточку нашої держави хмари протягом дня закриватимуть сонце. Синоптики обіцяють погоду без істотних опадів майже у всіх областях, лише у Волинській та Закарпатській областях буде невеликий дощ, а Харківській, Луганській та Донецькій областях – невеликий сніг. Також на значній території України прогнозується туман, за якого видимість становитиме 200-500 метрів. На цих територіях встановили перший рівень небезпеки, жовтий. Тому за кермом слід бути особливо уважними. Як повідомляє Meteoprog.ua, у неділю, 15 січня, у Києві буде похмуро. Вдень без опадів. Температура повітря вночі буде 0...-2°С, а вдень стовпчики термометрів покажуть 0...+1°С.
Дозвілля Булавка від пристріту та псування. Як використовувати цей оберіг Булавка — це старовинний потужний оберіг від негативних впливів. Вона захистити від пристріту та псування, якщо її попередньо заговорити і правильно приколоти. Як використовувати її магічні властивості? Яку шпильку вибрати для оберегу Булавка обов'язково має бути новою. Якщо ви візьмете стару шпильку, яка пролежала у вас вдома багато часу, то жодного результату не отримаєте. Вся справа в тому, що ця дрібниця, приколота до одягу, є якимось щитом для людини і захищає її біополе від будь-яких негативних енергетичних впливів. Саме тому для обережу від пристріту та псування потрібно брати нову шпильку, оскільки вона не міститиме жодної інформації та зможе накопичувати весь негатив, який спрямований на вас. Змова на шпильку Перш ніж зміцнювати цей оберег до одягу, необхідно прочитати змову. Для цього потрібна церковна свічка. Засвітіть свічку, розжарите шпильку на її полум'ї і тричі проткніть нею свічку. У цей час читайте змову: Від біди, від хвороби, від наміру злого, від невдач, від пристріту і псування. Заклинаю.» Після цього можна використовувати шпильку як оберіг Куди приколювати шпильку від пристріту та псування Булавку рекомендується приколювати тільки на одяг із натуральних тканин. З синтетикою вона не працюватиме. Зміцнювати цей оберіг потрібно на внутрішній бік одягу, бажано на рівні серця. Варто знати, що шпильку періодично потрібно очищати, вивільняти з неї весь накопичений негатив. Для цього зніміть її та промийте у святій чи проточній воді. Після цього її на добу потрібно залишити у світлому місці, при цьому вона не повинна бути зафіксована. Часто буває, що шпилька з часом чорніє або іржавіє. Це ознака того, що на вас намагалися наслати прокляття, пристріт чи псування. У цьому випадку цю шпильку рекомендується закопати в землю, тоді весь негатив піде разом із нею під землю. Таким оберегом від пристріту та псування ви зможете захистити не тільки себе, але і весь свій будинок. Для цього вставте шпильку в одвірок вхідних дверей.
Політика Грузинський уряд пояснив свою відмову передавати Україні озброєння Грузія не надаватиме військової допомоги Україні, щоб не виявитися залученою до війни, заявила віце-прем'єр Тея Цулукіані. Її слова наводять російські інформаційні агенції. "Грузинська влада не допустить, щоб держава Грузія була залучена до військового протистояння. Тому ми не надамо допомоги військового типу, звісно, жодній із сторін військового конфлікту", – цитує її слова РИА Новости. 9 січня в українському виданні "Європейська правда" було опубліковано статтю тимчасового повіреного у справах України в Грузії Андрія Касьянова, який написав , що Грузія не почала передавати Україні зенітно-ракетні комплекси "Бук", які Київ передав Тбілісі після російського нападу на Грузію у 2008 році. Крім того, Касьянов також згадав американські протитанкові комплекси Javelin, які Київ також запросив у грузинської влади. У Тбілісі також відмовилися передавати їх українцям. При цьому Касьянов окремо зазначив, що, незважаючи на ці відмови, Україна виступає проти використання цього питання у внутрішньополітичних суперечках та відкидає будь-які звинувачення у спробах втягнути Грузію у війну з РФ. Згодом у Грузії пояснили цю відмову тим, що ці озброєння було куплено Грузією, а не отримано на якихось інших умовах. Ця обставина, судячи з публікацій у російській пресі, згадала і Тея Цулукіані. "Наскільки я знаю, йдеться про передачу такого озброєння, яке ми купили", - цитує її ТАРС.
Події Російський терор. Оперативне зведення про постраждалих у Дніпрі (оновлено) Всю ночь с 14 января на 15 января в Днепре продолжаются разборы завалов дома, где ракета русских убийц уничтожила целый подъезд жилого многоквартирного дома. Голова облради Микола Лукашук уточнив, що Дніпро зазнав удару російської надзвукової крилатої ракети Х-22. Її випустили з дальнього бомбардувальника Ту-22м3. Через загибель людей від ракетного удару в місті оголосили три дні жалоби. 18:57 Кількість жертв ракетного удару в Дніпрі досягла 30, — радник губернатора Наталія Бабченко. Серед тих, хто перебуває у тяжкому стані, — 9-річна дівчинка, яка в момент ракетного удару гуляла поряд з будинком. Досі триває пошук близько 40 мешканців зруйнованого будинку під завалами. 17:15 …Вже 27 загиблих мирних мешканців внаслідок російської атаки по Дніпру 15:33  Врятовано 39 людей, з них 6 дітей, — Володимир Зеленський Загинуло 25 людей, з них 1 дитина. Травмовано 73 людини, з них 13 дітей. Розшукується 43 людини. Пошуково-рятувальні роботи та демонтаж небезпечних конструктивних елементів тривають. 13:22 Пошукова собака «дає сигнал» рятівникам, можливо є живі люди… 13:00 За даними ДСНС станом на 13:00 відомо про 23 загиблих, серед яких одна дитина. Травмовано 72 особи, з них 13 дітей. Врятовано 39 осіб, у тому числі 6-ро дітей. Отримано 43 повідомлення про безвісно зниклих осіб. 10:59 Під завалами чути голос ще однієї людини. Він був виявлений під час "хвилини тиші" 10:36  Знайдені частини російської ракети на місці вибуху в Дніпрі  10:18 Повідомляють, що під завалами знайшли живу людину. Рятувальники готуються до рятувальної операції… 10:06 21 загиблий… Поранено 73 особи, з них - 14 дітей. Врятовано 38 осіб, з них - 6 дітей. Розшукується 35 людей. Рятувальники працюють. 9:10 Опублікували відео потрапляння до житлового будинку у Дніпрі. Видно і чутно лише один вибух - ракета спочатку летіла до житлового масиву. 8:50 20 загиблих. Жах... 8:25 Загинуло 19 осіб, з них - 1 дитина, травмовано 73 особи, з них - 14 дітей; врятовано 38 осіб, з них - 6 дітей, 37 повідомлень про зниклих, розшукуються 33 людини, - ОВА 07.25 18 людей……….вбитих російською ракетою у власному будинку у Дніпрі. 73-є поранені - понад 40 з них у лікарнях, четверо у реанiмацiї - важкі. Рятувальна операція триває. Залишається невідомою доля ще понад 40 людей…Попередньо, суботній ворожий удар по житловому будинку, зруйнував 72 квартири, понівечив понад 230. Вогнеборці й досі приборкують кілька осередків пожеж, які зайнялися через атаку. Триває демонтаж зруйнованих конструкцій будинку. Уже вивезено майже 3 500 тонн уламкiв. 02.50 14 загиблих… 38 людей рятувальники врятували з-під завалів. Пошукова операція триває. 01:30 Врятовано 38 осіб (з них 6 дітей). Загинуло 12 осіб (з них 1 дитина), поранено 73 особи (з них 14 дітей). Продовжується проливання окремих осередків пожеж в завалах. Здійснюється обстеження пошкоджених та вцілілих частин будинку. Всього до робіт залучено понад 450 осіб та 80 од. техніки, з них від ДСНС - понад 146 осіб та 36 од. Крім того, залучено 4 кінологічні розрахунки МЦШР ДСНС (м. Ромни) та 20 рятувальників та 4 од. техніки Мобільного рятувального центру ДСНС (м. Київ). 17:15 …Вже 27 загиблих мирних мешканців внаслідок російської атаки по Дніпру

Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів




/-0,35708904266357-/ /-pc-/
Top