counter
Архів Повернутись назад 14 Січня 2017
14 Січня
За кордоном Через 250 млн років на Землі буде один великий континент - вчені У результаті злиття континентів, вийде один величезний мегаконтинет, який вчені назвали Амазія. Назва вийшло від злиття Північної та Південної Америки з Азією. З лиця землі зникнуть Карибське море і Північно-Льодовитий океан. Вчені провели безліч досліджень, щоб довести цю теорію. Вони проаналізували гірські породи, в яких вивчили магнітні записи. Завдяки дослідженням вдалося встановити, що континентальне переміщення було викликано зміною маси нашої планети. Рух континентів виникає через спроби Землі відновити рівновагу. Потрібно відзначити, що раніше наша планета складалася з одного континенту - Пангея. В результаті землетрусів, континент розколовся на сім частин. Те, що ми бачимо зараз, було сформовано мільйонами років. Процеси переміщення континентів не зупиняються, і вчені прийшли до висновку, що через 250 мільйонів років на нашій планеті знову буде один суцільний континент.
За кордоном Вчені розповіли про позитивний вплив 20-хвилинної зарядки Вчені університету Каліфорнії в Сан-Дієго прийшли до висновку, що лише 20 хвилин зарядки на день істотно знижують шанси на розвиток цілої низки хвороб, передає РИА Новости. «Наше дослідження показує, що вправи зовсім не повинні бути виснажливими, щоб отримати цей протизапальний ефект. Лише 20 хвилин зарядки, зокрема і прогулянок, повинно вистачити для максимального результату. Уявлення про те, що треба займатися спортом до знемоги, відлякує багатьох людей, які страждають від хронічних запалень і пов'язаних з ними болями, і такі прості вправи якраз підуть їм на користь», - заявив Сьюзі Хун. За словами вченого, тіло людини під час зарядки отримує безліч плюсів, зокрема і на рівні імунної системи. Навіть незначне підвищення рівня фізичних навантажень фактично в рази знижує шанси розвитку інфаркту та інших проблем серцево-судинної системи.
Суспільство оформление ленты  Путін сфотографувався з командиром російських найманців У мережі опубліковано фото президента Російської Федерації Володимира Путіна з командиром російських найманців Дмитром Уткіним, більш відомим під позивним «Вагнер». Найманці Дмитра Уткіна воювали за бойовиків на сході України і в Сирії, повідомляє «Нардеп». На фото з Володимиром Путіним на грудях Уткіна, який стоїть крайнім справа, видно чотири ордена Мужності.   Як заявив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, ця фотографія могла бути зроблена на прийомі з нагоди святкування Дня Героїв Вітчизни в Кремлі 9 грудня 2016 року. «Швидше за все, цей знімок був зроблений у кулуарах Кремля під час урочистого прийому з нагоди святкування Дня Героїв Вітчизни. У кулуарах прийому Володимир Путін багато фотографувався з гостями. Однак окремого спілкування ні з ким не було», - розповів Пєсков.
Суспільство Стало відомо, чиї останки привіз журналіст у Голландію Прокуратура Нідерландів провела перевірку матеріалів незалежного розслідування причин аварії пасажирського Boeing рейсу MH17 на Донбасі, які були вилучені у журналіста Майкла Спеккерса, і встановила, що ці матеріали не становлять користі для кримінального розслідування, повідомляється на сайті прокуратури Нідерландів. В ході проведення дослідження було встановлено, що один із вилучених у Майкла Спеккерса предметів - фрагмент людської кістки. ДНК-тест показав, що це останки пасажира Boeing MH17, особистість якого була встановлена ​​в 2014 році. Нагадаємо, аварія Boeing 777 Малайзійських авіаліній, що летів із Амстердама в Куала-Лумпур, сталася 17 липня 2014 року біля населеного пункту Грабове в Донецькій області. Жертвами авіакатастрофи стали 298 осіб, зокрема 15 членів екіпажу.
Суспільство Фото Путіна з бандою «Вагнера» в Кремлі викликало ажіотаж у мережі Фото російського президента Володимира Путіна в Кремлі з найманцем Дмитром Уткіним, більш відомим під кличкою «Вагнер», і його командою вбивць викликало ажіотаж у користувачів соціальних мереж. «Путін слухає Вагнера», - з такою підводкою запостив зазначену фотографію на своїй сторінці у Facebook відомий російський журналіст Олег Кашин. До цього посту користувачі написали кілька десятків їдких коментарів: «Композитор відомий, у нього Путін продюсером працює», - жартує один із користувачів. «Путін при нагородженні донецьких ліфтерів, що особливо відзначилися», - пише ще один блогер. «Поясніть дурному, а що це за Вагнер, і чому це фото з ефектом, ніби Штірліца розкрили?» - ставить питання ще один із блогерів. «Це бандит і вбивця», - відповідає йому Олег Кашин.
Політика Посол ЄС заявив, що Україна незабаром отримає «безвіз» У представництві Європейського Союзу в Україні впевнені, що безвізовий режим для українців настане в найближчі кілька місяців, але точну дату в відомстві назвати не можуть. Про це заявив посол Євросоюзу Хьюг Мінгареллі, повідомляє «Радіо свобода». «Український народ заслуговує на безвізовий режим із країнами ЄС, так як Україна виконала всі умови, висунуті Євросоюзом. Рішення про лібералізацію візового режиму для Грузії, прийняте 12 січня, є доказом того, що ЄС рухається в правильному напрямку в питанні спрощення візового режиму для України та Грузії. Я не можу сказати точну дату, однак сподіваюся, що протягом найближчих кількох місяців буде формальне рішення, яке дозволить громадянам України короткострокове перебування в ЄС без віз», - розповів Хьюг Мінгареллі.
Політика Спецслужби Німеччини: Росія навмисно підриває єдність США і ЄС Спецслужби Німеччини представили уряду доповідь, у якій сказано, що Російська Федерація навмисно підриває єдність США і Євросоюзу. Про це повідомляє Spiegel. За даними видання, німецький уряд доручив Федеральній розвідувальній службі Німеччини і Відомству з охорони Конституції вивчити активність РФ в зв'язку з інформацією про кібератаки російських хакерів. Висновки спецслужб свідчать про російський вплив у країнах Європейського Союзу. «Росія навмисно намагається загострити існуючі соціальні конфлікти в країнах Заходу. Також Москва прагне поставити під сумнів саму ідею тісного союзу країн ЄС із США», - сказано в повідомленні. Також повідомляється, що зараз в уряді Німеччини триває дискусія про те, яким чином слід ознайомити зі змістом цієї доповіді депутатів Бундестагу.
Економіка Розенко: Кожен другий в Україні не платить податки Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко заявив, що кожен другий працюючий українець не платить податки до Пенсійного фонду. Про це він повідомив в ефірі «5 каналу». «Підвищення вдвічі мінімальної заробітної плати в 2017 році принесе пенсіонерам додаткових близько 10 мільярдів гривень, а в загальному зі скарбниці Пенсійного фонду отримає більше 142 мільярдів гривень. Пенсійний фонд України має одне джерело доходів - це гроші, які українці платять у вигляді податків зі своїх заробітних плат. Однак зараз кожен другий працюючий українець не платить податки до Пенсійного фонду або платить їх не в повному обсязі. Це не завдання держави, це завдання всіх працюючих громадян допомогти Пенсійному фонду, допомогти українським пенсіонерам отримувати достойні пенсії», - заявив Павло Розненко.
Політика Росія направить в окупований Крим додаткові ЗРК С-400 Тріумф В окупованому Росією Криму будуть розгорнуті додаткові зенітно-ракетні комплекси С-400 «Тріумф». Про це заявив командувач 4-ї армії ВВС і ППО ЗС Росії генерал-лейтенант Віктор Севастьянов, повідомляє «Інтерфакс-Україна». «Так, це все передбачено, проте я зараз не буду говорити про терміни», - заявив Севастьянов, відповідаючи на запитання про додаткові постачання комплексів С-400 в анексований Крим. За його словами, бойове чергування в Криму зараз одночасно будуть нести комплекси С-300 і С-400. «Система С-400 більш сучасна. З цією системою ППО Криму здатна відстежувати і збивати навіть цілі типу «невидимок». Літаки, ракети та інші об'єкти, зроблені за технологією Stels, - тепер не невидимки. Мета буде виявлена ​​і збита в разі, якщо вона буде загрожувати Росії», - розповів російський генерал. Нагадаємо, в окупованому Криму 14 січня на бойове чергування заступив російський зенітно-ракетний полк, оснащений системою ЗРК С-400 «Тріумф».

Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
На думку астролога Тамари Глоби, важливо уникати прийняття ключових рішень у першій половині 20 квітня 2024 ро....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
більше матеріалів




/-0,56479406356812-/ /-pc-/
Top