counter
Архів Повернутись назад 10 Жовтня 2018
10 Жовтня
Політика оформление ленты  Письменниця Лариса Ніцой зірвала прямий ефір NewsOne Дитяча письменниця Лариса Ніцой у досить різкій формі зробила зауваження ведучій телеканалу NewsOne Діані Панченко щодо української мови, а після тривалих сперечань і зовсім покинула студію, бо ведуча говорити українською відмовилася і до того ж обізвала проукраїнську письменницю "фріком". "Я не зовсім зрозуміла, куди я прийшла. Мені ніхто не говорив, що це канал національної меншини. Якщо у вас загальнонаціональний канал, я б попросила вас говорити українською", - спочатку сказала Ніцой. Але ведуча відповіла, що 80% програм на каналі і так україномовні, а ось якраз цей проект - російською і ніхто не може вказувати ведучій, якою мовою їй говорити. "Ви знаєте, що підводите самі себе під статтю?" - наполягала письменниця. Але ведуча відповіла, що канал не порушує закон про мовні квоти. Тоді Ніцой просто пішла з ефіру.
Дозвілля Викиньте це - і розбагатієте: які речі в домі блокують грошову енергетику Бідність притягують не тільки невдалі обставини, а й звичайні речі. Позбавтеся усього, що відштовхує гроші, щоб у житті не було місця неприємностям. Енергетиці будинку надавали значення з незапам'ятних часів, адже саме вона визначає якість життя людей. Від того, яка обстановка нас оточує, залежить не тільки настрій, але і фінансове благополуччя. Експерти знають, що деякі предмети безпосередньо впливають на грошові потоки, блокуючи їх. Позбавтеся речей, які несуть негативну енергетику, щоб не відчувати фінансові труднощі. Порожні пляшки несуть енергетику бідності, особливо якщо їх залишати на столі. Це символ порожнечі, від якого потрібно позбавлятися негайно. Пляшки, які виконують функцію декоративних ваз або прикрас, також не повинні стояти порожніми. У них обов'язково потрібно щось покласти, інакше грошові потоки кинуться з дому. Черствий або пліснявий хліб у будинку - до збитків і злиднів. Хліб в усі часи шанувався, тому в будинку повинна бути свіжа випічка. Енергетика фінансового благополуччя обходить стороною ті місця, де недбайливі господарі не стежать за головним продуктом. Засохлі квіти також варто викинути. Символи в'янення забирають позитивну енергетику, позбавляють мешканців щастя і процвітання. Квіти, які стоять в мутній воді, закривають фінансові потоки, не дозволяючи добре заробляти навіть на престижному місці. Битий посуд - ще одна ознака бідності, і від неї потрібно позбутися. Крім того, що такий посуд небезпечна для здоров'я, вона несе в будинок енергетику руйнування і бідності. Старі меблі, які шкода викинути, також можуть блокувати грошову енергетику. Речі, якими ніхто не користується, не повинні захаращувати простір, щоб не заважати позитивної енергії вільно проникати в усі приміщення. Шпалери або інші декоративні елементи на стінах, які прийшли в непридатність, накликають бідність. Будинок важливо підтримувати в чистоті і охайності, інакше мрії про гроші залишаться лише мріями. Одяг покійних людей, що висить разом з одягом живих людей, забирає сили, тому його не можна тримати в будинку. Такі речі негативно позначаються як на здоров'ї, так і на настрої, не дозволяючи заробляти гроші, які починають витікати від власників.
Кримінал оформление ленты  Як у Таїланді знущаються зі слонів, щоб зламати їхню волю на потіху туристам Зоозахисники виступили єдиним фронтом за заборону шоу з пірнаючими слонами в Таїланді. Також вони наполягають, щоб подібне було заборонено в усьому світі. Справа в тому, що дресирувальники б'ють і залякують тварин, щоб змусити зануритися під воду. Так що слони роблять це, відчуваючи сильний стрес і муки. На жахливих кадрах видно, як величезні тварини пірнають під воду, поки на їхній спині сидить дресирувальник. Під час одного з трюків слон починає хитати головою і злякано виходить з води під сміх глядачів, в той час як насправді він страшно страждає, пише The Sun. Те, що відбувається, знято в тайському зоопарку "Кхао Кхео", де слонів смикають за вуха, підштовхують їх і викрикують команди. Їх також б'ють у тісному загоні, щоб вони були слухняними.
Кримінал У Міноборони розповіли, як почалися вибухи в Ічні Міністерство оборони вважає, що 6-й арсенал в Ічні підірвали диверсанти. Як заявив на засіданні Кабміну сьогодні міністр Степан Полторак, арсенали самі вибухнути не могли ніяким чином. До того ж відомо, що вибухів було кілька і в різних місцях. "Спочатку був хлопок, потім заграва, після цього два хлопки і вибухи боєприпасів. Це свідчить про те, що імовірна закладка боєприпасів для підриву сховищ. Чому не вдалося зберегти? Недостатньо було обладнання периметра. Надійно можемо зберегти наші запаси тільки коли побудуємо залізобетонні конструкції", - сказав Полторак. Міністр повідомив, що перші вибухи пролунали о 3:20 відразу на трьох складах, потім, через 15 хвилин - ще шість у різних точках. Схоже, що вибухівка була закладена по периметру сховища і в його центрі.
Культура У Кропивницький привезли ікону Покрова Богородиці з мощами святих воїнів У Кропивницький прибула ікона Покрови Пресвятої Богородиці з часткою Її Омофору, а також ковчег з мощами 30 святих воїнів Як повідомляє прес-служба Кіровоградської єпархії УПЦ, 8 жовтня, з нагоди святкування 1030-річчя Хрещення Київської Русі, а також напередодні святкування Покрови Пресвятої Богородиці і державного свята Дня Захисника України, з благословення митрополита Іоасафа, в місто прибули святині. Вони багато разів доставлялися в зону АТО для духовної підтримки наших військових. 9 жовтня з Кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці після Божественної літургії святині були по черзі доставлені в медичні установи міста. Священики Іоанн Верескун і Максим Бойчура відвідали Кіровоградські міські лікарні № 1 і № 3, а також Кіровоградський обласний госпіталь для ветеранів війни. До 13 жовтня святині будуть перебувати на богослужіннях у храмах міста, а також лікарнях і військових частинах, навчальних закладах, повідомляє УНІАН.
Культура Що називали найважливішим спадком батьків для їхніх дітей афонські старці Преподобний Паїсій Святогорець багато говорив про взаємини в родині. Він розповів про духовне значення батьківського благословення. «Батьківське благословення - це найбільша спадщина, яку батьки залишають своїм дітям. Тому діти повинні отримати її. Глянь, до чого дійшов Яків заради того, щоб отримати благословення батька? До того, що заліз навіть в овечу шкуру! Особливо велика справа - благословення матері! Одна людина говорила: «Кожне слово моєї матері - це золота монета» », - розповідав святий. Преподобний Паїсій розповів про випадок із життя паломника, який до нього приїжджав. «До мене приїжджав один грек із Йоганнесбурга. Знаєте, яке враження він на мене справив? Він прийшов до мене в келію восени. «Геронде, - сказав він, - моя мати захворіла, і я приїхав її побачити». Не встигло пройти трьох місяців, і на Різдво він приїхав знову. «Ти що - приїхав знову?», - запитав я. «Так, - відповів він. - Я дізнався, що мати знову нездужає і приїхав, щоб поцілувати її руку, тому що вона вже у віці і може померти. Для мене найбільше багатство - благословення моєї мами». Людині 60 років - і він їде з Йоганнесбурга в Грецію, щоб поцілувати руку своєї мами! І зараз Бог благословив цю людину такими засобами, що він хоче влаштувати великий будинок престарілих для священнослужителів і подарувати його Церкві. Тобто він, можна сказати, завалений благословеннями і не знає, куди їх подіти! Така душа для мене все одно що бальзам. Ніби йдеш по пустелі Сахара і несподівано знаходиш трохи води», - підкреслював преподобний. За книгою «Преподобний Паїсій Святогорець. Слова. Том IV. Сімейне життя», пише УНІАН.
Кримінал оформление ленты  Пропонував навчити сексу. У Харкові батьки "на живця" спіймали 66-річного педофіла У харківському мікрорайоні Безлюдівка літній чоловік роздавав дітям біля школи свій номер телефону і просив зателефонувати йому. Пильні батьки виманили педофіла на зустріч нібито з дівчинкою, затримали своїми силами і передали поліції. Пізніше в мережі з'явилося листування педофіла і запис розмови з його потенційною жертвою, які опублікував сайт Vgorode. Діти кілька разів дзвонили педофілу, як пояснили батьки, щоб потролити його. Свою активність він почав проявляти з травня цього року. Потім чоловік наполегливо телефонував дітям сам і нав'язувався, говорив непристойності, пропонував навчити займатися сексом.      Мама однієї з дівчаток  голосом дитини призначила зустріч. Батьки організували засідку в умовленому місці. Дали дівчинці 12 років телефон, на який він їй подзвонив, коли приїхав. Педофіл наказав дівчинці йти в бік кар'єра, а сам ішов позаду, тоді його батьки і схопили. При собі збоченець мав фалоімітатор і пляшку алкогольного коктейлю.
Кримінал "Це - холера!" Генпрокуратура готує підозри Фірташу Генеральна прокуратура готує підозри олігархові Дмитру Фірташу, заявив сьогодні журналістам генеральний прокурор Юрій Луценко, передає АСН. На запитання ЗМІ про те, як українська сировина потрапляє на кримські заводи Фірташа, Юрій Луценко сказав: "Ця холера називається суди, рішеннями яких систематично знімаються арешти з Житомирського та інших родовищ". Луценко зауважив, що його відомство тільки тим і займається, що заново накладає арешти, але найближчим часом для "Фірташа будуть хороші повідомлення з органів прокуратури". "Це буде стосуватися і облгазів, і хімзаводів, і підприємств на тимчасово окупованій території", - сказав Луценко. Нагадаємо, завод Фірташа - "Кримський титан" своїми викидами отруїв півострів і частину території України. У Мережі виклали відео як виглядає кіслотонакопітель "Кримського Титана" в Армянську з висоти пташиного польоту. На відео - величезні резервуари з хімічними стоками з заводу, швидше за все - частина з них - просто відстійники в землі, без спеціальних захищають ґрунт резервуарів, на деякому відео видно, що рідина білого кольору перетікає в сусідні водойми.
Кримінал Поклонську звинувачують у військових злочинах в Україні Прокуратура Криму склала повідомлення про підозру Поклонській у військових злочинах проти України. Підозру Поклонській складено через її сприяння забороні Меджлісу, обвинувальний висновк проти Чийгоза і переслідування Сенцова. Підозру було озвучено 10 жовтня 2018 року, заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко журналістам сьогодні, передає АСН. На думку слідчих, Поклонська зробила порушення законів і звичаїв війни, передбачених міжнародними договорами. "Мова йде не тільки про державну зраду, яка була оголошена раніше, але і про статтю 438 ч.1 за порушення законів і звичаїв війни... Це військові злочини", - уточнив Юрій Луценко. Нагадаємо, Поклонська з батьками переїхала на постійне місце проживання до Криму в 1990 році. Вона працювала в органах прокуратури України з 2002 по 17 березня 2014 року.
Дозвілля оформление ленты  А як вона танцює? Фото Волочкової з опухлими боками шокувало публіку У російській "Експрес-газеті" з'явилася не дуже приємна фотографія колишньої прими балету Анастасії Волочкової зі спини, зроблена недавно на її "благодійному концерті" для дітей. На фото видно, що коротка напівпрозора сукня підкреслює всю недосконалість фігури жінки, а також - недоречно оголює її татуювання перед маленькими дітьми. На жаль, від колишньої крихкості й ніжності фігури Анастасії не залишилося і сліду, через прозору обтягуючу сукню випирали об'ємні жирові складки. Це незважаючи на те, що Волочкова завжди підкреслює, що веде здоровий спосіб життя - їсть тільки салатні листя та відварне м'ясо, регулярно ходить у баню і басейн, не змішує білки з вуглеводами. І як вона з такою фігурою займається балетом?! - задаються питанням російські читачі, пишуть Дни.ру.
Події Мрець провів добу за кермом: у Києві виявили страшну знахідку Як повідомило джерело OBOZREVATEL, НП сталася на вулиці Ольжича. Місцеві жителі звернули увагу, що людина довгий час сидить нерухомо за кермом BMW. Як виявилося згодом - більше доби. Прибулі правоохоронці з'ясували, що це громадянин Азербайджану. На чоловікові не було видимих ​​пошкоджень, проте остаточні результати причини смерті стануть зрозумілі після судмедекспертизи. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що харківські правоохоронці почали розслідування за фактом смерті в центрі Харкова 29-річної дівчини, яка отримала травми в результаті падіння на неї чоловіка,який спіткнувся. Сам винуватець трагедії з місця події втік. Наталія Іванова йшла по вулиці Пушкінській поруч з Інститутом імені Мечникова. Огрядний літній чоловік, який ішов за нею, спіткнувся і навалився на дівчину, в результаті чого вони обидва впали. Харків'янка втратила свідомість і через кілька хвилин померла. Розтин показав, що нещасна загинула від розриву грудної аорти.
Події оформление ленты  "Сподіваюся, не стане частиною стада". Фреймут похвалилася дорослою донькою Українська телеведуча Ольга Фреймут в соцмережі похвалилася колекцією одягу своєї старшої дочки Злати. Вона стверджує, що дитина не дозволила приймати матері участь у підготовці і навіть не просила на це гроші. "В рамках Junior Fashion Week відбувся показ колекції Злати Мітчелл. Мене на бекстейдж перед показом дочка не пустила. Колекцію я до дефіле не бачила: все сюрпризом захотіла залишити. Як я пишаюся дочкою: незалежна така, яка ніколи не була і, сподіваюся, не стане частиною стада. Модою і стрімким зверненням через неї дала знати - не можна зраджувати собі. Мріям. покликанням. Потрібно егоїстично вмощуватися під сонцем. Альпініст ти, або вчитель географії; танцівниця, або авіатор; Відчути себе важливо. І бажано вчасно. Кожен зважиться? Горда, що в 12 дитина починає так добре розбиратися в правилах життя", - написала телеведуча. Але багатьох читачів зачепила формулювання "стадо" в її пості, через що пост піддався жорсткій критиці, так що цілком ймовірно, що в рамках шоу "Оля" у ведучої додасться адрес для візитів до хейтерів. daria_grits Фу, меня аж затошнило от речи этой напыщеной тётки, которая, кроме звёздной болезни, вообще ничему не научила свою дочь. Как интервью посмотреть их, так там уже лечится пора. Жесть! elena_bilan_ Комменты не пишу принципиально,но тут не удержалась...1. Безусловно для каждой мамы её дети самые,самые 2.На Фреймут уже страшно смотреть,нездоровая худоба не красит женщин бальзаковского возраста.3.Не понравилось мне слово отара,не понравилось!!! Отписываюсь без сожаления....P.S.Деньги все же портят людей.И явно не Злату я имею ввиду..... victoria_baronova  во всяком случае теперь ясно отношение Ольги к обычным людям. Стадо. С одной стороны снобизм в высокой тусовке - обычное дело. Но с другой я представляла Ольгу чуть выше таких понятий. Н-да...  ukrainklesia ще не виховали, й ще не успішною)) дитина в 12 років-це суміш неочікуваного, маятник однаково сильно хитається в різні боки : + і - Сунути дочку в доросле життя - здочин! У олі прлблемт з роботою вже давно, так реалізує себе, - обурюються під постом читачі Фреймут. 
Кримінал Пушилін їздив до Суркова випрошувати підвищення зарплат Помічник президента Росії Володимира Путіна - Владислав Сурков у Москві зустрівся з ватажком терористів «ДНР» Денисом Пушиліним, щоб домовитися про "вибори" нового ватажка "ДНР" після ліквідації Захарченка, пише ТАСС. Також за підсумками зустрічі було визнано пріоритетом утримання зростання цін на основні товари. "Детально поговорили з Владиславом Юрійовичем про ситуацію в республіці... Найближчим часом буде прийнято низку рішень гуманітарного характеру, які дозволять відчутно збільшити заробітну плату для цілого ряду груп населення", - цитують РосЗМІ слова Пушиліна. Останній також, нібито, запросив Суркова відвідати Донецьк. Псевдовибори в "ДНР" попередньо призначили на 11 листопада, на яких збираються вибрати не тільки "главу", а й новий "парламент". Нагадаємо, раніше Україна і США офіційно заявили, що не визнають вибори в "ДНР".
Дозвілля Найбільш темні і світлі сторони тих, хто народився в жовтні Якщо ви з'явилися на світ у жовтні, значить у вас є свої унікальні і індивідуальні якості, що відрізняють вас від інших. Ви народилися в самий розпал золотої осені і сезону врожаю, і вам властива теплота і дружелюбність. Жовтень - це місяць Терезів (до 22 жовтня включно), а з 23 жовтня - це вже територія Скорпіонів. В обох випадках ми бачимо, що у цих знаків є як темні, так і світлі сторони характеру! Плюси жовтневих Терезів (1-22 жовтня)1. Дружелюбність.Терези дружать з людьми з усіх верств суспільства. Вони люблять спілкування і завжди тягнуться до чогось нового і цікавого. Вони справжні командні гравці на роботі і, як правило, збирають навколо себе однодумців. 2. Креативність.Терези можуть проявити себе в музиці, театрі та навіть в кулінарії і моді. Вони люблять висловлювати свій інтелект за допомогою творчості і обожнюють красу і естетику. 3. ДобродушністьКонфлікти ненависні Терезам. Вони схильні бути ідеалістами і мирними людьми зі спокійним характером. У них є дар підтримувати гармонію і рівновагу, хоча часом з боку вони можуть здатися непостійними і нерішучими. 4. Дипломатія.Терези розуміють точку зору іншої людини, оскільки хочуть позитивно взаємодіяти з оточуючими. У них є великий потенціал бути хорошими лідерами. Крім того, вони відмінні слухачі і вміють проявляти емпатію. Мінуси жовтневих Терезів (1-22 жовтня)1. Ненадійність.Терези легко змінюють свою думку під впливом інших людей. Вони далеко не завжди тримають своє слово. Це може бути дуже дратівливим, особливо для тих, хто залежить від їх вирішення. 2. Поверховість.Терези - це люди, які занадто цінують зовнішню красу і ігнорують внутрішній світ людини, і це часто спрацьовує не на їхню користь. 3. Інтровертність.Терези зазвичай збирають навколо себе невелику групу людей, де вони будуть перебувати в центрі уваги. Хоча вони люблять інтелектуальні бесіди, вони також можуть бути небагатослівними і сором'язливими. 4. Маніпулятивність.Багато Терезів люблять маніпулювати людьми для власного блага. Вони активно задіюють для цього свій шарм і ввічливі манери, а потім починають використовувати чужі слабкості в своїх цілях. Плюси жовтневих Скорпіонів (23-31 жовтня)1. Адаптивність.Жовтневі Скорпіони можуть швидко змінюватися, якщо ситуація того вимагає. У них відмінні адаптивні навички, і вони також дуже гнучкі. Це ключ до їх успішності і вмінню процвітати. 2. Високий рівень інтелекту.Скорпіон часто цікавиться таємницями, теоріями змови і іншими аналогічними темами. Він намагається докопатися до суті багатьох речей, а також розібратися в глибинних мотивах поведінки людей. 3. Незалежність.Скорпіони дуже незалежні і самодостатні, вони не потребують підтримки або чиєсь плече, на яке можна спертися. Вони хочуть працювати і жити поодинці. 4. Інтуїція.Скорпіони мають потужні інстинктами, і вони довіряють своїм власним почуттям. Це ще одна причина, по якій Скорпіон рідко зазнає невдачі. Прислухавшись до інтуїції, він приймає правильні рішення і легко розпізнає людей і їх наміри. Мінуси жовтневих Скорпіонів (23-31 жовтня)1. Упертість.Скорпіони є одним з найбільш наполегливих знаків зодіаку. Коли вони щось вирішили, змінити їх думку неможливо. Це сильні люди, які завжди досягнуть того, до чого прагнуть, навіть якщо їм доведеться піти по трупах. 2. Контроль і домінування.Жовтневі Скорпіони хочуть все контролювати, щоб відчувати себе в безпеці. Вони можуть бути великими лідерами, якби не їхня примхливість і маніпулятивного. 3. Злопам'ятність.Скорпіони можуть довго пам'ятати образу, і вони обов'язково помстяться при першій же можливості. Обман і зрада - це те, що Скорпіон найбільше ненавидить і ніколи не пробачить. 4. Підозрілість.Заслужити довіру Скорпіона нелегко, і для цього потрібен час. Скорпіон - це скритна особистість, яка не буде ділитися інформацією про своїх внутрішніх думках і емоціях.
Здоров`я Чотири типи препаратів, які найчастіше викликають залежність Лікарська залежність - одне з найпоширеніших явищ. Адже багато пацієнтів практикують самолікування, неправильно підбирають препарати і не дотримуються курси терапії. В результаті, люди нерідко використовують ті чи інші засоби тривалий час, що призводить до розвитку несприйнятливості організму і незворотних змін, розповіли експерти. Судинозвужувальні крапліОдин із найпоширеніших засобів, на залежність від якого скаржаться люди, і який актуальний в осінньо-зимовий період, - це судинозвужувальні краплі для носа. Принцип розвитку залежності від таких крапель досить простий. При уприскуванні або закапуванні кошти на рівні слизової оболонки носа відбувається викид адреналіну. Така ж ситуація відбувається і природно для організму, коли він самостійно намагається впоратися з закладеністю носа. А тут ще й додатково посилюється ефект. Організм розуміє, що в нього надійшло в 10-ки разів більше адреналіну, ніж він виробляє сам. Активне використання крапель і далі призводить до того, що розвиваються побічні ефекти. Краплі впливають і на ворсинки в носі. Ліки потрапляє безпосередньо на слизову оболонку, де є ворсинчастий епітелій - мікро-ворсинки, мікро-вії, які виводять слиз назовні з порожнини носа. Під дією сильного і регулярного скорочення, яке виникає при використанні судинозвужувальних засобів, ворсинки перестають працювати, впадаючи в стан субатрофії, сама слизова висихає, тому що такі препарати зазвичай ще й володіють підсушують ефектом. При частому використанні таких препаратів вони нерідко потрапляють на верхню зону, внаслідок чого може навіть повністю зникнути нюх. Проносні препаратиЗалежність від проносних лікарі нерідко пов'язують з «ледачою товстою кишкою». У цьому випадку говорять, що орган самостійно не працює, і йому потрібен певний «підстьобування». Однак навряд чи кишка стає ледачою через функціональний розлад, швидше, йдеться про психологічний дискомфорт під час дефекації, що і призводить до хронічних запорів, коли здається, що своїми силами ніяк не вийде. Звикання нерідко виявляється швидко. Особливо актуально це для малюків у віці до 6 місяців, коли їхній кишечник тільки пристосовується до роботи і втручатися в цей процес без консультації з лікарем не варто. Залежність від проносних проявляється в тому, що кишечник перестає самостійно скорочуватися і проявляти активність в належній мірі. Іноді з'являються такі симптоми, як легкий дискомфорт, невеликі спазми в області живота, розлади кишечника. Снодійні таблеткиЗа допомогою різних снодійних препаратів медики зазвичай лікують різні порушення сну, наприклад, скорочують час засипання, забезпечують більш міцний і довгий сон  тощо. Але це все тільки під чітким контролем. Однак у зв'язку з тим, що снодійні препарати широко поширені в аптеках і продаються без рецепта, нерідкі випадки зловживання ними. Залежність від снодійних (схожий принцип діє і у заспокійливих) розвивається не відразу, а поступово - цей процес може навіть займати кілька років. Спочатку розвивається звикання, коли звичні дозування вже не працюють, тоді людина сама собі призначає додатковий прийом препарату. Все це призводить до перевищення дозувань в 2-3 рази. Потім збільшується і кількість прийомів. Тут важливо розуміти, що неконтрольоване застосування такого роду лікарських засобів може легко стати причиною летального результату. При розвитку звикання сон починає порушуватися ще більше - нерідкі нічні пильнування і сонливість вдень. Також відзначається і фізична залежність від препарату. Гормональні проблемиЗалежність може розвиватися до різного роду гормональних препаратів - форма випуску значення не має: це і таблетки, і нашкірні кошти, і інгаляційні. Їх прийом повинен чітко контролюватися лікарем і виконуватися за певною схемою певним курсом. Якщо перевищити ці терміни, та ще й не спостерігатися у лікар, можна отримати серйозні проблеми. Організм перестане працювати без них, звичні дози не будуть ефективними. Гормональна терапія широко застосовується при різних патологіях - при шкірних алергіях, бронхіальній астмі, проблемах зі щитовидною залозою, гінекологічних відхиленнях тощо. Засоби швидко дають відчутний ефект, відмовитися від якого готові не всі. Наприклад, при болісних менструаціях гормональні таблетки нерідко допомагають позбутися від болю. Але тільки за умови, що вони підібрані лікарем з урахуванням індивідуальних особливостей і після здачі всіх необхідних аналізів. Гормональні препарати також мають і таку побочки, як синдром відміни. Якщо довго йде неконтрольований лікарем прийом гормональних засобів, наприклад, тих же мазей, то можуть виникнути неприємності - висипання будуть з'являтися все більше, а засоби проти них працювати вже перестануть, нові гормони призначати і приймати вже не можна.
Закон і Право оформление ленты  Уряд дозволив встановлювати лічильники тепла в старих будинках Кабмін дозволив встановлювати прилади-розподілювачі на опалювальні прилади в старих будинках з вертикальною системою опалення. Про це на своїй сторінці в Facebook написав віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко. "Відтепер українці можуть самостійно обирати оптимальну систему індивідуального обліку тепла. Це можливість економити споживання тепла і платити виключно за власним лічильником. В уряді прийняли важливу постанову, якою затвердили відповідний порядок", - прокоментував Зубко. Вибрати оптимальну систему індивідуального обліку можна в разі, якщо є технічна можливість інженерних систем в будинку. Раніше індивідуальний (поквартирний) облік був доступний тільки для жителів будинків з горизонтальною системою опалення. Жителі старих будинків, де відсутня технічна можливість встановити індивідуальний лічильник, платили за обсяг тепла, що споживала вся будівля по комерційному будинковому вузлу. Плата ділилася пропорційно площі на всіх. І всі платили однаково. Тепер, за його словами, власники квартир, які встановлять квартирні лічильники (при горизонтальній розводці інженерних мереж в будинку) або прилади-розподілювачі на опалювальні прилади (при вертикальній розводці) зможуть регулювати температуру в своїх квартирах, економити тепло і платити виключно за власним лічильником. "Доплата буде тільки за обігрів загальних місць користування і допоміжних приміщень відповідно до площі їх квартири", - додав Зубко.
Здоров`я Дієтологи розповіли, чим небезпечний «чай для схуднення» і кому він протипоказаний Трав'яні збори для схуднення не так шкідливі, як багато інших народних засобів. Небезпечно швидше те, що ті, хто худнуть наполегливо і без міри п'ють чай замість того, щоб сходити до лікаря, почати нормально харчуватися і більше рухатися. Наївна віра в чудо і бажання отримати результат без зусиль можуть бути небезпечні, разом з тим ця віра — «золота жила», яку знайшов і використовує бізнес з опорою саме на ці два фактори. У чому шкода? Дія більшості таких чаїв — проносна і сечогінна, а зовсім не «жироспалююча». Оскільки ефект мінімальний, щоб його посилити, починають пити без міри, тим більше деякі недобросовісні виробники радять по 10-20 чашок в день (особливо це стосується китайської продукції з незрозумілими ієрогліфами на банках і маленьким папірцем на ламаній російській замість анотації). Якщо у чаю послаблюючий ефект (його викликають подразнюючі слизову кишківника речовини), то в результаті регулярного вживання можна отримати зневоднення з усіма наслідками, а також порушити нормальну перистальтику кишечника і отримати в результаті хронічний запор. Якщо дія сечогінна, теж є ризик зневоднення. Чай для схуднення категорично не можна пити дітям, підліткам, вагітним і годуючим, людям з ендокринними хворобами, діабетом, порушенням функцій нирок і печінки, хворобами шлунка і кишечника, людям з алергією та хворобами серця.
Кримінал оформление ленты  Дружина банкіра витратила в лондонському універмазі Harrods 21 мільйон доларів Дружина колишнього голови раніше збанкрутілого Міжнародного банку Азербайджану Джахангира Хаджієва, який сидить у в'язниці за звинуваченням у шахрайстві і розкраданні державних коштів, за останні десять років витратила в лондонському універмазі Harrods 21 мільйон доларів, а також - накупила в Лондоні нерухомості на 28,5 мільйона доларів, пише Daily Mail. 55-річна Заріна Хаджієва використовувала 33 кредитні картки банку її чоловіка, літала на приватному реактивному літаку жила в дорогому особняку в центрі Лондона. Заріна заявила, що чоловік виділяв їй на витрати по 26 тисяч доларів на місяць, а також дарував подарунки вартістю в мільйон-півтора доларів. Однак після його арешту вона покинула Азердайджан і намагалася отримати притулок у Великій Британії. Ці факти стали відомі в рамках боротьби з відмиванням грошей. За новим законом іноземним власникам британських активів вручаються списки майна, походження якого він повинен довести. В іншому випадку - все буде конфісковано. Апеляцію на рішення Високого суду Лондона про конфіскацію майна Заріна Хаджієва програла.
Дозвілля 7 снів, які сняться до щастя Є кілька сновидінь, які обіцяють успіх і процвітання. Їх потрібно запам'ятати, щоб не упустити можливості досягти бажаного в короткий термін. Сни часто є відображенням реально пережитих подій, проте в певний час кожна людина може побачити не просто сон, а підказку або знак. Сновидіння можуть бути чорно-білими, і на них потрібно звернути особливу увагу. Експерти рекомендують вести щоденник снів, щоб не упустити шансу зазирнути в майбутнє і отримати відповіді на питання, що цікавлять. Яскраві сонячні промені уві сні обіцяють швидку радість в житті. Яскравий промінь, який вказує вперед, говорить про нові можливості. Сяюче сонце на блакитному небосхилі — радісна новина, звістка про швидкий прибуток. Промені, що торкаються людини уві сні, — до отримання багатства. Гарний сад, в якому цвітуть плодові дерева, — на щастя. Доглянута земля і велика кількість розсади — до прогресу в ділових відносинах і розширення бізнесу. Велика кількість фруктів на деревах — щастя в особистому житті, благополуччя сім'ї і будинку. Будинок в кінці саду і щасливий сміх сняться до вирішення будь-яких конфліктів і щастя, а також до поповнення в родині. Висока гора, на яку підіймається людина уві сні, — до швидкого успіху. Щастя в житті буде у тих, хто дійде до самої вершини і подивиться вдалину. Яскраве сонце над горою — надбавка до заробітної плати. Гризуни або комахи, що розбігаються з-під ніг або потрапили в пастки, — до зцілення від хвороб, перемозі над недоброзичливцями і наклепом. Щасливий сон обіцяє удачу в будь-якій справі і відсутність перешкод на шляху до заповітної мети. Багато меду сниться до удачі і щастя. Їсти мед — бути щасливим на довгі роки. Ласощі в сотах віщують удачу в особистому житті, а мед, що ллється в банку обіцяє удачу в домашніх клопотах. Диригувати оркестром — до успіхів в житті. Сон обіцяє сприятливий час для змін. Людина зможе зробити правильний вибір, який приведе її до щастя. Летіти в літаку і вдало приземлитися або бути за штурвалом — до удачі в діловій сфері. Такий сон обіцяє успіх в будь-якій справі, за яке візьметься людина.
Кримінал оформление ленты  Товсті туристи зводять зі світу грецьких віслюків Греція заборонила туристам із зайвою вагою кататися на ослах після того, як зоозахисники заявили, що тварини через такі "прогулянки" отримують травми хребта і рани, пише Daily Mail. Після того, як фото ослів, що піднімаються по вузьких сходах грецького острова Санторіні з чималою вагою на спині, були розтиражовані світовими ЗМІ, законодавці вирішили допомогти тваринам. Міністерство сільського розвитку і продовольства Греції опублікувало новий набір правил, що стосується ослів. Тепер ослів не можна змушувати перевозити вантажі більше 100 кг. Захисники тварин заявили, що бідним тваринам доводиться перевозити товстих туристів по 10-12 годин, сім днів на тиждень, без відпочинку і води. «Власники ослів і коней повинні забезпечити хороший стан здоров'я тварин. Також з собою власник повинен мати дезінфекційні засоби в разі несподіваної травми тварини. В жодному разі не можна використовувати тварин, непридатних для роботи, тобто хворих, поранених або вагітних, а також з поганим станом копит. Тваринам слід щодня давати повноцінну їжу і свіжу питну воду в контейнерах, які повинні очищатися щонайменше один раз в день, йдеться в нових правилах для грецьких віслюків.
Події оформление ленты  Хто така Юлія Барановська та чому їй приписують роман з Галкіним Хоча російський гуморист Максим Галкін категорично заперечує чутки про його роман, зраду і ймовірне розлучення, але ці чутки невпинно зростають, після того як Дмитро Нагієв опублікував відео, на якому Галкін тримає на плечах Юлію Барановську.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от Дмитрий Нагиев (@nagiev.universal) 22 Авг 2018 в 9:18 PDT Російська преса нагадує своїм читачам, хто ж така ця дівчина, яку в колі московської еліти не дуже люблять за стервозність і повадки хижачки. Баранівській 33 роки, вона народилася в Харкові, працює телеведучою в Росії. Зараз шукає роботу в Кореї. Зажила слави, вийшовши заміж за відомого російського футболіста Андрія Аршавіна. Розлучилася з ним у 2012 році. Після шлюбу сама виховує трьох дітей. Чоловік з дітьми і самою Юлією після розлучення не хоче спілкуватися. Хоча сама Барановська стверджує, що діти добре ставляться до батька і люблять його, але він з ними не спілкується.
Події Англійська бульдог відірвав яєчка і пеніс свого господаря Чоловік впав в кому після того, як англійський бульдог відкусив його геніталії. Трагедія трапилася в приватній квартирі в містечку Іст-Лотіан. Прибулі на виклик рятувальники знайшли непритомного чоловіка в калюжі крові. На місці вони встановили, що у нього травматично видалені член і обидва яєчка. 22-річного хлопця відвезли в Единбурзьку королівську лікарню, а його бульдога відправили в розплідник. Прес-секретар поліції Шотландії підтвердила, що пес відірвав геніталії чоловікові. Решта обставин поки з'ясовуються, повідомляє Daily Mail. Оригінальна порода давньоанглійського бульдога давно вимерла. Англійських бульдогів почали знову розводити в 1970-х років, щоб відтворити історичну породу, але з менш агресивним характером. Бульдоги були популярні аж до 19-го століття, їх використовували для полювання на биків, а в 19 столітті ці пси використовувалися м'ясниками для знерухомлення тварин перед забоєм.
Дозвілля Вампіри, що закохують назавжди: Міфи і факти про енергетику карих очей Нерідко колір очей людини може багато розповісти про характер. Карий колір очей вважається найпоширенішим. Проте, карі очі досі овіяні таємницею. Часом вони чинять буквально магічний вплив, володіючи здатністю притягувати до себе людей. Помічено, що люди з карими очима мають схожі характеристики і свою особливу енергетику. Але для початку варто розділити два кольори очей у таких людей: темно-карі (чорні) і світло-карі (з відтінками аж до золотистого і світлого чайного). Факти про людей з темно-карими очимаЇх райдужна оболонка часом майже чорна і затягує всередину, як вир, через що до людини можна досить сильно прив'язатися. Енергетика чорнооких людей дуже сильна. Вони частіше за інших виявляють лідерські якості, що допомагає їм займати відповідні позиції в суспільстві і на робочому місці. До характеристик карооких людей з темним відтінком райдужної оболонки відноситься запальність. Вони імпульсивні, що, звичайно ж, може призводити до помилок. Якщо вони зляться, то зляться дуже сильно. Як не дивно, це майже не заважає їм спілкуватися з людьми: вся справа у відсутності злопам'ятності. Щоб краще контролювати себе, вони можуть спробувати розслабитися, наприклад, за допомогою релаксації за знаком Зодіаку. Світло-карі очі: особливості енергетикиЕнергетика цих людей відрізняється більшою стабільністю, але це не зменшує властивої їм норовитості. На противагу тим, у кого більш темний відтінок очей, вони довго пам'ятають образи і важче їх прощають. При цьому світло-кароокі проявляють схильність стримувати свої емоції. Цей тип людей віддають перевагу не діяти, а обмірковувати, на противагу власникам темних очей. Вони значно більш пасивні по життю і часом проявляють такі риси характеру, як сором'язливість і нерішучість. Але ось вразливості у них цілком вистачає. Міфи про людей з карими очимаУ давні часи побутувало уявлення про відьом не тільки із зеленими, але й чорними очима. Тобто, темно-карі очі могли стати своєрідним відлякуючим фактором. Хоча фахівці в галузі біоенергетики підтверджують у карооких вроджену здатність насилати порчу і пристріти, ці таланти їм також, як і всім, необхідно розкрити. Ще одна якість карооких — це вампіризм. Оскільки вони мають дуже високу енергетику, вони її сильно витрачають. Щоб заповнювати свої запаси, люди з цим кольором очей можуть неусвідомлено бути енергетичними вампірами. Знову ж таки, це стосується абсолютно всіх. Знаючи про таку можливість своєї енергетики, ви можете її контролювати. Кароокі люди дуже привабливі, і цей факт визнають багато. Вони мають здатність подобатися, можливо, тому що вміють знаходити спільну мову з усіма, з ким захочуть. Проте, їх енергетика знаходиться в хиткому стані через те, що вони часто переходять з крайності в крайність.

Все про енергетичних вампірів
Все про енергетичних вампірів
Прийнято вважати, що енергетичний вампір — це тяжкий, неприємний тип Він живиться енергією оточуючих, тероризу....
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Мета маніпулятора — повністю підпорядкувати людину своїй волі, і тим самим позбавити її самостійності та можли....
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Кожному з нас необхідні успіх і життєва енергія для досягнення поставленої мети Заманити щастя та зберегти гар....
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Серед нас багато енергетичних вампірів Але хто ж вони і яку шкоду можуть завдати? Енергетичний вампір – це люд....
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок між чоловіками та жінками будується за допомогою їхніх любовних стосунків Вважається, що кож....
більше матеріалів




/-0,69968104362488-/ /-pc-/
Top