counter
Архів Повернутись назад 10 Липня 2016
10 Липня
Суспільство оформление ленты  У Памплоні мало не загинув японський любитель гострих відчуттів (відео) Під час третього дня традиційної щорічної енсьєрро (гонки з биками), найвідоміша з яких проходить в іспанському місті Памплона з з 7 по 14 липня в рамках фестивалю Сан-Фермін, серйозно постраждав японський бігун, повідомляється на сайті фестивалю sanfermin.com. Ухиляючись від биків, які мчали вузькими вулицями, він з іншими екстремалами заліз на паркан, побудований спеціально для цього вздовж всієї траси забігу. Однак один із биків повернувся і, попрямувавши до скупчення людей на паркані, зміг ударом рога скинути японця з паркану, підкинувши його на метр над собою. Читайте також: У перший день енсьєрро в Памплоні постраждало чотири людини Всього за третій день енсьєрро в Памплоні постраждало 15 осіб. Всі постраждалі доставлені в лікарню. Фестиваль на честь покровителя Наварри святого Ферміна стартував в Памплоні минулої середи і триватиме до 14 липня.  Також пропонуємо подивитися повний запис забігу третього дня.  І чергові ролики, що вийшли на іспанському телебаченні відразу після інциденту з японським учасником.
Суспільство оформление ленты  Уперше за тридцять років на арені убито тореадора (відео) Під час кориди в іспанському місті Теруель був убитий 29-річний тореадор Віктор Барріро (Víctor Barrio Hernanz). Його виступ проходив у Теруелі і транслювалося по місцевому телебаченню в прямому ефірі. Під час бою бик підкинув Баррідо в повітря, після чого пробив рогами правий бік грудної клітки. Незважаючи на те, що лікарі одразу поспішили йому на допомогу, молодий тореадор помер від втрати крові - ріг потрапив в артерію. Читайте також: У Памплоні мало не загинув японський любитель гострих відчуттів Барріро дебютував на арені 2008 року, а з 2009 року виступав у боях з биками без пікадорів (кінних помічників тореадора). Смерті тореадора на арені в Іспанії не відбувалися вже більше 30 років, коли в 1985 році під час виступу загинув матадор Хосе Куберо, який виступав під псевдонімом Йійо. Щорічно в Іспанії проводиться більше двох тисяч боїв биків. Вчорашній день був відзначений також ще однією смертю, пов'язаною з биками. У містечку Педрегер під час гонки з биками загинув 28-річний учасник забігу, який вирішив допомогти іншому учаснику, який вже постраждав від бика. У Памплоні (найвідомішому місці гонок з биками) вчорашній день обійшлося без жертв, проте 15 осіб отримали різні травми і були госпіталізовані. Пропонуємо також подивитися підбірку виступів загиблого матадора.  
Суспільство оформление ленты  Україна виграла «золото» в жіночому бігу на 800 метрів (відео) Українка Наталія Прищепа виграла «золото» в забігу на 800 метрів Чемпіонату Європи, що проходить в Амстердамі. Наталя стала першою українкою, яка завоювала медаль для України на цьому Чемпіонаті. Під час інтерв'ю після забігу її переповнювали почуття: «Спасибі всім, хто мене підтримував, бажав удачі і був поруч зі мною всі ці дні, дуже важкі і хвилюючі для мене. А перемогу присвячую Україні. Я дуже задоволена, що змогла гідно захистити честь своєї країни. Перше місце довелося буквально вишкрібати. Мене закрили - сюди не вийти, туди не вийти. Навіть не знаю, звідки взялися сили. Адреналін!» Пропонуємо подивитися інтерв'ю зі спортсменкою після забігу, а також повну версію забігу на 800 метрів в Амстердамі. Українські атлети показують непогані результати на цьому Чемпіонаті Європи. Залишилося небагато - завоювати медалі. Підтримаємо наших співвітчизників. Так, Дмитро Лашин, поліпшивши своє особисте досягнення, пробіг дистанцію в 10 000 метрів за 28:27:90, однак цього не вистачило для медалі. Дмитро поступився бронзовому призеру іспанцеві Абадіа неповних дві секунди (призери цього забігу - кенійці, які виступають за команду Туреччини, випередили інших на майже 10 секунд). Наталі Погребняк не вистачило до медалі на стометрівці трьох сотих секунди і більш  потужного фінішу. Але для Наталії, яка дісталася вже до другого спринтерського фіналу, чемпіонат вже можна вважати вдалим.   Також хотілося б відзначити бронзовий результат українки Ганни Скидан із Луганська, яка виступає за команду Азербайджану.
оформление ленты  Блог: 
Суспільство Володимир Цибулько Військові після закону про амністію не стануть джерелом сплеску злочинної активності Хвилюватися через те, що закон про амністію для військових спричинить хвилю злочинності, не варто. Закон був потрібен, оскільки прокуратури розглядали справи, не враховуючи реалії бойових дій. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив експерт аналітичного центру «Політика» Володимир Цибулько. «Більшість злочинів, за які підпадають під амністію військові, були сформовані цивільними прокуратурами, не враховуючи реалії бойових дій. Треба не тільки проводити амністію для військових, а збільшувати кількість військових у поліції, які мають бойовий досвід, почуття братерства і відповідальності», - розповів політолог. Цибулько відзначає, що слід розрізняти ситуації, де було банальне мародерство, а де дії, продиктовані потребами АТО. Також потрібно відкинути міфи про добровольців, якими переповнені матеріали ЗМІ. «Про мародерство батальйону «Айдар» говорять багато. Вони контролювали ТЕС у Щасті і там великі бізнес-інтереси як з нашої території, так і з непідконтрольної. Хочу нагадати хоча б про хабар у 20 мільйонів доларів, який пропонували штабістам, щоб вони відвели айдарівців від ТЕС. Тут багато міфології і брехні, тим більше коли прокурори формують звинувачення на підставі показань сепаратистів. Також варто відзначити, що взагалі закони про амністію - це одноразові акти, вони не системні. Ось цей закон прийняли, сформували перелік осіб, потім застосували амністію. Щоб провести наступну амністію, треба формувати новий закон», - підсумував експерт.

Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки здатні творити справжні чудеса Цей простий спосіб створити гарний настрій і залучити в сво....
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів




/-0,31216096878052-/ /-pc-/
Top