counter
Архів Повернутись назад 10 Березня 2018
10 Березня
Події оформление ленты  Туристи вижили три дні при 30-градусному морозі завдяки запальничці Двоє туристів кілька діб провели в пастушому будиночку без їжі. Людям дивом вдалося вижити без їжі на 30-градусному морозі, пише КП. Інцидент стався біля курорту Драгобрат. Пара туристів з Дніпра пішла кататися в гарну погоду, вони орієнтувалися на сліди лижників і були впевнені, що легко повернуться назад. Насправді сліди завели їх в абсолютно зворотний бік. Їм пощастило наштовхнутися на хатину пастухів, в яку рятувальники на зиму приносять невеликі сухі пайки для туристів, що загубилися . У той же час ні в хаті ні у туристів не знайшлося засобів запалювання. Тільки завдяки щасливому випадку чоловік згадав, що місяць тому знайшов в маршрутці запальничку і кинув її на дно рюкзака. Де і знайшов в такий потрібний момент. Біля будинку в снігу вони знайшли дрова, а вогонь розпалили, поламавши віник. Люди ледь не замерзли, вікна в хатині були вибиті, а навколо бродили ведмеді-шатуни, що прокинулися . Кожен день "загубленці" намагалися знайти стежку додому, але марно. Їли по маленькому шматочку хліба в день, підкріплювалися горішками і родзинками.
Економіка Прогноз: біткоін подешевшає до 100 доларів Колишній головний економіст Міжнародного валютного фонду Кеннет Рогофф вважає, що біткоін не зможе витримати тиск з боку урядів великих держав і в майбутньому його курс значно знизиться. На думку експерта, ціна першої кріптовалюти почне знижуватися через регулювання галузі урядами великих країн, і через 10 років біткоін буде торгуватися на рівні 100 доларів, повідомляє КП. Кеннет Рогофф також нагадав, що сьогодні біткоін практично не використовується в якості платіжного засобу, зате часто застосовується в злочинних цілях. Нагадаємо, в США самопроголошеного творця біткоіна Крейга Райта звинуватили в шахрайстві на більш ніж $5 млрд. Райта звинуватили в підробці контрактів і підписів, за якими йому передали біткоіни, здобуті його колегою Дейвом Клейманом, померлим у 2013 році. На Райта подав до суду брат Клеймана. А українські депутати купили кріптовалюти на 195 мільйонів гривень у 2017 році. Так, нардеп Дмитро Голубов перевів в біткоіни майже 33 млн гривень.
Суспільство оформление ленты  Колишня ведуча програми "Орел і решка" зробила пластичну операцію Колишня ведуча програми "Орел і решка" Наталі Неведрова зробила ринопластику. Дівчина вимушено пішла на ці заходи, оскільки страждала від наслідків попередньої невдалої операції на носі."Операція тривала п'ять годин. Для каркасу нового носа використовували моє власне ребро. Так, мені вирізали ребро, покришили його і вставили в ніс. Всередині він виглядав набагато гірше, ніж зовні", - написала Наталі.Також дівчина написала, що намагалася не втрачати оптимізму, незважаючи на те, що страждала від болю і набряку. Для цього писала смішне відео і розсилала його знайомим. Також дівчина запостила своє фото без макіяжу, зроблене раніше. У підписі вона порадила дівчатам лікувати не прищі на шкірі, а їх внутрішні причини. Також на фото можна побачити різницю між довжиною носа до і після операції.   Публикация от Натали Неведрова (@nevedrova) Мар 7, 2018 в 10:42 PST
Здоров`я П'ять вагомих причин займатися любов'ю регулярно до самої старості Секс це напевно єдине заняття, яке приносить людям і задоволення і здоров'я і дає мотивацію. Це звичайно не вправа на кожен день, повідомляє The Mercury News. Це задоволення більше схоже на шоколад або засмагання на сонці. Отже вчені називають п'ять головних причин займатися сексом регулярно: 1. Радості сексу Не потрібні вчені, щоб розповісти, що секс робить вас щасливим. Дослідники давно встановили зв'язок між сексом і почуттям балансу і внутрішнього світу. Нью-Йорк Таймс розповідає, що опитування 1000 жінок показало, що регулярний статевий акт робить їх більш щасливими. А інше опитування показало, що з 16 000 американців більшість повідомило, що секс хоча б раз в тиждень можна порівняти за рівнем задоволення зі зберіганням $50,000 в банку. 2. Секс проганяє стрес При сексуальному акті мозок виділяє масу хімічних речовин, що скорочує кількість в організмі гормону стресу кортизолу, який шкодить душі і тіла. 3. Підвищення імунітету Дослідники університету Вілкс в Пенсільванії досліджували студентів коледжу, які займалися сексом. Потім вчені вивчили рівень імуноглобуліну і антитіл, які є щитом нашого організму від інфекцій. Ті, хто займався сексом один або два рази на тиждень, мали найвищий рівень імуноглобуліну: на 30% вище, ніж ті, у кого не було сексу. 4. Захист мозку Британські вчені виявили, що сексуально активні чоловіки у віці 50 і 89 мають кращі когнітивні функції, навіть з поправкою на якість життя, самотності, депресії і фізичної активності. Літні жінки мають ті ж вигоди від сексу з точки зору пам'яті. 5. Це добре для вашого серця Дослідники визначили, що  секс помірної інтенсивності можна порівняти з легким тренуванням, він спалює приблизно 3 калорії в хвилину у жінок. Секс може допомогти зміцнити серце, знизити кров'яний тиск і зменшити ризик розвитку діабету 2 типу. Однозначно вчені вважають його чудовою альтернативою біговій доріжці.
Політика Спецслужби РФ намагалася викрасти прикордонників України чотири рази Спецслужби Російської Федерації чотири рази намагалися викрасти українських прикордонників. Ці спроби були здійснені після того, як у червні минулого року на території України було затримано двох працівників ФСБ РФ. Про це повідомив голова Держприкордонслужби України Олег Слободян, передає «Громадське радіо». «Ми багато разів отримували інформацію від різних джерел, що спецслужби РФ отримали вказівку захопити в полон двох наших прикордонників. Три спроби ми попередили на ділянці Луганського, Харківського та Сумського загонів. Четверта спроба спецслужб РФ виявилася вдалою. 3 жовтня минулого року на ділянці Сумського прикордонного загону було викрадено прикордонники Ігор Дзюбак і Богдан Марцон. У Росії українських прикордонників взяли під варту на два місяці і звинуватили в незаконному перетині держкордону. У тому, що їх викрали, у нас немає сумнівів», - розповів Слободян.
Політика Путін пояснив втручання 13 росіян у вибори президента США Тринадцять російських громадян, яких спецпрокурор США Роберт Мюллер звинувачує у втручанні в вибори президента США в 2016 році, можуть працювати на Вашингтон. Про це в інтерв'ю телеканалу NBC заявив російський президент Росії Володимир Путін. «Ці люди, будучи росіянами, можуть працювати на американські компанії. Хтось із них міг працювати на когось із кандидатів у президенти США. Ну з'явилися зараз якісь імена, ну і що? З таким же успіхом це могли бути прізвища американців, що сидять в Росії і втручаються у ваші політичні процеси», - заявив президент РФ. Також Путін додав, що Росія ніколи не видасть своїх громадян США, однак якщо фігуранти так званого «списку Мюллера» порушили російські закони, то вони будуть обов'язково притягнуті до відповідальності. Нагадаємо, 16 лютого Міністерство юстиції США висунуло звинувачення щодо 13 росіян у втручанні в вибори президента США. Як встановило слідство, всі обвинувачені є співробітниками «фабрики тролів».
Спорт Гармаш пояснив, чому накинувся на арбітра матчу з «Лаціо» Півзахисник київського футбольного клубу «Динамо» Денис Гармаш прокоментував гру проти римського «Лаціо» в 1/8 Ліги Європи і своє видалення після завершення цього матчу (2:2). «Ми вивчили останні матчі «Лаціо» і були готові до важкої гри. Перший тайм ми добре відіграли в захисті, однак погано в нападі. А в другому таймі навпаки: в атаці грали добре, в захисті погано. Ми використовували всі свої можливості в контратаках. Епізод з моїм видаленням у доданий час? На останній хвилині Морозюк сфолив у лінії поля, а Лукас пересунув м'яч метрів на десять вперед і ввів в гру. Після цієї подачі нам мало не забили гол, влучивши в штангу. Я хотів запитати у арбітра, який знаходився обличчям до епізоду, чому він дозволив так зробити. Я хотів тільки запитати його про це, а партнери підскочили, подумавши, що я збираюся накинутися на арбітра, і вийшла така ситуація. Це все емоції, я не такий, як багато хто вважає, я переживав за результат. Звичайно, дуже прикро, що не зіграю в матчі-відповіді, але сподіваюся, що ми пройдемо далі. У нас дуже хороші шанси», - розповів Денис Гармаш.
Події Захоплення будинку ветеранів у Каліфорнії: четверо загиблих В американському штаті Каліфорнія в будинку ветеранів міста Юнтвіль 9 березня були виявлені застреленими нападник, який раніше захопив заручників, і три заручниці. Про це повідомляє DW. Як повідомляється, поліція міста Юнтвіль встановила, що всі три загиблі заручниці були співробітницями будинку ветеранів. Чоловік утримував заручників близько восьми годин. За весь цей час поліції не вдалося з ним зв'язатися і з'ясувати мотиви нападу, а також його вимоги. Нападник відпустив кілька людей, після чого був виявлений мертвим разом із рештою заручників. Особа нападника поки не встановлена. Також невідомо, чи мав він якісь відносини з кимось із своїх жертв. Будинок ветеранів у місті Юнтвіль є одним з найбільших у США. У ньому проживають близько тисячі ветеранів, які служили в американських військах.
Політика У НАТО визнали Україну «країною-аспірантом» НАТО визнало за Україною статус країни-аспіранта - кандидата на членство в Альянсі. В Альянсі заявили, що НАТО визнає прагнення України до повноправного членства в Північноатлантичному альянсі, поряд з Грузією, Македонією та Боснією і Герцеговиною. Про це 9 березня повідомляється на офіційному сайті НАТО. «З 1949 року членство в Північноатлантичному альянсі збільшилося з 12 до 29 країн. Зараз чотири країни-партнера заявили про свої прагнення до членства в НАТО, - це Грузія, Боснія і Герцеговина, Грузія, Македонія і Україна. Таким чином, Україна отримує статус "країни-аспіранта"», - сказано в повідомленні. Статус країни-аспіранта означає, що Україна офіційно задекларувала свій інтерес в приєднанні до НАТО і отримує запрошення приєднатися до Інтенсифікованого діалогу з Альянсом з питань членства. Участь не гарантує членство, але воно є ключовим механізмом підготовки. Раніше в Північноатлантичному альянсі відмовлялися визнавати на офіційному рівні поставлену Україною мета приєднатися до НАТО, а на сайті організації стверджувалося, що влада України не заявляли формального прагнення до членства.
Політика Путін про роботу Пєскова: Несе іноді таку «пургу» Російський президент Володимир Путін заявив, що не контролює публічні висловлювання свого прес-секретаря Дмитра Пєскова, який іноді «несе таку пургу». Про це президент РФ заявив в інтерв'ю телеканалу NBC, розшифровка якого публікується на офіційному сайті російського лідера. Журналіст попросив Путіна роз'яснити заяву радника Кремля з питань кіберпростору Андрія Крутських про те, що «Росія незабаром буде на рівних говорити з американцями в інформаційному просторі». «Якийсь чоловік заявив про своє ставлення до наших контактів і роботи з нашими зарубіжними партнерами, в цьому випадку США. Я поняття не маю, що він сказав. Невже ви думаєте, що я контролюю все? Треба у нього і запитати, що він мав на увазі», - відповів російський президент. На репліку журналіста про те, що Андрій Крутських - радник адміністрації президента РФ з кіберпитань, Путін заявив, - «У нас дві тисячі співробітників адміністрації президента. Ви думаєте, що я контролюю кожного? Он Пєсков сидить, він іноді несе таку пургу. Я дивлюся по телевізору і думаю: чого він там таке розповідає? Хто йому доручив? Ви думаєте, що я повинен коментувати все, що говорять співробітники адміністрації? У мене є своя робота», - додав президент РФ.
Події Названа причина катастрофи російського Ан-26 в Сирії Причиною катастрофи в Сирії військово-транспортного літака Ан-26 з російськими військовими на борту могло стати пошкодження закрилків, після чого літак перейшов в круте піке, а екіпаж вже не встиг виправити ситуацію. Про це повідомляє видання «Комерсант» з посиланням на анонімне джерело. За даними російського видання, один з закрилків літака Ан-26 при випуску з невстановленої причини просто вирвало, після чого лайнер «клюнув» в землю. В результаті цього військовий транспорт перейшов в круте пікірування з висоти в кілька сотень метрів. У цій складній ситуації навіть досвідчений екіпаж вже нічого не зміг зробити. Нагадаємо, 6 березня в Сирії під час заходу на посадку на базі Хмеймім розбився російський транспортний літак Ан-26, на борту якого були 33 російських військових і шість членів екіпажу. Всі люди загинули.
Політика Блогер розкрив план Порошенка із «зачистки» Донбасу Український блогер і боєць АТО Мартін Брест розкрив деякі деталі закритої зустрічі з президентом України Петром Порошенком, на якій обговорювалося питання введення на Донбас миротворців ООН. Про це блогер написав на своїй сторінці Facebook. «План влади такий. Спочатку заходять миротворці і перекривають державний кордон на всій його протяжності. Потім заходять Збройні Сили України та зачищають Донбас, в стилі «без зброї - живи, зі зброєю - смерть». Після виведення російських військових сили армійських корпусів «ЛДНР» оцінюють приблизно в 15 тисяч осіб. Як піде сама зачистка - спланувати точно мало хто може. Однак випускати озброєних сепарів із Донбасу на територію РФ самі росіяни не будуть ні за що, а давати їм амністію в Україні ніхто не збирається», - повідомив Мартін Брест.
Спорт Продати Гармаша і Хачеріді. Сабо розповів, коли заграє Динамо Колишній головний тренер національної збірної України з футболу Йожеф Сабо впевнений, що якщо головний тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич позбудеться гравців Дениса Гармаша та Євгена Хачеріді, то це піде тільки на користь столичному клубу, передає footboom. «Не здивуюся, якщо в парі з Євгеном Хачеріді на лавці виявиться і Денис Гармаш. Ви подивіться тільки, що він витворяє. Мені шкода Олександра Хацкевича, йому дуже важко. Він бореться то з Гармашем, то з Хачеріді. Адже не можна так серйозно підводити свою команду. Денис Гармаш повинен це прекрасно розуміти, а якщо не розуміє, то його потрібно відпустити в інший клуб. Хачеріді і Гармаша необхідно продати, якщо на них є хоч якийсь попит. Необхідно вирізати пухлину для того, щоб організм був чистий. Це піде тільки на користь Динамо», - сказав Йожеф Сабо. Нагадаємо, Денис Гармаш в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи в Римі проти «Лаціо» в кінці матчу, який завершився з рахунком 2:2, отримав червону картку за напад на арбітра і тепер пропустить матч-відповідь у Києві 15 березня.
Суспільство П'ять імен, власниці яких отримують важку долю Ще в давнину люди знали про нерозривний зв'язок імені і долі людини. Астрологи кажуть: якщо ми ніяк не можемо вплинути на те, під якою зіркою народиться дитина, то ім'я дитині ми вибираємо самі і тільки самі. Тому і важливо зробити правильний вибір, назвати дитину не просто красивим, але і щасливим ім'ям. Серед досить популярних жіночих імен є кілька, які пророкують своїм власникам не найбільш щасливу долю і легке життя. Які ж це імена Віра Здавалося б світле ім'я Віра має не саму щасливу долю. Чому? Тому що ім'я Віра (як ім'я Надія, до речі) має на увазі подолання труднощів, шлях «через терни до зірок». А яка мати забажає своїй дитині важкої долі? Зрозуміло, що ніяка. Називаючи доньку Вірою або Надією, ми тим самим неначе програмуємо їх на життєві труднощі. Єлизавета Популярне і улюблене ім'я 19 століття ще в ті часи асоціювалося не тільки з аристократизмом і витонченістю, але і з важкою долею. Згадайте хоч відомий літературний твір «Бідна Ліза». А після революції ім'я з аристократичним корінням стала ім'ям-ізгоєм. Лізи - сильні жінки, але і одинаки по життю. У них мало кращих подруг і людей, які їх розуміють. Жінки з ім'ям Ліза часто пізно виходять заміж. Тамара Це енергетично дуже сильне ім'я: власниці цього імені можуть домагатися великих успіхів в кар'єрі та бізнесі, бути справжньою «залізною леді». Ви здивуєтеся: гарна характеристика, при чому тут нещаслива доля? А при тому, що у Тамар через їхню внутрішню силу часто не складається особисте життя, чоловіки біжать від Тамар як від вогню. Звикла управляти і командувати Тамара командує і в родині: тому якщо вона і вийде заміж, то її чоловік буде підкаблучником. Марія Прекрасне біблійне ім'я, але згадайте кого в Біблії звали цим ім'ям? Мати, обрана Богом, але за фактом має важку долю рятівниці. Називаючи дитину цим ім'ям, ви накладаєте на дочку велику відповідальність не тільки за свою власну долю, а й за долі оточуючих її людей. Лідія Лідії дуже серйозні і егоїстичні, життя для них - це смуга перешкод, яку потрібно подолати. Лідіям нічого в житті не дістається легко - і в роботі і в стосунках найчастіше повно проблем. Також Лідії великі власниці і дуже ревниві.
Економіка У МВФ розповіли про оптимальну ціну газу для українців У Міжнародному валютному фонді (МВФ) заявили, що в Україні ціна на газ для побутових споживачів і ціна для промисловості є основою для корупційних схем, тому в Україні треба ввести єдину прозору ціну на природний газ. Про це в інтерв'ю виданню «Новое время» заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман. «Контроль над цінами на газ і диференціація енергетичних тарифів в Україні мають негативні наслідки, о ведуть до неефективного розподілу ресурсів. Також зникають і стимули для енергоефективності - в зв'язку з такою ситуацією українці не відчувають необхідності економити газ», - заявив Йоста Люнгман. Також представник Міжнародного валютного фонду описав стандартну корупційну схему на українському ринку газу: особа купує природний газ за ціною для побутових споживачів, а потім продає цей газ для підприємств дорожче, отримуючи прибуток від різниці цін.
Суспільство Чому до цього часу неодружена? Вісім головних причин самотності Страх самотності по праву займає місце в перших рядах нашої душі, і, підозрюю, для жінок це більш сильне переживання, ніж для чоловіків. Стереотипи на кшталт «Після 30 років нікого нормального не зустрінеш» або «Народжувати потрібно, поки молода» тиснуть на нас, вимагаючи шукати кандидатів у батьки дитині. Починаєш почуватися в чомусь винною, якщо у тебе немає пари, доводиться постійно ламати голову, де і з ким провести свята, бо більшість друзів уже сімейні і тобі - одиночці, не раді. Подруги намагаються звести тебе з самотніми друзями чоловіків, але з кожним роком їх стає все менше. Тобі доводиться уникати незручних ситуацій звідництва, коли тебе звуть як кандидатуру на роль завидної нареченої. І чим ближче відмітка 30 років, тим страшніше стає, що не вистачить казкового принца і всіх породистих цуценят вже розібрали... Але не варто піддаватися похмурим настроям, скільки прикладів вдалих шлюбів саме в зрілому віці, а коли обертаєшся на західні тенденції, здається, що виходити заміж раніше 30-35 років взагалі непристойно, пише "Іветта". У цій статті я хочу звернути твою увагу на неусвідомлювані причини самотності, коли ти хочеш зустріти свого чоловіка, створити сім'ю, а все якось не складається. І справа тут зовсім не в тому, які настрої панують у суспільстві, що прийнято, а що ні. Можна завести тисячу романів, які ні до чого не призведуть. Наш список допоможе визначити, що заважає на шляху до сімейного щастя. 1. Ти не готова йти на компроміси Прописна істина про те, що відносини - це постійна робота і взаємні поступки, є каменем спотикання для багатьох із нас. Серйозні стосунки вимагають жертв, відмови від безтурботного буття і вечірок до ранку. Якщо ти не хочеш нічого міняти в сформованому устрою, сподіваючись вмістити в нього і чоловіка мрії, то не дивуйся, що вони не затримуються в твоєму житті надовго. Вимагаючи від чоловіка підлаштовуватися під себе, не поступаючись ні в чому, ти ризикуєш його втратити Гнучкість, легкість - жіночі якості, які допомагають нам вибудовувати відносини. Наприклад, ти говориш йому: «Ненавиджу котів, віддай свою кішку комусь» або «Я не буду проводити вихідні з твоїми друзями, почуваюся серед них некомфортно». Це дуже жорстка позиція, яка ставить чоловіка перед вибором: або ти, або кішка; або ти, або друзі. В якийсь день йому набридне вибирати, і він піде до іншої. 2. Кар'єра насамперед Сумно визнавати, але безжальна статистика підтверджує, що жінкам, які нині займають високі посади і постійно зайняті на роботі, складніше влаштувати особисте життя. Єдина втіха - жінці з високим статусом і дуже вдалою кар'єрою успіхи часто компенсують відсутність сім'ї. Якщо задоволення від кар'єри ти не відчуваєш, кидай і шукай другу половину. 3. Занадто великий список вимог Начебто і чоловіків навколо багато, тільки ось все не ті: одружені, розлучені, розлучені з дітьми, які не готові до серйозних стосунків. А якщо йому за тридцять і при цьому він «без багажу», починаєш підозрювати, що з ним щось не те. Тобі хочеться, щоб поруч опинився хтось схожий на Тома Гарді. Поки реальну кандидатуру закриває образ «мужнього і сильного», тобі складно буде розглянути гідності звичайних чоловіків навколо. Між іншим, героїв із них роблять обставини, тому давай їм шанс проявити себе. 4. Ти не відпустила минулі відносини Досвід попередніх відносин не завжди допомагає приймати нам правильні рішення в майбутньому. Часто він гальмує нас, заважаючи з упевненістю дивитися вперед. Так відбувається, якщо ми не осмислили і не винесли урок з невдалого союзу, ну або зробили неправильні висновки і діємо по старому, невдалому сценарієм. Скільки жінок ненавидять чоловіків, які покинули їх, у яких вони були шалено закохані? Скільки згадує, як було добре з ним, стежать за його життям у соцмережах і сподіваються, що він одумається і повернеться? 5. Повторення сімейних сценаріїв Чи не нагадує твоя доля життєвий шлях твоїх батьків? Чи не вважаєш ти (як, власне, і твоя мама), що «Всі мужики сво...» або «Краще бути самотньою, ніж терпіти п'яницю чи бабія»? Може, надивившись на невдалий досвід батьків, ти вирішила, що краще не ризикувати? Такі фіксовані ідеї проникають у наше життя непомітно і їх потрібно витягувати, щоб вони не визначали його. 6. Складний характер Упертість, примхливість, лінь, егоїзм, брехливість - все це лише неповний перелік характеристик, які в невеликих дозах присутні в кожній з нас. Якщо ж у тебе зашкалюють деякі з цих параметрів, то жити душа в душу з чоловіком мрії у тебе навряд чи вийде. Щоб перейти на рівень розкриття жіночності, тобі потрібно побороти в собі багато неприємних рис. Непоступливий і шкідливий характер - ознака незрілої, закомплексованої особистості. Тому якщо стосунки не складаються, то винен не партнер - а ти. 7. Страх близькості Глибина відносин вимірюється ступенем довіри партнерів один до одного. Наважуючись покохати, ми йдемо на ризик, що нам завдадуть білю, зрадять, використають наші слабкості проти нас. Переживши зраду в дитинстві або юнацтві, ти могла прийняти для себе рішення (свідомо чи не дуже), що більше нікому не дозволиш підійти дуже близько. Саме цей невидимий щит заважає наблизитися до тебе потенційним коханим, пізнати тебе ближче і почати серйозні відносини. Погодься - в світі постійно хтось страждає - хворіє, потрапляє в аварії, стає жертвою злочину. Але це не означає, що якщо зачинитися в бункері, то вийде прожити щасливе життя. Життя - це постійний ризик. 8. Бажання все контролювати Воно також виникає з нашої недовіри до світу і оточуючих. Тому нам важко заплющити очі і повірити, що без тотального контролю все не впаде і ніхто тебе не зрадить. Спроби тримати все під контролем призводять до того, що чоловіки біжать від тебе, не встигнувши пізнати ближче і лише підтверджуючи твою теорію, що їм не можна довіряти. Перевірено на чоловіках - якщо нехтувати так людиною, вона втече від тебе, навіть якщо любить більше за життя, або ж залишиться і навчиться майстерно обманювати. І найголовніше - ці поради стосуються не тільки жінок. Ті ж причини заважають жити і чоловікам.
Суспільство Чому зраджують чоловіки. Рейтинг гуляк за знаками зодіаку Найпоширенішою причиною розлучення навіть найбільш ідеальних увазі пар є зрада. Якщо предмет вашої пристрасті вас кинув, не впадайте у відчай, ймовірно, що через деякий час ви будете згадувати про нього з порожнім нулем емоцій і важким фунтом презирства. Єдине, що хотілося б знати, чому? Іноді така поведінка закладається в людини ще до народження, пише UkrMedia. ОвенСекс і любовні пригоди для нього є лише захоплюючим видом спорту. Він не схильний до моногамії, особливо у віці до 30 років. Однак і після 42 років у Овна також настає період «весняного гону». Овни не люблять, щоб їх контролювали і керували ними, нехай навіть на правах сексуальної подруги або дружини. Терпіти не можуть облуди. Патологічно ревниві. Можуть зрадити з помсти або для самоствердження. ТелецьЗа великим рахунком йому потрібна одна партнерка на все життя, бо правляча планета Венера відповідає саме за шлюбні відносини. Тому зрада Тельця є певним божевіллям на тлі чуттєвості, після чого він мучиться почуттям провини, кляне себе за слабкість.Пошук ніжності і ласки на стороні - наслідок нестачі їх вдома, в родині. Після 29 років Телець повністю дозріває для шлюбу. Якщо до цього часу вже є матеріальна стабільність, то, крім чуттєвості, він може прагнути до енергетичного і духовного збагачення. Якщо з існуючим партнером це неможливо, то Телець починає подумувати не про зраду, а про пошук кращого супутника життя. БлизнюкиДо 30 років «полювання до зміни місць» штовхає Близнюків на безладні зв'язки. Завдяки товариськості і комунікабельності Близнюків, завжди знайдуться ті, хто зможе втішити їх при потребі. Найпоширеніша причина зради не гостра сексуальна потреба, а нудьга. До того ж вони обожнюють первісну стадію любовних відносин, за допомогою флірту доводять собі свою привабливість. При цьому одноразовий секс на стороні зрадою не вважає. РакВони не люблять розлучатися, бо цінують свій спокій. Однак свої позашлюбні зв'язки він навіть сам собі не може пояснити. Вони частіше призводять до нового шлюбу, оскільки Ракам дуже легко закохатися. Будучи спійманим, слізно просять вибачення, навіть шантажуючи самогубством.Лише після 42-х років Раки здатні контролювати свою невгамовну натуру. В цілому Раки-зрадники діляться на два типи: в одних є тяга до партнерок, які відрізняються цілеспрямованістю і силою характеру, іншим потрібна та, яка зможе подарувати теплоту домашнього затишку і при цьому не стане звертати увагу на його недоліки. ЛевЧоловіки-Леви - найбільш злісні порушники подружньої вірності. Мають схильність до красивих і молодих жінок, а також ласі на лестощі і компліменти на свою адресу. Незаконний зв'язок, для них, як захоплююча гра, в якій вони хочуть отримати приз. Якщо вдома Левів не визнають, постійно «пиляють» і нехтують ними, то вони насолоджуються любов'ю на стороні. Як тільки Лев стає на стежку зради, йому вкрай складно зупинитися, це входить у звичку. Тому важливо не запускати відносини з Левом, з яким потім дуже важко знайти взаєморозуміння. Якщо ж Льву не байдужий власний шлюб, то краще загладжувати свою провину дорогими подарунками. ДіваДіви - найбільш обережні зрадники, їх важко приперти до стінки, ховаються і вивертаються до останнього. Спокусити їх важче за інші знаки, тому зрада для них - не випадкова подія, а усвідомлене рішення. Виникає при нестачі сексу з постійною партнеркою, нібито «для здоров'я». Будучи спійманим, ганьби і скандалів не виносять, пробачення просити не вміють, тому, швидше за все, грубі жіночі закиди приведуть до розриву. Терези Терезів штовхає на зраду те, що залишилося нез'ясованим у відносинах. Шукають таку коханку, з якою можна було б добре проводити час. Побут їх швидко заїдає, а зрада - своєрідний шматочок свята на тлі сірих буднів. Подібна тяга ще більше посилюється, якщо дружина Терезів - груба, агресивна. Жіночна і м'яка партнерка для них - віддушина. СкорпіонСкорпіони відкриті для любовних пригод, якщо постійній партнерці є за що помститися, будь то флірт з іншим чоловіком у минулому або якась особиста образа. Зради для них - це ще і спосіб освіжити стосунки. Зв'язки на стороні рідко можуть призвести до розлучення, бо Скорпіон цінує стабільність. Вміє добре приховувати свої пригоди. Вважає, що зраджуючи тілом, не зраджує душею. Сам же категорично не сприймає зраду свого партнера. СтрілецьПоки Стрільці люблять свою половинку, то не схильні до зрад. Секс для молодих Стрільців - це чергова пригода, яка стимулює їх «мисливський» азарт і про яку вони потім з легкістю забувають. Самі ж вони досить терпимі до зрад дружини. Охоче ​​йдуть на компроміси і готові все почати спочатку. Розлучаються мирно, чесно ділячи нажите майно. КозерігКозероги - це дуже честолюбні і цілеспрямовані особистості. Можуть зрадити заради отримання вигідних зв'язків, що сприяють просуванню кар'єри, з партнерами, які займають вищу або престижну посаду. Інші Козероги - холоднокровні покупці любовних утіх. Найчастіше користуються послугами жриць любові без будь-яких почуттів. Після викриття розраховують на мирне вирішення конфлікту. Або не захочуть розривати відносини з вірною і господарською дружиною. ВодолійНайпоширеніша причина зрад Водолія - ​​примітивна цікавість і бажання піти від буденності. Після розкриття обману відразу стає консервативним, поступливим і правильним, просить дати ще один шанс. Однак жінка, яка зажадає розлучення, може не розраховувати на те, що Водолій буде за нею довго страждати і побиватися. Він одразу ж заведе новий роман у помсту своїй гордій дружині. РибиЯк би чоловік-Риба не розквітав у бурхливих вирах вільного кохання, він завжди повернеться в свою гавань. Йдучи на поводі своєї емоційності, може знайти коханку, яка абсолютно не відповідає його смакам та ідеалам. На це його може спровокувати стрес і проблеми, незадоволені амбіції. Не знайшовши душевну підтримку вдома, намагається забутися в чужих обіймах. Нічого, крім болю, Рибам це не приносить.

Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо Проста методика допоможе з....
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Згадайте, яка у дитинстві у вас була найулюбленіша іграшка? Це важливо! Психологи стверджують, що ті чи інші з....
більше матеріалів




/-1,3539578914642-/ /-pc-/
Top