counter
Архів Повернутись назад 09 Жовтня 2018
9 Жовтня
Кримінал оформление ленты  У Чернігівській області вибухають арсенали ЗСУ. Евакуйовано 10 тис. осіб Сьогодні, 9 жовтня близько 3:30 ночі сталася детонація на великих складах боєприпасів Збройних Сил України, які перебувають в 160 км від Києва, неподалік від Ічнянського національного парку Чернігівської області. Вибух стався на технічній території. Територія 6-го арсеналу - 682,6 га, технічної території - 402, уточнили в Міністерстві оборони. Із зони можливого ураження йде евакуація приблизно 10 тисяч осіб. Всього в 16-ти кілометрову зону евакуації потрапляє близько 30 населених пунктів, з населенням майже 20 тисяч осіб. Це - жителі сіл Дружба, Дзюбівка, Августівка, міста Ічня і ще більше двох десятків населених пунктів. Масштаби вибухів на даний момент тільки уточнюються Генеральним штабом. На місці перебувають начальник Генерального штабу і прем'єр-міністр. Навколо небезпечного периметра введені спеціальні обмеження, також перекриті дороги, посилено контролюється межа. На місці розгорнуто оперативний штаб, працює 60 од. техніки ДСНС, в тому числі 21 піротехнічний розрахунок. Президент України Петро Порошенко посеред ночі скликав силовиків для доповіді в зв'язку з ситуацією, а уряду доручив надати допомогу людям.
Кримінал Дівчинка-людоїдка з Росії шокувала психіатрів подробицями вбивств 12-річна дівчинка Валерія - яку затримали разом з дорослим чоловіком в російському Сочі за підозрою у вбивстві та канібалізмі, не виявляє ні найменшого каяття або страху в зв'язку зі скоєним нею. Більш того, вона розповідає про страшні події з задоволенням, спокійно спить і не втрачає апетит. Психіатри підозрюють, що дівчинка може виявитися хворою на шизофренію. Також, судячи зі свідчень дівчинки, це не перша їхня жертва. Нагадаємо, дівчинка і її 22-річний співмешканець з Алтайського краю - Аркадій Звєрєв, зарізали в Ленінградській області 21-річного Олександра Поповича і частково з'їли його тіло. Дівчинка повідомила, що сама розпорювала живіт жертви, щоб побачити нутрощі людини. Також малолітня злочинниця зізналася в ще в одному вбивстві, пише «Сочі-експрес». Вона розповіла, що помстилася, нібито, своєму гвалтівнику, подрібнивши його череп каменем. Заарештований Аркадій Звєрєв розповів про шокуючі подробиці канібалізму в Сочі. За його словами, вони намагалися приготувати мізки убитого, поставивши голову в мікрохвильовку, окремо людожер зварив і з'їв очей жертви.
Кримінал оформление ленты  Маклауд у плоті. Поліцейські спіймали водія з 9-кратним перевищенням алкоголю 8 жовтня патрульні отримали повідомлення, що в селі Мамаївці Кіцманського району водій автомобіля Мерседес керує транспортним засобом в нетверезому стані. Прибувши за вказаною адресою і поспілкувавшись зі свідками, правоохоронці дізналися, що громадянин протягом чотирьох діб проживає в готельному номері і зловживає алкоголем. В результаті з готелю його виселили. Громадянин сів за кермо і відправився в магазин, що знаходився неподалік, дорогою пошкодивши власне авто. На виході з торгового центру його і зупинили патрульні. 57-річний п'яничка сп'яніння заперечувати не став, свою вину відразу визнав і пояснив, що керував транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. Його слова підтвердив тест - 1,85 проміле, що в 9 разів перевищив допустиму норму. Також чоловік розповів, що в такому стані мав намір їхати до Луцька. Інспектори склали на водія протокол по ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння).
Економіка Експерти склали рейтинг найбільш економних міських авто і вирахували їхню справжню витрату У Німеччині вирішили перевірити, наскільки офіційна витрата пального в компактних авто (моделі С-сегменту довжиною від 4,1 до 4,4 м) відрізняється від реальних цифр. Експерти протестували компактні автомобілі, після чого обрали десять найбільш економних моделей, пише Ліга з посиланням на AUTO BILD. 1-ше місце: Renault Clio Grandtour Energy dCi 90 Start & Stop Luxe (90 к.с.). Ціна - 18 тис. 190 євро. Офіційний витрата палива - 3,6 л. Витрата палива під час тестів - 4,3 л. 2-ге місце: Ford Fiesta 1.6 TDCi Titanium (95 к.с.). Ціна - 18 тис. 850 євро. Офіційний витрата палива - 3,6 л. Витрата палива під час тестів - 4,6 л. 3-тє місце: Mitsubishi Space Star 1.0 (71 к.с.). Ціна - 9 тис. 990 євро. Офіційний витрата палива - 4,2 л. Витрата палива під час тестів - 4,7 л 4-те місце: Toyota Yaris Hybrid 1.5 VVT-i Comfort (100 к.с.). Ціна - 18 тис. 690 євро. Офіційний витрата палива - 3,3 л. Витрата палива під час тестів - 4,9 л. 5-те місце: VW Polo 1.2 TSI Blue Motion Technology DSG FRESH (90 к.с.). Ціна - 17 тис. 600 євро. Офіційний витрата палива - 4,7 л. Витрата палива під час тестів - 5,2 л. 6-те місце: Peugeot 208 82 VTI Active (82 к.с.) Ціна - 15 тис. 200 євро. Офіційний витрата палива - 4,5 л. Витрата палива під час тестів - 5,2 л. 7-ме місце: Mitsubishi Space Star 1.2 Clear Tec Shine + (80 к.с.). Ціна - 14 тис. 290 євро. Офіційний витрата палива - 4,3 л. Витрата палива під час тестів - 5,2 л. 8-ме місце: Mini Cooper D (116 к.с.). Ціна - 22 тис. 350 євро. Офіційний витрата палива - 3,5 л. Витрата палива під час тестів - 5,2 л. 9-те місце: Dacia Sandero dCi 90 S & S Laureate (90 к.с.). Ціна - 12 050 євро. Офіційний витрата палива - 3,5 л. Витрата палива під час тестів - 5,2 л. 10-те місце: Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet (111 к.с.). Ціна - 17 тис. 990 євро. Офіційний витрата палива - 4,4 л. Витрата палива під час тестів - 5,3 л.
Дозвілля Суперечки, зради, невдачі в бізнесі. Що принесе затяжний період ретроградної Венери З 5 жовтня по 15 листопада 2018 року настає період ретроградної Венери. Венера - планета любові, а її ретроградність - рух у зворотному напрямку - може стати причиною проблем в любові і відносинах. Як врятувати свої відносини і уникнути неприємностей в цей непростий період? Найбільш складний період буде з 5 по 30 жовтня, в цей час Венера буде перебувати в сузір'ї агресивного Скорпіона, що буде посилювати і так непросту ситуацію. З 31 жовтня до 15 листопада планета перейде в сузір'я Терези, що трохи пом'якшить обстановку. Ретроградність - означає, що планета рухається в зворотному напрямку, в цей неспокійний час можуть виникнути проблеми, що стосуються вірності, матеріальних інтересів сім'ї, виховання дітей. Якщо у відносинах між подружжям не все гладко, то в цей період спливуть всі найгостріші моменти. На що вплине ретроградність планети? Незважаючи на те, що астрологи вважають Венеру планетою любові, вона може вплинути не тільки на ваші відносини, але торкнутися й інших сфер життя. Наприклад, можливі: конфлікти з родичами і друзями;розлучення;матеріальні труднощі;крадіжки;звільнення;проблеми зі здоров'ям і зовнішністю. Час ретроградної Венери оголює всі напружені моменти, які є у взаєминах між подружжям і оточуючими людьми. Це прекрасний час, щоб розібратися в собі і визначитися з тим, що ви готові терпіти, що міняти, з чим можете змиритися, а що вас категорично не влаштовує. Але незважаючи на це, будь-які рішучі кроки потрібно приймати вже після закінчення непростого періоду. Що не можна робити в цей час? укладати шлюб;починати новий бізнес або вкладати матеріальні кошти в нові напрямки;здійснювати дорогі покупки. Як уникнути негативного впливу? Щоб убезпечити себе від невдалого досвіду в особистому житті, в цей час краще утриматися від початку відносин, та й взагалі від пошуку супутника життя. В цей час ви будете схильні до ілюзій і будете бачити партнера абсолютно в іншому світлі, що в майбутньому викличе тільки розчарування. До того ж, відносини, укладені в цей несприятливий період будуть недовговічними. В цей час можуть виникати сварки і конфлікти з близькими людьми і родичами, напружені відносини з керівництвом і партнерами по бізнесу. Головна порада на цей період часу: запасіться терпінням, намагайтеся бути мудрішими, частіше поступатися і йти на компроміси. У цей період не варто приймати важливих доленосних рішень, особливо, що стосуються сім'ї і особистих відносин. Якщо вам спала думка про розлучення, не поспішайте, можливо всьому виною негативний поєднання планет, тому відкладіть такі серйозні питання на більш сприятливий час. Особливо сильним вплив ретроградної Венери буде на вогняні знаки - Овен, Лев, Стрілець, воно може сильно позначитися на їх емоційному стані. Запасіться терпінням, що не вдавайтеся в конфлікти, а тим більше не стаєте їх ініціатором, проявляйте витримку і розсудливості в стресових ситуаціях. Джерело.
Дозвілля оформление ленты  Британка поплатилася роботою за красиву білизну 27-річна Еллі Хатфул має дуже незвичайне і дороге захоплення - вона залежна від красивої нижньої білизни, на яку витрачає більшу частину заробітку. І при цьому у неї навіть немає хлопця, який би оцінив ці старання і краси. Хатфул завела сторінку в "Інстаграмі" і стала публікувати там селфі, розповідаючи про свої нові і старі секс-наряди. Дівчина змінила ім'я і ніколи не показувала свого обличчя. Але колеги все одно дізналися про її сторінку і дівчині довелося розкритися. "Пару тижнів тому до мене підійшов начальник і сказав, що мої фото і моя білизна суперечать політиці компанії і він буде змушений звільнити мене, якщо я не зроблю якихось рішучих дій", - поскаржилася журналістам дівчина. Ще не відомо, чи втратила вона роботу. Але 40 тис. передплатників в інстаграмі вже є.
Кримінал оформление ленты  Відомі російські футболісти втратять роботу через скандальну бійку Петербурзький «Зеніт» розірве контракт з нападаючим Олександром Кокоріним, який разом з футболістом «Краснодара» Павлом Мамаєвим бив людей у Москві, пише Sport24. Договір між клубом і гравцем діє до літа 2019 року. У ньому є пункт про розрив у разі грубих порушень з боку футболіста. «Краснодар» же заявив, що зробить усе можливе, щоб також позбутися Мамаєва. 8 жовтня Кокорін і Мамаєв, гуляючи в Москві, вже зранку влаштували дві бійки з постраждалими. Спочатку футболісти і ще троє їхніх знайомих напали на водія російської телеведучої Ольги Ушакової, пробивши йому голову. Потім в одній з московських кав'ярень посварилися і жорстоко побилися з директором департаменту автомобільної промисловості і залізничного машинобудування Мінпромторгу Денисом Паком, якому також пробили голову стільцем, і директором Центрального науково-дослідного автомобільного і автомоторного інституту Сергієм Гайсиним.
Кримінал СБУ: Чинний народний депутат очолював сепаратистів на Одещині Глава Служби безпеки Василь Грицак на "Ukrainian week in London" розповів, що сепаратисти планували захопити південь Одеської області і проголосити "Бессарабську народну республіку". Для цього вони хотіли підірвати мости через Дністер і Дністровський лиман три роки тому. Саме шокуюче те, що за словами Грицака, лідером сепаратистської "Бессарабської народної ради" планувалося проголосити чинного депутата Верховної Ради. СБУ встановила, що сепаратисти після підриву мостів планували ізолювати Південну Бессарабію від України і запустити з протилежного боку - Придністров'я - російських військових. Василь Грицак не назвав ім'я скандального депутата, але нардеп Мустафа Найєм у твіттері повідомив, що йдеться про колишнього члена фракції "Відродження" Віталія Барвіненка. Если фамилию этого депутата не готов назвать гоава СБУ, это могу сделать я. Это член парламентской группы «Возрождение» и правоохранительного комитета Виталий Барвиненко. Надеюсь, вслед за обвинением последует представление о снятии неприкосновенности. https://t.co/UG8VxsAVO0 — Mustafa Nayyem (@mefimus) 9 октября 2018 г.
Події Вибухи в Ічні. Канонаду чули навіть у Полтавській області Вибухи на артскладах в Чернігівській області чули люди навіть у Полтавській області. У деяких дивна канонада викликала тривожність, так що місцева влада змушена була заспокоювати громадян, що в області все спокійно. Особливо гучні вибухи були чутні з 8-ї ранку, розповідають жителі області АСН. Вони були схожі на глухі удари по стінах і вікнах. Тим часом на військових складах в Ічнянському районі все ще вибухають боєприпаси. Снаряди залітають навіть у райцентр. Фото кількох, які застрягли в асфальті і не розірвалися, опубліковані в Мережі. Також відомо, що від вибухів снарядів у місті вже постраждало декілька будівель, зокрема - зерновий завод. У поліцію надійшло 37 повідомлень від громадян. Чотири з них - безпосередньо про виникнення пожеж у будівлях на околицях Ічні. Рятувальники ліквідували загоряння.
Дозвілля оформление ленты  "Можу крякнути для блиску в очах". Мілявська зізналася, що виходить п'яна на сцену Російська співачка з українським корінням Лоліта Мілявська зізналася, що рік була наркоманкою, а перед виходом на сцену п'є. Відверте зізнання співачка зробила під час YouTube-шоу В'ячеслава Манучарова. Співачка зізналася, що алкоголь її розслаблює, і їй не потрібна в цій справі компанія. Співачка любить пропустити скляночку на ніч, а вранці встає з "ясною головою". "У мене останнім часом викликають роздратування мої походи на телебачення. Я точно знаю, що не отримаю задоволення. Все ж це великий міф, що вся країна живе в інтернеті. Ти виїжджаєш за кільце Москви, Пітера, Єкатеринбурга, й інтернет закінчується. А телек допомагає продажам. І я іноді в гримерці там можу "квакнути", щоб у мене очі горіли", - філософствувала Мілявська.
Закон і Право На яких вулицях у Києві можна розганятися до 80 км/год Київрада прийняла рішення про збільшення дозволеної швидкості до 80 км/год на 17 вулицях столиці. За відповідне рішення на засіданні 9 жовтня проголосували 74 депутати, повідомляє прес-служба міськради. За словами секретаря Київради Володимира Прокопіва, ці 17 ділянок є пристосованими для більш інтенсивного трафіку, оскільки не мають наземних пішохідних переходів і перетинів транспортних потоків в одному рівні. Так, швидкість 80 км/год дозволена на: - проспекті Перемоги (від Повітрофлотського шляхопроводу до вулиці Чорнобильської)- Великій Кільцевій дорозі (від вулиці Міської до перетину з вулицею Газопровідною і від вулиці Газопровідної до Мінського проспекту)- вулицею Міською (від вулиці Стеценка до Гостомельського шосе припроведенні капітального ремонту проїжджої частини);- Кільцевій дорозі (від проспекту Перемоги до вулиці Трублаїні)- автодорозі Р-69 (від вулиці Озерної до межі м. Києва)- проспекті Бандери (від проспекту Оболонського до Московського моста)- проспекті Ватутіна (від Московського моста до Керченської площі)- вулиці Набережно-Рибальській (від Гаванського моста до вулиці Електриків)- Наддніпрянському шосе;- Набережному шосе (від Поштової площі до Наддніпрянського шосе)- Столичному шосе (до вулиці академіка Заболотного)- вулиці Саперно-Слобідській (від вулиці М. Грінченка до Південного мосту)- проспекті Бажана (від Південного мостового переходу до Харківської площі)- Броварському проспекті (від проспекту Визволителів до вулиці Братиславської івід вулиці Кіото до закінчення населеного пункту "Київ" за умови проведення капітального ремонту проїжджої частини);- бульварі Перова (від вулиці Воскресенської до вулиці А. Навої)- вулиці О. Теліги (від вулиці Ольжича до вулиці Кирилівської)- проспекті Соборності (при установці розподільного транспортного огородження). Правда, розганятися до 80 км/год можна буде в період з 1 квітня по 1 листопада. У зимовий період через складні погодні умови на всіх столичних дорогах буде діяти єдине обмеження в 50 км/год.
Політика "Охороняйтеся від росіян". Нардеп Гончаренко виступив у ПАРЄ в гумових рукавичках Українська делегація в ПАРЄ змусила генсека Ради Європи Турбо Ягланда пояснюватися за його скандальну ініціативу щодо повернення Росії в Асамблею. Як розповіла в соцмережі член делегації, нардеп Ірина Геращенко в соцмережі, Українська делегація в своїх виступах нагадала вкотре колегам про анексію Криму, війну на Донбасі, про численних політичних в'язнів, яких утримує у себе країна-агресор. Вишенькою на торті переконливого виступу українських депутатів стала промова нардепа Олексія Гончаренка, який у гумових рукавичках порадив європейцям, що збираються відкрити Росії двері в ЄС, використовувати засоби хімічного захисту. Після цього генсек Янгланд втратив самовладання, підбіг до трибуни і почав виправдовуватися, що писав висновок до резолюції не за власною ініціативою, а тому що його попросило керівництво ПАРЄ.
Дозвілля Що необхідно встигнути зробити восени всім знакам Зодіаку Не варто обмежувати себе, адже вже в 2018 році ви можете виконати свої давні бажання і провести осінь 2018 року незабутньо. Ось список справ, які ви повинні обов'язково зробити вже цієї осені! ОвенІноді Овнам найбільше не вистачає спокою. Уже восени ви зможете знайти гармонію в самій природі, але для цього вам необхідно відправитися в ліс. Спробуйте насолодитися атмосферою і відчути осінній настрій. Не варто робити прогулянку в дощову погоду, інакше ви ризикуєте провести ці місяці вдома і з температурою. ТелецьТельці - дуже домашній Знак Зодіаку, і найкомфортніше вони відчувають себе в рідних стінах. Тому восени вам ніщо не завадить укутатися в теплий плед і провести кілька осінніх вечорів вдома, попиваючи вино або какао, в залежності від настрою. Також у ці моменти ви зможете поспілкуватися зі своїми близькими або ж просто провести час на самоті і подивитися на осінній краєвид із вікна. БлизнюкиАктивним Близнюкам буде досить складно попрощатися з веселими літніми днями. Однак на початку вересня у вас ще буде можливість викупатися в річці або озері. Обов'язково покличте з собою друзів і проведіть час весело, так як знову зануритися в теплий водойму ви зможете тільки в наступному році. Якщо погода не дозволяє купатися, можна влаштувати пікнік на природі. Не забудьте набрати запас води з джерела і надалі використовуйте її в особистих цілях. РакРаки - дуже романтична натура. Представникам цього Знака явно припаде до вподоби прогулянка під осіннім дощем. У цьому сезоні ви зможете присвятити цьому час навіть не один раз, але найголовніше - не забудьте взяти з собою парасольку і надіти гумові чоботи, а також вживайте заходів, щоб не захворіти. ЛевЛеви, як найпалкіші любителі активного проведення часу, зможуть відправитися в похід разом зі своїми друзями. У цю пору року ви можете влаштувати пікнік на природі, зайнятися збиранням грибів і лікувальних трав, відвар з яких в холодну пору року може стати в нагоді як вам, так і вашим близьким. ДіваПредставників цього Знака Зодіаку складно назвати романтиками, тому вам слід провести більше часу не на природі, а в магазинах. Постарайтеся створити ідеальний образ, завдяки якому ви зможете звернути на себе увагу протилежної статі, здивувати другу половинку і навіть знайти любов. ТерезиВосени вам слід порадувати себе і своїх близьких традиційними осінніми стравами. Пироги з грибами або гарбузом, а також яблучна шарлотка будуть прекрасним частуванням для вас і ваших гостей. Щоб залишилися дні року пройшли для вас без зайвих неприємностей, під час приготування і вживання їжі згадайте прикмети, пов'язані з їжею. СкорпіонЯскравим Скорпіонам навряд чи сподобається вид в'янучої природи. Тому вам астрологи рекомендують заздалегідь пакувати валізи і вирушати у відпустку. Ви можете подорожувати як з друзями, так і в повній самоті. Якщо відпочити у відпустці ніяк не виходить, можна провести в невеликій подорожі вихідні та оглянути міста по сусідству. СтрілецьСтрільці залишаються дітьми, навіть будучи у свідомому віці. Тому восени вам слід згадати про один з головних дитячий розваг і покататися на каруселях, так як взимку такого шансу вже не буде. Крім того, щоб цю пору року не минуло для вас даремно, пропонуємо вам зайнятися пошуком себе і розвинути новий талант, який в майбутньому, можливо, допоможе вам стати відомою особистістю. КозерігКозерогам експерти сайту dailyhoro.ru радять зайнятися вельми незвичним для багатьох справою - консервацією запасів на зиму. Можливо, у вас не вийде шедевра домашньої заготовки з першої спроби, зате таке незвичайне проведення часу запам'ятається вам надовго. Астрологи запевняють, що будь-які зміни підуть вам на користь, так як, згідно з прогнозом, восени 2018 роки ваш Знак Зодіаку очікує успіх. ВодолійОсінь - найкращий час для того, що задуматися про подальші зміни. Представникам цього Знака астрологи радять побути на самоті і зайнятися пошуками свого справжнього призначення. Ймовірно, саме в цю пору року вам доведеться значно змінити своє життя на краще. РибиЯк найромантичнішим і творчим натурам, в цей період Рибам рекомендується зловити натхнення і проявити себе у творчості. Хтось із вас зможе піти досвіду поетів і написати вірш, кому-то трапиться нагода намалювати осінній пейзаж або скласти музику. До речі, в цей дивовижний час року виходять прекрасні і яскраві фотографії. В результаті у вас надовго залишаться приємні спогади.
Дозвілля Ці букви в імені відштовхують удачу Ім'я - це не просто набір букв. Воно здатне впливати на наше життя. Його енергетика може впливати на організм і характер людини, а також наділяти нас певними якостями. Езотерики дійшли висновку, що кожна буква нашого імені здатна вплинути на нашу долю і майбутнє. Саме тому багато людей, незважаючи на старання і зусилля, як і раніше не можуть стати щасливими і привернути до себе Фортуну. Інші ж, навпаки, набагато рідше стикаються з перешкодами на життєвому шляху. ЄНезважаючи на те, що ця літера наділяє людей лідерськими якостями і здатністю самовиражатися, вона володіє важкою енергетикою і негативно впливає на долю людини. Люди, в іменах яких присутня буква «є», частіше за інших виявляються в конфліктних ситуаціях і з працею заробляють авторитет серед колег і друзів. Якщо ім'я починається з цієї літери, це означає, що людина здатна прагнути до змін і нових починань, проте його дії рідко призводять до бажаного результату. Якщо в складі вашого імені є буква «є», постарайтеся бути більш стриманим і ніколи не йдіть на необдуманий ризик. Незворушність і вміння приймати зважені рішення допоможуть вам уникнути неприємностей на життєвому шляху. ЗУ давнину буква «з» сприймалася як символ зла і спокус. У зв'язку з цим наші предки намагалися уникати людей, в ім'я яких була присутня дана буква. Вважається, що володарі таких імен самі притягують негативну енергію, а значить, удача буде відвертатися від них протягом усього життя. Щоб Фортуна повернулася до вас обличчям, постарайтеся боротися з такими негативними якостями, як злість, імпульсивність, жадібність. Тільки в цьому випадку ви зможете запобігти негативному впливу букви і змінити свою долю. ЙНаявність цієї букви в імені не обіцяє власникові нічого хорошого. Такі люди часто відчувають безпідставні сумніви і страхи, через що їм складно домагатися своїх цілей. Як правило, страхи завжди відлякують удачу і провокують безліч інших проблем. В першу чергу власники імені з цією буквою бояться опинитися на порозі бідності, тому не прагнуть заробити багато грошей через страх втратити свого статку в будь-який момент. Крім того, буква здатна впливати на особисте життя володарів. Відчуваючи страх бути покинутими, люди з буквою «й» в імені намагаються уникати знайомств з протилежною статтю і серйозних відносин, тому найчастіше віддають перевагу самотності. НЛюди, в імені яких міститься буква «н», не можуть приймати рішення, не сумніваючись в їхній правильності. Зазвичай їхня невпевненість є головною причиною невдач і відсутності успіху. Незважаючи на це, такі люди дуже талановиті і, зумівши правильно направити свої сили, обов'язково зможуть досягти бажаних цілей. Якщо і в вашому імені присутній дана буква, рекомендуємо вам бути більш рішучими.
Кримінал Гвалтували, морили голодом і забили до смерті. У Харкові суд виніс вирок батькам-бузувірам У Харкові батьки до смерті закатували трирічного сина. Суд виніс їм вирок. Батько отримав 10 років в'язниці, а мати - 8 років позбавлення волі. Про це повідомляє Newsroom. При цьому підсудний свою вину не визнав, проте заявив, що шкодує, а мати загиблого хлопчика заявляла, що співмешканець неодноразово їй погрожував і поскаржилася на брак грошей, через який вона нібито не могла піти від зловмисника. Зачитуючи матеріали справи, суддя підкреслив, що в серпні минулого року дитину майже місяць морили голодом, а смерть хлопчика настала в результаті дистрофії і сильних побоїв: за версією слідства, чоловік бив хлопчика ногами, поклав животом на ліжко і вдарив кулаком в спину, потім перевернув і вдарив кілька разів в груди. Рік тому в харківську лікарню був доставлений малюк в стані коми з численними тілесними ушкодженнями. Маленький пацієнт був дуже сильно виснажений і на наступний ранок помер. Прокуратура розслідує дії співробітників соціальних служб, до яких звертався дядько загиблої дитини - він стверджував, що батько знущався над ним, але фахівці склали лише формальний акт перевірки, не згадавши в них про факти насильства. На момент їхнього візиту у хлопчика вже були важкі травми. Глава служби у справах дітей визнала свою провину і отримала умовний термін, а розгляд проти глави Центру соцслужб ще триває.
Події оформление ленты  Чим скінчилася історія з собакою, яку тягали на ланцюзі за машиною Історія, про собаку, яку тягали на ланцюзі за машиною в Бершаді, обурила всю країну. Нагадаємо, серед білого дня до автомобіля «Жигулі» господиня прив'язала стару собаку, яку мала намір вивезти за місто і кинути. Старий пес спочатку біг за машиною, а потім впав і його просто волокли по місту. Уражені такою жорстокістю люди заблокували рух автомобіля, примусили відв'язати собаку і викликали міліцію. Уже на місці 68-річна господиня чотириногого повідомила, що в силу свого віку їй важко доглядати за твариною. Тому вона викликала таксі, але водій автомобіля відмовився брати тварину в салон, і вони вирішили прив'язати її до бампера. Після того як пса врятували, один з місцевих жителів Бершаді захотів його забрати до себе. Але в останній момент жінка не віддала його. Вона придбала йому ліки і мазі, щоб швидше зажили рани на його лапах. Казала, що не хотіла йому заподіяти шкоду або вбивати. З того часу пройшов місяць. Як зараз складається доля собачки, 33 канал запитав у прес-службі поліції. "Правоохоронці досі відвідують господиню і чотириногого, щоб переконатися чи все гаразд. Останній раз були кілька днів тому. 12-річний Самур почуває себе краще, лапки зажили. Живе в тій же будці, що і раніше. Жінка про скоєне шкодує. В нині триває розслідування ч. 1 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами), - говорить прес-офіцер Ірина Добровольська. - Такі дії караються арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років".  Швидше за все, господиня собачки понесе адміністративну відповідальність за свій злочин.
Дозвілля оформление ленты  51-річна Ніколь Кідман виглядає на 35. Як їй це вдається? Голлівудська актриса Ніколь Кідман з віком тільки розквітає. Вона порадувала шанувальників свіжим фото, на якому зображена без макіяжу, розпатлана на березі моря в мексиканському курортному місті Кабо-Сан-Лукас. Шанувальники написали сотні компліментів актрисі і цікавляться, що є секретом її молодості? Раніше актриса розповідала, що підтримувати фігуру їй допомагає дробове харчування: актриса їсть кілька разів на день маленькими порціями, а її раціон включає в основному рибу і зелень. Серед будь-яких інших видів спорту вона віддає перевагу плаванню: кожнен день вона півгодини проводить в басейні. Актриса п'є багато кип'яченої води (не менше 1,5 л в день), а також стежить за тим, щоб шкіра завжди була добре зволожена. Ще один рецепт краси від Кідман - ніяких контактів з сонячними променями. Але в той же час актриса не гребує користуватися послугами пластичних хірургів і ботоксом.
Політика Закарпатських депутатів і чиновників перевірять на наявність паспортів інших держав У Закарпатській облдержадміністрації обіцяють перевірити власників угорських паспортів зі списку "Миротворця" щодо того, чи дійсно вони є державними службовцями. Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив Ярослав Галас, заступник голови Закарпатської ОДА. "Ми не знаємо, звідки ці дані і ми не можемо перевірити достовірність цієї інформації зі списку "Миротворця" щодо осіб, про яких там говориться як про власників угорських паспортів, які перебувають на держслужбі. Але в області перевірять дані списку "Миротворця" - це зробити легко з опублікованими прізвищами. Інша справа, що не всі люди зі списку "Миротворця" є держслужбовцями - деякі просто депутати, а закон забороняє подвійне громадянство тільки для держслужбовців", - сказав Галас. Він зазначив, що в списку "Миротворця" щодо власників паспортів зустрічається ім'я чиновника, якого в 2016 році голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль звільнив з посади начальника управління освіти Берегівської РДА - саме через факт виявлення у нього угорського паспорта. "Мова про Ласло Ленделе. У 2016 році, коли вступив в силу закон про заборону подвійного громадянства для держслужбовців, він був звільнений з посади наказом Москаля. Це був єдиний на Закарпатті прецедент звільнення через подвійне громадянство, поки Лендєл ще судиться, наскільки мені відомо, хоче поновитися на посаді. Він, до речі, залишається чинним помічником Івана Балоги, народного депутата. Ми тоді давали номер його угорського паспорта серії ВН №1379502, оформленого на прізвище Lengyel Laszlo, 04.09.1972 року народження. Якщо номери співпадають з вказаними на сайті Миротворця, то опублікована там інформація - достовірна", - сказав Галас. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що сайт "Миротворець" опублікував список з 313 закарпатців, власників угорських паспортів, які є держслужбовцями і чиновниками місцевого самоврядування.
Дозвілля Уникайте упирів: 7 відмінних рис людей з негативною енергією Наш життєвий шлях наповнений як хорошим, так і поганим. Звичайно, ми хочемо дотримуватися тільки хорошого і уникати негативу наскільки це можливо, але втеча від негативних людей іноді є дуже складним завданням. Щоб захистити себе від негативу, дуже важливо навчитися розпізнавати людей, які випромінюють негативні вібрації і забруднюють нашу позитивність! 1. Вони весь час переживаютьНегативні люди схильні надто багато турбуватися і переживати, навіть про речі, які йдуть добре. Насправді, навіть коли погода прекрасна і сонце яскраво світить, вони будуть готуватися до зливи, надягаючи свій плащ!Доброю новиною є те, що, якщо ви зможете залишитися позитивними, ви зможете довести і їх до позитиву. Зрештою, всі ми заслуговуємо підтримки в певних випадках. Однак, якщо це просто неможливо, то краще залиште їх! 2. Вони песимістиПесимісти — це люди, які завжди бачать тільки темну сторону життя, роблячи навіть із самих маленьких, незначних питань величезні проблеми. Іноді навіть складається враження, ніби вони несуть весь світ на своїх плечах. Візуалізація позитивних результатів і доходів неможлива для песимістів! 3. Вони люблять нити і скаржитисяНегативні люди постійно скаржаться, на оточуючих людей, на відносини, на роботу або... навіть на погоду! Зайве говорити, що ці люди створюють досить погану компанію, оскільки, як би не був прекрасний цей світ, для них не існує нічого крім їх «проблем». 4. Вони живуть в оманіВони бояться покинути свою зону комфорту, тому що вони вважають, що вони зіткнуться з великим тиском, страхом і невдачею. Ось чому вони не люблять нові місця, нові події і нові захоплення. Тому не дивно, чому ці люди переповнені негативними вібраціями і почуттям обмеження свободи. 5. Песимістичний ставлення до успіхуВраховуючи, що успіх в значній мірі залежить від вашого ставлення до справи, наявність позитивного настрою гарантує, що ви досягнете успіху. З іншого боку, якщо у вас негативне ставлення, велика ймовірність, що ви зазнаєте невдачі. Негативні люди зосереджені на невдачі і представляють свої майбутні страждання, що, в свою чергу, не дозволяє їм побачити нескінченні можливості, які у них є! 6. Вони висмоктують енергію з васНегативні вібрації можуть сильно виснажувати. Проведення часу з негативними людьми, ймовірно, залишить вас емоційно і фізично виснаженим, так як вони буквально висмоктують всю енергію з вас.Якщо ви відчуваєте втому і ви ніби позбавлені енергії, після проведення часу з кимось, це є ознакою того, що ця людина поширює негативну енергію! 7. У них обмежений життєвий досвідЗ огляду на те, що ці люди рідко відчувають хвилювання, красу і пристрасть, їх життєвий досвід дуже обмежений. Вони не здатні бачити більше яскраву сторону життя, тому не дивно, що вони задовольняються тим, що є в рамках їх зони комфорту.
Політика оформление ленты  Українські депутати в ПАРЄ зірвали прямий ефір скандалістці з росТБ Після провалу спроби Кремля повернутися в ПАРЄ, українські депутати заглушили коментарі пропагандистки з телеканалу Росія 24 гучним співом гімну, розповідає АСН. Депутати, що представляють українську делегацію в Парламентській асамблеї Ради Європи, заглушили репортаж "журналістки" каналу Росія 24 виконанням гімну України. Після безуспішних спроб начитати текст на камеру, пропагандистка з росТБ Ольга Скабєєва почала коментувати те, що відбувається: "Це обличчя сучасної України, точніше ... сучасної влади". Борислава Березу вона назвала "представником Дмитра Яроша", чим викликала вибух реготу. Голова постійної делегації України в ПАРЄ Володимир Ар'єв раніше заявив, що на нього "в прямому сенсі напали" російські пропагандисти з телеканалу Росія 24.
Закон і Право Хоч викидай: українці на "єврономерах" ризикують залишитися без машин Більшість українців, які купили собі автомобілі на єврономерах, навіть після прийняття нових законів не зможуть розмитнити машини. Авто з іноземною реєстрацією знаходяться в Україні в режимі тимчасового ввезення, найчастіше ними керують за дорученням, розповідає OBOZREVATEL адвокат Ігор Степанов. При цьому, розмитнити авто і зареєструвати його в Україні може тільки реальний власник. "Розмитнити машину неможливо за дорученням. Навіть якщо це прямо вказано в довіреності, це зробити зможе тільки власник. Щоб розмитнити і поставити на українські номери, необхідно зняти з реєстрації там, де машина зараз зареєстрована. Автомобіль не може знаходиться в повноцінній реєстрації в двох країнах . Він може, наприклад, в Польщі бути зареєстрованим, а у нас бути в режимі тимчасового ввезення", - зазначає адвокат. Згідно із законом, впевнений Степанов, управляти машиною без реєстрації в Україні може тільки той, хто її ввіз. Якщо законопроекти №8488 і №8487 ухвалять у другому читанні, водії не тільки отримають можливість розмитнювати машини за зниженими акцизами, а й будуть платити великі штрафи за порушення Митного законодавства. Тим, хто привіз в Україну автомобіль на єврономерах і передав його в треті руки, загрожує штраф в розмірі 17 тис. грн. Якщо пройти реєстрацію не за 30 днів, як це належить, а запізнитися на місяць – штраф 85 тис. грн, більше місяця – 170 тис. грн. В результаті власники "єврономерів" можуть опинитися в ситуації, коли розмитнити куплені авто вони не зможуть, а якщо продовжити ними управляти, можна нарватися на великі штрафи. Крім того, як каже Степанов, купували "єврономери" за готівку, тому довести факт покупки не вдасться. Більш того, українці не мають право готівкою розплачуватися на суму більше 50 тис. грн, тому сама покупка в такому випадку пройшла з порушенням закону.

Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів




/-0,73288607597351-/ /-pc-/
Top