counter
Архів Повернутись назад 09 Липня 2020
9 Липня
Дозвілля оформление ленты  Каменських вразила фотографією в сарафані на Івана Купала За минулі кілька днів передплатники топ-співачки України Насті Каменських захоплюються новим образом своєї героїні. Справа в тому, що епатажна співачка, після концерту в латоксе в Одесі різко змінила образ, приїхавши в село до своїх батьків. Почалося все з фотографії на сторінці Потапа. "В гостях у мами Настечка." Здрастуй рідне село, як же Довго мене НЕ було ", - підписав фото співак у своєму Instagram. Фоловерів співачки в захваті від знімків Насті на природі і в звичайних сільських умовах. Сама ж Каменських, судячи з усього, просто відпочиває так, як можна відпочити тільки вдома. Є в році кілька днів, коли відчуваєш особливий зв'язок з природою. Один з таких - це ніч на Івана Купала і весь наступний день. Коли здається, що якщо прислухатися, можна почути, як перешіптуються дерева і вся природа ніби оживає. І якщо опинитися в лісі або біля води і закрити очі, відчуваєш, як сила природи наповнює тебе. Сподіваюся, цими фото я зуміла передати вам свій настрій і цю особливу атмосферу. Напишіть, якщо мені це вдалося Шанувальники розсипаються в коментарях компліментами: "Прикольно побачити вас в сільській місцевості. Молодці, мамі допомагати треба завжди", "Від таких простих фотографій виходить більше емоцій, ніж від мільйона лакшери фоточек", "Через екран відчуваю це почуття чогось рідного, там стільки спогадів зібрано і цей запах . Ні з чим не порівняти "," так затишно і по-справжньому "," Така Настя найніжніша і виглядає молодше, ніж коли секс діва "," Відразу вашу з Настею пісню згадала і в голові: "у мами вдома на кухні так добре ... ", - написали шанувальники в коментарях.
Події оформление ленты  Пекло над Москвою. Користувачі мережі зафіксували розгул негоди Як попереджали МНС Росії до Москви і Підмосков'ї прийшла сильна гроза прийшла в столицю після аномальних +30 градусів. Ближче до вечора в Москві і підмосковному регіоні піднявся шквальний вітер, гілки дерев гнулися в різні боки, небо стало чорним - на деякі райони столиці обрушилася гроза. До вечора велика частина Москви виявилася під чорними хмарами - почалася гроза. Та така сильна, що під столи в будинках залізли не тільки кішки. Москвичі, давно не бачили подібних катаклізмів, заполонили соціальні мережі відеороликами. Одному з очевидців вдалося зняти, як блискавка влучила в Останкінську вежу. За повідомленнями в прес-службі ГУ МНС Росії по Московській області за підсумками стихії найбільше постраждав Можайський округ в якому було затоплено 178 присадибних ділянок. А в підмосковній Рузі при проведенні робіт з прокладання обвідного каналу прорвало технічну дамбу. В результаті виявилися підтопленими 29 присадибних ділянок з будинками, два дерев'яних будинки змило. У міському окрузі Руза через рясні опади і загрози розливу річки Городянка введений режим надзвичайної ситуації. Евакуйовано 52 людини. На частині вулиць відключений газ і електроенергія.    
Коронавірус Ситуация с заболевших на COVID-19 по Украине осталась без изменений Как стало известно из данных по общедоступной системе мониторинга распространения эпидемии коронавируса на сайте Совета национальной безопасности и обороны, ситуация с заразившимися коронавируса, а так же болеющими пациентами за прошедшие сутки сильно не изменилась. Данные, полученные по каналам Официальным каналам сопоставимы с данными на вчерашнее утро.По прошедшие сутки умерло двадцать один человек (вчера 23). Общее число умерших от коронавируса по стране на сегодняшний день составляет 1327 человек.Остальные характеристики практически НЕ отличаются от вчерашнего дня: выявлено новых заболевших за прошедшие сутки 810 (вчера - 807) выздоровела за прошедшие сутки 665 (вчера - 926) больных пациентов по прошедшие сутки 144 (вчера - минус 142, что обусловлено большим числом выздоровевшими пациентов) пациентов с подозрением на коронавируса за прошедшие сутки 1154 (вчера - 1170) Как сообщил мэр столицы Виталий Кличко в Киеве уже 5872 подтвержденных случаев заболевания COVID-19. По прошедшие сутки выявлено заболевание в: 34 женщины в возрасте от 22 до 71 лет 50 человек в возрасте от 20 до 76 лет 3 девочки от 8 до 15 лет и 6 мальчиков от 1 месяца до 16 лет. В больницы столицы госпитализировал 20 пациентов. Другие - на самоизоляции, под контролем врачей.
Події Оперативная информация о пожаре на Луганщине подтверждена гибель пятерых луганчан Луганская область - АСН, 9 июля 9:20 Как стало известно АСН из сообщения пресс-центра гос службы по чрезвычайным ситуациям в Украине, по состоянию на 8 утра 9 июля на территории Новоайдарского района продолжается тушение ОТДЕЛЬНЫХ очагов горения на территории Боровского, Капитановского и Ахтырский лесничеств. С начала работ силами ДСНС эвакуированы из жилых домов с. Смоляниново и дачного кооператива «Волчье озеро» 30 человек (из них 13 детей) и 30 человек отселены. Огнем уничтожено 23 и повреждений 36 жилых домов в с. Смоляниново и уничтожено 80 дачных домов кооператива "Волчье озеро". В результате пожара подтверждена гибель 5 человек и 34 человек (из них 15 детей) были госпитализированы. По медицинской помощью в больницу обращалась 71 человек. Ориентировочная площадь пройденная огнем составляет около 5 тыс. Га. К тушению привлечены 1 тыс. 494 чел. и 293 ед. тех., из них от ДСНС 736 чел. о / с и 146 ед. техники (в том числе 2 самолета АН-32П, Которым 8 июля осуществлено 2 сбросы - 16 т воды).

Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів




/-0,16778302192688-/ /-pc-/
Top