counter
Архів Повернутись назад 09 Лютого 2023
9 Лютого
Сонник Сон в ніч з 8 на 9 лютого 2023 року: толкование по лунному календарю 19-е лунные сутки. Почалися вони 8 лютого о 20:16, а завершаться 9 лютого о 21:32. Сни, побачені в ніч 19-х місячних суток, як правило, бують тривожними. Це пов'язано з проблемами в підсвідомості, які відкриваються в ці лунні сутки і які так або інакше бувають у дорослих людей. Якщо ж в цю ніч ви приснилися приємні картини, значить, ви ставитеся до того невеликого числа людей, які живуть в гармонії з собою. Також в ніч з 8 на 9 лютого можуть сниться як самі проблеми, так і шляхи їх вирішення. Правда, для того щоб побачити вихід із складної ситуації, потрібно не боятися взглянуть правду в очі і попробувати ненадовго, хоча б винути голову з песка. Якщо жінка в цю ніч побачить змія, це каже про те, що дама занадто сильно і, можливо, небезпідставно переживає за своє здоров'я або благополуччя дітей - потрібно застосувати заходи безпеки. Если же представительница прекрасного пола во сне убьет пресмыкающееся, это будет символом успеха. То є ей удастся вийти переможницею з якої-небудь складної ситуації. Якщо чоловік вночі в середу в четвер побачить вагітну (не свою супутнику, а взагалі будь-яку жінку), це буде знак: його ідеї збудуться не скоро, але окажутся успішними. Якщо ж представнику сильного пола присниться небезпека, в якій попало слабке існування (ребенок, тваринне і проч.) - потрібно пошкодити з ризикованими заходами.
Гороскоп Любовний гороскоп на 9 лютого 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНЫ Звезды призывают вас не фамильярничать с представителями противоположного пола. Во-первых, вас могут неправильно понять, а во-вторых, вы рискуете испортить даже самые крепкие отношения. ТЕЛЬЦЫ Если в этот день избранник будет нуждаться в вашей помощи, сделайте все возможное, чтобы он не обратился за ней к кому-то другому. 9 февраля героем для него должны быть только вы. БЛИЗНЕЦЫ В этот день вы можете вывести представителя противоположного пола на чистую воду. Для этого достаточно будет читать между строк. А это вы умеете, говорят звезды. РАКИ Если вас ждет серьезный разговор со второй половинкой, постарайтесь использовать только железобетонные аргументы. Звезды советуют вам 9 февраля стоять на своем до победного. ЛЬВЫ В этот день вы будете ходить по лезвию ножа, говорят звезды. И предупреждают: любое ваше слово 9 февраля может быть использовано партнером против вас. ДЕВЫ От вашего настроя в этот день будет зависеть атмосфера в доме. Поэтому подумайте трижды, прежде чем устраивать скандал - винить потом будет некого. ВЕСЫ 9 февраля вам ни в коем случае нельзя игнорировать потребности любимого человека, говорят звезды. И предупреждают: в этот день он может принять для себя ключевое решение - не в вашу пользу. СКОРПИОНЫ Если вам что-то нужно от партнера, в этот день вам необходимо будет действовать мудро, тонко и осторожно. Звезды предупреждают: иначе добиться чего-то от него будет невозможно. СТРЕЛЬЦЫ Если вас ждет встреча с родными любимого человека, настройтесь заранее на смирение. Если, конечно, не хотите поругаться с ними (а заодно и с ним) в пух и прах. КОЗЕРОГИ Если вы находитесь в поисках пары, то 9 февраля можете как обрести ее, так и окончательно потерять на это всякие надежды. Звезды говорят, все будет зависеть от того, насколько сговорчивым вы будете в этот день. ВОДОЛЕИ Звезды советуют вам в этот четверг избегать общения с соперниками или соперницами. 9 февраля вы будете не в состоянии достойно выдержать их провокации. РЫБЫ 9 февраля вам придется отказать партнеру. Возможно, необходимо будет действовать по-новому. Звезды рекомендуют вам в этот день проявить фантазию.
Суспільство Основні події до кінця 350-го дня війни Володимир Зеленський, який уперше після початку війни побував у Лондоні, під час виступу в британському парламенті закликав Лондон надати українським збройним силам бойові літаки. Президент України зустрівся з прем'єр-міністром Ріші Сунаком та королем Карлом III, а також відвідав військову базу, де навчаються українські військові. Британський прем'єр Ріші Сунак заявив на прес-конференції на військовій базі в Дорсеті, що нічого не можна виключати, коли йдеться про військову допомогу Україні, але основна частина його переговорів із президентом Зеленським стосувалася систем ППО та ракет великої дальності. Він також наголосив, що Україна ніколи більше не повинна опинятися під загрозою нападу. “Ми зобов'язані озброїти Україну у найближчій перспективі та зміцнити її у перспективі подальшої”, - заявив Сунак. Фраза Зеленського "Дайте нам крила" на перших сторінках багатьох британських газет Лондон та Київ мають намір виступити організаторами міжнародної конференції з відновлення України, проведення якої намічено на червень. За минулі 12 місяців військова, гуманітарна та економічна допомога Україні з боку Великобританії склала майже 4 млрд фунтів стерлінгів. З Великобританії Зеленський вирушив до Франції. Виступаючи на спільній прес-конференції в Єлисейському палаці після зустрічі з українським президентом та канцлером Німеччини Олафом Шольцем, президент Франції Еммануель Макрон заявив, що його країна має намір привести Україну до перемоги у війні з Росією. “Україна може покладатися на Францію та її союзників, а Росія не повинна і не переможе у цій війні”, - сказав Макрон і запевнив Зеленського, що Париж продовжить надавати військову допомогу Україні. Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив на прес-конференції у Варшаві, що Київ отримає перші "Леопарди" вже в березні чи квітні цього року. потім нам, звичайно, доведеться діяти якнайшвидше", - заявив Пісторіус, нагадавши, що танковий батальйон включає 31 машину.
Гороскоп Гороскоп на 9 февраля 2023 года: что обещают астрологи ОВНЫ Овны в этот четверг должны быть аккуратными и даже, возможно, педантичными. Звезды рекомендуют вам 9 февраля отказаться от рискованных затей и опасных авантюр. ТЕЛЬЦЫ 9 февраля Тельцам нужно будет отнестись серьезно к просьбам о помощи. Звезды говорят, в этот день судьба может проверять вас на гуманность. Важно, чтобы она сделала верные выводы. БЛИЗНЕЦЫ 9 февраля Близнецы должны быть начеку, говорят звезды. И призывают: если в этот день вы столкнетесь с чем-то подозрительным, прислушайтесь к своему шестому чувству. РАКИ 9 февраля Ракам нужно будет заняться самообороной, говорят звезды. Скорее всего, речь про защиту от каких-то словесных атак. Поэтому разминайте свой речевой аппарат и готовьтесь поражать оппонента контраргументами. ЛЬВЫ 9 февраля у Львов может не хватить терпения, говорят звезды. И предупреждают: это будет вашей главной ошибкой в этот четверг. Держите себя в руках. ДЕВЫ Девам пригодится их чувство юмора, говорят звезды. И советуют вам вспомнить о нем, если 9 февраля вам придется разруливать какую-то ситуацию. ВЕСЫ 9 февраля Весы должны будут взять на себя чуть больше, чем обычно, говорят звезды. Если в этот четверг вы решите отделаться от какой-то задачи, впоследствии их станет только больше. СКОРПИОНЫ 9 февраля Скорпионы могут ощетиниться и совершенно напрасно, говорят звезды. И предупреждают: в этот день метод убеждения будет работать намного лучше. СТРЕЛЬЦЫ Стрельцам может понадобиться их философский взгляд на происходящее, говорят звезды. И советуют вам в этот день проявить мудрость и терпение, особенно в общении с пожилыми людьми. КОЗЕРОГИ 9 февраля Козерогам нужно внимательно следить за тем, что они говорят и в каком обществе. Звезды предупреждают: если будете откровенничать с неблагонадежными личностями, впоследствии сильно пожалеете об этом. ВОДОЛЕИ 9 февраля Водолеи должны провести по возможности в одиночестве. Во всяком случае, в этот четверг вам следует сократить общение с малоприятными людьми, иначе вы можете не сдержать эмоций. РЫБЫ 9 февраля Рыбы могут оказаться в непростой ситуации, когда придется выбирать - или принципы, или выгода, или совесть. Звезды советуют вам сделать ставку на последнее.
Суспільство Погода на 9 лютого 2023 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наши предки говорили: если 9 февраля стекла запотели, значит, скоро потеплеет.Также предки замечали: на Златоуста (9 февраля) может наступить внезапная оттепель, но она будет обманчивой - скоро вновь ударят морозы.Существовала в народе и такая погодная примета: если после метели верхушки сугробов закруглены, значит, в этом году будет хороший урожай. Морозы в Киеве ослабнут к 11-12 февраля. С потеплением придут осадки, понижение атмосферного давления, порывистый ветер. Будет нелегко метеозависимым людям. А пока, 9 февраля, в столице морозы еще будут держаться: ночью -10-13 градусов, днем потеплеет до -1-3 градусов. В Украине ситуация примерно похожа – ночные морозы будут достигать 10-15, местами 18 градусов. Днем будет попускать до -2-5 градусов. Осадков в большинстве областей не будет. Другая, более теплая и с осадками, погода придет в Украину в выходные, 11-12 февраля.
Дозвілля 9 лютого: Златоустов день. Що можна і не можна робити Православна церква 9 лютого вшановує пам'ять святителя Іоанна Златоуста. Іоан Златоуст (347-407) - візантійський церковний діяч славився своїми псалмами та проповідями. Його промовами заслуховувалися і зводили його в кумири. Святитель Іоанн був народжений у знатній антиохійській сім'ї. Проте рано втратив батька. Виховала та подарувала любов до Бога йому мама Анфуса. З дитинства у нього виявився талант і дарування до слова, але при цьому Іоанн наполегливо працював і розвивав свої навички. Він навчався у знаменитого оратора Ліванія, який вважав його єдиним гідним приймачем. За своє красномовство Іоанн став відомий на всю округу, народ любив і височив його за чесність, непримиренність з брехунами. Влада стала ставитися з побоюванням до такої слави. У 403 році Іоанн був засуджений і засуджений до вигнання. У ніч, коли святий залишив столицю, у ній стався сильний землетрус. Приблизно три роки він прожив у вірменському місті Кукузе, а потім три місяці суворі воїни вели його пішки через гори в Пітіунт у будь-яку погоду - і в спеку, і в зливу. Така виснажлива дорога пошматувала здоров'я святителя. Було ухвалено рішення на нічліг залишитися в Команах. У сні йому з'явився мученик Василиск, шанований у цьому місті, і сказав: «Не засмучуйся Іван, завтра ми будемо разом». Вранці святий причастився і мирно помер. Традиції та звичаї: Цього дня у давнину називали Золотоустя вогонь. Справа в тому, що цієї дати уважно стежили за вогнем у печі. Від того як вогонь розпалюватиметься, залежав достаток у сім'ї. Пекти потрібно було затопити так, щоб всі поліна одночасно загорілися, і гирло печі стало золотим. До такого результату готувалися заздалегідь - сушили дрова і щипали скіпку. Також цього дня молилися і просили допомоги у Іоанна Золотоуста, щоб він їм допоміг упоратися у духовному вченні. Читали змову на послух дітей. Дитина стане поступливою, якщо цього дня візьме щось із ваших рук.  Прикмети та повір'я: Сліпуче білий місяць – до холодів, червона – до вітру. Якщо після хуртовин на снігових кучугурах закруглені гребені, а на полях хвилями лежить сніг, то буде добрий урожай. Хмари проти вітру пливуть – до снігу. Скло запотіли – до тепла. Дурною прикметою в Златоустов день вважається мити голову, дарувати та отримувати подарунки. Цього дня нанесена порча може мати ще гірший ефект.
Політика оформление ленты  Фраза Зеленського "Дайте нам крила" на перших сторінках багатьох британських газет Фразу "Дайте нам крила" з промови Володимира Зеленського перед британським Парламентом можна бачити на перших шпальтах багатьох британських ранкових газет, безвідносно до їхніх політичних переваг або маркетингової стратегії: Daily Telegraph, Guardian, Times, Financial Times, Daily Mail, Daily Mirror. Деякі консервативні таблоїди звертають цю фразу до уряду (який уважно дослухається до них): "А тепер дайте йому крила" (Daily Mail) або "Пошліть йому всі наші літаки" (Daily Express). Так чи інакше візит українського лідера потрапив на перші шпальти всіх загальнонаціональних газет, окрім таблоїду Daily Star. Нагадаємо, що 8 лютого 2023 року Володимир Зеленський під час виступу у британському парламенті закликав Лондон надати українським збройним силам бойові літаки. У Лондоні президент України зустрівся з прем'єр-міністром Ріші Сунаком та королем Карлом III, а також відвідав військову базу, де навчаються українські військові. Зеленський звертався до депутатів обох палат парламенту у Вестмінстерському холі – історичній будівлі, де відбуваються важливі державні заходи. Серед іншого саме тут британці прощалися з королевою Єлизаветою ІІ. "У нас є свобода, дайте нам крила, щоб захистити її!" - закликав Зеленський та запропонував нове гасло спільної боротьби Британії та України проти російської агресії: "Крила для свободи". У четвер Зеленського чекають у Брюсселі на зустрічі глав держав та урядів Євросоюзу.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 351-го дня війни 9 лютого 2023 року Оперативна інформація станом на 06.00 09.02.2023 щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася триста п’ятдесят перша доба російського широкомасштабного вторгнення. Противник, намагаючись взяти під повний контроль Донецьку та Луганську області, продовжує зосереджувати основні зусилля на ведені наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках в районах Кремінна, Бахмут, Авдіївка, Опитне, Мар’їнка і Вугледар. Активно застосовує оперативно-тактичну та армійську авіацію для завдання ударів по позиціях наших військ. За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка, Білогорівка Луганської області; Виїмка, Федорівка, Бахмут, Красна Гора, Парасковіївка, Іванівське, Часів Яр, Новокалинове, Водяне, Первомайське, Веселе, Красногорівка, Авдіївка, Мар’їнка, Богоявленка і Пречистівка Донецької області та Новоандріївка на Запоріжжі. Протягом доби російські окупанти завдали 3 ракетних та 45 авіаційних ударів, внаслідок чого загинуло 3 цивільні людини та та ще три - знаходиться у важкому стані. Окрім того, ворог здійснив 67 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі на Херсонщині. Високою залишається загроза подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України. Волинський, Поліський, Сіверський та Слобожанський напрямки ознак формування наступальних угруповань не виявлено. Обстрілів зазнали райони понад 40 населених пунктів, зокрема, Гай Чернігівської області; Заруцьке, Вовківка, Атинське, Стукалівка, Сохани, Павлівка, Юнаківка, Садки і Миропілля на Сумщині та Уди, Червона Зоря, Красне, Липці, Стариця, Вовчанськ, Варварівка, Верхня Писарівка, Амбарне, Фиголівка, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна і Западне на Харківщині. Є загиблі та пораненні серед цивільного населення, а також пошкоджено велику кількість цивільних житлових будинків. Куп’янський та Лиманський напрямки під вогневий вплив потрапили райони понад 25 населених пунктів. Серед них - Куп’янськ, Синьківка, Кучерівка, Піщане, Курилівка, Кислівка, Табаївка і Берестове Харківської області та Новоселівське, Стельмахівка, Червонопопівка, Кремінна, Кузьмине, Діброва і Білогорівка на Луганщині. Ворог завдав авіаударів неподалік Котлярівки і Табаївки Харківської області та Серебрянського лісництва - Луганської. Бахмутський напрямок обстрілів зазнали, зокрема, Спірне, Берестове, Білогорівка, Роздолівка, Васюківка, Красна Гора, Бахмут, Богданівка, Іванівське, Миколаївка, Кліщіївка, Озарянівка, Олександро-Шультине і Веселе на Донеччині. А загалом – понад 30 населених пунктів. Також окупанти завдали авіаударів поблизу Спірного. Авдіївський та Новопавлівський напрямки під ворожі обстріли потрапили райони понад 20 населених пунктів, зокрема, Петрівка, Кам’янка, Авдіївка, Сєверне, Тоненьке, Водяне, Красногорівка, Богоявленка, Пречистівка і Вугледар Донецької області. Завдано авіаударів біля Авдіївки, Веселого, Красногорівки та Вугледару. Запорізький напрямок вогневого ураження зазнали Времівка і Новопіль Донецької області та Ольгівське, Малинівка, Червоне, Гуляйполе, Чарівне, Мала Токмачка, Новоданилівка, Новоандріївка, Щербаки, Степове і Кам’янське на Запоріжжі. Херсонський напрямок від ворожого вогню постраждали райони населених пунктів Новоолександрівка, Гаврилівка, Червоний Маяк, Зміївка, Шляхове, Берислав, Одрадокам’янка, Львове, Тягинка, Понятівка, Антонівка, Комишани, Янтарне, Берегове, Велетенське та Херсон. В населеному пункті Кохане Василівського району Запорізької області, російські окупаційні війська масово займаються мародерством. Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 21 удару по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів та 3 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів. А наші артилеристи та ракетники уразили 2 пункти управління ворога, 3 райони зосередження живої сили, 3 позиції зенітно-ракетних комплексів, 2 склади боєприпасів та склад пально-мастильних матеріалів. Вірте в Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!
ISW: великий російський наступ у Луганській області розпочався У щоденному бюлетені вашингтонського Інституту вивчення війни (ISW) констатується, що великий наступ російських військ, що давно очікувався, почався на ділянці Сватово-Кременна на кордоні Луганської та Харківської областей - там, де ця організація і прогнозувала цей наступ в останні дні. Усі свої висновки ISW будує на відкритих джерелах. У наступі беруть участь частини кількох полків 144-ї та 3-ї мотострілкових дивізій (20-а загальновійськова армія, Західний військовий округ) за підтримки частин 76-ї повітряно-десантної дивізії та неуточнених частин Південного військового округу. Вони наступають на всій ділянці Сватово-Кременна, особливо на північний захід від Сватового - недалеко від Куп'янська та на захід від Кремінної. Сам факт наступу говорить про те, що на цій ділянці російська армія перехопила ініціативу, втрачену у серпні минулого року. Однак те, що наступ почався, ще не означає, що він буде успішним. Після його кульмінації (тобто вичерпання накопичених резервів живої сили та техніки) Україна матиме можливість повернути ініціативу та розпочати контрнаступ, пишуть експерти ISW. Однак поки що російське угруповання ще не досягло максимально можливого темпу і задіяло не всі резерви - так, до бою ще не вступила 2-а мотострілецька дивізія 1-ї гвардійської танкової армії Західного військового округу, перекинута на Луганщину після переформування на території Білорусі в січні.
Політика Макрон: Франция приведет Украину к победе Виступаючи на спільній прес-конференції в Єлисейському палаці після зустрічі з Володимиром Зеленським та Олафом Шольцем, президент Франції Еммануель Макрон заявив, що його країна має намір привести Україну до перемоги у війні з Росією. “Ми підтримуємо Україну та маємо намір привести її до перемоги, - сказав Макрон. – Україна може покладатися на Францію та її союзників, а Росія не повинна перемогти і не переможе у цій війні”. Президент Франції також запевнив Зеленського, що Париж продовжить надавати військову допомогу Україні та адаптуватиметься до потреб Києва. Канцлер Німеччини Олаф Шольц, який спеціально прилетів до Парижа, щоб зустрітися з Володимиром Зеленським, також підтвердив, що його країна надаватиме Україні військову допомогу "стільки, скільки буде потрібно", і, як і його французький колега, підкреслив, що не можна допустити перемоги Росії в цій війні. Володимир Зеленський, у свою чергу, подякував Макрону та Шольцю за “спонтанну ідею про проведення цієї зустрічі”. “Франція та Німеччина потенційно можуть докорінно змінити ситуацію, - заявив він. - Чим швидше Україна отримає зброю далекого радіусу дії та сучасні літаки, тим сильнішою буде наша коаліція”. У четвер президент України вирушить до Брюсселя на саміт ЄС.
Британская разведка: весенняя распутица обусловит действия на фронте Погода продовжує відігравати значну роль у ході війни в Україні, пише міноборони Великобританії у своєму щоденному зведенні у 351-й день війни. Через заморозки на сході країни мобільність пересування військ пересіченою місцевістю не змінювалася кілька тижнів. 8 лютого температура на Донбасі склала 0 градусів за Цельсієм, а прогнози на наступний тиждень передбачають ще більше потепління – підвищення температури ґрунту та танення снігу. Це може призвести до спаду мобільності у цих районах. До середини-кінця березня непрохідний бруд зробить переміщення армій практично неможливим. Командування з обох сторін, швидше за все, не плануватиме великих наступів у цей період. Проте політичні цілі чи оперативна потреба можуть переважити незручності погодних умов. Це вже було продемонстровано, коли Росія обрала часом вторгнення в Україну кінець лютого.
Дозвілля Тибетські секрети успіху: як залучити удачу У гонитві за успіхом іноді варто керуватися не звичними для сучасного світу методами, а духовними практиками, які пройшли перевірку часом. Звернення до мудрості ченців Тибету допоможе привернути до себе удачу і досягти бажаного у всіх сферах життя. Тибет - одне з найзагадковіших місць на планеті, що подарувало людству дієві методи медицини та вправи, що дозволяють досягти душевної гармонії. Тибетські ченці, що віддалилися від галасливого світу в тихі обителі, шануються як довгожителі. Їм чужі проблеми, хвилювання та поспіх, характерні для мешканця цивілізації. По всьому світу славиться їхній надзвичайний спокій, мудрість, ясність і чистота думок. Духовна гармонія і здатність протистояти згубному впливу навколишнього світу, як відомо, найдієвіший шлях до успіху. Для того, щоб досягти гармонії з собою і залучити удачу, можна скористатися цінними порадами мудреців Тибету. Починайте ранок із подяки. Дякуйте світові за те, що ви прокинулися з новими силами і можете продовжувати шлях до успіху. Вірте в те, що удача не омине вас, і світ не обдурить ваші очікування. Якщо ви отримали благо - зробіть добру справу натомість. Наприклад, якщо вас підвищили по службі, ви знайшли любов, або просто випадково знайшли на вулиці якусь цінну річ, подайте милостиню бідному, надайте допомогу тому, хто її потребує. Всесвіт прагне рівноваги, а це означає, що якщо щось купується, щось має піти. Підтримуйте світовий баланс. Ніколи не брешіть з приводу своїх почуттів. Успіх відвертається від тих, хто лицемірить. Якщо вам не подобається ситуація, що склалася, не треба натягувати фальшиву посмішку: говоріть про своє невдоволення м'яко, але прямо, і ви помітите, як ваше життя змінюється на краще. Особливу щирість треба виявляти в той момент, коли ви вибачаєтеся людині. Це зніме вантаж із його та вашої душі. Будьте готові прийняти свій програш. Щиро приймаючи свою поразку, ви набуваєте більше, ніж втратили — безцінний досвід та розуміння того, як слід надійти надалі. Якщо вам нічого сказати – мовчіть. Пустослів'я є інформаційним сміттям і відволікає вас від головних цілей, а також породжує між вами та вашим співрозмовником незручні ситуації. Відмовившись від непродуманих слів, ви відкриєте собі прямий шлях до успіху. Подорожуйте. Намагайтеся відвідувати незнайомі вам місця у вихідні, а раз на рік вирушайте в незнайомі країни. Нові враження та новий досвід зміцнять вашу душу та інтелект, а відповідно забезпечать вам успіх у професійній галузі. У моменти суперечок не переходьте на особи і не згадуйте минуле. Таким чином, ви ніколи не вирішите конфлікт, а лише посилите його і спровокуєте негативні емоції з боку співрозмовника. Уміння вийти з найнеприємніших ситуацій, не зачепивши особистість іншої людини і не перетворивши суперечку на всеосяжний скандал — запоруку життєвого успіху. Щодня проводіть деякий час наодинці із собою. Це допоможе вам розслабитись, відновити гармонію в душі, проаналізувати, чого ви вже досягли, та зрозуміти, куди рухатися далі. Аналіз своїх досягнень - важливий щабель на шляху до успіху. З розумінням ставтеся до мрій інших людей. Якими б дивними вам не здавались бажання іншої людини, їх потрібно поважати. Насмішки над прагненнями людей виставляють їм перепони шляху до успіху. Якщо ви створюєте іншим проблеми, то і до вас удача обернеться спиною. Пам'ятайте, що єдина людина, з якою ви можете порівнювати себе, ви самі. Згадуйте, яким ви були нещодавно, а потім знову звертайтеся до цього і радійте тому, чого ви досягли. Мірилом вашого успіху є ті сили, які ви доклали для його досягнення. Тому навіть незначна перемога, на яку ви витратили багато душевних сил, перетворюється на грандіозне звершення. Будьте в гармонії з собою, і успіх не залишить вас. Можливість досягти успіху у ваших руках.
Дозвілля Псування на гроші: як зняти Трапляється, що причиною фінансових невдач є псування на гроші. Дізнатися, чи є псування на гроші, зазвичай, дуже просто. Існує кілька ознак, які виявляються в житті людини, на яку було наведено грошове псування. Ознаки псування на гроші До вас не йдуть гроші. Вам просто не щастить: не віддають борги, затримують зарплату, ви часто втрачаєте гроші, всі ваші покупки є марними, вам дуже складно заробляти на необхідні потреби. У вас гроші не затримуються. І це не пов'язано з марнотратством. Трапляється, що гроші ніби самі по собі йдуть. У вас раптово розпочалися проблеми на роботі. З успішної та заможної людини ви різко перетворилися на бідняка. Це найголовніша ознака псування на гроші. Якщо ви підозрюєте у себе грошову псування, то необхідно якнайшвидше нейтралізувати негативний вплив. У вас постійно бракує грошей. Як зняти порчу на гроші Зняти псування на гроші можна самостійно. Для цього вам необхідно на спадаючий Місяць зібрати весь дріб'язок у своєму будинку, піти на перехрестя і кинути монети через ліве плече зі словами: «Моє завжди зі мною, чужого мені не треба». Після цього треба повернутися додому, не озираючись назад. Псування на гроші повернеться до того, хто її на вас наслав. Для підкріплення цього ритуалу постарайтеся цього дня не витрачати жодної копійки. Для того щоб захистити себе від псування на гроші, можна носити при собі спеціальні обереги. Але найсильніший захист закладено особисто у вас. Як правило, псування на гроші насилається заздрісниками на тих, хто успішніший і багатший. Так що якщо ви хочете убезпечити себе від грошової псування, то просто не хвалиться своїми успіхами перед іншими людьми. Іноді навіть заздрісна думка вашого знайомого може негативно позначитися на ваших справах. Не варто випробовувати долю. Нехай ваші доходи та досягнення будуть вашою маленькою таємницею.

Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
більше матеріалів




/-0,37129807472229-/ /-pc-/
Top