counter
Архів Повернутись назад 07 Жовтня 2018
7 Жовтня
Економіка Влада РФ пообіцяла кримчанам власну цифрову валюту В окупованому Криму незабаром може з'явитися цифровий рубль. Так називають поєднання паперової валюти, де все купюри пронумеровані, і безготівкової ненумерованої. Такі дії допоможуть протистояти санкціям Заходу. Як заявив радник російського президента з економічних питань Сергій Глазьєв, зараз на Кримському півострові є можливість ввести таку валюту. «Сьогоднішні технології вже дозволяють пронумерувати, в тому числі, і безготівкову валюту. Це пожвавить банківську систему і спростить вкладення інвестицій до Криму. Можна буде створювати такі гроші в достатній кількості для потреб регіону і не бояться їх витоку за межі цього регіону. Поки конкретних рішень по цьому нововведенню немає, проте на його використання не потрібно багато часу», - заявив Глазьєв.
Політика Росіяни в 2019 році збідніють на 800 мільярдів рублів Пенсійна та податкова реформи, які почнуться в Росії в наступному році, обернуться сильним ударом по кишенях російських споживачів на суму близько 800 мільярдів рублів. Саме на стільки скоротиться купівельна спроможність росіян через прийдешнє підвищення цін, а також скорочення числа громадян, які отримують пенсії. Про це в своєму огляді повідомляє Центр макроекономічного аналізу Альфа-банку. Як повідомляється, за оцінками експертів, в результаті зростання ПДВ в 2019 році в Росії додаткове податкове навантаження на споживачів складе близько 500 мільярдів рублів. Крім того, 2 мільйони росіян в результаті реформи не отримають своїх пенсій, що еквівалентно випадним доходам на 300 мільярдів рублів. Головними бенефіціарами підвищення податків і економії на пенсії росіян в наступні роки в Росії залишаться силові структури і підприємства ОПК. Витрати з грифом «секретно» до 2012 року збільшаться на 36% - з 3,04 до 4,17 трильйона рублів на рік, а фінансування статей "нацоборона" і "нацбезпека" виросте на 29%, з 5,14 до 6,64 трильйонів рублів.
Події Бойовики 25 разів обстріляли позицій українських військових, - ООС У зоні проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі 6 жовтня в результаті ворожих обстрілів і дій отримали поранення двоє українських бійців. У відповідь вогнем було ліквідовано четверо бойовиків, і ще вісім окупантів отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр ООС. «За минулу добу, 6 жовтня, російські окупанти 25 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, шість разів використавши озброєння, заборонене мінськими угодами та домовленостями. Ворог атакував наші позиції зі ствольної артилерії 122-мм калібру, мінометів 120 і 82-мм калібрів, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і різної стрілецької зброї», - сказано в повідомленні. За даними української розвідки, за минулу добу у відповідь вогнем було знищено четверо окупантів, ще вісім бойовиків отримали поранення.
Політика Британія готова здійснити кібератаку проти Росії У Міністерстві оборони Британії розробляють варіант проведення масивних кібератак, метою яких стане відключення електропостачання в Москві. Про це повідомляє газета Sunday Times з посиланням на анонімне джерело в британському військовому відомстві. Як повідомляється, британські військові відключать світло в Кремлі, якщо Путін, за допомогою агресії, вирішить перевірити, як Північноатлантичний альянс збирається захищати своїх членів. Під агресією розуміється захоплення за наказом Путіна невеликих естонських островів, військове вторгнення до Лівії для встановлення контролю над родовищами нафти, а також ескалація міграційної кризи в країнах Європейського Союзу і агресивні дії Росії проти військового контингенту Британії. При цьому в Лондоні визнали, що ВС Королівства відстають від російських в оснащенні, і цей розрив дає командувачам мало можливостей для протистояння кремлівській агресії, через що, крім кібератаки, єдиним іншим способом протистояти РФ буде використання ядерної зброї.
Спорт Бій Макгрегора і Нурмагомедова завершився масовою бійкою У неділю, 7 жовтня, в американському Лас-Вегасі пройшов бій за звання чемпіона UFC у легкій вазі між чинним чемпіоном, росіянином Хабібом Нурмагомедовим та ірландцем Конором Макґрегором. Протягом усього бою російський спортсмен домінував над суперником, і в четвертому раунді Макгрегор здався після задушливого прийому Нурмагомедова. Однак головним у цьому поєдинку став не результат, а наслідки. після закінчення поєдинку Нурмагомедов зав'язав бійку, напавши на тренера Конора Діллона Деніса, який перед боєм постійно критикував росіянина. А на Макґрегора напали два асистенти Нурмагомедова. Для наведення порядку в конфлікт втрутилися співробітники поліції. Через масову бійку церемонія нагородження Хабіба Нурмагомедова так і не відбулася. Однак він вимагав, щоб йому вручили пояс чемпіона і кричав: «Якщо я не правий, заарештуйте мене, але пояс вручіть зараз». Khabib VS everybody #UFC # UFC229CHAMP
Події оформление ленты  В Одесі на світлофорі розстріляли авто з активістом Автомайдану У суботу близько 23:00 в Одесі невідомі стріляли в одного з активістів одеського «Автомайдану», потерпілого госпіталізовано до лікарні з пораненнями, повідомляє «Думська». Як повідомляється, стрілянина сталася біля АЗС на Люстдорфській дорозі. Активіст «Автомайдану», ім'я якого поки не називається, отримав поранення в результаті пострілу з дробовика. Як повідомили в поліції Одеси, на світлофорі біля АЗС на Люстдорфській дорозі до одного з авто під'їхала машина, з якої вийшли невідомі і кілька разів вистрілили в бік транспортного засобу. Потім невідомі швидко зникли з місця події. Для їх затримання в місті було введено план «Сирена». Правоохоронці вже мають відомості про осіб, які вчинили цю стрілянину, зараз вживаються заходи щодо їх затримання.
Політика Хочемо, як було до війни. У «ЛДНР» змінилося ставлення до Росії Так звані «республіки» «ДНР» і «ЛНР» Росія не збирається приймати до свого складу, і у більшості місцевого населення вже немає ілюзій з цього приводу. Про це розповів заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука. «У самих жителів тимчасово окупованих територій жодних ілюзій з цього приводу вже немає - є величезний рівень розчарування. Я весь час контактую з нашими розвідниками, і якщо коротко, то поки на окупованій території немає гасла «Хочемо в Україну», але вже стало домінувати гасло «Хочемо, як було до війни». Це суттєва зміна позиції. Росії не потрібен розорений і знищений Донбас із неймовірною кількістю різних проблем, які треба швидко вирішувати, інакше в майбутньому Донбас перетвориться на мертву територію, в яку необхідно буде вкладати мільярди доларів. Така гиря Росії абсолютно не потрібна», - розповів Георгій Тука. При цьому Георгій Тука вважає, що влада України не повинні шукати вигідні для РФ шляхи з повернення Донбасу, адже Росію влаштує тільки той варіант, коли в Києві буде сидіти «губернатор» «Новоросії».
Політика Влада Росії: ціни в Криму знизяться, але треба ще почекати На думку російських окупаційних властей, жителі Криму відчують ефект від запуску з 1 жовтня вантажного руху Кримським мостом у вигляді зниження цін на товари в найближчі півроку - дев'ять місяців. Про це заявив глава комітету Держдуми РФ з фінансового ринку Анатолій Аксаков. «Раніше перевезення однієї фури через Керченську переправу обходилося приблизно в 40 тисяч рублів. З урахуванням того, що Крим густонаселений регіон, - ці 40 тисяч рублів переростали в мільярди рублів, які перекладалися на гаманці жителів півострова. Думаю, що не відразу, але десь протягом шести - дев'яти місяців кримчани це відчують. А коли піде дешевий залізничний транспорт, всі проблеми, пов'язані з різницею цін у Криму і на материку, зникнуть», - розповів Аксаков. Також він зазначив, що відкриття вантажного руху Кримським мостом поліпшить забезпеченість жителів півострова не тільки російськими, але і зарубіжними товарами.
Події оформление ленты  В окупованому Севастополі можуть обрушитися десятки будинків У будинках жителів району Богданка в Балаклаві через будівництво будинків по сусідству з'явилися тріщини в несучих стінах. За словами жителів, такі серйозні наслідки спровокував постійний рух великогабаритних вантажівок, що возять будівельні матеріали для нових котеджів. «Підпірні стінки, які поки що тримають дорогу, ми будували своїми силами, а зараз все тріщить по швах. Ми будемо домагатися закриття вулиці для вантажівок. Нехай вони собі будують іншу дорогу і нас залишать у спокої», - заявила голова вуличного комітету району Богданка Любов Манько. В руках у жителів - план розвитку району, розроблений ще за українських часів. Згідно з ним планувалося прокласти тут ще одну дорогу. Однак у 2015 році під час продажу ділянок територія, виділена під цю дорогу, виявилася частиною чиїхось володінь.
Суспільство У Польщі виявили залишки ядерних баз СРСР Три великі склади для ядерної зброї побудовані в Польщі в 1969 році: в Темплеве, Подборске і Бжежніце-Колонії. До початку 90-х років ці склади були добре засекреченими, повідомляє Onet.pl. Як повідомляється, знахідку зробив археолог Гжегож Кяршіс. Елементи радянських ядерних баз вдалося виявити завдяки аналізу розвідувальних даних ЦРУ. Основні елементи цих баз, вертолітні майданчики та під'їзні шляхи добре видно на супутникових фото. Польському археологу вдалося знайти раніше невідомі елементи - рови, навколишні всі три бази, а також спецукриття для машин, які перевозили ядерні боєголовки. Також встановлено, що на цих атомних об'єктах проживали радянські військовослужбовці разом зі своїми сім'ями. На території баз були дитячий садок, школа, магазини і навіть загони для худоби.
Політика СБУ оприлюднила дані 206 найманців ПВК «Вагнер» Служба безпеки України опублікувала нові дані по 206 найманцях ПВК «Вагнер», які раніше були ідентифіковані як учасники настання 7 лютого цього року в Сирії в районі Дейр-ез-Зора. З повним списком найманців ПВК «Вагнер» можна ознайомитися тут. Як говориться в повідомленні, СБУ постійно піднімає завісу над однією з основних таємниць влади РФ - масовою загибеллю найманців ПВК «Вагнер» у боях в Україні та Сирії, в кількості понад 600 осіб. Після цього російська влада вдалася до безпрецедентних заходів, з вересня цього року було видано указ Путіна, яким інформацію про членів ПВК як позаштатних співробітників Головного управління Генштабу ЗС Росії віднесено до держтаємниці. Однак ця спроба влади РФ тільки активізувала подальше викриття злочинів режиму Путіна. Тому СБУ опублікувала персоналії ще 206 позаштатних співробітників ПВК «Вагнер», раніше були ідентифіковані СБУ як учасники лютневих подій у Сирії.
Події оформление ленты  Міноборони оприлюднило карту замінованих територій Донбасу У неділю, 7 жовтня, прес-служба Міноборони України оприлюднила карту територій мінних полів із вибухонебезпечними предметами на Донбасі. Як повідомили у військовому відомстві, на сьогодні Україна є однією з найбільш забруднених мінами країною в світі. «З метою зниження ризику виникнення нещасних випадків від несанкціонованого поводження з вибухонебезпечними предметами Міноборони за сприяння неурядової організації The HALO Trust була розроблена інформаційна карта територій, забруднених мінами і вибухонебезпечними предметами в зоні конфлікту на Донбасі», - повідомили в Міноборони України. Як нагадали у відомстві, з початку збройної агресії Росії проти України на Донбасі неодноразово були зафіксовані випадки підриву військових і мирного населення на вибухонебезпечних предметах.
Політика «Влада» Криму хоче змінити кодування продукції, щоб уникнути санкцій Міністерство економічного розвитку Росії підтримує пропозицію сенатора від окупованого Росією Криму Ольги Ковітіді про необхідність створення правових інструментів для реалізації за кордон товарів з Криму. Про свою пропозицію Ольга Ковітіді розповіла під час «Урядової години» на засіданні Ради Федерації. За словами сенатора, зараз Крим знаходиться в умовах найжорстокіших санкцій з боку країн Заходу. Через це, зокрема, дуже сильно скоротився випуск кримської продукції за межі країн-учасників Євразійського економічного союзу. Як приклад, Ольга Ковітіді навела кримський завод «Фіолент». «Через посилення санкцій відбувається вимивання оборотних коштів кримських підприємств, які так само, як і«Фіолент», несуть фінансові втрати. Уряд Криму інформував профільне міністерство про необхідність вирішення цього питання і розгляду можливості виключення необхідності позначення на упаковці продукції і в керівництві з експлуатації адреси виробника із зазначенням «Республіка Крим»», - підкреслила Ковітіді.
Суспільство Архітектора, який написав про віллу Кисельова, звільнили з роботи Архітектора з окупованого Росією Криму Володимира Мазурина, який написав статтю про віллу російського пропагандиста Дмитра Кисельова на курорті Коктебель, звільнили з будівельної компанії «Столиця». Про це сам Володимир Мазурін повідомив «Новой газете». «Рано-вранці 4 жовтня розбудили і сказали, що необхідно терміново під'їхати в офіс до Сімферополя. Я живу у Феодосії, приїхав до Сімферополя - мені тут же кажуть: ви нам більше не потрібні, і дають на руки угоду про розірвання договору, нібито за згодою сторін. Після цього у мене тиск стрибнув до 180/90 і цукор у крові піднявся до 20,8 ммоль», - розповів  Володимир Мазурін. Нагадаємо, скандал навколо вілли Дмитра Кисельова в Криму  розгорівся 1 жовтня, коли тираж феодосійської газети «Город24» зі статтею Володимира Мазурина про віллу був повністю вилучений з продажу. Відзначимо, що стаття архітектора про віллу Кисельова «Чародії зсувного схилу» не носила критичного характеру. У ній розповідалося, що вілла в разі зсуву може з'їхати зі схилу. Також у статті говорилося, що вартість вілли Кисельова близько 200 мільйонів рублів.
Дозвілля Найточніший гороскоп на тиждень з 8 по 14 жовтня ОВЕН На цьому тижні квітневим Овнам доведеться зосередитися на вирішенні несподіваних проблем у будинку, і в діловому житті на рівному місці виникнуть непередбачені перешкоди, та й проблеми зі здоров'ям дадуть про себе знати. Хоча сприятливі моменти також будуть мати місце, особливо якщо ви народилися в березні. У такі дні і робота піде без будь-яких труднощів, і контакти стануть протікати на дружній хвилі.Сприятливий день - вівторок.Несприятливий день - п'ятниця. ТЕЛЕЦЬ У більшості Тельців на цьому тижні обставини і люди почнуть грати проти вас. Всіма силами прагнете пом'якшити негатив і стежте за здоров'ям. До того ж і удача весь тиждень буде не на вашому боці. До того ж, не без вашої допомоги, у вас стане домінувати впертість і небажання рахуватися з чужою думкою, зате покритикувати інших ви не пропустите випадку. Будьте завбачливі і постарайтеся провести ці сім днів якомога спокійніше.Сприятливі дні - немає.Несприятливі дні - середа, четвер. БЛИЗНЮКИ Тиждень сприятливий і відповідальний для народжених до 12 червня. Якщо у вас є яка-небудь заповітна мета, то кращого часу, щоб втілити її в життя, просто не придумаєш - до початку листопада вас не покине удача. Тільки ви самі не сидите на місці. Проявіть винахідливість і наполегливість, уловіть відповідний момент і вдалий збіг обставин. Правда, у Близнюків кінця знака не дуже сприятливий тиждень: вас поглинуть домашні і сімейні справи, що може стати приводом для занепокоєння і роздратування.Сприятливий день - понеділок.Несприятливий день - субота. РАК У тих з вас, хто народився в липні, це вельми успішний тиждень, коли з будь-якого становища ви легко знайдете простий і оригінальний вихід. Насамкінець вам його підкажуть оточуючі. Однак не виключено, що ви просто захочете тиші і спокою. Червневих же Раків на початку тижня стане сильно втомлювати і дратувати спілкування з окремими особистостями, особливо якщо ви зобов'язані будете вислуховувати абсолютно нецікаві і непотрібні вам відомості. Але з середи у вас - сприятливий збіг обставин.Сприятливий день - середа.Несприятливий день - понеділок. ЛЕВ Непросто стануть складатися ваші відносини з людьми, і насамперед в сім'ї. Наприклад, можливий конфлікт «батьки - діти» або на побутовому грунті хтось збунтується проти домашніх підвалин. Якщо роль бунтаря належить вам, то відмовтеся її грати. А якщо комусь іншому, то  не провокуйте - собі ж гірше. І лише Леви кінця знака постараються зрозуміти почуття оточуючих, що дозволить вам швидше знайти спільну мову з тими людьми, допомоги та підтримки яких ви потребуєте.Сприятливий день - немає.Несприятливі дні - середа, четвер. ДІВА Тиждень хороший, але, щоб він пройшов ще більш яскраво, будуть потрібні активність і зміни. Хоча б невеликі. Добре було б з головою зануритися в роботу - це принесе вам більше користі, ніж пусті балачки. Ну а в особистому житті вам випаде шанс отримати відчутну підтримку, цінну пораду або гроші від людей з найближчого оточення. І лише Дівам кінця знака в кінці тижня слід планувати тільки самі невідкладні справи, інакше ви ризикуєте не зробити багато чого з того, що намітили.Сприятливі дні - середа, четвер.Несприятливий день - субота. ТЕРЕЗИ Для вас це вдалий час, щоб своїми руками і своєю головою, виконуючи часом чорнову роботу, підготувати грунт для карколомної кар'єри, тому поспішіть зарекомендувати себе в якості першокласного спеціаліста. Особисте життя можна буде повернути в тому напрямку, про який ви мрієте. І тільки Терезів кінця знака деякі обставини поки можуть застати зненацька. Щоб знизити напругу, втихомирювати свої амбіції і йдіть на поступки.Сприятливі дні - понеділок, субота.Несприятливі дні - немає. СКОРПІОН Схоже, для народжених в жовтні цей тиждень не обійдеться без кількох «вибухонебезпечних» ситуацій. Точніше, пороху на потужний вибух у вас, швидше за все, не вистачить, але дрібні неприємності і сварки трапитися можуть. Будьте пильні і контролюйте свої почуття розумом. До речі, зараз, якщо не давати собі послаблень, можна буде позбутися від деяких своїх недоліків. Зате у листопадових Скорпіонів успішно піде ділове і особисте спілкування, а навколишні стануть говорити вам тільки приємні речі.Сприятливий день - четвер.Несприятливий день - понеділок. СТРІЛЕЦЬ Для Стрільців листопада і першої декади грудня цей тиждень сприятливий і продуктивний, якщо, звичайно, не брати до уваги того, що оточуючі візьмуться завантажувати вас проблемами, як тільки помітять, що ви спритно розбираєтеся зі своїми. Ви вже не скупіться: набирає чинності ваш сприятливий період - і добрі справи вам зарахують. Правда, у Стрільців кінця знака період з середи до п'ятниці виявиться не зовсім вдалим: можливі розбіжності з домашніми та службові проблеми.Сприятливі дні - понеділок, субота.Несприятливий день - середа. КОЗЕРІГ У грудневих Козерогів у понеділок можуть різко загостритися партнерські відносини: ті, хто оточує вас на роботі і вдома, стануть дратівливими, примхливими або вимогливими. Але, можливо, це ви будете їх провокувати. У народжених у січні тиждень відповідальний для кар'єри, так що зараз вам найменше потрібні ускладнення на роботі. А вони можуть з'явитися, особливо у народжених у першій декаді місяця, якщо ваші думки будуть зайняті з'ясуванням відносин. Тоді вам дуже важко буде зосередитися на справах. Сприятливий день - четвер. Несприятливий день - понеділок. ВОДОЛІЙ Схоже, у вас в ці дні все піде зовсім не так, як вам хочеться. Справи стануть гальмуватися, а ваша професійна значимість навряд чи буде оцінена гідно, і вам навіть не випаде шанс показати свої неабиякі здібності і виділитися на загальному тлі. Розбіжності з домашніми теж не оминуть вас стороною, оскільки ви станете загострювати увагу на чужих недоліках, тому особливо в середині тижня ви будете не захищені від сварок і неприємностей. Коротше кажучи, ви будете незадоволені собою і цілим світом. Сприятливий день - немає. Несприятливі дні - середа, четвер. РИБИ Не сказати, що ви будете почувати себе в ці дні дуже некомфортно, проте час від часу настрій стане псуватися без причини. Втім, причину, звичайно, ви для себе відшукаєте дуже навіть легко: винен хтось із оточення - не те сказали, не так подивилися. На жаль, але така реакція на дрібниці принесе шкоду тільки вам. Тому побільше позитиву - і світ стане зовсім іншим. Домогтися успіху допоможе вміння виділити головне, розпізнати, звідки дме вітер, і безпомилково визначити, що саме слід вам зробити в даний момент. Сприятливі дні - середа, четвер. Несприятливі дні - немає.
Події оформление ленты  РосЗМІ стверджують, що Галкін вимагає розлучення від Пугачової Російська преса раптово повідомила про те що Максим Галкін зажадав розлучення від своєї дружини Алли Пугачової. Як пише видання Vladtime. Пугачова не хоче розлучатися. Ці чутки, на думку преси, підтверджується тим, що гуморист на публіці демонструє небажання бути поруч з дружиною. Мовляв недавно подружжя було на дні народження Аліни Редель – і на загальному фотознімку Пугачова і Галкін знаходяться далеко один від одного. Втім, заради справедливості зауважимо, що на званих обідах і прийомах подружжя і повинно не сидіти поруч. До того ж на іншому знімку парочка сидить поруч і явно веселиться. Проте в РосЗМІ пишуть, що у Галкіна є кохана - Юлія Барановська, яка, за чутками, ще й вагітна від нього. В інтерв'ю цього літа Пугачова зізналася, що у неї з чоловіком, шоуменом Максимом Галкіним, різні спальні.
Кримінал Ударили по голові і задушили: Убита журналістка, яка розслідувала розкрадання грошей ЄС У Болгарії жорстоко вбили молоду журналістку, яка дізналася про розкрадання фінансів з фондів Євросоюзу. Як повідомляє місцевий телеканал NOVA TV, трагедія трапилася в місті Русе. Тіло ведучої регіонального каналу TVN Вікторії Маринової, яка розслідувала махінації з коштами ЄС, знайшли на березі Дунаю. Дівчину швидше за все викрали на її авто і вивезли за місто. Вдалині знайшли її речі, а також - її автомобіль. Поліція встановила, що дівчину вдарили по голову і задушили. За деякими даними, дівчина була зґвалтована. У цій місцевості багато років не траплялося нічого подібного, кажуть правоохоронці. Журналісти в рамках свого розслідування встановили, що гроші, які виділяв ЄС на розширення інфраструктури розкрадали консалтингові фірми, підконтрольні вищому керівництву країни, зокрема - прем'єру Бойко Борисову, згадується й ім'я глави болгарської "дочки" "Лукойлу" Валентина Златева. Результати розслідування журналісти планували передати в Управління ЄС з питань запобігання зловживанням.
Дозвілля День помилкових надій: Найточніший гороскоп на 8 жовтня Завтра є ризик зробити чимало помилок – зірки гороскопу схиляють до активних, але не дуже обгрунтованих дій. Навіть якщо вам здається, що все під контролем, прийняття важливих рішень краще відкласти на потім. Завтра як ніколи легко прийняти бажане за дійсне і діяти, виходячи з помилкових передумов, тому будьте обережні з грошима. Взагалі в цей день не варто робити відповідальні кроки і здійснювати великі покупки – якщо, звичайно, ви не боїтеся того, що на наступний день кроки доведеться виправляти, а покупки везти назад в магазин. Овен Завтра Овну не варто покладатися тільки на себе – самовпевненість може привести до помилок і збоїв. У цей день Овен може легко не помітити того, що знаходиться прямо у нього перед носом, або ж помилитися в елементарному питанні. Зате у Овна відмінно вийде працювати в парі: якщо хтось із близьких людей люб'язно погодиться контролювати його, Овен стане куди більш уважним і менш розсіяним. ТелецьЗавтра Тельцю не варто братися за великі проекти за участю інших – йому навряд чи вдасться їх здійснити. Те ж саме стосується і будь-яких спільних починань. Єдина людина, на яку завтра Телець може хоча б трохи покластися, – це він сам, а значить, є сенс зосередитися на тих проектах, де він особисто за все відповідає. І де йому при всьому бажанні ніхто не зможе перешкодити. БлизнюкиЗавтра зірки гороскопу радять Близнюкам влаштувати презентацію свого проекту або навіть себе самих: навколишні відмінно до цього поставляться! День схиляє Близнюків до того, щоб говорити на мові образів і емоцій, – а це саме та мова, яку всі навколо сприймуть на «ура». Іншими словами, Близнюкам завтра не варто завантажувати мозок слухачів цифрами і фактами. Досить яскравих, заразливих емоцій – і люди за ними охоче підуть! РакЗавтра Раку слід приготуватися до того, що далеко не все виявиться таким, як здається на перший погляд. При цьому сюрпризи можуть бути як приємними, так і не дуже. Наприклад, можуть виникнути несподівані труднощі і пробуксовки в справах, які Рак вважав давно вирішеними. У той же час якісь складні питання завтра можуть вирішитися самі собою, як за помахом чарівної палички. Іншими словами, протягом дня Раку варто тримати руку на пульсі і бути готовим до будь-яких несподіваних поворотів. ЛевЗавтра день не схиляє Льва аналізувати або вдаватися в подробиці. Лев може на ходу приймати рішення або відмітати ідеї, підкоряючись лише внутрішньому пориву. Однак зірки гороскопу попереджають його, що покладатися на інтуїцію завтра не варто. Передчуття, швидше за все, виявляться оманливими, а засновані на них рішення – невірними. Щоб уникнути можливих ускладнень і неприємностей, завтра Льву не слід рубати зопалу. І вже тим більше не ставити крапку в будь-якому важливому питанні. Діва Завтра Діві треба бути тричі обережною – особливо в усьому, що стосується ризикованих проектів і авантюр. Зірки гороскопу кажуть, що на удачу в цей день покладатися не слід, є ризик зазнати нищівного краху. Так що якщо раптом Діві здасться, що шанс сам пливе до неї в руки, завтра їй не варто ризикувати. Доцільніше почекати час, відклавши проект на потім: з часом ситуація зміниться і Діва зможе повернутися до того, що задумала. ТерезиЗавтра ентузіазм Терезів здатний привести до зворотного результату. Замість того щоб просуватися вперед, Терези зі своїм старанним завзяттям завтра можуть викликати в оточуючих роздратування, і це буде гальмувати всі їхні починання. Щоб подібного не сталося, зірки гороскопу радять Терезам поберегти свої сили і провести день в спілкуванні з близькими людьми. Ну а якщо ситуація вимагатиме від Терезів активності, намагатися не виявляти зайвого завзяття. Скорпіон Завтра зірки гороскопу радять Скорпіону розслабитися і як слід відпочити. Йому це просто необхідно, щоб відновити виснажений запас енергії і життєвих сил! Правда, розраховувати на розуміння оточуючих не доводиться, а значить, Скорпіону доведеться придумати, як імітувати діяльність без шкоди для себе і інших. Можливо, частину своїх обов'язків вдасться перекласти на плечі інших, а іншу і зовсім відкласти в довгу шухляду. Нехай Скорпіона завтра це не обтяжує: вже на днях він візьметься за справи з новими силами! СтрілецьЗавтра Стрільцеві необхідно здригнутися. Таке враження, що йому все байдуже! Насправді ж емоції Стрільця притупила рутина, і якщо він зуміє внести різноманітність в свої дні, то пожвавить і згаслий ентузіазм. Можливо, є сенс відкласти на час всі справи і відправитися куди-небудь на відпочинок. Або ж навпаки – взятися за новий проект, який обіцяє нові перспективи. Нехай навіть ці перспективи ясні не до кінця, завтра невелика авантюра піде Стрільцю на користь, повернувши йому свіже сприйняття «тут і зараз». КозерігЗавтра будь-який механізм, гвинтиком якого є Козеріг (будь то сім'я, робота чи щось ще), здатний раз у раз давати прикрі збої. І хоча ці збої будуть полягати переважно в дрібницях, вони можуть сильно відволікати Козерога, заважаючи зосередитися. Як результат, йому буде складно похвалитися хорошими результатами в цей день. Втім, навряд чи хто-небудь з оточуючих, навіть начальство, буде завтра очікувати від Козерога подвигів на тлі загальних пробуксували і проблем. Водолій Завтра зірки гороскопу категорично не рекомендують Водолію діяти поодинці! Це день, коли самостійно він нічого не вирішить, а якщо спробує, то результат виявиться плачевним. Так що якщо Водолій захоче вирішити завтра яке-небудь важливе питання, йому волею-неволею доведеться обговорити його з оточуючими, вислухати їхню думку, знайти компроміс. Однак результат буде вартувати витрачених зусиль: такий, здавалося б, складний шлях виявиться куди ефективніше прямого. Риби Завтра Рибам не слід лізти в авантюри – і в роботі, і в особистому житті, і в будь-яких інших справах. Скрізь, де вони хоча б трохи розраховують на удачу, їх можуть чекати збої: удача завтра візьме собі відгул. Втім, щоб уникнути неприємностей, Рибам завтра досить не ризикувати, у всьому дотримуючись перевіреного, консервативного курсу. Або зайнятися простими поточними справами: робити їх все одно колись треба, а помилки в них не дуже страшні.

Нефрит: магічні властивості каменю
Нефрит: магічні властивості каменю
Кожен дорогоцінний або напівдорогоцінний камінь має свої магічні властивості Це стосується й нефриту
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Натуральні мінерали мають виняткову силу Вони здатні посилити можливості людини та допомогти їй досягти успіху....
Як оформити робоче місце за Знаком Зодіаку, щоб досягти успіху в кар'єрі
Як оформити робоче місце за Знаком Зодіаку, щоб досягти успіху в кар'єрі
Добитися успіхів у кар'єрі здатний кожен представник зодіакального кола Візьміть на замітку корисні рекомендац....
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
1 Ви відчуваєте себе поряд з ним "як вдома"
10 слів та думок, які притягують невдачі
10 слів та думок, які притягують невдачі
Іноді, незважаючи на всі зусилля, ми не можемо досягти своєї мети Причиною цього є негативний настрій, який ми....
більше матеріалів




/-0,63131213188171-/ /-pc-/
Top