counter
Архів Повернутись назад 07 Березня 2023
7 Березня
Сонник Сон у ніч з 6 на 7 березня 2023 року: тлумачення за місячним календарем 15-та місячна доба. Почалися вони 6 березня о 16:44, а завершаться 7 березня о 18:02. Сни 15-х місячних діб можуть бути промовистими. Щоправда, покажуть вони те, що справдиться не скоро і якщо справдиться, то тільки за певних умов. Тому якщо сновидіння цієї ночі вам сподобалося, докладіть максимум зусиль для того, щоб воно стало дійсністю. Також у ніч із 6 на 7 березня можуть снитися неприємні сни. Це скаже про те, що зараз ваші внутрішні сили знаходяться в дисбалансі. Можливо, ви не вірите в себе або за щось себе докоряєте. Щоб переломити ситуацію, потрібно влаштувати собі допит із пристрастю та розставити всі крапки над "i". Жінка в ніч із понеділка на вівторок може побачити порочний зв'язок. Важливою буде її реакція на це уві сні. Так, якщо спляча була незадоволена своєю поведінкою, значить, вибір, який вона робить у реальності, правильний, але, швидше за все, їй доведеться зіткнутися із засудженням оточуючих. Якщо ж представницю прекрасної статі нічого не бентежило уві сні, значить їй нав'язують якесь рішення, яке згодом відіграє негативну роль у її житті. Чоловікові в ніч з 6 на 7 лютого може наснитися щось краще, ніж є у нього зараз (престижніший автомобіль, розкішніший будинок, красивіша супутниця). Такий сон стане сигналом: незабаром чоловік може втратити те, що у нього є. Таким сном підсвідомість натякає: час почати цінувати існуюче.
Культура Народні прикмети на 7 березня 2023 року: що не можна робити цього дня У цей день вшановується пам'ять святого Маврикія. У народі 7 березня називали Маврікієвим днем і говорили, що саме в цей час додому повертаються граки, шпаки та ластівки. За повір'ями, їх у жодному разі не можна ловити, інакше в життя може увірватися зима (тобто почнуть відбуватися погані події). Представницям прекрасної статі не можна показувати пальцем на ластівку, що пролітає. А якщо ні, то можна розгубити всю красу, попереджали прапрабабусі. 7 березня не слід спати на чужому ліжку та витиратися чужим рушником. Інакше можна притягнути до себе чужі болячки. Якщо ж доведеться ночувати не вдома, потрібно встати засвітло і вмитися ключовою водою, щоб змити весь негатив. 7 березня не слід займатися дрібною роботою, яка потребує уважності та зосередженості. За одними повір'ями, можна заробити проблеми з очима, за іншими – зіткнутися із зрадою. Молодята не повинні 7 березня спати на різних ліжках. Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою, то і осінь буде такою.
Гороскоп Любовний гороскоп на 7 березня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Якщо на вас чекає спілкування з близькими чи друзями предмета ваших почуттів, будьте милі та чарівні, закликають зірки. Інакше позитивного розвитку стосунків можна не бачити. ТЕЛЬЦІ Поруч із вами можуть опинитися суперники чи суперниці - словом, ті, хто мріятиме про руйнування ваших стосунків. Зірки закликають вас по можливості не вступати в розмови. БЛИЗНЮКИ Бійтеся своїх емоцій цього дня – вони можуть зруйнувати ваші стосунки, попереджають зірки. І радять вам якомога триматися подалі від обранця. На всякий випадок. РАКИ 7 березня друга половинка може говорити натяками. Не ігноруйте цей факт, якщо не бажаєте чергового скандалу. Зірки впевнені: у цей день ви легко читатимете між рядками. ЛЬВИ Якщо ви перебуваєте у сварці з партнером, 7 березня можете навіть не намагатися помиритися. Зірки кажуть, у цей день ваші стосунки будуть рівно такими, як мають – не більше не менше. ДІВИ Якщо кохана людина засмутить вас у цей день, не поспішайте з висновками та рухами тіла. Зірки попереджають: 7 березня вам потрібно бути вдумливим та послідовним. ТЕРЕЗИ Якщо друга половинка вимагатиме від вас неможливого, не відмовляйте їй різко. Зірки кажуть, 7 березня ви можете врятувати стосунки, якщо будете тактовними та далекоглядними. СКОРПІОНИ Улюблена людина цього вівторка може вас розчарувати. Але ваша реакція буде ґрунтуватися на ваших очікуваннях, а не на об'єктивних досягненнях обранця. Тож не поспішайте із заявами. СТРІЛЬЦІ Якщо ви перебуваєте в пошуках пари, цей день буде створений для вас. Не відмовляйтеся від жодного спілкування з представниками протилежної статі - можливо, ваша половинка ходить десь поруч. КОЗЕРІГИ Якщо кохана людина буде негативно налаштована цього дня, постарайтеся дати їй спокій. Не випитуйте і не випитуйте - 7 березня він має сам дозріти для одкровень. ВОДОЛІЇ Друга половинка може підкласти вам свиню своїми порадами чи діями. Зірки закликають вас коректно відмовити їй 7 березня. Інакше постраждає не лише справа, а й стосунки. РИБИ Якщо на вас чекає серйозна розмова з партнером, готуйтеся не тільки слухати, а й чути, спостерігати, придивлятися. Зірки кажуть, вся сіль буде у тому, що залишилося за кадром.
Гороскоп Гороскоп на 7 березня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ 7 березня Овни мають виявити гостинність, кажуть зірки. Якщо настрою приймати людей у своєму домі не буде, то виявите хоч би до них доброзичливість. ТЕЛЬЦІ Тільцям 7 березня треба бути напоготові. Зірки кажуть, ви можете зіткнутися з підступністю та зрадою. Краще не відверті ні з ким цього вівторка. БЛИЗНЮКИ Близнюкам треба буде почекати з рішучими діями. Зірки попереджають: цього вівторка ви можете "крокувати" не в той бік. РАКИ Раки 7 березня мають бути обережними і в міру цікавими. Зірки радять вам цього вівторка не упускати жодної деталі, інакше ініціатива спливе у вас з рук. ЛЬВИ Леви можуть розслабитися цього вівторка. Зірки кажуть, 7 березня все йтиме своєю чергою, незалежно від ваших зусиль. Тож збережіть ресурси. ДІВИ Дівам знадобиться їхнє почуття гумору, кажуть зірки. Не всі події цього вівторка вам потішать. Але якщо почнете питися негативом, його стане тільки більше. ТЕРЕЗИ 7 березня Терези можуть опинитися між двома вогнями. Зірки закликають вас "міксувати" мудрість та досвід. Тоді вдасться зробити правильний вибір. СКОРПІОНИ 7 березня Скорпіонам може знадобитися трохи більше терпіння, ніж зазвичай. Зірки радять вам розбудити свою толерантність із самого ранку – необхідність у ній може виникнути раптово. СТРІЛЬЦІ У Стрільців очікується насичений день, кажуть зірки. І попереджають: якщо довго розгойдуватиметеся - і половини (можливо, найважливішої) не встигнете. КОЗЕРІГИ Козерога в цей день може зіткнутися з нерозумінням з боку близьких. Сильно переживати з цього приводу і приймати поспішні рішення не варто - усьому свого часу, нагадують зірки. ВОДОЛІЇ 7 березня Водолії мають ухвалити якесь важливе рішення. Зірки закликають вас не слухати оточуючих. Навіть тих, що бажають вам добра. Цього дня вся надія має бути лише на інтуїцію. РИБИ 7 березня Рибам потрібно буде звернути увагу на слова оточуючих. Особливо невисловлені. Зірки кажуть, читання між рядками буде вашим головним козирем цього дня.
Здоров`я Як зберегти енергію на весь день Екстрасенси діляться секретами збереження енергії та життєвих сил на весь день. Брак енергії для багатьох людей зараз є великою проблемою. Втома під кінець робочого дня – це не нормально. Людина має великий енергетичний потенціал, тільки не завжди вміє ним користуватися. Екстрасенси дають рекомендації, як правильно поводитися, щоб енергія зберігалася на весь день. Від ранку залежить те, яким буде весь день, тому в цей час доби необхідно зарядитись енергією. Прокинувшись, не варто ні з ким розпочинати розмову хоча б хвилин на п'ять. Мовчання вранці наділяє людину спокоєм і умиротворенням, дозволяє стати споглядачем та мислителем. Вранці можуть відвідати найрозумніші ідеї та вирішити скрутні питання. Вставати з ліжка треба збоку, а не спиною, інакше всі сили, даровані вночі, покинуть людину. Вставши з ліжка, необхідно відразу провітрити кімнату. Для цього найкраще відкрити кватирку чи вікно. Свіже повітря розвіє залишки сну і допоможе зарядитись бадьорістю. Умивати обличчя необхідно крижаною водою. Це не тільки додасть енергії, але сприятливо позначиться на здоров'ї шкіри обличчя. Вода очистить від тривожних і непотрібних думок та звільнить місце для нових ідей та задумів. Ідучи вулицею, не варто заглядати випадковим перехожим у вічі, інакше можна несподівано втомитися. Оглядатись на перехожих теж не рекомендується. Від цього можна втратити енергію. Якщо намітилася важлива зустріч або переговори, необхідно взяти з собою гострий талісман. Їм може стати простий олівець чи кулькова ручка. Гострокінцевий предмет наділяє людину здатністю концентруватися на потрібній думці, розуміти в потрібному руслі і швидко приймати рішення. Якщо попереду очікується подія, яка викликає страх чи невпевненість, то потрібно намалювати на будь-якій поверхні чи аркуші паперу коло з точкою у центрі. Це символ захисту, який допоможе наполягти на своєму, додасть сил для боротьби та прискорить успіх. Вечір дано людям для роздумів та відпочинку. Так що не слід починати прибирання в цей час доби. Не варто з'ясовувати стосунки та лаятися після заходу Сонця, інакше конфлікт продовжиться і наступного дня. Перед сном необхідно позбутися всіх негативних думок і тривог, забути про суєту. Щоб уві сні набратися сил і енергії на наступний день, необхідно запалити свічку і кілька хвилин уважно дивитися на її полум'я. Щоб сили добра не залишали спальню, потрібно на ніч включити нічник чи лампу, але світло не повинне бути різким. Це допоможе розслабитися та спокійно заснути.
Дозвілля Як залучити удачу по днях тижня. Вівторок Екстрасенси стверджують, що будь-який день може бути вдалим. Просто для того, щоб залучити Фортуну, необхідно знати специфіку кожного дня тижня і дотримуватися деяких простих правил. Вівторок керується Марсом. За словами екстрасенсів, цього дня люди стають агресивними, різкими та імпульсивними. Екстрасенс рекомендує уникати у вівторок конфліктних ситуацій та суперечок. А ось для рішучих дій і вчинків цей день підійде якраз. Можна зробити те, що давно відкладалося в довгу скриньку: йти розмовляти з начальством про підвищення, зізнатися в почуттях коханій людині та залагодити будь-яку проблему, яка потребує рішучості. Успіх принесе цього дня все, що буде зроблено під впливом внутрішніх імпульсів та бажань. Вівторок принесе успіх і тим, хто цього дня забажає щось змінити у своєму житті. Щоб дізнатися рекомендації щодо залучення успіху в інші дні тижня перейдіть за посиланнями, що ми залишимо нижче: Як залучити удачу по днях тижня. Понеділок Як залучити удачу по днях тижня. Вівторок Як залучити удачу по днях тижня. Середа Як залучити удачу по днях тижня. Четвер Як залучити удачу по днях тижня. П'ятниця Як залучити удачу по днях тижня. Субота Як залучити удачу по днях тижня. Воскресіння
Суспільство Народні прикмети: 7 березня. Не робіть цього у Маврикиєв день, якщо хочете бути здоровим та щасливим Згідно з релігійними канонами, 7 березня церква вшановує пам'ять святих мучеників Маврикія та Афанасія. У народному календарі дату прозвали «Маврікієвим днем» Історія свята Святий Маврикій жив у III-IV століттях у сирійському місті Апамеї. Він був воєначальником і таємно сповідував християнство. Коли в місті почалися переслідування послідовників нової віри, Маврикія разом із сином привели на суд. Вони обоє відмовилися зректися віри і повернутися в язичництво, за що їх засудили до тортур. Стійко перенісши всі муки, вони померли і були з почестями поховані. Частинки мощів згодом було перенесено на Кіпр. У цей день, складно сказати чому, наші предки очікували на повернення граків та інших перелітних птахів саме 7 березня. Особливо вшановували ранніх ластівок. Адже вважалося, що ці пташки несуть теплу весну на своїх крилах. Студеної погоди вже зовсім не боялися, тому говорили так: «Мороз скрипить на Маврикія, але вже не заморожує». Що можна робити в день Маврики: У цей час традиційно готували чорну юшку — рибу варили в огірковому розсолі з додаванням прянощів. Також бажано запам'ятати сон, що приснився на 7 березня. Вважалося, що він обов'язково здійсниться протягом півроку. 7 березня особливо стежили за птахами, які починали повертатися із теплих країв. Вважалося, що першим у сім'ї побачити, як граки в'ють гнізда — хороший знак, що обіцяє цій людині несподіване щастя. Птахів, що прилетіли, обов'язково підгодовували, щоб у будинок прийшов достаток. Цікаве повір'я: якщо дівчині чи жінці довелося побачити першу цього року ластівку, їй слід було вмити обличчя та обтерти руки молоком. Це робилося для того, щоб зберегти здоров'я, красу, молодість. Окрім того, від цього дня селяни починали вивозити гній на поля, активно готувалися до сільськогосподарських робіт. Жінки займалися посівом капусти та гороху. Вважалося, що ранній засів убереже рослини від нападів шкідників у період зав'язі. Вмивалися ранковою росою або талим снігом, щоби врожай видався багатим. Іноді читали спеціальні змови. Що не можна робити у Маврикієв день Перша та найголовніша заборона 7 березня — ворожба або просто ворожіння на кохання та проведення магічних ритуалів. Вважалося, що той, хто не послухається, прирече рідних та близьких на хвороби та страждання. Окрім того, цього дня заборонялося займатися домашніми справами. Так, якщо господиня приступить до прасування або прання — опиниться в ситуації «м'яко стеле, та жорстко спати». Вишивку та рукоділля теж відкладали. Особливо суворо дотримувалася заборона на миття та прибирання підлог, щоб ненароком не викиди з дому щастя.  Важливо також не витиратися чужим рушником. Батьки остерігалися: можна забрати собі його негативну енергію. Народні прикмети у Маврикіїв день Приліт граків та ластівок - до справжнього тепла. Голуби розбуркувалися голосніше звичайного? Отже, різко потеплішає. Осінь видасться сонячною та погожею, якщо 7 березня сухо. Дощове та сире літо обіцяють тумани, що прийшли цього дня. Схід видався золотистим чи світло-рожевим? Найближчими днями будуть погожими. Якщо на Маврикія сонце вже відчутно припікає, то літо видасться зеленим. 7-го числа почалася хуртовина або, як і раніше, зав'яже? Бути затяжною весною. Небо чисте, але сонце світить неяскраво? Наближається похолодання з рясним опадом. Кучові хмари високо, затягли небо і нікуди не пливуть — найближчими днями видадуться погожими.
Дозвілля 10 популярних прикмет: значення та походження Багато хто з нас вважає, що всі прикмети та забобони — це пережиток минулого. Однак ми досі лякаємося чорних кішок на дорогах та розбитих дзеркал. Розглянемо найвідоміші прикмети та їх значення. Ймовірно, після цього ви зможете відповісти на запитання: чи варто вірити у прикмети? Чому не можна відзначати 40 років? Витоки цієї прикмети тягнуться з часів Київської Русі. У давні віки було прийнято перевіряти поховану людину через сорок днів на нетлінність. У зв'язку з цим число 40 увійшло у повсякденне життя з особливим містичним значенням. А якщо вірити езотерикам, то 40 є числом смерті та відповідає у ворожіннях на Таро карті «Смерть». Вважається, що якщо людина відзначить своє сорокаріччя, то приверне до себе лихо. Чому не можна дарувати годинник? Дарити годинник — погана прикмета. Це забобон прийшов до нас із Стародавнього Китаю. Жителі цієї країни досі вважають, що подарований годинник є запрошенням на свій похорон, і вони відлічуватимуть хвилини до смерті подарунка такого презенту. Чому не можна виносити ввечері сміття з дому? Згідно з народною прикметою, ті, хто виносить сміття з дому після заходу Сонця, стануть жертвами пліток і пересудів. Значення цієї прикмети та її походження невідоме. Є думка, що люди, які виносили сміття у темряві, щось приховували. Цікаві сусіди все бачили і починали будувати домисли з приводу вмісту відра для сміття: адже неспроста людина виносить сміття в темний час доби! До чого б'ється посуд? Багато хто вважає, що розбитий посуд — це погана прикмета. Однак, це не так. Стародавні китайці вірили, що якщо розбилася, наприклад, чашка, то вона накопичила в собі багато негативної енергії і розбилася від того, що більше не може витримувати натиск негативних емоцій. Розбитий посуд необхідно відразу зібрати та викинути подалі від будинку. До чого свербить ліва долоня? У народі кажуть, що якщо свербить ліва долоня, то це до грошового прибутку. Якщо свербить права долоня, то доведеться, навпаки, віддавати гроші. Вважається, що ліва долоня — беруча, а права — дає. Так що якщо ви хочете залучити гроші, то частіше чухайте ліву долоньку, тоді прибуток сам до вас потягнеться. Розсипати сіль — до сварки? Існує народна прикмета, яка свідчить: розсипав сіль — чекай на сварки. Ця старовинна прикмета виникла за часів, коли сіль вважалася делікатесом. Її підносили до столу лише на свята, бо вона дуже дорого коштувала. Якщо хтось розсипав сіль, його сильно лаяли за це і навіть могли побити. Розбити дзеркало — до горя? Походження та значення цієї прикмети прийшло до нас із стародавнього вчення фен-шуй. Дзеркало, згідно з китайською мудрістю, є індикатором атмосфери в будинку. Якщо воно розбилося, значить, у будинку накопичилося багато негативної енергії. Вважається, що якщо розбити дзеркало, то на тебе чекає сім років невдач. Цього наслідку можна уникнути, якщо не дивитися на уламки, швидко їх зібрати та викинути подалі від дому. Одягнути одяг навиворіт — до біди? Вважається, що одягнений навиворіт одяг притягне неприємності. У давнину одяг навиворіт одягали юродиві. Тому значення цієї прикмети цілком обґрунтоване: одяг навиворіт — ознака невдачливої, хворої та бідної людини. Чому не можна їсти з ножа? Згідно з цією народною прикметою, є з ножа — отже, заряджатися негативною енергетикою. Ножі з давніх-давен були призначені для полювання і війни, тому якщо ви вирішили поїсти з ножа, то це зробить вас агресивним, злим і дратівливим. Чому не можна фотографувати сплячих? Значення цієї прикмети так досі до кінця не розгадано. Багато хто стверджує, що не можна фотографувати сплячих лише тому, що уві сні душа людини залишає його тіло, а на знімку вона вийде в цьому випадку без душі, що може завдати їй шкоди.
Культура Народні прикмети: якщо з'явилися павуки у квартирі Багато людей, побачивши павука у себе вдома, зазнають страху і жах. Нелюбов до цих комах швидше за все приходить із дитинства. У багатьох казках та легендах павуки тісно пов'язані з нечистою силою, лиходіями. Їх асоціюють з темними підвалами, комірками та підземеллями. Але чи варто боятись цих маленьких комах, і що означає поява павука в будинку? Для цього звернемося до народним прикметам та забобонам. Якщо павук з'явився у квартирі Побачити павука вдома вважається гарною прикметою. Поява цієї комахи обіцяє швидкий успіх і процвітання. Якщо павучок упав вам на голову, не бійтеся — це знак того, що скоро у вас з'явиться несподіваний грошовий прибуток. Також прибуток обіцяє і випадкове падіння павука на руку. Це знак того, що скоро гроші самі йтимуть до рук. Якщо ви бачите, як поряд з вами павук спускається павутинням, то це теж гарна прикмета, що означає добрі звістки. За іншою версією павук на павутинні обіцяє приїзд гостей. Для того, щоб дізнатися точне передбачення, необхідно взяти павутинку в руку і сказати: Павучок-павучок, вгору до гостей, вниз до вістей. Якщо павук починав підніматися вгору павутинням, то чекайте на гостей, якщо вниз — чекайте на новини. Погані прикмети для павуків У більшості випадків павуки приносять добрі пророкування. Але є й погані прикмети щодо цих комах. Побачили павука вночі — чекайте на неприємності. Якщо павук сплев павутину над ліжком, це означає, що людину спіткають невдачі чи хвороби. Поганою прикметою вважається вбити павука. Але також є версія, що вбиваючи цієї комахи, позбавляєшся сорока гріхів. Але за це платиш певну ціну. Наприклад, спокута гріхів наступала лише внаслідок нещастя в житті. хвороби, втрати тощо.
Культура Як позбутися страху: народні поради Страх — потужна емоція із негативною програмою. В одну мить людина може втратити радість життя і стати рабом похмурих переживань. Дізнайтеся, як народні цілителі проганяли страх та повертали смак до життя. Механізм виникнення страху вбудований у психологію людини від природи. У давнину цей корисний інстинкт дозволяв людям вижити, але потім перетворився на справжнє покарання. У селах народні цілителі проводили ритуали позбавлення людей безпричинних страхів і прописували їм заспокійливі трав'яні збори. Деякі з цих рецептів є актуальними досі. Зміцнюємо нерви за порадами народних цілителів Народні поради рекомендують провести курс очищаючих обрядів, оскільки на думку більшості цілителів негативні емоції є причиною пристріту або псування. Потрібно щодня розпочинати день із обливання замовленою водою. Наберіть у ємність воду з приємною для вас температурою, тричі перехрестіть і прочитайте змову: Тіло вмиваю, псую-пристріт проганяю. Свята води, змий мої страхи, біди, нещастя. Амінь». Потім окотіть себе водою і перехреститеся три рази, не витираючись. Після цього тричі протягом дня слід приймати трав'яний настій. Дві столові ложки меліси залити двома склянками окропу, настояти годину та приймати по півсклянки перед їжею. Проганяємо погані думки Якщо вас переслідують погані думки і не залишає занепокоєння, можливо на вас накладений пристріт. Для його нейтралізації добре допоможуть народні поради щодо візуалізації страху. Візьміть хлібний житній м'якуш і починайте повільно скочувати в кульку. При цьому уявляйте, як у нього збираються всі ваші страхи, дратівливість та зневіра. Потім покладіть кульку з хліба на скляну тацю і залиште на 24 години. За цей час у ньому сконцентрується негативна енергія. Тепер візьміть сірники і починайте обпалювати хліб, щоб страхи згоріли. Після завершення процедури загорніть м'якуш у папірець із намальованими трьома хрестами та винесіть з дому. Як упоратися зі страхом смерті Такий різновид тривожного стану в науці називається танатофобія, а цілителі відносять до ознак наведеної псування на смерть. Без видимої причини людина починає постійно розмірковувати про неминучу смерть, ігноруючи радість життя. Розвивається безсоння та нервове виснаження, що може призвести до суїцидальних бажань. Народна медицина направляє людей з такими проблемами до медіумів та екстрасенсів, щоб зняти псування. Але це можна здійснити самостійно. Непоганий результат принесе сила цілющих рослин. Трав'яний збір надасть життєвої сили і нейтралізує негативну енергетику. У ступці розтерти одну столову ложку висушених плодів глоду, 3 ложки червоної калини, додати щіпку м'яти і залити літром окропу. Настояти протягом години та пити настій протягом дня.
Дозвілля Ворожіння на майбутнє: три способи дізнатися про долю Більшість людей хочуть дізнатися про свою долю. Однак не всім відкривається інформація про майбутнє. Щоб дізнатися справжню правду про те, що на вас чекає, зовсім не обов'язково мати незвичайні здібності. Проте ви повинні використовувати ворожіння за всіма правилами магії, інакше передбачення не буде правдивим і може ввести вас в оману. Як же дізнатися про своє майбутнє? Для цього можна використовувати найстародавніші ворожіння, які допоможуть вам відкрити завісу таємниці. Одна з найправдивіших ворожінь – це ворожіння по тіні. Для того, щоб дізнатися про майбутнє, необхідно взяти аркуш паперу або газети, зім'яти його в грудку і покласти на плоску тарілку або тацю. Потім грудку паперу потрібно підпалити і піднести до стіни. Папір горітиме, а на стіні ви зможете побачити тінь того, що на вас чекає. Саме за контурами на стіні і можна визначити своє майбутнє. Достатньо включити свою фантазію, і ви побачите, як щось безформне поступово перетворюється на фігуру. Цей спосіб гадання найкраще використовувати після заходу Сонця, щоб у приміщенні було темно, і ви змогли б чітко побачити контури на стіні. Ворожіння маятником використовувалося ще в стародавньому Єгипті, особливо жінками. Цей спосіб ворожіння краще використовувати для того, щоб дізнатися відповідь на питання, що цікавить. Як маятник можна використовувати будь-який ланцюжок або шнурок. На один кінець підвішується вантаж. Досвідчені екстрасенси використовують камінь кварцу. Замість нього можна використати все, що завгодно. Найголовніше, щоб ця річ мала до вас безпосереднє відношення. Після того, як ви звели маятник, можна приступати до ворожіння. Засвітіть дві свічки і налаштуйтеся на думку, що хвилює вас. Необхідно сформулювати чітке питання, відповідь на якій звучало б або так, або ні. Візьміть маятник у ліву руку і повторіть своє питання вголос. Постарайтеся тримати маятник рівно, щоб ваша рука не впливала на його рух. Після питання уважно спостерігайте за коливаннями маятника. Якщо він починає рухатися зі сходу на захід або із заходу на схід – відповідь негативна. Якщо він вагається з півночі на південь або з півдня на північ – відповідь позитивна. Буває так, що маятник починає обертатися. Якщо він обертається за годинниковою стрілкою, то відповідь так, якщо проти - ні. Якщо він раптом зупинився, або взагалі не почав рухатися, спробуйте трохи переформулювати своє питання. Існує ще одне ворожіння – по аркушах паперу. Візьміть аркуш паперу, розріжте на кілька невеликих смужок. На кожній смужці напишіть питання, що вас цікавить. Єдина умова: як і в попередньому варіанті ворожіння, питання має бути написане так, щоб на нього можна було б відповісти чи так, чи ні. Таким чином має вийти, що на кожній смужці окреме питання. Візьміть ємність середнього розміру з водою і опустіть смужки паперу на дно ємності. Тепер стежте за смужками паперу. Вони мають спливати. Візьміть перший спливлий аркуш паперу. Питання, яке було написано буде ствердним. Виходить, що те питання, яке першим опиниться на поверхні води, матиме позитивну відповідь. Це гадання можна також використовувати трохи інакше. На аркушах паперу замість питань можна написати ваші бажання. Відповідно, перше сплине бажання здійсниться незабаром. Безкоштовних ворожінь існує безліч. Всі вони по-своєму гарні, але у різних ракурсах розкривають нам майбутнє. Трапляється, що ворожіння не справджуються, або в самому процесі ви не змогли ясно побачити своє майбутнє. Не означає, що обраний вами спосіб передбачення неправильний і неточний. Просто, можливо, ви вибрали не той день для ворожіння, не дотримувалися правил або не налаштувалися на ритуал. Якщо гадати так, як гадали наші пращури, то все вийде, і ви зможете дізнатися про своє майбутнє.

Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів




/-0,32611513137817-/ /-pc-/
Top