counter
Архів Повернутись назад 07 Лютого 2023
7 Лютого
Сонник Сон у ніч з 6 на 7 лютого 2023 року: тлумачення за місячним календарем 17-а місячна доба. Почалися вони 6 лютого о 17:41, а завершаться 7 лютого о 18:57. Сни, побачені в ніч 17-ї місячної доби, пов'язані з жіночою енергією, тому на сновидіння цієї ночі потрібно звернути увагу насамперед представницям прекрасної статі. Так, якщо картини уві сні були приємними, значить, насправді проблем із супутниками немає або вони не настільки глобальні, як здаються. Якщо сновидіння цієї ночі були страшними – готуйтеся до серйозних змін у особистому житті. Щоб не опинитися у розбитого корита, потрібно подбати про гармонію у стосунках. Причому зараз ви можете це зробити - є і сили, і можливості. Залишилося тільки здобути бажання. Якщо жінці в ніч з 6 на 7 січня привидиться безліч докучливих комах або агресивних тварин, це стане попередженням: можливо, скоро вона зіткнеться з наклепом або плітками. Потрібно бути максимально обережним з одкровеннями в компанії представниць своєї статі. Чоловікам цієї ночі може нічого не снитися. Це буде добрим сигналом. Відсутність сновидінь у ніч з понеділка на вівторок скаже про те, що організм чоловіка зараз відпочиває і дуже скоро буде готовий до нових звершень.
Гороскоп Любовний гороскоп на 7 лютого 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Зірки закликають вас у цей день не йти на поводу у другої половинки, навіть якщо вона благатиме вас про це. Якщо виявите малодушність (що взагалі-то не у ваших звичках), потім будете шкодувати про це. ТЕЛЬЦІ Якщо у вас планується серйозна розмова з предметом ваших почуттів, підготуйтеся до нього заздалегідь. Про всяк випадок потрібно підготувати відразу кілька варіантів розвитку подій. БЛИЗНЮКИ Цього дня вам потрібно у всьому радитись із коханою людиною. Зірки попереджають: якщо ви вирішите проявити самостійність, то в результаті доведеться все починати спочатку. РАКИ Зірки попереджають: якщо 7 лютого ви пообіцяєте коханій людині те, що апріорі виконати не можете, гірше буде лише вам. ЛЬВИ Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, то цього дня вам потрібно бути максимально тактовним, кажуть зірки. Якщо 7 лютого ви намагатиметеся взяти фортецю нахрапом, можете зруйнувати її вщент. ДІВИ 7 лютого друга половинка має бути поруч із вами. Зірки кажуть, цього вівторка вона зможе вам допомогти. Щоправда, для цього вам доведеться приглушити голос свого его. ТЕРЕЗИ Постарайтеся цього дня не активувати у любовних питаннях, радять зірки. Результат виявиться слабким - енергії витратиться маса. СКОРПІОНИ Зірки радять вам цього вівторка не приймати відмову від представників протилежної статі близько до серця. 7 лютого вам потрібно зберегти обличчя у будь-якому випадку. Особливо в тому, якщо ви опинитеся у нього на очах. СТРІЛЬЦІ Якщо друга половинка потребуватиме вашої допомоги, зробіть усе, щоб вона не відчувала себе належною. Зірки попереджають: інакше гріш ціна буде вашій підтримці. КОЗЕРІГИ Цього дня ви можете зрозуміти щось важливе, пов'язане з партнером. Навіть якщо вам не захочеться вірити своїм почуттям, розплющити очі врешті-решт доведеться. Найкраще це зробити 7 лютого. ВОДОЛІЇ Якщо друга половинка попросить вас взяти відповідальність на себе, поставтеся до цього прохання максимально серйозно. Зірки попереджають: інакше ви можете зіпсувати стосунки. РИБИ Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, цього вівторка ризикуєте налякати всіх потенційних партнерів. Зірки закликають вас 7 лютого бути м'яким та пухнастим.
Гороскоп Гороскоп на 7 лютого 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Овни повинні будуть від чогось відмовитися цього дня, кажуть зірки. І закликають вас бути 7 лютого не просто жорстким, а залізобетонним. Тільки тоді вдасться вийти із ситуації переможцем. ТЕЛЬЦІ Експромт 7 лютого може зіграти злий жарт із Тельцями. Зірки радять вам підготуватися до цього дня добре і в жодному разі не поспішати. БЛИЗНЮКИ 7 лютого Близнюкам потрібно буде з одного боку діяти сміливо, а з іншого – з оглядкою. Цього вівторка вам необхідно буде знайти золоту середину, щоб і завдання виконати, і нікого не підставити. РАКИ Якщо 7 лютого Раки вирішать стрибнути вище голови, то ризикують сильно обпектися вдаритися. Зірки кажуть, цього дня вам потрібно робити тільки те, на що у вас вистачить сил. ЛЬВИ 7 лютого Леви мають бути м'якшими з оточуючими. І справа навіть не в тому, що вони на це заслуговують. Є небезпека, що ви перегнете ціпок, попереджають зірки. ДІВИ Діви мають довіритися оточуючим, кажуть зірки. Якщо ви вирішите робити все поодинці, можете не розраховувати на швидкий фінал. ТЕРЕЗИ 7 лютого Терезам потрібно буде поберегтися. Зірки попереджають: якщо вирішите збільшити навантаження, ризикуєте і із завданнями не впоратися, і здоров'я підірвати. СКОРПІОНИ 7 лютого Скорпіони можуть бути надмірно самокритичними. І саме це зіпсує всю справу. Зірки закликають вас не забувати себе хвалити. Хоча б час від часу. СТРІЛЬЦІ Стрільці цього вівторка повинні будуть виступити як вчитель. Зірки закликають вас до одного: дотримуватися спокою. Інакше від вашого наставництва 7 лютого толку не буде. КОЗЕРІГИ Козероги мають у цей день виявити лояльність до підлеглих чи молодших родичів. Зірки кажуть, 7 лютого пряник буде набагато дієвішим, ніж батіг. ВОДОЛІЇ 7 лютого Водолії мають діяти максимально обережно. Зірки попереджають: цього вівторка від ваших дій може постраждати чиєсь благополуччя. РИБИ 7 лютого Риби повинні бути милі, тактовні та запобіжні. Навіть якщо захочеться рвати та метати. Зірки кажуть, цей день може перевіряти вас на міцність – не підведіть.
Суспільство 7 лютого: Григор'єв день. Що можна і не можна робити за народними прикметами 7 лютого православна церква вшановує пам'ять Святителя Григорія Богослова, архієпископа Константинопольського (398). Святий Григорій отримав прізвисько Богослов за свої численні богословські твори.   Цікаво походження народної назви свята: «Григорій», «Григорій Богослов», «Григорій-веснопоказник», «Зимоуказчик». Григор'єв день у народному календарі слідував за Аксинним. Аксінин день назвали Ксенія Півзимниця, оскільки на нього відзначалася середина зими. А на Григорія можна було очікувати повороту до весни, тому він отримав у народі назву Григорій Весноуказатель. Селяни говорили: «Аксінья Григорія квапить, щоб весну не впустив, сонечко на даху посадив». З точки зору погоди на цей день у народному календарі є одним із найцікавіших. Якщо більшість інших днів прикмети дозволяли передбачити погоду на місяць, максимум — на сезон уперед, то на Григорія можна було зазирнути набагато далі у майбутнє. За погодою на Григорія передбачали погоду наступної зими: погода до полудня говорила, якою буде перша половина наступної зими. Відповідно, погода у другій половині дня передбачала погоду на другу половину наступної зими. У російських селах на Григорія належало згадувати про зроблені іншими добрими справами і самим робити добрі вчинки. Однак про власні добрі справи розповідати не слід: творити добро треба було від щирого серця і заради власної душі, а Господь і так бачить усі добрі справи. Торговці цього дня носили з собою припасований заздалегідь заговорений шматочок цукру. Вважалося, що це обіцяє успіх у комерції. 7 лютого небажано було плюватися, лаятися, стригти волосся та нігті. За повір'ям, хто в цей день плюне собі під ноги, той не матиме вдалої дороги. А ось ненароком розлите молоко цього дня обіцяє довгу радість. Народні прикмети на 7 лютого Якщо сніг випав, то наступна зима прийде пізно. Сільний сніг у цей день означає, що осінь буде ранньою. Синиця співає – до швидких морозів. Квіти, подаровані жінці у Григор'єв день, приносять щастя. Потрібно бути акуратним зі словами. Сказане цього дня здійснюється. Хто плюне собі під ноги, той не матиме вдалого шляху.  Ненавмисно розлите молоко обіцяє довгу радість. Якщо корова спить рогами до дверей, це означає, що її наврочили. Знімають пристріт так: підходять до корови з правого боку і правою рукою обтирають їй голову, примовляючи: Від кого на роги занесло, На те щоб порчу віднесло. Ключ, замок, язик. Амінь. Амінь. Амінь.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 349-го дня війни 7 лютого 2023 року Оперативна інформація станом на 06.00 07.02.2023 щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася триста сорок дев’ята доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом минулої доби противник завдав 6 ракетних та 24 авіаційних удари. Здійснив 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільних об’єктах Харківської, Донецької, Дніпропетровської та Херсонської областей, є жертви серед цивільного населення. Високою залишається загроза подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України. Противник продовжує проводити перегрупування на окремих напрямках. Основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Новоселівське, Кремінна і Діброва Луганської області та Верхньокам’янське, Веселе, Залізнянське, Красна Гора, Бахмут, Іванівське і Парасковіївка Донецької області. Волинський, Поліський, Сіверський та Слобожанський напрямки наступальних угруповань противника не виявлено. В той же час, обстрілів зазнали райони населених пунктів Попівка і Олександрівка Сумської області та Стрілеча, Глибоке, Красне, Гатище, Вовчанськ і Дворічна - Харківської. Куп’янський напрямок ворог обстріляв з танків, мінометів та артилерії райони населених пунктів Іванівка, Кучерівка, Кислівка та Котлярівка на Харківщині, а також Новоселівське і Стельмахівка Луганської області. Лиманський напрямок вогневого впливу зазнали Терни Донецької області та Площанка, Червонопопівка, Кремінна і Діброва на Луганщині. Бахмутський напрямок під ворожий вогонь потрапили Спірне, Берестове, Білогорівка, Красна Гора, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка та Озарянівка. Авдіївський напрямок вогневого ураження зазнали Авдіївка, Первомайське, Невельське, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка, Побєда та Новомихайлівка. Новопавлівський напрямок ворожі обстріли зафіксовано по Вугледару, Пречистівці, Золотій Ниві та Нескучному Донецької області. Запорізький напрямок обстріляно райони 23 населених пунктів, зокрема, Новопіль, Ольгівське, Гуляйполе, Чарівне, Мала Токмачка, Степове на Запоріжжі та Великомихайлівка Дніпропетровської області. Херсонський напрямок мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони 19 населених пунктів. Серед них - Гола Пристань, Золота Балка, Качкарівка, Милове, Антонівка та Херсон. Окупанти продовжують зазнавати втрат. Для реабілітації поранених та прикриваючись цивільними, противник облаштував черговий військовий шпиталь у Херсонській області. На першому поверсі Каїрського психоневрологічного будинку-інтернату розмістили військовослужбовців збройних сил російської федерації, а цивільних пацієнтів - перевели на інші поверхи. Медичне обладнання окупанти вилучили та перевезли з районної лікарні населеного пункту Велика Лепетиха. Авіація Сил оборони протягом доби завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу і військової техніки окупантів та 2 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів. А наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 8 районів зосередження живої сили противника. Вірте у Збройні Сили! Разом до перемоги! Слава Україні!
Дозвілля Практики, які допомагають почути внутрішній голос Чути внутрішній голос просто необхідно. Це важливо вміти робити у складних життєвих ситуаціях, коли логіка та розум просто безсилі. Внутрішній голос вкрай необхідний кожному з нас, тому наведені нижче практики вам точно будуть корисні. Багато хто говорить про те, що людина повинна навчитися довіряти внутрішньому голосу. Щоб навчитися йому довіряти, потрібно спочатку навчитися його чути. Зробити це не так вже й складно, так що намагайтеся користуватися наведеними нижче порадами. Внутрішній голос — це не просто інтуїція Інтуїція — це коли людина має велику кількість знань, тому в процесі прийняття рішень вона може сумніватися в чомусь, причому досить точно визначати той момент, у якому вона щось упускає. Інакше кажучи, інтуїція є наслідком високого інтелекту та володіння великим життєвим досвідом. З цієї причини інтуїція частіше дуже добре розвинена у людей старших за тридцять. Внутрішній голос — це щось дуже схоже на інтуїцію, але має зовсім іншу природу. Люди часто плутають ці поняття. Якщо інтуїція працює постійно, то внутрішній голос із нами говорить не так часто. Це можна порівняти з якоюсь нав'язливою думкою. Іноді нам здається, що треба вчинити всупереч своїм правилам, незважаючи на те, що все вказує на протилежне. Саме це і може бути тим самим внутрішнім голосом. Також він проявляється і трохи інакше. Наприклад, дуже довгий час вас переслідує та сама думка, або якесь дивне почуття, відчуття. Щоб голос прокидався якомога частіше, нам необхідно встановити щільний контакт із Всесвітом. Зробити це можна, настроївшись на потрібну хвилю. У цьому вам допоможуть спеціальні практики, описані далі. Що зробити, щоб частіше чути внутрішній голос Медитації. Сучасній людині дуже складно буває настроїтись на потрібну хвилю. Ми всі набагато гірше відчуваємо свій внутрішній голос, бо не можемо сфокусуватись на відчуттях. Ми надто занурені у процес взаємодії з навколишнім світом. Щоб це виправити, потрібно якнайчастіше медитувати — мінімум щодня. Виберіть час, щоб навчитися цьому. Не важливо, чи маєте ви якийсь досвід медитацій чи ні, але вам варто спробувати наступну методику. Потрібно абстрагуватися від навколишнього середовища, думок, звуків, запахів. Зробити це найлегше вдома. Розслабтеся та відкиньте все непотрібне. Під час занурення всередину за допомогою глибокого дихання уявіть, що ви безтілесні, безтілесні, а ваша оболонка, звана тілом, починає пропускати крізь себе енергетичні потоки Всесвіту. Спробуйте в такі миті взагалі не думати ні про що, а потім сфокусуватися на відчуттях — температурі повітря, одязі, запахах тощо. Можна піти трохи іншим шляхом. Уявіть місце, де відчуваєте себе спокійно і безпечно. Образи у вашій голові мають бути максимально детальними та барвистими. 5-10 хвилин подібних практик на день буде достатньо для того, щоб пробудити внутрішній голос. Другий спосіб — ведення щоденника. Щоб краще чути внутрішній голос, заведіть так званий "інтуїтивний щоденник". Для цього підійде звичайнісінький паперовий блокнот або нотатки на смартфоні. Записуйте там усі моменти, у які вам допомагав внутрішній голос і описуйте відчуття, які передували моменту усвідомлення того, як потрібно вчинити в тій чи іншій ситуації. Так ви зможете наочно дати собі зрозуміти, як і коли потрібно прислухатися до внутрішнього голосу. Ведення щоденника дозволить визначити найпростіший і найпоширеніший спосіб вищої інтуїції зв'язатися з вами. Багато експертів вважають, що це дійсно допомагає краще розуміти силу своїх думок та формувати більш потужний зв'язок із Всесвітом.
Суспільство Погода на 7 лютого 2023 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде непогожою, то й осінь буде такою. Також пращури помітили: якщо 7 лютого синиці заспівали - до весни ще не раз морози вдарять. Існувала в народі і така прикмета: якщо горобці п'ють з калюжі – попереду затяжна відлига. 7 лютого в Україні буде морозно. Вночі очікується -6-12 градусів, вдень стовпчики термометрів не піднімуться вище за -2-7 градусів. Сніг йтиме на заході, півночі та місцями у південній частині України. І ще на Вінниччині. На решті території – без опадів. Вітер із північного сходу, півночі, помірний. Сильний штормовий вітер передбачається у східних областях та півдні.На дорогах складна ситуація – ожеледиця, слизько.У Києві буде невеликий сніг. Вночі -5-8 градусів, протягом дня -2-5 градусів. Ожеледиця! Ослаблення морозів, потепління прийде до нас в Україну наступного тижня.
Події Хвиля землетрусів по всьому світу - від Китаю до США Після жахливої катастрофи вранці вчорашнього дня 6 лютого 2023 року в Туреччині та Сирії, де за попередніми даними загинуло щонайменше 4 тисячі людей, світом прокотилася хвиля інших землетрусів. Так після основного поштовху о 4-й ранку в Туреччині стався повторний поштовх магнітудою майже в 8 балів уже вдень, що призвело до обвалення безлічі будівель, що отримали пошкодження в момент першого поштовху. Кожен удар стихії переслідувала серія так званих афтершоків - землетрусів нижчої магнітуди, що є наслідком ударів тиктанічних плит. Так, сьогодні вранці в Туреччині було зафіксовано землетрус магнітудою 4,4 біля узбережжя турецької провінції Хатай в акваторії Середземного моря.Про це повідомляє турецьке Управління щодо запобігання та ліквідації наслідків НС (AFAD). Підземні поштовхи зафіксовані о 02:29 за місцевим часом за 50,7 км від району Яйладаги, розташованого на кордоні Туреччини з Сирією біля узбережжя Середземного моря. Осередок землетрусу залягав на глибині 44,17 км. Новий землетрус магнітудою 5,6 стався у центральній Туреччині. Епіцентр підземних поштовхів знаходився за 5 км від району Гельбаші. Осередок залягав на глибині 2 км   Вчора, крім руйнівного турецького землетрусу, відбулася ще низка підземних поштовхів у всьому світі: увечері понеділка на півдні Казахстану вчора стався землетрус магнітудою 5,4, його відчули жителі Шимкента та Туркестану.Сьогодні вранці за 375 км від Алмати стався землетрус магнітудою 4,7 на території Китаю.Найсильніший землетрус за останні 40 років зафіксовано у північно-західній частині штату Нью-Йорк, повідомив телеканал NBC. Його магнітуда становила 3,8.
Дозвілля Народні прикмети на 7 лютого 2023 року: що не можна робити цього дня Православні цього дня згадують Григорія Богослова, близького друга та сподвижника Василя Великого. У народі 7 лютого називали Григор'євим днем і вірили, що святий має "весну не пропустити і сонечко на дах посадити". За повір'ями, на Григорія не можна давати свідомо нездійсненних обіцянок. Якщо не послухатися цієї поради, можна зіткнутися з низкою нещасть. Такі ж наслідки чекають на тих, хто цього вівторка плюватиметься - у буквальному і переносному сенсі. 7 лютого потрібно виявити терпіння та доброзичливість до оточуючих, тоді є шанс домогтися розташування удачі. 7 лютого краще не влаштовувати презентацій та інших заходів, на яких доведеться розповідати про свої успіхи. Інакше більшість із них обернеться на порох. На Григорія не слід ділитися з кимось своїми добрими вчинками. Благодійність 7 лютого має бути мовчазною, інакше удача надовго залишить хвалька. 7 лютого не рекомендується обертатися на оклик, навіть почувши своє ім'я. Предки попереджали: це нечисть кличе, чекає, коли на неї звернуть увагу. Того, хто відгукнеться, вона вибере як свого супутника - хорошого від такого не чекай. Заборонено на Григорія "тривожити тіло" - як у негативному сенсі (наприклад, битися), так і в позитивному (скажімо, робити масаж). Вважається, що після будь-яких маніпуляцій організм довго і важко відновлюватиметься.
Дозвілля Грошові прикмети, які зроблять вас багатими З одного боку, гроші – лише папір. Проте ще з давніх-давен гроші наділялися особливим магічним змістом. Сьогодні багато астрологів та екстрасенсів готові для кожного провести обряд із залучення багатства, і знову ж таки... за гроші. А чи можна самостійно начарувати собі фінансовий успіх? Можна, якщо знати прикмети та ритуали, що дійшли до нас у вигляді народних приказок та прийме. Усі ми знаємо народну приказку: копійка рубль береже. Наші пращури були впевнені, що гроші притягують гроші. Як можна застосувати цю народну мудрість на практиці? Просто потрібно завжди стежити за вмістом свого гаманця. Навіть після великих покупок у ньому має залишатися хоча б копієчка! Забираючи зимові речі у шафу, можна покласти в кишеню одягу монету чи купюру. Таким чином гроші буде залучати фінансову удачу. Гроші рахунок люблять! Це зовсім не означає, що їх щодня потрібно перераховувати. Вважати їх, звичайно ж, потрібно, але необхідно ще й записувати витрати та доходи. Хто б міг подумати, що поняття «домашня бухгалтерія» сягає корінням у народну мудрість! Що більше віддаси, то більше отримаєш. Із цим теж не посперечаєшся. Гроші люблять рух. Тому не варто їх завжди тримати під залізним замком. Недарма багато великих економістів говорили, що необхідно віддавати щомісяця 20% своїх доходів на благодійність. Гроші треба вкладати, тоді прибутки неодмінно зростуть у кілька разів. Крім цих народних мудрих висловлювань, існує старовинна прикмета, згідно з якою гаманець з грошима потрібно покласти на ніч біля вікна при Місяці, що наростає. Тут уже постає питання астрології. Вплив Місяця на людину доведено ще давно. А чи може Місяць впливати на гроші? Швидше не на самі купюри, а на підсвідомість людини, яка вірить у цю народну прикмету. Звичайно, на ранок у гаманці грошей не примножитися, однак сам процес здійснення цього ритуалу впливає на підсвідомість людини. Існує ще одна прикмета, яка говорить, що якщо дати в борг бідній людині, то це призведе до руйнування. Наші пращури пояснювали це тим, що коли боржник повертає вам борг, то через гроші передається його енергетика невдачі та фінансового лиха. Багато екстрасенсів впевнені, що гроші – чудовий провідник енергетики, тому після контакту з грошима необхідно обов'язково мити руки. В астрології також є своя закономірність багатства, заснована на зодіакальних знаках. В астрологічному календарі є сузір'я, яким судилося завжди бути за гроші. Серед багатіїв багато представників сузір'я Діва. Ці люди мають практичний підхід до справи, працелюбності та аналітичного складу розуму. У цьому знаку Зодіаку є всі якості, які допомагають здобути фінансову незалежність. Крім Дів, найбагатшими знаками Зодіаку вважаються Овни, Водолії та Скорпіони. Ось і вся магія грошей!
Дозвілля Містика дзеркал: реальність чи забобон? Дзеркала з давніх-давен наділялися магічними властивостями. За стародавніми повір'ями, дзеркала можна було використовувати як вхід у паралельний світ. За допомогою них чаклуни спілкувалися з духами. Сьогодні дзеркало для нас – лише спосіб побачити своє відображення. Проте досі дзеркала застосовують у різноманітних ритуалах і ворожіннях. Згадайте, як ви самі, мабуть, сиділи в різдво зі свічкою біля дзеркала, сподіваючись побачити в ньому свого нареченого. Чи дійсно дзеркала мають магічні властивості або це забобони, пережитки минулого? Давайте в цьому розберемося. Ми зараз досі застосовуємо у своєму житті стародавні прикмети: розбилося дзеркало – чекай лиха, в будинку покійника дзеркала необхідно закривати, не можна виглядати одночасно в дзеркало двом людям і багато інших. Все це і змушує нас наділяти дзеркала містичними властивостями. На думку вчених, дзеркало здатне зберігати енергетичну пам'ять людини. Воно може увібрати в себе емоції, настрій та загальну атмосферу приміщення, в якому воно знаходиться. Відповідно, воно може і передавати цю енергію назад, впливаючи на людину. Цю властивість дзеркал можна використовувати собі на благо. Дивлячись на своє відображення завжди посміхайтеся, бажайте собі щастя та здоров'я. Це не порожні слова, сказані в нікуди. Це інформація, яку ви передаєте дзеркалу, енергія, якою ви його заряджаєте і яка згодом передасться вам. Ця теорія пояснює всі чудеса, пов'язані з дзеркалами. Від розташування дзеркала в будинку також залежить ваше благополуччя. Дзеркало відбиває, подвоює те, що знаходиться навпроти нього. Використовуйте це: перед дзеркалом повинні бути предмети, які несуть у собі позитивну енергетику. Дзеркало можна повісити навпроти обіднього столу, це принесе до дому достаток. Відмінне місце для розташування дзеркала – це стіна навпроти вхідних дверей. Всі люди, що входять до вашого будинку, будуть втрачати свою негативну енергію прямо з порога будинку, це запобігатиме ймовірності псування. Не варто вішати дзеркало навпроти свого ліжка. Під час сну ви відпочиваєте, розслаблюєтеся та позбавляєтеся негативу. А якщо дзеркало відображатиме енергетику втоми назад, то навряд чи ви зможете повноцінно виспатися та відпочити. Варто уникати чужих дзеркал. Це може привести до порчі. Вам невідомо, яку інформаційну енергію це дзеркало ввібрало від свого попереднього господаря? Також варто особливу увагу приділяти чистоті дзеркала. Адже ви щоранку дивитесь в нього, а відображення у бруді та пилу може сильно зіпсувати вашу енергетику.
Суспільство Народные приметы на 8 февраля 2023 года: что нельзя делать в день Федора-Поминальника Православные в этот день вспоминают преподобного Феодора Студита. В народе 8 февраля называют Федором-Поминальником. Повірям, в цей час душі умерших рідних тоскують по родной земле и близким и возвращаются на свое прежнее место. Однак зустріч з ними не сулила нічого хорошого. Наші передки навіть говорили, що хто-то з домочадців ризикує уйти вслід за усопшим. Щоб уникнути цього, потрібно самому прийти до нього на могилу, розсипати золу і сказати: «Не ходите во двору, души сиротские! А подите на західну сторону, там вам вічне радування». Є ще один спосіб захистити себе: покласти топор під вхідний коврик. Наші предки вірили, що тоді дух споткнется і вичезнет. Також можна залишити на жилище метки - хрести, нарисовані мелом над вікнами і дверима. Це теж відпугнет гостя з того світу. Незважаючи на те, що цей день називається пам'ятним, помітити в темне не слід, інакше можна привернути увагу нечисті. Якщо же 8 лютого надеть ізначально грязну одяг або взуття, можна розпрощатися з удачею. В цьому були впевнені прапрапрабабушки. Вони же запрещали молодым девушкам 8 февраля подметать в дом и вытирать пыль и предупреждали: в противном случае у майбутнего супруга в кошельке будет так же чисто, как в доме у девицы (то есть он покажется бедным). Все плохие поступки, совершенные 8 февраля, вернутся сторіцей, говорили в народе. Тому в цьому середовищі не можна робити тільки нехороші речі, але навіть думати про них (наприклад, планувати місце).
Гороскоп Любовний гороскоп на 8 лютого 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Звезди радять вам в цю середу не ссориться з другою половинкою. Скорее всього, ви її "одолеете". Але ось відносини після цієї перемоги можуть підставно виправитися. ТЕЛЬЦЫ В цю середу вам потрібно буде уступити обранику. Звезди говорять, от этого будет зависеть исход какого-то важного для вас обоих дел. Проявите мудрость 8 февраля. БЛИЗНЕЦИ Якщо ви знаходитесь в пошуках пари, то в цю середу ризикуєте прийняти вежливість для флірту. Звезди закликають вас 8 лютого залишити ненадовго своє неістотне бажання обрести супутника - щоб не потрапити в дурну ситуацію. РАКИ Якщо ви хочете, щоб вийшло добре, робіть все своїми руками. Або же готовіться до того, що доведеться ходити за улюбленим людиною, як за ребенком, і все ісправляти. ЛЬВИ Слушайте уважно другу половинку. Звезды говорят, 8 февраля вам пригодится ваше умение читать між строк. І не тяніте з неї інформацію - все, що надо, вона вам каже сама. ДЕВЫ Якщо улюблена людина в цей день буде налаштована на серйозну розмову, постарайтеся уникати його - правдами і неправдами. Звезды предупреждают: иначе очень скоро от ваших отношений останется одно название. ВЕСИ Звезди радуют вам стоять на своєму в цю середу. 8 лютого вторая половинка може бути дуже переконливою, але якщо ви пойдете в не на поводу, ризикуєте втратити авторитет у домі. СКОРПІОНИ Если рядом с вами открывается предмет ваших почуттів - действуйте, призывают зірки. Расчехлите все свое обаяние, разбудите креатив 8 февраля. Ефект сподобається - і йому, і вам самому. СТРЕЛЬЦИ Ви можете прийняти свій суд (якщо, звичайно, ви її іщите в нинішній момент). Тому на всякий випадок не сидіть додому і не ігноруйте телефонні дзвінки. КОЗЕРОГИ 8 лютого вторая половина може постраждати від вашого острого мови, говорять зірки. І радять вам не шутить над нею, особливо в присутності посторонніх. ВОДОЛЕЇ В цю середу вам необхідно бути пом'ягче з обранцем. Звезди предупреждают: если сорветесь на него 8 февраля, мгновенно втратите своє розташування, а разом з ним і довіру. РЫБЫ В цей день ви можете сприймати критику близького людини занадто хворобливо. Предупредіть його об цьому відразу, щоб потім не прийшло відновлювати відносини, зруйновані по дурості.
Гороскоп Гороскоп на 8 лютого 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Овнам в цю середу не слід лезть в бутылку, говорять зірки. 8 лютого ви можете витратити занадто багато енергії на второстепенные речі, в той час як головні будуть пилитися в сторонці. ТЕЛЬЦЫ 8 февраля Тельцам нужно будет заниматься наведением мостов и выстраиванием отношений. Звезди передупреждают: якщо в цей день у вас буде недостатньо гибки, ризикуйте випустити який-то важливий шанс. БЛИЗНЕЦИ 8 лютого у Близнецов може з'явитися новий партнер або соратник. Звезди радять вам в цей день не боятися знизити градус підзрільності і довіритися ближньому. РАКИ 8 лютого в Ракові буде багато завдань, мало часу і на редкость бестолковые помічники. Звезды советуют вам запастись терпінням і робити все самостійно, без лишніх слів. ЛЬВИ 8 лютого Львову потрібно буде звернути увагу на які-то деталі, говорять зірки. І передупреждаю: якщо в цей день ви будете ігнорувати мелочі, можете втратити щось крупне. ДЕВЫ Деви повинні уникати тих, хто зазвичай не викликає у них симпатії. Звезди передупреждают: 8 лютого ваші нервові клітини будуть готові вспихнути від меншої скорки негативу. ВЕСИ 8 февраля Весьм нужно быть консерваторами до мозга костей. Звезди закликають вас в цю середу не експериментувати - ні з діяльністю, ні з їжею, ні зі спілкуванням. СКОРПІОНИ 8 лютого Скорпіони можуть виявитися в непростій ситуації. Звезди говорять, вам, швидше за все, доведеться оперативно і творчо реагувати на зміни, що відбуваються. Готовься. СТРЕЛЬЦИ Стрельцам пригодится хорошее настроение, говорят зірки. І передупреждаю: якщо 8 лютого ви не будете привітливі з фортуною, вона віддасть свій подарок кому-небудь іншому. КОЗЕРОГИ Козероги в цей день повинні бути максимально коректними. Згадайте про це, коли вирішите в черговий раз зустріти 8 лютого, говорять зірки. ВОДОЛЕЇ 8 лютого Водолеям буде потрібно звернутися за допомогою до добрих друзів. Звезди передупреждают: якщо поруч окажутся лише холодні професіонали, краще діяти в одиночку. РЫБЫ 8 лютого Риби можуть бути надлишково чутливими, говорять зірки. І радять вам триматися далі від провокаторів і тих, хто вас зазвичай грубить.

Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів




/-0,37652492523193-/ /-pc-/
Top