counter
Архів Повернутись назад 07 Лютого 2016
7 Лютого
За кордоном США та Південна Корея почнуть офіційні переговори про розміщення системи ПРО Представники влади США та Південної Кореї почнуть переговори про розміщення просунутої системи протиракетної оборони. ПРО потрібна для захисту країни від підвищеної військової активності КНДР, передає «Ренхап». «США і Республіка Корея прийняли рішення почати офіційні переговори про перспективу розміщення американськими силами на території Кореї системи THAAD як заходу підвищення обороноспроможності в галузі ПРО американсько-корейського союзу у відповідь на загрозу, що посилюється, з боку Північної Кореї», - таку заяву зробив заступник міністра оборони. Як повідомляється, система THAAD здатна оперативно вражати балістичні ракети малої та середньої дальності. Нагадаємо, що раніше Північна Корея здійснила запуск ракети з віддаленого космодрому на північному заході країни.
Суспільство Вибух у будівлі херсонського меджлісу кваліфікували як теракт Вибух у будівлі меджлісу в Херсоні попередньо кваліфікують як теракт. Про це заявила спікер херсонської поліції Олена Ренкас, передає «112 Україна». «Деталей поки що небагато... Все сталося десь о 2:45, до головного управління нашого надійшов виклик... На місце виїхала слідчо-оперативна група і керівництво управління. Зараз там працюють вибухотехнічні служби. Попередньо було встановлено, що в приміщенні спрацював невідомий вибуховий пристрій. Як мені вдалося дізнатися у експертів, швидше за все, це граната РПГ... Буде провадження кримінальне. Попередньо за статтею «Тероризм», - розповіла спікер. Нагадаємо, що до будівлі представництва меджлісу в Херсоні було кинуто вибуховий пристрій у ніч з 6-го на 7 лютого. «Керівництво Меджлісу кримськотатарського народу оцінює те, що сталося, як навмисну ​​провокацію з боку проросійських сил, спрямовану на дестабілізацію ситуації на півдні України, зокрема в Херсонській області, і чекає на оперативне розкриття правоохоронними органами України обставин, замовників та виконавців злочину», - написав на своїй сторінці у Facebook глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.
Суспільство У Слов'янську зловили двох валютників У Слов'янську на Донеччині було виявлено двох валютників. Про це повідомляє із посиланням на Слов'янське ОП Краматорського ОП ГУ НП в області. Їх притягнули до адміністративної відповідальності. Валютні операції здійснювали місцеві жителі 47 та 51 років. «Чоловіки здійснювали фінансову діяльність з порушенням вимог чинного законодавства. Під час патрулювання з охорони громадського порядку на вулицях міста та в місцях великого скупчення людей співробітниками поліції зафіксовано два факти здійснення незаконного обміну валют. Перший «міняла» пропонував свої послуги бажаючим у районі ринку «Схід», другий подібний випадок зафіксовано на Центральному ринку міста», - сказано в повідомленні. Обох зловмисників було взято під час продажу клієнтам валюти в розмірі по 1000 рублів РФ кожен.
Суспільство У «ДНР» заявили про готовність економічно співпрацювати з Україною «ДНР» готова до економічної співпраці з Україною. Про це заявив глава так званої ДНР Олександр Захарченко, передають РІА «Новости». Однак у «ДНР» є умови: рівноправне партнерство та виконання українською стороною всіх пунктів Мінських угод, переформатування всього політичного устрою України і встановлення миру. «Ми готові співпрацювати з Україною, в тому числі й у сфері економіки. Але тільки як незалежна держава, на рівні рівноправних партнерських відносин. А це можливо лише після виконання Україною всіх пунктів Мінських угод, переформатування всього політичного устрою України, встановлення надійного миру. Поки що, враховуючи внутрішньополітичну ситуацію в Україні, це неможливо. Тому сьогодні ми пов'язуємо перспективи економічного розвитку «ДНР» переважно з Російською Федерацією», - розповів Захарченко.
Суспільство 13 шкіл закрито у прифронтових районах Донецької області через бої У Донецькій області досі залишаються закритими 13 шкіл у прифронтових районах. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в області. Школи закрито через бої. «Всі вони - у прифронтових районах, на першій лінії вогню бойовиків: в Авдіївці, Мар'їнці, Виноградному, Новотроїцькому, Миронівському, Пісках, Опитному та інших. Внаслідок терористичної агресії з 1198 загальноосвітніх установ на території, підконтрольній Україні, зараз залишилося 542 школи, де навчаються 155 тис. дітей. Решта закладів розташована на окупованій території», - сказано в повідомленні. За інформацією поліції, близько місяця тому бойовики відкрили вогонь з «Градів» по ​​селищу Новгородському поруч зі школою. У школі на той момент було 70 дітей і 15 учителів. У будівлю влучило 8 снарядів, діти не постраждали, але було пошкоджено дах.
Суспільство Українка хотіла винести до РФ ювелірних виробів на 300 тисяч гривень У ніч на 7 лютого прикордонники затримали жінку, яка намагалася винести в Росію велику кількість ювелірних виробів зі срібла. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ. Співробітники відділу прикордонної служби «Тополя» Харківського загону зупинили громадянку України, яка перетинала державний кордон пішки в пункті пропуску «Піски». «Під час перетину кордону на громадянку України спрацював металошукач. Прикордонно-митна оглядова група з'ясувала, що жінка несла в сумці кільця, браслети, підвіски, сережки, хрестики різної форми і розмірів 26 найменувань, попередньо зі срібла. З пояснень затриманої стало відомо, що ювелірні вироби вона несла з України з метою реалізації в Росії», - сказано в повідомленні. Товар у 28-річної жительки Запоріжжя вилучили. Попередня сума його оцінки - близько 300 тисяч гривень.
Події оформление ленты  У Донецькій області припинили діяльність великого підпільного цеху з виробництва спирту (відео) У Донецькій області спецпідрозділ податкової міліції ДФС «Фантом» спільно зі співробітниками Держприкордонслужби і Краматорської прокуратури припинили незаконну діяльність з виробництва спирту. Згідно з технічною документацією, підприємство виготовляло спиртовмісну продукцію - розчинники і біопальне, проте технологічний процес на підприємстві було налагоджено саме під виробництво високоякісного етанолу. Характер сировини, неодноразова ректифікація, ретельне очищення від сивушних масел, легколетких і важких фракцій органічних речовин, як і результати аналізу готової продукції, підтвердили, що на підприємстві незаконно виготовляється спирт. Внаслідок проведеного санкціонованого обшуку було виявлено та вилучено зразки готової продукції, документацію, яка підтверджує виробництво і відвантаження з підприємства незаконно виробленого спирту, а також 25 тонн готової продукції. Вартість вилученого спирту, за попередньою оцінкою, становить 1,5 млн. грн. Наразі слідчі дії тривають.      
За кордоном НАТО засудило ракетний запуск КНДР НАТО засудило ракетний запуск Північної Кореї. Про це заявив генсек Альянсу Йенс Столтенберг, передає прес-служба організації. Столтенберг закликав КНДР відмовитися від нових випробувань. «Я рішуче засуджую запуск Північною Кореєю ракети з використанням балістичних ракетних технологій, який слідує за північнокорейським випробуванням ядерної зброї 6 січня. Цей запуск є прямим порушенням п'ятьох резолюцій Ради безпеки ООН, який неодноразово закликав КНДР припинити всі види діяльності, пов'язані з її програмою з балістичних ракет, відновити свої колишні зобов'язання щодо мораторію на запуск ракет і не здійснювати жодних нових ядерних випробувань або запусків з використанням технології балістичних ракет», - сказав Столтенберг. Генсек повідомив, що Альянс закликає владу Північної Кореї виконати свої зобов'язання в рамках міжнародного права, не проводити запуски і утриматися від подальших провокацій.
За кордоном Могеріні: Дії КНДР загрожують миру Дії КНДР загрожують міжнародному миру. На цьому наголосила верховний представник Євросоюзу із зовнішньої політики та політики безпеки Федеріка Могеріні в заяві, опублікованій прес-службою ЄС. «Запуск з використанням технології балістичних ракет, проведений КНДР раніше і сьогодні, є ще одним грубим порушенням її міжнародних зобов'язань, як це викладено в кількох резолюціях Ради безпеки ООН», - зазначила Могеріні. Вона закликала Північну Корею дотримуватися міжнародних зобов'язань і відмовитися від програми розробки балістичних ракет, ядерного потенціалу та зброї масового знищення. «Це стосується надзвичайно серйозного і незаконного ядерного випробування КНДР 6 січня. Ці дії є прямою загрозою для міжнародного миру і безпеки в регіоні та за його межами», - заявила Могеріні.
Суспільство За фактом убивства члена «Правого сектора» відкрито справу Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство» за фактом убивства членом «Правого сектора» свого соратника. Про це заявила речник ГУ НП в Івано-Франківській області Мирослава Бедик, передає «112 Україна». «Це сталося 6 лютого близько 16:00. 38-річний житель Снятівщини, перебуваючи в офісному приміщенні коломийського осередку «Правого сектора», здійснив постріл у напрямку 21-річного потерпілого, який дістав вогнепальне поранення голови, несумісне з життям. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК. Підозрюваного затримали. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу судом у вигляді утримання під вартою», - сказала вона. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Коломиї з необережності було застрелено представника «Правого сектора». Ним виявився 21-річний Василь Лановий.
Події На Донбасі спіймали злочинну групу, члени якої катували людей У Донецькій області зловили організоване злочинне угруповання. Про це повідомив заступник начальника управління Кримінальної поліції ГУ НП в області Роман Осуховський, передає прес-служба відомства. На рахунку угруповання було понад 40 озброєних розбійних нападів. Їм обрали запобіжний захід у вигляді арешту з утриманням у СІЗО. «Зараз особи всіх підозрюваних встановлено, проводиться комплекс слідчо-оперативних заходів із затримання решти учасників злочинної групи. Встановлено, що члени групи причетні ще до серії квартирних крадіжок», - сказав Осуховський. Як повідомляється, бандити потрапляли до будинків під виглядом працівників «Енергонагляду». Члени угруповання катували і грабували своїх жертв. «Використовували вогнепальну та холодну зброю, палили людей праскою... Учасників банди було затримано під час підготовки чергового нападу», - сказано в повідомленні. Організатором банди став колишній дільничний інспектор.
Суспільство оформление ленты  Повішений Путін і новий пікет під посольством РФ На підтримку російських опозиціонерів, засуджених за інакомислення, на пікет у Києві вийшли кілька десятків людей. Це Володимир Іонов - російський громадський активіст. Ще кілька місяців тому він виходив на поодинокі пікети в центрі Москви. Нині він у синьо-жовтій курточці прийшов до дверей посольства РФ у Києві. І сьогодні опозиціонер не один - із ним поруч інші мітингувальники. Вони всі, як і Володимир, вийшли підтримати громадянського активіста Ільдара Дадіна, засудженого 7 грудня минулого року в Росії на три роки позбавлення волі.   «Він наш особистий друг», - каже дружина Володимира Іонова Ольга Браун і зітхає. Каже, що на апеляцію немає ніякої надії - все вирішено не в стінах суду. «Але ж там буде ще гірше. Розкриють зараз цей гнійник і як поллється...», - продовжує вона. У самому посольстві зовнішні ролети щільно закриті. І тільки через кілька невеликих щілин видно світло люстр. «І будівля жахлива, і атмосфера. Одним словом - Мордор, - констатує Браун. - Вони ж там усі бояться - живуть в атмосфері брехні». - У жінки в очах видно сльози. «Ось так стоїмо з плакатом у Києві вільно. Удару в спину не чекаю. І охороняти нікого не треба. У Москві ж б'ють», - продовжує вона. А потім говорить: «Ви бачили, який плакат у Володі? Напередодні він у мене запитав, як ми знайдемо в Києві це посольство? Я відповідаю, що знайдемо це г ... Запитує: «Що за запахом?» А потім взяв і написав цей плакат». Володимир показує кілька склеєних скотчем листочків. На них напис чорним і червоним маркерами: «Нашел посольство РФ по запаХУ».   У інших мітингувальників теж плакати. Більшість зроблені власноруч.  Написи на них говорять: «Промолчи, и завтра придут за тобой», «Россия - тюрьма», «Россия рухнет, и свобода вас встретит». А щоб було зрозуміло, що активісти сьогодні не жартують, коли кричать у вікна, що Путін - злочинець, вони вирішили повісити російського президента. Щоправда, поки у вигляді пластмасового опудала. Ланцюжок активістів замикає пара киян. «Ми прийшли підтримати Ільдара Дадіна, - каже Андрій. - Ми стежимо за подіями в Росії, знаємо про цю статтю - за три адміністративних порушення йде одне кримінальне. Це дозволяє будь-яку людину запроторити за ґрати. В Україні теж був закон від 16 січня 2014 року. На щастя, ми змогли його заблокувати і скасувати».

Гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та амбіції будуть на піку Вам мож....
Любовний гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може бути почуття пригоди та бажання підкорити нові горизонти....
Сон у ніч з 1 на 2 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 1 на 2 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
2 травня о 3:23 почнеться 24-й місячний день, при цьому фаза Місяця буде спадною У ніч з 1 на 2 травня сни ча....
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
більше матеріалів




/-0,68455386161804-/ /-pc-/
Top