counter
Архів Повернутись назад 06 Грудня 2018
6 Грудня
Дозвілля Не обведеш навколо пальця. 6 найпроникливих знаків Зодіаку 1. ОвенЦе один з тих випадків, коли імпульсивність – риса корисна. Оскільки вона допомагає Овнам швидко думати і оперативно реагувати на проблему або справлятися з важкою ситуацією. Так чи інакше, людина цього знаку дуже кмітлива і прониклива. А також він володіє необхідними навичками, щоб приймати рішення буквально на ходу. Овни не збираються ховати голову в пісок або закривати очі на проблему. Їм легше спритно з нею розібратися і назавжди забути. 2. БлизнюкиМозок Близнюків працює неймовірно швидко. Вони можуть оцінити ситуацію і придумати рішення проблеми за лічені секунди. Цих людей завжди привертають до організації будь-яких заходів. Тому що саме вони інстинктивно знають, де можуть виникнути труднощі, і як від них позбавитися. Близнюки знаходять спільну мову з усіма, вони майстерно встановлюють контакти і розробляють дієві плани, причому без зволікань і затягування справ. 3. ЛевЕнергійний Лев завжди напоготові. Він може розрядити напружені ситуації правильно підібраними словами або розумними діями. А ще він проникливий, чітко знає, коли потрібно звернутися за підтримкою, і зовсім не соромиться цього робити. Можна сказати, що Лев інтуїтивно відчуває, як домогтися успіху за допомогою інших людей. У представників цього знака є внутрішня впевненість, яка дозволяє їм ризикувати, не боячись зазнати невдачі. Вони незмінно домагаються потрібних їм результатів. 4. ТерезиТерези можуть бути нерішучими, але вони все ж вміють адекватно реагувати на події і ситуації. Вам навіть не потрібно вказувати на проблему, тому що Терези на рівні підсвідомості відчувають, коли та може виникнути. До того ж, вони будуть робити все можливе, щоб її усунути. У них це виходить легко і швидко, наче граючись. Терези – це чи не найпроникливий знак, який має здатність бачити загальну картину і не допускати конфліктів. 5. СтрілецьЄ дві речі, які ви повинні знати про Стрільця: у нього приголомшливе почуття гумору і вроджена здатність адаптуватися до будь-якої нової ситуації. Стрільці кмітливі, вони добре імпровізують, а їх вміння вирішувати проблеми практично легендарне. Стрілець – це та людина, з ким ви захочете подорожувати по всьому світу. Так як він здатний впоратися практично з усім. Крім того, він буде підбадьорювати і розважати вас навіть в найнесприятливіших умовах. 6. ВодолійВодолій – дуже творча особистість з нестандартною кмітливістю. Якщо він знаходиться в проблемній ситуації, то моментально шукає шляхи її вирішення. Розум Водолія працює швидше, ніж у всіх інших. Тому не дивно, що цей знак дуже спритний і кмітливий. Водолії можуть бути спонтанними і досить гнучкими, щоб «вписатися» в обставини і відкоригувати їх у свою користь. Вони креативні і вміють реагувати дуже оригінально і непересічно. Джерело.
Кримінал Злодій в харківському магазині влаштував різанину і сам загинув Стрілянина сталася в одному з харківських супермаркетів біля станції метро "Київська", повідомляють місцеві ЗМІ. Згідно з даними очевидців, співробітники супермаркету запідозрили одного з відвідувачів у крадіжці та викликали поліцію. Коли правоохоронці прибули на місце, зловмисник вдарив одного з них ножем, на що у відповідь в нього двічі вистрелили. В результаті обидва постраждалих госпіталізували, проте підозрюваний помер. На даний момент стан поліцейського стабільний. Нагадаємо, в Києві чоловік, у якого напередодні був день народження, прямував в заклад з великою сумою грошей і його почав переслідувати невідомий. В результаті між ними зав'язалася бійка, в ході якої іменинник вистрілив 6 раз в нападника 1995 року народження з пістолета марки "Форт".
Здоров`я Провокують онкологію: Вчені склали список найбільш небезпечних продуктів Дослідники вважають, що третина випадків захворювань на рак пов'язана з неправильним раціоном. Вчені склали список найбільш небезпечних продуктів. Солодке і цукорОсобливо небезпечні ароматизатори, харчові барвники і замінники цукру. Також небезпеку становить звичайний цукор, так як він стимулює ріст злоякісних клітин. У людей, які часто вживають солодощі, підвищений ризик розвитку раку сечового міхура, грудей, а також прямої кишки. У той же час цукор знижує ймовірність раку спинного і головного мозку. Червоне і перероблене м'ясоЗаводські добавки роблять перероблене м'ясо канцерогенним. До таких продуктів відносяться сосиски і ковбаси. Також шкідливо вживати багато червоного м'яса. Його найкраще замінити рибою або птицею. Вчені вважають, що 50 грам в день переробленого м'яса підвищить ризик появи раку на 18%. Жирна їжаНаявність в раціоні жирної їжі сприяє підвищенню холестерину і часто стає причиною ожиріння. У людей із зайвою вагою клітини схильні до мутаційних змін. До небезпечних продуктів відносяться чіпси, попкорн, кукурудзяні пластівці, напівфабрикати. Організатори дослідження підкреслюють, що однозначно «звинуватити» певний продукт в появі раку не можна. Розвитку онкології, як правило, сприяють різні чинники, серед яких генетичні особливості, екологія, стану довгого стресу. Якщо виключити перелічені продукти з раціону, не тільки знизиться ризик розвитку раку, але і покращиться здоров'я в цілому.
Події Маршрутка переїхала чоловіка на зупинці в Черкасах Водій автобуса збив пішохода на зупинці громадського транспорту в Черкасах, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в регіоні. Повідомляється, що 5 грудня водій маршрутки, рухаючись заднім ходом, на території зупинки скоїв наїзд на пішохода. В результаті даного ДТП потерпілий отримав численні тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні, де від отриманих травм помер під час надання медичної допомоги. Водія автобуса затримали. За фактом інциденту порушено кримінальну виробництво за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Нагадаємо, Орджонікідзенський суд Харкова засудив 51-річного водія автобуса за смерть пасажирки на чотири роки позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на два роки.
Дозвілля Базіки і пліткарі: 5 найбільш балакучих знаків зодіаку Деякі знаки зодіаку занадто багато говорять, причому з приводу і без приводу. Найчастіше, це типові екстраверти і любителі компаній і тусовок. Вони терпіти не можуть тишу і вважають за краще базікати без угаву. Отже, хто ж отримає звання «самий балакучий»? 1. Овен Овну завжди є що сказати, і він не збирається стримуватися і мовчати. Він сміливий, чесний і прямолінійний (і у нього абсолютно немає фільтрів в плані балаканини), а це означає, що Овен точно висловить, що в нього на думці. Овен любить довго розмовляти зі своїми друзями, але він також обожнює сперечатися і наполягати на правильності своєї думки. Якщо ви не згодні з ним, очікуйте довгих і напружених дискусій, в яких Овен ніколи вам не поступиться. 2. Близнюки Якщо Близнюки мовчать, значить вони померли. Це дійсно найбалакучий знак зодіаку. Іншими словами, Близнюки живуть, щоб говорити, говорити і говорити. Розмови – це їх природний стан, і часом заткнути фонтан красномовства Близнюків практично неможливо. Вони розумні і інтелектуальні, а це значить, що Близнюки можуть підтримувати бесіди на будь-які теми, причому з величезним задоволенням. 3. ЛевЛев може керувати людьми, компанією, аудиторією, спільнотою тільки своїм голосом, тому він вважається одним з кращих ораторів. Однак нерідко він зловживає говорінням, але тим не менше вимагає, щоб люди уважно слухали його промови, навіть якщо вони затягуються надовго. Льву дуже хочеться вселити іншим якомога більше своїх ідей, а також змусити їх схилитися в його сторону. У плані балакучості Льва практично нереально змусити замовкнути. 4. Терези Терези – це типовий соціальний метелик, якому подобається пурхати між людьми і постійно підтримувати бесіду. Вони відчувають себе в своїй тарілці під час вечірок і у великих компаніях, де є привід для маси спілкування. А ще Терези обожнюють ненав'язливо фліртувати, тому вони використовують свою комунікабельність (і балакучість), щоб зачарувати кожного співрозмовника. 5. СтрілецьЕнтузіазм і енергія Стрільця, а також його любов до гарної компанії і веселого проведення часу роблять його одним з кращих співрозмовників. Затроньте улюблену тему людини цього знака, і вона буде годинами про це говорити. Йому також подобається дізнаватися і отримувати нову інформацію, а це значить, що Стрілець теж радий і задоволений вислухати вашу точку зору. Звичайно, він перебиває, опонує і знову з нетерпінням хоче багато говорити, тому від красномовства Стрільця ви можете дуже швидко стомитися.
Кримінал оформление ленты  В Одесі "тітушки" побили співробітників виконавчої служби Співробітники державної виконавчої служби, які проводили опис майна в одному з приватних будинків на вулиці Педагогічній в Одесі, зазнали нападу, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в регіоні. За даними правоохоронців, група осіб агресивно перешкоджала проведенню опису і влаштувала бійку з державними виконавцями. На вимогу поліцейських не порушувати порядок і дотримуватися норм законодавства правопорушники не реагували. Правоохоронці локалізували конфлікт. Для з'ясування обставин у відділення поліції було доставлено вісім учасників. Наразі стосовно чотирьох з них складено протоколи за статтями 173 (дрібне хуліганство) і 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Раніше повідомлялося, що в Черкасах правоохоронці затримали групу зловмисників, які вчинили розбійний напад на квартиру пенсіонерів.
Суспільство оформление ленты  Україна відзначає День Збройних сил В Україні в четвер, 6 грудня, відзначають День Збройних сил країни. Офіційно День ЗСУ з'явився в календарі в 1993 році майже відразу після розпаду Радянського Союзу. Свято своєю постановою заснувала Верховна Рада. Дата для проведення Дня ЗСУ була вибрана не випадково, вона була приурочена до дня прийняття Закону України "Про Збройні сили України" 6 грудня 1991 року. Цього року президент Петро Порошенко, вітаючи військових, повідомив, що саме завдяки військовим сотні українських міст і десятки тисяч сіл і селищ мають можливість жити мирним життям. "Низький уклін кожному воїну, який віддано служить Україні, дає гідну відсіч російському агресору, який є гордістю кожного громадянина нашої держави, гордістю всього українського народу", - зазначив Порошенко. Напередодні під час урочистих заходів з нагоди 27-ї річниці створення ЗСУ Порошенко вручив високі державні нагороди військовослужбовцям ЗСУ, які проявили мужність та відвагу в захисті незалежності та територіальної цілісності України.
Дозвілля Знаки зодіаку: чим ви самі собі псуєте життя і як це виправити 1. Овен. – Ви зупиняєтеся, коли втрачаєте до чого-небудь інтерес.Ви сповнені ентузіазму і енергії, а тому летите назустріч своїм цілям, хапаючись за будь-які можливості. Але рівно до того моменту, поки ви не втратите до цього інтерес, і вам не стане нудно. Ви просто не вмієте бути терплячою і розважливою людиною. 2. Телець. – Ви занадто боїтеся покинути свою зону комфорту.У вас є уявлення про те, чого ви хочете, і це абсолютно нормально. Проблема в тому, що якщо ви хочете щось, що змушує вас покинути зону комфорту, тоді ви зупиняєтеся і відмовляєтеся від свого бажання, вважаючи за краще залишитися в своєму власному маленькому коконі. 3. Близнюки. – У вас проблеми з прийняттям рішень.Ви завжди раді вбирати нові знання (навіть абсолютно вам не потрібні), однак задіяти їх на практиці зовсім не поспішаєте, оскільки вам складно приймати рішення про те, що потрібно робити, і від чого відмовитися. Думка про вибір відразу заводить вас в глухий кут, і ви переходите в стан повного застою. 4. Рак. – Ви вибираєте спокій і стабільність, а не те, що дійсно хочете.Ви не просите багато чого від життя, а просто бажаєте спокійно сидіти в своїй затишній нірці. Тому ви свідомо вибираєте застій, а не те, що хотіло б ваше серце. Ви прагнете до повної безпеки і не особливо прагнете прогресу. 5. Лев. – Ви занадто дбаєте про чужу думку.Ви сильний, активний і енергійний чоловік, і важко уявити, щоб ви коли-небудь відчували застій в житті. І все ж, хоча ви незалежні і здатні подбати про себе самі, ви схильні дозволяти чужій думці потужно впливати на вас. 6. Діва. – Ви постійно у всьому сумніваєтеся. Ви хочете, щоб все було ідеально добре, а тому вічно засмучені і незадоволені своїми діями – і в результаті тупцюєте на місці, намагаючись досягти ідеальних результатів. Ваш голос розуму постійно накручує вас, нашіптуючи вам, що ви недосконалі. 7. Терези. – Ваша потреба в гармонії понад усе.Бажання досягти гармонії і справедливості дуже похвально, але ви не повинні дозволяти йому диктувати те, як вам жити. Ви не ризикуєте що-небудь робити, так як боїтеся порушити рівновагу, образити когось або викликати суперечності і розбіжності. 8. Скорпіон. – Ви незмінно хочете того, що отримати не можете.Ви, як правило, завжди полюєте за тим, чого у вас немає, і витрачаєте весь свій час на погоню за жаданими речами, об'єктами, людьми. Ставити собі цілі – це здорово, але ваші постійні пошуки чогось неможливого приносять зворотний ефект і змушують вас бігати по колу. 9. Стрілець. – Ви не вмієте сприймати речі серйозно і відповідально.Ви, безумовно, безтурботна і оптимістична людина, і цим притягуєте людей. Але іноді в житті речі потрібно сприймати трохи серйозніше і по-дорослому, а не як безвідповідальне дитя, що намагається вислизнути від будь-яких зобов'язань. 10. Козеріг. – Ви занадто сильно тиснете на себе, щоб домогтися успіху.Коли мова йде про досягнення цілей, мало хто може по-справжньому конкурувати з вами. Важко уявити, що у вас може бути застій в житті, з огляду на ваш трудоголізм. Однак ви схильні надто сильно тиснути на себе, щоб досягти успіху і стати краще за всіх. 11. Водолій. – Ви ставите собі цілі, але потім нерідко відмовляєтеся від них.У вас є багато ідей і можливостей. Ви дійсно можете добитися неймовірних результатів, але, на жаль, частіше за все ви задовольняєтеся тим, що дозволяєте ідеям залишатися ідеями, а не перетворюєте їх в реальність, а тому постійно тупцюєте на місці. 12. Риби. – Ви віддаєте перевагу завжди залишатися емоційно відстороненими.Ви занадто вразливі і чутливі, тому схильні закриватися і залягати на дно, щоб не стикатися з реальністю і не плисти вперед. Саме це і заважає вашому розвитку в життя, оскільки ви обожнюєте позицію страуса, що ховає голову в пісок. Джерело.
Політика Командувач ВМС України зголосився обміняти себе на полонених моряків Командувач Військово-морськими силами України Ігор Воронченко в інтерв'ю німецькому виданню Bild заявив, що готовий обміняти себе на захоплених у Керченській протоці українських моряків. За його словами, він готовий сісти в російську в'язницю в обмін на те, що російський президент Володимир Путін відпустить 24 захоплених військових. Воронченко не так давно запропонував у відповідь на агресію РФ домагатися перекриття Босфору. Раніше український омбудсмен Людмила Денисова розповіла  про стан здоров'я українських полонених моряків, яких утримують у СІЗО "Матроська тиша". За словами Денисової, наші моряки отримують лікування, медикаменти. У них є теплий одяг і взуття. Двоє з них вже виходять на прогулянки. Також повідомлялося, що 50 російських адвокатів заявили про те, що готові захищати в Росії захоплених біля берегів Криму українських військових.
Політика Рада визнала воїнів УПА учасниками бойових дій Верховна Рада на пленарному засіданні 6 грудня прийняла за основу і в цілому законопроект №8519. Документ передбачає надання статусу ветеранів для осіб, які брали участь у боротьбі за незалежність України, зокрема в складі Української повстанської армії. Так, згідно з пояснювальною запискою до документа, метою законопроекту є посилення соціального захисту учасників боротьби за незалежність України в XX столітті шляхом надання статусу учасника бойових дій перш за все представникам збройних підрозділів Організації українських націоналістів (ОУН), Української повстанської армії (УПА), до складу яких увійшли воїни Української військової організації (УВО), Української повстанської армії отамана Тараса Боровця (Бульби) "Поліська Січ", Української народної революційної армії (УН РА). Також наголошується, що, за даними Всеукраїнського братства ОУН-УПА імені генерал-хорунжого Романа Шухевича, станом на 23 травня 2018 року чисельність зазначених учасників боротьби за незалежність України в ХХ столітті з числа озброєних підрозділів ОУН і УПА становить 1 201 особа. Раніше добробати зажадали від Ради визнати їх учасниками бойових дій.
Політика Британія припиняє видачу віз Велика Британія в рамках боротьби з відмиванням грошей і організованою злочинністю призупиняє видачу інвестиційних віз з опівночі 7 грудня, пише Bloomberg. Згідно з даними видання, програма інвестиційних віз відновиться у 2019 році, проте в зміненому вигляді. Так, такого роду візи будуть видаватися після результатів аудиту фінансових і ділових інетерсов заявника. Разом з тим, за даними ЗМІ, ці заходи Британії вдарять по російським олігархам. Такі візи зазвичай давали право громадянам за межами ЄС швидко отримати посвідку на проживання і громадянство Великобританії, інвестуючи в її економіку від 2 млн фунтів стерлінгів. Раніше повідомлялося, що одіозного російського актора Івана Охлобистіна, відомого своєю симпатією до бойовиків "ДНР" і "ЛНР", не допустили до участі в кінофестивалі "Тиждень російського кіно" в Лондоні.
Події У військовій частині під Києвом сталося масове отруєння строковиків Масове отруєння військовослужбовців сталося у військовій частині у Василькові Київської області, повідомляє прес-служба прокуратури Центрального регіону. За даними прокуратури, 4 грудня у медичний пункт військової частини звернулися 12 військовослужбовців строкової служби зі скаргами на біль у шлунку, пронос, субфебрильну температуру. Військовослужбовцям було надано першу медичну допомогу та встановлено попередній діагноз - гастроентолоколіт. На даний момент під наглядом лікарів Національного військово-медичного клінічного центру в Києві перебувають 20 військових. Також були здійснені заходи щодо встановлення причин, які передували цим фактом, зокрема відібрані бактеріальні змиви, проби води і їжі в військовій частині. Нагадаємо, в Запорізькій області маленький хлопчик помер після того, як переїв горіхів.
Політика У Криму затримали відомого адвоката В окупованому Криму затримали відомого адвоката Еміля Курбедінова, повідомив кримський адвокат Едем Семедляєв. "Затримали співробітники Центру з протидії екстремізму", - повідомив Семедляєв на своєму Facebook. За даними журналіста Антона Наумлюка, Курбедінова затримали по дорозі з дому в офіс за підозрою в 20.3 КОАП (пропаганда або публічна демонстрація нацистської атрибутики або символіки, або атрибутики або символіки екстремістських організацій, або інших атрибутики або символіки, пропаганда або публічна демонстрація яких заборонено федеральними законами). Адвокат Микола Полозов повідомив, що Курбедінов здійснює захист українських політв'язнів у ряді політичних справ у Криму і Росії. Подробиці з'ясовуються. Нагадаємо, раніше Росія захопила  в Керченській протоці 24 українських моряків.
Політика Стріляємо без попередження. Розгулу росіян в морі прийшов кінець Верховна Рада в ході пленарного засідання 6 грудня ухвалила в другому читанні і в цілому законопроект №8361 "Про прилеглу зону України", згідно з яким кораблі і катери Морської охорони прикордонників можуть застосовувати зброю без попередження для відбиття нападу. Відповідне рішення підтримали 244 нардепи. Згідно з документом, прилеглою зоною України визначена зона відкритого моря, прилегла до територіального моря України, зовнішня межа якого знаходиться на відстані не більше 24 морських миль. Раніше ця позначка була на рівні 12 миль. На цій ділянці прикордонники можуть зупиняти, оглядати, затримувати і заарештовувати некомерційні суду і членів екіпажів, крім військових кораблів, які порушують законодавство України. Раніше президент України Петро Порошенко повідомив, що в країні до кінця року розгорнуть  нове регіональне управління Морської охорони. Бійці управління візьмуть під щільний контроль всю морський кордон від Ізмаїла до Маріуполя.
Політика Рада розірвала договір про дружбу з РФ Верховна Рада в ході пленарного засідання 6 грудня проголосувала президентський законопроект №0206 про припинення з 1 квітня 2019 року дії договору про дружбу, співпрацю і партнерство між Україною і Російською Федерацією. Відповідне рішення підтримали 277 депутатів. Документ був поданий главою держави Петром Порошенком як невідкладний. Цей договір парламент ратифікував у 1998 році. У документі йшлося про принципи партнерства, а також прописувалися зобов'язання не використовувати свою територію на шкоду безпеці один одного. Також у Раді розглядали два альтернативні законопроекти. Нагадаємо, раніше спецпредставник США по Україні Курт Волкер повідомив, що Росія може втратити доступ до системи передачі фінансової інформації та здійснення платежів SWIFT внаслідок захоплення українських моряків.
Кримінал Облгази Фірташа розсилають українцям "фейкові" платіжки НАК "Нафтогаз України" повідомляє, що облгази і газзбути групи РГК Дмитра Фірташа дезінформують споживачів у квитанціях за оплату газу. Про це повідомляє прес-служба НАК. Минулого місяця більшість побутових споживачів України отримали від своїх постачальників газу платіжки з донарахуваннями за жовтень і попередженням про донарахування за три попередні роки зі значними сумами. Їх причиною газзбути вказали "приведення обсягу газу в еталонних умовах вимірювання", нібито на вимогу "Нафтогазу", повідомили в НАК. Однак у самій компанії заявили, що це - брехня. На думку держкомпанії, газовики таким чином створюють вигадані борги, щоб перешкодити споживачам укладати договори з іншими газовими компаніями. Нацкомісія з тарифів вже заборонила такі донарахування, повідомили в НАК.
Здоров`я Як приготувати курку, щоб видалити з м'яса гормони й антибіотики Сьогодні прилавки супермаркетів завалені курячим м'ясом. І всі ми знаємо, що виробники далеко не завжди чесно конкурують між собою. Вони годують птицю комбікормами, гормонами й антибіотиками. А антибіотики можуть перебувати в організмі курки більше одного тижня. Як же перестрахуватися і вжити певних заходів обережності? Очистити куряче м'ясо від антибіотиків можна просто на кухні. Ось як позбавити його шкідливих токсинів. Спосіб перший. Якщо ви варите магазинну курку, то бульйон краще не використовувати. У ньому немає нічого корисного. У процесі варіння з м'яса вимиваються всі токсини і потрапляють просто в бульйон. Для курячого супу рекомендується використовувати домашню птицю. Спосіб другий. Якщо вирішили приготувати запечену курку, то вичистіть її внутрішні органи. Тому що саме там накопичуються токсини. Також рекомендуємо видалити шкірку. Спосіб третій. Курку замочити в розчині. Для нього знадобитися 1 літр чистої води і кілька столових ложок повареної солі. Також у розчин добре додати сік 1/4 лимона. Помістіть курку в розчин на 2 години. Злийте розчин. Зробіть новий і знову замочіть курку на годину або дві. Замочувати м'ясо птиці рекомендується і в мінеральній воді. Так воно не тільки очиститься від шкідливих токсинів, але і стане більш м'яким.
Дозвілля Новолуння 7 грудня 2018 року: що можна і що не можна робити в цей день Останнє Новолуння в 2018 році пройде 7 грудня. Астрологи повідомляють, що цей день буде сприятливим для багатьох справ, тому радять не упустити вдалі можливості, які нам подарує вплив Місяця. Грудневий Молодик пройде під егідою Стрільця. Цей сприятливий симбіоз дозволить багатьом змінити своє життя на краще, не чекаючи чергового понеділка, Нового року або іншого вдалого випадку. Астрологи радять скористатися цією можливістю, адже такі шанси випадають нечасто. Навіть у найщасливішого дня, на жаль, є й інша сторона, тому на 7 грудня у астрологів є деякі попередження. Але спочатку — про особливості Молодика і намічених перспективах. Особливості грудневого МолодикаМісяць увійде в фазу Молодика під егідою Стрільця. Стрілець підсилює інтуїцію, до якої бажано прислухатися, якщо хочете поліпшити своє життя. Це буде вдалий період для аналізу минулого і сьогодення, а також для планування справ на майбутнє. 7 грудня сприятливе для роботи над помилками і пошуку справжніх причин своїх перемог і поразок. Місяць і Стрілець — досить багатообіцяючий союз, тому навряд чи в Молодик ми упустимо вдалі можливості. Взяти своє вдасться багатьом, головне — не зменшувати обертів і не піддаватися негативним тенденціям періоду. Оновлений ​​Місяць, підживлений вогненною енергетикою Стрільця, дасть можливість позбутися від проблем і зробити крок назустріч новому життю. Що можна робити в МолодикФаза Молодика — спокійний період, особливо якщо вранці вдасться налаштуватися на позитивний лад. Так як Молодик пройде в Стрільці, бажано виділити головні цілі і почати їх досягати. Якщо випаде можливість, можна поміркувати над своїм призначенням, пошукати заняття, які дозволять в повній мірі реалізувати свій потенціал. Стрілець зосереджений на перспективах, тож 7 грудня нам вдасться зробити щось важливе для свого майбутнього. У день Нового місяця астрологи рекомендують зайнятися реалізацією нових планів. Корисно починати довгограючі проекти, шукати нову роботу, змінювати рід діяльності або оточення, спілкуватися з впливовими і мудрими людьми, читати хороші книги. Молодик — прекрасний період для позбавлення від проблем, які заважають рухатися вперед. У цю добу зросте прагнення бути кращим за інших, що можна використовувати собі на благо. Корисне особистісне і духовне зростання, а також спілкування з однодумцями або представниками старшого покоління. Відмінний день чекає представників творчих професій. Сьогодні можна братися за складні завдання, адже вдасться знайти рішення проблем, які раніше здавалися нездоланними. П'ятниця — відмінний день для поліпшення і розвитку відносин. Закоханим Місяць подарує шанс зблизитися, а одиноким — знайти свою любов. Що не можна робити 7 грудняМолодик — суперечливий день, тому фахівці сайту dailyhoro.ru рекомендують бути обережніше в спілкуванні з негативними людьми. Є ризик потрапити під вплив енергетичних вампірів. Також небезпечно конфліктувати, розривати відносини, приймати серйозні рішення і робити поспішні висновки. Постарайтеся 7 грудня не впускати в свою голову погані думки, так як програма в Новолуння закладається на місяць вперед. Сумніви і побоювання можуть знайти втілення в реальності. У п'ятницю вкрай небажано зловживання алкоголем, важкою і гострою їжею. Не можна нервувати і обговорювати зі сторонніми свої плани. Розумно відмовитися від поїздок на тривалі відстані, особливо на машині. Небезпечно займатися кількома справами одночасно. Вплив Стрільця може викликати бажання взяти все і відразу, і цього краще протистояти. В іншому випадку досягти результату хоча б в одному з декількох обраних напрямків буде практично неможливо. Важливо визначити пріоритетні цілі і братися тільки за найважливіше і перспективне, не намагаючись осягнути неосяжне.
Закон і Право Євробляхери скаржаться, що митники завищують ціну на автомобілі Для того, щоб розмитнити автомобіль на іноземних номерах навіть на пільгових умовах слід відрахувати приблизно половину вартості машини в бюджет. Однак митники можуть не повірити документам про справжню ціну автомобіля і встановити іншу - набагато більше. Відповідно підвищується сума податків, які доведеться сплатити. "Євробляхери" вважають, що цифри часто беруться "зі стелі". У ДФС кажуть, що цього бути не може - вся справа в електронному каталозі Швака (Schwacke), які з'явилися на митниці напередодні вступу в силу знижених акцизів. Це каталог - міжнародний посібник, де вказані середні ціни на б/у авто в Європі. Інформація в каталозі Швака усереднена по всіх пропозиціях на авторинку Європи, з урахуванням стану, пробігу, року випуску, кількості власників тощо. А значить - не зовсім точна, тому закликають машини не розмитнювати, пише Мукачево.нет.
Економіка оформление ленты  Як Лукашенко, принижуючись, канючив у Путіна дешевий газ Президенти Білорусі і Росії Олександр Лукашенко і Володимир Путін обмінялися напруженими репліками під час засідання саміту Євразійського економічного союзу в Петербурзі. Так Лукашенко зазначив, що Росія поставляє його країні газ за ціною навіть дорожче, ніж Німеччині. При цьому Лукашенко згадав, що "як би дві країни воювали проти Німеччини". Але Путін відповів, що ціна в $127 і $129 - це якраз досить велика знижка, яку надають їй в рамках "інтеграції". Так як для ФРН газ буде коштувати в 2019 році $250. Однак Лукашенко не здавався, він заперечив, що Білорусь має гірші умови, ніж Німеччина. Адже в ціні газу для Німеччини велика частина - вартість транспортування. Путін видавив з себе посмішку і запропонував "поговорити без ЗМІ". Пізніше Лукашенко вибачався за те, що публічно заперечував Путіну.
Дозвілля Плануйте поїздки і весілля заздалегідь: Сприятливі і несприятливі дні в 2019 році Шанси на успіх в будь-якій справі будуть значно вище, якщо приступити до неї в сприятливий день. Астрологи розповіли, які дати в 2019 році будуть вдалими, а які не підходять для важливих починань. В кожному місяці є дні, коли енергетика зірок і планет сприяє удачі в будь-яких починаннях. Такі дати підходять для збільшення прибутку, проведення важливих переговорів, прийняття відповідальних рішень. Однак є і несприятливі числа, коли енергетика планет здатна нашкодити. Експерти сайту dailyhoro.ru рекомендують прислухатися до думки астрологів, щоб провести 2019 рік успішно і виключити неприємності, пов'язані з поспішними і необдуманими рішеннями. СіченьНа початку 2019 року багато сприятливих днів, коли можна сміливо займатися справами, пов'язаними з фінансами, і діловими питаннями. Однак астрологи рекомендують не перевтомлюватися, так як енергетика людей поки нестабільна. Сприятливі дні: 1, 5, 15, 17, 26. На ці дати можна планувати будь-які справи, що вимагають уваги і посидючості. Виконати все, що заплановано, можна без поспіху, якщо грамотно розподілити час для відпочинку і роботи. Несприятливі дні: 4, 21. На ці дні краще не планувати відповідальних справ, особливо пов'язаних з фінансами. Агресивна енергетика планет здатна нашкодити планам і позбавити удачі. Лютий Останній місяць зими пройде на підйомі сил, і в лютому можна приступити до активної роботи. Сприятливі дні: 5, 7, 9, 12, 16, 24, 27. Ціла серія вдалих днів у лютому не може не радувати. В цей час легко вдасться вирішити ділові питання. Можна займатися самоосвітою або відправитися на курси підвищення кваліфікації. Несприятливий день: 22. Множинні аспекти планет в цей день можуть не просто перешкодити планам, а й залучити в життя неприємності. Не варто починати важливі справи, вступати в конфлікти і витрачати гроші. Астрологи рекомендують бути гранично уважними, щоб уникнути проблем у діловій та любовній сфері. БерезеньУ березні не тільки природа, а й люди пробуджуються від зимової сплячки. На самому початку весни сил на грандіозні звершення може не вистачити, однак варто підготувати фундамент: вирішити організаційні питання і подбати про те, щоб ніщо не завадило досягненню поставлених на початку року цілей. Сприятливі дні: 3, 4, 6, 23, 31. П'ять днів можна сміливо присвячувати рішенням ділових питань, налагодженню контактів. 6 числа, під час Новолуння в Рибах, можна змінити життя на краще, якщо не зациклюватися на минулому і прагнути до підкорення нових вершин. Несприятливі дні: 5, 21. Незважаючи на те, що несприятливих днів буде всього два, в цей час потрібно проявити розсудливість і не піддаватися на провокації. Енергетика цих днів сильна, тому неприємності можуть чекати на кожному кроці. Квітень Другий весняний місяць принесе позитивні емоції. В цей час підйом життєвих сил дозволяє впритул займатися насущними питаннями і налагодити особисте життя. Сприятливі дні: 4, 5, 18, 20, 24. У ці дні можна сміливо вирушати на романтичні побачення, налагоджувати відносини в родині і вирішувати побутові питання. Це спокійні дні, в які енергетика зірок і планет не завадить здійснити сміливі задуми. Несприятливі дні: 22. В цей день відразу кілька аспектів планет впливають на енергетику людей. У зв'язку з цим на понеділок краще нічого не планувати і провести цей день максимально спокійно. ТравеньОстанній місяць весни буде ідеальним часом для нових починань та особистого життя. Весняне тепло пробуджує спрагу діяльності, тому в сприятливі по енергетиці дні найкраще активно займатися запланованими справами, щоб досягти успіхів в короткий термін. Сприятливі дні: 4, 24. Всього два дні будуть позитивними, однак це не повинно стати причиною для розладу. Ці два дні можна провести з максимальною користю, якщо грамотно розподілити час і заздалегідь скласти план роботи. Несприятливі дні: 1, 9, 18, 21, 29. П'ять днів в травні будуть невдалими для роботи, тому на ці дати не варто планувати переговори, укладання контрактів і великі фінансові витрати. Відмовитися варто і від з'ясування відносин з коханою людиною, щоб конфлікт не переріс у серйозну сварку і не привів до розставання. Червень Половина року позаду, а значить, настає час підведення проміжних підсумків. За досить великий проміжок часу зроблено багато, проте розслаблятися рано. У червні можна з легкістю подолати будь-які труднощі, якщо налаштуватися на позитив і вірити в свої сили. Сприятливі дні: 5, 8, 28. Протягом трьох днів в червні будуть самими позитивними з енергетики, і на цей час можна планувати будь-які відповідальні справи. Багато зможуть зайнятися власним бізнесом і успішно оформити необхідні документи, вирішити юридичні питання, а також знайти додаткові джерела доходу. Несприятливі дні: 9, 14, 16. Протягом трьох днів в червні будуть небезпечними, особливо для тих, хто планує великі придбання. Астрологи рекомендують відмовитися від угод в ці дні, щоб виключити обман і збитки. ЛипеньУ липні буде багато сприятливих днів, і цей місяць може стати найактивнішим. Середина літа чудово підходить для відряджень і навчання, вирішення ділових питань і налагодження особистого життя. Сприятливі дні: 1, 6, 13, 15, 19, 20, 26, 29. Найбільш плідні для роботи дні важливо провести продуктивно. У цей час можна з легкістю подолати будь-які перешкоди на шляху до мети, а значить, не варто відкладати справи в довгий ящик. В іншому випадку в кінці року багато хто буде картати себе за безцільно витрачений час. Несприятливий день: 18. У четвер багато планет будуть в аспектах, що цілком може призвести до занепаду сил і неконтрольованих емоційних сплесків. У цей день краще виключити важливі справи і зайнятися відновленням внутрішньої гармонії, подбати про здоров'я. Серпень В останній місяць літа енергетика людей потроху йде на спад, однак теплий серпень буде прекрасним часом для здійснення мрій і досягнення поставлених цілей. Сприятливі дні: 3, 12, 15, 22. Чотири дні в цьому місяці будуть позитивними з енергетики, і в цей час можна спокійно займатися необхідними справами, не боячись допустити помилок. Важливо лише зосередитися і не відволікатися на дрібниці. Несприятливі дні: 14, 21. Всього два дні потрібно перечекати, поки Всесвіт посилає негативну енергетику. В цей час запорукою успіху буде обережність. ВересеньУ вересні можна сміливо займатися ремонтними роботами, будівництвом, планувати переїзд. Сприятливий день: 15. На неділю краще запланувати найвідповідальніші справи, адже цей день буде позитивним з енергетики, а значить, ніщо не завадить виконати задумане. Несприятливі дні: 14, 29. Ці два дні будуть найневдалішими для вирішення фінансових питань. Уникнути проблем можна, якщо не шукати пригод і відмовитися від авантюр. Жовтень Щоб підтримати організм в тонусі і уникнути осінньої хандри, важливо провести жовтня активно. Фізичні навантаження і оздоровчі процедури допоможуть уникнути сезонних захворювань і залишатися енергійними. Сприятливі дні: 18, 22, 24, 30. Чотири дні в цьому місяці будуть максимально позитивними, і у кожного з'явиться можливість втілити в життя свої ідеї. Несприятливий день: 10. У четвер енергетика простору буде негативною. Планети несприятливо вплинуть на людей, тому день буде небезпечним і для здоров'я. Найкраще подбати про самопочуття, відмовитися від шкідливої ​​їжі і добре виспатися, щоб відновити сили. ЛистопадУ листопаді надмірна активність може загрожувати перевтомою, тому останній осінній місяць найкраще присвятити розміреного праці, не вимагає колосальних енерговитрат. Сприятливі дні: 4, 16, 21, 23, 27. Удача буде супроводжувати тих, хто точно знає, чого хоче від життя. У цей час будь-яка робота виконується легше, тому сидіти склавши руки не слід. Несприятливі дні: 14, 24, 28. Протягом трьох днів в цьому місяці будуть небезпечними, тому на них краще не планувати відповідальні заходи. Краще провести час у колі близьких людей, здатних підтримати і допомогти в непростих життєвих ситуаціях. Грудень Останній місяць року часто буває найскладнішим, адже потрібно завершити масу справ і почати підготовку до свят. Залучити в життя удачу і впоратися з усіма труднощами можна буде у найбільш цікаві дні цього місяця. Сприятливі дні: 4, 6, 18, 28, 29. Це час прекрасно підходить для активної роботи. За п'ять днів можна встигнути багато, якщо зосередитися і не відволікатися на дрібниці. Несприятливі дні: 3, 11. Ці два дня найкраще провести на самоті, щоб сплеск емоцій, пов'язаний з агресивною енергетикою планет, не став причиною конфліктів і помилок.
Дозвілля Провал планів і фінансові втрати. Гороскоп на 7 грудня Павло Глоба вважає, що плани, на 7 грудня, якими б вони не були грандіозними, навряд чи будуть відрізнятися надійністю.Тому щоб уникнути фінансових втрат, краще навіть не намагайтеся втілювати їх в життя. Взагалі в цей день будьте особливо обережні з грошима, будь то покупки, фінансові проекти або вкладення. Є ризик прийняти бажане за дійсне і в результаті зробити велику помилку. Овен 7 грудня у Овна є хороший шанс збагатити і урізноманітнити свій внутрішній світ. Непогано витратити вільний час на спілкування з цікавими людьми на форумах або в реалі, завести нові знайомства. Це тим більш корисно, що до чогось іншого, і особливо до активних дій, день не схиляє. Справи будуть викликати у Овна апатію і просуватися мляво. Так на що ще витрачати час, крім як на розмови? ТелецьУ п'ятницю Тельця будуть раз у раз долати гострі напади самоїдства і самокопання. Думки раз у раз будуть повертатися до невтішного вердикту: «треба було зробити інакше» і «сам винен». Постарайтеся не надто захоплюватися подібним самобичуванням. Досить просто зробити висновки на майбутнє, щоб більше вже не повертатися до цієї теми. Близнюки В цей день в душі у Близнюків прокинеться активний теоретик, проте розбудити практика у нього не вийде. Весь день Близнюки ризикують провести в нескінченних роздумах на тему, що, як і в якому порядку їм слід робити. Думок цих буде багато, і всі вони будуть на подив хороші. Шкода тільки, здійснити хоч що-небудь з цих задумів завтра навряд чи вийде. Рак7 грудня Рак буде весь день намагатися тримати себе в руках, не реагуючи на прикрі непорозуміння. Непорозумінь ж обіцяє бути багато. Навколишні, як на зло, будуть вести себе нелогічно і непослідовно. Найцікавіше, що проявити стриманість у Рака, швидше за все, вийде. Але напруга в душі залишиться і буквально через день-другий здатна прорватися в якій-небудь сварці. Так може, не треба збирати напругу, а відразу розставити всі крапки над «i»? ЛевУ п'ятницю спроби звалити на Льва будь-які справи, що не входять в коло його прямих обов'язків, ні до чого не приведуть. Та й до обов'язків своїх Лев буде схильний ставитися не надто відповідально. Зате завтра у Льва настільки загостряться таланти дипломата, що ця ситуація навряд чи йому зашкодить. День обіцяє пройти спокійно, а рішення будь-яких проблем з чистою совістю можна відкласти на потім. Діва У цей день у Діви може народитися грандіозна ідея з приводу перебудови свого будинку. Ідея ця буде в усіх відношеннях симпатична, ось тільки втілювати її в життя категорично не рекомендується. Завтра Діва не схильна переживати з приводу реалістичності своїх задумів, і в творчому пориві цілком може замахнутися на знесення несучої стіни або якось ще змінити всі будівельні норми і правила. Терези7 грудня всі думки і плани Терезів будуть відрізнятися надзвичайною глибиною і яскравістю. І неважливо, що ці ідеї чи коли-небудь втіляться в реальність. Ну і що? Помріяти, врешті-решт, теж буває корисно. Цей день обіцяє подарувати чимало щасливих хвилин тим Терезам, які володіють творчою фантазією. Втім, і для інших день буде досить непоганий. СкорпіонП'ятниця обіцяє пройти у Скорпіона досить спокійно, але тільки спокій це буде удаваним. Насправді Скорпіону просто захочеться на час відмахнутися від проблем, пов'язаних з фінансами або відносинами. Іноді така політика закривання очей буває корисною, ось тільки не треба забувати, що самі проблеми при цьому нікуди не зникають, і вирішувати їх все-таки доведеться. Але не завтра. СтрілецьВ цей день в душі у Стрільця буде вирувати якщо не котел, то, як мінімум, казанок з протиріччями. З одного боку, йому захочеться бути стриманим, з іншого ж – навряд чи це вийде. Якщо Стрілець не хоче, щоб у котла в його душі зірвало кришку, то йому не варто намагатися заганяти свої емоції вглиб. Завтра Стрільцю краще відразу сказати людині в очі все, що він про нього думає, ніж намагатися зам'яти ситуацію. Козеріг7 грудня зірки гороскопу будуть схиляти Козерога бездумно плисти за течією, не звертаючи уваги на різного роду проблеми і непорозуміння. Навіть від тих справ, які вимагають термінового втручання, теж захочеться відсторонитися. Так до вечора Козеріг і буде перебувати в цьому щасливому безтурботному стані. Увечері ж він може з подивом виявити, що проблеми самі собою не вирішилися і нікуди не зникли. Рано чи пізно вирішувати їх все одно доведеться. ВодолійУ п'ятницю Водолію буде складно утримувати в собі свої емоції і бажання. Ховати голову в пісок і намагатися стримувати свої пориви навряд чи вийде – почуття раз у раз будуть наполегливо нагадувати про себе, так і намагаючись вирватися назовні. Найкраще, що можна завтра порадити Водолію, – це знайти для своїх почуттів якийсь безпечний громовідвід. Інакше можна вибухнути! Риби7 грудня в душі у Риб романтичність самим чудесним чином буде уживатися з практичністю і ощадливістю. В яких би хмарах завтра не літали Риби, десь в глибині їх мозку буде сидіти уважний бухгалтер з великими канцелярськими рахунками. Цей бухгалтер і не дозволить замріяним Рибам наробити великих дурниць.

Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо Проста методика допоможе з....
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Згадайте, яка у дитинстві у вас була найулюбленіша іграшка? Це важливо! Психологи стверджують, що ті чи інші з....
більше матеріалів




/-1,1241409778595-/ /-pc-/
Top