counter
Архів Повернутись назад 06 Серпня 2016
6 Серпня
Події У Франції під час пожежі в барі загинули 13 осіб 13 людей загинули, ще шість постраждали в результаті пожежі в барі французького міста Руан (захід країни). Про це повідомило міністерство внутрішніх справ Франції, пише ТАСС. Один ыз потерпілих перебуває у вкрай важкому стані. Вогонь охопив бар Le Cuba Librе, розташований в центральній частині Руана, близько опівночі за місцевим часом. У ньому перебували молоді люди віком 18-25 років, які зібралися на вечірку з нагоди дня народження. Свято проходило в підвальному приміщенні бару. Згідно з даними комісаріату поліції Руана, пожежа виникла через великий святковий торт, прикрашений свічками. Він містився на цокольному поверсі, і при перенесенні його в підвал людина, яка здійснювала цю операцію, спіткнулася, торт впав і запалені свічки розсипалися по підлозі. В результаті миттєво спалахнув синтетичний палас, а слідом за ним і стеля з пластиковим покриттям. Небагатьом з  тих, хто перебував у підвалі, вдалося його покинути. Частина людей задихнулася в диму, інші згоріли заживо.
Політика оформление ленты  Біля Золотого і Станиці Луганської готується відведення військ Робоча група з питань безпеки в Мінську майже домовилася про те, що поблизу Станиці Луганської і Золотого буде оголошено тижневий режим тиші і почнеться відведення військ з лінії розмежування. Про це заявив представник України в підгрупі з безпеки Тристоронньої контактної групи Євген Марчук, пише 112. За його словами, передбачається сім днів режиму тиші. Цьому передує вибір району. «В основному ми зараз домовилися, що вибираємо два райони, це Станиця Луганська і Золоте. Це означає, що повинен бути режим сім днів тиші, потім обидві сторони дають повідомлення в ОБСЄ про точні координати, де вони зараз перебувають, і точні координати, куди вони будуть відведені. Після цього місія ОБСЄ і їхні патрульні групи, а також СЦКК (Спільний центр контролю і координації) заходять в цю зону для того, щоб не було порушень і щоб обидві сторони знали, що в зоні перебувають і ОБСЄ і СЦКК. Щоб своєю присутністю вони блокували можливі порушення», - сказав Марчук. Він зазначив, що тільки після цього починається відведення.
Суспільство оформление ленты  «Фантом» затримав на лінії розмежування партію м'яса та обладнання для АЗС більш ніж на півмільйона гривень У Донецькій області працівники спецпідрозділу податкової міліції ДФС «Фантом» не пропустили на окуповану територію партію м'яса та обладнання для АЗС, а також припинили незаконну торгівлю алкоголем і сигаретами в Маріуполі. Як повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби, на контрольно-пропускному пункті в'їзду/виїзду «Зайцеве» був зупинений автомобіль Opel. В ході його огляду було виявлено систему відпуску та обліку нафтопродуктів для автозаправної станції. Також спроба провезення на окуповану територію партії сигарет була припинена на КПВВ «Новотроїцьке». За цими фактами складено протоколи про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204-3 (порушення порядку переміщення товарів у район або з району проведення антитерористичної операції) КУпАП. «Крім того, в районі населеного пункту Новолуганське був зупинений Mercedes Sprinter, на якому водій намагався перевезти через лінію розмежування заморожену курячу продукцію. При огляді транспортного засобу було встановлено, що фактична кількість продукції на 1072 кг більше зазначеної в товарно-супровідних документах. Після цього водій надав іншу накладну з таким же номером і датою, що і попередня, проте вже з фактичною вагою товару, який виявили працівники спецпідрозділу», - йдеться в повідомленні. У діях водія вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 358 (підробка документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) КК. Матеріали передані Національній поліції. В ДФС відзначили, що загальна сума затриманих на лінії розмежування товарів становить понад півмільйона гривень. Крім того, в Маріуполі в ході перевірки магазину було встановлено, що в ньому здійснюється торгівля алкоголем і сигаретами без наявності відповідних ліцензій. За цим фактом складено протокол про вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 164 (порушення порядку здійснення господарської діяльності) КУпАП. Зараз алкоголь і сигарети вилучено.
Суспільство Полторак: Система забезпечення житлом військовослужбовців є неефективною Міністр оборони Степан Полторак провів робочу зустріч з представниками Офісу Реформ оборонного відомства і керівником проекту з реформування системи забезпечення житлом військовослужбовців паном Гленом Грантом. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони. В ході зустрічі сторони обговорили подальші кроки і цілі проекту з реформування системи забезпечення військовослужбовців житлом. Міністр оборони подякував уряду Великої Британії, особисто Глену Гранту і небайдужим українцям, які приєдналися до цього проекту. За словами Степана Полторака, існуюча система забезпечення житлом військовослужбовців є неефективною. Шлях вирішення житлових питань - це кардинальна зміна підходів до забезпечення житлом захисників України. Координатор проекту Глен Грант зазначив, що особливу увагу буде приділено питанню забезпечення житлом учасників АТО і членів їхніх сімей.
Суспільство оформление ленты  У Львівській області ГПУ затримала організаторів незаконного продажу лісу Генеральна прокуратура затримала організаторів незаконної реалізації лісоматеріалів, а також встановила їхніх пособників. Про це на своїй сторінці в Facebook написав Генеральний прокурор Юрій Луценко. «Липа - це дуб, оформлений як сосна», - цей старий жарт виявився реальністю під час обшуку на Львівщині. За фальшивими сертифікатами походження, з фальшивими чипами дуб відправляли як сосновий кругляк, що не заборонений до експорту. Всього протягом тижня ГПУ, а також обласні прокуратури Вінницької, Львівської та Чернівецької областей спільно з УСБУ та УВС провели понад 100 обшуків у справах незаконних рубок та реалізації лісодеревини за фіктивними документами», - написав Луценко. За його словами, під час обшуків вилучено речові докази, що свідчать про незаконну господарську діяльність, підроблені накладні, печатки різних юридичних осіб, банківські картки, транспортні засоби, тисячі кубів лісової продукції «Затримано організаторів злочинів, встановлено їхніх пособників», - підкреслив він.
Суспільство оформление ленты  СБУ викрила росіянина, який незаконно виводив мільйони доларів за межі України Незаконну схему виведення коштів за межі України на рахунки російських фінансових установ виявила в Одесі Служба безпеки України. Про це повідомляє прес-служба СБУ. За інформацією правоохоронців, вони задокументували злочинні дії громадянина РФ, який створив механізм проведення фіктивних фінансово-господарських операцій для акумулювання, транзиту і виведення коштів. «Щомісячний оборот проконвертованих грошей становив понад два мільйони доларів США. Загалом зловмисник встиг вивести з України 16 мільйонів доларів», - йдеться в повідомленні. Працівники СБУ затримали організатора незаконної схеми при перевезенні 210 тисяч доларів готівки. Також правоохоронці вилучили оргтехніку, реквізити і відбитки печаток іноземних банківських установ, офшорних компаній і платіжну документацію, що підтверджує фіктивні фінансово-господарські операції. Тривають слідчі.
Економіка Siemens збирається встановити турбіни на електростанціях в окупованому Криму На споруджуваних електростанціях в Криму планується встановити турбіни виробництва компанії Siemens. Про це повідомляє Reuters з посиланням на три джерела, що мають відношення до проекту, пише Медуза. За даними агентства, електростанції в Криму розраховані на установку турбін Siemens і сумісні тільки з ними. За словами одного зі співрозмовників Reuters, турбіни планується встановити протягом двох місяців. Турбіни створюються підприємством «Сіменс Технології Газових Турбін» - спільне підприємство Siemens і «Силових машин». У Siemens категорично заперечують плани щодо поставок до Криму. Як повідомили в компанії, турбіни планується поставити на електростанцію на Таманському півострові, який відділений від Криму протокою. У Reuters немає відомостей про те, що компанія знала або потурала планам з перевезення турбін у Крим. Нагадаємо, згідно з умовами європейських санкцій, громадянам ЄС і компаніям, що працюють у Євросоюзі, заборонено брати участь у поставках енергетичних технологій у Крим. Санкції були накладені після того, як Росія анексувала Крим в 2014 році.
Суспільство Суд заарештував водія вантажівки, який на смерть збив дорожнього робітника Водій вантажівки, який 5 серпня в нетверезому стані збив на смерть працівника комунального підприємства, взятий під варту без права на заставу. Про це на своїй сторінці в Facebook написала начальник прес-служба столичного управління Національної поліції. За її словами, сьогодні Шевченківський райсуд столиці задовольнив відповідне клопотання прокуратури міста Києва, обравши безальтернативний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для підозрюваного. Як повідомлялося, експертиза виявила 2,8 проміле алкоголю в його крові. Читайте також: У Києві п'яний водій вантажівки насмерть збив дорожнього робітника фото) «Ця людина раніше притягувалась до відповідальності за керуванням транспортом у стані алкогольного сп'яніння», - йдеться в повідомленні.
За кордоном оформление ленты  Україна та Індонезія співпрацюватимуть у галузі освіти Президент Петро Порошенко, в рамках державного візиту до Республіки Індонезія, зустрівся з Губернатором Спеціального регіону Джокьякарта Султаном Хаменгкубувоно Х. Про це повідомляє прес-служба глави держави. Як повідомляється, співрозмовники обмінялися думками щодо розвитку торгово-економічного співробітництва між Джокьякарта і регіонами України. Особливу увагу було приділено поглибленню культурно-гуманітарних і освітніх контактів. «Співрозмовники домовилися тісніше співпрацювати між вишами двох країн, обмін студентами, зокрема для вивчення української та індонезійського мов», - йдеться в повідомленні. Крім того, Порошенко і Султан Хаменгкубувоно Х домовилися активізувати взаємодію в рамках ЮНЕСКО, зокрема і в контексті збереження об'єктів Всесвітньої спадщини під егідою цієї організації.
Суспільство оформление ленты  СБУ видворила з країни росіянина, який хотів воювати на боці бойовиків Громадянин Російської Федерації, який приїхав в Україну для вступу до лав незаконних збройних формувань, затриманий у міжнародному пункті пропуску «Танюшівка». Про це повідомляє прес-служба СБУ. За інформацією правоохоронців, уродженець міста Балаково Саратовської області на початку липня вже відвідував Луганськ через закритий пункт пропуску «Ізварине» (підконтрольний терористам). У місті він прийшов у пункт вербування бойовиків, де йому запропонували 15 000 рублів за «службу в бронетанкових військах». «Найманець погодився і навіть почав проходити медогляд, але згодом відмовився від контракту, пояснивши це поганими умовами «праці» і ворожим ставленням місцевого населення. Росіянин повернувся в РФ, звідки автобусом «Воронеж - Артемівськ» вирішив через Україну потрапити до терористів «ДНР» і знову запропонувати послуги найманця. Пряцівники СБУ видворили іноземця з території України із забороною повторного в'їзду», - йдеться в повідомленні.
Суспільство оформление ленты  Житель Скадовська з російським паспортом зберігав зброю і нацистську символіку У Скадовську Херсонської області працівники Служби безпеки України виявили схованку зі зброєю і нацистською символікою. Про це повідомляє прес-служба СБУ. За інформацією правоохоронців, під час обшуку в будинку у чоловіка, у якого є український і російський паспорти, виявлені два кулемети MG-42, пістолети-кулемети ППС і ППШ, станковий кулемет «Максим», два карабіни К - 96, чотири муляжі протитанкових гранат і патрони. «Крім того, у зловмисника вилучено російський і нацистський прапори, свастика», - йдеться в повідомленні. Затриманому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. В рамках досудового розслідування перевіряється також його причетність до незаконного збройного формування та екстремістських організацій.

Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Сильні обереги здатні подарувати захист від будь-якого негативного впливу Щоб у ваше життя не увірвався негати....
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Купити або знайти спокій не можна Його можна лише самостійно створити всередині себе
Місячний день сьогодні 2 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 2 травня 2024 року
Вплив місячної енергетики може допомогти з планами, так і зпутати всі карти, Не помилитися з напрямком діяльно....
більше матеріалів




/-0,65358805656433-/ /-pc-/
Top