counter
Архів Повернутись назад 05 Серпня 2017
5 Серпня
Суспільство В Україні з'явилася онлайн-карта публічних просторів Громадська організація «Інститут успішного міста» представляє онлайн-карту публічних просторів на території України. Про це пише Інтерфакс-Україна. «Поняття публічного простору в Україні лише починає розвиватися. За світовими стандартами, публічний простір має бути комфортним, вільним, доступним для комунікації, інклюзивним, тобто доступним для всіх, безпечним», - каже проектний менеджер організації Олександра Ярликова. В Україні, за її словами, не так багато публічних просторів, але вони активно починають з'являтися. Інформацію для створення такої карти збирали протягом майже двох років, а на її обробку пішло три місяці. Глава «Інституту успішного міста» Анастасія Руденко сказала, що карта показує існуючі в країні публічні простори, дані про них. Кожен бажаючий може додати інформацію про локації, які нанесені на карту.
Політика ОБСЄ: В Донецьку бойовики ховають важку зброю серед житлових будинків Спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ фіксують порушення Мінських угод бойовиками терористичного угрупування «ДНР». Про це повідомив заступник голови місії ОБСЄ Олександр Хуг, передає прес-служба відомства. Так, спостерігачі ОБСЄ 29 липня зафіксували міномет 122-мм калібру, розміщений у західній частині окупованого Донецька в мікрорайоні Трудовська в 350 метрах від житлових будинків. Крім того, щоб пропустити патруль ОБСЄ, бойовики на автодорозі між Дебальцевим і Світлодарськом прибрали протитанкові міни. Однак через два дні ці міни спостерігачі СММ ОБСЄ зафіксували поблизу населеного пункту Логвинове. При цьому Олександр Хуг підкреслив, що ЗСУ також не до кінця дотримуються досягнутих домовленостей. 19 липня безпілотник місії зафіксував протитанкові міни на дорозі поблизу підконтрольного уряду Водяного. У зв'язку з фактами порушення режиму перемир'я ОБСЄ закликає обидві сторони конфлікту знову повернутися до Мінських угод.
Події оформление ленты  У Львові пацієнт психлікарні влаштував різанину і захопив заручника Увечері в п'ятницю, 4 серпня, у Львівській обласній психіатричній лікарні Львова один з пацієнтів порізав себе склом від вибитого вікна і взяв у заручники сусіда по палаті. Коли буйний пацієнт почав різати інших людей у лікарні, співробітники поліції прийняли рішення йти на штурм, повідомляє «Варта-1». «Рішення про штурм лікарні було прийнято керівником 2-Батальйону УПП Романом Бліхарським, після того як у лікарні почалися крики і правоохоронці зрозуміли, що буйний пацієнт почав різати інших пацієнтів», - повідомив представник ГУ Нацполіції у Львівській області Ігор Зінкевич. Співробітники поліції локалізували зловмисника і звільнили заручників. Під час операції травми отримали п'ять поліцейських. Склом із розбитого вікна зловмисник травмував 10 пацієнтів, троє з яких перебувають у важкому стані.
Політика США повідомили ООН про вихід з кліматичної угоди Держдепартамент США в прес-релізі, випущеному 4 серпня, офіційно повідомив ООН, що Сполучені Штати виходять з Паризької кліматичної угоди, однак залишають за собою право на повторну участь, якщо умови для США покращаться. Про це повідомляє агентство Reuters. «США підтримують збалансований підхід до кліматичної політики, який знижує викиди, а також сприяє економічному зростанню і забезпеченню енергетичної безпеки. Сполучені Штати продовжуватимуть брати участь у засіданнях Організації Об'єднаних Націй з питань зміни клімату в процесі виходу, який, як очікується, триватиме три роки», - сказано в повідомленні Держдепу. Паризьку хартію клімату, що передбачає зобов'язання скоротити викиди вуглекислого газу в атмосферу, було підписано в 2015 році Бараком Обамою. Також документ підписали лідери ще 194 країн. Дональд Трамп неодноразово заявляв, що не вірить у глобальне потепління, і обіцяв відмовитися від участі в Паризькій угоді під час президентської кампанії. 1 червня 2017 року Трамп на саміті G-7 відкинув прохання союзників і заявив про вихід США з Паризької угоди.
Політика За позбавлення Саакашвілі громадянства України проголосували 11 членів Комісії Члени Комісії з питань громадянства при президенті України майже одноголосно проголосували за припинення українського громадянства екс-голови Одеської ОДА та колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі. Про це повідомляє KyivPost. Так, серед 12 з 15 членів Комісії з питань громадянства, які були присутні на засіданні, утримався тільки один. Підтримали припинення українського громадянства Михайла Саакашвілі глава департаменту з питань громадянства АП Максим Моісеєв, глава Адміністрації президента Ігор Райнін, керівник апарату Олексій Дніпров, заступник голови Міноборони Іван Руснак, заступник глави СБУ Віктор Кононенко, держсекретар МВС Олексій Тахтай, завідувач відділу етнополітології Інституту політичних і етнонаціональних досліджень Віктор Войналович, заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова, ректор Київського університету права Юрій Бошицький. При голосуванні були відсутні директор Інституту демографії та соціальних досліджень НАН Елла Лібанова, глава Міністерства культури Євген Нищук і народний депутат від БПП Валерій Пацкан.
Події Доба в АТО: Бойовики 38 разів обстріляли позиції ЗСУ, троє поранених За минулу добу в зоні АТО на сході України бойовики 38 раз порушили режим тиші. В результаті цих обстрілів троє військовослужбовців ЗСУ отримали поранення, повідомляє 5 серпня прес-центр штабу АТО. За даними штабу АТО, кількість обстрілів бойовиків значно збільшилася на Донецькому і Луганському напрямках. За промзоною в Авдіївці бойовики всю ніч вели вогонь з мінометів, гранатометів і різної стрілецької зброї. Також під вогонь бойовиків потрапили позиції ЗСУ в Луганському, Зайцевому і Кам'янці. Українські військові відкривали у відповідь вогонь. На Маріупольському напрямку позиції сил АТО в районі Лебединського та Широкиного бойовики обстрілювали з гранатометів. На Луганському напрямку терористи обстрілювали позиції ЗСУ в районі Новоолександрівки, а близько Дінця бойовики застосували проти українських військових 82-мм міномети.
Спорт Василь Ломаченко: Думаю, перемога над Марріагою дасться мені нелегко Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі український боксер Василь Ломаченко вважає, що колумбійський боксер Мігель Марріага в майбутньому бою може доставити йому чимало проблем, повідомляє BoxingScene. «Мігель Марріагі сильний боєць і знаходиться у відмінних фізичних кондиціях. Багато хто думає, що перемога над ним дасться мені легко, проте я так не вважаю. У майбутньому бою він може доставити мені багато проблем. Зараз головне для мене - проводити поєдинки з хорошими боксерами з мого дивізіону. Це моя основна мета, після цього можна буде говорити про перехід у інші вагові категорії. Я хочу увійти в історію боксу, щоб люди називали моє ім'я, коли говорять про бокс», - заявив Василь Ломаченко. Нагадаємо, що бій між Василем Ломаченком та Мігелем Марріагою відбудеться в Лос-Анджелесі в ніч на 6 серпня. Пряму трансляцію цього бою буде показано телеканалом «Інтер», початок о 05:00.
Політика Бутусов: Якщо Україні дадуть Javelin, це буде великим досягненням усієї держави Якщо Сполучені Штати нададуть Україні протитанкові ракетні комплекси Javelin, це буде величезним досягненням української дипломатії і всієї держави, а в Україні буде необхідно створити спеціальні підрозділи для застосування високоточної зброї. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Юрій Бутусов. «Протитанкові ракетні комплекси Javelin - це комплекси нового покоління з автоматичним наведенням на ціль, що вражають танк у слабкозахищеній проекції - зверху. Javelin чудовий, і це страшний сон для російських танків. Такою технологією виробництва володіють тільки дві країни - США та Ізраїль. Ціна однієї ракети Javelin при закупівлі міністерством оборони США становить не менше 100 тисяч доларів, а вартість пускової установки близько 130 тисяч доларів. Нам необхідно підготувати розрахунки, які будуть професійно працювати з такою дорогою зброєю», - написав журналіст.
Події Поліція Львова повідомила деталі штурму психлікарні Увечері в п'ятницю, 4 серпня, у Львівській обласній психіатричній лікарні Львова один з пацієнтів вибив вікна, порізав себе склом і взяв у заручники 76 пацієнтів лікарні. Про це повідомили в прес-службі поліції Львівської області. «Увечері 4 серпня у Франківське відділення поліції від працівника львівської психіатричної лікарні надійшло повідомлення про те, що в одному з відділень лікарні пацієнт захопив 76 заручників і погрожує вчинити над ними розправу. Потім злочинець почав нападати на людей, і поліція була змушена піти на штурм, зловмисника було знешкоджено. В результаті події отримали травми і поранення п'ять співробітників поліції і 10 заручників. У більшості з постраждалих діагностовано різані рани в області шиї, троє постраждалих зараз перебувають у важкому стані», - сказано в повідомленні. За даними правоохоронців, затриманий - 30-річний житель Львова, який жорстоко вбив свого батька, завдавши йому 72 ножових поранення. За рішенням суду чоловік з 2013 по 2017 роки перебував у лікарні на примусовому лікуванні. Місяць тому його відпустили додому, але за зверненням родичів 4 серпня знову помістили до медустанови.
Дозвілля Як "хіпстерська" культура зробила заклади відпочинку і харчування безликими Зараз вже нікого не здивуєш міні-пивоварнею-баром-складом - закладом у популярному нині хіпстерському стилі, що нагадує, скоріше, комору, ніж кафе. Ви знаєте обстановку: барна стійка з нержавіючої сталі, модна цегляна кладка, яка виділяється акуратними ділянками на білих стінах. Це називається «промисловий шик». На одній зі стін обов'язково видніється твір вуличного мистецтва, типу графіті. Всі офіціанти мають спортивну статуру, бороди і татуювання. Смак авторського пива віддає нотами кави та чорної лакриці. У вас уже з'явилося бажання стати частиною нового руху? Журналіст видання Хеллен Коффі TheIndependent вважає, що «хіпстерізація» світу - не таке вже нешкідливе явище, пише вона. "Було б добре, якби бар знаходився в Нью-Йорку або Портленді, хоча навіть у цих місцях у мене виникає питання, чи були місцеві підприємства вигнані безперервним натиском нових модних закладів. Але він знаходиться у В'єтнамі. І я не можу не помітити, як легко стає представнику західної цивілізації в будь-якій точці планети відчути себе як удома. Вийшовши на вулицю і побачивши низку мопедів, що розсікають нічне повітря, я відразу переконався в тому, що перебуваю в Хошиміні, а не в Нью-Йорку. Але за рогом я знову потраплю в безлике французьке бістро, де подають авокадо на тості, а внизу розташовано бутік-галерею. Глобалізація раніше означала появу мережі закусочних зі світовим ім'ям у кожному місті, вбиваючи місцевий колорит. McDonald's у Ватикані, Starbucks на японському гірськолижному курорті, Domino's Pizza в Мілані. Тепер одноманітність створюється іншим способом. Нові кафе можуть належати місцевим власникам і бути незалежними, але вони все виглядають однаково: модно, красиво і дуже-дуже по-західному. І, звичайно, вони є продуктом уяви захоплених іноземців, яким не терпиться познайомити місцевих жителів з принадами кави ручної роботи, алкогольних напоїв на замовлення і підпільними барами, де є потреба у паролі для входу. Ідея, в принципі, прекрасна, але, ніхто з них не намагається привнести в ці заклади місцеву культуру, може бути, створити гармонійне злиття Сходу і Заходу, сформувати концепцію закладу на основі колориту країни, де він знаходиться. Звичайно, я сам є частиною проблеми. Туристи, подібні до мене, під час пішохідного туру новим містом, люблять заглянути в звичне кафе. І, звичайно, такі місця ростуть і процвітають, перевершуючи в кількості відвідувачів кафе і ресторани національної кухні. Ці заклади уособлюють процес придушення однієї культури для вихваляння інший. Спочатку мене теж залучили ці принади. Але тепер, коли я дивлюся на дивовижний малюнок на пінці мого лате, або на ідеально приготовлений коктейль, поданий не в чомусь іншому, як у банці для консервації, я не відчуваю радості. Тому що який сенс летіти через півсвіту, щоб випробувати ті ж відчуття, що і вдома?"
Події оформление ленты  Загибла екс-регіоналка не дожила до дня народження 8 днів. Її останні пости в соцмережах Колишня член "Партії регіонів" Ірина Бережна, що трагічно загинула разом зі своїм водієм внаслідок ДТП, не дожила до свого дня народження, 13 серпня, 8 днів. Їй мало виповнитися 37 років. Вона провела останні дні життя за кордоном, що видно з її постів у соціальних мережах. Колишня нардеп так проводила свої дні народження традиційно - наприклад, минулий день народження в 2016 році Ірина Бережна відзначала на яхті на Ібіці в компанії співачки Світлани Лободи, її продюсера Нателли Крапивіної, режисера Алана Бадоєва, Ані Лорак, телеведучої Тетяни Рамус та інших. фото 2016 год фото 2016 год Позаминулий день народження, в 2015 році, колишня нардеп зустрічала практично в аналогічному складі. Напередодні загибелі, 4 серпня 2017 року, Бережна побувала на показі мод популярного російського модельєра і опублікувала в мережі фото з нею. Також Ірина Бережна опублікувала відео зі свята дня друзів, який відзначила в компанії Світлани Лободи в Баку п'ять днів тому у під час фестивалю "Жара".   Отмечаем день Дружбы с моими близкими и @chistyakova_ionova @lobodaofficial @natellakrapivina! Публикация от Ирина Бережная (@irina_berezhnaya_official) Июл 30 2017 в 2:07 PDT Звідти ж і фото з солістом групи Rammstein.   #allaboutlastnight @rammsteinofficial @zharafest #lovemyfriends Публикация от Ирина Бережная (@irina_berezhnaya_official) Июл 29 2017 в 9:09 PDT />Публікація від Ірина Бережна (@irina_berezhnaya_official) Лип 29 2017 о 9:09 PDTНа сторінці у Фейсбуці ж Ірина Бережна публікувала здебільшого політичні пости. Останній пост стосується критики скандальної реклами авторської програми нардепа Надії Савченко на одному з телеканалів. Нагадаємо, вона містить нелітературні вирази епатажного депутата. "Який майдан, такі і політики. На жаль! Дно української політичної культури", - написала Бережна. Колишня нардеп була затятим противником перейменування вулиць і пильно відстежувала останнім часом перейменування проспекту Ватутіна на Шухевича в Києві. Також Ірина Бережна часто була гостем російських політичних ток-шоу. Вона в досить різкій формі відгукувалася про нинішню владу і про історичні події, вживаючи такі фрази як "фашистський посіпака Шухевич, інститут безпам'ятства В'ятровича".
Суспільство оформление ленты  Захоплений Донецьк помирає: що залишилося від міста Жителі Донецька виклали фото, на яких показали, як зараз виглядає окуповане проросійськими бойовиками місто. Знімки в своєму блозі опублікував журналіст Денис Казанський. «Свіжі знімки з видами центру окупованого Донецька прислали донеччани, які переживають за долю міста. Ці фото справляють гнітюче враження, бандити, що захопили місто, поступово вбивають його. І це очевидно для всіх, хто пам'ятає Донецьк зразка 2012-2013 років. Центральні вулиці Донецька, на яких вирувало життя, зараз пусті. Вулиці недоглянуті, трава пробивається крізь плитку, а деякі дерева засохли. На самому крутому стадіоні України більше не грають зірки європейського футболу. Сама конструкція тепер зовсім марна, а територія навколо запущена. Нині місто є блідою тінню того старого, українського Донецька», - пише журналіст.
Суспільство В окупованому Донецьку виступив кремлівський «осавул» 4 серпня в центрі окупованого Донецька виступив з концертом до Дня залізничника російський співак Олег Газманов. Співак почав виступ своїм хітом "Осавул", а також виконав пісні «Танцюй, поки молодий», «Ніхто, крім нас», «Офіцери» та інші. Гастролі припорошеної нафталіном кремлівської зірки широко і помпезно висвітлюються в російських і сепаратистських ЗМІ. «У мене сьогодні така щаслива можливість дати концерт, і це особливий стан, тому що це відбувається в Донецьку. Я був у цьому місті багато разів і дуже люблю його. Ми спробуємо зробити так, щоб люди відчули впевненість, що Росія поруч», - заявив 66-річний Газманов. Відзначимо, що ще в серпні 2015 року Служба безпеки України внесла російського співака Олега Газманова до списку артистів, дії яких створюють загрозу для національної безпеки України.
Здоров`я Геть пілінг, ароматизатори та ефірні масла. Яких продуктів з догляду за шкірою варто уникати Давним-давно купити в магазині зволожуючий крем було так само легко, як вимовити фразу «антивіковий догляд». Вибір був невеликий, все було зрозуміло і просто. Тепер пошуки нового догляду для обличчя - неймовірно складне завдання. Полиці переповнені різноманітними продуктами, з яких більшість містить незрозумілі інгредієнти, які майже напевно не варто було б використовувати у виробництві. Не кажучи вже про величезну кількість вегетаріанської косметики, в складі якої, наприклад, капуста. Але ми досі не звикли до вегетаріанської дієти, не кажучи вже про косметичні продукти. За допомогою порад від косметологічних магів ви легко наповните полиці своїх туалетних шафок. Просто перерахуємо те, чого варто побоюватися, обираючи косметику: 1. Синтетичні сонцезахисні засоби Остерігайтеся сонцезахисних кремів, що містять бензофенон (benzophenone) або ефір коричної кислоти (cinnamate), вони підсилюють чутливості шкіри, а також вільні радикали в їх складі сприяють пошкодження клітин. Краще використовувати мінеральні відбиваючі сонцезахисні фільтри, такі як оксид цинку (zinc oxide) і діоксид титану (titanium dioxide) для безпечного захисту широкого спектру UVA-B. 2. Немінеральна косметика Немінеральні косметичні засоби можуть містити такий косметичний барвник, як оксихлорід вісмуту (bismuth oxychloride), який викликає подразнення шкіри. Також до їх складу входять філери і ізопропілмірістат (isopropyl myristate), які забивають пори. У мінеральній косметиці є цинк і діоксид титану, цинк захищає шкіру від подразнення, а діоксид титану - від сонця. 3. Продукти, що містять фталати Фталати - хімічні речовини, що збільшують ризик розвитку раку грудей, а також можуть викликати вроджені дефекти репродуктивної функції як у чоловіків, так і у жінок. Уникати потрібно діетилфталату (DEP), який використовується в якості розчинника і закріплювача в парфумерії, дибутилфталату (DBP), пластифікуючої добавки, яка використовується в лаку для нігтів, і диметилфталату (DMP), який використовується в продуктах для волосся, щоб зробити їх менш крихкими. 4. Грубі відлущуючі засоби Ексфоліація дуже важлива для правильного догляду за шкірою. Однак важливо уникати скрабів з грубою текстурою, які можуть пошкодити поверхню вашої шкіри. У 2016 році дві жінки відсудили $ 5 млн компенсації у одного популярного бренду косметики за «ефект наждачного паперу», властивий засобу, в результаті чого у них на обличчях виступив жахливий висип. Обирайте м'які засоби, зроблені повністю з натуральних інгредієнтів. Найкращі ті, що містять альфа-гідроксикислоти (AHA), вони відлущують і зміцнюють шкіру, а також допомагають видалити забруднення і поліпшити текстуру шкіри. 5. Будь-які засоби з додатковими парфумерними ароматами Продукти, що містять зайві ароматичні добавки (занадто запашні гелі для душу) можуть викликати міріади побічних ефектів, від роздратування шкіри до різноманітних алергічних реакцій. Навіть натуральних ефірних масел слід уникати, адже вони є одним з найпоширеніших шкірних алергенів. Натуральне - не завжди означає безпечне, і про це не варто забувати, коли мова йде про вашу шкіру. За матеріалами The Independent.
Економіка Спробуй, перш ніж купити. Нова політика "повернення" зарубіжних магазинів Дами, слухайте уважно. Ви бачите божественний бюстгальтер в онлайн-магазині: це ваш улюблений відтінок синього, зі знижкою 40%, в ньому ви будете схожою на Мерилін Монро. Ідеально! Посилка приходить, ви одягаєте його і розумієте, що в ньому ви швидше схожі на Менсона, ніж на Монро - суцільна трагедія. З більшістю дівчат така ситуація відбувається регулярно і, здебільшого, вона вирішується лише їдким коментарем на сайті магазину. Але нова політика «спробуй, перш ніж купувати» з'являється в роздрібній онлайн-торгівлі, і навіть бренди нижньої білизни на неї погоджуються, розповідає The Independent. Американський бренд ThirdLove дає клієнтам 30 днів для того, щоб приміряти куплений товар, перш ніж приймати рішення про покупку. Це означає відсутність бірок, ярликів і, що найбільш важливо, без витрат. Єдина плата - плата за доставку. Після закінчення 30 днів ви самі вирішуєте, чи сподобався вам продукт і чи хочете ви його залишити. Засновник ThirdLove Хайді Зак пояснила: «Ось наскільки ми впевнені в якості нашої продукції». Такий нетрадиційний маркетинговий прийом явно працює, близько 76% бюстгальтерів ThirdLove купують після «проби». «Будь-який інтернет-магазин білизни опиняється в невигідному становищі перед своїми традиційними конкурентами, - говорить Зак. - Ви не бачили бюстгальтер, і у нас немає звичайного магазину, де ви б могли його поміряти. Ми лише намагаємося знайти нові унікальні способи залучення споживачів». Ту саму політику пропонує онлайн-магазин нижньої білизни MeUndies. Унікальна гарантія «100% -го задоволення» від бренду дає клієнтам право на повне відшкодування вартості, якщо у них настане раптове прозріння, що нові трусики незручно сидять. 20% клієнтів MeUndies заявляють, що поворотна політика магазину - основна причина для покупки у них на сайті. Популярний американський бренд спортивного одягу Athleta застосовує політику «Перевір у спортзалі», надаючи клієнтам можливість потренуватися у своїй продукції, перш ніж купити її. Бренд окулярів Warby Parker працює в рамках політики «домашньої примірки», клієнти можуть обрати п'ять різних оправ для окулярів, щоб поміняти їх протягом п'яти днів.
Економіка Суд поновив слідство проти екс-глави НБУ Гонтаревої Печерський районний суд Києва зобов'язав Генпрокуратуру України відновити слідчі дії проти екс-глави Національного банку України Валерії Гонтаревої, сказано в постанові суду. «Постанова слідчого про закриття кримінального провадження скасувати, а матеріали кримінального провадження направити до Головного слідчого управління ГПУ для продовження досудового розслідування. Дана постанова оскарженню не підлягає», - сказано в рішенні суду. Як зазначається, рішення про закриття кримінального провадження слідчий Генеральної прокуратури України прийняв необгрунтовано, пославшись на те, що будь-яких фактичних даних, які свідчили б про наявність у діях глави або інших посадових осіб Нацбанку України складу злочину, не встановлено, а їх отримання під час проведення досудового розслідування вичерпано. Суд назвав такі доводи слідчого ГПУ необгрунтованими, оскільки в ході слідства не були досліджені всі обставини справи.
Суспільство оформление ленты  Як великі попи в моді допомагають самоствердитися темношкірим дівчатам і чи надовго це щастя Журнал Vogue ще в 2014 році оголосив великі попи новим модним трендом. У 2015 році всіх цікавило, чи є великі губи новим трендом після густих брів. Але про що зазвичай не говорять, так це про те, що такі «тенденції» найчастіше мають відношення до чорношкірих дівчат. Журналістка британської газети The Guardian Чарлі Брінкхарст вирішила проаналізувати найпопулярніші модні тенденції, що стосуються цієї пікантної частини тіла. "Як і більшість феміністок, я впевнена, що частини тіла не слід розглядати як «модні» і «немодні». Але я також розумію, що одна з причин, з якої я тепер вважаю своє тіло більш привабливим, полягає в тому, що воно офіційно стало затребуваним суспільством і модною індустрією. А останні вісім років, у віці від 15 до 23 років, я старанно намагалася приховати свою велику попу в спідницях великих розмірів. Великі попи тепер є головною метою всіх модних блогерів, які кожен день працюють над ними в спортзалах. А мені навіть і не знадобилося над нею працювати. В якійсь мірі я відчувала задоволення, але воно було недовгим, адже все, що зараз відбувається, завдає удару по самооцінці жінок з іншою фігурою. І хоча моє тіло чорношкірої жінки не є примхою світу моди, та й бувають чорношкірі дівчата всіх форм і розмірів, так би мовити, це величезний крок вперед для історії, яка часто зображала наші тіла потворними і непривабливими. Тільки минулого тижня календар Pirelli випустив видання, яке включає фотографії чорношкірих знаменитостей, таких як Вупі Голдберг, Наомі Кемпбелл, РуПол, а також менш відомих британських жінок, таких як модель Адво Абоа і Кінг Овусу. Але, насправді, будь-яка дівчина, незалежно від національності, має право бути представленою в поп-культурі. Це дуже важливо для нашої самооцінки, і тепер я нарешті відчуваю себе так само добре з приводу своєї фігури, як білошкірі дівчата відчували себе десятиліттями. Як показало дослідження, випущене в травні Університетом Лідса, Великобританія, чорні жінки рідко з'являються в основних жіночих журналах, вчені при цьому стверджують, що відсутність образу, з яким ти можеш себе ідентифікувати в поп-культурі, збільшує загальне незадоволення собою і впливає на психічний стан. Білошкірі дівчата ніколи по суті не виходять із моди, і чорношкірим дівчатами доводилося спостерігати з боку, як вони популяризували наші характерні риси. Від великих губ Кайлі Дженнер до величезної попи Кім Кардашьян на обкладинці журналу Paper. Едвард Еннінівер, редактор британського Vogue,  організував зйомку Pirelli і, тим самим, віддав належне «чорній красі». Але інші модні журнали і тепер потребують представників національних меншин. Проте, я не можу не поцікавитися, як зараз почуваються худі жінки з пласкими грудьми, які свого часу представляли «героїновий шик» 90-х років. Невже тепер вони незадоволені своїм тілом, адже воно вийшло з моди? Все, що для цього знадобилося - це один пересічний директор з кастингу, який вирішив, що ваш «модний» час добіг кінця. Білошкірі дівчата все ще керують індустрією в комерційному сенсі, але, на щастя, на відміну від того часу, коли я росла, зараз існує велика мережа підтримки чорних представників у суспільстві і шоу-бізнесі. Головне, щоб модна індустрія не зупинилася тільки на нас. Тим часом в Instagaram даний тренд стає все більш популярним з тією відмінністю, що в ньому присутні великі дівчата з усіма кольорами шкіри.  
Події оформление ленты  Стали відомі подробиці загибелі Бережної Колишній народний депутат України від Партії регіонів Ірина Бережна загинула на території Хорватії та її водій не був громадянином України. Про це в ефірі ТСН повідомив представник консульської служби Міністерства закордонних справ Василь Кирилич. При цьому дипломат утримався від називання імен загиблих безпосередньо. Він сказав, тільки що водій, який розбився автомобіля, не був громадянином України. Кирилич уточнив, що після розслідування автокатастрофи тіло Бережної передадуть родичам в Україну.Тим часом місцеві ЗМІ повідомляють, що 38-річний водій, який також загинув в аварії з Бережною, був громадянином Болгарії. Дитину екс-нардепа госпіталізували в лікарню міста Задар. Раніше ЗМІ повідомили, що колишній народний депутат від Партії регіонів Ірина Бережна загинула в автокатастрофі.Водій швидше за все не впорався з керуванням, і машина вилетіла з серпантину. Дитина був пристебнутий в спеціальному кріслі і практично не постраждав. Бережна традиційно відпочивала за кордоном напередодні свого дня народження. Вона не дожила до 37 років 8 днів.

Як розпочати нове життя: 10 дій, які приведуть вас до щастя
Як розпочати нове життя: 10 дій, які приведуть вас до щастя
Прийнято вважати, що для досягнення щастя необхідно докладати багато зусиль Насправді, достатньо робити кілька....
Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей
Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей
Вхід до будинку — сакральне місце, яке споконвіку оберігали Огородити своє житло від бід і проблем зможе кожен....
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Оберіги дуже важливі для будь-якої родини Кожній квартирі чи будинку потрібний захист від недоброзичливців, як....
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль Але навіть найпродуманіш....
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
більше матеріалів




/-0,79959988594055-/ /-pc-/
Top