counter
Архів Повернутись назад 05 Червня 2018
5 Червня
Наука і технології Apple презентувала нову операційну систему У понеділок, 4 червня 2018 року, Apple представила нову версію мобільної операційної системи iOS 12. Це сталося на конференції розробників WWDC 2018. У iPhone буде тихий режим - «час, в який не турбувати». У зазначений період повідомлення просто не надходитимуть (наприклад, вночі або при важливій зустрічі). Серед іншого, компанією також був представлений груповий відеочат FaceTime. У ньому всі картинки активні, і у кожного з учасників є можливість збільшити зображення будь-якого з присутніх в розмові. В iOS також буде доступна функція створення аватарів. Їх в перекладі на російську називають "мімодзі" або "ямодзі". IPhone тепер зможе рахувати скільки часу ви ним користуєтеся. Це зроблено для того, що б ви зовсім вже не «залипали» в гаджет. Тепер ви навіть зможете встановити ліміт на використання телефону.
Події оформление ленты  Град з куряче яйце: Аномальна негода накрила Львів. Відео Потужна гроза з градом сталася в понеділок, 4 червня, у Львові. У місті пошкоджені дерева, автомобілі та лінії електропередач. «Є інформація про падіння гілок на вулиці Клепарівська. Тепер трафік там важкий, працюють відповідні служби. Гілки порвали лінії електропередач. Також відбулося падіння гілок і на вулиці Ярошенка. Жертв немає», - сказала директор департаменту житлово-комунального господарства Ірина Маруняк. На гарячій лінії міста вказали, що на вулиці Клепарівська через повалені гілки дерев пошкоджені три машини, а також лінії електропередач. За словами голови Личаківської обласної адміністрації Івана Лозинського, на вул.Левицького дощовики не змогли впоратися з величезною кількістю води. Муніципальні служби вже зайняті їх прочищенням. Жителі міста в соціальних мережах публікують відео з наслідками аномальної негоди:
Дозвілля оформление ленты  Найдорожча в світі секс-іграшка виставлена на продаж. І вона - не єдина (18+) Найдорожча секс-іграшка в світі ще не знайшла свою щасливу власницю, проте творець шедевра впевнений: це справа часу. Дорогоцінний фалоімітатор, інкрустований двома тисячами рідкісних діамантів, виставили на продаж за рекордну суму - 1,3 млн фунтів стерлінгів. Як повідомляє таблоїд The ​​Sun, секс-іграшка по всій довжині має діамантове напилення і прикрашена синіми і рожевими дорогоцінними каменями абсолютної чистоти. Творець шедевра — австралійський ювелір Колін Берн — працював над перлиною своєї колекції 15 років. Пристрій абсолютно безпечний: сапфіри і діаманти оброблені таким чином, щоб не поранити власницю в її найчутливіших місцях. Причому таких винаходів у художника багато. І всі вони зроблені з коштовного металу, каміння і перлів і коштують величезних грошей. Наприклад ось такий 18-каратний жовто-жовтий яєчний вібратор зі смугою блискучих білих діамантів і пультом управління змінною швидкістю. Ця унікальна функціональна штука поставляється з сертифікатом справжності Burn Jewellery і в комплекті зі срібним антикварним ключем, який її запускає. Або ось цей ділдо з дерев'яною ручкою і особливою рифленою вставкою з чистої платини.
Політика У Трампа назвали місце і час зустрічі з Кім Чен Ином Делегації Сполучених Штатів та Північної Кореї продовжують інтенсивно готуватися до зустрічі лідерів обох країн в Сінгапурі 12 червня і вже домовилися про попередній розклад засідань на цьому саміті. Про це заявила в понеділок прес-секретар Білого дому Сара Сандерс. «Що стосується Північної Кореї, ми активно готуємося до саміту 12 червня між президентом (Сполучених Штатів - Ред.) і лідером Північної Кореї. Передова група в Сінгапурі з логістики завершує свою роботу і буде залишатися на місці до початку зустрічі», - сказала представник Білого дому. Вона також зазначила, що сторони вже погодили графік зустрічі, і сам президент регулярно проводить брифінги з цього питання. «Я можу розповісти вам графік: заздалегідь, перша зустріч відбудеться 12 червня о 9:00 за часом в Сінгапурі», - сказав Сандерс.
Події У Донецьку затриманий "бувалий" терорист ДНР Василь Сосненко, бойовик групи «Схід», був затриманий в Донецьку, він також був відомий під позивним "дядя Вася". Про це повідомляють сепаратисти в своїх групах в соціальних мережах. Про Сосненка відомо, що він воював на боці ДНР з 2014 року. Зокрема, терорист бився під Ясинуватою, на Промку, під час його арешту він займав позицію під Пісками - «відповідав за лінію фронту». У 2016 році за військові заслуги отримав в подарунок від Захарченка «Land Cruiser». Точної інформації про його місцезнаходження немає, але самі бойовики припускають, що вони кинули його «в підвал» в УБОЗ в Ленінському районі Донецька. Його звинувачують в шпигунстві стосовно України. "Колеги" ж терориста мають іншу думку: "І треба ж було нашому героїчному капітанау похвалитися, що діти допоможуть зібрати гроші на купівлю нової квартири, і сума вже майже зібрана трохи залишилося. Ось і стане в нагоді".
Події Виверження вулкана в Гватемалі: Кількість жертв вже перевалила за 65 осіб Виверження вулкана Фуего в Гватемалі спричинило загибель 65 осіб. Про це повідомили фахівці Національного координаційного центру по боротьбі з наслідками стихійних лих. Передбачається, що в міру продовження пошуково-рятувальних операцій, кількість жертв самого виверження вулкана буде тільки рости. За даними на сьогодні, подія вже торкнулася життя більш ніж 1,7 мільйона людей - саме стільки з них відчують на собі і своєму побуті наслідки лютуючої стихії. Дане виверження вулкана стало чимось вкрай несподіваним для країни. Рятувальники зазначають, що попіл випав на територію семи муніципалітетів, прилеглих до епіцентру подій. Влада Гватемали не може самостійно впоратися зі ситуацією, що склалася, оскільки в країні відчувається гостра нестача лікарів і медикаментів.
Суспільство оформление ленты  Путін прокоментував свої фото з оголеним торсом Напередодні свого візиту до Австрії президент Росії Володимир Путін відповів на запитання ведучого австрійської телерадіокомпанії ORF Арміна Вольфа. В інтерв'ю були порушені питання, пов'язані з Кримом, Україною та Донеччиною. Обговорювалася також демократія в Росії і рівень життя в ній. В кінці інтерв'ю журналіст вирішив поставити Путіну особисте питання: «Є багато ваших фотографій в напівоголеному вигляді, що дійсно незвично для глави держави. Примітно, що ці фотографії не зроблені папараці або туристами, а публікуються самим Кремлем. Що це за фото?". Президент Росії зазначив, що, слава Богу, він на подібного роду фотографіях зображений виключно в «напівголій формі», а не зовсім голим. Глава держави підкреслив, що у відпустці він не бачить причин ховатися за кущами. «Особисто я в цьому не бачу нічого поганого», - сказав Путін.
Дозвілля Найточніший гороскоп на 5 червня 2018 року ОвенВаша чарівність сьогодні працювати не буде, сподіватися на неї не варто. Незручні ситуації, ймовірність виникнення яких буде вельми велика, спустити на гальмах не вдасться. Нині доведеться бути строгим як до себе так і до оточуючих. ТелецьСьогодні, палаючи бажанням все змінити, ви можете грунтовно наламати дров. Згадайте правило бритви Оккама "Не варто примножувати сутності понад необхідність". БлизнюкиУ справах любовних вам доведеться сьогодні взяти на себе певні зобов'язання. Але це не так страшно, тим більше, що від них завжди можна відмовитися. РакСьогодні ви будете вкрай образливі, причому абсолютно не по справі. Постарайтеся або уникнути спілкування з оточуючими зовсім, або ставитися до їхніх слів простіше. ЛевВсякий експеримент по-своєму ризикований, але - не спробуєш не впізнаєш. Прийміть заходи пожежної безпеки, і - можете приступати, у вас вийде. ДіваДалеко не всі сьогодні будуть здатні зрозуміти ваші дії, проте це ще не привід, щоб від них (дій) відмовлятися. Потім зрозуміють, ще й спасибі скажуть. ТерезиСьогодні вам дуже корисні будуть фізичні навантаження. Такого роду активність дещо охолодить полум'я, що вирує в вашій душі, і тим самим зменшились ймовірність скоєння необдуманих вчинків. СкорпіонСьогоднішній день призначений для плідної співпраці, а вже з ким саме - вибирати вам. Ні в якому разі не вступайте в суперечки і не поширюйте плітки. Це обернеться проти вас. СтрілецьСтрогий, суто науковий підхід до суті проблеми і інтуїтивні рішення повинні йти сьогодні рука об руку. Не забивайте голову формалізованими схемами, вони допомагають лише тоді, коли не працює чуття. КозерігНе бійтеся повідомити про свої почуття людині, до якої ви їх маєте (це стосується будь-якого виду почуттів). Сьогодні як раз той день, коли це слід зробити. ВодолійНе їжте сьогодні на сніданок важкої їжі, це допоможе вам зберегти гарний настрій до кінця дня. На роботі постарайтеся залишитися в стороні від надмірно гарячих дискусій. РибиСьогодні вам можуть виставити рахунок за вашу незалежність і безкомпромісність. Не дозволяйте тому, хто це зробить, помітити своє незадоволення і, не приведи Господи, жаль з цього приводу.
Суспільство Чиновники розповіли, коли відключать гарячу воду всьому Києву З 1 травня в управління "Київтеплоенерго" перейшли мережі та котельні. Але в зв'язку з тим, що НАК "Нафтогаз" відмовився укласти договір на поставку газу з "Київтеплоенерго", поки не візьме на себе борги «Київенерго», то зараз без гарячої води залишилися більше 3000 столичних будинків, визнали в КМДА. Також там повідомили, що з 1 серпня весь Київ може залишитися без гарячої води, а з початком опалювального сезону - ще й без тепла, так як ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, які забезпечують теплом і гарячою водою близько 70% Києва 1 серпня перейдуть під нове управління. "Ці будинки зараз з водою, тому що діє угода між "Нафтогазом" і "Київенерго". Але як тільки ця угода припинитися, і необхідно буде - як і у випадку з котельнями - укладати нову угоду між "Київтеплоенерго" і "Нафтогазом", є ризик що "Натофгаз" так само займе позицію "не будемо укладати угоду" - сказали в КМДА. Нагадаємо, підготовкою міста до наступного опалювального сезону буде займатися комунальне підприємство «Київтеплоенерго». Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в інтерв'ю виданню «Факти». «У квітні завершилася 17-річна угода з «Київенерго» на оренду теплового господарства міста. Отримуючи постійні нарікання киян на роботу компанії, ми прийняли рішення не продовжувати угоду, підтримала таке рішення і Київрада», - сказав Кличко.
Економіка Експерт вказав на вигоди, які Білорусь отримує від війни Росії та України Експорт українських товарів до країн Співдружності незалежних держав (СНД) здійснюється через Білорусію. Таку думку висловив директор Інституту політичного аналізу і міжнародних досліджень Сергій Толстов на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Якби не певний набір договорів, який діє в рамках СНД і значною мірою запобігає адміністративному видавлюванню певної країни з цього ринку, Білорусія, яка за рівнем економічного розвитку перевершує Україну і бізнес якої набагато більш ефективний, вони б уже давно видавили б український експорт з білоруського ринку", - зазначив експерт. За його словами, СНД зберігає сприятливий "пострадянський" режим для співпраці його країн-учасниць, включаючи стандартизацію і правила пересування. При цьому він додав, що на сьогоднішній день експорт українських товарів до країн СНД і Євразійського союзу здійснюється через Білорусію і за білоруськими документами оформлення вантажів. В іншому випадку транзит через Росію був би для України повністю закритий. Нагадаємо, Україна відкликає двох дипломатів зі складу статутних органів СНД відповідно до доручення президента України Петра Порошенка. Раніше президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення про вихід із СНД.
Дозвілля Найточніший любовний гороскоп на 5 червня 2018 року ОвенВ цей день вам буде особливо непросто змусити себе пояснити ту чи іншу очевидну істину вашій коханій людині. Ви чомусь будете на двісті відсотків впевнені в тому, що він вас все одно не зрозуміє. Може бути, не варто заздалегідь ставити на ньому хрест, а для початку спробувати щось зробити? Телець Сьогодні ваша половинка може виявити скелет у вашій шафі. Те, що ви так старанно приховували, саме сьогодні прийме рішення виплисти назовні. Так що будьте готові до тривалих пояснень, а, в разі потреби, навіть і до благань про пощаду. Втім, не варто здаватися без бою. БлизнюкиСьогодні вашій коханій людині буде дуже важливо знати, що б не трапилося, ви завжди підтримаєте його в скрутну хвилину, не дасте впасти, зірватися, піти і втопитися в трясовині неприємностей. Постарайтеся створити враження саме такої людини - а краще остаточно і безповоротно таким стати. РакНе варто будувати фантастичних теорій, що пояснюють нелогічну поведінку вашої коханої людини. Все одно не вгадаєте. По-перше, всі люди різні, а значить, і образ мислення у них різний, а по-друге, чоловікам жінок взагалі зрозуміти важко, втім як і навпаки. Тому краще запитайте у нього особисто. Швидше за все, відповість. ЛевСьогодні вам у всьому буде супроводжувати удача, тому не бійтеся планувати найнеймовірніші експерименти в області особистого життя, стосунків з близькими і не тільки. Однак не забувайте про те, що ця примхлива дама може зрадити в будь-який момент. ДіваДівам нині може прийти в голову почати скаржитися на втому. Цілком ймовірно, що вас уважно вислухають, зроблять співчуваючий вигляд і тут же попросять зайнятися тим-то, тим-то і ще ось цим. І заперечити вам буде нічого. Єдиний шанс відпочити - виїхати на день в гості до бабусі. ТерезиЯкщо сьогодні ваша кохана людина захоче будь-яким способом кокетувати з представниками протилежної статі, не варто це розцінювати як спробу зради або бажання знайти вам гідну заміну. Просто цей день розташовує до подібного роду занять. СкорпіонСьогодні ви будете настільки оптимістичні, радісні і впевнені в собі, що залишиться тільки заздрити вашій коханій людині, яка весь цей день буде грітися в променях вашого щастя. Може бути, від вас ним і заразиться і в свою чергу буде гріти близьких її людей - і вас в тому числі. СтрілецьСьогодні ваша кохана людина перевершить всі ваші очікування. Втім, незрозуміло в якому аспекті, будь то якийсь геройський вчинок, несподіване зізнання або якась помилка, неповторна по своїй непередбачуваності і дурості. Так чи інакше, будьте готові до того, щоб дивуватися. КозерігСьогодні вашій коханій людині захочеться зробити для вас якийсь приємний сюрприз. Або дуже приємний - в залежності від того, на що вистачить її фантазії. Ваше завдання - сюрпризу зрадіти, здивуватися і в жодному разі не приймати його як належне. ВодолійВ цей день вам досить важко буде зробити правильний вибір між однаково коханими людьми на користь будь кого. Ваші почуття до них настільки різняться за змістом і настільки схожі за інтенсивністю, що втрата хоча б одного з них буде для вас справжнісінькою катастрофою. РибиСьогодні ваша кохана людина виявиться невільником ваших примх, бо ви будете творити з нею все, що ваша душа забажає і навіть трохи того, про що вона і не думала. Можливо, їй це навіть буде подобатися, але може статися і так, що реакція буде прямо-таки протилежною.
Економіка Втрачати нічого. Всі вигоди СНД було втрачено ще в 90-х - економіст Всі можливі економічні вигоди від створення співдружності незалежних держав (СНД) були упущені країнами-учасницями ще в середині 90-х років минулого століття. Таку думку висловив президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Свого часу, коли створювали СНД, була ідея створити на базі СНД щось подібне Європейському Союзу - єдиний економічний блок. Були документи, ідеї, проекти. Наприклад, залізниця у нас єдина - пропонували, щоб був єдиний центр, щоб працювало швидше і більш ефективно. Все це було, але десь у середині 90-х померло", - зазначив експерт. За його словами, при грамотному використанні структура СНД могла б отримувати величезні вигоди від єдиних транспортних коридорів, енергетичної системи тощо. Однак така можливість була упущена ще в минулому столітті. При цьому він додав, що в результаті торгових воєн із РФ останніх Україна практично повністю втратила ринок СНД для збуту своєї продукції. Так, якщо в минулому році експорт в РФ в України виріс, то за 4 місяці 2018 року він знову впав - на 12%. Нагадаємо, Україна відкликає двох дипломатів зі складу статутних органів СНД відповідно до доручення президента України Петра Порошенка. Раніше президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення про вихід із СНД.
Кримінал оформление ленты  Сьогодні справу про перший замах на Осмаєва і Окуєву почне розглядати суд присяжних Прокуратурою міста Києва завершено досудове розслідування і направлено до суду обвинувальний акт щодо 58-річного громадянина Російської Федерації, який 1 червня 2017 вчинив замах на вбивство командира добровольчого батальйону ім. Джохара Дудаєва - Адама Осмаєва і його дружину Аміну Окуєву. Зловмиснику інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на вбивство), повідомляє прокуратура. 31 травня в Подільському районному суді міста Києва було проведено підготовче судове засідання, за результатами якого обвинувальний акт призначений до розгляду по суті судом присяжних. Обвинувачений - Артур Абдулаєвич Каринаро (Денісултанов) сам вибрав розгляд свого звинувачення судом присяжних, реалізувавши своє законне право. Крім того, судом задоволено клопотання прокуратури і продовжено термін утримання під вартою обвинуваченому ще на два місяці. Наступне засідання відбудеться сьогодні - 5 червня. Кілеру, який в червні стріляв в добровольців Аміну Окуєву і Адама Осмаєва, загрожує довічне ув'язнення. Нагадаємо, в Окуєву і Осмаєва стріляли 1 червня 2017 року на Подолі в Києві. Нападник представився журналістом газети Le Monde. У відповідь Окуєва зробила чотири постріли в нападника. У липні Осмаєва виписали з лікарні.
Економіка Зупиниться торгівля і літаки: що може потягнути за собою вихід України з СНД Вихід України зі Співдружності незалежних держав (СНД) може вимагати від українського уряду укладення десятків нових, вже двосторонніх, договорів з країнами-учасницями цієї структури. Таку думку висловив президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "За рахунок розриву економічних зв'язків з Росією за 2014-2017 роки ми втратили 35 млрд доларів, Росія втратила 60 млрд доларів. Ну, можемо пишатися. Але зараз дуже сильно буде зростати проблема, коли навіть в торгівлі з Білоруссю виникнуть труднощі. Для політиків СНД - давно вже не піар, але для торгових компаній, зовнішньоекономічної діяльності проблеми можуть бути на рівному місці", - зазначив експерт. За його словами, після виходу України з СНД інші країни-учасниці можуть також анулювати численні взаємні договори. На укладення нових, вже двосторонніх угод, на думку Охріменка, може знадобитися не один рік. При цьому він додав, що серед подібних документів можна нарахувати кілька десятків, вкрай необхідних країні. "Білорусь, Казахстан, Азербайджан ... Ось наприклад, у нас зараз хороші стосунки з Казахстаном, а вони ось з авіаційного договору візьмуть і встануть в позу. І для того, щоб наші літаки прилітали в Казахстан, потрібно буде по-новому укладати угоди і користуватися його навігаційною системою", - пояснив економіст. Нагадаємо, Україна відкликає двох дипломатів зі складу статутних органів СНД відповідно до доручення президента України Петра Порошенка. Раніше президент України Петро Порошенко ввів в дію рішення про вихід з СНД.
Здоров`я Дерматологи розвіяли найпоширеніші міфи про засмагу і сонячних опіках Про засмагу і сонячних опіках існує чимало помилок, і ми часом самі не можемо розібратися, де правда, а де ні. У будь-якому випадку, надлишкове ультрафіолетове випромінювання може стати тим самим небезпечним фактором, що провокує виникнення раку шкіри, а також утворення зморшок і пігментних плям. Отже, ми зібрали кілька міфів, які вам обов'язково потрібно знати. Ви не отримаєте сонячний опік в тіні Фактично ви можете його отримати, оскільки ультрафіолетове випромінювання відбивається від довколишніх поверхонь. За даними ВООЗ, навіть самі, здавалося б, прості речі таять в собі небезпеку. Наприклад, морська піна відображає 25% ультрафіолетового випромінювання, пісок відбиває 15%, і навіть трава, грунт і вода відображають невелику його кількість (менше 10%). І це не тільки літня проблема. Білий сніг - це теж відбивач УФ. Ви не отримаєте сонячний опік в похмурі дніЛюди відмовляються від сонцезахисного крему, коли вони не бачать яскравого сонця над головою, проте 80% сонячних променів можуть проходити через хмари. Крім того, існує явище, назване ефектом розірваної хмари. Коли день лише частково хмарний, то УФ-випромінювання посилюється на 25%. Як ви розумієте, сонцезахисний крем вам знадобиться і в похмурі дні. Якщо у вас смаглява шкіра, вам не потрібен сонцезахисний кремЯкщо у вас смаглява шкіра, це не означає, що вам не загрожують сонячні опіки і проблеми шкіри. Звичайно, більш високий рівень пігментного меланіну дійсно забезпечує деякий захист від сонця, але він не гарантує вам «недоторканність», особливо якщо ви перебуваєте на сонці протягом тривалого періоду часу. Сонцезахисні засоби потрібні навіть людям з чорною шкірою. Першою ознакою сонячного опіку є почервоніла шкіраПочервоніння - це очевидний сигнал про опік, але не найперший, особливо якщо у вас смаглява шкіра. Іншими словами, ви обгорите до того, як почервоніє. Зверніть увагу, коли ваша шкіра почне свербіти і стане гарячою. Інші ознаки можуть включати в себе спрагу, чутливість і стянутість шкіри, а також шкіра біліє при натисканні. Солярій безпечніше сонцяСолярій - це теж небезпечне місце, де ваша шкіра піддається ризику. До речі, жінки до 30 років мають в шість разів більше шансів на розвиток меланоми, якщо вони захоплюються походами в солярії. Бразилія і Австралія фактично заборонили їх, а в США деякі штати не дозволяють людям до 18 років відвідувати солярії. Більш високий SPF не дасть більшого захисту Засоби з SPF 100 дійсно ефективніше запобігають сонячному опіку, ніж SPF 50. Однак високий SPF не захистить вас на більш тривалий час, що необхідно запам'ятати. Чим вище цифра SPF, тим надійніше - але не триваліше. Через дві години нанесений крем вже не має ефекту, незалежно від його SPF. Універсальних водонепроникних або сонцезахисних засобів, на жаль, не існує. Поїдання помідорів і полуниці попередить сонячний опікПродукти ці без сумніву корисні, проте кращий спосіб захистити себе - це все одно використовувати сонцезахисний крем, а також уникати сонця. Проте, в полуниці є вітамін С і таніни, які корисні для захисту від сонця, а томати містять велику кількість лікопіну, що оберігає шкіру від УФ-пошкоджень. Але вони не настільки сильні, щоб зробити вас невразливими для сонячних променів. Одяг захищає вашу шкіру від сонцяДивно, але одяг - це не захист. Безсумнівно, вам краще уникати щільних, темних і синтетичних тканин, але в будь-якому одязі ви все одно не будете в цілковитій безпеці. Одяг дасть вам SPF від 4 до 8, в залежності від кольору і щільності тканини. Ви можете згоріти тільки між 10:00 і 14:00Так, сонячні промені особливо сильні в цей час, але ви ризикуєте отримати опіки як раніше, так і пізніше цього часу. Ви також можете оцінити силу сонця за допомогою «правила тіні». Інтенсивність УФ-променів безпосередньо пов'язана з кутом сонця. Коли тінь людини коротше самої людини, інтенсивність сонячних променів, швидше за все, швидко викличе сонячний опік. Базовий загар захищає вас від сонячних променів і опіківБазовий загар дійсно забезпечить «природний» SPF 3-менш. Але, за словами дерматологів, цей захист незначний, і він призводить до помилкового почуття безпеки, що може зробити людей більш безпечними в плані їх проведення часу на сонці без сонцезахисного крему.
Дозвілля Знаки Зодіаку, чиє життя може кардинально змінитися в червні З прийдешнім літом! Цей сезон несе з собою масу приємних очікувань, передчуття насиченого відпочинку та просто яскраві враження. Однак для деяких знаків зодіаку перший літній місяць може стати ще й періодом кардинальних змін чи якихось трансформацій. Багато чого, звичайно, залежить і від вас, тому беріть все в свої руки і обертайте будь-яку ситуацію тільки собі на благо. 1. Близнюки Ви або недавно відсвяткували свій день народження, або тільки до цього готуєтеся, і, чесно кажучи, ви, можливо, трішечки хвилюєтеся від того, що стаєте ще на рік старше. Час летить так швидко, а ви сумніваєтеся, чи є у вас які-небудь досягнення, і чи змогли ви стати тим, ким хотіли б бути. Вас гризуть внутрішні сумніви, чи не відстаєте ви від своїх друзів, і ви відчуваєте, що тепер вам, як ніколи, потрібно набирати швидкість. У вас бували дні, коли ви безсило лежали на ліжку, і дні, коли ви задавалися питанням про те, як все змінити на краще. Зараз настав ваш період, щоб зрушити справу з мертвої точки. Вам може представитися несподівана можливість. Ймовірно, вам надійде пропозиція, яка може змінити ваш світ, якщо ви ризикнете прийняти її. Ви також можете зустріти когось, хто матиме неабиякий вплив на ваше майбутнє. Ви можете почути надихаючі слова, здатні змінити ваше особисте мислення. Ви можете відчути сплеск сміливості і зробити те, що раніше ви робити боялися. Скоро відбудеться щось значуще. Щось, що змінює життя. Щось, що ви давно чекали в глибині душі. 2. ТерезиОстаннім часом у вас все добре, і ви навіть не дуже переймалися тим, що все йде дуже рівно, гладко і «як потрібно». Ви підспудно чекали чогось поганого, щоб збалансувати свій позитивний стан. Не переживайте, поганого не буде - просто можуть початися зміни і якісь помітні події. І все це може статися в червні. Ви не повинні хвилюватися, тому що, насправді, це дуже добре. Більш активні події означають, що в перспективі у вас може трапитися щось важливе і значуще. Можливо, зараз це нагадування вам про те, що потрібно цінувати те, що у вас є. А ще, не виключено, що вам необхідно змінити свій темп або навіть вектор напрямку. Це дасть вам можливість почати з чистого аркуша. Ваш світ може змінитися сьогодні, але ви повинні пам'ятати, що зміна - це розвиток, причому тільки вам на користь. Найчастіше, всі зміни роблять вас щасливішими в довгостроковій перспективі, навіть якщо зараз ви напружені і тремтите від відчуття наближення чогось невідомого. 3. РибиОстаннім часом ви стикалися з втратами. Можливо, ви випробували розпад відносин, втрату близької людини (і це не обов'язково смерть). Можливо, ви переїхали в інше місце або змінили роботу. Можливо, ви втратили зв'язок з тими, хто вам дорогий, або припинили спілкування з тими людьми, яких ви вважали токсичними. У червні ваша удача зміниться. Це буде перший літній місяць, коли ви знову відчуєте себе справжнім і живим після всіляких перипетій, проблем і труднощів, які світ щедро видавав вам останнім часом. Це буде відмінний місяць, коли ви станете посміхатися і сміятися, забуваючи про те, як ви паршиво себе почували в минулому. Технічно, ви, ймовірно, не будете вчиняти будь-які зміни в житті, але у вас настане, так би мовити, прозріння. Ви вирішите, що хочете рухатися вперед і створити план на майбутнє, який в кінцевому підсумку змінить ваше життя. Сьогодні ви збираєтеся будувати сходи, сходинку за сходинкою, по яким ви незабаром почнете крокувати вгору, щоб прийти до життя своєї мрії.
Економіка 40% -ве зростання: борги із зарплати в Україні досягли 2,5 млрд гривень Заборгованість із заробітної плати в Україні досягла 2,5 млрд гривень, збільшившись лише з початку року майже на 40%. Таку думку висловив співголова депутатської групи "Партія "Відродження" Віктор Бондар, виступаючи з парламентської трибуни, передав кореспондент АСН. "Два з половиною мільярда гривень сьогодні заборгованість із заробітних плат. Зростання заборгованості відбулось тільки за перший квартал майже на 38%, на 700 млн грн", - зазначив політик. За його словами, 80% боргів наростили промислові підприємства, які працюють. Зокрема, немає коштів на підприємствах обленерго - наприклад, на Запоріжобленерго через невиплату зарплати звільняється 2 тисячі працівників. "Сьогодні гроші повз обленерго йдуть - просто на державне підприємство "Енергоринок", люди не отримують заробітну плату", - підкреслив Бондар. При цьому він додав, що влада в Україні побудувала "віртуальну" економіку і заради кредитів МВФ продовжує далі знищувати реальний сектор і промисловість країни. Нагадаємо, Міністерством юстиції України з підприємств-роботодавців всіх форм власності створено антирейтинг, згідно з яким з 1 квітня 2018 року розпочнеться стягнення заборгованості із заробітної плати на користь працівників. Про це заявила заступник міністра юстиції Світлана Глущенко.
Політика оформление ленты  Путін роздратувався через журналіста, який не повірив у його брехню про Україну Під час інтерв'ю з російським президентом Володимиром Путіним австрійський журналіст Армін Вольф більше десятка разів намагався поставити уточнюючі запитання або ставив їх, що дуже дратувало президента РФ. Кілька разів Путін відкрито висловлював невдоволення тим, що журналіст його нібито не слухає. «Дайте ж мені, врешті-решт, сказати! Ви хочете почути мою відповідь чи поставити своє запитання?!» - періодично вигукував Путін. Також у мережі є повна версія інтерв'ю Путіна. Не можна не помітити, що російського диктатора вкрай дратує той факт, що журналіст весь час намагається поставити додаткове запитання, і це роздратування він марно намагається приховувати за натягнутою посмішкою. Наприклад, подібний епізод можна спостерігати на 24-й хвилині інтерв'ю. В інтерв'ю Путін перерахував свої вже традиційні страшилки і фейки, які розповідає на Заході і російським ЗМІ - про антиконституційний військовий переворот в Україні, про те, що Україна готувалася захопити російські бази в Криму, а "зелених чоловічків" там і зовсім не було, і про те, що кримчани рятувалися від антиконституційної влади в Україні, провівши референдум. Пізніше журналіст австрійського каналу ORF Армін Вольф поділився враженнями після інтерв'ю з Путіним. "Він ніколи не скаже того, чого не хоче говорити. Він дає дуже розгорнуті відповіді, вдається в подробиці. Він ненавидить, коли його перебивають. Іноді в ньому прослизає єхидство. Так що він - непростий співрозмовник", - сказав журналіст.
Суспільство Залишилося два десятки років: українські села почали вимирати загрозливими темпами Щороку українські села втрачають 1% населення, а це значить, що з року в рік кількість жителів буде стрімко скорочуватися. Все тому, що в селах народжується дуже мало дітей, молодь тікає в міста, а люди похилого віку через відсутність доступної і якісної медицини вмирають набагато раніше середнього європейського показника. Як констатували у Міністерстві регіонального розвитку, швидше за все вимирають села в Харківській і Сумській областях. Там скорочення населення становить часом 1,8% на рік. Високі темпи характерні і для Київської, Житомирської та Полтавської областей - звідси виїжджає найбільше молоді у великі міста - Київ, Харків і Дніпро. І тільки в Рівненській області жінки досі народжують в середньому по 2,3 дитини - саме такий рівень необхідний для природного відтворення населення.
Суспільство оформление ленты  Ні сорому ні совісті. Київська влада роками зневажає пам'ять загиблих воїнів АТО Від самого часу заснування стіни пам'яті біля Михайлівського Собору в Києві родичі загиблих і активісти просили владу Києва привести у відповідний вигляд і прилеглу територію. Скандали тривають з 2015 року, коли родичі загиблих уперше звернулися за допомогою до преси і активістів, оскільки місцева влада виявилася нездатною усвідомити суть їхніх прохань. Однак з тих пір туалети і смітники лише тимчасово зникали  з-під стели пам'яті, але дуже швидко поверталися туди. Варто було організуватися в прилеглому районі якоїсь події, як неподобство в пам'ятному місці знову повторювалося. Обурені родичі напередодні записали звернення  до мера Кличка і президента України з проханням вплинути на неадекватних комунальників і, нарешті, виявити повагу до загиблих героїв. У КМДА вкотре пообіцяли розв'язати проблему і розібратися з тими, хто допустив неповагу до пам'яті загиблих.
Дозвілля оформление ленты  Лобода добила шанувальників тверком із величезним животом Світлана Лобода опублікувала тизер свого нового відеокліпу "Суперстар", в якому вона динамічно танцює тверк, трясучи величезним вагітним животом. «Під час зйомок цього відео жодна актриса не постраждала», - підписала співачка відео. Нагадаємо, два тижні тому 35-річна Лобода стала мамою вдруге. Однак її танці з тверком на пізніх термінах вагітності шокували підписників співачки. Хоча потрібно сказати, що частина прихильників захопилася сміливістю і фізичною формою Лободи, а інші запідозрили у неї накладний живіт.  "Asya__rus Я вас обожнюю - але це був перебір, краще бачити плоский живіт і запальні танці, ніж те що ви незграбно живіт перекочуєтеberlizevaaniuta Люди, мені здається або це штучний живіт...moonamii Мене одну нудить?bulanovaanastasiya Малюка, напевно, знудило там. Хоча я теж до 7 міс. танцювала, але не так активно і зараз вважаю, що це було нерозумноmarina_y_ та швидше за все накладний. Просто Свєті треба голосно повернутися)) раптом забули вжеjulia_puskunigyte Що тільки не придумають, щоб привернути увагу. Шоу-бізнес є* ...ся, - пишуть у коментарях підписники Лободи.
Політика Незаможні українці голосують за Тимошенко, а благополучні підтримують президента - дослідження Незаможні українці голосують за лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко, а благополучні підтримують чинного президента Петра Порошенка. Таку думку висловила директор Фонду "Демократичні ініціативи" ім. І. Кучеріва Ірина Бекешкіна на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Серед найбідніших абсолютним лідером є Юлія Тимошенко - майже 20% за неї готові проголосувати серед цієї категорії населення, а серед відносно благополучних лідером є Порошенко. Це дає підстави говорити, що значною мірою результати на виборах будуть залежати від ситуації в країні, перш за все економічної", - зазначила експерт. За її словами, також електоральна підтримка кандидатів може різнитися і за географічним принципом. Так, зокрема, Андрій Садовий, Святослав Вакарчук та Вадим Рабинович є суто регіональними лідерами. Однак щодо фаворитів - Петра Порошенка і Юлії Тимошенко цей принцип не працює - вони користуються підтримкою в різних областях країни. При цьому вона додала, що Поршенко має найбільшу підтримку в західному регіоні -11%, у центрі - 7%, на півдні - 7%, на Донбасі - 8%, а на сході - 4%. За Юлію Тимошенко готові проголосувати 14% виборців у західних областях, 16% на Донбасі, 15% - в центрі, 11% - півдні, 9% - на сході. Нагадаємо, в березні 2019 року в Україні пройдуть вибори президента. На жовтень наступного року заплановані чергові парламентські вибори.
Події оформление ленты  Відомий український режисер і продюсер звів рахунки з життям На Чернігівщині вбив себе відомий український режисер, продюсер, співзасновник мистецького хутора "Обирок" Леонід Кантер. Його тіло знайшли на хуторі з вогнепальним пораненням у щелепу. Поруч поліція виявила записку і зброю. Режисерові було всього 36 років. Він автор фільмів "Добровольці Божої чоти" і "Міф". Він - киянин, працював журналістом і ведучим у Національній телекомпанії України, заснував кіностудію "Лізард філмс", яка зняла близько 50 коротометражних, кілька повнометражних і документальних стрічок. У 2007 році Кантер на хуторі Обирок заснував творче поселення, де збирав друзів з усього світу, організовував фестивалі, творчі заходи та народні свята. Поки що невідомо, що могло штовхнути талановитого чоловіка на суїцид. Зараз поліція опитує всіх близьких і друзів, щоб встановити мотив самогубства. Леонід Кантер став відомий у всьому світі після його незвичайної подорожі - шість років тому він обійшов усю планету з табуретом під пахвою. 3 червня змінив у соціальній мережі своє основне фото, нагадавши про цю подорож. Кілька днів тому він підтримав вимогу звільнити Олега Сенцова і взяв участь у відповідній акції. Примітно, що лише 1 червня Леонід Кантер анонсував початок зйомок нового фільму "Людина з Табуретом", закликавши прихильників і друзів підтримати його проект.  У Леоніда залишилася сім'я - дружина Діана і дві маленькі доньки - Магдалена і Патагонія. Як відомо з імені, молодшенька дівчинка народилася під час кругосвітньої подорожі пари автостопом.
Політика Українці описали ідеального політика, за якого б проголосували Ідеальний політик в уяві українців повинен бути чесним і не корумпованим. Таку думку висловила директор Фонду "Демократичні ініціативи" ім. І. Кучеріва Ірина Бекешкіна на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Головна вимога, як і в 2013 році, так і зараз, - це некорумпованість. Далі йдуть - чесність, не брехати, не давати нереальних обіцянок, хоча насправді голосують за тих, хто дає нереальні обіцянки. І з готовністю захищати інтереси простих людей", - зазначила експерт. За її словами, такі характеристики, як своя команда і незалежність від фінансово-промислових груп, цікавлять електорат в політиках значно менше. При цьому вона додала, що такі вимоги свідчать про тугу населення за порядністю, якої дуже не вистачає серед тих, хто при владі. "З цим буде, я так відчуваю, дефіцит", - підсумувала Бекешкіна. Нагадаємо, в березні 2019 року в Україні пройдуть вибори президента. На жовтень наступного року заплановані чергові парламентські вибори.
Політика Соціологи обіцяють заплутану виборчу кампанію: кількість кандидатів поб'є рекорди Прийдешня виборча кампанія буде унікальною і заплутаною, оскільки кількість кандидатів у президенти б'є рекорди. Таку думку висловив глава Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Сьогодні якщо подивитися на рейтинги, п'ять конкурентів претендують на вихід у другий тур і ще троє потенційно претендують - я маю на увазі Вакарчука, Рабиновича і Зеленського. Це унікальна ситуація і вкрай заплутана", - зазначив експерт. За його словами, раніше завжди напередодні виборів потенційна пара кандидатів у президенти була відома. Один із них мав підтримку близько 30%, а другий - 25%. У той же час, як уточнив В. Фесенко, в 1998 році також було п'ять потенційних претендентів на другий тур виборів. Тоді, вже в ході передвиборної кампанії, в 1999 році визначився фаворит - Леонід Кучма і "підтягнувся" Петро Симоненко. При цьому він додав, що незважаючи на явне лідерство в першому турі, Юлія Тимошенко програє вибори в другому турі щонайменше трьом іншим кандидатам. Анатолій Гриценко, навпаки, у другому турі з невеликим відривом виграє у всіх кандидатів, хоча невідомо, чи зможе він вийти у другий тур. Нагадаємо, в березні 2019 року в Україні пройдуть вибори президента. На жовтень наступного року заплановані чергові парламентські вибори.
Політика СБУ порушила справу проти угорського фонду "Еган Еде" за сепаратизм Угорський благодійний фонд «Закарпатський центр економічного розвитку «Еган Еде» оприлюднив заяву, в якій висловлює обурення з приводу дій Служби безпеки України, яка порушила проти нього справу, передає сайт Мукачево.нет. Як виявилося, СБУ підозрює угорський фонд у сепаратизмі. У фонді написали публічну заяву з приводу цих заяв. "Нас обурює, що Україна, яка прагне в Європейський Союз, бачить небезпеку щодо своєї територіальної цілісності в допомозі, що надходить з боку ЄС. Розцінюємо цей акт як черговий напад, спрямований проти угорської громади Закарпаття", - заявили в центрі. Там також стверджують, що працюють у межах українського законодавства, а їхня мета - допомогти підприємцям області і населенню, що живе в економічній скруті, залишитися і досягти добробуту на рідній землі.
Культура оформление ленты  Про захоплення Криму і репресії: У Києві презентували книжку «Люди» сірої зони» Книжку про російську анексію і репресії в Криму «Люди» сірої зони» сьогодні презентували в Києві. Вона видана накладом у тисячу примірників. Весь тираж буде безкоштовно розповсюджений по міністерствах і бібліотеках, електронна версія доступна на сайті Українського інституту національної пам'яті. «Книжка охоплює період трьох років з 2014 по 2017 рік, - каже співавтор книжки Олена Халімон. - І кожен із наших 57 свідків розповідає свою особисту історію - що він відчував у той період часу. Відправна точка - це 26 лютого 2014 року, коли проходив мітинг під Верховною Радою Автономної Республіки Крим за територіальну цілісність України. І, власне, як далі у кожного складалася доля. Наприклад, мати політв'язня Геннадія Афанасьєва Ольга розповідає свою історію - як вона переживала, коли її сина фактично викрали, як вона його шукала, як бунтарськими методами домагалася побачень із ним, коли він був у в'язниці. Ольга Афанасьєва і зараз говорить, що вже пройшло чотири роки після окупації, а вона до цих пір боїться звуку поліцейських машин». «Герої цієї книжки - це кримчани - і українці, і кримські татари, і етнічні росіяни, які не змирилися з окупацією», - продовжує Олена. «Подібні книжки відіграють дуже важливу суспільну роль для переосмислення найближчого нашого минулого і накопичення важливого досвіду, який робить нас сильнішими, - каже директор Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович. - В іншому випадку, якщо ми не будемо рефлексувати події, що відбулися останнім часом, є небезпека повторення помилок. Як людина, яка брала безпосередню участь і в Євромайдані, і Помаранчевій революції, я, на жаль, змушений констатувати, що за результатами Помаранчевої революції у нас не вийшло якихось цікавих публікацій, за винятком фотоальбомів. Ні свідчень, ні переосмислення того, що і чому сталося на Майдані в 2004 році. І для мене - це одна з причин, чому, можливо, був реванш у 2010 році.
Політика Політолог про вибори: Тимошенко рано почала, Зеленський скомпрометований, а Порошенко піде в обхід Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко рано почала свою передвиборчу кампанію, глава партії "Слуга народу" скомпрометований прив'язкою до Ігоря Коломойського, а президент Петро Порошенко має намір поліпшити свої шанси за допомогою конституційних змін. Таку думку висловив глава Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Зараз ми бачимо фактично початок її виборчої кампанії - пряма політична реклама, білборди. Однак чи не зарано? За 9 місяців. Є багато прикладів, коли кандидати, які починали виборчу кампанію за 9 місяців до виборів, програвали", - зазначив експерт. За його словами, проект "Слуга народу" націлений на парламентські вибори, однак прив'язка до головного спонсора цієї сили - до Ігоря Коломойського може зіграти злий жарт і відбитися на рейтингу партії. При цьому він додав, що Петро Порошенко може збільшити свої результати в залежності від якості виборчої кампанії. Крім того, політолог підкреслив, що в найближчі півроку в Україні цілком можлива кардинальна зміна "правил гри" - можливо, за рахунок конституційної реформи. Однак зараз не ясно, чи допоможе це чинному главі держави пройти на другий президентський термін. Нагадаємо, в березні 2019 року в Україні пройдуть вибори президента. Також на жовтень наступного року заплановані чергові парламентські вибори.
Кримінал оформление ленты  Били в голову і цілилися в нирку: в Одесі порізали ножем лідера місцевого "Автомайдану" В Одесі невідомі завдали місцевому лідеру "Автомайдану" Віталію Устименку кілька ножових поранень. Відео наслідків нападу показав у стримі його друг Олег Шпак на своїй сторінці в соцмережі. Сам поранений розповідає на відео, що двоє повалили його на землю, били по голові, намагалися завдати йому ножових поранень у нирку, але потрапили в сідницю, відкрилася сильна кровотеча. Поки чоловік чекав приїзду швидкої допомоги, свідки намагалися затискати рани і зупинити кров. Устименко розповів, що не знає нападників і що вони мають "спортивну і слов'янську зовнішність". Перед нападом Устименко з другом вийшли з редакції "Громадського телебачення".    Зараз поліція почала розслідування. Також на сторінці "Автомайдану" з'явилося повідомлення про інцидент з вельми красномовним хештегом "орли Труханова", з чого ясно, що "Автомайданівці" підозрюють у нападі поплічників мера Одеси.
Політика Строката Рада: вісім партій долають 5% -ний бар'єр на парламентських виборах Згідно з соціологічними опитуваннями, вісім партій долають 5%-ний прохідний бар'єр на парламентських виборах. Про це свідчать дані соціологічного дослідження, проведеного Фондом "Демократичні ініціативи" ім. І. Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова. Згідно з даними дослідження, найбільше голосів тих, хто піде на вибори, віддали б голоси партії "Батьківщина" (12,6%) і партії "Громадянська позиція" (10,7%). Далі йдуть - партія "Опозиційний блок" (8,5%), політична партія "За Життя" (8,1%), Радикальна Партія Олега Ляшка (7,9%), БПП "Солідарність" (7,8%). Швидше за все, подолати виборчий бар'єр зможуть також і Об'єднання "Самопоміч" (5,1%), і недавно зареєстрована партія "Слуга народу" (5,0%). На думку голови Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимира Фесенка, така кількість політичних сил у майбутньому скликанні парламенту зробить його ще більш "строкатим", фрагментарним і ще менш договороздатним, ніж зараз. Нагадаємо, в березні 2019 року в Україні пройдуть вибори президента. Крім того, на жовтень наступного року заплановані чергові парламентські вибори.
Події оформление ленты  "Ти особливий, бл..ь ?!" Маршрутники Запоріжжя виганяють і б'ють атовців Запорізькі маршрутники відзначилися, як, мабуть, найбільш хамовиті водії в країні, а ще - і найменш патріотичні. У Мережі з'явилося чергове відео на якому водій маршрутки в грубій формі відмовляє атовцю в пільговому проїзді,  називаючи "халявщиком, який грає у війнушку". Атовець реагує дуже спокійно на відмову, в той час як водій продовжує кричати про те, що "в 43-45-му роках країну вже звільнили", а "ці грають у війнушку" тощо. Судячи зі знятому потерпілим атовцем відео, хам працює на 75-мй маршруті в Запоріжжі, проїзд на якому коштує 5 гривень. Також на другому відео батько - ветеран АТО каже, що його сина - також учасника АТО вдарив в око маршрутник, який працює на маршруті 54. У чоловіка через удар на оці відшарувалася сітківка. Керівництво АТП заперечує, що у них працює схожий за описом водій.
Економіка Разом із газом в Україні дорожчає молочка і м'ясо - експерт Подорожчання газу на світових ринках призведе і до зростання цін на м'ясо-молочну продукціюв Україні. Таку думку висловив економічний експерт Всеволод Степанюк на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Разом зі світовими цінами будуть підніматися ціни і всередині країни. Яскравий приклад - молочна галузь України", - зазначив експерт. За його словами, якщо раніше ціни на молоко повністю залежали від сезону, оскільки в холодну пору року пропорційно до витрат на утримання худоби зростала і ціна на продукт, то тепер змінюється лише закупівельна ціна сировини - ціна на готовий продукт у роздрібній мережі залишається стабільною, оскільки виробники орієнтуються на зовнішній ринок. Степанюк також додав, що експорт України виріс на 50%, незважаючи на скорочення виробництва всередині країни, що свідчить про орієнтацію виробників на зовнішні ринки. При цьому він додав, що разом із підвищенням світових цін на газ і нафту дорожчають і інші сировинні товари. Зокрема, зростає ціна металу і зерна, які становлять основу доходів бюджету України. "Це стосується й інших продуктів - зокрема і зерна, яке є базою для всієї харчової продукції, в тому числі і для молочної, і для м'ясної", - додав економіст. Нагадаємо, Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" з 1 червня підвищить ціну на природний газ для промислових споживачів на 8,9%. В результаті вартість енергоресурсу підніметься до 9,95 тис. грн за 1 тис. куб. м (з ПДВ).
Суспільство оформление ленты  Співак Вадим Казаченко влип у скандал із небажаною дитиною і розділом майна Російський співак з Полтави Вадим Казаченко судиться зі своєю дружиною за гроші, які він витратив на неї до офіційного заміжжя. З минулого року в родині 54-річного співака розігралася справжня драма. Його 35-річна дружина Ольга звинуватила чоловіка в примусі до аборту. Той в свою чергу подав на розлучення.   Публикация от Olga Kazachenko (@olga__kazachenko) 3 Ноя 2017 в 12:01 PDT За даними російських ЗМІ, співак вимагає повернути йому мільйон рублів і суд першої інстанції став на бік чоловіка. Вони одружилися лише в 2016 році, але сімейне життя несподівано розладналося. Незважаючи на те, що молода дружина Казаченка - Ольга, народила йому милого синочка в минулому році, співак виявляє байдужість до них обох, заявляючи, що народження дитини в його плани не входило і таке рішення приймала Ольга самостійно.   Публикация от Olga Kazachenko (@olga__kazachenko) 1 Июн 2018 в 9:30 PDT Сьогодні стало відомо, що апеляційний суд скасував рішення першої інстанції, однак, як написала його дружина, ще чекають судові позови за будинок і аліменти на дитину. Також подружжя періодично пише один на одного скарги в поліцію і поливає брудом в соціальних мережах. Казаченко стверджує, що Ольга піариться, зображуючи із себе жертву, якою не є. Однак адвокат дружини співака заявила пресі, що той просто в суді вчепився Ользі в горло і схопив за волосся. Директор Казаченка - Ірина Амант так прокоментувала те, що трапилося. «Вадим її і пальцем не торкнувся, він просто попросив перестати його знімати на телефон». Вадим Казаченко був дуже популярним співаком у 80-90х роках. Зокрема як соліст групи "Фрістайл". Зараз він заробляє на життя приватними концертами і виступами в клубах. Колись красень і мачо, зараз Казаченко виглядає смертельно хворим і виснаженим.
Економіка За п'ять років газ в Україні подорожчав у 10 разів За останні п'ять років газ в Україні подорожчав в десять разів, тоді як обсяги видобутку ресурсу всередині країни знизилися і продовжують падати. Таку думку висловив економіст Віктор Скаршевський на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "З 2014 року тарифи на газ для населення підвищено майже в 10 разів - в 9,5% в гривнях, а видобуток природного газу в Україні знизився", - зазначив експерт. За його словами, раніше підвищення тарифів на газ для населення аргументувалось необхідністю вкладати більше коштів у розвідку і розробку нових родовищ газу з тим, щоб збільшити видобуток газу. Однак вийшло так, що попри підвищення тарифів видобуток власного газу в Україні скоротився з 17 млрд кубометрів газу до 16,3 млрд кубометрів, причому цей показник продовжує падати. Нагадаємо, Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" з 1 червня підвищить ціну на природний газ для промислових споживачів на 8,9% (810 грн) в порівнянні з травнем цього року - до 9,95 тис. грн за 1 тис. куб. м (з ПДВ).
Економіка Закладуть у ціну товарів: підвищення тарифів на газ обійдеться промисловості в мільярд доларів За підвищення тарифів на газ промисловість віддасть додатково 1 мільярд доларів, які будуть переведені в ціни на товари або призведуть до скорочення прибутку виробників. Таку думку висловив економіст Віктор Скаршевський на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Якщо виходити з того, що промисловість в цілому споживе приблизно 12 млрд газу, то цей приріст в ціні в річному вираженні означає додаткові витрати промисловості +1 мільярд доларів", - зазначив експерт. За його словами, підвищення тарифів на газ для промисловості з 1 червня стало не першим в нинішньому році, а вже третім. Так, з березня по червень ціни на газ для промислових споживачів зросли в цілому на 26%. При цьому він додав, що додаткові витрати великого бізнесу розподілятися між зростанням цін для кінцевого споживача товарів і послуг, скороченням доходів виробників або ж зростанням їхніх збитків. Нагадаємо, Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" з 1 червня підвищить ціну на природний газ для промислових споживачів на 8,9% (810 грн) в порівнянні з травнем цього року - до 9,95 тис. грн за 1 тис. куб. м (з ПДВ).
Економіка Вимогою підняти ціну на газ МВФ бореться не зі злодіями, а з населенням України - економіст Вимогою підняти ціну на газ до "ринкового" рівня Міжнародний валютний фонд (МВФ) бореться не зі злодіями, а з населенням України. Таку думку висловив економічний експерт Всеволод Степанюк на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Виходить, щоб хтось не вкрав 10%, потрібно, щоб він же заробив 100 або навіть 200%. Борються ні з крадіжкою, а зі споживачем, нагороджуючи потенційних злодіїв", - зазначив експерт. За його словами, ціна, за якою газовидобувні компанії поставляють газ населенню, забезпечує їм більше 100% прибутку. Попри це міжнародні партнери України вимагають, щоб уряд підняв ціну на газ. При цьому він додав, що ринок енергоносіїв в Україні завжди був і залишається дуже корумпованим, підконтрольним владі, тому говорити про реальні доходи галузі дуже складно. Нагадаємо, Національна акціонерна компанія (НАК) Нафтогаз України з 1 червня підвищить ціну на природний газ для промислових споживачів на 8,9% (810 грн). У порівнянні з травнем цього року ціна на енергоресурс зросте до 9,95 тис. грн за 1 тис. куб. м (з ПДВ).
Суспільство Собчак розкритикували за недоречне вбрання зі "зморщеними грудьми" Звичка російської телеведучої Ксенії Собчак ходити без бюстгальтера досить дратує її недоброзичливців. Та ще й сама телеведуча невдалим вбранням підливає масла в вогонь. У своєму Instagram Собчак опублікувала знімок, на якому зображена в простенькому бірюзовому сарафані з довгою бахромою по низу. В руках у Ксенії - плетена торбинка. "Позавтракали с #hello!, пообедали с Роднянскими ,поужинали фильмом "Война Анны". Прекрасный день в Сочи!" - підписала фото Собчак. Шанувальники похвалили телеведучу за активність і діловитість, але порадили їй відмовитися від подібного вбрання, бо воно спотворює її фігуру, створюючи не надто естетичний ефект "висячих і зморщених" грудей. Шанувальники закликали Ксенію не ігнорувати магазини нижньої білизни і таки купити собі пару ліфчиків.   Публикация от Ксения Собчак (@xenia_sobchak) 3 Июн 2018 в 1:31 PDT
Економіка Кому криза - на користь: Майно Ахметова за рік збільшилося більше ніж на мільярд Майно українського бізнесмена і олігарха Ріната Ахметова протягом останнього року збільшилося на 1,3 мільярда доларів. Дані рейтингу оприлюднені на сайті Bloomberg. Так, український олігарх зайняв 282 місце у світовому рейтингу мільярдерів, який веде компанія. Згідно з даними авторів рейтингу, майно бізнесмена оцінюється в 6,01 млрд доларів. Рінат Ахметов на сьогодні є єдиним українцем у списку - він потрапив до рейтингу восени 2017 року. Найбагатшою людиною в світі, за даними компанії, є засновник інтернет-компанії Amazon.com Джеф Безос з його 138 млрд доларів. На другому місці стоїть Білл Гейтс - у нього 93,8 мільярдів доларів, а американський підприємець Уоррен Баффетт з 82,5 млрд доларів - на третьому місці. Причому якщо Безос і Гейтс за рік збільшив свої активи, то Баффет втратив майже три мільярди доларів. Нагадаємо, у квітні поточного року рейтинг 100 найбагатших українців за 2017 рік журналу «Фокус» очолив олігарх Ринат Ахметов. Експерти видання оцінили статки бізнесмена в 3,1 мільярда доларів.
Політика Новий прем'єр Італії обіцяє просувати скасування антиросійських санкцій Нещодавно обраний прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте заявив про намір переглянути санкції проти Росії, особливо ті, "які відображаються на суспільстві". Про це Конте заявив в Сенаті, перед голосуванням за довіру до нього, повідомляє ANSA. «Ми будемо просувати перегляд системи санкцій, починаючи з тих, які ризикують знищити російське громадянське суспільство», - заявив прем'єр, додавши, що буде підтримувати "політику відкритості відносин з Росією". На думку чиновника, в останні роки Кремль грає помітну роль в "врегулюванні ряду геополітичних криз". При цьому Конте підкреслив, що Італія зберігає тверду прихильність Північноатлантичного альянсу. Як повідомлялося 1 червня Конте присягнув Джузеппе у сфері Якості нового прем'єр-міністра Італії. Він також взяв від президента Серджо Маттарелла мандат на створення уряду.
Події оформление ленты  До гасіння пожежі в "рудому" чорнобильському лісі підключили авіацію У Чорнобилі з 10 ранку спостерігається пожежа на території приблизно 10 гектарів лісу. Про це повідомили в прес-службі Головного управління ДСНС у Київській області, передає "КП" в Україні. "Горить приблизно 10 гектарів, це трава, - повідомили в прес-службі рятувальників. Однак, за даними видання, вогонь з трави швидко поширюється на дерева. У той же час про підвищення радіоактивного фону інформація ще не надходила. Працівники ЧАЕС повідомляли про "стовпи" диму, які почали спостерігати з 10 ранку. Очевидці повідомляють, що горить район "Факела". Це стела, яка інформує про те, що ви під'їжджаєте до Чорнобильської атомної станції. За стелою знаходиться сумнозвісний "Рудий ліс" - найзабрудненіша в зоні територія. До гасіння пожежі подлючено вже й авіацію - вертольоти скидають воду на осередки займання. Нагадаємо, У Чорнобилі на одній з вулиць з'явиться сонячна електростанція. Фонд держмайна оголосив конкурс на оренду ділянки. Про це заявив заступник глави Фонду Дмитро Парфененко ще на початку року.
Кримінал Добивав цеглою за борги: Співробітник психлікарні жорстоко вбив родину Орджонікідзевський районний суд засудив 31-річного співробітника Харківського психоневрологічного диспансеру до довічного ув'язнення за вбивства двох осіб . Як повідомили в прокуратурі Харківської області, в 2011 році одна сім'я взяла певну суму від батька майбутнього вбивці. Незабаром батько помер, і позичальники відмовилися погасити борг в чотири тисячі доларів, мотивуючи його тим, що у них немає таких грошей. У 2016 році співробітник психіатричної лікарні задумав злочин. Він взяв з собою ніж і газовий балон і відправився до боржників ввечері. "Двері були відчинені сестрою боржника. Вона оголосила, що її брата немає вдома. Однак зловмисник не повірив. До шостої ранку він вистежував боржників, поки він нарешті не побачив главу сім'ї, який вийшов на вулицю, - сказали в прокуратурі. - Через дві години злочинець переліз через паркан і накинувся на боржника з ножем. Дружина і сестра того, на кого напав зловмисник побігли на крики про допомогу. Співробітник психіатричної лікарні пізніше сказав під час допитів, що бив і вправо, і вліво, не особливо аналізуючи. Таким чином, 56 -річний чоловік отримав 17 ударів ножем, а його 35-річна дружина - сім. Жінка була ще жива і вбивця почав добивати її цеглою. Завдяки щасливому випадку вдалося врятуватися родичці потерпілих. Стікаючи кров'ю, вона вбігла в дім і закрилася. Після чого викликала поліцію. Вбивця ж повернувся до трупів боржників, зняв з них золоті прикраси і пішов. Незабаром він був заарештований".
Політика Сенцов звернувся до лідерів країн «Великої сімки» Українець, що відмовився від їжі протягом 23 днів в колонії Російської Федерації, закликав світову спільноту допомогти у звільненні всіх полонених в катівнях Кремля, а не тільки його. Український режисер Олег Сенцов на 23-й день голодування звернувся до країн «великої сімки». Лист було передано його сестрою Наталією Каплан. Політичний в'язень подякував лідерам "великої сімки" за те, що вони і їх країни роблять для України. Він зазначив, що українському народові належить багато зробити як самостійно, так і за допомогою міжнародного співтовариства. «Наприклад, щоб виграти цю гібридну війну з нашим ворогом», - сказав він. «Що стосується ситуації з українськими політв'язнями, я сподіваюся, що ви зможете щось зробити для вирішення нашої долі і не зупинятися на одній людині, наприклад, на мені. Допоможіть багатьом людям! Удачі в вашій складній справі! Слава Україні!», - написав Сенцов.
Політика В ОБСЄ навели різку критику на «список зрадників» від ГПУ В ОБСЄ обурені оприлюдненими прес-секретарем генерального прокурора України Ларисою Сарган «списком зрадників», серед яких були журналісти. Представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ, Арлем Дезір, написав про це в листі українській владі, який розміщений на веб-сайті організації. «Публікація списку, який включає імена журналістів, неприйнятна і небезпечна. Це може мати серйозні наслідки для безпеки журналістів», - писав Дезір. Він закликав владу втрутитися в ці питання і припинити таку практику, особливо від державних чиновників, враховуючи ту чутливу і складну ситуацію в Україні, яка склалася на даний момент. «Журналісти і засоби масової інформації повинні мати можливість відкрито і вільно висловлювати свою думку. Створення ярликів ставить під питання свободу слова і це не можна терпіти», - додав Дезір.
Кримінал оформление ленты  У Миколаєві двоє п'яних морпіхів жорстоко побили 70-річного волонтера У Миколаєві морські піхотинці, перебуваючи в стані сп'яніння, на вокзалі побили волонтера. Вони будуть звільнені з лав Збройних Сил України. Про це повідомляється на сторінці тридцять шостої окремої морської бригади в Facebook. "Військові в свій неробочий час організували бійку зі співробітником на одному з волонтерських постів на залізничній станції, в результаті чого постраждала цивільна особа", - значиться в повідомленні. За цим фактом було відкрито офіційне розслідування, командир підрозділу наклав на правопорушників стягнення - звільнення від військової служби за службовою невідповідністю, яке буде реалізовано вже в найближчому майбутньому. Також командування бригади принесло вибачення за дії, вжиті їх підлеглими, а також відзначило, що зробить всі необхідні висновки для того, щоб не допустити подібного роду правопорушення іншими військовими.
Дозвілля Одна з найдорожчих бікіні-моделей захопила фанів оголеним тілом Американська зірка соціальної мережі Алексіс Рен, яка є однією з найдорожчих моделей бікіні, порадувала шанувальників спокусливим знімком. Зокрема, 21-річна знаменитість була сфотографована майже гола. На селфі вона продемонструвала публіці свою ідеальну фігуру. Знімок дівчина виклала в своєму акаунті Instagram.   Публикация от Alexis Ren (@alexisren) 2 Июн 2018 в 12:11 PDT Алексіс Рен позувала топлес - на ній були лише відкриті трусики, які дуже ефектно підкреслювали її підтягнуту «п'яту точку».   Публикация от Alexis Ren (@alexisren) 29 Май 2018 в 1:44 PDT Спокуслива фотографія порадувала шанувальників Алексіс - всього за один день під фото однієї з найдорожчих в світі бікіні-моделей, свій лайк поставили понад один мільйон осіб. Під фото стояло також кілька тисяч коментарів.
Події На літаку, що зазнав аварії під Смоленськом, знайдені сліди вибухівки В ході докладного дослідження елементів корпусу літака польського Ту-154М, що розбився під Смоленськом, були виявлені сліди вибухових речовин. Про це повідомляється в заяві урядового підкомітету з розслідування стихійного лиха в Смоленську. «У зв'язку з отриманими доказами, присутність вибухових матеріалів було виявлено на багатьох фрагментах літального апарату, а також на тілі, щонайменше, однієї жертви, які були досліджені спеціальними пристроями, зокрема, методом хроматографії», - йдеться в заяві. Згідно з інформацією, вивчення доказів, пов'язаних з виявленням вибухових матеріалів на місці катастрофи літака президента Леха Качинського, було завершено. Також представники комісії заявили про те, що у них немає ніяких доказів і інформації, які свідчили про те, що на місці катастрофи були присутні вибухові матеріали на землі.
Кримінал Лікар Смерть. Рахункова палата опублікувала аудіо моторошних слів чиновника МОЗ про рак Глава Рахункової палати Валерій Пацкан на своїй сторінці в соціальній мережі опублікував посилання на аудіозапис скандального виступу заступника міністра охорони здоров'я Олександра Лінчевського на засіданні його відомства. За словами Пацкана, він робить це, щоб не допустити будь-яких інтерпретацій заяв Лінчевського, передає АСН. Дійсно на записі звучить все те ж твердження про те, що всі хворі на рак кісткового мозку рано чи пізно помруть і що використовувати гроші на їх лікування - марно. Лінчевський говорить своїх слів не запинаючись, впевнено, розставляючи театральні паузи та інтонації (аудіозапис можна завантажити за цим посиланням: https://fex.net/559 247 573 794?fileId=528 545 708) "Щодо нерезультативності, неекономності використання грошей. У сухому залишку 25% пацієнтів помирає. Кожен четвертий лікується за кордоном неефективно. Друзі, колеги, це - рак. Вони всі помруть, всі помруть, без варіантів. І ефективність цієї програми - 0%. Ті проблеми, ті онкологічні захворювання, які вимагають трансплантації кісткового мозку, вони закінчуються рано чи пізно. Трасплантації нирки, трансплантація серця вона не продовжує життя невизначено довго. Ми даємо шанс людині прожити довше. 75% пацієнтів прожили рік, два роки, п'ять років, а хтось живе довше в окремих випадках. Це питання не має красивого рішення. Боротьбою, або трансплантацією органів ми продовжуємо життя людини на якийсь час. Ми не ліквідуємо проблему в принципі", - дослівно каже Лінчевський. У той же час Рахункова палата встановила, що протягом 2016-2017 років 286 000 000 гривен бюджетних коштів, виділених для лікування онкохворих за кордоном, МОЗ використало неефективно. Ще 24 мільйони гривень - використані з порушенням законодавства, а близько 200 млн - взагалі не були використані в рамках цієї програми. Нагадаємо, після галасу в ЗМІ Лінчевський лише приніс вибачення за свої слова, заявивши, що вони були вирвані з контексту.

Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше почуття ініціативи та рішучості допоможе ....
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
3 травня о 3:33 розпочнеться 25-й місячний день Фаза Місяця - спадна
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе більш енергійним та пристрасним, що допоможе....
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
більше матеріалів




/-1,1483359336853-/ /-pc-/
Top