counter
Архів Повернутись назад 04 Грудня 2018
4 Грудня
Політика оформление ленты  "Дайте спокій". Путін розповів про кокетливий погляд дружини Трампа Російський президент Володимир Путін за підсумками саміту "Великої двадцятки" прокоментував світлину зі зверненим до нього кокетливим поглядом дружини президента США Меланії Трамп, що з'явилася в інтернеті. Раніше в мережі з'явилося фото, на якому Меланія Трамп сиділа за столом поруч із Володимиром Путіним і посміхалася йому. Журналісти припускали, що фото було зробленена вечері в рамках саміту G20 в Буенос-Айресі. Коли Путіну поставили запитання, чи можна у нього поцікавитися з приводу дружини Трампа, російський президент заявив: "Меланію залиште в спокої. Що ви". При цьому він уточнив, що не сидів поруч з першою леді США на вечері саміту. За його словами, знімок або старий, або підробка. Втім, фото встигло стати мемом в мережі. Раніше повідомлялося, що Меланія Трамп виглядала шокованій на зустрічі з Путіним.
Кримінал оформление ленты  "Винахідливий" онук організував пограбування пенсіонерів в Черкасах У Черкасах правоохоронці затримали групу зловмисників, які вчинили розбійний напад на квартиру пенсіонерів. Ними виявилися четверо місцевих жителів, а в ході слідства поліцейські з'ясували, що організатором нападу був онук потерпілих. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в регіоні. Згідно з даними правоохоронців, раніше в відділ поліції звернулися пенсіонери з повідомленням про розбійний напад. Вони розповіли правоохоронцям, що близько другої години ночі, коли вони відпочивали, до них в будинок увірвалися невідомі чоловіки. Нападники почали бити і душити господарів, вимагаючи гроші. Постраждалі віддали зловмисникам понад 5000 гривень і золотий ланцюжок з хрестиком. Отримавши бажане, нападники втекли. Пізніше правоохоронці встановили особи нападників і організатора нападу. Останнім виявився онук літньої пари, який притягнув до скоєння злочину своїх знайомих. Всіх учасників нападу затримали. Їм вже оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину передбаченого частиною 3 статті 187 (розбій) ККУ. Трьом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, поки вирішується питання про обрання запобіжного заходу останньому учаснику розбійного нападу. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна. Раніше повідомлялося, що в місті Южноукраїнськ Миколаївської області на дівчину напав невідомий з ножем і спробував перерізати їй горло.
Закон і Право оформление ленты  Для виходу на пенсію в 60 років тепер необхідно ще більше трудового стажу Після початку впровадження пенсійної реформи у населення з'явилося безліч питань про те, як тепер ці норми виходу на пенсію виглядають на практиці. Трудовий стаж, що безпосередньо впливає на відправку на заслужений відпочинок має ряд різновидів, пише Profidom. Існує 4 категорії стажу, від яких залежить вихід на пенсію. Пільговий стаж. Такий стаж зараховується тим, хто працював на підприємствах протягом повного робочого дня і стикався з шкідливими і небезпечними умовами праці. Підприємства, що мають такі витрати виробництва наводяться в списках, затверджених постановами Кабінету Міністрів України. Страховий стаж. Такий вид стажу представляється собою якийсь відрізок часу, протягом якого особа підлягала загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню та за який щомісяця сплачувалися внески в сумі не меншій, ніж мінімальний страховий внесок (ст. 24 ЗУ «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування»). Спецстаж. Спеціальний стаж виглядає як сумарна тривалість певної трудової діяльності на відповідних видах робіт, що дає право на дострокове призначення трудової пенсії. Загальний (трудовий) стаж. Це той стаж, який діє в більшості випадків. Його підраховують згідно із записами у трудовій книжці. Трудовий стаж може включати в себе такі поняття як загальний, пільговий і спеціальний стаж роботи. У Законі України «Про пенсійне забезпечення» поняття загального стажу роботи в основному застосовується для відмінності його від стажу, що дає право на пільги за призначенням пенсії. Відомо, що трудовий стаж, який був зароблений до січня 2004 року, автоматично прирівнюється до страхового стажу. Також варто відзначити що після введення з 1 січня 2004 року страхового стажу перестало мати значення, скільки людина фактично працювала. З даного періоду стало враховуватися протягом якого періоду і скільки сплачував роботодавець за неї до Пенсійного фонду. Так само відомо, що з 1 січня поточного року на заслужений відпочинок громадяни отримали можливість йти в 60, 63 або 65 років. Цей вік залежить від кількості накопичених років страхового стажу в трудовій діяльності.
Політика Держдеп до кінця тижня запропонує відповідь на агресію РФ в Керченській протоці США разом з європейськими партнерами працюють над заходами по агресії Росії в Керченській протоці та захопленню українських моряків, повідомив представник Держдепу. Як передає "Українська правда", в Держдепі зазначають, що на сьогоднішній день НАТО зосереджено на виробленні чіткої позиції, яка співпадала б з думкою європейських союзників. "Ми хочемо переконатися, що ми вийдемо на цьому тижні з єдиною позицією, де ми працюємо з союзниками, щоб виробити комплексну відповідь", - цитує УП представника Держдепу. Нагадаємо, 4-5 грудня в Брюсселі відбудеться зустріч МЗС глав НАТО. Раніше повідомлялося, що спеціальний представник державного департаменту США по Україні Курт Волкер заявив, що країнам Євросоюзу і США необхідно ввести додаткові санкції відносно Росії після інциденту з українськими військовими кораблями в Керченській протоці.
Суспільство Назустріч виборам: жінка отримала більше 5 років в'язниці за підкуп виборців Мешканка Кілійського району Одеської області отримала п'ять років і шість місяців ув'язнення за підкуп виборців, повідомляє прес-служба прокуратури регіону. За даними прокуратури, в квітні цього року перед виборами глави і депутатського корпусу Кілійської ОТО обвинувачена займалася підкупом виборців на користь однієї з політичних партій в м. Кілія і в с. Шевченкове. "Заповзятлива" громадянка підшукувала жителів району, які знаходяться в скрутному матеріальному становищі і яким необхідна грошова допомога. Схема передбачала обман виборців і заключення безоплатних угод з кандидатом для проведення агітації, а згодом голосування за певних осіб. Вартість голосу виборця оцінили в 600 грн, які видавали частинами. Так, 200 грн громадяни отримували перед голосуванням, а інші кошти - після їх проведення. За яку політичну силу агітувала жінка, не повідомляється. Раніше шоумен з Тернопільщини Сергій Притула вважає, що українці цілком заслуговують тієї влади, яка у них є.
Дозвілля оформление ленты  Ембер Херд "засвітила" грудьми в Нью-Йорку Актриса і колишня дружина голлівудської зірки Джонні Деппа вирішила шокувати шанувальників своїм вбранням на прес-конференції фільму "Аквамен" (Aquaman) в Нью-Йорку. Так, 32-річна красуня одягла на захід за участю акторів Патріка Уїлсона, Джейсона Момоа і режисера Джеймса Вана прозорий топ без бюстгальтера. Нагадаємо, раніше Ембер Херд потрясла шанувальників дивним вибором сукні, яка, здається не просто не пасує їй, а спотворює ніжну, витончену фігуру дівчини. Дівчина вийшла на червону доріжку 71-го Каннського кінофестивалю в сукні з квітковим принтом з нової колекції Valentino. У сукні - пишна спідниця і практично відсутній верх. Але, як виявилося, такий фасон не підкреслює достоїнств дівчини, навпаки - її і без того невеликі груди виявилися притиснуті під вагою сукні, і Херд здавалася зовсім "плоскою".
Події оформление ленты  Загроза безпеки судноплавства: в Керченській протоці сталися аварії У Чорному та Азовському морях зафіксовані аварії морських суден, зумовлені блокуванням Російською Федерацією Керченської протоки, повідомляє прес-служба Міністерства з питань окупованих територій і тимчасово переміщених осіб. Згідно з даними МінТОТ, з 25 листопада сотні кораблів перебували в очікуванні дозволу на прохід через Керченську протоку, як у напрямку Чорного, так і в напрямку Азовського морів. Кораблі залишалися на місцях, утворюючи скупчення, що стало причиною низки аварій. Так, за даними міжнародних систем моніторингу суден, 30 листопада вантажне судно LADY MARIA (Республіка Того) при маневруванні поблизу Керченської протоки зазнало пошкоджень через заплутування гвинта судна в якірний ланцюг іншого вантажного судна AZOV CONCORD (Республіка Мальта). Обидва кораблі були на шляху до портів в Азовському морі. Першого грудня на виході з Азовського моря поблизу Керченської протоки буксир PAL 3 (Російська Федерація) втратив контроль над баржею SHILAYNYAY, яка була завантажена близько 4000 тонн пшениці, з-за чого баржа відірвалася і сіла на мілину біля мису Кам'яний. Капітан буксира кілька годин намагався самостійно зняти баржу з мілини, проте спроби виявилися марними. Допустивши масове скупчення суден у районі Керченської протоки, Росія створила серйозну загрозу безпеці судноплавства. Раніше повідомлялося, що Україна може попросити НАТО або Радбез ООН надати допомогу в створенні морського військового конвою для суден в Азовському морі.
Суспільство оформление ленты  Відпустка на Кіпрі: українка замість готелю потрапила до в'язниці Журналістка Юлія Дичук потрапила в грецьку в'язницю, відправившись у відпустку на Кіпр. Про це дівчина повідомила на своїй сторінці в Facebook. За її словами, вона летіла на Кіпр на кілька днів з колегою, яка вилітала з Грузії. Вони повинні були зустрітися в Ларнаці і за два дні відвідати кілька населених пунктів, у яких заздалегідь забронювали номери. "Я вилітала в суботу о 6:30 з Жулян. Субота. О 10:00 ранку. Паспортний контроль в Ларнаці. Спочатку офіцер запитує про зворотний квиток. Показую в додатку на телефоні, з його вигляду зрозуміло, що нічого не зрозуміло. Намагаюся пояснити, що з ним все норм, він просто без чек-ін та це буде можливо тільки за добу до вильоту. Далі - бронь готелю. Даю 5 аркушів з маршрутом. На що бачу ще більше незрозумілий погляд і питання", - пише журналістка. Вона уточнила, що в результаті її повели на допит і затримали. При цьому також була затримана її колега, яка прилетіла з Грузії. Грецькі правоохоронці повинні відправити дівчат до Києва 4 грудня. Раніше повідомлялося, що в Польщі в ДТП розбилася група українців.
Культура "Громадянина ДНР" Охлобистіна не пустили в Лондон Одіозного російського актора Івана Охлобистіна, відомого своєю симпатією до бойовиків "ДНР" і "ЛНР", не допустили до участі в кінофестивалі "Тиждень російського кіно" в Лондоні, повідомив народний депутат фракції "Народний фронт" Антон Геращенко. "Голоси протесту з України були почуті. Шкода тільки, що англійці не встигли анулювати його візу до Великої Британії", - написав Геращенко в Facebook. Він заявив, що звернеться в МЗС Британії з пропозицією використовувати базу даних "Миротворця" для перевірки громадян Росії на предмет терористичних і сепаратистських дій проти України перед видачею їм віз. "Упевнений, що більше нога покидька Охлобистіна, "громадянина" так званої ДНР, не стане на землю Британії", - резюмував Геращенко. Раніше Головне слідче управління Служби безпеки України порушило кримінальне провадження щодо новоспеченого "громадянина ДНР", російського актора Івана Охлобистіна.
Кримінал оформление ленты  В Одесі банда здійснювала пограбування, обіймаючи жертв Злочинна група, яка обкрадала і грабувала громадян, затримана в Одесі, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в регіоні. Повідомляється, що зловмисники діяли за відпрацьованою схемою: біля розважальних закладів або в місцях масового скупчення людей вони "з радістю" обіймали громадян, яких нібито вважали за своїх знайомих. Постраждалі втрачали пильність, а разом з нею - золоті прикраси, гаманці і телефони. Таким чином четверо молодих людей "працювали" переважно з громадянами, які  перебували в стані алкогольного сп'яніння. Хоча були серед постраждалих і ті, хто, навіть будучи тверезим, не встигав своєчасно розпізнати грабіж.   Так, злочинці стискали жертву в дружніх обіймах і непомітно знімали з неї золоті прикраси, витягали з кишень гаманці, гаджети та інше цінне майно. Якщо ж "схема" не спрацював і потерпілий приходив до тями, йому погрожували фізичною розправою, вже відкрито відбирали речі і йшли. Серед постраждалих були не тільки українці, а й іноземні туристи. Всі злодії виявилися місцевими жителями у віці від 21-го до 28-ми років. Раніше повідомлялося, що злочинці винайшли простий, але дієвий спосіб викрасти будь-який автомобіль. Вони використовують звичайну пластикову пляшку.
Кримінал Щоб не плакав. Батько-недолюдок бив восьмимісячного сина у Дніпрі У Дніпрі патрульні знайшли восьмимісячну дитину, яку бив власний батько, повідомляє прес-служба патрульної поліції в регіоні. Так, мешканка багатоповерхівки на вулиці Леоніда Жебуньова повідомила правоохоронцям, що її п'яний сусід б'є свою 8-місячну дитину і ймовірно зламав їй ногу. За її словами, 27-річний чоловік зловживає алкоголем, не працює, його 18-річна дружина теж не може впоратися з малюком. Патрульні прибули на місце події і були вражені байдужістю і нелюдським ставленням батьків до своєї дитини. Сусіди вже не змогли слухати, як вона плаче, і викликали швидку і поліцію. Вони розповіли, що у малюка немає належного догляду, він постійно голодний, батько його б'є за те, що він кричить, або голосно вмикає музику, щоб не чути плач. Поліцейські побачили, що у дитини травма ноги і вона виснажена. Лікарі відзначили, що попередньо це може бути перелом чи вивих. Батько мав ознаки алкогольного сп'яніння і зізнався в тому, що така травма у дитини вже більше 2 тижнів. На питання, "чому не викликали лікарів", він відповів, що просто не хотіли. Лікарі хлопчика госпіталізували. Раніше повідомлялося, що дитина перекинула на себе каструлю з окропом у селі Семенівка Дніпропетровської області.
Кримінал оформление ленты  Під Києвом розстріляли авто мера Березані На території Переяслав-Хмельницького району скоєно замах на мера Березані (Київська область) Володимира Тимченка, повідомляється в Facebook "Березанського медіацентру". Згідно з повідомленням, напад було скоєно 2 грудня близько 19:00. "Володимир Григорович рухався за кермом автомобіля по автодорозі Березань - Переяслав в напрямку сусіднього міста. Уже на території Переяслав-Хмельницького району автомобіль мера наздогнало авто з невідомими особами, з якого вони зробили два постріли по автомобілю В.Тимченка, ймовірно, з обрізу мисливської рушниці", - йдеться в повідомленні. Обидва заряди картечі влучили в машину. Тимченко в результаті відірвався від переслідувачів, на даний момент він у лікарні. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство. Обставини інциденту уточнюються. Раніше в Херсоні затримали найманця, який готував теракти.
Дозвілля Для багатьох важкий, для багатьох - доленосний. Гороскоп Павла Глоби на 2019 рік Згідно з прогнозами Павла Глоби, в 2019 році багато представників зодіакального кола зможуть стати щасливішими і успішнішими. Дотримуйтесь корисних рекомендацій астролога, щоб уникнути небезпечних ситуацій і неприємностей. Для багатьох 2019 рік стане доленосним. Прийдешні події можуть змінити ваше життя на краще, але іноді доведеться боротися з труднощами. Однак астролог запевнив, що для деяких Знаків Зодіаку прийдешній рік стане вдалішим, ніж попередній. ОвенУ 2019 році покровитель Марс надасть Овнам свободу, тому багато в чому доведеться розраховувати тільки на свої сили. Імпульсивні представники Знака Овен будуть часто вступати в конфлікти, через що можуть виникнути проблеми на роботі і в особистому житті. Якщо правильно керувати емоціями, то можна уникнути неприємних ситуацій. З 21 березня по 19 квітня союзник Сонце буде посиленим у сузір'ї Овна, і для представників цього сузір'я це найвдаліший період. З'явиться хороший шанс завести корисні ділові знайомства, розширити коло друзів і навіть знайти нову любов, тим більше що гороскоп обіцяє серйозні зміни на особистому фронті. ТелецьНестабільна енергетика Місяця може відбитися на емоційному здоров'ї і біополі Тельців, тому в 2019 році представникам цього сузір'я слід правильно витрачати свої сили. Для тих, хто вирішить змінити сферу діяльності або місце проживання, ці дванадцять місяців стануть напруженими, але будь-які нові починання не залишаться безрезультатними. У найближчому майбутньому Тельцям необхідно стати відповідальнішими. Також дуже важливо приділяти час не тільки робочим справам, а й сім'ї, і тоді протягом року Тельці зможуть повернути гармонію в особисту сферу життя. БлизнюкиЧерез ослаблену енергетику Меркурія початок майбутнього року може доставити Близнюкам чимало клопоту. Ймовірно, виникнуть проблеми на роботі, які спричинять і фінансові труднощі. У цей час необхідно витрачати гроші обдумано і по можливості не робити дорогі покупки. З середини року матеріальні складнощі відійдуть на другий план. Однак в цей час Венера перейде в посилену позицію, тому доведеться зайнятися особистою сферою життя. Якщо правильно розподілити час, то можна уникнути сімейних конфліктів і сварок зі своєю другою половинкою, а самотні Близнюки зможуть знайти постійного супутника життя. РакРакам доведеться пройти перевірку на міцність, бо 2019 рік підготував для представників цього сузір'я відразу цілий ряд випробувань. Варто завжди бути напоготові і не ризикувати, тому що занадто сміливі зміни можуть збити всі орієнтири. Однак деякі зміни допоможуть знайти справжнє призначення. Для цього необхідно взяти штурвал у свої руки й почати управляти власним життям. Якщо раніше доводилося займатися справою або терпіти конфлікти з коханою людиною, тепер можна виправити ситуацію і позбутися від непотрібного вантажу. Пошуки нової роботи можуть бути вдалими, особливо якщо підійти до цієї справи відповідально. Зміни у фінансовій та особистої сферах змінять життя Раків, через що вони зможуть відчути себе впевненіше і щасливіше. Лев Для представників Знака Лев початок року стане важким. Виникнуть несподівані зміни, до яких Леви поки що зовсім не готові. Запобігти деяким із них неможливо, тому доведеться діяти за обставинами. Однак уже навесні можна відпочити від проблем і присвятити час самореалізації. Працьовитість і прагнення до успіху допоможуть Левам стати переможцями і досягти своїх цілей. Протягом року доведеться неодноразово вирішувати особисті проблеми, і це стосується як одиноких, так і сімейних Левів: сімейні проблеми і справи виявляться на першому плані. ДіваДів очікують серйозні зміни, після яких їхнє життя зміниться на краще. Незважаючи на ослаблену енергетику Меркурія, представники цього сузір'я зможуть знайти правильний шлях до успіху. Впевненість і бажання досягти більшого допоможуть позбутися неперспективної роботи і змінити сферу діяльності. З'явиться можливість розвинути нові таланти і вміння, які допоможуть стати успішнішими і багатшими. Щоб проблеми з грошима не порушили плани, в 2019 році треба не ризикувати з вкладеннями і розраховувати тільки на перевірені джерела заробітку. Терези На початку 2019 року рекомендовано проаналізувати старі помилки, щоб уникнути їх у майбутньому. Труднощі в робочій сфері і критика з боку оточуючих можуть підірвати впевненість, тому потрібно виробити стійкість і не приймати думку оточуючих близько до серця. Однак, на відміну від інших Знаків, для Терезів прийдешній рік стане продуктивним. Так як енергетика Сатурна залишиться сильною до кінця року, проблеми з роботою і фінансами зважаться на подив легко. Нестабільність в особистому житті може стати причиною для переживань, але серйозних змін у цій сфері не очікується. Навіть якщо поточним відносинам настане кінець, Терезам не доведеться дуже довго перебувати на самоті, так як пошуки нового кохання не займуть багато часу. Скорпіон Вже на початку року Скорпіони виявляться в центрі подій, що відіб'ється на всіх сферах. На початку року посилена Венера стане причиною труднощів в особистому житті, тому в цей час варто контролювати свої емоції і частіше нагадувати партнеру про почуття, інакше розлучення не уникнути. Складнощі з фінансами можуть змусити Скорпіонів задуматися про зміну професійної діяльності, але пошуки нової роботи затягнуться надовго. Уже зараз представникам цього сузір'я необхідно поставити для себе цілі і приступити до їх реалізації, інакше прийдешній рік принесе суєту замість кроків до успіху. Стрілець Гороскоп обіцяє Стрільцям вдалий рік, наповнений яскравими і несподіваними моментами. Сонце стане основним помічником у досягненні успіху, але поставити перед собою основні цілі потрібно вже зараз. Заздрісники і недоброзичливці спробують перешкодити Стрільцям, тому не варто прислухатися до чужих порад, а краще покладатися на інтуїцію. Стрільці, яким ще не довелося знайти любов, нарешті зможуть знайти особисте щастя. Гороскоп каже про швидкоплинні романи, тому закоханим Стрільцям варто бути обережніше: спокуси можуть поставити під загрозу нинішній стан відносин. КозерігУ 2019 Козерогам доведеться більше працювати, щоб домогтися успіху і поліпшити фінансове становище. Розраховувати на підтримку планет-покровителів не доведеться, тому що більшість з них ослабнуть вже на початку року. Крім того, має бути неодноразово приймати важливі рішення, і будь-яка помилка може спричинити за собою більш серйозні проблеми. У важких ситуаціях можна сміливо розраховувати на допомогу близьких людей, адже в прийдешньому році Козерогам вдасться завести нові знайомства, які можуть перерости в міцні дружні стосунки. Цей рік стане вдалим для змін в особистому житті, і в першу чергу це стосується тих, хто вже давно перебуває в пошуках другої половинки. ВодолійПредставники цього сузір'я зможуть знайти нові можливості для самореалізації і досягнення заповітних цілей. Нептун допоможе знайти рішення старих проблем, тому вже на початку року можна сміливо приступати до нових починань. З'являться нові ідеї, які посприяють досягненню успіху. Для багатьох Водоліїв майбутній рік стане насиченим в плані личиною життя. Швидкоплинні романи і побачення змусять поринути в романтику і дозволять абстрагуватися від робочих і побутових проблем. Є ймовірність, що деякі Водолії зустрінуть свою любов і зв'яжуть себе узами шлюбу з коханою людиною. РибиПредставників Знака Риби очікує нестабільний рік. Звертайте більше уваги на здоров'я, і вирушіть у відпустку вже в першій половині року. У плані роботи особливих змін не передбачається, але найактивніші Риби зможуть просунутися по кар'єрних сходах. Необхідно повірити в свої сили, щоб досягти поставлених цілей, і тоді 2019 рік наповнять виключно позитивні зміни. Сімейних представників цього сузір'я очікують невеликі сварки з коханою людиною, але ці неприємні моменти відбудуться лише на початку 2019 року. В середині року самотні Риби заведуть бурхливий роман, який навіть може завершитися весіллям. Однак це станеться лише з тими, хто готовий до такого повороту подій.
Кримінал Вбивство Гандзюк: оголошено ще одну підозру У справі про вбивство активістки і радниці Херсонського міського голови Катерини Гандзюк оголошено ще одну підозру громадянинові Левіну, повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко. Згідно з даними Луценка, Левін, імені якого він не назвав, раніше був уже судимий. Він і його батько організовували вбивства і нападали на водіїв у Херсонській області, внаслідок чого батько підозрюваного був засуджений на довічний термін, а сам Левін отримав 15 років позбавлення волі, але вийшов достроково за "законом Савченко". Як повідомляє "Громадське", Луценко назвав Левіна ключовою фігурою в організації нападу на Гандзюк. Він втік з України після перших затримань. Раніше Луценко в ефірі каналу ICTV повідомив, що встановлені  замовник і організатори замаху, що призвів до смерті активістки Катерини Гандзюк.
Кримінал Янукович переїжджає до Ізраїлю 5 грудня мало відбутися засідання Оболонського суду Києва, який розглядає справу про держзраду колишнього президента Віктора Януковича. На минулому засіданні Янукович мав виголосити своє останнє слово, проте "травмував коліно під час гри в теніс". Один з його українських адвокатів - Олександр Горошинський у соцмережі повідомив, що їздив до Росії, але з Януковичем особисто зустрітися йому не вдалося. Замість нього прийшов запрошений з Ізраїлю хірург Еяль Аттіас. За словами адвоката, хірург розповів, що представники Януковича звернулися до ізраїльських лікарів, оскільки можливо, що на коліні йому доведеться зробити не одну операцію і необхідні додаткові обстеження. Для цього лікарі хочуть вивезти Януковича до Ізраїлю. Деталей діагнозу і назви клініки він не назвав, але передасть ці дані в суд. Примітно, що між Україною та Ізраїлем були факти взаємної видачі підозрюваних у злочинах.
Дозвілля Які знаки Зодіаку чекає успіх у 2019 році: передбачення Павла Глоби 2019 рік - час змін. Багатьох представників зодіакального кола чекає успіх. Астропрогноз на рік від Павла Глоби допоможе вам побачити повну картину. Павло Глоба - один із найвідоміших астрологів не тільки в нашій країні, а й на теренах СНД. Його прогнози одночасно засновані на астрологічних і астрономічних відомостях, тому вирізняються особливою конкретикою. На сьогоднішній день ви вже можете прочитати астропрогноз по Знаку Зодіаку на 2019 рік Жовтої Земляної Свині. Якщо вірити китайському гороскопу, то майбутній рік буде успішним в плані особистісного зростання, заробітку і здійснення планів. Павло Глоба не тільки описує вплив планет, але і дає цінні рекомендації з досягненню успіху. ОвенТемперамент Овнів у 2019 році буде підживлювати планета-покровитель Марс. Марс завжди підсилює агресивний настрій Овна, тому представникам цього Знака рекомендовано побоюватися гострих суперечок і провокаційної поведінки. У новому році войовничий настрій стане в пригоді у боротьбі за нові перемоги, але йдеться не про завзятість і тиск, а про розробку стратегії. Для багатьох Овнів Марс припас зміни в долі: ситуація життя почне змінюватися на краще. Якщо в січні і лютому правильно розставити пріоритети, а в березні, квітні і травні вперто йти до цілей, то покровитель відгукнеться потоком успіху і несподіваною удачею. Причому це торкнеться не тільки фінансового і любовного сектора, а й самопросування і успіхів у духовному плані. ТелецьПрийдешній 2019 рік для людей, народжених під егідою Тельця, буде переповнений випадковостями і суперечностями. З одного боку, Тельців чекає успіх у багатьох галузях, проблеми буквально будуть вирішуватися самі собою. З іншого - можна помітити постійні непорозуміння і нестиковки в справах. Щоб їх уникнути, потрібно залишатися впевненою в собі людиною. Рік Жовтої Свині може принести в життя Тельців славу, удачу і благополуччя, але лише в разі контролю власних емоцій і дій щодо близьких. Меркурій виступить як управитель 2019 року, в зв'язку з чим для успіху знадобиться банальна працьовитість. Близнюки Для представників цього сузір'я саме рік Жовтої Свині може стати періодом кардинальних змін у житті. Дуже важливими планетами будуть Уран і Нептун. До 20 червня ці планети об'єднають сили проти Близнюків. Спостерігаються ризики, що низка невдач розіб'є багато планів і надій. Непереборний тиск планет буде впливати на Близнюків, поки ті не змінять сприйняття. Всі неприємності, що виникають на шляху в цьому році, потрібно приймати як точки росту. Якщо почати аналізувати те, що відбувається, то можна створити для себе неймовірно вдалий рік. Робота над собою, яка буде проведена правильно, допоможе Близнюкам отримати бажане вже в липні. Далі Нептун піде в ретроград, де залишиться до листопада 2019 року. Це буде період зльоту, інтенсивного особистісного і кар'єрного зростання. Спостерігаються вдалі можливості для духовних пошуків, які допоможуть стати краще. Якщо Близнюкам вдасться відсунути свої амбіції в бік і подивитися на життя крізь призму розсудливості, вони проведуть залишок року позитивно і майже без проблем. РакУ 2019 році Юпітер підготував Ракам перевірку на міцність і цілеспрямованість. Астролог повідомляє, що саме від впертого просування до цілей буде залежати фінальний успіх Раків. Є й складнощі: до 11 серпня Юпітер перебуватиме в ретро-фазі. Неоднозначний вплив покровителя і повернення минулих проблем може сплутати карти і збити Раків із наміченого шляху. Фахівці сайту dailyhoro.ru радять сконцентруватися на головному і слідувати за своїми цілями, незважаючи на проблеми. Серпень підведе риску під минулим життям представників цього сузір'я. Почнеться нове життя. З 11 серпня по 1 грудня Юпітер щільно закріпиться в Знаку Стрільця, що дозволить Ракам легко приймати серйозні рішення, правильно оцінювати те, що відбувається, безпроблемно рухатися до цілей. Прямий рух покровителя позитивно відіб'ється на амбіціях, посилить інтуїцію і підніме життєвий тонус. У грудні 2019 року настане час переходу Юпітера зі Стрільця в Козерога. Знизити ризики потрапляння в неприємні ситуації допоможе лише впевненість у собі і підтримка близьких. ЛевУ рік Жовтої Земляної Свині у сутичці за успіх Левів зіткнуться  Сонце і антагоніст Сатурн, у зв'язку з чим Левам доведеться непросто. Астролог дає всього 3 рекомендації: Будьте міцні в ідеях, працелюбні в роботі і реалізації планів, стримані у спілкуванні з людьми. Важливо запам'ятати наступне: прийдешній рік - не найкращий час, щоб розповідати про свої плани, ділитися перемогами і обговорювати ідеї навіть із близькими людьми. 2019 рік пов'язаний з активізацією заздрісників і недоброзичливців, які можуть привласнити ідеї Левів собі. Період ретроградації Сатурна з 30 березня по 18 вересня допоможе перепочити від різких змін і неприємностей. У цей час астролог не радить зважуватися на занадто сміливі кроки, пам'ятаючи про те, що рік багатий не тільки на удачу й успіхи, а й на недобросовісних осіб. Діва Меркурій і Юпітер - дві планети, які регулюватимуть події в житті Дів. Завдяки їх впливу Дівам доведеться пережити наплив змін і енергії поряд із можливостями для самореалізації. На початку і середині року вдасться впровадити креативні ідеї в життя, використовуючи підприємливість і послідовність. Необхідно вчасно включитися в процес, направивши енергію на реалізацію своїх бажань, а не на розв'язання чужих проблем. У 2019 році особисті інтереси важливо поставити на щабель вище інших,зокрема родичів. Запам'ятати варто наступне: Юпітер може сіяти ілюзії весь рік поспіль, тому багато можливостей слід піддавати скепсису і не братися за те, в чому немає стовідсоткової впевненості. Найбільш вдалий період, який в новому році чекає Дів, пов'язаний з перебуванням покровителя в їх власному Знаку. З 28 серпня по 13 вересня багато мрії і плани стануть цілком реальні. ТерезиУ новому році Терезів чекає успіх, якщо ті знайдуть завзятість та цілеспрямованість. Прийдешній рік Свині дасть можливість переграти багато ситуацій, виконати роботу над помилками, перевиховати себе, навчитися зріло реагувати на проблеми, підкидання Всесвіту. Має бути розставити пріоритети і зробити висновки. Якщо підійти до цього з усією серйозністю, то до середини року неприємні подарунки зміняться позитивними змінами. Життєві зміни можуть проявитися в періоди з 7 січня по 2 лютого (Венера в Стрільці), з 26 березня по 19 квітня (Венера в Рибах), з 15 травня по 8 червня (Венера в Тельці), з 14 вересня по 7 жовтня (Венера в Терезах), з 2 листопада по 25 листопада (Венера знову в Стрільці). Астролог відзначає позитивні астрологічні тенденції, коли життя представників цього Знака кардинально зміниться. У ці періоди буде висока ймовірність змінити долю на краще, головне - уважно вибирати шлях. СкорпіонУран та Юпітер приготували для Скорпіонів рік змін. Успіх дістанеться тим, хто готовий прощати і забувати образи як собі, так і оточуючим. У березні Уран змінить полярність при вході в Знак Тельця, що трохи приземлить амбіції. З цього місяця Скорпіонам бажано запастися терпінням і працьовитістю, адже доведеться йти проти течії, ставити собі посильні цілі і досягати їх. Надихатиме Юпітер. Правда, з реалізацією цілей можна потягнути до літа, чекаючи моральної готовності. Якщо Скорпіони не будуть готові покинути зону комфорту, то все відкладені зміни, страхи і побоювання єдиним потоком увірвуться в життя, що може породити період хаосу і метушні мало не до кінця року. Незважаючи на кардинальну перебудову, життя принесе успіх і перемоги.  Стрілець Гороскоп на новий рік для Стрільців можна назвати неоднозначним. Якщо 2018 рік пройшов даремно, Стрільцям загрожує втрата орієнтирів, цілей і впевненості. Якщо ж це не так, і в 2019 році Стрільці продовжать розпочатий шлях, то рік можна буде назвати успішним, особливо в діловій і особистій сферах. Даний прогноз обумовлений впливом Юпітера і Сонця. Обидва покровителя несуть виключно позитивний посил, але проблема в тому, що їх вплив здатне роздути вітрила тільки раніше розпочатих справ. Уникати слід прострації, особливо в період різкої зміни полярності Юпітера, яка в перші за рік відбудеться на початку грудня. 2 грудня Юпітер зробить перехід з Стрільця в Козерога, ніж змістить пріоритети. Астролог радить спланувати на цей час відпочинок або відпустку, щоб скоротити ризики невдач. Ухвалення вірних рішень буде тимчасово заморожено, а ймовірність невдачі в житті зросте майже максимально. КозерігОсобливо важливі планети на найближчий рік - протегує волі і наполегливості Марс і підсилює удачу Венера. Активні планети подарують Козерогам то, чого їм не вистачає для щастя. Астролог радить помічати підказки Всесвіту з 1 січня, коли Марс зміцніє в Овні. Зміна енергетики покровителя на початку року стане чимось на зразок смуги для розгону. Важливо усвідомити помилки і постаратися їх виправити. Марс благоволить тим, хто готовий спрямувати погляд у майбутнє, довіряючи своїм інстинктам і інтуїції. Саме вона в силах наповнити життя Козерогів яскравими змінами і успіхами. Прагнення бути краще стане відправною точкою в нове життя, але для повного успіху потрібна активна робота. Завдяки впливу Венери, Козерогів чекає безліч успіхів у прийдешньому році. Але їм слід пам'ятати, що ніхто не доб'ється мети за них. Протягом року, особливо в квітні і травні, люди цього сузір'я не раз зіткнуться з невластивими коливаннями і побоюваннями. Козерогам слід взяти всю волю в кулак і прийняти рішення, адже багато буде поставлено на карту. ВодолійЩодо Водоліїв планети будуть цілком поблажливі, але лише в деяких випадках. Вплив Сонця (антагоніста Знака Водолій) буде провокувати кинути почате, зайнятися чимось новим і незвичайним, через що багато Водоліїв можуть потрапити в пастку, приготовану зірками. Завзятість і працьовитість допоможуть отримати бажане. Тим, хто зацікавлений в благополуччя і процвітання, в 2019 році варто знайти заняття до душі і відповідально виконувати його, не намагаючись щось довести оточуючим, зокрема керівництву. Лише стабільна робота допоможе зміцнити авторитет і отримати довгоочікуване підвищення. Підтримка прийде від Нептуна, який весь рік буде стабільний і активний. З його енергетикою можна структурувати ідеї і обмірковувати дії, щоб ті були більш вдалими. Життя в 2019 році може здаватися неоднозначною, наповненою проблемами і негараздами. Водолії будуть перебувати в постійній війні зі своїм внутрішнім Я, але робота над собою допоможе виправити ситуацію. РибиНа початку 2019 року Рибам варто звернути увагу на фінансовий сектор. Юпітер, а також Венера пророкують їм зміни, здатні збити з пантелику, але необхідні для досягнення успіху. Вірогідні зміна роботи, зміна діяльності, відкриття власної справи або прорив по кар'єрних сходах. Завзятість і позитивний настрій дозволять Рибам вже на початку лютого домогтися успіху і присвятити решту місяців адаптації та особистісному розвитку. Зміни в особистому житті прийдуть пізніше, приблизно в березні 2019 року. Риб трохи розбурхає вплив Венери, що виявиться причиною конфліктів і непорозумінь у сім'ї. Однак подолання цієї кризи стане, мабуть, основним завданням на рік. Ймовірно, наступний рік принесе багатьом Рибам велику кількість почуттів, яскраві романи, бурхливу любов, яка покладе початок серйозних відносин.
Дозвілля оформление ленты  Бігає голий по горах. Розлучений Узелков веселиться "на повну" Новина про те, що сімейна пара тренерів проекту «Зважені та щасливі» В'ячеслав і Марина Узєлкова розлучилися, шокувала всіх, крім, здається, самого боксера. Судячи з його постів в соцмережі, він якраз перебуває в прекрасному настрої і насолоджується відпочинком і життям. Зараз В'ячеслав зі знімальною групою СТБ, де інформацію про розлучення поки не підтвердили, але і не спростували, проводить час в Карпатах. Бігає по снігу оголений, париться в лазні, і пригощається карпатською кухнею в компанії своїх друзів. Марина Боржемская-Узєлкова - фітнес-тренер, постить в соцмережі по одноум фото в день і всі вони - про правильне харчування і спорт. Нагадаємо, у пари є двое спільних дітей. Син Роберт і дочка Олівія. Останнє спільне сімейне фото в її соцмережі було зроблено в жовтні.
Суспільство оформление ленты  Місія завершена, Саллі: вірна собака Буша-старшого до сліз розчулила Мережу Останні місяці життя екс-президента США Джорджа Буша-старшого поруч з ним щодня був вірний друг. Лабрадор на ім'я Саллі, який пройшов навчання в організації America's VetDogs, майже всюди супроводжував прикутого до інвалідного візка політика. Не залишив він його самого і в смерті. Фото Саллі біля труни 94-річного Буша-старшого, опубліковане в Instagram, зворушило інтернет-користувачів по всьому світу, розповідає таблоїд. Це такий собі собачий "щоденник", в якому "Саллі" розповідав про свого "боса і кращого друга" і повсякденне життя-буття в резиденції Бушів. Собака-компаньйон прийшла в життя екс-президента в момент великого горя і самотності, через два місяці після того, як померла Барбара Буш. Як відомо, Джордж Буш-старший пережив свою дружину на сім місяців. Їх шлюб тривав 73 роки. Як написав Джордж тоді в своєму Twitter, поява нового члена сім'ї стала для нього великою радістю. Тепер, коли ця місія Саллі завершена, пса чекає нова. Як повідомили People представники America's VetDogs, собака вирушить у Національний військовий медичний центр Уолтер Рід, де, разом зі своїми чотириногими «колегами», допомагатиме реабілітації ветеранів.
Події оформление ленты  Ганьба дня: Жителі Ірпеня виявили в генеральному плані міста Чорне море і порт У містечку Ірпені, що під Києвом, винесли на загальне обговорення генеральний план міста. Однак його досить скоро довелося видалити. Так як зроблений він був на швидку руку, шляхом копіювання шматків планів розвитку інших міст України. До такого висновку можна прийти, прочитавши в плані, що він включає в себе "облаштування прибережної території Чорного моря". Ось які дивовижні фрази виявилися в офіційному документі: "З метою охорони та оздоровлення навколишнього середовища м. Очакова в проекті рекомендується...""Заходи з охорони водного басейну:... зони водних об'єктів міста Бейкутского лиману - 6,0 га, Дніпровсько-Бузького лиману - 24,0 га ... - екологічне оздоровлення морського узбережжя...""Утилізація відсортованих відходів передбачається на проектному СПП м. Миколаєва""Передбачити розробку спеціалізованого проекту з метою задіяння наявних об'єктів природно-заповідного фонду, та історико-культурної спадщини в межах Очаківського району" Ганебні ляпи влади опублікувала в соцмережі активістка Неля Лавровська. Після її публікації ганебний документ зник з сайту міськради Ірпеня. Також активістка Михайлина Скорик повідомила, що місцева влада офіційно презентували цю "ганьбу" на фейкових слуханнях. І тепер представники влади, заявляють, що новина про порт в Ірпені - розповсюджують з метою очорнити їх, каже Михайлина. Нагадаємо, боротьба між місцевими активістами і владою в Ірпені продовжується вже тривалий час. Влада безкарно віддає під вирубку і забудову дорогоцінні праліси. Ніхто за ці численні злочини в місті досі не покараний.
Економіка Долгов на 16 мільярдів. В Україні збанкрутував найбільший виробник шин Господарський суд Київської області порушив справу про банкрутство найбільшого в Україні виробника автомобільних шин - компанії "Росава" за заявою глави ліквідаційної комісії, яка виявила 20,5 млрд грн. кредиторської заборгованості. Суд також ввів мораторій на задоволення вимог кредиторів. Збори акціонерів компанії ще 30 квітня цього року вирішило добровільно ліквідувати товариство. Згідно з даними ліквідаційної комісії, вартість майнового комплексу оцінена всього в 762,1 млн грн, активи - в 3,4 млрд грн, тоді як зобов'язання - в 18,7 млрд грн. Збиток суспільства становить 16,8 млрд грн. Як кажуть водії, заводу так і не вдалося налагодити виробництво якісних шин. На спеціалізованих форумах в відгуках можна зустріти такі характеристики як "галаслива, ускладнює хід, ковзає, обережно водити в дощ і ожеледь, ставити тільки на радянські авто або старі іномарки". Росава входить у фінансово-промислову групу Костянтина Жеваго і експлуатує Білоцерківський шинний завод. У 2017 році найбільший український виробник шин випустив близько 4,5 млн шин і контролював 40% вітчизняного ринку. У планах на 2018 й було збільшення частки до 50%.
Дозвілля Дуже плідний, вдалий для деяких день. Гороскоп на 5 грудня На думку Павла Глоби 5 грудня день обіцяє бути продуктивним, а ризик помилитися – мінімальним. Скористайтеся цим, щоб навести порядок в справах і фінансах, як слід обміркувати свої плани, прийняти важливі рішення. Озирніться навколо: чужі інтриги або таємні ходи, про які ви не підозрювали, завтра можуть стати для вас очевидними, ну а попереджений – значить озброєний. Овен 5 грудня ніщо так не буде дратувати Овна, як прописні істини, озвучені будь-ким! Будь-яка банальщина буде виглядати в його очах недоречною і дурною. Навколишні ж, на думку Овна, як на зло, раз у раз будуть балансувати між дурістю і банальністю. Так недовго і віру в людство втратити! Єдине, що завтра буде наповнювати Овна оптимізмом, так це його власний інтелект. Ну а якщо оточуючі з цим не згодні, це їхні проблеми. ТелецьУ середу головний секрет успіху Тельця криється в простоті! Шкода тільки, що сам Телець буде схильний думати інакше, ризикуючи захопитися надмірно складними схемами та планами. Взагалі будь-яке питання завтра Телець буде ускладнювати до такої міри, що ризикує заблукати у власних думках. Користі від цього не буде ніякої. Ну а головне, не потрібно шукати складних пояснень поведінки оточуючих – повірте, все набагато простіше, ніж здається! БлизнюкиУ цей день Близнюки можуть відчути в собі незрозумілу любов до математики. Завдання, які в інший день здалися б їм нудними і викликають позіхання, будуть не тільки вирішуватися легше звичайного, але і доставляти інтелектуальне задоволення. Можливо, завтра ви і не заживете слави великого математика, але зайнятися чимось розумово-корисним явно не завадить! Хоча б на рівні розгадування кросворду. РакЯкщо у Рака є бажання зміцнити свої позиції і поліпшити свій імідж в очах оточуючих (в тому числі в очах протилежної статі), то 5 грудня цього найлегше добитися, звернувшись до висот філософії. Спробуйте в розмові блиснути своєю ерудицією. Можна, наприклад, здивувати оточуючих вдалою цитатою з Коельо або Канта, а ще краще – з якогось маловідомого, але пафосного філософа (порийтесь в Вікіпедії). Завтра як ніколи затребуваний інтелект! ЛевУ середу в голові у Льва раз у раз будуть народжуватися різноманітні плани, що стосуються облаштування і перебудови свого будинку або дачі. Плани ці будуть вельми конструктивні і розумні, але їх може бути так багато, що не факт, що у Льва коли-небудь дійдуть руки до їх здійснення. Якщо ви все-таки збираєтеся втілити свої задуми в життя, то завтра непогано було б зосередитися на чомусь одному. І опрацювати це питання до кінця. Діва У цей день навіть ті Діви, які не страждають зайвою любов'ю до філософії, можуть відчути дивну і нестримну тягу до цієї науки струсу повітря язиком. Ідеї, які будуть приходити Діві в голову, завтра будуть здаватися їй блискучими і цікавими. Однак вже через пару днів вони, швидше за все, здадуться їй повною нісенітницею. Або, в кращому випадку, марною грою розуму. Терези5 грудня в голову Терезів можуть прийти цікаві думки про те, як найкращим чином і без зайвих зусиль поліпшити своє матеріальне становище. Не факт, що ці плани вдасться відразу ж здійснити, але запам'ятати або навіть записати їх в золотий зошит обов'язково варто. Прийде час, і вони можуть обернутися дуже суттєвою прибутком. А ось що стосується любові, то тут завтра Терезам багато думати шкідливо. Краще діяти. СкорпіонУ середу Скорпіон відчує в собі дивовижну здатність вирішувати будь-які складні завдання максимально простим і ефективним способом. Ну а якщо вирішити складне завдання не вийде відразу, Скорпіон просто віддасть перевагу переступити через неї, щоб рухатися далі. Може бути, це і не зовсім правильно з точки зору математики, зате з точки зору ефективності – цілком. СтрілецьУ цей день у Стрільця буде підпорядкований чіткому розпорядку, не припускаючи особливих потрясінь. Взагалі, цей день буде схожий на схему, старанно накреслену під лінійку: навряд чи якісь обставини завадять вашим наміченим справах і планам. У той же час, нудним день теж бути не обіцяє. Що-небудь цікаве станеться обов'язково! Козеріг5 грудня оточуючим може здаватися, що Козерог мудрує і несе оту дурницю. Більше того, іноді це буде здаватися і самому Козерогу! Тим часом, раціональних зерен в його міркуваннях буде досить багато. Просто саме завтра Козеріг буде схильний все ускладнювати і формулювати свої думки зайве ветувати. ВодолійУ середу весь день у Водолія може піти на обдумування різного роду ідей і планів. Плани можуть бути самими різними, починаючи від думок з перебудови будинку і закінчуючи ідеями з перебудови Всесвіту. Деякі з них будуть виглядати вражаюче, проте на їх реалізацію часу все одно не залишиться. Може, воно й на краще? Риби5 грудня найкращим рішенням для Риб буде зайнятися чим-небудь інтелектуально-корисним. Принаймні, саме це буде виходити у вас найкраще. Та й задоволення від таких занять завтра буде чимало. Якщо лінь вирішувати задачки або читати розумні книги, можна просто сходити в музей, на якусь екскурсію або хоча б по Вікіпедії побродити.

Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо Проста методика допоможе з....
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Згадайте, яка у дитинстві у вас була найулюбленіша іграшка? Це важливо! Психологи стверджують, що ті чи інші з....
більше матеріалів




/-1,1068429946899-/ /-pc-/
Top