counter
Архів Повернутись назад 03 Січня 2023
3 Січня
Сонник Сон у ніч з 3 на 4 січня 2023 року: тлумачення за місячним календарем 12-е лунные сутки. Они начнутся 3 января в 13:38, а завершатся 4 января в 13:36. Сны, увиденные в ночь с 3 на 4 января, показывают, насколько гармонично мы развиваемся в материальном и духовном плане. Правда, трактовать их нужно будет с точностью до наоборот. Так, например, если вам приснится богатство, которым вы не обладаете в жизни, значит, скорее всего, вы слишком много внимания уделяете материальным благам, а ваш духовный мир находится в запустении. И наоборот, сны об аскетизме скажут о том, что вам пора спуститься с небес на землю и заняться своим профессиональным развитием.  Также в эту ночь могут сниться вещие сны. Они, как правило, хорошо запоминаются и не выходят из головы в течение 12-х лунных суток. Правда, сами по себе сновидения сбыться не могут - они лишь указывают на возможное развитие событий. Быть им таковыми или нет - ваш выбор.  Если же сновидения, приснившиеся в ночь со вторника на среду, окажутся неприятными и вы не хотите, чтобы они сбылись, нужно мысленно уничтожить увиденные картины (например, разложить их в голове на фотокарточки и сжечь их).  Также в ночь с 3 на 4 января может вовсе ничего не сниться. Отсутствие снов в 12-е лунные сутки скажет о том, что ваши внутренние силы на исходе - подсознание таким образом даёт вам возможность восстановиться. 
Гороскоп Любовний гороскоп на 3 січня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Якщо друга половинка буде в цей день сперечатися з вами, виявіть мудрість, радять зірки. Це буде не так просто. Зате якщо справитеся, зможете собою пишатися. ТЕЛЬЦІ Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, цього вівторка постарайтеся уникати незнайомих особистостей, особливо протилежної статі. Зірки попереджають: нічого хорошого від них чекати не варто. БЛИЗНЮКИ Цього дня ви можете посваритись із другою половинкою. Причому вина цілком і повністю лежатиме на вас, кажуть зірки. І радять вам одразу визнати її, інакше буде гірше. РАКИ Якщо ви досі самотні, цей вівторок може дати вам шанс на щастя. Щоправда, для цього вам потрібно буде діяти – швидко та нетривіально. ЛЬВИ Якщо кохана людина помилятиметься цього дня, вам слід зберегти самовладання, кажуть зірки. Громом та блискавками привнести світ у стосунки не вийде. ДІВИ Цього дня вам потрібно сісти з другою половинкою та оцінити, що у ваших силах, а що ні. Можливо, вона невірно уявляє собі запас ваших ресурсів. Пора зайнятися просвітництвом. ТЕРЕЗИ Якщо ви давно замислювалися про завершення відносин, 3 січня стане сприятливим днем для цього, кажуть зірки. І рекомендують вам не гаяти: спалити мости в інший час буде складніше. СКОРПІОНИ Вам доведеться прислухатися до думки партнера (навіть якщо зазвичай ви цього не робите). Зірки попереджають: якщо цього не зробити, можна опинитися на краю загибелі ваших стосунків. СТРІЛЬЦІ Якщо вам потрібно буде плече обранця, то йому і скажіть про це. Якщо чекатимете від нього ініціативи 3 січня, ризикуєте і справу завалити, і відносини зіпсувати. КОЗЕРІГИ Якщо ви перебуваєте у сварці з партнером, цього вівторка можете погіршити ситуацію. Щоб не допустити цього, постарайтеся 3 січня ненадовго заглушити своє самолюбство. ВОДОЛІЇ 3 січня вам не варто довіряти чудовим представникам протилежної статі. Зірки попереджають: ви легко можете припуститися помилки, піддавшись миттєвим почуттям. РИБИ 3 січня ви повинні побути егоїстом. Для цього доведеться відмовити другій половинці. Зірки радять вам бути рішучим і жорстким цього вівторка.
Гороскоп Гороскоп на 3 січня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ 3 січня Овни мають зробити неможливе. Для кожного представника цього знаку неможливим буде щось своє. Зірки радять вам не шкодувати себе, а показати все, на що ви здатні. ТЕЛЬЦІ Тільці цього вівторка можуть програти. Зірки радять вам не ризикувати зайвий раз. Залишіть цю благородну справу для більш відповідного дня. БЛИЗНЮКИ Близнюки можуть здивувати себе. Щоправда, не факт, що у позитивному сенсі. Зірки рекомендують 3 січня ретельно аналізувати кожен свій крок. РАКИ Раки повинні відкинути нудьгу. 3 січня вам необхідно буде діяти рішуче, оперативно та сміливо. Тільки так вам вдасться зрушити ситуацію з мертвої точки. ЛЬВИ 3 січня Левам стане в нагоді левова витримка та королівське терпіння. Якщо ви не впораєтеся зі своїми емоціями, відновлювати справедливість доведеться всім світом. ДІВИ 3 січня у Дів може бути тимчасовий дефіцит креативу. Переживати за це не варто. Можливо, настав час взяти тайм-аут і поповнити запаси енергії. ТЕРЕЗИ Терезам цього вівторка потрібно буде зробити над собою зусилля і зробити те, до чого вони так довго готувалися. Наприклад, відмовитися від шкідливих звичок або вже робити зарядку. СКОРПІОНИ Скорпіонам потрібно буде зайнятися якоюсь важливою справою. Якщо вам доведеться підбивати підсумки, будьте до себе лояльні 3 січня, радять зірки. СТРІЛЬЦІ 3 січня Стрільцям знадобиться чиясь допомога. Фізична чи моральна, зірки не уточнюють, але рекомендують вам про всяк випадок запастися соратниками. КОЗЕРІГИ 3 січня Козероги мають звернутися до свого внутрішнього критика. Можливо, ваше его веде вас хибним шляхом. Доведеться бути безжальним до себе. ВОДОЛІЇ Водолії мають бути цього дня вкрай обережними, кажуть зірки. І попереджають: якщо на вашому шляху будуть незнайомці, обходьте їх стороною. РИБИ Навіть якщо у Риб заплановано на 3 січня багато справ, їм обов'язково треба присвятити якийсь час собі. Зірки попереджають: інакше організм може дати збій.
Суспільство Погода на 3 січня 2023 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою, то й осінь буде такою. Якщо на зорі сонце здається червоним - насувається хуртовина. Існувала в народі і така погодна прикмета: довга луна та прозоре повітря – до міцних морозів. Синоптики ж нам обіцяють найближчим часом продовження аномально-теплої погоди, хоча холодна маса вже йде в нашому напрямку і до 7-9 січня буде пік мінусової температури до -10 -15 градусів. А поки що 3 січня температура повітря протягом дня в Україні становитиме +7+12 градусів, на південному заході та в південній частині +9+14 градусів. Опади якісь істотні завтра малоймовірні в більшості областей, на півдні, сході та в центрі – сонячні прояснення. На Закарпатті та Карпатах можливі локальні невеликі дощі. Вітер очікується західний, північно-західний, помірний, часом поривчастий, як навесні. У Києві 3 січня ще буде тепло, до +9 градусів, проте вже повітря стане поступово остигати, після весняного запаху. Опади малоймовірні, але збільшиться хмарність.
Культура Актер марвеловской вселенной в критическом состоянии из-за травм, которые он получил, расчищая снег у дома Актор марвелівського всесвіту Джеремі Реннер, найбільш відомий за роллю супергероя "Соколине око" (Hawkeye), знаходиться в критичному, але стабільному стані в лікарні. Він отримав травми, коли розчищав сніг на своєму ранчо неподалік Ріно в штаті Невада. Представник актора заявив, що у неділю 51-річного Реннера на гелікоптері доправили до лікарні, де він отримує необхідну допомогу. "Ми можемо підтвердити, що Джеремі зараз у критичному, але стабільному стані після нещасного випадку, пов'язаного з погодними умовами, - він отримав травми, розчищаючи сніг у неділю", - заявив представник актора виданню The Hollywood Reporter. З'явилися подробиці інциденту з актором Джеремі Реннером. Як повідомив портал TMZ з посиланням на очевидців, Реннер розчищав дорогу неподалік будинку після сильної снігової бурі. Для цього він використовував ратрак - тягач на гусеничному ходу, призначений для підготовки гірськолижних трас. За словами сусідів, рано чи пізно снігоприбиральна машина випадково переїхала ногу актора. В результаті він втратив багато крові та отримав інші травми.
Головне за минулий 313 день війни За два дні 2023 року Україна збила вже понад 80 іранських дронів-камікадзе, запущених Росією, повідомив у вечірньому зверненні Володимир Зеленський. Український Генштаб у вечірньому зведенні підтвердив дані про удар по Макіївці на Донеччині. Київ оцінював кількість жертв у сотні. Російське міноборони вперше за довгий час повідомило про втрати, проте заявило про 63 загиблі внаслідок обстрілу російських убивць у Макіївці, експерти сходяться на думці, що цифри міністерства вбивств на росії занижені. Містом Дружківка в Краматорському районі Донецької області завдано ракетного удару, повідомляє українська влада. Внаслідок цього постраждала льодова арена. Херсон залишило близько 80% довоєнного населення міста. Такі дані в ефірі українського телебачення оприлюднив представник Херсонської комендатури. Поліція Київської області повідомила про затримання людини, яка підозрюється у викраденні графіті всесвітньо відомого художника Бенксі. Кореспондент німецької газети Bild Бйорн Штріцель отримав поранення під час відрядження на фронт. Він повідомив, що отримав "розсічення чола, найімовірніше, від уламка скла".
У Херсонській області ЗСУ звільнили острів Великий Потьомкінський В Україні звільнено від окупантів острів Великий Потьомкінський, розташований між лівим та правим берегом Дніпра біля Херсона. Про це у своєму Telegram повідомив нардеп "Євросолідарності" Олексій Гончаренко. "ЗСУ звільнили острів Великий Потьомкінський. Це острів між лівим та правим берегом Дніпра біля Херсона", - зазначив він. Офіційно Генштаб інформацію про звільнення не коментував, проте за словами джерел видання "Українська правда" серед військових, які працюють на півдні, росіян вибили з Великого Потьомкінського острова ще перед Новим Роком. Загалом на початок 2023 року Україна звільнила 40% окупованих після 24 лютого територій. Про це у своєму телеграм-каналі написав головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Він зазначив, що Збройні сили України звільнили 40% окупованих після 24 лютого територій, або 40 тис. кв. кілометрів. Це 28% усієї території, яку окупують російські військові, включаючи Крим.  
Сводка с фронта от Генштаба ВСУ на утро 314-го дня войны 3 января 2023 года Оперативна інформація станом на 06.00 03.01.2023 щодо російського вторгнення Речник Генерального Штабу Збройних Сил України Андрій Ковальов Слава Україні! Розпочалася триста чотирнадцята доба російського широкомасштабного вторгнення. Російські окупанти продовжують вести повномасштабну збройну агресію проти нашої держави. Противник не відмовляється від планів, щодо виходу на адміністративний кордон Донецької області. Основні зусилля зосереджує на підтриманні наступального потенціалу та поповнення втрат, зокрема за рахунок мобілізованих. З метою здійснення тиску на керівництво та населення нашої держави, ворог завдає авіаційні та ракетні удари, а також здійснює артилерійські обстріли по критичній інфраструктурі та помешканнях цивільного населення на території України, тим самим порушує норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни. Протягом минулої доби противник завдав 6 ракетних та 52 авіаційних удари, здійснив 77 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Всі 6 ракетних, а також 30 авіаційних ударів ворог завдав по цивільній інфраструктурі. Крім того, всі 27 БпЛА “Шахед-136”, які застосував противник - збиті Силами оборони України. Загроза завдання ворогом авіаційних та ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України. Противник, намагаючись взяти під повний контроль Донецьку та Луганську області, зосереджує зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському напрямку. Робить спроби покращити тактичне положення на Лиманському та Авдіївському напрямках, підсилює угруповання на Новопавлівському напрямку за рахунок підрозділів перекинутих з Херсонського напрямку. За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів: Стельмахівка, Макіївка, Площанка, Білогорівка Луганської області; Роздолівка, Соледар, Красна Гора, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка, Авдіївка, Мар’їнка Донецької області. Волинський, Поліський, Сіверський та Слобожанський напрямки обстановка залишається без суттєвих змін, ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. На інших напрямках противник веде оборону раніше зайнятих рубежів, зосереджує зусилля на стримуванні дій підрозділів Сил оборони України, водночас здійснює обстріли позицій наших військ та цивільних об’єктів вздовж усієї лінії зіткнення. Сіверський та Слобожанський напрямки артилерійських та мінометних обстрілів зазнали райони населених пунктів Липівка, Єліне Чернігівської області; Волфине, Павлівка, Покровка, Майське Сумської області; а також Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Охрімівка, Кам’янка Харківської області. Куп’янський напрямок ворог здійснив обстріли з усього спектру артилерії районів населених пунктів Новомлинськ, Тавільжанка, Дворічна, Лиман Перший, Вільшана, Куп’янськ, Кучерівка, Орлянка, Курилівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Першотравневе Харківської області; Новоселівське, Андріївка та Стельмахівка Луганської області. Лиманський напрямок ворог здійснив обстріли з танків, мінометів, ствольної артилерії в районах населених пунктів Макіївка, Площанка, Невське, Червонопопівка, Діброва Луганської області а також Терни Донецької області. Бахмутський напрямок противник здійснив обстріли з танків, мінометів ствольної та реактивної артилерії районів населених пунктів Спірне, Берестове, Білогорівка, Веселе, Яковлівка, Соледар, Бахмут, Костянтинівка, Ступочки, Кліщіївка, Андріївка, Біла Гора, Курдюмівка, Диліївка, Майорськ, Нью-Йорк Донецької області. Авдіївський напрямок ворог здійснив обстріли з танків та артилерії різних типів в районах населених пунктів Веселе, Бердичі, Авдіївка, Георгіївка, Мар’їнка, Новомихайлівка, Водяне Донецької області. Новопавлівський напрямок противник здійснив обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Вугледар, Золота Нива, Велика Новосілка, Времівка Донецької області. Запорізький напрямок ворог здійснив обстріли з танків та всього спектру артилерії в районах населених пунктів Новопіль Донецької області; Ольгівське, Зелений Гай, Гуляйполе, Дорожнянка, Залізничне, Гуляйпільське, Чарівне, Новоданилівка, Оріхів, Новоандріївка, Малі Щербаки, Степове, Кам’янське та Плавні Запорізької області; Мусіївка, Червоногригорівка Дніпропетровської області. Херсонський напрямок противник не припиняє здійснювати обстріли населених пунктів вздовж правого берега річки Дніпро. Зокрема, від артилерійських обстрілів постраждала цивільна інфраструктура населених пунктів Херсон, Зеленівка, Інженерне, Молодіжне, Антонівка та Берислав Херсонської області, є постраждалі серед мирного населення. Противник продовжує зазнавати втрат. Підтверджено вогневе ураження підрозділами Сил оборони України 31 грудня живої сили та військової техніки противника в районі населеного пункту Чулаківка Херсонської області. Втрати противника склали близько 500 військовослужбовців пораненими та загиблими. 1 січня 2023 року підрозділами Сил оборони України здійснено вогневе ураження особового складу російських окупантів в районі населеного пункту Федорівка Херсонської області, кількість втрат ворога - уточнюється. Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, а також 5 ударів по позиціях зенітно-ракетних комплексів. Протягом минулої доби наші захисники збили ворожий гелікоптер Ка-52 та 3 розвідувальних БпЛА типу “Орлан-10”. Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за минулу добу здійснили вогневе ураження району зосередження живої сили та військової техніки противника, а також радіолокаційної станції ворога. Вірте у Збройні Сили України! Ми переможемо! Слава Україні!
В Генштабе подтвердили потери оккупантов на захваченной территории Херсонщины 31 грудня наші Захисники успішно вразили ціль у районі населеного пункту Чулаківка. Втрати противника склали близько 500 військовослужбовців пораненими та загиблими. Наступного дня підрозділами Сил оборони завдали удару по окупантам у районі населеного пункту Федорівка. Кількість знищених рашистів уточнюється. Нагадаємо, що після удару за місцем розташування російських військовослужбовців, які приїхали в Україну вбивати українців, на росії зчинилася хвиля інформаційного обурення, що міністерство вбивств на росії змушене було заявити про втрати серед особового складу окупаційної російської армії вбивць, насильно. Це сталося вперше за довгий час, протягом якого рот ворожого міністерства Конашенков заявляв про відсутність втрат у лавах російської армії
На россии пытаются найти крайних за уничтоженных в Макеевке убийц из русской армии Вечір понеділка перестав бути нудним, дивлячись, як на Росії розважаються традиційною російською "забавою" - пошук крайнього. Міноборони РФ намагається перекласти провину за знищення нещодавно мобілізованих військовослужбовців своєї армії вбивць, ґвалтівників та мародерів у Макіївці на донецьких «чиновників» - Інститут вивчення війни Наголошується, що удар HIMARS по училищу, де розмістили сотні новоприбулих бійців, викликав велике невдоволення у російської провоєнної аудиторії, а Шойгу намагається з цим якось упоратися. Читаючи обговорення в популярних проросійських пабликах, слухаючи пропагандистів на їхньому телебаченні або в мережі можна зробити висновок - у міноборони виходить так собі. Ніхто не вірить озвученій конашенковій цифрі у неповних сімдесят знищених російських вояків. В ISW считают, что российское минобороны пытается переложить вину за плохую организацию мер обеспечения безопасности и секретности операций (OPSEC) на руководителей самопровозглашенной Донецкой народной республики и самих мобилизованных. Представители так называемой ДНР сообщили российским СМИ, что причиной удара стала "высокая сотовая активность военнослужащих" (удар был предположительно нанесен сразу после полуночи). "Предварительно, причиной попадания HIMARS послужило активное использование прибывшими военнослужащими мобильных телефонов. Противник с помощью разведывательного комплекса ECHELON выявил активность сотовой связи и местоположение абонентов", - сказал собеседник агентства ТАСС. Прокремлевские издания и некоторые "военкоры" заявили, что российские военные не должны недооценивать способности Украины, и призвали ввести более строгие правила использования мобильных телефонов военнослужащими. В информационном пространстве также стали звучать призывы наказать тех, кто решил использовать здание ПТУ для размещения базы, а также требования отставки главы ДНР Дениса Пушилина. Российское военное ведомство, возможно, намеренно полагалось на то, что власти "Донецкой народной республики" будут обвинять самих военнослужащих в нарушении правил безопасности, чтобы сделать ДНР ответственной стороной, делают вывод эксперты ISW.  
Культура Народні прикмети на 3 січня 2023 року: що не можна робити у цей день Православна церква 3 січня вшановує пам'ять митрополита Київського і всієї Русі святителя Петра, який з'явився на світ у другій половині XIII століття. У 12 років він вступив до монастиря, де вивчав іконописання та Святе Письмо. Одна з ікон Петра є чудотворною - "Петровська". Згодом його посвятили у митрополити всієї Русі. Помер святитель 21 грудня 1326 року. Так само з XVII століття православна церква вшановує Прокопія Вятського, юродивого християнського святого. Сьогоднішній день є також одним із цікавих для українців днем пам'яті. Сьогодні прийнято згадувати київську княгиню Ольгу, дружину князя Ігоря, яка після його смерті 944 року фактичною правителькою Київської Русі на 20 років, поки не підріс її син Святослав. Вона залишила великий слід історія нашої країни. Похована за християнським звичаєм. Канонізована Католицькою та Православною церквою як свята Ольга. У народі 3 січня називали Прокоп'єв день чи Петрів день. Люди продовжували готуватися до Різдва, яке святкують 7 січня за юліанським календарем. 3 січня не рекомендується бажати будь-кому здоров'я та удачі. Вважається, що цими словами, навпаки, можна наслати на людину хвороби та нещастя. Тому цього вівторка краще замінити слово "добре" на "добрий день". Проблеми зі здоров'ям можуть розпочатися й у того, хто 3 січня підслуховуватиме чи підглядатиме. Наші пращури попереджали: якщо послухатися цієї поради, можна оглухнути або засліпнути. Сімейне життя може піти під укіс, якщо чоловік та дружина 3 січня спатимуть на чужих подушках. Якщо подружній парі цієї ночі доведеться ночувати поза домом, потрібно лягти на голу постіль (при необхідності можна підкласти під голову ковдру). Не слід цього дня давати обіцянок, підписувати важливі документи та шукати компроміси. Усі домовленості, досягнуті 3 січня, можуть бути марними.
Дозвілля Спам, непотрібні файли, застарілі контакти: як цифрове сміття впливає на енергетику У нас є пошта, смартфон, архів особистих файлів. Серед усього цього нерідко є різне сміття, яке призводить до появи проблем у житті. Експерти розповіли, як зробити своє життя кращим. Здоров'я та настрій людини безпосередньо залежать від того, в якій атмосфері вона перебуває і в якій обстановці живе. Найчастіше нам заважають здобути щастя шкідливі звички та захаращення простору. Виявляється, не менш небезпечним є «електронне сміття». Чому цифрове сміття небезпечне Небезпечне будь-яке сміття — почати слід із цього. Все зайве у нашому житті суттєво уповільнює перебіг енергетичних потоків. Цифрове сміття небезпечне тим, що майже ніхто не надає йому значення. Коли робочий стіл комп'ютера схожий на смітник, у пошті — один спам, а в соціальних мережах — величезна кількість непотрібних підписок та контактів, це дуже погано позначається на нашому біополі. Людям здається, що нічого страшного в цьому немає, але це не так. Ось як цифрове сміття впливає на нас: Погіршення пам'яті. Зайва інформація забиває нашу голову. Через це з'являється багато зайвих думок, які порушують роботу пам'яті та знижують рівень уваги. Зниження продуктивності. Якщо на комп'ютері багато зайвих файлів, а вся інформація розкидана тут, то там, це призводить до розгубленості, втрати мотивації. Невдачі та поганий настрій. Якщо у вас багато старих фотографій, зображень поганої якості, а також фотографій, які нагадують про негативний життєвий досвід, це неминуче позначиться на успіху. Зустрічі з неприємними людьми. Це в основному трапляється, якщо в записнику телефону або в соціальних мережах дуже багато зайвих підписок та контактів. Коли потрібно чистити інформаційний простір Бажано не допускати того, щоб у пошті, на робочому столі або в телефоні був бардак. Звичайно, зробити це буває не завжди легко і просто, тому потрібно вибирати дні, в які варто проводити електронну ревізію. Найкращі дні тижня для цього — п'ятниця або четвер. В принципі, можна чистити в будь-який день тижня, але тільки не в понеділок. Першого дня тижня потрібно фокусуватися на роботі, а не на прибиранні. У моменти зміни Знаку Меркурієм. Меркурій змінює Знак приблизно раз на два тижні або рідше. У такі дні відбувається перебудова інформаційних потоків, тому чищення є найбільш актуальним. Також можна очищати комп'ютер та телефон від спаму та сміття, коли Місяць знаходиться у Знаку Близнюків або Діви.

Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
більше матеріалів




/-0,26461005210876-/ /-pc-/
Top