counter
Архів Повернутись назад 02 Листопада 2017
2 Листопада
Суспільство оформление ленты  Victoria's Secret зробила бра за два мільйони доларів Популярний бренд жіночої білизни Victoria's Secret створив бра з дорогоцінних каменів, вартістю два мільйони доларів. Фото неймовірного ліфа опубліковано на сторінці бренду в соціальній мережі Instagram. Його представлять на щорічному шоу Victoria's Secret в Шанхаї. Бра продемонструє на подіумі 27-річна бразилійка Лаїс Рібейро. "Коли одягаєш Fantasy Bra, то миттєво відчуваєш себе королевою. І розумієш, що стільки роботи були виконані не дарма. Для мене велика честь вийти в цьому бра на подіум. Коли у нас була одна з примірок, я навіть і не підозрювала, що вона була саме для цього ", - розповіла модель. Дорогоцінний бра робили 350 годин, воно прикрашене діамантами і жовтими сапфірами, а його головною зіркою став 18-каратний сапфір. Нагадаємо раніше повідомлялося, що британський дизайнер Деббі Вінгхем створила найдорожчу взуття в світі. Пара босоніжок її виробництва коштуватиме більше $ 15 млн.
Кримінал «Справа рюкзаків»: друга сина Авакова суд відпустив під особисте зобов'язання Солом'янський райсуд Києва обрав запобіжний захід фігуранту «справи рюкзаків», керівнику IТ-компанії Turboseo Володимиру Литвину у вигляді особистого зобов'язання. Про це повідомляє «Цензор.net». Суд не задовольнив клопотання прокуратури і не заарештував Литвина. Він, як і син міністра внутрішніх справ Олександр Аваков, буде носити електронний браслет. Литвин в суді не прокоментував свій зв'язок з фіктивною компанією-переможцем тендеру МВС і дружбу з Олександром Аваковим. Він уточнив, що узгодить всі свої коментарі з детективом, щоб не порушити таємницю слідства. Нагадаємо, 1 листопада Солом'янський райсуд Києва обрав запобіжний захід Олександру Авакову і колишньому заступнику глави МВС Сергію Чеботарю у вигляді особистого зобов'язання. Прокурор Спеціальної антикорупційної прокуратури повідомив, що частина рюкзаків для військових була пошита в установах виконання покарань за 60-130 грн. Однак продали їх зовсім за іншою ціною.
Політика Синові Авакова не наділи електронний браслет, прокурор назвав причину На сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра не наділи електронний браслет, хоча це рішення ухвалив Солом'янський райсуд Києва. Про це повідомив прокурор САП Олександр Снєгірьов, передає телеканал «112 Україна». Прокурор наголосив, що виявляється, для Авакова не вистачило електронного браслета. Тому в САП поки не знають, чи буде син міністра носити браслет. Разом з тим, за рішенням суду, Олександр зобов'язаний здати паспорти. «Про браслет давайте поговоримо пізніше, браслетів не вистачає наразі. На це питання не готовий відповідати і ніхто вам не відповість ", - заявив Снєгирьов. Нагадаємо, Олександра Авакова відпустили під особисте зобов'язання, однак зобов'язали носити електронний браслет, приходити в прокуратуру у разі необхідності. Прокуратура вимагала утримання підозрюваного під вартою з можливістю внесення застави в 5 млн грн.
Кримінал На Донбасі знову загинув військовий ЗСУ, ще двоє поранені За минулу добу в зоні АТО на Донбасі загинув один військовий, один отримав поранення і ще один був травмований. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО на своїй сторінці в Facebook. Російські бойовики 17 разів стріляли по позиціях сил ЗСУ, наші військові 13 раз були змушені відкривати вогонь у відповідь, щоб придушити активність терористів. 1 листопада поблизу Мар'їнки Донецької області підірвався на міні майор Національної гвардії України Сергій Сиротенко. Нагадаємо, на Донбасі з 25 серпня, згідно з домовленостями з країною-агресором в Мінську, діє так зване «шкільне перемир'я». Однак ще не було ні дня, щоб російські найманці дотримувалися домовленості. Протягом майже двох місяців бойовики щодня обстрілюють українські позиції, житлові квартали в прифронтових містах.
Суспільство Хакери РФ полюють за акаунтами українських політиків Російські хакери з групи Fancy Bear намагалися зламати електронну пошту та акаунти низки політиків України. Про це повідомляє The Associated Press. У журналістів виявився список цілей для атак хакерів. За даними редакції, хакери робили спроби злому не менш ніж 545 акаунтів українських політиків. В першу чергу під удар потрапив аккаунт Президента Петра Порошенка та його сина Олексія. У списку також значаться прізвища нинішніх і колишніх міністрів, зокрема глави МВС Арсена Авакова. Ведеться полювання і на пошту та блоги українських парламентаріїв. Особливо цікавить російських хакерів нардеп Сергій Лещенко. Нагадаємо, в Швеції був запущений вірус-блокувальник. Як з'ясували експерти, до цього причетні російські хакери. Він заразив комп'ютери в 31 країні. Розмір викупу в більшості випадків становив від 4 до 6 тисяч шведських крон (близько 410-620 євро). Перераховувати гроші хакери вимагали в біткоіни.
Суспільство Зайцеву в автозаку возили на місце кривавого ДТП у Харкові Олену Зайцеву возили на місце смертельного ДТП на Сумській вулиці в центрі Харкова. Про це повідомляє ТСН. Відзначається, що проводився слідчий експеримент. За інформацією журналістів, 20-річну підозрювану в наручниках привезли в місто, щоб з'ясувати обставини трагедії. Пізніше одну руку Зайцевої звільнили. Другий учасник ДТП - водій Volkswagen Touareg Геннадій Дронов - не брав участі в слідчому експерименті. Слідчі намагалися відтворити схему руху автомобіля Зайцевої. Щоб провести експеримент, на вулиці перекрили рух транспорту. Його відновили тільки після повернення підозрюваної у СІЗО. Нагадаємо, увечері 18 жовтня в центрі Харкова Олена Зайцева, прийомна дочка відомого бізнесмена Василя Зайцева, за кермом автомобіля Lexus RX вчинила ДТП. Вона їхала на великій швидкості на червоне світло та зіткнулася з Volkswagen Touareg. В аварії загинули 6 людей, ще 5 були травмовані. За підсумками того, що сталося, Зайцеву заарештували на два місяці без права внесення застави.
Політика Гройсман: Кабмін не має стосунку до скандалу з Манафортом Кабмін України в разі потреби передасть до США документи для розслідування справи екс-глави передвиборчої кампанії президента США Дональда Трампа Пола Манафорта. Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман в інтерв'ю виданню CBC. Він розповів, що в Україну не приходили запити у цій справі від правоохоронців США або спеціального прокурора Роберта Мюллера. «Ми не отримали жодних запитів про надання інформації щодо цього, але, якщо ми отримаємо запит, ми, звісно ж, надамо інформацію, яку ми маємо», - сказав Гройсман. За його словами, Кабмін України не має жодного стосунку до скандалу з Манафортом, оскільки останній співпрацював з урядом часів Януковича. Нагадаємо, 30 жовтня Полу Манафорту висунули обвинувачення за 12 пунктами. Зокрема, його обвинувачують в перешкоджанні діяльності урядових установ США, відмиванні грошей, несплаті податків, шахрайстві. Манафорта та його бізнес-партнера Ріка Гейтса відправили під домашній арешт.
Суспільство Трамп запропонував стратити узбека-терориста Президент США Дональд Трамп закликав стратити терориста з Узбекистану, який влаштував теракт в Нью-Йорку. Про це глава держави написав у своєму мікроблозі Twitter. «Нью-йоркський терорист був щасливий, коли він попросив повісити прапор ІДІЛ в своїй лікарняній палаті. Він убив 8 осіб, і важко поранив 12. Він має прийняти смерть», - написав Трамп. Нагадаємо, 31 жовтня в районі Манхеттен Сайфуллах Саїпов скоїв наїзд вантажівкою на натовп людей і велосипедистів. В результаті теракту загинули 8 осіб. Правоохоронці повідомили, Саїпов раніше жив в американському штаті Флорида. Він був поранений і заарештований. Пізніше узбек зізнався, що причетний до ІДІЛ. Як заявив в.о. прокурора південного округу Нью-Йорка Джун Кім, Саїпову загрожує довічне ув'язнення або смертна кара.
Спорт Матч «Янг Бойз» - «Динамо» відбудеться без Мбокані - Хацкевич У четвер, 2 листопада, відбудеться матч між київським «Динамо» та швейцарським «Янг Бойз». Початок гри - о 20:00. «Динамо» зіграє в гостях у «Янг Бойз» в рамках четвертого туру групового етапу Ліги Європи. Букмекери віддають невелику перевагу в майбутньому матчі господарям поля. Як зазначив головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич, сумною інформацією для киян є травма Мбокані. Він зазначив, що киянам незвично грати на штучному полі. «Зараз у Мбокані пауза, 3-4 дні, адже є пошкодження привідного м'яза. Звісно, він додав би нам тієї міці та сили, яка потрібна попереду», - поскаржився Хацкевич. За словами тренера, футболісти «Динамо» ставлять перед собою мінімальну задачу - вихід з групи. Нагадаємо, після матчу з «Вересом» Мбокані зробив МРТ і з'ясувалося, що у нього є проблеми зі здоров'ям. Раніше йшлося про те, що футболіст не може отримувати ніяких фізичних навантажень.
Політика НАТО склало план на випадок вторгнення РФ в Україну У НАТО є план дій на випадок ескалації російської військової агресії проти України. Про це заявив глава місії України при НАТО Вадим Пристайко, передає Укрінформ. «Безумовно, планування обов'язково відбувається. Його результатом є реакція альянсу щодо посилення військової присутності в Балтії, Польщі, Румунії та Болгарії. Це не випадково. Адже це є відповіддю на зростаючу загрозу з боку Росії», - наголосив Пристайко. Разом з тим за словами дипломата, захищати Україну в разі нападу НАТО не повинно, оскільки наша країна не є членом альянсу. Нагадаємо, раніше міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу заявив, що обстановка біля західного кордону РФ «має тенденцію до загострення». За його словами, зростають масштаби оперативно-бойової підготовки Збройних сил НАТО.
Політика Конгресу США показали, як виглядала російська політична реклама у Facebook Комітет з розвідки палати представників США опублікував короткий зразок оголошень, які в Фейсбуці просувала так звана "фабрика тролів" з Росії. Справа стосується періоду під час і після президентських виборів в США. Оголошення стосувалися таких питань як імміграція, релігія тощо. Деяка їх частина була спрямована саме на Дональда Трампа, Гілларі Клінтон і Берні Сандерса, повідомляє РБК. Наприклад реклама сторінок Donald Trump America, закликала підписати петицію з вимогою викреслити Клінтон із виборчого бюлетеня. У Facebook повідомили, що це оголошення було показано у новинних стрічках майже 35 тис. разів і обійшлася творцям в приблизно у 240 доларів. Також в компанії Facebook заявили, що виявили понад 3 тис. оголошень, пов'язаних з "петербурзькою фермою-тролів", що має зв'язки з урядом Росії, і реклама була переглянута більш ніж 11 млн осіб в період з 2015 по 2017 рік. У США інтернет-компанії Facebook, Google і Twitter потрапили під хвилю принизливої ​​критики через те, що не змогли і не намагалися зупинити втручання росіян в політичний процес.
Кримінал Російські хакери намагалися зламати пошту сотень українських політиків, в тому числі й Порошенка Російські хакери з групи Fancy Bear намагалися зламати електронної пошти більш ніж півтисячі українських політиків, серед яких президент Петро Порошенко, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, народний депутат Сергій Лещенко, а також нинішні і колишні міністри. Про це пише Associated Press. Зазначається, що всього в планах хакерів було зламати 545 акаунтів українців. Серед тих, в чиї електронні пошти намагалися проникнути, опозиціонер Олексій Навальний, бізнесмен Михайло Ходорковський, учасниця групи Pussy Riot Марія Альохіна та ще понад сто громадських активістів. У «американському списку» хакерів було 573 поштові скриньки - тодішнього держсекретаря Джона Керрі, екс-держсекретаря Коліна Пауелла, тодішнього Верховного головнокомандувача НАТО генерала армії ВПС США Філіпа Бредлі. Загалом у планах Fancy Bear було зламати поштові скриньки майже 4,7 тисячі користувачів по всьому світу.
Закон і Право Студентам волю! У Міносвіти визнали, що гуртожиток - це не в'язниця Законодавство не зобов'язує закривати студентські гуртожитки в нічний час доби. Про це йдеться в листі Міністерства освіти та науки України від 31 жовтня 2017 року, в якому відомство роз'яснило права студентів вищих навчальних закладів, які проживають в гуртожитках. Уточнюється, що відповідно до закону "Про освіту", не передбачено будь-яких обмежень щодо користування студентами-мешканцями гуртожитків своїм житловим приміщенням у певний час доби. "Вважаємо неприпустимим встановлення вимог щодо обов'язкового запису причин запізнення  у спеціальні журнали або подання пояснювальних записок за такими фактами та подальшим їх розглядом адміністрацією вишу", - йдеться в листі. Зараз в більшості гуртожитків, в яких проживають студенти вищих навчальних закладів, запроваджено обмеження щодо перебування мешканців у приміщенні, оскільки в нічний час доби гуртожитки закривають. Зокрема студентам, які повернулися в гуртожиток пізно ввечері або вночі, потрібно писати пояснювальну записку про причини такої затримки.
Суспільство оформление ленты  ЗСУ почали випробування найпотужніших зеніток У Херсонській області розпочалися контрольні льотні випробування зенітних керованих ракет середньої дальності. Про це повідомили в прес-службі Міноборони України. Випробування  відбуваються на тимчасовому майданчику поблизу населеного пункту Олександрівка. У них беруть участь екіпажі військової авіації, підрозділи зенітних ракетних, радіотехнічних військ, військ зв'язку та безпілотна авіація Повітряних Сил ЗСУ. Під час випробувань відпрацьовуються практичні завдання з бойовими (та імітованими) пусками зенітних керованих ракет по повітряних цілях - безпілотним літальним апаратам типу ВР-3 «Рейс». Загальне керівництво випробуваннями здійснює командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-полковник Сергій Дроздов. Нагадаємо, верховний головнокомандувач ЗС РФ президент Володимир Путін увечері у четвер, 26 жовтня, здійснив пуск чотирьох балістичних ракет під час тренування з управління стратегічними ядерними силами країни-агресора.
Суспільство Туристам в Амстердамі заборонили кататися на «пивних велосипедах» Влада Амстердама заборонила використання популярних у туристів «пивних велосипедів». Так називали пересувні бари, якими управляли тверезі водії, передає Інтерфакс-Україна. 31 жовтня суд заборонив використання в центрі Амстердама пивних велосипедів. Суд постановив, що цей вид розваги є причиною порушень громадського порядку. З 1 листопада центр міста повністю закритий для цього виду транспорту. «Пивні велосипеди» розраховані на 10-12 людей, а іноді і більше. На них туристи каталися по місту, проводили екскурсії і одночасно дегустували пиво. У 2008 році Амстердам почав розвивати туризм. За 10 років кількість постояльців амстердамських готелів збільшилася на 61%, а загальна кількість приїжджих підскочила з 11 млн в 2005 році до 18 млн в 2016 році. Постійно у місті живуть близько 850 тис. осіб. Місцеві жителі ще в 2016 році скаржилися владі на «пивні велосипеди». Екс-мер Амстердама Еберхард ван дер Лан, який помер від раку легенів на початку жовтня, ввів заборону на пивні велосипеди. Однак туристичні компанії оскаржили це рішення в суді. 31 жовтня суд остаточно погодився з рішенням мера.
Суспільство Курців 90 днів не штрафуватимуть на пляжах у Таїланді Влада Таїланду ухвалила рішення 90 днів не штрафувати порушників заборони курити на пляжах. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на міністерство природних ресурсів і охорони навколишнього середовища країни. Куріння заборонили на 24 пляжах, які увійшли в експериментальну програму. Якщо вона виявиться успішною, то пізніше її буде розгорнуто по всьому Таїланду. Ще не всі пляжі обладнали спеціальними зонами для куріння. Заборона куріння на територіях пляжів країни запроваджується з 1 листопада відповідно до рішення департаменту морських і берегових ресурсів Таїланду з метою боротьби із забрудненням та захисту навколишнього середовища. Порушникам заборони загрожує максимальне покарання у вигляді штрафу в розмірі до 100 тис. батів (майже $ 3 тисячі) або позбавлення волі на строк до одного року.
Суспільство оформление ленты  «Чому голуб, а не курка?»: у соцмережах висміяли «подарунок» Захарченка Горлівці Місцеві жителі активно продовжують коментувати в соцмережах появу на непідконтрольній Києву території Донбасу автобусів однойменної марки, за словами «місцевих властей», нібито складених у ОРДО. Місцеве населення кажеь, що транспортні засоби виробництва Росії просто привезли з російської території на контрольовану «ДНР» територію Донбасу. Крім цього, жителі ОРДО висміяли наклейки на автобусах, які свідчать про нібито «вітчизняну збірку». Зокрема, наклейки містять такі написи: «Глава «ДНР» Олександр Захарченко для Горлівки». «А наклейка, щоб пам'ятали, кому належить ідея приклеїти до російських автобусів букви Донбас ??))», - пише один з користувачів соцмереж. Нижче добірка ще кількох місцевих жителів: «А чому голуб, а не курка? Адже Захарченко подарував ...» «Республіка» без кордонів. Це ж справжні глобалісти».
Події оформление ленты  Близько 200 прикордонників прийшли в суд над колегою, що застрелив сепаратиста Близько 200 прикордонників прийшли до Верховного суду підтримати свого колегу Сергія Колмогорова, якого засудили до 13 років в'язниці за вбивство сепаратиста на блокпосту в районі Маріуполя. Сьогодні, 2 листопада, суд почав розгляд касації на вирок Апеляційного суду, який залишив рішення суду першої інстанції щодо Колмогорова в силі, повідомляє кореспондент АСН. Прикордонника звинуватили в умисному вбивстві. Крім прикордонників і представників низки громадських організацій підтримати Колмогорова до суду прийшов в. о. голови Державної прикордонної служби Василь Серватюк. Частина активістів стоїть біля будівлі Вищого суду, але більшість зайшли всередину, щоб спостерігати за розглядом касації.  Нагадаємо, 9 вересня 2014 року на блокпосту біля Маріуполя прикордонники відкрили вогонь на ураження по автомобілю, який рухався в їхній бік на величезній швидкості. Як пізніше виявилося, в машині було двоє сепаратистів, одного з яких прикордонники застрелили. Незважаючи на те що вогонь по автомобілю одночасно вели дев'ять осіб, цивільний суд Маріуполя засудив тільки старшого солдата Бердянського прикордонного загону Сергія Колмогорова до 13 років позбавлення волі.
Події В окупованому Криму у ДТП загинуло двоє татар В окупованому Росією Криму в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинуло двоє кримських татар. Про це інформує голова Меджлісу кримськотатарського народу, депутат Рефат Чубаров на своїй сторінці у Facebook. «У Криму в ДТП загинули Руслан Усманов і Сервер Меннанов. Від свого імені особисто, а також від імені Меджлісу кримськотатарського народу я висловлюю щирі співчуття близьким та рідним спортсмена і тренера Руслана Усманова, а також делегата Курултаю кримськотатарського народу Сервера Меннанова. Усманов Руслан і Сервер Меннанов залишаться в пам'яті співвітчизників волелюбними, вірними і надійними людьми, які любили Батьківщину і чесно служили своєму народові», - пише він. Подробиці та обставини ДТП він не повідомив. Коли саме сталася аварія, також не зазначено.
Політика Експерти: вести бізнес в Україні незручно та нелегко В Україні все ще нелегко вести бізнес. Про це розповіла виконавчий директор Союзу українських підприємців Катерина Глазкова, передає кореспондент АСН. "У вівторок був оприлюднений рейтинг, згідно з яким Україна підвищила свої позиції на чотири пункти в рейтингу Doing Business, отримавши 76 місце. Наскільки це позитивно для бізнесу та інвестицій? Україна рухається занадто повільно в цьому рейтингу. Насправді все експерти одностайні в тому, що нам необхідне стрімке зростання. І якщо ми перебуваємо нижче 30 місця, то, на жаль, ми не можемо конкурувати з іншими країнами в плані припливу інвестицій", - заявила вона. Вона нагадала, що Україна на 105 пунктів піднялася в рейтингу в секторі будівництва і на 41 позицію в оподаткуванні. Однак це знімає проблеми тиску на бізнес з боку силових структур, а також всіх інших перешкод для нормальної роботи бізнесу. "Тому у нас є і " просідання ". Це стосується реєстрації бізнесу - мінус 33 позиції. В отриманні кредитів - мінус десять позицій. Тому 76 місце України в рейтингу - це свідчення того, що бізнес в Україні вести абсолютно нелегко, незручно й наша країна не є привабливою для внутрішніх і зовнішніх інвесторів", - констатувала вона. У свою чергу, Андрій Єрашов, співголова Комітету з розвитку підприємництва Спілки українських підприємців, додав, що за останній рік в реальності не було ухвалено жодного нового закону для спрощення ведення бізнесу в країні.
Політика Ватажкові «ДНР» захотілося змінити формат Мінських угод Ватажок терористів так званої «ДНР» Олександр Захарченко заявив про можливість зміни формату Мінських угод. Про це повідомили російські пропагандисти у РІА «Новости». За словами головного терориста, Мінські домовленості є «найважливішим документом, який закріпив «нашу перемогу» та підтверджений резолюцією Радбезу ООН, але це не скрижалі». Захарченко додав, що він допускає і можливість нового етапу переговорів після «Мінська». Нагадаємо, раніше спецпредставник США по Україні Курт Волкер нагадав, що Мінські угоди підписані між Росією, Україною і ОБСЄ. «Ідея - відновити контроль України над цими територіями, провести там вибори. Тому так званим республікам тут не місце», - сказав він. Ця заява образила терористів. Вони заявили, що Волкер нібито не ознайомився з «оригіналами» Мінських угод.
Політика Чоловіки мають йти у військкомат, навіть якщо повістка не прийшла - Генштаб Згідно із нинішнім законодавством, громадяни України, які досягли призовного віку, без повістки мають прийти до військкомату. Про це на брифінгу сьогодні повідомив начальник відділу комплектування та призову - заступник начальника управління призову та комплектування ГУ персоналу Генштабу ЗСУ полковник Валерій Дендебера, передає УНН. «Закон «Про військовий обов'язок і військову службу» зобов'язує людей призовного віку після набуття чинності Указом Президента про проведення чергового призову та після надходження повістки районного військового комісаріату прибути для проходження призовної комісії до призовної дільниці. Прибути треба в термін, який вказано в повістці», - сказав представник Генштабу. «Якщо з яких-небудь причин повістка не надійшла, то громадяни призовного віку мають з'явитися до призовної дільниці в 10-денний строк із дня початку призову», - зазначив Дендебера.
Культура оформление ленты  Оперна співачка, яка спонсорувала «ДНР», позеленішала Знаменита оперна співачка, а також спонсор терористів так званої «ДНР» Анна Нетребко здивувала шанувальників зеленим кольором волосся. Фото нового іміджу вона показала в своєму Instagram. 46-річна співачка змінилася до невпізнання. Якщо раніше вона вражала яскравими сукнями та химерними капелюхами, то тепер вирішила взятися за волосся. Перетворення Нетребко сталося напередодні Хеллоуїна. Багато прихильниць припускали, що зелений колір дав шампунь відтінку. Але ні, на наступний день артистка із зеленими локонами прийшла на репетицію в театр. Деякі шанувальники вважають, що образ Нетребко вдався, інші ж навпаки розкритикували співачку за занадто радикальні зміни зовнішності. Нагадаємо, в 2014 році Нетребко пожертвувала один мільйон рублів (близько 300 тисяч гривень) терористам «ДНР». Пізніше вона заявила, що таким чином хотіла допомогти своїм друзям, які грають в театрі в Донецьку.
Кримінал Касацію на вирок прикордоннику, який застрелив сепаратиста, перенесли через прокурора-прогульника Судове засідання за касаційною скаргою прикордонника Сергія Колмогорова, якого звинуватили в умисному вбивстві жінки-сепаратистки під час несення служби на блокпосту біля Маріуполя, перенесено на 11.00 6 листопада. Таке рішення колегія суддів ухвалила через неявку прокурора, повідомляє кореспондент АСН. Підтримати прикордонника в суд прийшло багато його колег і активістів, які навіть не вмістилися в досить великому залі суду. На суд також прийшла мати Колмогорова. Сам ув'язнений заявив журналістам, що тоді виконував наказ і статут військової служби, так що в разі повторення такої ситуації, діяв би так само. Водночас він зазначив, що не знає, чому саме він став жертвою "правосуддя". "Це питання мені ставили багато разів. Я не знаю, чому я їм підійшов. Я діяв згідно зі статутом", - заявив прикордонник. Він додав, що просить Вищий спецсуд відправити справу на повторне судове розслідування до суду першої інстанції. Неявку прокурора Колмогоров прокоментував так: "Прокуратура не хоче з'являтися. Вони бояться". Нагадаємо, 9 вересня 2014 року на блокпосту біля Маріуполя прикордонники відкрили вогонь на ураження по автомобілю, який рухався в їхній бік на величезній швидкості. Як пізніше виявилося, жінка-сепаратистка, що перебувала в машиі, була убита. Незважаючи на те що вогонь по автомобілю одночасно вели дев'ять осіб, цивільний суд Маріуполя засудив тільки старшого солдата Бердянського прикордонного загону Сергія Колмогорова до 13 років позбавлення волі.
Події оформление ленты  Квартири та розкішні будинки: журналісти показали життя прокурора Миколаївщини Незважаючи на невеликі доходи Оксана Ігорівна Дунас, дружина прокурора, володіє будинком і ділянкою землі в м. Городок Площа маєтку 320 м2 вказана в декларації. Прокурор Миколаївської області Тарас Дунас є представником так званої «місцевої правлячої династії» м.Городок біля Львова. Про це сказано в журналістському розслідуванні ProSud. Його батько працював на різних посадах у Городецькій райраді і є засновником кількох організацій, підозрюваних в участі в сумнівних тендерах, пишуть журналісти. Незважаючи на роботу в Миколаївській прокуратурі та невеликі доходи сім'ї, Дунас і його дружина володіють двома квартирами, а також земельними ділянками в Львові та будинком площею 320 м2 в Городку. Журналісти також змогли знайти незадекларовану ділянку землі прокурора та два будинки. «Напевно батько Дунаса «забув» задекларувати їх», - сказано в повідомленні.
Суспільство Україна буде сама виробляти боєприпаси - МЕРТ Україна готується до запуску власного виробництва боєприпасів. Про повідомили в прес-службі Міністерства економічного розвитку та торгівлі у Facebook. За даними відомства, для виконання програми розвитку виробництва боєприпасів, була проведена процедура закупівлі лінії виробництва корпусів снарядів і гільз калібру 100-155 мм. Також планується перехід на основний калібр, який використовується країнами НАТО - 155 мм. «Все обладнання, яке закуповується та буде постачатися в рамках цієї програми, буде адаптовано під стандарти НАТО. Проводитися ці снаряди, швидше за все, будуть на ДАХК «Артем». Також на фондах Міноборони планується виробляти патрони калібру від 5,45 мм до 14,5 мм», - розповіли в міністерстві. Нагадаємо, в Херсонській області розпочалися контрольні льотні випробування зенітних керованих ракет середньої дальності. У них беруть участь екіпажі військової авіації, підрозділи зенітних ракетних, радіотехнічних військ, військ зв'язку та безпілотна авіація Повітряних сил ЗСУ.
Події Савченко, Тетерука, Семенченка та Геращенка обматюкали на суді у справі прикордонника Колмогорова Народних депутатів, які прийшли на судове засідання за касаційною скаргою прикордонника Сергія Колмогорова, звинуваченого в умисному вбивстві жінки-сепаратистки на блокпосту біля Маріуполя, активісти зустріли нецензурною лайкою. "А-ну-ка, давай-ка, у ... вай отсюда!", - голосно скандували в коридорі депутатам. Як повідомив кореспондент АСН, в зал суду прийшли кілька народних депутатів від "Народного фронту" Андрій Тетерук, Семен Семенченко та Антон Геращенко. Люди, які прийшли підтримати Колмогорова, запропонували народним депутатам піти до генпрокурора, щоб з'ясувати, чому на суд не з'явився представник військової прокуратури. Однак депутати відмовилися, заявивши, що поспішають на засідання комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони. Народні обранці пообіцяли, що "питання засудженого до 13 років в'язниці прикордонника, буде розглянуто сьогодні на комітеті". Однак депутати не уточнили, що відбудеться не засідання комітету, а лише комітетські слухання щодо оборонної промисловості, які, зауважимо, до цієї судової справи не мають жодного стосунку.  Нагадаємо, судове засідання за касаційною скаргою прикордонника Сергія Колмогорова перенесли на 6 листопада. Таке рішення колегія суддів ухвалила через неявку військового прокурора. Прикордонника засудили до 13 років позбавлення волі за вбивство сепаратиста під час несення служби на блокпосту біля Маріуполя.
Кримінал оформление ленты  На трасі під Черніговом невідомі обстріляли і пограбували фуру На трасі Київ - Чернігів невідомі в масках обстріляли вантажний автомобіль, пограбували водія та пасажирів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-служба Нацполіціі Чернігівської області. Інцидент стався 1 листопада близько 22-ї години в Козелецькому районі. Після обстрілу невідомі увірвалися в фуру, пограбували водія та двох пасажирів. Злочинці забрали портативний сейф із грошима, мобільні телефони у всіх постраждалих та зникли з місця події на автомобілі. У фурі водій перевозив придбані в Харкові товари господарського призначення. Він зупинився, коли зрозумів, що пробито колесо. Із сусіднього легковика вибігли 4 людини в масках і з пістолетом. Зробивши кілька пострілів по кабіні, вони змусили всіх вийти назовні, після чого пограбували. У зв'язку з розбійним нападом поліція провела план «Перехоплення» та орієнтувала колег з сусідніх областей на затримання автомобіля нападників.
Суспільство Тим часом в Росії: чоловік вимагав 1 млн від "Аерофлоту" через упаковку, що шарудить Житель Сочі (РФ) повідомив, що упаковка, в якій подають їжу в літаку та яка шарудить, завадила йому добре виспатися, а це негативно позначилося на «діловій репутації» чоловіка. Про це інформує РИА Новости. Громадянин РФ вимагає від «Аерофлоту» компенсацію збитку в розмірі одного мільйона рублів. Чоловік повідомив, що через   упаковку, в якій подають їжу на борту та яка шарудить, він не зміг виспатися. Саме це, на його думку, негативно позначилося на настрої і діловій репутації чоловіка. Він подав позов у Пресненський суд Москви. «Я прошу стягнути з ПАТ «Аерофлот - Російські авіалінії» моральну шкоду на суму 999 тис. 999 руб. 99 коп. Поспати мені не вдалося, так як під час роздачі їжі та вживання її пасажирами борту стояв шум, тому що їжа подається в пакетах і коробках, які дуже шарудять», - сказано в заяві позивача.
Кримінал оформление ленты  Прокуратура провела обшуки в Державіаслужбі та вдома у одного керівника Прокуратура прийшла з обшуками до Державної авіаційної служби України. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва. Також обшуки відбулись за місцем проживання керівника одного з управлінь, якого викрили у вимаганні хабара у $7 тисяч. За ці кошти чиновник обіцяв підприємцю узгодити кандидатуру керівного складу авіакомпанії та подальше сприяння в безперешкодній сертифікації авіакомпанії. «Керівника затримано «на гарячому» відразу після отримання другої частини від обумовленої суми в розмірі 3 тисяч доларів», - відзначили в прокуратурі. Нагадаємо, в Житомирі працівники прокуратури разом з працівниками управління захисту економіки та Нацполіціі по області на хабарі в розмірі 10 тисяч гривень спіймали держслужбовця Держгеокадастру. Чиновник отримав від керівника одного з управлінь Житомира хабар за невиконання розпорядження про усунення виявлених порушень у сфері природних ресурсів.
Спорт Тренер «Янг Бойз»: гру «Динамо» вивчили і все знаємо про киян Футболісти швейцарської команди «Янг Бойз» максимально вивчили гру київського «Динамо». Про це перед майбутнім матчем повідомив головний тренер швейцарців Аді Хюттер. «Ми розібрали гру «Динамо» та знаємо про них все. Не думаю, що у «Динамо» зараз криза. У будь-якому випадку, це не мої проблеми», - наголосив Хюттер, передає xsport.ua. У свою чергу півзахисник «Янг Бойз» Крістіан Фасснахт зазначив, що домашні ігри зазвичай успішні для швейцарців. «Сподіваюся, в четвер на стадіон прийдуть багато наших уболівальників, які чомусь приділяють менше уваги Лізі Європи, ніж чемпіонату країни», - зазначив він. Також футболіст заявив, що у матчі з «Динамо» команда має намір взяти 3 очки, які сильно збільшать шанси швейцарців на вихід з групи. Нагадаємо, гра відбудеться 2 листопада о 20:00.
Культура Діти Пугачової та Галкіна посварилися через пісні групи «Арія» Поки батьки були на гастролях, чотирирічні Ліза і Гаррі Галкін посварилися через пісні російської групи «Арія». Відео того, що відбувається, Галкін розмістив на своїй сторінці в Instagram. «Поки я був на гастролях, Гарік прикипів до групи «Арія». Було так: на каналі «Дісней» в якійсь рекламі він почув знамените «Я свободен» і попросив знайти цю пісню. Тепер слухає і інші пісні «Арії». Ліза спробувала розповісти мені, з якої пісні почалося нове рок-захоплення брата, але Гарік нам поговорити не дав, тому що був поглинений вже «Беспечным ангелом», - написав він. Галкін додав, що в родині «росте рокер». На відео чутно, як Ліза починає співати «Я свободен», а Гаррі різко її зупиняє, оскільки сестра заважає слухати іншу пісню. Нагадаємо, російська співачка Алла Пугачова прийшла на відкриття оновленого Будинку моди Валентина Юдашкіна у Москві в екстравагантному вбранні. 68-річна артистка з'явилася перед гостями заходу в міні-шортах, чоботях на високих підборах і в косусі.   Пока я был на гастролях, Гарик приКипел к группе Ария. Дело было так: на канале Дисней в какой-то рекламе он услышал знаменитое "Я свободен" и попросил найти эту песню. Теперь слушает и остальные песни Арии. Лиза попыталась рассказать мне, с какой песни началось новое рок-увлечение брата, но Гарик нам поговорить не дал, потому что был поглощён уже "Беспечным ангелом". Вот такой у нас рокер растёт #гарригалкин #елизаветагалкина #дети Публикация от Максим Галкин | Official (@maxgalkinru) Окт 30 2017 в 5:13 PDT
Події Працівник Інтерполу викрадав і грабував людей у Києві Співробітники прокуратури викрили групу осіб, яку очолював працівник українського бюро Інтерполу та Європолу в Києві, які викрали людину. Про це передає прес-служба столичної прокуратури. Слідчими прокуратури Києва вже повідомили про підозру парцівнику Укрбюро Інтерполу та Європолу ГУ НП у столиці, а також його спільнику, які незаконно позбавили волі мешканця столиці та викрали у нього кошти. У березні цього року за попередньою змовою групою осіб, діючи із застосуванням насильства, злочинці незаконно позбавили волі місцевого жителя. Зловмисники застосували до чоловіка наручники та почали бити його по животу та обличчю. Після цього чоловіка на автомобілі вивезли в ліс, де із застосуванням фізичного та психологічного насильства змусили віддати їм гроші, які належали потерпілому. Не витримавши такого тиску, чоловік віддав зловмисникам 85 тис. грн, ще 24 тис. було знято з банківських карт потерпілого. Після цього зловмисники зникли. Нападниками виявилися 26-річний працівник Укрбюро Інтерполу та Європолу ГУ НП в м.  Києві, а також його 28-річний спільник. Вчора, 1 листопада, зловмисникам було повідомлено про підозру по ст. 146 ч. 2 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ст. 186 ч. 2 (грабіж) КК України.
Політика Після секс-скандалу призначили нового міністра оборони Британії Новим міністром оборони Великобританії призначено Гевіна Вільямсона. Про це повідомляє Bloomberg. Призначення Вільямсона на посаду міністра підтвердила королева Єлизавета II. Як відомо, попередній міністр Майкл Феллон опинився в центрі секс-скандалу і подав у відставку. Прем'єр-міністр Тереза ​​Мей її прийняла. Журналістка Джулія Хартлі-Брюер заявила, що 15 років тому якийсь чоловік на вечері під час конференції Консервативної партії неодноразово намагався помацати її за коліно, в результаті чого їй довелося пригрозити вдарити його по обличчю. Пізніше виявилося, що цим чоловіком був Феллон. Відзначимо, що Вільямсон є членом Консервативної партії Великобританії. У 2010 році він став депутатом британського парламенту, пізніше обіймав посаду секретаря міністра транспорту Патрика МакЛохлін, а в 2016 році отримав посаду головного парламентського організатора більшості в Палаті громад і секретарем Казначейства. Він є випускником Бредфордського університету.
Політика Половина підприємств оборонного комплексу банкрути - Пашинський Оборонний комплекс України вимагає глибинних реформ для викорінення радянських "атавізмів". Про це на комітетських слуханнях заявив глава профільного Комітету з питань національної безпеки та оборони України Сергій Пашинський, передає кореспондент АСН. "У початку 2014 року збройні сили не були оснащені мінімально необхідним. Але нам вдалося за ці роки переоснастити ЗСУ, забезпечити боєздатність нашої армії. Чи є проблеми? Так, є. Але ми не повинні займатися пошуком винних. Адже нам і так вдалося багато зробити. Забезпечити необхідним мінімумом наші ЗСУ", - заявив він. Пашинський наголосив, що тепер на порядку денному ЗСУ - питання менеджменту, виходу на світові ринки та співпраці для припливу інвестицій. "Я впевнений, що екстенсивний шлях розвитку ЗСУ, на мій погляд, ми пройшли. Зараз перед нами завдання провести глибинні комплексні реформи ЗСУ. Адже не секрет, що все ще залишається атавізм у системі Збройних сил України та оборонного комплексу, створений в 1960-х роках" , - закликав він. Глава профільного комітету констатував, що, на жаль, на сьогодні половина підприємств оборонного комплексу фактично є банкрутами. Тому необхідні комплексні реформи, щоб всі "радянські атавізми" в цьому секторі були ліквідовані. В першу чергу, це стосується інституту спецекспортерів. "Єдине, мабуть, підприємство, яке вирвалася з радянських атавізмів, це "Мотор Січ". Там працює 26 тис осіб, в минулому році податок на прибуток там становив 2 млрд грн. Вдумайтеся! Чому? Тому що тільки це підприємство не входить в комплекс, який продовжує працювати за радянськими принципами. Це невелика ілюстрація до того, що відбувається ".
Кримінал оформление ленты  Справа прикордонника Колмогорова: Військовослужбовець незаконно отримав 13 років в'язниці за виконання наказу командира "стріляти на ураження" Сьогодні, 2 листопада, Вищий спеціалізований суд України мав розпочати розгляд касації у справі прикордонника Сергія Колмогорова, який під час несення служби на блокпосту біля Маріуполя вбив жінку-сепаратистку. Однак засідання не відбулося, оскільки не з'явився військовий прокурор зі сторона обвинувачення. Розгляд перенесли на понеділок, 6 листопада. Весь цей час Колмогоров проведе в СІЗО. Таким відвертим ігноруванням слухання стороною обвинувачення обурені колеги та рідні засудженого. Підтримати прикордонника в зал суду прийшли близько 200 його колег, активісти та народні депутати. Правда останніх присутні зустріли нецензурною лайкою, порадивши піти до генеральної прокуратури та уточнити, чому на засідання не з'явився їхній військовий прокурор-прогульник. Підтримати сина, який вже два роки сидить за гратами, прийшла та Тетяна. Мати засудженого, коментуючи неявку прокурора, заявила, що не розуміє, як можна "так недбало ставиться до своєї роботи, коли від неї залежать долі інших людей". "Я була дуже обурена, коли цю справу як слід не розглянули в Апеляційному суді. Але зараз я обурена ще більше, обурена ставленням прокурора до цієї справи. Якби його син був більш ніж 2 роки незаконно засудженим, то якби він реагував? Він три доби не спить, нікого це не хвилює», - сказала вона журналістам. Посадили за те, що виконав наказ командира Рішення Вищого спеціалізованого суду - це останній шанс Колмогорова уникнути тюремного вироку у вигляді позбавлення волі на 13 років. Прикордонника звинуватили в умисному вбивстві жінки-сепаратистки. Але як виявилося - він виконував наказ командира. 9 вересня 2014 року року старший солдат Бердянського прикордонного загону Сергій Колмогоров чергував на блокпосту в районі Маріуполя. Прикордонники помітили автомобіль, який блимав фарами, подаючи якісь сигнали, а потім попрямував у сторону блокпоста. "Коли у нього вимагали зупинитися для перевірки документів, водій не тільки не зупинився, але й збільшив швидкість та пішов на прорив. Тоді був відкритий вогонь по автомобілю, в результаті чого загинула пасажирка. Водій не постраждав. Пізніше з'ясувалося, що він - уродженець Донецька й незабаром після допитів він виїхав до Росії ", - пояснили ситуацію в Держприкордонслужбі. Під час розслідування цієї ситуації слідство встановило, що стріляли по автомобілю одночасно дев'ять осіб, а наказ вести вогонь на ураження віддав командир прикордонників. Однак цей факт не вплинув на рішення Приморського районного суду Маріуполя і 15 листопада 2016 року його з усіх учасників інциденту засудив тільки Сергія Колмогорова до 13 років ув'язнення. 7 лютого 2017 року Апеляційний суд Донецької області, який теж в Маріуполі, залишив вирок в силі. Весь цей час Сергій Колмогоров перебував у в'язниці в Дніпрі. На сьогоднішньому засіданні журналістам вдалося поспілкуватися з Сергієм. Він заявив, що якби повторилася та ситуація, за яку його посадили, він би все одно діяв так само, оскільки тоді виконував наказ командира і статут військової служби. "Я зробив би все так само і не шкодую ні про що ні на хвилину", - сказав засуджений. Відповідно до закону "Про Статут гарнізонної та вартової служб Збройних сил України" у разі наближення до посту або до забороненої зони осіб, часовий повинен попередити порушника вигуком, а також попереджувальним пострілом. Якщо порушник попри це намагається проникнути на пост чи до об'єкта, який охороняється, то вартовий повинен застосувати зброю. Без попередження вести вогонь на ураження дозволяється в разі явного нападу на вартового або на об'єкт, який він охороняє. Що по суті і сталося у випадку зі спробою прориву автомобіля через блокпост прикордонників. В своїй касаційній скарзі Колмогоров просить Вищий спецсуд відправити справу на повторне  судове розслідування до Приморського районного суду Маріуполя і сподівається, що його будуть розглядати не ті судді, які засудили його на 13 років в'язниці. Тепер у бійця, який зважився в складній ситуації діяти відповідно до Статуту та наказу командира, залишилася лише одна надія на виправдання, у вигляді позитивного для нього рішення Вищого спеціалізованого суду України.
Суспільство Порнозірка Беркова зібралася балотуватися в президенти Росії Порнозірка Олена Беркова намір балотуватися в президенти Росії. Про це вона заявила на своїй сторінці у Instagram. Беркова опублікувала відео, на якому вона сидить в нижній білизні та на шпильках, перераховує список своїх «президентських» пропозицій, серед яких зустрічаються «обов'язковий сексуальний іспит», «податок на бідність», «дозвіл на народження дітей» і страта за сексуальні домагання. Разом з тим в російських ЗМІ відзначають, що Беркова не має права висуватися в президенти, адже їй ще не виповнилося 35 років. Раніше про своє бажання балотуватися заявили телеведуча Ксенія Собчак і журналіст Катерина Гордон. Говорила про це і Анфіса Чехова, пізніше, щоправда, вона заявила, що пожартувала.   Елена Беркова подумала "А чем я хуже?" и тоже решила баллотироваться на пост президента РФ В отличие от других кандидатов, у нее уже есть четкая предвыборная программа, жаль только, что ей всего 32 года! Согласны с Еленой?
Суспільство оформление ленты  Водій на позашляховику припаркувався посеред поминальних вінків на місці ДТП у Харкові У Харкові водій позашляховика з черепом на капоті в'їхав прямо на місце загибелі 6 осіб біля «Пузатої хати» на вулиці Сумській. Фотографію на своїй сторінці в Facebook опублікував офіцер прес-служби штабу АТО Олексій Лебідь. Поведінка водія викликала обурення користувачів соцмереж. Не зрозуміти, що це місце трагічної загибелі людей, неможливо, поруч з бампером стоять численні вінки, корзини з квітами. Нагадаємо, 18 жовтня Олена Зайцева на Lexus в'їхав у натовп людей. В результаті кривавої ДТП загинули 6 осіб, ще 5 були травмовані, у тому числі вагітна жінка. З дня трагедії минуло рівно два тижні. Напередодні Олену Зайцеву для проведення слідчого експерименту возили на місце смертельного ДТП на Сумській вулиці в центрі Харкова. 20-річну підозрювану в наручниках привезли в місто, щоб з'ясувати обставини трагедії. Пізніше одну руку Зайцевої звільнили.
Кримінал Дитина викликала поліцію в Києві, щоб врятувати брата від п'яного батька У Києві 13-річний підліток викликав патрульних, щоб врятувати молодшого брата від знущань батька. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції України на своїй сторінці в Facebook. Старший брат подзвонив в поліцію і попросив патрульних «якомога швидше приїхати і допомогти». Він розповів, що батько б'є його 10-річного брата. Виклик надійшов вдень 31 жовтня. Прибулі правоохоронці знайшли в квартирі п'яного батька і двох хлопчиків. «У будинку було брудно, а хлопчики виглядали недоглянутими. Діти розповіли, що їх мама зараз перебуває в лікарні і живуть вони з татом», - відзначили в поліції. Батько часто випиває та б'є дітей. При огляді у молодшого хлопчика виявили синці на скроні та в ділянці потилиці. Лікарі «швидкої допомоги» госпіталізували обох хлопчиків. Про те, що відбувається, повідомили бабусі дітей.
Суспільство У Росії сім'я Сказочних назвала сина Аладдіном В Алтайському краї батьки з прізвищем  Сказочні назвали новонародженого сина Аладдіном. Про це повідомляє РІА «Новости». Хлопчик з'явився на світ в пологовому будинку Бійська 20 жовтня. Батьки зазначили, що давно вирішили назвати сина Аладдіном, оскільки на їхню думку «Сказочний Аладдін - це дуже казково і милозвучно, на наш погляд». Мама хлопчика зазначила, що з арабської мови ім'я перекладається як «піднесена віра». «Я любитель східних казок, мені подобається« Тисяча і одна ніч», - зазначила Ірина Сказочна. Пара познайомилася в інтернеті, спочатку у чоловіка було інше прізвище, але на сайті знайомств він зареєструвався, як Олексій Сказочний, після чого пара змінила прізвище в 2015 році. Нагадаємо, в РФ ухвалили закон про заборону при виборі імені дитині використовувати цифри, лайливі слова, розділові знаки та посади.
Події оформление ленты  На Дніпропетровщині водій маршрутки назвав посвідчення учасника АТО фігньою Вчора, 1 листопада, в Дніпропетровській області в маршрутці №286 стався конфлікт між водієм і учасником бойових дій Володимиром Яновичем. Шофер лаявся нецензурною лайкою, висловився про посвідчення учасника бойових дій (УБС), назвавши його «фігньою». Також він нахамив бійцеві. Водієві маршрутки загрожує звільнення, повідомляє Перший міський. Поки він був відсторонений від виконання обов'язків на тиждень. Це означає, що чоловік залишається без часткового заробітку. Керівництво компанії проводить розгляд за фактом інциденту. Незабаром винесе кінцевий вердикт щодо ситуації, що сталася. Спочатку там вирішили вигнати водія, оскільки таке ставлення до тих, хто воював, є неприпустимим. «Кіборг» Володимир Янович, який до недавнього часу очолював в Кривому Розі велопатруль, повідомив, що згоден піти з маршрутником на «мирову», якщо той вибачиться за цей вчинок публічно.
Наука і технології Вчені знайшли потаємну кімнату у Великій піраміді Єгипту Вчені знайшли в єгипетській піраміді Хеопса невідому раніше потаємну кімнату. Про це повідомляє агентство АР, посилаючись на журнал Nature. Згідно з інформацією, кімната являє собою похилий вузький коридор довжиною мінімум  30 м. Вона розташована над Великою галереєю. Вчені не дійшли поки до єдиної думки, для чого призначалося це приміщення. Зазначається, що це перше значуще відкриття в структурі пірамід із 19-го століття. Відкриття стало можливим після дослідження піраміди завдяки космічним променням: вчені застосували методику мюонної радіографії (дослідження за допомогою мюонів), яка може візуалізувати порожнечу в піраміді, не в проникаючи всередину неї. Вчені вважають, що за допомогою нової технології дослідження пірамід скоро буде зроблено й інші відкриття.
Події З України хочуть вислати соратника Саакашвілі Екс-начальника військової поліції Міноборони Грузії Мегіса Кардаву заарештували в Івано-Франківській області. Про це повідомили в прес-службі Служби безпеки України. За інформацією Інтерполу, в період з 2002 року Кардава, перебуваючи на керівних посадах в МВС Грузії, в складі ОЗУ застосовував тортури, сексуальне та фізичне знущання над засудженими та затриманими за вчинення злочинів. «У затриманого було вилучено два фальшивих паспорти громадянина України, по одному - громадянина Белізу та Латвії, які були оформлені на різні прізвища, але з його фото, а також фальшиве посвідчення моряка, якими затриманий користувався для перетину українського держкордону та інших країн», - сказано в повідомленні. У 2012 році Кардава залишив Грузію і з 2013 року був в розшуку Інтерполу на підставі матеріалів прокуратури Грузії. У 2014 році він був заочно був засуджений судом до дев'яти років ув'язнення.
Юмор оформление ленты  Протестувальники проти спорудження McDonalds замість скверу заявили про побиття Акцію «Ні! Побиттю активістів проти незаконних забудов» провели сьогодні кияни у будівлі Департаменту благоустрою та збереження природного середовища. Борці із забудовниками обурені застосуванням сили щодо них. Свіжий приклад - побиття 31 жовтня Олександра Семенова, захисника від забудовника зеленої зони на Березняках по вулиці Миколайчука, 19. «Ми вийшли на акцію - захистити активіста проти забудови Олександра Семенова, - каже голова ГО «Барви життя» Лідія Гончаренко. - Його побили люди, якими керувала особа, яка представилася працівником благоустрою Ганною Хвостиковою. Кажуть, що вона вже цілий рік керує прибиранням МАФів, при цьому у них є машина з тітушками, яка її супроводжує. І по її команді ці тітушки вискакують і б'ють людей. Ми дуже обурені». Учасники акції вимагають зустрічі з керівником установи Фіщуком або його заступником, щоб пояснити ситуацію і з'ясувати, чи є у благоустрої Хвостикова. «Це наше попередження - якщо будуть бити наших людей, то ми повинні діяти також більш радикально щодо благоустрою. Якщо цим займаються ганебно його представники, то ця контора має бути зовсім закрита як бандитська», - продовжує Гончаренко. За словами представника забудовника, на частині скверу може з'явитися McDonalds з розташуванням МакДрайв з боку житлового будинку на Миколайчука 19. На другій частині обіцяють розбити зелену зону відпочинку. Щоправда, визнають, що вся територія була віддана їм в оренду з формулюванням «під забудову торгово-офісного комплексу із закладом громадського харчування».
Події За Каськіва внесли заставу: адвокат розповів, чиї це гроші Заставу за колишнього главу Держагентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва в розмірі 160 тис. грн було внесено 1 листопада. Як заявила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган телеканалу 112 Україна, заставу вніс напередодні адвокат Віктор Єрмолаєв. «Як його адвокат я заявляю, що гроші, внесені як застава, є особистими коштами Владислава Каськіва», - пише у себе в Facebook Єрмолаєв. Каськіва оголосили в міжнародний розшук за ст. 191 ч. 5 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах), а також і ст. 366 ч. 2 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Каськіва підозрюють у заволодінні коштами держбюджету на суму близько 7,5 млн грн у 2012 році в змові з іншими особами.
Кримінал У СБУ є докази участі російських найманців "Вагнера" у захопленні Луганського аеропорту СБУ має відеодокази участі приватного військового формування - так званої "групи Вагнера" - ​​в захопленні Луганського аеропорту в 2014 році. Як повідомив начальник апарату голови СБУ Ігор Гуськов, наразі відомство вивчає це відео й скоро представить його громадськості.  "На сьогодні у нас є відео участі найманців Вагнера в боях під Луганськом, у захопленні Луганського аеропорту. Ми це відео на сьогоднішній день завершуємо аналізувати. І найближчим часом ми покажемо", - цитує УНІАН слова Гуськова. Нагадаємо, раніше Служба безпеки повідомляла, що головорізи з "групи Вагнера" ​​причетні до загибелі нашого військового літака Іл-76 у Луганську, а також - брали участь в штурмі Дебальцевого в 2014 році. Група Вагнера - неофіційна назва для групи російських найманців з відставних військових. За деякими даними, ними командує підполковник запасу Дмитро Уткін, який до 2013 року був командиром 700-го окремого загону спеціального призначення 2-ї окремої бригади спецпризначення ГУ Генштабу Росії. Він же - "Вагнер". Фінансує головорізів російський підприємець Євген Пригожин. Група брала участь і у війні в Сирії.
Події Продавець курятини Захарченко розповів про плани із захоплення територій Відновлення «територіальної цілісності Донбасу» має відбутися з мінімальними втратами. Про це повідомив ватажок терористичної організації «ДНР» Олександр Захарченко. За його даними, захоплення підконтрольної Києву території Донецької області має пройти «у відповідний історичний момент і з наймінімальнішими втратами». При цьому Олександр Захарченко розраховує на міжнародні обставини. «Ми не маємо морального права зайняти «наші міста», а в підсумку залишити їх. Оскільки тоді «наших громадян» будуть «тероризувати» ще більше. Ми повинні вибрати історичний момент, коли повернення наше буде незворотним і потягне мінімальні втрати за собою», - повідомив терорист. Раніше одіозний продавець курятини збирався йти на Київ і хотів навіть перезаснувати Україну після того, як його армія остаточно завоює її.
Події Експерти назвали швидкість, з якою мчала Зайцева у момент аварії Автомобільні експерти вирахували, з якими швидкостями їхали учасники кривавої аварії у Харкові 18 жовтня. Так автомобіль Lexus затриманої Олени Зайцевої у момент аварії мчав зі швидкістю більшою за 100 км/год. Як розповів в ефірі програми "Говорить Україна" автоексперт Віталій Максимов, він проаналізувавши час, коли автомобілі потрапляють на першу камеру та зникають з неї, по карті виміряв довжину цього відрізка і поділив метраж на час. "На цьому етапі, навіть якщо взяти якусь похибку, за підрахунками - це близько 115 кілометрів на годину", - стверджує експерт, пише Сегодня. Інший експерт так само під час програми заявив, що швидкість другого учасника ДТП, Volkswagen Touareg становила близько 30-35 км/год. Нагадаємо, сьогодні АСН розповідала, що слідчі повернули Зайцеву на місце влаштованої нею кривавої аварії.
Здоров`я оформление ленты  Київські чиновники обкололися від грипу та закликали наслідувати їхній приклад Столичні чиновники проінспектували один з пунктів вакцинації. Перевіряли також і наявність в аптеках КП «Фармація» вакцин від грипу. Вони побували в Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 2 Шевченківського району Києва, де після медогляду пройшли вакцинацію. За словами заступника голови КМДА Миколи Поворозника, сьогодні всі аптеки Києва КП «Фармація» вакцинами забезпечені. Для вакцинації зроблені 16 пунктів по місту. А групи ризику - лікарі і ті, хто найбільше контактує з людьми, будуть щеплені за рахунок бюджету. Нині в Україні є три види вакцин - французька, яку придбали в аптеці за 180 грн 85 копійок, китайська та корейська. «Сьогодні ми створюємо такі умови, щоб це можна було зробити у зручний час, - говорить Поворозник. - Чому закликаю проходити вакцинацію в таких пунктах? Тому що, по-перше, це роблять кваліфіковані лікарі, по-друге, частина послуг, наприклад обстеження лікаря, є безкоштовним. За вакцині є відповідні знижки для власників картки киянина. А, не дай боже, якесь ускладнення, є кваліфіковані фахівці, які зможуть надати першу допомогу». Станом на початок цього тижня у столиці було зареєстровано 16 997 хворих на грип і ГРВІ. Порівняно з попереднім тижнем зростання становить 17%.
Економіка Дороге і дорожчатиме ще більше. Прогноз вартості пального невтішний Станом на 2 листопада середня вартість літра автомобільного палива на вітчизняних заправних станціях вже сягнула 27,29 грн за бензин марки А-95. На деяких АЗС виставили захмарні 32 грн за літр. За літр дизеля в середньому просять 25,07 грн. У Консалтинговій групі «А-95» пов'язують таке зростання з різким скороченням поставок в Україну бензину марки «А-92» з Білорусі. У жовтні було поставлено лише 4 тис. тонни, а це на 91% менше порівняно із середньомісячним значенням поточного року. «Різке скорочення постачання від основного постачальника призвело до дефіциту балансу А-92 в обсязі 30-35 тис. т, що становить близько 40% споживання цієї марки. Така нестача буде провокувати зростання цін на моторне пальне», - відзначили в «Консалтинговій групі», повідомляє enkorr. Також через плановий ремонт на Мозирському НПЗ, який почався 10 вересня та мав закінчитися до кінця жовтня, були на 75% скорочені з Білорусі й поставки бензину марки «А-95». З необхідних на місяць 40 тис. тонн було поставлено в жовтні лише 10 тис. тонн. Ситуація ускладнюється також закриттям на плановий ремонт із 23 жовтня Шебелинського ГПЗ, який триватиме до 10 листопада. «Брак білоруських поставок разом зі зростанням світових котирувань буде утримувати цінову напругу в Україні протягом всього листопада. У нас була надія на проходження цього періоду зі стабільною ціною, але глибина недопоставок і зростання цін в світі штовхають ціни вгору», - зазначив директор «Консалтингової групи А-95» Сергій Куюн. У тому, що ціни на автомобільне паливо швидше за все будуть рости і надалі, впевнений президент Асоціації нафтотрейдерів "Об'єднання операторів ринку нафтопродуктів України" Леонід Косянчук. З його слів, існує два фактори, які суттєво впливають на ринок палива в Україні. Перший і більш передбачуваний - це ціни зовнішнього ринку на нафтопродукти. У коментарі АСН експерт уточнив, що за останній місяць на зовнішніх ринках нафтопродукти подорожчали на 50 доларів за тонну, а це десь, додає 1,1-1,2 грн на літрі бензину. Рівень зростання залежить від економіки кожного конкретного підприємства. Другий фактор, який ще істотніше впливає на вартість бензину на АЗС - це курс гривні. За останні два місяці гривня девальвувала істотно, а зі слів Косянчука, кожні 10 копійок здешевлення гривні, додають 7 копійок у вартості літра палива. «На жаль, у нас валютна залежність ціни надзвичайно висока, тому що ми купуємо нафтопродукти за долари, а розмитнюємо в євро. Для закупівлі нафтопродуктів долари потрібно купувати якщо не кожен день, то щотижня так точно. А в підсумку за все заплатить кінцевий споживач», - пояснив експерт. При цьому він нагадав, що в Україну імпортується більш ніж 85% автомобільного палива, а власних ресурсів вистачить для потреб автомобілістів тільки на 5 днів. Косянчук відзначив, що в зв'язку з перерахованими вище факторами є всі передумови, щоб ціна палива на заправках до кінця листопада зросла ще на 1,2 грн за літр. Істотне зростання може статися, коли ресурс торгових мереж, який був закуплений за нижчими цінами, почне заміщатися більш дорогим ресурсом.
Політика Порошенко і Аваков змушені терпіти один одного - політолог "Народний фронт" вже наговорив про БПП достатньо для виходу з коаліції. Про це на прес-конференції заявила політолог Олександра Решмеділова, передає кореспондент АСН. "Те, що відбувається зараз щодо сина Авакова - це тільки початок і заміс. Всі інші наслідки по наростаючій будуть розвиватися далі. Осінь і зима можуть бути піком протистояння у провладній команді", - заявила вона. За її оцінками, крім особистісного конфлікту Петра Порошенка та Арсена Авакова, яке має коріння, є ще більш глибинні і серйозні зв'язки у вигляді коаліційного альянсу. "Більшою мірою цей союз існує вимушено, а не з любові. Вони змушені терпіти один одного. І іноді навіть оскал приймати за усмішку. В експертному середовищі всі добре розуміють, що після скандалу з сином Авакова, представники "Народного фронту" наговорили вже достатньо не  на один розрив і вихід з коаліції з БПП. Як кажуть, рукописи не горять. І конфлікт ніхто один одному не забуде. Уже сесійний тиждень покаже: чи зайде конфлікт в більш гарячу фазу або ж буде зам'ятий поки що ", - додала вона. При цьому, з її слів, позиції "Народного фронту" не сильні зараз, враховуючи результати на місцевих виборах. Тому загроза дострокових парламентських виборів буде дещо гальмувати процес розвалу коаліції. "Адже в парламент в разі виборів зайдуть нові політичні сили", - прогнозує експерт.
Події оформление ленты  Ідіотський жарт друга зірвав весілля київським молодятам У поліцію Дніпровського району столиці на вихідних близько 19:00 подзвонив невідомий і повідомив, що залишив бомбу на вулиці Малишка біля ресторану, в якому святкують весілля. Чоловік зазначив, що вибухівка здетонує через 10 хвилин, повідомили у відділі комунікації поліції Києва. Слідчо-оперативна група, вибухотехніки та керівництво територіального управління поліції відразу ж взялися за евакуацію з приміщення ресторану 400 гостей. Після огляду ресторану вибухівки не знайшли. Зловмисника незабаром вирахували і затримали.  «Він був вдома і вживав алкогольні напої, тому пояснити чітко свої дії не зміг. За однією з версій, він дізнався про весілля друзів і вирішив просто зіпсувати їм настрій», - зазначив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін. Затриманим виявився вже судимий раніше за вчинення крадіжки іноземець, останні роки він жив в столиці, де працював на продовольчих ринках. Чоловікові загрожує до 3 років обмеження волі.
Події Аваков-молодший втече з країни і з електронним браслетом - юрист Син Авакова може втекти з України навіть з електронним браслетом. Про це на прес-конференції заявив юрист Василь Мірошниченко, передає кореспондент АСН. "Я вважаю, що зараз у владі відбуваються серйозні процеси. Зокрема, посилюються сили, налаштовані на зміни в державі. У першу чергу це НАБУ, яке продовжує справи щодо вищих посадових осіб. Але через нереформування судової системи ці справи не доводять до логічного кінця. Це ми бачили у справі Насирова, а тепер щодо сина Авакова", - заявив він. Юрист зазначив, що відмова суду взяти сина Авакова під варту може бути оскаржена. "Дуже дивно, що прокурор цього не знає! Можливо, не хоче знати. Тому я можу сказати, що, як суди, так і прокурори поводяться дивно. Адже той же суд відпустив сина Авакова під особисте зобов'язання, але з електронним браслетом! Це нонсенс. Адже він дуже легко зможе втекти з країни навіть з браслетом. Оскільки немає заборони суду не його приміщення. Він може пересуватися в тому числі до кордону України. Але ні суд, ні прокурор цього не помічають", - пояснив він. За оцінками юриста, саме тому вкрай важливим є питання створення Антикорупційного суду, який реально займеться тим, щоб корупціонери були покарані.
Економіка "Укроборонпром" проведе аудит компанії та змінить форму управління "Укроборонпром" через Prozzoro оголосить тендер для аудиту компанії. Про це на брифінгу заявив заступник генерального директора із зовнішньоекономічної діяльності ДК "Укроборонпром" Денис Гурак. "Укроборонпром" почав комплексну трансформацію, яка включає в себе міжнародний аудит, кластеризацію та корпоратизацію державного концерну. Це передбачає відхід від форми державного унітарного підприємства та утворення акціонерного товариства", - заявив він. Незважаючи на такі зміни, "Укроборонпром", з його слів, залишиться у 100% державної власності. "Цей процес можна здійснити через проведення тендеру на залучення провідного міжнародного консультанта або консорціуму консультантів. Ми цей процес почали сьогодні, провівши перше засідання Тендерного комітету, який має обрати міжнародного консультанта або групу консультантів", - сказав він. Тендер на проведення міжнародної компанії оголосять найближчим часом у системі Prozorro. "Основною метою є збалансований вибір між якістю та ціною, оскільки ми розуміємо, що ми повинні за ці послуги заплатити самі. На жаль, ми не змогли знайти донорську допомогу, хоча останні рік-два ми намагалися, але нам не вдалося. Ми не хочемо зробити цей процес формальним - ми хочемо зробити його максимально професійним і ефективним. Для цього потрібно працювати з кращими партнерами та провайдерами таких послуг". Він нагадав, що ще гордий тим, що "Укроборонпром" почав попередні консультації з реформування концерну, до яких, зокрема, приєдналася Transparency International. "Після цього розробили технічне завдання на проведення комплексної трансформації, яка включає в себе фінансовий і юридичний due-diligence. Як наслідок - деструктуризація активів і формування нового виду корпоративної структури" Укроборонпрому", - додав він.
Події Спалах гепатиту: 18 осіб госпіталізовано у Рівному У Рівному було зафіксовано спалах гепатиту А (хвороба Боткіна), внаслідок чого до лікарні були доставлені 18 осіб, в тому числі четверо дітей. Про це інформує ТСН. Всі постраждалі заразилися приблизно одночасно, але в різних районах Рівного. За совами лікарів, стільки хворих з хворобою Боткіна одночасно не було протягом 15 років. Пацієнти вважають, що вірус поширювався через питну воду з крана, оскільки вони користуються одним водопроводом. «Ми дорослі люди і не вживаємо в їжу немиті фрукти чи овочі, тобто все, що ми миємо, ми користуємося водою з крана», - сказала пацієнтка. У зв'язку з цим стався ажіотаж на бутильовану воду: з прилавків почали розбирати баклажки з водою. В обласному водоканалі повідомили, що з водою все в порядку, вона відповідає нормам. Раніше ми повідомляли, що спалах вірусного гепатиту зафіксовано в Харківській області.
Політика Експерт розповів, коли помиряться Порошенко з Аваковим Продовження конфлікту Порошенка і Авакова є неминучим. Про це на прес-конференції заявив керівник Центру «Третій сектор» Андрій Золотарьов, передає кореспондент АСН. "Справа "про рюкзаки"сина Авакова порошилася три роки, а тут раптом про неї згадали. На мій погляд, на цей раз просто сплив закон брудної політики, який говорить: "при зубожінні корита збільшується кількість охочих до нього припасти". Саме тому посилилася боротьба всередині команди влади. Плюс сам дуалізм нашої влади робить зіткнення Порошенка та Авакова неминучим", - заявив він. Політолог упевнений, що "тюрма і сума" синові Авакова точно не загрожують: "Упевнений, що буде якась "ответка". Але до фатальних наслідків для української влади це не призведе. Я думаю, що продовжиться якась перманентна боротьба з взаємними ударами, звинуваченнями, які продовжаться. Але до фатальних наслідків для картельної партії влади я найближчим часом не бачу. Так, вона буде рватися по швах. Але кардинальних розривів я не бачу".
Економіка До кінця листопада вартість бензину на АЗС значно зросте На роздрібному ринку нафтопродуктів України є всі передумови для того, щоб до кінця листопада ціна літра бензину зросла на 1,2 грн. Про це в коментарі АСН повідомив президент Асоціації нафтотрейдерів "Об'єднання операторів ринку нафтопродуктів України" Леонід Косянчук. «Я сьогодні бачу економічні передумови для підняття цін на 1,2 гривні за літр бензину. Але не факт, що всі піднімуть на такий рівень ціни, тому що оператори ринку сьогодні найменше зацікавлені у піднятті цін. Тому всі будуть триматися до останнього», - вважає експерт. Він назвав дві основні причини подорожчання палива: це падіння гривні та зростання цін на нафтопродукти на зовнішніх ринках. Останні зросли в ціні за жовтень на 50 доларів за тонну. «Ці два фактори, на жаль, сьогодні працюють проти споживача. І в міру того, як у торгових мережах буде використано ресурс, закуплений за нижчими цінами, ми будемо бачити і подальше подорожчання палива», - зазначив Косянчук. Нагадаємо, станом на 2 листопада бензин марки А-95 в середньому коштує на АЗС 27,29 грн за літр. А на деяких заправках виставили захмарні 32 грн за літр. За літр дизеля в середньому просять 25,07 грн.
Кримінал Сім'ю депутата міськради Миколаєва намагався підірвати його власний син Поліція була шокована результатами слідства, коли з'ясувалося, що вибухівку в паливний бак автомобіля депутата Миколаївської міськради Дмитра Жвавого підклав його рідний син. Зараз хлопцеві лише 16 років, повідомляє "Обозреватель" з посиланням на свої власні джерела. Нагадаємо, надзвичайний випадок стався 30 серпня. Депутата підірвали в машині в той момент, коли там сиділа вся його сім'я (крім сина). "Сьогодні вранці я, як зазвичай, віз дитини і дружину на роботу і дитячий садок, але якісь УБЛ * ДКИ хотіли підірвати МОЮ СІМ'Ю!!! Спрацював дистанційний пристрій вибухівки!!!" - написав депутат на своїй сторінці в соцмережі. За даними джерела, хлопець активував пристрій з мобільного. Людям в автомобілі вдалося вижити завдяки тому, що вибух виявився невеликої потужності і всі відбулися легким переляком. Причиною, яка штовхнула підлітка на злочин, могли бути напружені відносини з батьком.
Коронавірус оформление ленты  Поліція розповіла, як почувається врятована від викрадання двомісячна дівчинка Співробітники поліції Києва провідали двомісячну дівчинку, яку викрали і знайшли минулого місяця. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва. "Завдяки професійним діям поліцейських і небайдужим людям, які ділилися репости в соцмережах, публікаціями та відеосюжетами в ЗМІ відгукнулися і допомагали в пошуках, дівчинку знайшли і повернули батькам", - йдеться в повідомленні.  Після успішно проведеної операції з повернення дівчинки поліцейські вирішили провідати врятовану дитину."Віка для нас - хрещена донька. Тому ми сподіваємося: коли вона виросте, стане поліцейським", - заявив заступник начальника Головного управління Національної поліції в місті Києві Віктор Нечитайло. Нагадаємо, увечері 20 жовтня з дитсадка на Оболоні викрали двомісячну дівчинку. Два викрадачі дитини були затримані наступного дня у Вишгороді, а дитину повернули батькам. Викрадачами виявилося молоде подружжя (обом по 20 років), яке кілька тижнів тому втратило свою новонароджену дитину.
Події оформление ленты  НАБУ закупило у фігуранта «рюкзачної справи» костюми по 5 тис. грн - журналіст Національне антикорупційне бюро закупило у підприємця Володимира Литвина, який фігурує в справі про закупівлі рюкзаків для Нацгвардії, спортивні костюми майже по 5 тис. грн. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Станіслав Речинський. «Дивно якось виходить. Виявляється, НАБУ закупило у того самого підприємця Литвина, якого зараз судять за «рюкзачну» справу - спортивні костюми майже по 5 тисяч гривень кожен на суму 340 тисяч гривень. Питання - в Україні дешевше костюмів не знайшлося? Або вони більш особливі, ніж рюкзаки для АТО? »- зазначив Речинський. Нагадаємо, Солом'янський райсуд Києва обрав запобіжний захід Олександру Авакову, колишньому заступнику голови МВС Сергію Чеботарю і керівнику IТ-компанії Turboseo Володимиру Литвину у вигляді особистого зобов'язання. У САП заявили, що частина рюкзаків для військових була пошита в установах виконання покарань за 60-130 грн. Однак продали їх по більш ніж 2 тис. грн за штуку.

Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та пристрасть будуть на піку Можл....
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати внутрішню потребу виявити свою незалежність і с....
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
більше матеріалів




/-1,7715148925781-/ /-pc-/
Top