counter
Стрічка новин
Вибрати все
5 Травня
4 Травня
Всі новини...

Два види впливу на підсвідомість для покращення життя


Переглядів: 16


Два види впливу на підсвідомість для покращення життя

Кожна людина хочеться жити краще, ніж зараз. Усі ми прагнемо підкорення нових висот, нових цілей. Дуже важливо при цьому мати правильно налаштовану підсвідомість. Експерти розповіли, як можна налаштувати внутрішній світ на потрібну хвилю.

Є сім ознак того, що ваша підсвідомість працює коректно і прямо зараз змінює ваше життя на краще. Якщо це так, то наведені нижче практики все одно будуть корисними, оскільки прискорять процес становлення щастя.

Практика подяки

Ми не можемо стати успішнішими через те. що не помічаємо все добре, що з нами відбувається щодня. Саме тому дуже важливо почати користуватися спеціальними практиками подяки.

Тут все досить просто. Заведіть зошит або файл у телефоні або комп'ютері, в якому ви записуватимете все те хороше, що відбувалося з вами протягом дня. Записуйте все, що хоч би німого було приємно. Наприклад, вас пропустили учасники руху, коли ви їхали автомобілем, ви натрапили на знижки в магазині, ви познайомилися з новою людиною. Записуйте все в простому форматі «дякую за»: «дякую за те, що я знайшов втрачені ключі», «дякую за нову ідею в роботі», «дякую за те, Що проблеми обійшли мене стороною» і так далі.

Дякую Всесвіту, тому що тут також працює закон обміну енергії. Всесвіт дає вам добро і щастя, а ви віддаєте натомість свою подяку. Більше того, так ви зможете засинати із приємними думками. Це допоможе у боротьбі з вірусами свідомості.

Самогіпноз та візуалізація

Ця практика виконується вранці відразу після пробудження або в спокійному стані духу протягом дня. Вона схожа на суміш медитації та афірмацій. Займіть зручний для вас стан справи, потім повністю розслабтеся налаштувавши подих на глибокий вдих і видих. Заплющте очі і починайте повторювати про себе афірмації. Наприклад, якщо в даний момент вам потрібна підтримка в роботі, повторюйте про себе: «Я стаю успішнішим з кожним днем». Якщо ви хочете знайти кохання, повторюйте: «Я притягую кохання, тому що люблю своє життя і цей світ».

Одночасно з тим, як ви повторюєте ці фрази і фокусуєтеся на диханні, потрібно уявляти те, що ви говорите. У візуалізації немає жодних обмежень. Якщо ви говорите «я стаю успішнішим», уявляйте собі, як ви отримуєте гроші або уявляйте себе під час робочого процесу. Не обмежуйтесь загальними картинами. Подайте все аж до найдрібніших деталей. Це дозволить вам побудувати міцний зв'язок із центром достатку Всесвіту.

Ваше життя стане кращим, якщо ви почнете уявляти собі приємне майбутнє і будете дякувати Всесвіту за його дари. Також експерти радять вам пробудити інтерес до життя за допомогою п'яти простих способів. Це допоможе набути впевненості, поставити перед собою нові цілі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо Проста методика допоможе з....
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Згадайте, яка у дитинстві у вас була найулюбленіша іграшка? Це важливо! Психологи стверджують, що ті чи інші з....
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та пристрасть будуть на піку Можл....
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати внутрішню потребу виявити свою незалежність і с....
більше матеріалів
/-0,32373905181885-/ /-pc-/
Top