counter
Архів Повернутись назад 31 Січня 2022
31 Січня
Суспільство 31 січня: День народження водки 31 січня вважається Днем народження російської водки. Це не просто алкогольний напіток, це культурний феномен мирового масштабу, який виявився невеликим впливом на історію человечества. Багато вважають водку одним із базових елементів культури російського буття. Назва має польське походження, і в перекладі означає приблизно «водичка» або «маленька вода». А ізначально водку назвали без затей «хлібним вином». Точная же історія названия до сих пор залишається невідомою. Так же як і історія появлення цього напою. Деякі джерела повідомляють, що біле хлібне вино привезли зі Скандинавії в 16 столітті; інші — що на 100 років раніше, з Генуи. У привычному сучасному традиційному вигляді горілка — 40-процентний розчин етилового спирту в воді з'явився тільки в XIX столітті, завдяки великому російському вченому Менделеву.Событие, послужившее причиной неформального встановлення Дня народження водки, відбулося 31 січня 1865 року. У цей день у Петербурге Дмитрій Іванович Менделеєв захистив свою знамениту докторську дисертацію «О поєднанні спирту з водою», над якою працювала в 1863-1864 роках. Диссертация хранится в музее великого вченого — в Санкт-Петербургском государственном университете. Учений вивел і обгрунтував науково оптимальне співвідношення в воді спирту і води. Целью роботи було вивчення роздільних розчинів розчинів спирту плюс вода, залежно від концентрації цих розчинів і температури. Іншими словами, дослідження складової суміші проводилися при різних температурах і концентраціях, починаючи від безводного спирту до розчину в 50 весових % і далі до 0%. Диссертация хранится в музее великого вченого — в Санкт-Петербургском государственном университете. Кстати, в Санкт-Петербурге есть музей русской водки. Його експозиція розділена на сектора-епохи, в яких зібрані старі бутилки, пробки, етикетки, документи, предмети домашньої утварі. Екскурсійна програма включає в себе огляд експозицій із захоплюючим розповіддю про історію створення водки на російських чи англійських мовах, починаючи з XIX століття до сьогоднішніх днів. По закінченню екскурсії пропонується дегустація кількох сортів традиційного російського напою та, зрештою, закуска. В музеї також проходять лекції, посвященні історії напитка, а також про шкоду злоупотреблення ім.
Культура Вчора помер ще один актор із бази Миротворця: актор радянського кіно Віктор Мережко. Як повідомили в інформагентстві ТАРС, 30 січня помер актор радянського кіно Віктор Мережко. Він пішов із життя у віці 84 років. Інформацію про смерть Віктора Мережка підтвердили агентству в Союзі кінематографістів Російської Федерації. Про причину смерті та обставини не повідомляється. Біографія актораВіктор Мережко народився 28 липня 1937 року у Ростовській області. 1952 року з родиною переїхав до України. Жив у селі Руська Поляна під Черкасами, де закінчив школу та вивчив українську мову. Після невдалого вступу до Київського політехнічного інституту на факультет кіноінженерів поїхав до Архангельська працювати дроворубом. 1956 року приїхав до Львова, де вступив до Українського поліграфічного інституту імені Івана Федорова. Після закінчення по розподілу поїхав до Ростовської області. З 1964 по 1968 роки навчався у ВДІКу. На другому курсі за його сценарієм зняли короткометражний фільм "Зарічні наречені". Віктор Мережко почав зніматися у кіно з 1969 року. Першою його роботою стала роль Віктора у фільмі "Якщо є вітрила". Потім після перерви були фільми "Пробач" (1986 рік, Володимир Юрійович), "Дев'яте травня" (1987), "Нечиста сила" (1989), "Дикий пляж" (1990) та інші. Одночасно Мережко писав сценарії до кінокартин та мультфільмів. Серед них "Йдучи - йди", "Відставний кози барабанщик", "Рідні", "Польоти уві сні та наяву", "Якщо можеш вибач" та багато інших. Також він відомий з режисерських робіт. Українцям він запам'ятався своєю оцінкою 2014 року окупації Криму Росією, коли Мережко зайняв проросійську позицію і підтримав окупацію Криму Росією. У липні 2017 року Служба безпеки України заборонила йому в'їзд у країну та був внесений до бази Миротворця, який оперативно відреагував на смерть актора, зробивши відмітку на його сторінці Нагадаємо, вчора, 30 січня, помер радянський кіноактор Леонід Куравльов.
Суспільство 31 січня: Афанасьев день. Не сквернословить, не стричь ногти, не лечить зубы и не обижаться. І це ще не все запрети Для православних останні сутки січня - День пам'яті Афанасія і Кирила. Преподобный Афанасий Афонский був візантійським монахом. Он заснував Велику Лавру – монастир на Святому Горі Афон. Архиепископ Александрийский - Святитель Кирил - боролся з ересью. По народному календарю 31 січня відзначається день Афанасія, або Ломонос. Прозвали його так із-за сильних морозів, адже в таку стрічку можна нос обморозити. У цей день у наших предків існувало безліч запретів і обмежень. Так на Афанасія і Кирила не здійснювали важливих дел і тяжкої роботи з-за ймовірності зробити серйозні помилки. Також не можна було сквернословити і тримати на кого-небудь обиду, убиратися і виносити мусор, ходити на рибалку і охоту (із-за підвищеної потенційної небезпеки), переезжати в інший дім і путешествовать. В цей день трималися від лікування. Прежде всього не зв'язувалися із зубами. Мальчиков 31 січня не крестили, так як вірили, що вони окажуться безплодними. Нові відносини не заводили, полагая, що вони окажуться неудачними і швидко завершиться розставанням. Запрещалось оставлять молоко у відкритій посуді, щоб не притягнути нечистість, а ще - вглядитись у розбите дзеркало. Верили, що викладення можуть навредити душу людини. Не положено було брати мелочь з чужих рук, щоб разом з нею не притягувати в життя чужу неудачу. Для стрижки волосся і ногтей теж день не годився. Щоб удача не покидала дом, день потрібно було проводити со світлими і позитивними думками. А холостякам до кінця суток треба було успети посвататься до полюбившимся ім дівчинам. Це збільшило шанс сыграти свадьбу до кінця зими. Примітки на День Афанасія і Кирила: Самовар сильно шумить – до скорим морозам. Птиці кружат стаями – к крепким морозам. Метель 31 січня – к поздне весне. Отсутствие осадков – до ранньої весни. Потеплело на Афанасію и Кирила – к ненастному лету. Запотевшие окна – к оттепели. Огонь в печи білого кольору – к потепленню. Красный огонь – к морозам. Дрова трещат – к стрічке. Огонь не хоче розгоратися – до снігопаду або дождю. Земля тверда і промерзшая – к великому урожаю летом. Солнечный и ясный день – до похолодання.
Гороскоп Не час вітати в облаках, розберіться в своїх почуттях. Любовний гороскоп на 31 січня 2022 року Навряд чи сьогодні вас супроводжуватиме романтичний настрій – зірки схиляють не витати у хмарах, а твердо стояти на землі. Зате саме сьогодні, на тверезу голову, ви можете розібратися зі своїми почуттями та ухвалити вірне рішення. Також це вдалий день для того, щоб завершити якийсь етап своїх відносин, чи то рішення розлучитися, чи навпаки – жити разом. ОВНИ Якщо 31 січня друга половинка вас розчарує, не поспішайте робити висновки. Швидше за все, справа не в ній та її компетенціях, а у ваших підвищених очікуваннях. ТЕЛЬЦІ Якщо партнер запропонує вам свою допомогу, приймайте її лише в тому випадку, якщо він дійсно знається на питанні. В іншому випадку і справу заваліть, і відносини зіпсуєте. БЛИЗНЮКИ   31 січня ви можете посваритись на рівному місці, кажуть зірки. А все через вашу принциповість. Настав час зміщувати пріоритети у бік обранця і ваших стосунків. РАКИ Якщо 31 січня ви вирушите кудись разом із коханою людиною, більше мовчите, радять зірки. І попереджають: ваша мова може завдати шкоди вашим стосункам. ЛЬВИ Якщо друга половинка зіштовхнеться з труднощами, які здадуться вам дрібницею, навчіть її, як вийти із ситуації. Але не робіть усе за неї, закликають зірки. ДІВИ 31 січня проведіть разом із партнером. Це буде не тільки корисним для ваших відносин. Зірки кажуть, ви зможете зробити щось таке, що підніме вас у його очах. ТЕРЕЗИ Якщо кохана людина попросить вас про щось дуже трудомістке, не поспішайте шукати відмовки. Можливо, саме 31 січня ви зможете перевершити себе. СКОРПІОНИ На вас чекає підвищена увага з боку протилежної статі, кажуть зірки. З чим воно пов'язане, вони не уточнюють. Лише рекомендують вам з самого ранку привести себе до ладу. СТРІЛЬЦІ Можливо, 31 січня вам доведеться відстоювати честь другої половинки, кажуть зірки. І закликають робити це з почуттям та з душею. Вам обов'язково віддасться за це. КОЗЕРІГИ Чи не піддавайтеся спокусам 31 січня, закликають вас зірки. І кажуть, що таке бажання може виникнути у вас ближче до вечора. Тримайте себе в руках, інакше лиха не уникнути. ВОДОЛІЇ У цей понеділок друга половинка може виявитися зайво ревнивою. Не залишайте її у цьому стані, радять зірки. Інакше вона може вигадувати собі те, чого й близько немає. РИБИ Якщо ви перебуваєте у сварці з партнером, у цей день можете спробувати зробити перший крок до примирення. Важливо щиро хотіти цього, кажуть зірки. Тоді все обов'язково вийде.
Суспільство Народні прикмети на 31 січня: Чого слід уникати цього дня Православні віруючі згадують у цей день преподобного Афанасія Афонського. За переказами, він міг знайти такі слова, які кожного позбавляли сумнівів і надавали сили для будь-яких звершень. Згідно з прикметами, у цей день завжди бувають сильні морози, а хуртовина «зацілює людину» (морозить, валить з ніг). Звідси й одна з назв – Опанас-Ломонос, тобто люди «ламають» (обморожують) у цей день особи. Виганяли цього дня із села відьму, бо, згідно з повір'ями, саме у цей час відьми літають на шабаш. Щоб убезпечити будинок від підступів відьми, знахар приходив уночі в хату, про що знали лише господарі будинку. Тільки старші члени сім'ї знали про візит знахаря та зустрічали його з подарунками. Рівно опівночі знахар приймався за роботу: заговорював пічні труби (через них зазвичай відьми потрапляли в будинок), забивав клини під князек (верхнє горизонтальне ребро даху, утворене перетином двох покрівельних скатів) і сипав узятий із семи печей золу по загнетку (місце в печі , куди загрібали жар – вугілля) Потім усі вирушали на західний край села, де замовляли огорожі. Пов'язано це було з вірою в те, що відьма завжди потрапляла до будинку своєї жертви через трубу. Але після того, як труба була заговорена, дорога в будинок для відьми була зачинена. Тоді вона летіла спочатку на південь – на Лису гору, а поверталася до села вона завжди із заходу. Підлетівши до заговореної огорожі, відьма або полетить в інше село, або, ступивши на заговорений семипечний золу, розіб'є собі голову. Були за старих часів такі знахарі, які могли відразу відправити відьму за тридев'ять земель, але їхня праця оцінювалася вкрай високо – корова чи кінь.У народі 31 січня називають Афанасьєвим днем ​​та рекомендують утриматися від деяких занять. Так, наприклад, вважається, що на Опанаса не варто хрестити хлопчика, інакше він виросте безплідним. Не слід у цей день ходити до стоматолога та особливо призначати на 31 січня процедури, пов'язані з хірургічним втручанням у ротову порожнину, - стан зубів та ясен від цього лише погіршиться. Не рекомендується 31 січня ходити на перше побачення. Наші пращури вірили, що на нього разом з предметом ваших почуттів прийде представник нечистої сили, і нічого доброго на такій зустрічі не станеться. Не варто 31 січня бурхливо відзначати новосілля. Інакше в будинку буде багато гучних сварок та скандалів. У цьому були певні батьки. Вони ж не радили 31 січня займатися справами, що вимагають акуратності та точності, і казали: в останній день першого місяця року можна зіпсувати плоди тривалої праці. Чого слід уникати цього дня: • Хірургічних операцій, якщо їх проведення не викликано критичною ситуацією. • Бажано не подавати судових позовів, інакше ви програєте. • Не можна хрестити дитину чоловічої статі (буде слабкий по-чоловічому). • Бажано не переїжджати на нову квартиру, інакше життя вам не буде: почнуться сварки.
Сонник Сон у ніч з 30 на 31 січня: тлумачення за місячним календарем Сновидіння, що приснилися в ніч із 30 на 31 січня, можуть бути пророчими. Вони покажуть, що станеться, якщо все йтиме своєю чергою. Якщо побачене вам не сподобається, робіть висновки та ухвалюйте рішення, які допоможуть уникнути негативних подій. Також у ніч із неділі на понеділок ви зможете побачити перешкоди, які стоять у вас на шляху до досягнення заповітної мети. Важливо одразу розпочати працювати з ними, інакше ефекту від подібних підказок не буде. Якщо в ніч з 30 на 31 січня вам насниться багато дорослих людей у ​​білих шатах, готуйтеся до якихось проблем. Якщо ж у світлому виявиться дитина (або багато дітей), це буде добрим знаком: скоро ви отримаєте добру звістку. Якщо в ніч 28-ї місячної доби ви побачите себе сплячим, це скаже про те, що у вас є внутрішні проблеми. Можливо, настав час у чомусь собі зізнатися і розкрити на щось очі.
Суспільство оформление ленты  Погода на 31 січня 2022 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою, то й осінь буде такою. Якщо у цей день погода буде ясна, то весна буде довгою. Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо потяг у печі слабкий, скоро потеплішає і піде мокрий сніг. Ще раніше звертали увагу на такі прикмети: • Вода в річках зменшується – чекай сухого та спекотного літа. • Якщо на Афанасія завірюха та хуртовина – весна затягнеться. • Коло навколо сонця чи місяця – до морозів. • Сережки у місяця – до пурги та морозу. • Сонце опівдні – весна буде рання. Як повідомляє Укргідрометцентр, 31 січня мокрий сніг пройде у всіх регіонах за винятком півдня. Температура повітря протягом доби перебуватиме в межах від -1 до +6 градусів. Мокрий сніг пройде на заході, півночі, центрі та сході. У Карпатах на синоптики чекають хуртовини (I рівень небезпеки жовтий). У південних регіонах опади очікуються вночі у Криму, Миколаївській та Херсонській областях. В Україні 31 січня можливі пориви вітру 15-20 метрів за секунду, у західних областях та Карпатах - 25-30 м/с. На дорогах подекуди ожеледиця. Температура повітря 31 січня становитиме: на заході вдень від -1 до +2, уночі від 0 до -2;на півночі вдень від -1 до +1, уночі від 0 до -2;на сході вдень від 0 до +2, уночі від -1 до +1;на півдні вдень від +3 до +6, уночі від -1 до +2;у центрі вдень від -1 до +1, уночі від 0 до -2.Протягом дня у Києві пройде мокрий сніг. Вдень можливий мокрий сніг. Вітер західний 7-12 метрів за секунду з поривами 15-18 м/с. Температура повітря вночі та вдень перебуватиме в межах від -1 до +1 градуса.
Суспільство З 1 лютого ціни на пакетики знову піднімуться Нагадуємо жителям України, що буквально на день, 1 лютого вступає в силу рішення уряду від 20 грудня 2021 року, яким воно встановило мінімальні розничні ціни на пластикові пакети. Об цьому повідомляє Мінекономіки.   2,00 грн — пакет без ручек і бокових складок;2,50 грн — пакет без ручек, но з боковими складками або з ручками без бокових складок;3,00 грн — пакет з ручками і боковими складками. Речь идёт про пакети, які призначені для упаковки та транспортування товарів та продуктів у точках рознічної торгівлі, громадського харчування та послуг, а також для пакетів із стенок товщиною понад 50 мікрометрів.   Крім того, з 10 березня 2022 р. запрещается поширене в магазинах і заведеннях громадського харчування сверхтонких (со стенками товщиною менше 15 мікрометрів), тонких (со стенками товщиною від 15 до 50 мікрометрів) і оксоразлагаемых пластикових пакетів.
Політика Санкції проти Росії. Майно російських олігархів у Лондоні можуть конфіскувати. Виступаючи в неділю на каналі Sky News, лава МЗС Британії Ліз Трасс заявила, що її пріоритетом номер один є стримування Росії від вторгнення в Україну. За її словами, зараз Великобританія пропонує розмістити додаткові війська в Естонії, забезпечивши додаткову підтримку з повітря через Чорне море та поставивши оборонну зброю Україні. Вона також оголосила, що Британія розробляє законопроект, який буде представлено у британському парламенті наступного тижня. Він дозволить запроваджувати санкції проти будь-яких організацій та осіб із РФ. При цьому не відкидається можливість конфіскації майна російських олігархів у Лондоні. Про це повідомила глава МЗС Британії Ліз Трасс в ефірі Sky News. Розповідаючи про те, як можуть бути розширені економічні санкції проти Росії, Трасс заявила, що уряд готовий атакувати "будь-яку компанію, яка представляє інтерес для Кремля". "Нічого не виключено. Ми не говоритимемо про деталі щодо того, хто і під якими санкціями буде, цей законопроект дозволить нам бити за ширшим спектром цілей, тому не буде нікого, хто думатиме, що має імунітет від санкцій", - зазначила міністр. Трас наголосила, що у разі запровадження санкцій олігархам з оточення президента РФ Володимира Путіна "ніде буде сховатися". "Це буде непросто для Росії", – констатувала глава МЗС Британії. На питання про те, чи можуть ці заходи вплинути на фінанси у Великій Британії, вона відповіла, що "найважливіше - це захист свободи та демократії", а це "важливіше, ніж нагальні фінансові проблеми".
Кримінал У МВС повідомили про арешт організаторів запланованих масових заворушень Глава МВС Денис Монастирський повідомив, що вчора в Києві було затримано групу осіб, які планували заворушення у столиці із загальною кількістю учасників у 5 тис. осіб, 1,5 тис. з яких - "тітушки" Заворушення мали відбутися сьогодні під Офісом президента. За словами Монастирського, обов'язково мало бути насильство та пролита кров. При чому була підготовлена ​​навіть бутафорська кров, яку мали використовувати під час зіткнень із правоохоронцями.Були підготовлені й групи медиків, які мали підтвердити, що справді людина поранена. Також мітингувальники планували підпалювати шини та організовувати масові заворушення. Були закуплені димові шашки та фаєри, щоб штурмова група могла непомітно відійти та створити провокацію, наголосив міністр внутрішніх справ та уточнив, що окрім Києва акції планувалися у різних регіонах: у Полтавській, Сумській, Чернігівській та інших областях.
Економіка Найбільша в Україні мережа газових АЗС від Нафтогазу припиняє свою роботу У прес-службі "Укравтогазу" повідомили, що починаючи з 1 лютого, закриється частина заправок найбільшої в Україні мережі АГНКС компанії "Укравтогаз", яка входить до структури державної НАК "Нафтогаз Україна". Офіційна причина – несприятлива кон'юнктура на ринку.У повідомленні стверджується, що робота зупиняється на невизначений термін, проте все говорить про те, що йдеться про закриття станцій. "З 01.02.2022 р. вносяться зміни до режиму та графіку роботи АГНКС мережі "Укравтогаз" – з 6:45 буде припинено комерційне заправлення автотранспорту на АГНКС", – повідомляється на сайті компанії. В "Укравтогазі" причиною закриття станцій називають зменшення обсягів реалізації метану, зростання вартості природного газу та електроенергії, а також несприятливу ринкову кон'юнктуру. "Диво не сталося, і наше підприємство постраждало в ситуації, що склалася на ринку, – зазначив директор "Укравтогаз" Олександр Ватажишин у коментарі enkorr. – На даному етапі ціна газу не змінюється, він як був дорогим, так і залишається дорогим, тому ми змушені призупинити роботу всіх своїх станцій" Раніше Укравтогаз поетапно виводила з експлуатації свої АГНКС. З 90 станцій мережі 34 точки було закрито 1 грудня 2021 року, ще 32 – 1 січня цього року. 11 станцій, що залишилися, закриють 1 лютого. Ще дев'ять АГНКС "Укравтогаз" залишилися на непідконтрольній території у Луганській та Донецькій областях. Як зазначили у компанії станції, відновлять роботу при зниженні ціна на газ. Проте за нинішніх умов важко спрогнозувати, коли це може статися. Сьогодні ринок CNG в Україні зменшився до мінімуму. Раніше в країні було 215 метанових заправок, а сьогодні їх понад 80.
Суспільство СБУ перевіряє можливі зв'язки організаторів масових заворушень із спецслужбами Росії Как ранее сообщала АСН-Украина, сегодня утром правоохранители сообщили про задержание двух человек, которые планировали организацию  массовых беспорядков в Украине. Сейчас изучается их причастность к российским спецслужбам. Об этом сообщили на брифинге, организованном Министерством Внутренних Дел. "Организатор и его помощник вчера были задержаны. Инкриминируем им покушение на массовые беспорядки. Следователи уже подготовили и вручают фигурантам уведомление о подозрении и сейчас обращаются в суд о безальтернативном заключении под стражу", - рассказал глава Нацполиции Игорь Клименко. В МВД считают, что главной целью акции должна была стать дестабилизация ситуация в Украине и создание международного резонанса. "Мы на пути установления заказчиков протестных акций, но понимаем, кому выгодна подобная дестабилизация ситуации в стране. Подозрение получили два человека, они граждане Украины. Причастность их к другому государству, к спецслужбам государств устанавливает следствие", - отметил Клименко. Как рассказал министр внутренних дел Денис Монастырский, организаторы имели опыт работы в правоохранительных органах. "Организаторы данной акции имели данные о средствах и протоколах правоохранительных органов. Имели доступ к работе правоохранительных органов, в том числе. И сейчас СБУ изучает эти их связи с непризнанными вооруженными формированиями и, в частности, спецслужбами РФ", - резюмировал министр.
Політика Порошенко прийшов на допит у ДБР. Від дачі показань відмовився Колишній президент України Петро Порошенко прийшов на допит до Державного бюро розслідувань (ДБР). Але він відмовився від дачі свідчень. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на трансляцію одного з телеканалів. ГБР раніше викликало колишнього президента України на допит 31 січня. Він прийшов, проте відмовився від надання свідчень. Він побув кілька хвилин у будівлі та залишив її. Радник з комунікації ДБР Тетяна Сап'ян повідомила, що Порошенко відмовився підписати протокол. "Відповідно це зафіксовано на відеозаписі і буде ще один відповідний протокол. Досудове розслідування буде тривати. І ДБР буде викликати Порошенка на допит", - зазначила вона. Нагадаємо, Апеляційний суд Києва переніс розгляд справи колишнього президента України Петра Порошенка.
Події Трагічна смерть від банки з огірками. Не повторіть таку помилку Жахлива своєю простотою смерть 42-річного чоловіка зі столичної області. Поліція поки що висновків не робить, однак погоджується з тим, що трагедія сталася за дивних обставин. У поліцію 29 січня на гарячу лінію зателефонували медики і повідомили про дзвінок від мешканки Білої Церкви про те, що вона виявила тіло свого сусіда в калюжі крові посеред власної кухні.Деталі трагедії повідомили у прес-службі поліції Київської області. Медики, які прибули на виклик могли лише констатувати факт смерті. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце, озвучила попередню версію: чоловік загинув через розбиту банку з огірками. За попередніми даними, 42-річний чоловік перебував на кухні. Там він відбивав м'ясо кухонним молотком. Поруч була скляна банка. По необережності чоловік зачепив банку, вона впала і уламком йому порізало вену. Постраждалий намагався самостійно надати собі першу допомогу. Але втрата крові була настільки значною, що він спочатку знепритомнів, а потім помер. Покликати когось на допомогу він просто не встиг. Тіло чоловіка у калюжі крові виявила сусідка. Вона зателефонувала до гарячої лінії швидкої допомоги. Незважаючи на дані попередньої версії, за фактом загибелі чоловіка слідчі Білоцерківського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Суспільство Мінекономіки озвучило терміни, коли можна скористатися "тисячою Зеленського" На сайте "Правительственный портал" министерством экономики была опубликована информация в которой уточнили сроки действия программы по выплате так называемой "тысячи Зеленского" за сделанные прививки от коронавируса. Согласно этой информации программа продлится год. Напомним, стартовала программа 19 декабря 2021 года и продлится до 18 декабря 2022 года. Реализация программы запланирована в несколько этапов: 1 этап - получение средств будет происходить через приложение "Дия". 2 этап (II-III квартал 2022 года) - альтернативный офлайн-механизм, над которым сейчас работают. Люди, не имеющие смартфонов, смогут подать обращение на получение помощи в офлайн формате, сообщили в Минэкономики. Ранее Президент Украины Владимир Зеленский заявил, что в Украине будет расширено количество услуг, которые смогут оплатить украинцы с помощью 1 тысячи гривен за вакцинацию. В частности, можно будет оплатить коммунальные услуги. По его словам, тысячу за вакцинацию на оплату коммунальных услуг смогут потратить люди старше 60 лет. "Мы дополнительно расширяем программу для пожилых людей. Они будут иметь возможность использовать эти деньги (тысячу за вакцинацию, - ред.) на оплату коммунальных услуг", - заявил Зеленский.
Дозвілля Китайський Новий рік: ритуали та змови на удачу, гроші та кохання Китайський Новий рік триватиме два тижні. У цей час кожен зможе залучити в життя удачу, фінансове благополуччя та любов за допомогою перевірених змов та ритуалів. Ритуали і змови на Китайський Новий рік мають особливу силу через те, що свято починається в день Молодика. Експерти пропонують залучити в життя необхідні блага за допомогою перевірених способів та обов'язково загадати заповітне бажання, яке здійсниться, якщо вірити у краще. Ритуал на залучення коханняУ день Нового року має бути якнайбільше червоного кольору. Він приваблює в будинок любов та благополуччя. Цього дня найкраще одягнути одяг червоних відтінків, прикрасити житло яскравими паперовими ліхтарями, а також вирізати серця з кольорового паперу. Пару сердечок кладуть під подушку і не виймають до кінця свята протягом двох тижнів. Щодня перед сном вимовляють змову: «Кохання приваблюю, серце щирому почуттю відкриваю. У Китайський Новий рік дива трапляються, життя на краще змінюється». Для посилення ефективності ритуалу варто запалювати червоні свічки, щоб любов увірвалася в життя якнайшвидше і була взаємною. Змова на кохання в Китайський Новий рікВідомо, що китайці у Новий рік відзначають настання довгоочікуваної весни, тому в цей час найкраще залучатиме любов. Для цього в день свята садять цибулину тюльпана або нарциса, доглядають квітку і замовляють таким чином: «Навесні природа розквітає, кохання у повітрі витає. Як моя квітка розпуститься, так і любов у моєму житті станеться». Квітку найкраще поставити у спальні. Змова на гроші у Китайський Новий рікЗалучити грошову енергетику у свято не важко. Для цього потрібно придбати апельсинове дерево або розкласти по квартирі апельсини, покласти в червоний конверт купюру і вимовити, тримаючи конверт у руках: "Проблеми мене залишають, гроші в будинок приходять". Конверт потрібно покласти в затишне місце і щодня повторювати змову протягом двох тижнів. Ритуал на фінансове благополуччяУ червоний мішечок, пошитий своїми руками, поміщають монети, промиті під водою та висушені. Очищення монет необхідно для того, щоб змити з них чужу енергетику. На сам мішечок можна капнути ефірною олією, яка також приваблює грошову енергетику. Грошовий талісман вішають над вхідними дверима, щоб фінансові потоки прямували до будинку. Ритуал на залучення удачіУ день свята потрібно прикрасити житло китайськими ліхтариками, промовляючи про себе слова змови: «Удача в будинок приходить довгоочікувана, лиха забирає, нещастям шлях перекриває». У темну пору доби можна запустити в небо ліхтарик з ієрогліфом удачі. Його можна намалювати самостійно. У Китайський Новий рік дотримуються безліч традицій та прикмет, які допомагають змінити життя на краще і залучити будь-які блага. Крім того, протягом усіх святкових днів необхідно налаштовуватись на позитивне мислення, допомагати близьким, і тоді удача обов'язково прийде до будинку кожному.
Дозвілля Китайський Новий рік за Східним календарем: традиції залучення удачі Китайський Новий рік – це свято, яке прийнято святкувати не лише у країнах східного світу. Традиції східного Нового року вже давно є частиною західних країн, у тому числі й Росії. Китайський Новий рікДруга назва китайського Нового року у Східному календарі – Свято весни. Що примітно, це свято відзначається протягом 15 днів. Початок святкування припадає на другий молодик після зимового сонцестояння: китайці віддають перевагу саме місячному календарю, орієнтуючись на нього в житті та у святах. Це означає, що 15-ти денний святковий період починається в день між 21 січня та 21 лютого. Це свято дуже давнє. Він відображає повагу східних країн до своїх міфів і традицій. Як відомо, стародавні китайські повір'я містять інформацію про те, що кожного року править певна тварина та певна стихія. Цього року набуває чинності Вогняна Мавпа. Загалом у китайському календарі 12 тварин та 5 стихій. Повторення поєднання тварини з певною стихією трапляється лише раз на 60 років. Традиції для залучення удачіБагато росіян відзначають свято весни відповідно до китайських традицій і Східного календаря. Це стосується не лише районів, де поширений буддизм — у європейській частині країни також багато людей, яким подобається традиція сходу. Зазвичай для залучення удачі в перший день свята запускаються феєрверки, а в будинках запалюються пахощі. За переказами, вогонь відлякує нечисту силу. Це настільки відомий звичай, що в усьому світі на Новий рік стали запускати феєрверки, проте справжню природу традиції знають не всі. Також у всьому світі, згідно зі Східним календарем, щороку позначається однією з 12 тварин та однією з 5 стихій. Так прийнято віддавати шану давнім міфам. Для залучення удачі у Східний Новий рік прийнято класти їжу біля виходу з дому. Стародавні китайці стверджували, що це дає захист від нападу злих духів, демонів, званих Нянь. Якщо вони приймають дари людей, потім не чіпають їх протягом року. Захиститися від злих сил можна червоними ліхтарями біля вікон, оскільки червоний відлякує все погане і недобре. Щоб залучити успіх, необхідно завершити всі важливі домашні справи, а ще зустріти Свято весни разом зі своєю сім'єю. Відповідно до китайських традицій, це одне з найважливіших правил. Дотримуючись всіх вищеописаних правил, можна зробити майбутній рік вдалим, сприятливим і просто позитивним. Тим, хто хоче слідувати споконвічним звичаям китайського Нового року, не важко виконати всі правила, щоб убезпечити себе від злих духів і від лиха.
Суспільство Лихоманка Ласса з початку року забрала життя 32 мешканців Нігерії Лихоманка Ласса в Нігерії з третього січня поточного року забрала життя 32 людей. Як повідомляє Нігерійський центр контролю за хворобами (NCDC), за останні два дні зафіксовано ще шість смертей від лихоманки. У 11 штатах Нігерії, зокрема столиці Абуджа, зареєстровано 170 випадків захворювання. У 2021 році в Нігерії було виявлено 674 випадки захворювання на небезпечну хворобу, 102 з яких завершилися летальним результатом. Вперше лихоманка Ласса була виявлена ​​в Нігерії 1969 року в штаті Борно на північному сході країни. Через лихоманку Ласса уряд Нігерії минулого року оголосив режим НП. Гарячка Ласса передається через контакти з фекаліями щурів та мишей. Це небезпечне захворювання має здатність передаватися від людини людині і може призводити до смерті. Влада країни закликала населення дотримуватися запобіжних заходів, дотримуватися норм гігієни та уникати контактів з гризунами.
Дозвілля Рослини, що руйнують сімейне щастя Кімнатні рослини покликані оживляти приміщення, очищати повітря в ньому, створювати затишок в оселі і нести радість її мешканцям. Ось тільки не всі рослини такі вже нешкідливі, як прийнято вважати. Якщо одні привносять в будинок енергетику благополуччя і процвітання, то інші, згідно з повір'ями, негативно впливають на людей, впливаючи на здоров'я і навіть на відносини. Ліани і ампельні рослини Сьогодні в багатьох будинках можна зустріти ліани, а також ампельні рослини, тобто квіти, вирощувані в підвісних горщиках і кашпо. Така флора радує око, однак благополуччя в домі з цими рослинами чекати не доводиться. Якщо у вас вдома росте золотий вус (калісія запашна), кампелія або рафідофора, епіпремнум або зебрина, традексанція, рео або роїцісус, постарайтеся позбутися їх. Справа в тому, що всі перераховані рослини відносяться до так званих «розлучників», які руйнують гармонію в сім'ї. Причому, якщо вірити езотерикам, це досить «агресивні» рослини, які не просто провокують охолодження почуттів у партнерів, але і налаштовують закоханих людей один проти одного, роблячи їх справжніми ворогами! ПлющПлющ також відноситься до кучерявих рослин, але представляє сімейство аралієвих. Ця рослина з давніх-давен висаджувалася у дворах будинків, де красиво обвивала стіни будівель і споруд, створюючи прекрасний живопліт. Рішення висаджувати кучеряву зелень зовні будинку дуже вірне, адже в цьому випадку плющ захищає будинок від заздрісників і інших недоброзичливців, які розповсюджують негативну енергетику. А ось для розведення в будинку, ця рослина зовсім не підходить. Виявляється, ще у древніх греків плющ асоціювався з неприборканими веселощами і розпустою. Недарма її вважали рослиною Вакха - бога виноробства. Плющ негативно впливає на чоловічу енергетику, відвертаючи чоловіка від дружини і повертаючи його в бік інших жінок. Тобто під впливом цієї рослини чоловіки стають гулящими і перестають зберігати вірність дружинам. Більше того, під впливом плюща людина втрачає радість життя. Вона стає депресивною, апатичною і втрачає мотивацію до подальшого розвитку. Кактус Багато людей заводять будинку кактуси, вважаючи, що крім екзотичного зовнішнього вигляду, ці колючі рослини знижують негативний вплив комп'ютерів, телевізорів та інших електроприладів. Однак в будинку, де живуть незаміжні дівчата і жінки, кактуси краще не тримати. Ця рослина «проганяє» кавалерів і сприяє тому, щоб панночка залишилася без чоловіка. Якщо жінка вже перебуває у шлюбі, їй не заборонено тримати вдома кактуси, але тільки не в спальні. В цьому випадку колюча рослина буде поширювати свою негативну енергію на пару, провокуючи скандали і знижуючи сексуальну привабливість у партнерів. Безпечніше поставити кактус на кухні або в робочому кабінеті, біля комп'ютера. Диффенбахія Красива квітка з великими, зеленим листям привертає увагу квітникарів і привносить в інтер'єр тропічні нотки. Правда, мало хто знає, яка темна енергетика ховається за цим привабливим виглядом. Диффенбахія вважається рослиною, яка проганяє удачу і руйнує сімейне щастя. Особливо негативно рослина діє на чоловіків. Представники сильної статі просто не уживаються зі своїми другими половинками, коли вдома росте диффенбахія. Квітка забирає у них енергію, позбавляє волі і негативно впливає на емоційне тло. Чоловіки підсвідомо відчуваю це, і збігають з будинку. Сансевієрія (тещин язик) Сансевієрія  - ще одна екзотичне рослина, яка своїм зеленим соковитим листям здатна прикрасити будь-який будинок. Вона вважається цілком «миролюбною» і навіть зберігають гармонію в оселі. Це своєрідний «громовідвід», який забирає негативну енергетику і напругу між близькими людьми, але тільки за умови, що росте вона у вітальні або на кухні, де звично збирається вся родина. А ось ставити тещин язик в спальні категорично протипоказано! В цьому випадку квітка починає руйнувати почуття закоханих і віддаляє їх один від одного. За численними відгуками, навіть аромат налаштовує людину на самотність і меланхолію. Лілія На відміну від вищеописаних рослин, лілія становить реальну небезпеку для людини, якщо вирощувати цю квітку в домі. Квіти цієї витонченої рослини виділяють вуглекислий газ, а тому в період цвітіння легко можуть викликати у людини напад задухи. Саме тому тримати лілію в будинку, особливо в невеликій кімнаті без постійного доступу свіжого повітря, вкрай небезпечно! Тим часом, про лілії ходить недобра слава і серед медіумів. Вважається, що ця квітка провокує міжособистісні конфлікти і розбиває навіть усталені пари. Та й молодим людям, що мріють знайти свою другу половинку, варто триматися подалі від цього підступного рослини. Бузок Навесні, коли починає цвісти бузок, мільйони людей прикрашають свої будинки ароматними букетами з білих і фіолетових гілочок рослини. При цьому багато хто навіть не здогадуються, який негативною енергетикою володіє бузок. Ароматний кущ здатний притягнути неприємності в будинок, спровокувати розлад у родині і стати причиною глибокого конфлікту, який не так просто залагодити. Особлива небезпека підстерігає закоханих людей, які, вдихаючи запах бузку, можуть без видимих ​​причин охолонути один до одного. Гібіскус Квітка, чиї ніжні пелюстки дуже нагадують троянду, закохує в себе з першого погляду. Однак не варто вестися на зовнішню привабливість. Розростаючись і знаходячи силу, гібіскус починає поширювати свою негативну енергетику на всіх домочадців, і особливо на чоловіків. Представники сильної статі просто не можуть довго перебувати поруч із таким «сусідом» і норовлять втекти з дому. При цьому езотерики відзначають, що гібіскус не найсильніша рослина, а значить, впливає на чоловіків, тільки перебуваючи в безпосередній близькості від них. У цьому плані не рекомендується тримати даний квітка в спальні або вітальні. Краще вирощувати його в коридорі або однієї з нежитлових кімнат. Монстера Шикарна тропічна ліана полюбилася багатьом любителям флори, і давно знайшла собі місце в будинках захоплених квітникарів. Однак є у цієї краси і зворотна сторона. Монстеру називають однією з найвідоміших «рослин, що проганяє чоловіків». Перебуваючи в будинку, де проживає закохана пара, ця ліана починає мучити чоловіка, впливаючи на статевий потяг представника сильної статі і викликаючи у нього роздратування. В результаті чоловік просто втікає з дому і розриває відносини зі своєю обраницею. Небезпечна монстера для оточуючих і в фізичному плані. Листя цієї рослини виділяє отруйні речовини, які викликають головний біль і провокують отруєння організму. Завершуючи статтю, хочеться сказати, що найлегше звинувачувати в причинах своїх невдач інших людей, потойбічні сили і навіть рослини. Можливо, в цьому і є частка правди, але якщо стосунки не складаються, або їм в певний період приходить кінець, в цьому, перш за все, винні самі закохані люди. Джерело: cluber.com.ua.
Дозвілля Ознаки того, що ваш коханий все ще прив'язаний до колишньої Здоровими можна вважати лише ті відносини, в яких обидва партнери емоційно вільні від усього того, що було в їхньому минулому. Перш, ніж зав'язувати нові стосунки, людина повинна розібратися зі своїми минулими стосунками, зробити певні висновки і позбутися  почуттів (і прив'язки) до свого колишнього партнера. На жаль, деякі чинять з точністю до навпаки. Природно, це призводить до катастрофічних наслідків. Оскільки людина все ще відчуває прихильність до колишнього партнера, вона просто не здатна сформувати емоційний взаємозв'язок з кимось іншим. Дуже важливо знати і вміти розгледіти ознаки, що говорять про те, що улюблений ще не забув про свої минулі відносини. Так ви зможете зрозуміти, чому ваші відносини з цією людиною, якими б прекрасними вони не були на початку, все-таки розпалися. Ось 7 ознак того, що людина, з якою ви намагаєтеся побудувати відносини, ще не розібралася зі своїм минулим: 1. Він не приховує злість і ненависть щодо людини з минулого.Коли людина дійсно відпустила все те, що було раніше, вона не відчуває негативних емоцій по відношенню до колишнього партнера. По правді кажучи, емоційно стійкий і адекватна людина спокійно сприйме, що його колишня тепер щаслива і у неї все добре. Ваш коханий день за днем ​​підкреслює, що був нещасливий в попередніх відносинах? Це може бути ознакою того, що він зациклений на минулому. 2. Він водить вас по тих же місцях, куди ходив з попередньою дівчиною.Буває так, що людина зав'язує нові відносини тільки, щоб забути про біль, який йому заподіяли в минулих відносинах. Це рішення людина не завжди приймає усвідомлено. Він прагне заповнити порожнечу, яка утворилася після розставання. Доходить до того, що він влаштовує побачення в тих же місцях, куди ходив зі своєю колишньою. Ваш обранець веде себе подібним чином? Він називає вас тим же ласкавим ім'ям, яким називав попередню дівчину? Ви проводите вільний час, займаючись тими ж хобі, якими він займався з колишньої? Якщо це так, то ця людина, ймовірно, використовує вас для того, щоб забути вилікуватися від попередніх стосунків. 3. Він все ще намагається дружити з колишньою.У людини, з якою ви зустрічаєтеся, є діти від попереднього шлюбу? Він змушений зустрічатися по роботі з колишньої? Якщо ні, то у вашої другої половинки просто немає причин дружити з тим, з ким його колись об'єднувала любов. Коли відносини пари закінчуються, обом партнерам потрібен час на те, щоб розібратися в собі і забути один про одного. Навіть якщо ці люди і стануть друзями, то це станеться через місяці (а то й роки) після розлучення. Це станеться вже тоді, коли обидва збудують нові, міцні відносини. Якщо людина не забула свою колишню партнерку, вона прагнутиме підтримувати з нею дружні стосунки. Вона потай сподівається повернути минуле. 4. Ви знаходите речі його колишньої у вашому домі.У гіршому випадку це може означати, що ваш коханий таємно зустрічається з колишньою. А найбільш ймовірним є те, що ваш партнер просто не хоче повертати якісь речі, що належать людині з його минулого. Якщо він поверне ці речі, то зникне привід для зустрічей. Думка про те, що він не зможе побачитися з колишньої, заподіює йому біль. 5. Ваші відносини засновані на пристрасті і фізичному потязі. Ви не відчуваєте емоційного зв'язку.Це очевидна ознака того, що ваші відносини для нього нічого не значать. Людині, з якою ви зустрічаєтеся, не цікаво спілкуватися і пізнавати вас ближче? Якщо так, то вас просто використовують. 6. Він стежить за колишньою в соціальних мережах.Коханий стверджує, що більше не спілкується з колишньою, але постійно заходить на її сторінку в соціальній мережі? Це може бути ознакою того, що людина ще не забув колишню любов. 7. Він постійно порівнює вас з колишньою.Він дозволяє собі говорити, що його попередня партнерка краще вас в тому чи іншому питанні? Людина прямо висловлює свою неповагу до вас. І це причина задуматися про розлучення. Насторожено ставитеся і до захоплених коментарів щодо того, наскільки ви краще його колишньої коханої. В обох випадках партнер не бажає забути минулу любов і постійно згадує про неї. Це неправильно, адже все його увага повинна бути спрямована виключно на вас і на нові відносини. Ви зовсім не зобов'язані допомагати людині заліковувати любовні рани. Ви ніяк не можете допомогти йому забути про минуле кохання, якщо він сам не хоче. Тільки від нього самого залежить бажання рухатися вперед. В очікуванні, коли ваш обранець повністю звільнитися від минулого, ви можете втратити роки. Навіщо вам відносини, в яких ви є лише способом відволіктися від болю минулого кохання?
Здоров`я Психологи розповіли, як компліменти покращують інтимне життя Нещодавно представники науки з'ясували, яку силу мають компліменти, сказані під час інтимної близькості пари. Експерти з'ясували, що обопільні компліменти в інтимні моменти покращують  емоційний стан, нормалізують тиск і сприяють підвищенню самооцінки. Вчені відзначають, що багато людей недооцінюють силу компліментів, як і силу критики. На їхню думку, всі нюанси, пов'язані з критикою, потрібно ховати між ніжними словами, а також компліментами. З критикою в інтимному житті взагалі потрібно бути обережним, щоб не поранити почуття іншого партнера. Компліменти зближують людей і сприяють формуванню між ними теплих почуттів. Тому їх важливо говорити в інтимні моменти близькості. Також вчені в ході проведення дослідження зробили висновок, що чоловікам подобаються теплі слова про їхні досягнення. Жінки віддають перевагу чути компліменти з приводу їхньої краси і привабливості. Дослідження довело, як важливі приємні слова для людей. Не варто обмежуватися компліментами лише під час інтимної близькості. Роби їх в звичайному житті частіше і побачиш, як оточуючі, та й ти сам, стають щасливішими.
Дозвілля Які знаки Зодіаку наділені душею ангела? Людські душі мають дві сторони - ангелів і демонів. І всі вони відвідують планету для врівноваження балансу між добрими намірами і злими. Душі-демони допомагають людям боротися з труднощами, долати прикрощі та мириться з втратами. Душі-ангели вчать любові і добра. І все б хотіли мати ангельську душу, щоб зробити світ світлим і добрим. Але не всі люди є власниками такої душі, є тільки деякі і обрані. Астрологи визначають залежність характеру людини від небесних світил, і те, яка душа буде у людини. Є тільки 3 представника з душею доброго Ангела. ТерезиЦей знак наділений ангельски чистою душею. Їм властиво розуміти і брати на свої плечі чужі проблеми, як свої власні. У житті їх чекає багато злетів і падінь, але вони завжди переймуться до людського горя і запропонують свою допомогу. І якщо буде потрібно їх участь, вони кинуться від своїх справ і відмовляться від звичного життя, якщо їх про це попросять. Причому роблять це вони безкорисливо, часом навіть для незнайомих людей. Їх здатність швидко розбиратися в ситуаціях поза всяким сумнівом, тому добробут людей вони ставлять понад усе. Ще інші представники наділені даром тонко відчувати красу. Їх вміння помічати красу там, де її ніхто не бачить, робить їх особливими від інших людей. До того ж, вони здатні створювати красу і вселяти в неї гармонію. Вони вміють створювати душевний настрій і лікувати розбиті серця, вселяючи в них віру в кращі часи. Ці знаки власники справжнього ангельського терпіння, і їх близьким дуже пощастило, що вони знаходяться разом з ними. Вони намагаються завжди бути врівноваженими і спокійними, тому їх дуже важко вивести з душевної комфорту. ВодоліїВони наділені мудрістю і спокоєм. У них справжнє велике серце, якого немає ні у кого. У ньому завжди знайдеться місце для радості і болі. Їх по праву можна вважати лікарі людських душ, тому частіше за інших займаються благодійністю і борються за людські права. І всі ці їхні благі наміри стають причиною того, що у них немає часу створити власну сім'ю. Але у них і немає часу жити своїм життям, адже вони постійно прагнуть когось рятувати або виручати. Але навіть якщо їм не потрібно буде когось рятувати, то все одно, вони знайдуть тих, хто потребуватиме допомоги. І робити це представники будуть з великою задоволеністю. У них настільки велика самовіддача, що здається, їх витримка на межі і вони скоро здадуться. Але це думка оманливе. Їх запас життєвої енергії настільки великий, що їм знадобиться невеликий проміжок часу для її відновлення, і вони знову готові вирушати на допомогу. Також вони наділені не тільки мудрістю, але і прекрасною інтуїції. Вони можуть тонко відчувати, в якій стороні знаходиться стежка до успіху, а де кут, за якою слід звернути, щоб уникнути неприємностей. А на всі труднощі вони дивляться з філософської точки зору, що дає їм можливість берегти здоров'я і не витрачати свою енергетику. І до таких мудрим і раціональним людям тягнуться і приходять за порадою. РибиЇх здатність в інтуїції має широкий розмах. Вони здатні володіти таємними знаннями і бачити те, що іншим недоступно. З них виходять прекрасні ясновидці або провісники. Вони лікують людські душі, наставляють їх на істинний шлях і підштовхують до вірного рішення. Також вони відмінні провідники у власну душу, допомагаючи людям знайти сенс життя і зрозуміти їх справжнє призначення. Для деяких людей, які наважилися на останній крок, ці представники є справжніми ангелами-охоронцями. Вони прекрасні творці всього вишуканого і сьогодення. Своєю інтуїцією вони настільки користуються віртуозно, що вона їм допомагає творити божественні шедеври, дістаючи геніальні ідеї з самої душі. І щоб представники не почали творити, все у них виходить ідеально. І на все це у них йде сила-силенна сил і енергії, хоча їх ресурси не безмежні. Але у них є ще здатність швидко само відновлюватися. І роблять це вони на підсвідомому рівні, відключаючи від зовнішнього світу і перезавантажуючись на новий лад.
Гороскоп Гороскоп на 1 лютого 2022 року. Близнюки, сьогодні можливі цікаві знайомства. Козерога, у розмовах потрібно чітко дотримуватися межі 1 лютого 2022, вівторок. 29, 1, 2 місячний день. Новий Місяць у знак Водолій ♒. Сприятливий день за місячним календарем. День хороший для початку циклу фізичних вправ, лікувального голодування чи дієти. Будь-які починання в цей день отримують додаткове енергетичне підживлення. Слід звернути увагу на такі негативні якості, як агресивність і скнарість, тому що їх подолання допоможе реалізувати нові починання. ♈️ Овен Загальний гороскоп для Овнів на 1 лютого говорить, що життя може здатися вам стабільної і навіть нудною. Навряд чи зараз відбудуться грандіозні події, які розбурхають. Якщо наберетеся терпіння і акуратно підійдете до виконання своїх справ, то мрії стануть реальністю. ♉️ Телець Загальний гороскоп для Тельців на 1 лютого говорить, що сьогодні вас будуть оточувати вірні друзі та надійні партнери, які нададуть підтримку в скрутні хвилини і навіть зможуть допомогти фінансово при нестачі коштів. Чи не найкращий час для з'ясування стосунків, все тільки ускладніть. Внесіть в раціон більше овочів і фруктів. ♊️ Близнюки Гороскоп для Близнюків на 1 лютого стверджує, що сьогодні можливі цікаві знайомства, які згодом вплинуть на ваше подальше життя. Остерігайтеся покупок в інтернеті, навряд чи ви будете задоволені придбанням. Тільки акуратність і раціональність не дозволить ввести вас в оману. ♋️ Рак Зірки для Раків на 1 лютого каже, що сьогодні утримайтеся від передачі неправдивої інформації. Пам'ятайте, спочатку все необхідно аналізувати і перевіряти і тільки потім ділитися цим з оточуючими. Нові знайомства відкриють перед вами перспективні можливості. ♌️ Лев Зірки для Львів на 1 лютого кажуть, що сьогодні зірки настійно рекомендують вам прислухатися до своєї інтуїції, повірте, підсвідомо ви вже знаєте всі відповіді, залишилося тільки зізнатися собі в цьому. Для вас це позитивний день, який ви зможете провести в приємних клопотах і хорошій компанії. ♍️ Діва Астропрогноз для Дев на 1 лютого пише, що в цей день вільні представники знака можуть познайомитися з людиною, яка стане для вас духовним вчителем. Будьте уважні до проблем оточуючих. Не зловживайте солодким, можуть бути проблеми з травленням. ♎️ Терези Гороскоп для Терезів на 1 лютого стверджує, що сьогодні ваш настрій не зможе зіпсувати нічого. Чи зможете заручитися підтримкою співрозмовника і отримати від нього те, на що розраховуєте. Не залишайте на завтра те, що можна зробити сьогодні, інакше навряд чи взагалі повернетеся до цієї справи. ♏️ Скорпіон Астропрогноз для Скорпіонів на 1 лютого пише, що в цей день пише, що в цей день потрібно намагатися йти від суперечок і з'ясування відносин. Можливо, доведеться взяти кредит або скористатися позиченими коштами. Чи не налаштовуйте себе на негатив, все залежить від вашої віри в себе. ♐️ Стрілець місяць для Стрільців на 1 лютого радить сміливо звертатися за порадою до друзів або близьким людям. Не відмовляйте в допомозі тим, кому дійсно можете бути корисні. Пора наводити житло в порядок, не завадить перестановка або косметичний ремонт. ♑️ Козеріг Зодіакальний прогноз для Козерогів на 1 лютого вважає, що сьогодні вважає, що сьогодні можуть виникати двоїсті ситуації. У розмовах потрібно чітко дотримуватися межу, за яку не слід переступати. Ще не час для відпочинку, тому що саме зараз є всі шанси домогтися того, про що давно мрієте. ♒️ Водолій Зодіакальний прогноз для Водоліїв на 1 лютого каже, що сьогодні краще не витрачати гроші, які ви відклали на щось суттєве. Проявіть ініціативу, знайдіть старих друзів і організуйте зустріч з ними. Як би ви не старалися охопити всі справи, нічого доброго з цього не вийде, - тільки виб'єтеся з сил. ♓️ Риби Гороскоп для Риб на 1 лютого стверджує, що сьогодні вам буде властива нетерпимість, ви захочете вирішити всі і відразу, але зробити це по ряду причин буде неможливо. Візьміть себе в руки і не дозволяйте емоціям взяти верх над розумом.
Здоров`я Вчені назвали жахливі хвороби, які викликають кішки Багато лікарів стверджують, що у людей свої хвороби, а у тварин свої. Тим не менш, є захворювання, які можуть передаватися саме від тварин, зокрема котів. Представники наукового товариства з Данії зробили висновок, що токсоплазма, яка нерідко паразитує в організмах кішок, сприяє появі шизофренії у дітей. Паразит живе у внутрішніх органах, в тому числі і в мозку. Також він може перебувати в м'язах і нервових закінченнях. Захворювання називається токсоплазмозом. Найчастіше воно проявляється в легкій формі. Але у людей зі слабким імунітетом хвороба може бути вираженою. Є відомості, що токсоплазмоз впливає на психіку. Наприклад, у мишей притупляється страх перед котами, тому вони ризикують бути з'їденими. Таким способом паразит потрапляє в організм головного носія - кота. Також є інформація, що люди, які заражені токсоплазмою, відрізняються підвищеною тривожністю. Для проведення дослідження вчені запросили 80 000 добровольців. У 2 500 з них були виявлені деякі психічні патології. Результати аналізів показали, що у людей з психічними проблемами є ознаки наявності токсоплазми, а також збудника герпесу. Дослідники припускають, що у носіїв токсоплазми ризик захворіти на шизофренію зростає на 50%. Однак поки що вчені це не підтверджують на 100%. Відсутність симптомів не означає відсутність токсоплазми. Тому доцільно час від часу проводити лабораторне дослідження. Особливо бажано робити аналіз власникам кішок і людям з підвищеною тривожністю. Джерело: menslife.com.
Дозвілля Це не обійде вас стороною: проблеми, які готує духовне зростання Усі ми, що йдуть по духовному шляху, можливо, в якийсь момент відчували деякі хворобливі побічні ефекти. Це неймовірно болісно, ​​але завжди призводить до більшої ясності, мудрості та глибшої перспективі. Визнання цих загальних труднощів в інших, які також знаходяться на шляху до пробудження, може бути корисним. Це допомагає нам зрозуміти, що ми не самотні і що існують певні архетипічні енергії, з якими стикаються всі люди на духовному шляху! Якщо ви відчуваєте деякі з цих труднощів, запасіться терпінням. Ці зміни відбуваються тому, що ви стаєте тією людиною, яким повинні бути. Біль, яку ви відчуваєте, є лише тимчасовим каталізатором, який направить вас до вашого «новому я»! 3 найболючіших зміни, які відбудуться на вашому шляху до духовного зростання! 1. Деякі ваші друзі зникнуть із вашого життя Це може бути особливо травмуючим. Коли ви стаєте все більш і більш духовним, багато що може дуже швидко змінитися, і це може вплинути на деяких з ваших найближчих друзів. Це може привести до того, що деякі з ваших друзів налаштуються проти вас, відстороняться від вас або навіть почнуть сперечатися з вами. Те, про що ви говорили зі своїми друзями, тепер змушує вас відчувати себе спустошеним; в даний час ви віддаєте перевагу обговорювати речі, які ваші друзі не розуміють або не цікавляться цим. Може бути, вони навіть називають вас божевільними через це. 2. Вашій родині буде важко зрозуміти вас Члени вашої родини навряд чи залишать вас, тому що ви перебуваєте на духовному шляху, але дуже ймовірно, що вони будуть збентежені змінами ваших поглядів. Якщо у вас релігійні батьки, вони можуть навіть звинуватити вас в тому, що ви втратили і віддалилися від Бога. Всі знають, що медитація - це просто ще один спосіб, яким сатана може шепотіти вам на вухо щось, вірно? Залишайтеся справжнім і беріть відповідальність за енергію, яку ви вкладаєте в кожну розмову. Ви просто повинні бути тим, хто ви є, і ваші стосунки налагодяться самі собою. Пам'ятайте, що краще бути нещасним через те, хто ви є, чим ховатися в страху через те, що може подумати ваша сім'я. Це ваше життя, а не їх. 3. Самотність досягне свого піку Самотність є природним побічним продуктом духовного зростання. Звичайно, у міру того, як змінюються наші відносини, робота і спосіб життя, також змінюється то, як і з чим ми себе ідентифікуємо. У такі моменти добре б звернутися до духовного спільноті. Виділіть годину або два собі і займіться йогою або медитацією. Всесвіт створить нову базу для підтримки вашого нового способу життя, але ви повинні докласти зусиль, щоб створити її для себе і йти назустріч Всесвіту. Хороша новина - коли ви знайдете людей, що йдуть тим самим шляхом, ви можете бути впевнені, що ці випадкові зустрічі переростуть у надихаючі дружні стосунки! Ви можете очікувати, що у вас буде менше друзів, але вони будуть справжніми. Вони будуть збільшуватися в якості і зменшуватися в кількості... Джерело: mistika.xyz.

Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
Хіромантія: як по лініях руки знайти свою другу половинку
Хіромантія: як по лініях руки знайти свою другу половинку
В одній відомій пісні співається: з любов'ю зустрітися — проблема складна Але нині немає нічого неможливого! С....
Енергетика людини: що таке емпатія
Енергетика людини: що таке емпатія
Всі ми хочемо, щоб нас розуміли і приймали такими, якими ми є Зрозуміти іншу людину та стати на її місце у скл....
Камені-талісмани: як природна енергетика приваблює любов, гроші та удачу
Камені-талісмани: як природна енергетика приваблює любов, гроші та удачу
Природа подарувала нам безліч способів залучати у своє життя удачу, любов, гроші та багато інших благ Одним із....
більше матеріалів




/-0,5527069568634-/ /-pc-/
Top