counter
Архів Повернутись назад 30 Жовтня 2018
30 Жовтня
Здоров`я "Оніміла від жаху". На Дніпропетровщині у дівчинки виявили рідкісне захворювання У Дніпропетровській області лікарі зафіксували у дитини дуже рідкісне захворювання. Як повідомляють лікарі, в одному з багатопрофільних медичних центрів Кривого Рогу з'явилася маленька пацієнтка з рідкісною хворобою. Після обстеження лікарі виявили у семирічної дівчинки мутизм. За даними лікарів, мутизм – це хвороба, яка характеризується повною відсутністю мови за умови збереження мовленнєвого апарату. «Занімів від жаху», – так в народі називається це рідкісне явище. Як повідомляється, семирічна дівчинка без будь-яких причин раптово перестала розмовляти. При цьому дитина прекрасно розуміє дорослих і робить все, що від неї просять. Діагноз малечі встановив невролог, який уточнив, що з'явилася проблема з промовою – це мутизм. До слова, на думку лікаря Віталія Прокоф'єва, за останні 35 років його практики він такі ситуації бачив тільки в кіно.
Політика Працює менше трьох годин на день. Західні ЗМІ дізналися, що Трамп - ледар Президент США Дональд Трамп більшу частину робочого часу зайнятий особистими справами, а не обов'язками глави держави. Про це стало відомо виданню Politico, яке ознайомилося з його графіком. За інформацією газети, минулого вівторка, 23 жовтня, в робочому графіку американського лідера було заплановано лише три години робочого часу, в той час як вільного часу — дев'ять годин. Видання зазначає, що особистий час Трамп в основному витрачає на написання твітів, розмови по телефону і перегляд телевізора. У робочий час він проводить офіційні зустрічі, брифінги та публічні виступи. Politico вважає, що графік президента Сполучених штатів безладний, і в основі його роботи лежить не довгострокове планування, а одномоментні ідеї. Так, визнає джерело видання, знайоме з розпорядком Трампа, американський лідер може прочитати новину в газеті і терміново скликати зустріч з цього питання. У висновку статті її автори приходять до висновку, що американський президент більше зайнятий на урочистих церемоніях і інтерв'ю з пресою, ніж над розробкою подальшої політики держави.
Кримінал На Закарпатті за фактом смерті хлопчика від кору відкрили кримінальну справу За фактом смерті 12-річного хлопчика в Закарпатській обласній дитячій лікарні в місті Мукачево в поліції відкрили кримінальне провадження, оскільки у справі вбачається неналежне виконання лікарями своїх обов'язків. Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в прес-службі Мукачівського відділу поліції. "Вчора до нас із заявою звернувся батько 12-річного хлопчика, який в суботу помер в реанімаційному відділенні Закарпатської дитячої обласної лікарні. Попередній діагноз хлопчика - кір. За фактом звернення громадянина поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.140 КК (неналежне виконання професійних обов'язків медичним працівником)", - сказала інспектор Мукачівського відділу поліції Наталія Машіко. Як відзначили в прес-службі, підозрюваних у справі поки немає, призначений ряд експертиз, вилучено медичну документацію - слідство триває. Нагадаємо, раніше в лікарні заявили, що дитина потрапила до них вже після тижневого лікування в домашніх умовах, і дитина не мала щеплення від кору. У той же час батьки кажуть, що лікуватися додому хлопчика відправили самі лікарі, і що після смерті дитини була підроблена його медична карта.
Події Тищенко прогледів? У ресторані з табличкою "Ревізора" отруїлися люди До лікарні з симптомами гострої кишкової інфекції звернулися 7 жителів м. Кропивницького, які стверджують, що недавно отруїлися в кафе «Смачні традиції». Про це повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, передає «Утренний город». «Вони не знайомі один з одним і не перебували в одній компанії, споживали різні страви, своє захворювання пов'язують з відвідуванням закладу громадського харчування - кафе «Смачні традиції», - йдеться в повідомленні. Як відзначають в Держпродспоживслужбі, в зв'язку з цим випадком фахівці почали епідеміологічне розслідування і позапланове інспектування закладу громадського харчування - кафе «Смачні традиції» з проведенням лабораторних досліджень. Робота закладу призупинена. Нагадаємо, в цьому році установа «Смачні традиції» отримала рекомендацію від ведучого програми «Ревізор» Миколи Тищенка. Тоді «Ревізор» не виявив порушень у закладі.
Кримінал оформление ленты  "Він кричав про допомогу". Атовець, який пройшов Іловайськ, повісився, не отримавши допомоги вдома Сьогодні в Павлограді Дніпропетровської області поховають 33-річного атовця Сергія Норіка. Колишній боєць батальйону "Донбас", який вижив в Іловайському котлі, наклав на себе руки вдома - чоловік повісився, повідомила в Facebook ветеран АТО Людмила Калініна. "Він кричав про допомогу, але його більше немає. Йдуть ті, хто подарував Мир. Йдуть не тільки там, на передовій! Йдуть і в тилу, страшно сказати, наклавши на себе руки. Ястребе, пробач! Будь ласка, не забувайте, ми, атошники , все ще воюємо. Навіть тут!" - написала вона. Нагадаємо, багаторазово і експерти, і військова прокуратура заявляли про те, що учасники АТО, а тепер - ООС не отримують належної допомоги з психо-фізичної реабілітації і поточної психологічної допомоги.
Політика оформление ленты  Здивувала: колишня співачка Приходько спробує щастя в політиці з Тимошенко Українська співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно залишила сцену, підтвердила свої наміри піти в політику і заявила про те, що зробила усвідомлений вибір у вигляді команди кандидата в президенти Юлії Тимошенко.   На своїй сторінці в соцмережі Анастасія написала, що приєднається до "Батьківщини", тому що саме тут вона "може реалізувати свій потенціал політика". Своїм рішенням Анастасія Приходько здивувала навіть власного брата, який написав у соцмережі, що "Тимошекно ніколи не була його кандидатом в президенти, але він поважає вибір своєї сестри. Втім, з огляду на те, що, за останніми прогнозами, лише у двох кандидатів у президенти України є найбільші шанси, то вибір Приходько цілком логічний. Але оскільки з Петром Порошенком співачка судиться за свою присутність у рекламному ролику, якого вона не бажала, то залишилася лише Тимошенко, з якою Приходько спробує потрапити у велику політику просто зі сцени.
Політика Радбез ООН у вівторок проведе засідання з питань України Рада Безпеки ООН у вівторок, 30 жовтня, проведе відкрите засідання з питання України, анонсував спікер постійного представництва України при ООН Олег Ніколенко в соцмережі. За його словами, засідання буде присвячене ситуації на окупованих Росією територіях нашої країни і почнеться о 21:00 за київським часом. Україна звернулася до світової спільноти з проханням ввести миротворців на окуповані Росією території. Також Україна просить ООН прийняти резолюцію про порушення прав людини в Криму і про мілітаризацію півострова і Азовського моря. В останній раз ООН згадувала тему війни в Україні навесні. З тих пір ситуація лише загострюється, заявив український представник, оскільки Росія продовжує відправляти через захоплену частину кордону з Україною боєприпаси і військових. Нагадаємо, засідання ООН щодо України відбудеться перед черговими псевдо-виборами на Донбасі.
Дозвілля У Мережі, на роботі, в клубі? Де знайдуть справжнє кохання знаки Зодіаку Всі ми шукаємо кохання, ось тільки де чекає нас це світле почуття, не знає ніхто. Та й життя показує, що люди знаходять свою другу половинку в найнесподіваніших місцях - у черзі, на автобусній зупинці, в бібліотеці, фітнес-клубі, в закордонному відрядженні і на морському узбережжі. Але не варто пускати цей процес на самоплив. Припустити, в якому місці з великою часткою ймовірності ви зустрінете свою любов, все ж можна, правда, для цього потрібно звернутися до астрологів. ОвенОвни - надзвичайно мобільні особистості, яким невідомий спокій. Їхні робота і відпочинок пов'язані з рухом, а тому нічого дивного, що з великою часткою ймовірності вони зустрінуть свою другу половинку десь, за кордоном, куди відправляться в подорож, або в іншому місті, куди їх приведуть справи. Тут головне не соромитися і знайомитися з вподобаним людиною, що для представника даного знаку не складає труднощів. ТелецьТельці - відомі домосіди, а отже, є ймовірність, що свою долю вони можуть зустріти навіть вдома, познайомившись з одним із гостей. Але цей сюжет швидше годиться для мелодрам, а на практиці представники даного знаку частіше зустрічають людину своєї мрії в тихому і затишному місці, наприклад, у парку, затишному кафе, а то і в бібліотеці. До слова, в таких місцях завжди тихо і самотньо, а значить, сором'язливим Тельцям нічого не завадить завести приємну розмову і висловити симпатію. БлизнюкиДопитливий розум Близнюків постійно підштовхує їх отримувати нові знання і розвиватися для кращої самореалізації. Тому в першій половині життя особистості цього знака багато вчаться, відвідують різні курси і майстер класи. Та й статистика говорить про те, що свою кохану людину Близнюки зустрічають ще в інституті і на різних освітніх заходах. Адже це так зручно - зустріти людину, зі схожими цілями в житті, а потім завести сім'ю і розвиватися разом, підтримуючи один одного. РакРаки - справжні естети і цінителі краси. Тому найчастіше вони зустрічають свою любов в місцях, пов'язаних з мистецтвом, наприклад, на різних виставках або вернісажах. Більше того, справжні цінителі природи, Раки можуть зустріти кохання на мальовничому березі озера або в поле, засіяне волошками. А враховуючи, що багато особистості даного знака присвячують себе викладання, є ймовірність, що вони примітять потрібну людину на робочому місці - в школі або вищому навчальному закладі. ЛевЛеви - неймовірно товариські і компанійські особистості, які завжди оточені людьми. Вони обожнюють пікніки і галасливі вечірки, де в приємній обстановці так легко відбуваються знайомства і зав'язуються стосунки. Тому, якщо ви і зустрінете свою долю у вигляді Лева, швидше за все це буде компанія в нічному клубі або галасливе гуляння у друзів. Потрібно лише пам'ятати, що таких знайомств у Левів тисячі, і вибрати серед них свою долю зовсім непросто. ДіваДіви - визнані трудоголіки, які постійно чимось займаються, а тому їх найважливіше в житті знайомство найчастіше відбувається на роботі, де вони закохуються в колегу або власного керівника. Крім того, вранці і ввечері Діви нерідко займаються у фітнес-клубі, здійснюють пробіжки або прогулянки на велосипеді. І потенційний супутник в заняттях спортом в один прекрасний момент також може перетворитися в супутника життя. ТерезиТерези, що обожнюють гармонію, нерідко зустрічають людину всього свого життя в парку або на лоні природи, де вони насолоджуються красою і самотою. Крім того, ці люди люблять відвідувати театральні вистави і не пропускають новинки кіноіндустрії, а значить, завжди є шанс познайомитися з ними в фойє театру під час антракту або на прем'єрі чергового гучного фільму. Нарешті, Терези - ті люди, які обожнюють на самоті прогулюватися містом. А це відмінний шанс зіткнутися зі своєю долею лоб у лоб. СкорпіонНеймовірно привабливі Скорпіони можуть зустріти свою долю буквально всюди, хоч на гучній вечірці, хоч на заправці. Це дуже товариські особистості, які легко заводять розмову на будь-яку тему і миттєво встановлюють приємний контакт з дещицею флірту. Скорпіон може знайти кохання практично в будь-якому місці, навіть в іншій країні, але найчастіше це буде ресторан або кафе, фітнес-клуб або галаслива вечірка. А запримітивши свою долю, Скорпіон вже не відпустить її. СтрілецьЖиття Стрільця в постійному русі, а тому свою кохану людину він може зустріти в будь-якому офісі, куди завітає з пропозицією придбати черговий потрібний товар, або в клубі, під час занять йогою. У Стрільців надзвичайно розвинений кругозір, а тому свою другу половинку ці особистості можуть зустріти в закордонній подорожі або за чашкою кави в кафе біля будинку. У плані знайомства Стрілець - найбільш непередбачуваний з знаків Зодіаку, і з цим нічого не поробиш. КозерігТерплячі і домовитий Козероги взагалі не дуже поспішають із пошуком коханої людини. На першому місці у них робота і самореалізація, а на почуття часу просто не залишається. Тому найчастіше Козероги зустрічають коханих  на роботі. Однак, сидячи вдома, ці особистості також мають шанс знайти другу половинку, а все завдяки соціальним мережам, в яких вони люблять поспілкуватися. Саме інтернет стає тим майданчиком, де Козероги можуть розкрити людині свої щирі почуття, що істотно підвищує його шанси на близьке знайомство. ВодолійВодолії - контактні люди, які легко зближуються і не соромляться знайомитися з вподобаною людиною. Вони дуже люблять бродити по вулиці на самоті або прогулюватися по магазинах, вивчаючи новинки моди. Там найчастіше вони і знаходять людину, яка стає для Водоліїв найріднішою. А ще ці люди не пропускають жодної прем'єри, а значить, у кіно або театрі у Водоліїв також є всі шанси знайти приємного співрозмовника, а можливо і кохання. РибиРиби - натури романтичні, а тому якщо вранці на світанку ви запримітили на березі моря людину, яка насолоджується красою природи, це точно риби. У будь-яких романтичних місцях, зокрема на терасі кафе, за чашкою кави можна зустріти представника цього знака. І, так, така людина завжди готова до кохання, адже Риби неймовірно легко закохуються. Але не варто вважати Риб замкнутими одинаками. Нерідко вони зустрічають свою долю на весіллях та інших великих святах, де під впливом невеликої кількості алкоголю і загальних веселощів розслабляються і стають більш розкутими. Источник.
Закон і Право Уряд вніс сім основних змін в програму нарахування субсидій. У чому їх суть Уряд спростив умови оформлення державної допомоги на оплату житлово-комунальних послуг. Міністерство соціальної політики оприлюднило сім основних змін в програмі житлових субсидій. 1.Від 1 жовтня 2018 року при розрахунку житлової субсидії не враховуються до сукупного доходу сплачені аліменти та спеціальна бюджетна дотація за вирощування молодняка великої рогатої худоби, яка в рік складає до 2500 гривень за голову. 2.Субсидію на загальних умовах можуть отримати ті громадяни, в яких є заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску з вини роботодавця. 3.Право на допомогу від уряду мають ті родини, опалювальна, а не загальна, площа житла яких не перевищує 120 м2 для квартири та 200 м2 для індивідуального будинку. 4.У разі якщо член домогосподарства немає доходів, бо перебуває у складних життєвих обставинах через хворобу, або в складі домогосподарства є працездатні алко- чи наркозалежні (за наявності довідки від лікаря), онкохворі (за наявності висновку ЛКК), субсидію вправі призначити комісія з питань призначення житлових субсидій. 5.На понаднормову площу, але не більше ніж 30% від норми, мають право громадяни, які отримують пенсію у зв’язку з втратою годувальника, хто досяг пенсійного віку чи отримує пенсію за вислугою років, а також ті, хто отримує державну соціальну допомогу за інвалідністю з дитинства та діти з інвалідністю. 6.Зміни також стосуються сплати обов’язкового платежу. З 1 жовтня 2018 року якщо вартість фактично спожитої послуги менша обсягу обов’язкового платежу субсидіант має право сплачувати лише вартість фактично спожитої послуги. Для прикладу, якщо розмір обов’язкового платежу за певну послуг становить 200 гривень на місяць, але домогосподарство реально її спожило тільки на 120 гривень, сплаті підлягатиме фактичний обсяг споживання, тобто 120 грн. 7.Без обов’язкової сплати ЄСВ субсидію можуть отримати: Безробітні в сільській місцевості, райцентрі, селищах міського типу. Комісія з питань призначення житлових субсидій вправі прийняти позитивне для заявника рішення. Безробітні в місті за умови перебування на обліку в центрі зайнятості Громадяни, які працюють за кордоном і сплачують там ЄСВ, що підтверджується документально. Тоді субсидію в Україні домогоподарство, де зареєстрована така особа, має змогу отримати на загальних умовах. Якщо субсидію на новий рік 2018-2019 роки уже призначено, то її розмір на опалювальний сезон управління соціального захисту населення у жовтні розрахує автоматично, без повторного звернення з документами. Розмір своєї субсидії можна дізнатися онлайн на сайті Мінсоцполітики.
Дозвілля оформление ленты  Топ-5 незвичайних ідей для інтер'єру Час від часу обстановка в оселі вимагає щонайменше часткового оновлення. Іноді буває досить купити витончену дрібничку або нове крісло, щоб кімната змінилася на краще. «Проапгрейдити» обстановку можна швидко і без істотних витрат. В асортименті гіпермаркету «АШАН» shop.auchan.ua ви знайдете все необхідне для оновлення інтер'єру. В цьому розділі онлайн-каталогу представлені різноманітні види меблів для вітальні, спальні, дитячої кімнати та передпокою. Ціни на предмети інтер'єру і аксесуари варіюються в залежності від матеріалу, з якого вони виготовлені, та виробника. Книжкова веселка Якщо ви - щасливий володар великої домашньої бібліотеки, розставте книжки... за кольором обкладинки! Можна скласти на полицях райдужний спектр або ретельно розсортувати томики за відтінками. Це не тільки привнесе родзинку в ваш інтер'єр, але і впорядкує простір. До речі, такий же метод корисний для сортування одягу в шафі. Так його буде простіше шукати. Деталі, здатні змінити приміщення Щоб освіжити інтер'єр, іноді буває достатньо змінити фурнітуру, а замість звичайних дверних стекол вставити кольорові вітражі. Старі меблі виглядатимуть сучасно, якщо придбати для них нові красиві ручки. Фурнітуру не обов'язково підбирати в одному стилі. Сучасний інтер'єр допускає з'єднання різнопланових речей. Головне, щоб вони гармоніювали один з одним за фактурою або кольором. «Проапгрейдити» приміщення можна і за допомогою дзеркала. Воно візуально розширює простір і здатне перетворити невелику кімнату. Крісла-мішки: налаштовуємося на релакс Останнім часом в інтер'єр все частіше вписується незвичайна меблі для оселі, наприклад крісла-мішки. Це відмінне рішення для спальні або дитячої.М'які «безформні» крісла одним своїм виглядом налаштовують на релаксацію. Любителям футболу припадуть до смаку вироби у вигляді м'яча, як на фото нижче. Не забуваймо про магію свічок Світильники і свічники здатні перетворити інтер'єр будь-якого приміщення - будь то вітальня, передпокій, кухня. Але особливий шарм згадані вироби надають спальні і ванній кімнаті. Адже саме ці приміщення призначені для максимального розслаблення і відпочинку.Мерехтіння вогників свічок створює відчуття тепла і затишку. Це особливо важливо в осінньо-зимовий період, коли погода холодна і сира, а світловий день короткий. За домашньою вечерею при свічках можна «розморозитися» і тілом, і душею. Не важко буде створити особливу атмосферу і в спальні. Свічки допоможуть налаштуватися на романтичний лад як юним закоханим, так і подружжю, яке прожило разом не один десяток років. Практична краса Освіжити обстановку в оселі можна за допомогою підвісних настінних полиць. У приміщенні багато світла? В такому випадку чудовою прикрасою кімнати стануть ампельні рослини на полицях. Повиті плющем стіни виглядають чудово! На полицях можуть стояти свічники, ваші улюблені дрібнички, пам'ятні фотографії в рамочках, книжки або вази для квітів. Словом, все, що радує око і покращує настрій.
Політика Трамп скасує автоматичне надання громадянства всім народженим у США Президент США зажадав скасування закону, яким надається автоматичне громадянство всім, хто народився на території цієї країни, незалежно від того, ким були батьки дитини. "Ми - єдина країна в світі, де людина може приїхати на територію держави, народити дитину, і ця дитина стає громадянином на 85 років з усіма привілеями. Це смішно, і цьому треба покласти край", - категорично заявив президент США. Насправді більше 30 країн надають громадянство за правом народження. У той же час численні американські юристи неодноразово говорили, що це відбувається внаслідок неправильного трактування 14-ї поправки до Конституції США. У ній записано: "Всі особи, що народилися або натуралізовані у Сполучених Штатах і підлеглі їхній юрисдикції, є громадянами Сполучених Штатів і штату, в якому вони проживають". Однак юристи наполягають, що ця поправка стосується тільки немовлят, народжених від громадян США і не поширюється на дітей негромадян або незаконних мігрантів. Наприклад до 1960 років діти негромадян США або біженців не отримували громадянство. Нагадаємо, нещодавно в Україні вибухнув скандал, пов'язаний з тим, що діти міністра транспорту України Омеляна народилися в США і є громадянами цієї країни.
Події Дитина загинула страшною смертю через повітряні кульки У Росії в одному з дитячих садів трапилася трагедія через банальні повітряні кульки. Причому працівники дитсадка бачили, що дитина відключилася, але подумали, що вона заснула і не намагалися їй допомогти. Слідство з'ясувало, що 4-річний хлопчик проковтнув фрагмент повітряної кульки в дитсадку Тюмені. На початку вересня дитина, гуляючи по території дитячого садка, взяла в рот шматочок повітряної кулі, що луснула. Латекс перекрив доступ кисню до легень, і настала клінічна смерть. Викликаній бригаді швидкої допомоги вдалося реанімувати дитину. Однак мозок дитини тривалий час залишався без кисню, і хлопчик впав у глибоку кому, і весь цей час знаходився в обласній лікарні № 1 міста Тюмені. 30 жовтня дитина померла. Розпочато розслідування проти вихователів. Однак ті в тому, що трапилося, звинувачують батьків, мовляв, вони погано виховували дитину, яка взяла в рот сторонній предмет.
Здоров`я Одностатева пара вперше виносила свою дитину по черзі У США подружжя лесбіянок стало першою одностатевої парою, яка виношувала власну дитину по черзі. Хлопчик народився абсолютно здоровим, а незабаром цей досвід повторила й інша лесбійська пара, повідомляє  ABC. 28-річна Ешлі і 36-річна Блісс Коултер познайомилися шість років тому і одружилися в 2015 році. Вони обидві розраховували в майбутньому завести дитину, при цьому Блісс хотіла, щоб біологічно він був її, але перспектива бути вагітною її не приваблювала. Від знайомих вони дізналися про новий метод ЕКЗ, який практикувати лише в одній клініці. Зазвичай при ЕКЗ яйцеклітини поміщаються в інкубатор на кілька днів, після чого переносяться в порожнину матки. Але репродуктологи Кеті і Кевін Дуді розробили нову технологію - при ній запліднення відбувається в спеціальній пластиковій капсулі, яка потім відразу поміщається в тіло майбутньої матері. Там ембріон знаходиться в теплі і захищений від зовнішнього впливу. Потім, через кілька днів, ембріон витягують з капсули і переносять у матку. Такий підхід дозволяє здешевити процедуру ЕКЗ більше ніж удвічі, оскільки позбавляє необхідності інкубації ембріона в лабораторії.
Дозвілля Протистояння Чорного та Білого Місяця: астролог розповів, чим небезпечна осінь 2018 року Російський астролог Павло Глоба попереджає про те, що осінь 2018 року може бути дуже небезпечною. Астролог розповів про причини появи проблем і про дієві методи їх розв'язання. Найсильніший енергетичний негативний сплеск і дисонанс породжений протистоянням Чорного та Білого Місяця. Це дві фіктивні планети, протистояння яких відбувається лише раз в 33 з половиною роки. Через це події справлятися з осінньою нудьгою буде складніше, тому для підвищення настрою можна скористатися методикою холотропного дихання. Які небезпеки принесе протистояння Чорного та Білого МісяцяАстрологічні дослідження даного явища почалися багато тисяч років тому, але, на жаль, більшість досліджень тоді ж і було зупинено. Незважаючи на цей не найприємніший факт, древніх знань буде цілком достатньо для того, щоб спрогнозувати більшість проблем і знайти їх можливе рішення. Чорний Місяць, або Ліліт, - це апогей місячної орбіти, тобто точка максимального віддалення від Землі. Білий Місяць, або Селена, - це точка орбіти з більш складним розрахунком розташування. Чорний Місяць - це втілення Зла, а Білий Місяць символізує добро. Вони постійно протистоять один одному, змінюючи актуальність. Саме це і буде відбуватися восени 2018 року - протистояння добра і зла, темної і світлої енергій. Це відіб'ється на житті людей в цілому і кожної людини окремо. Ліліт і Селена вже вступили в протиборство 18 вересня. Ефект від нього триватиме досить довго - приблизно до початку 2020 року. Раз в 33 з половиною роки битва між світлом і темрявою буде втілюватися в особливих події. Світ стоїть на порозі прийняття нових правил, які можуть сподобатися далеко не всім. Це буде час політичних переворотів, битв і протистоянь. Боротьба Ліліт і Селени символізує апокаліптичне початок, але це не означає, що світу прийде кінець. Прийде кінець деяким правилам, засадам. На думку Павла Глоби, можливі революції, перевороти, початок війни або, навпаки, її завершення. Протистояння Місяців зробить так, що до 2020 року ми почнемо жити в зовсім іншому світі. Останні встановлені такою подією правила мали місце в 1985 році. Тепер прийшов час поміняти це на щось інше. Як вирішити проблеми, що насуваютьсяПочинаючи з цієї осені і до 2020 року включно у людей буде можливість позбутися шкідливих звичок, з'явиться бажання жити по-новому. Всім нам судилося незабаром усвідомити і відчути втому від рутини. До початку зими багато хто може прийняти рішення про зміну місця роботи, про укладення шлюбу або його розірвання. Намагайтеся частіше замислюватися про те, як зберігати життєву енергію і сили. На життя кожної людини зокрема початок протистояння 18 вересня вплине не так сильно, як на життя окремих держав чи груп держав, але небезпек буде маса. Можливі необачні вчинки в фінансовій сфері, неправильне вкладення коштів. Протистояння Чорного та Білого Місяця з осені 2018 до кінця 2020 року може призвести до чорної смуги в любовних відносинах, які тривають вже довгий час. Вирішити всі можливі проблеми допоможе тільки обережність. Бажано якомога менше звертати увагу на чужу думку, більше спиратися на особистий досвід. Через ймовірні зради може настати низка розчарувань у людях. З осені 2018 року по 2020 рік частими будуть розлучення, зради і доленосні знайомства. Осінь 2018 року, безперечно, буде найнебезпечнішим періодом боротьби Ліліт і Селени. Чорний і Білий Місяць можуть перетворити жовтень і листопад цього року на дуже небезпечний час. Бажано позбутися ліні і апатії, підвищивши свою життєву енергію.
Кримінал оформление ленты  Скандал у школі: дівчинку відсадити від дітей через не куплені у вчителя підручники У місті Стрий Львівської області четвертокласницю відсадити від інших дітей, тому що її мама відмовилася купувати у вчительки зошити. Про це розповіла мама скривдженої дівчинки Марія Лабусевич, пише "Обозреватель". При цьому мати каже, що директор школи говорила, що батьки не зобов'язані купувати додатковий матеріал, але вчителька знову закупила на цей рік зошити з усіх предметів і підручники за свої гроші. І батьки повинні були їх викупляти, але не всі захотіли. Зошити для дочки мама-одиначка відсканувала, і тепер у неї є листочки. А підручником на уроці з дівчиськом ділилися сусіди по парті. Але вчителька вирішила посадити Богдану саму посеред класу, щоб ніхто не міг дати дівчинці книжку. Дитина, йдучи зі школи плаче, розповідає мати. У вчителів, природно, присутня інша версія конфлікту. Вони заявили, що рідні Богдани просто не хочуть водити дитину в школу і навіть нібито наполягали на домашньому навчанні. "За першу чверть Богдана була в школі тільки дев'ять разів. За п'ять днів мама принесла довідку, а інші дні? Ми просили, щоб дівчинка хоча б приходила на контрольні. Але вони хочуть, щоб вона не ходила, а їй ставили б оцінки. Але так не буває", - пояснила директор школи Лідія Стасенко. Щодо того, чому дівчинку відсадити від інших, в школі заявили, що боялися, що її "продує сквозняком".
Події Лобода втратила величезні гроші через операцію Співачка Світлана Лобода через те, що перенесла три виступи на січень 2019 року, втратила величезні гроші. Нагадаємо, Лобода потрапила до лікарні через проблеми з нирками. Після хірургічного втручання їй приписали постільний режим. Російське видання «СтарХит» підрахувало, що Світлана зазнала мільйонних збитків через позапланову ситуацію. Концерти мали пройти в московському «Крокус Сіті Холі» 25, 26 і 28 жовтня, всі квитки на них вже були продані. Оренда одного з найпрестижніших майданчиків столиці місткістю понад 7 тисяч глядачів обійшлася зірці в районі 6 млн за 4 дні. З артисткою в концерті мав брати участь колектив із 40 осіб, який більше тижня тому приїхав із Києва. Тільки квитки на поїзд в один кінець для такої групи коштували близько 250 тисяч рублів, а скільки ще проживання. «Вартість оренди другого залу, де репетирувала Лобода і її танцюристи, становить 52 тисячі рублів», - розповів «СтарХиту» Владислав, директор по роботі з клієнтами. Таким чином, сума фінансових втрат становить не менше 10 млн рублів.
Дозвілля оформление ленты  "Вульгарщина пішла": Каменських подражнила шанувальників фотографією пухких сідниць Українська співачка Настя Каменських опублікувала на своїй сторінці в Instagram черговий скандальний знімок. Співачка знову сфотографувала попу. Еротичний знімок Настя зробила в Маямі. 31-річну артистку розкритикували фоловери за пікантний знімок, назвавши його вульгарним. На фото співачка одягнена тільки в вільну білу футболку, а нижче пояса співачка повністю гола. І хоча фігура Анастасії як і раніше - на висоті, але підписники образилися моральністю знімка, запідозривши у співачки кризу жанру. ksyuhavetrogon Ну і часи ну і звичаї... Доросла панянка вже... була молода жопу не показувала, а на старості косинку знесло мабуть .. taniaklevanets заберіть дітей від екранів ... це не для дітей _shcherbakova_o Може сексу не вистачає? iaroslavoleksandrovych Остання стадія, коли немає чим хвалитися galipypsik Якась дебільна Фотографія. Задерла розтягнуту майку й показала сраку grinchuktatyana Так вульгарщина пішла. Не очікувала iu_liia8014 Я була кращої думки про Насте. З глузду з'їхали! це найбільша ваше гідність? У красивій відвертій сукні, виглядали б шикарно. Настя, ви мені подобаєтеся, і голос у вас відмінний. А попу вашу і так всі бачать і оцінять. yliyaudina Краще співай, ніж пердак свій демонструй
Кримінал У кабінеті одного з керівників поліції Києва знайшли 100 000 доларів Слідчі під час обшуку в кабінеті заступника начальника відділу управління карного розшуку поліції Києва вилучили 104 000 доларів. Чиновника підозрюють у незаконному збагаченні, повідомляє прес-служба столичної прокуратури. З цієї суми лише 49 тис. доларів США знайшли підтверджені джерела походження, доказів законності придбання інших 55 000 у чиновника немає. "Крім цього, зазначені гроші не були внесені поліцейським в декларацію про доходи і майновий стан", - додають у прес-службі. Нагадаємо, в серпні цього року слідчі затримали заступника начальника управління карного розшуку поліції Одеської області Олександра Байова. Його звинувачують у розголошенні службової таємниці. Затримання відбулося 27 серпня, коли Байов сам приїхав в Генпрокуратуру, щоб свідчити по давній справі проти свого начальника.
Суспільство Померлому рік тому Хворостовському досі не поставили пам'ятник на могилі Батьки померлого рік тому оперного співака Дмитра Хворостовського досі не можуть встановити пам'ятник на його могилі, розповідає російське видання «Старх». Друзі Олександра і Людмили Хворостовських розповіли виданню, що літні батьки співака написали довіреність на ім'я бізнесмена Василя Пеганова, передавши йому повноваження зі встановлення пам'ятника на могилі артиста на Новодівичому кладовищі. Довіритель зобов'язався домогтися розширення місця під пам'ятник, але не зумів. Тепер же Пеганов хоче поставити на могилі відомого співака звичайний пам'ятник, який друзі бачили і назвали потворним. У свою чергу, батько Хворостовського Олександр розповів, що вже відкликав довіреність і тепер сподівається, що на могилі його сина буде встановлено гідний пам'ятник.
Кримінал Колишній чоловік супер-моделі Онопко стріляв у людину За підозрою у вогнепальному пораненні чоловіка у Києві затримали колишнього чоловіка української супермоделі Сніжани Онопко - Миколу Щура. Про це "Українській правді" повідомило джерело в поліції. Інцидент стався на Великій Васильківській 26 жовтня біля розважального закладу в Голосіївському районі. 36-річний уродженець Донецька Щур побив двох киян і вистрілив в одного з них, а потім втік з місця події. Йому вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому нічний домашній арешт. Виявилося, що на рахунку зловмисника вже кілька порушень. У січні 2017 Щур в приміщенні Оболонського управління поліції завдав тілесних ушкоджень столичному патрульному. Зловмисник з'явився в поліцію на допомогу своїй знайомій, яку патрульні поліцейські запідозрили в п'яному водінні. У минулому році Онопко і Щур розлучилися через зраду останнього. 
Події оформление ленты  "НЛО-птеродактиль" був помічений в небі США Тайванський уфолог Скотт Уорінг прокоментував фотознімок з непізнаним літаючим об'єктом, який був зроблений в Перрісвіллі (штат Огайо, США) одним з місцевих жителів. Як виявилося, автор фото виявив НЛО на знімку випадково, коли переглядав зроблені напередодні фотографії. Об'єкт мав форму трикутника. На фото, за словами уфолога, чітко видно як НЛО відкидає тінь на хмару, розташовану нижче об'єкта. Він також зазначив, що загадковий об'єкт був дуже великим, в кілька разів більше Боїнга-747. Швидше за все, НЛО був невидимий для людського ока, а те, що ми бачимо, вдалося помітити завдяки «цифровому оку» фототехніки. «Об'єкт також нагадує птеродактиля – літаючого ящера. Оскільки НЛО відкидає величезну тінь на хмару, це означає, що він має гігантські розміри. Я виключаю, що це міг бути безпілотний літальний апарат, повітряний змій і ін. Це справжня таємниця», - повідомив Уоррінг.
Дозвілля Веселіться і відводьте душу: найточніший гороскоп на 31 жовтня 31 жовтня зірки гороскопу обіцяють щедро наділити вас життєвою силою і міцним здоров'ям. День схиляє до товариськості і легкості, тому може виникнути бажання багато часу провести у веселій компанії, разом з близькими або друзями.Завтра вам буде як ніколи легко керувати емоціями – як своїми, так і чужими. Це хороший день для нових знайомств (в тому числі романтичних), які згодом можуть перерости в щось більше. Овен Завтра Овен налаштований на боротьбу, однак боротися йому буде ні з ким: навколишні без бою готові присудити йому перемогу! Більш того, вони із задоволенням підуть за Овном, досить йому запропонувати який-небудь проект, що вимагає спільних зусиль. Взагалі, в будь-яких заходах з великою кількістю народу Овен завтра буде відчувати себе «на коні», а в ролі організатора або миротворця йому просто не буде рівних! ТелецьЗавтра зірки гороскопу радять Тельцю присвятити час вирішенню проблем з близькими людьми – якщо, звичайно, такі проблеми є. Це виявиться дуже ефективним. Якщо зазвичай спроба розібратися закінчується банальною сваркою і масою взаємних образ, то завтра і Телець, і його близькі налаштовані на те, щоб спробувати зрозуміти один одного. Спробуйте завести розмову по душам – і ви здивуєтеся тому, що її підтримають і навіть більш того: охоче підуть вам назустріч. БлизнюкиЗавтра в повсякденних завданнях Близнюки можуть діяти на автопілоті – настільки спритно у них будуть виходити звичні справи! А ось на спілкування з людьми навпаки, піде чимало часу і сил. День загострює комунікаційні можливості Близнюків, змушуючи їх завтра не просто спілкуватися, а шукати інформацію в розмовах, прислухатися до чуток, бути в курсі подій. Не виключено, що якийсь факт або слух дасть їм в руки козир, дозволивши цими подіями поволі керувати. РакЗавтра Рака чекає багато зустрічей – і запланованих, і раптових – кожна з яких може виявитися не випадковою. Це стосується і романтичних знайомств, і ділових зв'язків. Особливо останніх: зірки гороскопу кажуть, що якісь завтрашні справи, слова або плани Рака здатні вплинути на його кар'єру, положення в суспільстві і грошовий дохід. Правда, цей вплив може бути не тільки зі знаком «плюс», а й «мінус», тому Раку необхідно ретельно зважувати всі свої слова. ЛевЗавтра навколишні будуть розраховувати на підтримку Льва, і він цілком здатний їм її надати! День наділяє його упевненістю в собі і харизмою лідера, тому Льву слід приготуватися до того, що люди будуть питати його ради з будь-яких питань. І це правильно: завтра його поради будуть відрізнятися продуманістю, Лев здатний ясно бачити суть речей, а тому зможе легко обчислити слабкі місця будь-якого плану. Діва Завтра Діві слід бути обережніше з людьми, які намагаються маніпулювати нею: в цей день їх активність висока як ніколи! Взагалі, якщо є така можливість, зірки гороскопу радять Діві провести день далеко від великого скупчення народу, можливо навіть за містом, в колі найближчих людей. Інакше не виключено, що Діва виявиться проти волі втягнута в якусь чужу справу, яке в кращому випадку не принесе їй нічого. А в гіршому – принесе проблеми. ТерезиЗавтра оточуючим навряд чи варто робити наголос на логіку, якщо вони хочуть в чомусь переконати Терези. Вони схильні приймати рішення під впливом емоцій, а головним аргументом стане їх інтуїція. Взагалі, завтра Ваги налаштовані скоріше на творчий, ніж на діловий, лад. Там, де треба проявити фантазію, їм не буде рівних, а серця людей вони зможуть читати, як відкриту книгу. Оточуючим навіть може здатися, що проникливі Ваги - справжні телепати. СкорпіонЗавтра Скорпіон здатний залучити на свою сторону корисних і потрібних йому людей – якщо тільки він всерйоз задасться цією метою. День наділяє його всіма можливостями для того, щоб завести прекрасні контакти в діловій сфері. Головне не сидіти, склавши руки. Скорпіон завтра повинен сам вийти на потрібних людей і почати розмову, ну а вони обов'язково піддадуться його непереборному чарівності. СтрілецьЗавтра – відмінний день для Стрільця! Йому не загрожує відчути себе самотнім, навпаки, навколишні будуть буквально розривати його на частини. Можливо, різні люди запросять його провести вечір в їх компанії, і Стрільцеві доведеться вирішувати, хто для нього цікавіше! Взагалі, завтра Стрілець здатний отримати задоволення від будь-якого спілкування з людьми, навіть якщо це відбувається в процесі роботи. Особливо яскраво він зможе проявити свою індивідуальність, перебуваючи в групі, – така вже особливість у цього дня! КозерігЗавтра Козеріг зуміє задіяти свої можливості для того, щоб маніпулювати оточуючими! Це можуть бути як прямі методи тиску – такі як суперечка, наказ і т.д., так і таємні ниточки, за які Козеріг здатний поволі смикати, щоб отримати потрібний йому результат. Зрештою, Козеріг отримає те, до чого він прагне, проте на це піде стільки часу і сил, що перемога його навряд чи сильно обрадує. Водолій Завтра, якщо у Водолія намічається дискусія або навіть просто серйозна розмова, йому буде як ніколи легко прислухатися до думки іншої людини. Водолій зуміє подивитися на ситуацію з точки зору опонента, і суперечка втратить сенс. День загострює дипломатичні здібності Водолія, а заодно наділяє його мудрістю, розумінням і здатністю співпереживати. Це забезпечує йому завтра успіх в переговорах і взагалі будь-яких справах, де потрібно вміти спілкуватися. Риби Завтра доля Риб – допомагати оточуючим, особливо близьким. У Риб може прокинутися бажання бути в курсі навіть найдрібніших подій в житті якоїсь людини, піклуватися про неї і опікати. Якщо ж ця людина має проблеми, Риби здатні терпляче вислухати її, виконати роль психоаналітика і допомогти слушною порадою. Головне, щоб турбота переросла в нав'язливість – для цього Рибам завтра необхідно трохи стримувати свій альтруїстичний порив.
Здоров`я оформление ленты  Народженому без пеніса чоловіку зробили новий орган з плеча Британець Анік Соні з'явився на світ без первинних статевих ознак і тільки тест ДНК показав, що дитина відноситься до чоловічої статі. У Аніка були яєчка, але вони були неправильно розташовані, і вже в чотири місяці хлопчик переніс операцію зі зміни їх статі. Йому треба було ще безліч медичних процедур і курсів гормональної терапії, щоб визначитися зі статтю, розповідає BBC. Все ж в дитинстві та підлітковому віці Анік відчував величезні психологічні проблеми, страждав від соціальної ізоляції, не міг завести друзів, а в 14 років спробував вчинити суїцид. Лікарі запропонували юнакові почати процедуру поетапної реконструкції пеніса, і в 2016 році Анік на це зважився. Завершальна операція була проведена 23-річному Аніку в червні 2018 року. За рік до того хірурги сформували статевий орган з тканин, узятих з передпліччя Аніка, і вживили його на місце, це дозволило забезпечити нормальну функцію сечовипускання. На останньому етапі, щоб забезпечити здатність до ерекції, в область паху юнаку вшили штучний імплантат. Він складається з резервуара з фізіологічним розчином, з'єднаного з м'яким циліндром, що пронизує всю довжину пеніса, а також помпи і перепускного клапана, поміщених в мошонку. Після натискання кнопки в паху помпа починає качати фізрозчин, який наповнює циліндр, що створює ефект ерекції, досить сильної для нормального статевого акту.
Дозвілля "Тобі б іншу сардельку": безсоромна Седокова нарвалася на вульгарні коментарі Українка Анна Седокова, яка переїхала жити і працювати в Росію, продемонструвала свою улюблену їжу. Як не дивно, але це виявилися звичайні сирі сосиски. На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram співачка взяла участь у популярному русі - фудпозитиві. Артистка наполягає, що не треба слухати поради з боку, а просто їсти те, що дуже хочеться. Виявляється, на концертному трюмо Седокова тримає цілу упаковку м'ясних виробів Шанувальники неоднозначно поставилися до заяви артистки. Багато запідозрили, що співачка підробляє рекламою сосисок, помітивши, що вона навіть не змогла відкусити шматок від сирого виробу. ost_a_s Краще фруктами перекушувати. корисніше буде ikar2706 Тобі б іншу сордельку! valya6446 А відкусила мааленький шматочок verasuhanova01051984 Сосиски хоч і не корисно, але від них не розжирієш, виключити досить солодке і борошняне, пишуть шанувальники. uliia_aleksa Мда, сосиски тепер всі рекламуватимуть? Нашим зіркам так погано живеться, що вони будь-яке лайно намагаються впихнути? Одна сосиски, друга ковбасу, третій набрид уже зі свої кольором настрій! Росіяни, давайте оголосимо всім цим рекламним продуктам ембарго в наше життя! geliagelina Почитаєш склад, і апетит пройде

Камені-талісмани: як природна енергетика приваблює любов, гроші та удачу
Камені-талісмани: як природна енергетика приваблює любов, гроші та удачу
Природа подарувала нам безліч способів залучати у своє життя удачу, любов, гроші та багато інших благ Одним із....
Все про енергетичних вампірів
Все про енергетичних вампірів
Прийнято вважати, що енергетичний вампір — це тяжкий, неприємний тип Він живиться енергією оточуючих, тероризу....
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Мета маніпулятора — повністю підпорядкувати людину своїй волі, і тим самим позбавити її самостійності та можли....
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Кожному з нас необхідні успіх і життєва енергія для досягнення поставленої мети Заманити щастя та зберегти гар....
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Серед нас багато енергетичних вампірів Але хто ж вони і яку шкоду можуть завдати? Енергетичний вампір – це люд....
більше матеріалів




/-0,84669709205627-/ /-pc-/
Top