counter
Архів Повернутись назад 30 Жовтня 2016
30 Жовтня
Суспільство оформление ленты  У столиці визначили володарів найбільш накачаних тіл У Києві відбувся відкритий чемпіонат з культуризму. Уже в листопаді його переможець представить Україну в змаганнях «Mr. & Ms. Universe-2016» в Лондоні. Для участі в змаганнях в «Українському домі» допускалися всі бажаючі спортсмени. Наймолодшим - ледь виповнилося 16 років, досвідченим - вже за сорок. По-особливому зал вітав одного з учасників - 55-річного харків'янина Сергія Котунова. «Переможець серед «сеньйорів». Готує нацгвардійців і з перших днів перебуває на Сході. Людина - легенда в бодібілдингу. З роками стає все кращим», - так ведучий представляє полковника запасу, ветерана війни в Афганістані, багаторазового переможця та призера чемпіонатів України та Європи з бодібілдингу, одного з найсильніших культуристів країни. Сьогодні він виступав під номером 71. Пізно ввечері журі оголосило результати: Серед чоловіків до 80 кг 1-ше місце зайняв Андрій Климович; чоловіки до 90 кг - Абдул Кадір Ахмед; чоловіки понад 90 кг - Андрій Качанок; чоловіки-юніори - Борзенко Олег; чоловіки - абсолютна категорія Тарамали Костянтин. Абсолютний чемпіон в категорії «Чоловіки-фізик» - Іван Гойчу. Жінки «бікіні» до 163 см - Інна Сочинська, до 169 см - Олена Матвєєва, вище 169 см - Софія Сілецька.
Політика Ляшко задекларував вила селянські і дорогі годинники Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко задекларував у декларації 2015 року вила і колекцію ювелірних прикрас. Про це йдеться в його декларації, опублікованій у Єдиному державному реєстрі декларацій. Доходи Олега Ляшка за 2015 рік від відчуження нерухомості склали майже 2 мільйони гривень, від відчуження рухомого майна - понад 2,2 мільйона гривень і 160 тисяч гривень зарплати. На банківських рахунках Олег Ляшко тримає більше 2 мільйонів гривень, а готівкою - 740 тисяч доларів, 90 тисяч євро і 890 тисяч гривень. У власності Олега Ляшка перебуває шість земельних ділянок, дві квартири, офіс у Києві і гараж у Прилуках, автомобілі Toyota Land Cruiser 2004 р.в. і Mercedes-Benz S 500 2006 г.в. Також Олег Ляшко володіє годинниками Breguet, Vacheron Constantin, Audemars Piguet і Ulysse Nardin. У розділі про цінне майно Олег Ляшко вказав колекцію монет від НБУ і вила селянські.
Події У Києві затримано п'яного начальника «Кобри», який проїхав на червоний У Києві за порушення правил дорожнього руху працівники патрульної поліції затримали полковника міліції, командира батальйону супроводу «Кобра». Про це повідомляє dtp.kiev.ua на сторінці в Facebook. Вранці в неділю, 30 жовтня, у Києві водій автомобіля Skoda на Окружній дорозі в районі «Епіцентру» проїхав на червоний сигнал світлофора. За словами працівників поліції, які зупинили порушника, водій Skoda перебував за кермом з ознаками алкогольного сп'яніння. Однак пройти алкотест чоловік відмовився. Крім того, в ході перевірки було встановлено, що у водія немає реєстраційних документів на автомобіль. Водночас чоловік надав поліцейським посвідчення підполковника міліції, командира батальйону супроводу «Кобра» і, як сказали поліцейські, одразу почав комусь телефонувати і домовлятися. Порушника відвезли в лікарню на медичний огляд.
За кордоном оформление ленты  Російський режисер сфотографував шокуючу бідність народу Північної Кореї Російський режисер-документаліст Віталій Манський, який протягом трьох поїздок до Пхеньяну знімав документальний фільм про Північну Корею, назвавши його «У променях сонця», опублікував також і серію знімків про життя однієї з найбільш закритих країн світу, розповідає «Медуза». Режисер Манський під час зйомок постійно перебував під наглядом, тому міг знімати тільки те, що йому дозволяли. Все ж кілька разів йому вдалося прослизнути в місто без нагляду і сфотографувати сумну сірість, бідність і обмеженість життя жителів Пхеньяна. Саме місто постало перед режисером як пустельний, напівзаселений сірий мегаполіс. Вітрини Пхеньяна одноманітні, а в деяких місцях у них замість товару лежали повітряні кулі. Громадяни в більшості своїй нічого не купують в магазинах, просто дивляться на товар, ціни в Пхеньяні - як європейські.

Як за допомогою нумерології обчислити грошові дні та залучити в життя багатство
Як за допомогою нумерології обчислити грошові дні та залучити в життя багатство
Кожному нам хочеться, щоб робота приносила більше грошей Нумерологи розповіли, як грошові дні кожного місяця т....
5 випадкових подій, які обіцяють зміни у житті
5 випадкових подій, які обіцяють зміни у житті
У житті кожної людини трапляються події, які відбуваються не просто так Іноді сам Всесвіт подає нам знаки про ....
Шкідливі ранкові звички, від яких вам потрібно терміново відмовитися
Шкідливі ранкові звички, від яких вам потрібно терміново відмовитися
Ранок — це найважливіша частина дня Від того, як ви проведете ранок, залежатиме те, як ви проведете весь день
10 магічних таємниць, які зберігає ваша кішка
10 магічних таємниць, які зберігає ваша кішка
Кішки здавна вважаються загадковими та магічними тваринами Знаючи про їхні здібності, ви по-новому поглянете н....
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
28 квітня о 1:03 розпочнеться 20-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів




/-0,60674285888672-/ /-pc-/
Top