counter
Архів Повернутись назад 29 Жовтня 2022
29 Жовтня
Гороскоп Любовный гороскоп на 29 октября: что обещают астрологи ОВНИ Цього дня вам важливо буде час від часу зважати на другу половинку. Якщо залишите її надовго на самоті, ризикуєте сильно віддалити її від себе, кажуть зірки. ТЕЛЬЦІ Якщо обранець далекий від того, чим займаєтесь, не закликайте його на допомогу цього дня. Навіть якщо він щиро намагатиметься вам догодити, вийде не дуже добре. Від цього - сварки та взаємні закиди. БЛИЗНЮКИ У цей день вам потрібно буде звернути увагу на слова партнера. Слухатись його не обов'язково, а от прислухатися варто. Зірки кажуть, 29 жовтня може змінити ваше життя. РАКИ Обранець буде вашою опорою та підтримкою 29 жовтня, кажуть зірки. Щоправда, для цього важливо тримати його в курсі того, що відбувається. Ще важливіше – бути щирим із ним. ЛЬВИ Якщо друга половинка буде поруч із вами, не ігноруйте її допомогу цього дня. Але й не забудьте про подяку. Наказний тон 29 жовтня краще не використати, кажуть зірки. ДІВИ Цього дня вам важливо буде підтримати кохану людину - що б вона не придумала, кажуть зірки. І попереджають: від цього залежатимуть ваші стосунки. ТЕРЕЗИ Якщо ви будете в чомусь сумніватися, не бійтеся попросити поради у партнера. Якщо не зробите цього і припуститеся помилки, звинувачувати в ній потім доведеться тільки себе. СКОРПІОНИ Цієї суботи вам потрібно буде зміцнити стосунки. Що це буде – сюрприз, раптова допомога чи пропозиція – вирішувати вам. Головне – щоб обранець залишився задоволеним. СТРІЛЬЦІ Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, 29 жовтня вам потрібно буде діяти швидко та оригінально. Тоді можна розраховувати на гучний успіх. КОЗЕРІГИ Не питайте поради у представників протилежної статі. Цього дня ви не дочекаєтесь від них правди. Саме вона вам буде потрібна 29 жовтня. ВОДОЛІЇ Якщо ви маєте візит до літніх родичів другої половинки, не відмовляйтеся від нього. 29 жовтня на вас чекає якесь приємне відкриття. РИБИ Слідкуйте за своєю мовою, особливо у присутності партнера. Зірки попереджають: у цей день ви можете побалакати зайвого. Виправляти ситуацію доведеться довго та болісно.
Гороскоп Гороскоп на 29 жовтня 2022 року: що обіцяють астрологи ОВНИ 29 жовтня Овнів матиме надто багато громадських чи робочих завдань, щоб викроїти час для себе. Але зірки закликають вас не ігнорувати власні потреби. Інакше організм може дати збій. ТЕЛЬЦІ У Тельців очікується доленосна субота, кажуть зірки. Якщо у цей день вам знадобиться помічник, вибирайте його з-поміж професіоналів. БЛИЗНЮКИ Близнюкам у цей день необхідно буде звернути увагу на свої рішення, якщо вони будуть пов'язані з майбутнім. Зірки кажуть, 29 жовтня легко допустити фатальну помилку. РАКИ У Раків може щось не скластися, кажуть зірки. Якщо вам знадобиться допомога, спочатку звертайтеся до найближчих, а потім - до оточуючих або до Всесвітньої мережі. ЛЬВИ Леви повинні встигнути скрізь і всюди. Зірки кажуть, вам знадобиться 48 годин на добу. Ну чи слушний помічник. Вибирайте, що найпростіше організувати. ДІВИ Дівам зірки рекомендують не залежатись у ліжку 29 жовтня. В іншому випадку ризикуєте упустити якусь важливу можливість. Постарайтеся підвестися навіть раніше, ніж у будній день. ТЕРЕЗИ Терезам може не вистачити якихось знань цього дня, кажуть зірки. І радять вам будь-що-будь заповнити їх. В іншому випадку можете наламати дров. СКОРПІОНИ 29 жовтня Скорпіонам доведеться напружитися. Можливо, цієї суботи у них з'явиться сильний суперник. Зірки кажуть, ви отримаєте блискучу перемогу, якщо поважатимете противника. СТРІЛЬЦІ Стрільці можуть кудись не встигнути цього дня. Зірки попереджають: якщо довго розгойдуватиметеся, пропустіть важливу можливість у житті. КОЗЕРІГИ Козерогам треба буде звернутися до свого внутрішнього критика, кажуть зірки. І радять вам не слухати солодкоголосих підлабузників. 29 жовтня вам потрібно тверезо оцінювати свої сили. ВОДОЛІЇ Водоліям знадобиться чийсь досвід. Важливо правильно вибрати джерело отримання інформації. А ось із цим можуть бути проблеми, кажуть зірки. РИБИ 29 жовтня Рибам у жодному разі не можна буде розслаблятися, кажуть зірки. Якщо втратите пильність, ризикуєте завалити якусь важливу справу.
Сонник Сон у ніч з 28 на 29 жовтня 2022 року: тлумачення за місячним календарем 4-а місячна доба. Почалися вони 28 жовтня об 11.28, а завершаться 29 жовтня о 12.50. Сни, побачені цієї ночі, можуть стати попередженням. Так, якщо вам насниться, як ви не можете щось розплутати або зробити якийсь найпростіший вибір (наприклад, вирішити дитячий ребус), значить, насправді зараз ви вже робите або готуєтеся зробити якусь помилку. Можливо, доленосну. Тому після пробудження необхідно оцінити свої плани на майбутнє, провести жорсткий та критичний аудит своїх рішень. Якщо в ніч 4-х місячних діб вам присниться батьки або інші родичі (у тому числі померлі), потрібно звернути увагу на родові риси характеру, які ви успадкували від них. Велика ймовірність того, що саме вони в даний час заважають вам зробити якісний стрибок у житті або подолати якісь перепони. Якщо жінка в ніч із п'ятниці на суботу побачить себе за кермом автомобіля, поїзда, літака та ін. (Неважливо, водить вона в реальності чи ні) - їй необхідно зменшити оберти і трохи знизити контроль за своїм супутником. Хоча б зовні. Інакше найближчим часом у її любовних стосунках може статися щось непоправне. Якщо рух уві сні насниться представнику сильної половини людства, варто звернути увагу, яке місце займав сплячий. Якщо був за кермом - нині він все робить правильно і немає необхідності налягати на якусь сферу, якщо на пасажирському сидінні - час брати якусь життєву ситуацію в свої руки.
Дозвілля 29 жовтня: день Лонгіна Сотника, римського воїна, який охороняв місце розп'яття Христа. Народні прикмети на цей день Згідно зі Священним Переданням Лонгін Сотник - римський офіцер (центуріон, сотник), який пронизав списом бік розп'ятого Ісуса Христа, так само він був одним із вартових, які охороняли місце розп'яття Христа. Переказ свідчить, що кров Спасителя бризнула на очі сотника, який після цього зцілився від катаракти. Так само йому належать відомі слова «істинно Людина Ця була Син Божий». Православна церква шанує Лонгіна як мученика і вшановує його пам'ять 29 жовтня за новим стилем. Католики вшановують його пам'ять 15 березня. Наші пращури помітили, що у цей день вшановується пам'ять свята. Цього дня прийнято молитися святому Лонгіну, щоб повернувся добрий зір. Так і цього дня було прийнято виносити з хати на вулицю одяг, щоб провітрити її на першому морозі, а біля паркану класти колючі рослини, відлякуючи злих духів.Що не можна робитиЗабороняється займатися тим, що може згубно позначитися на зорі. Жінки відкладали на потім вишивку та рукоділля, а чоловіки – дрібний ремонт. Сьогодні не дозволяється сидіти вдома, обов'язково слід прогулятися на свіжому повітрі. Молоді не повинні першими переступати поріг, виходячи із житла. Дівчатам не можна гадати про звужене. Якщо це зробити, то кохання не прийде ще три роки. ПрикметиВважали, що кількість зірок, що сяють на небі, — кількість днів до зими. Якщо сьогодні на вулиці з'являлися «білі мухи», то грудень та січень будуть сніговими. Якщо гусак стоїть на одній лапі, буде мороз. Наші пращури помітили, якщо у цей день сніг - дощ.Вітер мінливий — чекай на зиму з частими відлигами. Мутний і блідий місяць буде мороз. Яскраве зоряне небо – чекай на хорошу погоду.
Суспільство Погода на 29 жовтня 2022 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо у цей день мороз, то зима буде холодною. Також пращури помічали: якщо місяць 29 жовтня здається особливо яскравим - зима вже на порозі, якщо тьмяною - попереду ще багато сльотних днів. Існувала в народі й така погодна прикмета: якщо опади почалися 29 жовтня по обіді, то вони не закінчаться протягом доби. Багато було прийме раніше, за якими сьогодні предки судили про погоду, яка очікує на них взимку. Деякі їх досить цікаві. Наприклад, вважаючи кількість зірок, що сяють на небі, предки знали число днів до зими. Якщо ж у цей день з'являлися перші сніжинки, то грудень та січень будуть сніговими. Гусак, що стоїть на одній лапі, говорив предкам про наближення морозів. Якщо ж сьогодні був мінливий вітер, чекали на зиму з частими відлигами. А дивлячись на місяць судили про морози: каламутний і блідий місяць буде мороз. А ось хорошу погоду віщувало яскраве зоряне небо. Синоптики теж люблять заглядати в народні прикмети, але прогнози дають на підставі своїх даних Сьогодні в Україні опади не очікуються. Лише північ від Лівобережжя вдень місцями невеликий дощ. Вночі та вранці у західній та східній частині місцями туман. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Вночі синоптики прогнозують 4-9°, вдень - 13-18°. У східних областях уночі 1-6° тепла, вдень 9-14°. Про це пише Укргідрометцентр.
Дозвілля Лучшие в мире. Рейтинг родителей по знаку Зодиака 1. ТелецьТелець дуже відданий партнер і батько, який знає, як зберегти сімейне життя стабільною. Батьки Тельці економні і практичні, тому вони з самого дитинства будуть прищеплювати своїм дітям любов до наполегливої ​​і терплячому праці. Вони прагнуть до стабільності і гармонії, які намагаються передати і своїм дітям. 2. РакРаки стають чудовими батьками через їх емоційної прихильності. Рак завжди піклується про свою сім'ю і намагається виконувати всі капризи дитини. Він має здатність бути співчутливими, які розуміють і чуйними, що робить його надзвичайно ніжним і люблячим батьком. 3. ЛевЛев відмінно справляється з досягненням цілей, що дозволяє його дітям отримувати все, що їм потрібно і чого вони хочуть. Лідерські якості Льва роблять його одним з кращих батьків. Він знає, як використовувати свій розум для вирішення практично будь-якої проблеми. Батьки Леви також володіють хорошим почуттям гумору і люблять життя. 4. ТерезиПартнерство має величезне значення для Терезів, що допомагає їм створювати міцні шлюби. Вони завжди будуть стояти поруч зі своєю сім'єю і стежити за тим, щоб кожна дитина отримувала належну увагу. Оскільки вони не люблять самотності, то будуть проводити якомога більше часу зі своїми дітьми. 5. КозерігУ серйозного і незалежного Козерога особливий підхід до виховання. Для нього важливі дисципліна і встановлений строгий порядок. Він любить будувати плани на майбутнє і заздалегідь думає про накопичення коштів для навчання дитини. Козеріг відмінно управляє людьми, вміє делегувати повноваження і здатний подати хороший приклад своїм дітям. Якщо ви не знайшли себе в цьому списку знаків Зодіаку, не турбуйтеся. Головне - любити і розуміти свою дитину. Приймайте своїх дітей такими, якими вони є. Не тисніть на них і не намагайтеся переробляти, і тоді вони виростуть самодостатніми особистостями.
Культура Бережіть очі сьогодні. Народні прикмети на 29 жовтня: що не можна робити цього дня Православні цього дня згадують Лонгіна – воїна, який охороняв місце розп'яття Христа. За переказами, під час страти кров Ісуса бризнула стражникові у вічі, після чого він зцілився від катаракти. Це диво змусило його повірити в те, що перед ним справді Спаситель. Тому християни 29 жовтня моляться про позбавлення очних хвороб. З цієї причини 29 жовтня не слід займатися роботою, пов'язаною з дрібними предметами (вишиванням, наприклад). Якщо у цей день спостерігатиметься зір, його можна сильно зіпсувати. У цьому впевнені наші предки. Вони ж не рекомендували 29 жовтня пускати до будинку незнайомців і попереджали: у цей день нечисть шукає укриття. Щоб захистити свою оселю від такого непроханого гостя, на Русі було прийнято розкладати по двору голі колючі гілки. Якщо у цей день одягнений брудний одяг або взуття - теж можна стати об'єктом уваги темних сил. Саме тому, незважаючи на сльоту та бруд, 29 жовтня при виході з дому потрібно перевірити гардероб на предмет чистоти. Заборонено цього дня злитися, навіть у думках - це притягне ще більші проблеми, вірили предки. І радили цього дня уникати спілкування, як зараз сказали б, із токсичними людьми, навіть якщо вони є родичами. Не варто цієї суботи також дивитися і слухати, як хтось лається. У народі казали: очі заболять. Мається на увазі, швидше, не фізичний біль, а моральні страждання, які людина відчуватиме, якщо не послухається цієї заборони.
Культура Хто ваш ангел за датою народження Тих, хто народився з 22 грудня по 20 січня, захистить ікона Божої Матері «Державна», а ангели-хранителі у них святий Сильвестр і преподобний Серафим Саровський. Народжених з 21 січня по 20 лютого охороняють святі Афанасій і Кирило, а захистять їх ікони Божої Матері «Володимирська» і «Неопалима Купина». Ікона Іверської Божої Матері є заступницею тих, хто народився з 21 лютого по 20 березня. Ангели-охоронці у них святий Алексій і Мілентій Антіохський. Народженим з 21 березня по 20 квітня треба просити захисту у ікони Казанської Божої Матері, а охороняють їх святі Софроній і Інокентій Іркутські, а також Георгій Сповідник. Ікони «Споручниця грішних» і Іверської Божої Матері захистять народжених з 21 квітня по 20 травня. Святі Стефан і Тамара, апостол Іоанн Богосолов є їх ангелами-охоронцями. Якщо день народження припадає на період з 21 травня по 21 червня, треба просити захисту у ікон Божої Матері «Стягнення загиблих», «Неопалима Купина» і «Володимирська». Охороняють святі Олексій Московський і Костянтин. Ікони «Всіх скорботних радість» і Казанської Божої Матері — заступниці тих, хто народилися з 22 червня по 22 липня. Святий Кирило — їх ангел-хранитель. Святий Миколай Угодник і Ілля-пророк охороняють народжених з 23 липня по 23 серпня, а ікона «Покров Пресвятої Богородиці» їх захищає.Просити захисту у ікон «Неопалима Купина» і «Страсний» слід тим, хто народився з 24 серпня по 23 вересня. Їх ангели-хранителі — святі Олександр, Іван і Павло. У ікон Почаївської Божої Матері, «Неопалима купина» та «Воздвиження Хреста Господнього» повинні шукати захисту ті, хто народився з 24 вересня по 23 жовтня. Охороняє їх святий Сергій Радонезький. Святий Павло — ангел-хранитель тих, хто народилися з 24 жовтня по 22 листопада. Ікони Божої Матері «Скоропослушниця» і «Єрусалимська» їх захищають. Народжені з 23 листопада по 21 грудня мають просити заступництва у ікон Божої Матері «Тихвинская» і «Знамення». Святий Миколай Угодник і свята Варвара — їх ангели-хранителі. У кожному будинку бажано мати Іверську ікону Пресвятої Богородиці (Вратарниця), яка захищає будинок від ворогів і недоброзичливців.
Дозвілля Указ на кожен день: Який колір одягу приваблює гроші і удачу Ви помічали, що колір вашого одягу впливає на настрій, самопочуття і навіть на успіх? Так, так, саме так і є. Невідповідний колір створює певний дисонанс, який вибиває нас з «потоку удачі». Спробуйте скористатися нашими порадами і розкласти свій гардероб за кольорами на кожен день тижня. І не треба при цьому повністю оновлювати свій гардероб. Досить включити хоча б один атрибут одягу «правильного» кольору. неділяДень Сонця. Цей день звичайно ж несе енергію радості, творчості. Основні кольори неділі - золотий, жовтий. Прийнятні: білий, рожевий, блакитний, зелений, всі світлі. понеділокДень Місяця. Перший день тижня відрізняється нестабільним і мінливим настроєм. Основні кольори понеділка: сріблястий, білий, блакитний. Прийнятні: рожевий, зелений, сірий, шоколадний, фіолетовий, всі світлі. вівторокДень Марса. Цей день несе активну енергетику і дух суперництва з бажанням перемогти. Основні кольори вівторка: червоний, коричневий. Прийнятні: блакитний, попелястий, золотий, шафран. середаДень Меркурія. Це день активних контактів, спілкування, торгівлі, переговорів, укладання угод. Основні кольори середовища: сірий, жовтий. Прийнятні: зелений, блакитний, попелястий, золотий. четверДень Юпітера. Цей день характеризується позитивною енергетикою і обіцяє удачу в будь-яких справах: щасливі збіги обставин найчастіше випадає саме в четверги. Основні кольори: фіолетовий, бузковий, шафрановий, рожевий. Прийнятні: червоний, блакитний, синій, зелений, коричневий, білий. п'ятницяДень Венери. Цей день несе спокійну і гармонійно енергетику, але разом з тим для Венери характерні сильні спалахи почуттів. Основні кольори: блакитний, бірюза, білий, синій, рожевий, червоний. Прийнятні: попелястий, зелений, коричневий. суботаДень Сатурна. День оповитий таємничої енергетикою занурення в себе і самопізнанням. Основні кольори: чорний, темно-синій, сірий. Прийнятні: коричневий, зелений.
Здоров`я Стилісти вказали на речі, здатні вбити навіть ідеальну красу Краса - поняття суб'єктивне. У різний час були різні канони краси. Красунями можуть вважатися абсолютно несхожі одна на одну жінки. Але є речі, здатні применшити навіть абсолютну красу, неприпустимі і несумісні з чарівністю і привабливістю. Немите волосся.Найшикарніше, але брудне волосся виглядає жахливо. І немає виправдань! Адже у відсутності води є сухий шампунь, здатний швидко освіжити, видаливши жир і бруд з волосся. Недоглянуті брови.Приділяючи увагу макіяжу очей, не забувайте вчасно коригувати форму брів. Некрасиві брови неправильної форми сильно псують враження навіть на тлі нафарбованих очей. Неприємний запах з рота і некрасиві або хворі зуби.Вбиває наповал будь-яку чарівність. Адже неможливо чудово посміхатися з такими недоліками. Не згадуючи обов'язкову чистку зубів, не варто постійно захоплюватися і жувальною гумкою. Відмінна альтернатива - аерозолі. Облізлий манікюр і покусані нігті.Нігті повинні бути акуратними, незалежно від того, є на них лак чи ні. Манікюр допустимо або ідеальний, або, в принципі, відсутній. Нерегулярна епіляція.Гладкі ніжки викликають захоплення, навіть якщо вони і не найстрункі. Кому приємно гладити щетину? Станки для бриття, спеціальні креми, епілятори, віск - на вибір і за смаком!
Культура На росії почали чистити ряди акторів, виключаючи "неблагонадійних" Для багатьох з вас така інформація видасться дикою, але, ви не повірите, на Росії є списки іноземних акторів, які мають право зніматися у російських проектах. Так ось, днями Міністерство культури деградації на росії почало переглядати дані списки, виключаючи з них акторів, переважно з України, які підтримали свою країну, не продалися за "п'ять золотих" і виступили з критикою війни проти України та українського народу, розв'язаної фашистською росією. , а також засудили дії російської армії вбивць, ґвалтівників і мародерів. Впевнені, що вам не буде цікаво дізнатися, хто ж із наших акторів так сильно насолив міністерству безкультур'я на росії. До блекліста вже потрапили Міла Сівацька ("Останній богатир"), Андрій Данилко ака Вєрка Сердючка, Ганна Кошмал ("Свати"), Станіслав Боклан ("Папік") і навіть Олександр Кузнєцов ("Серце Парми") - у нього є і російське , і українське громадянство, який за великим рахунком всього просто називав війну війною, а не "спецоперацією" Мілі Сивацькій, до речі, взагалі заборонили в'їзд на росію на 50 років до 2072 року за висловлювання, які дискредитують цю фашистську державу. Раніше нікіта михалков закликав пустити під ніж вітчизняного кінематографа всіх, хто залишив країну і погано відгукується про Росію, країну-непорозуміння.
Суспільство Броневая поддержка союзников Міністерство оборони Словенії оголосило про виконання країною своєї частини угоди з Німеччиною та передачу 28 танків М-55С Україні, які передадуть за потребою ЗСУ. Про це повідомляє 24ur. Німеччина та Словенія погодили передачу Україні танків M-55S – модернізованих Т-55. Словенія поставить Україні 28 танків М55С та отримає 40 транспортних машин німецького виробництва (35 важких автонавантажувачів 8х8 та п'ять важких водяних цистерн 8х8). Угоду про заміну прем'єр-міністр Роберт Голоб та канцлер ФРН Олаф Шольц уклали у вересні. До цього часу Словенія відправила в Україну 35 бронетранспортерів-амфібій BVP M80A. У Міноборони Словенії підтвердили, що танки успішно передані Україні. Стало відомо, що партію військової техніки було помічено на залізничній станції Цельє. Під чорним брезентом ховалися 28 танків М-55С, які досі перебували в резерві словенської армії, але тепер вони посилять оборону України у війні. M-55S – це словенська модернізація радянських танків Т-55, що випускалися 1958-1979 року. Наприкінці 90-х вони отримали нову динамічну броню, потужніший двигун, покращену систему управління вогнем.
Суспільство Увага! Не забудьте сьогодні вночі перевести годинник Сьогодні вночі, тобто з 29 на 30 жовтня о 04:00   традиційно переводяться на годину тому на зимовий час. Такі маніпуляції з годинником нерідко вносять деяку сум'яття в наш графік, доводиться коригувати розпорядок та звички, а часом організму потрібен деякий час для нормальної адаптації. Але з переходом на зимовий час у людей зазвичай проблем менше, а для багатьох це взагалі хороша новина, адже поспати можна буде на годину більше. Нагадаємо, що Україна продовжує двічі на рік переводити стрілки годинника, що триває вже чотири десятки років. Але на тривалості сну цієї ночі справа не обмежиться в плані більш тривалого періоду впливу на самопочуття, а відчувають його люди по-різному - кому хоч би хни, а для деяких вирівнювання циркадних ритмів "біологічного годинника" відбувається не так просто. Справа в тому, що в перші дні після переведення годинника на зимовий час на 11% збільшується кількість нових діагностованих депресій порівняно з іншими періодами року. Такого висновку дійшли вчені під час проведення дослідження, опублікованого в журналі Epidemiology. Чому це відбувається В осінньо-зимовий період коротшає світловий день, і через погіршення погоди люди більше часу проводять у приміщеннях, ніж на свіжому повітрі. Відповідно вони одержують мало світла, а це здатне: приводити до погіршення настрою, викликати почуття стомлюваності, може виникати біль у м'язах, відбувається порушення сну. Зазначимо також, що переходи на літній час такого ефекту не мають. Кому важче адаптуватися Переклад часу шкідливий для людей похилого віку, адже вони сприймають навіть невеликі зміни значно важче, ніж молоді люди. До речі, діти взагалі не мають жодних проблем з безболісним пристосуванням до таких змін. Найбільше проблем виникає у людей, які звикли жити за графіком, наприклад, лягають і встають з ліжка приблизно в один і той же час. Як пережити перехід на "новий" час Для мінімізації негативного впливу на організм та самопочуття, у такий період слід дотримуватись певних правил. Медики рекомендують за 7 днів до переходу на зимовий час почати лягати спати на 15 хвилин пізніше. Це допоможе поступово зрушити фізіологічні ритми сну. Також варто трохи змістити час останнього прийому їжі. Потрібно обмежити вживання алкоголю та кофеїну, а також жирної їжі. Фахівці радять перед сном приймати розслаблюючу ванну. Важливо регулювати освітлення в кімнаті: увечері воно має бути м'яким і приглушеним, а відразу після пробудження потрібно відкривати штори.

Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
За допомогою нумерологічних розрахунків можна легко змінити життя на краще Простий розрахунок особистого коду ....
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ри....
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
більше матеріалів




/-0,31239080429077-/ /-pc-/
Top