counter
Архів Повернутись назад 29 Лютого 2024
29 Лютого
Гороскоп Любовний гороскоп на 29 лютого 2024 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть горітиме яскравіше звичайного. Зірки кажуть, що ви можете очікувати несподівані моменти у коханні. Дозвольте собі бути відкритим для нових вражень і ваші почуття відчутно посиляться. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) 29 лютого - день для зміцнення ваших почуттів. Піддайтеся романтичному настрою та створіть особливі моменти у вашому відношенні. Ваше терпіння та стабільність подарують вам особливий вечір. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Зірки радять бути відкритими до спілкування. Можливо, ви зустрінете когось особливого у незвичайному місці. Не пропустіть шанс поділитися своїми ідеями та надихнути інших. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Сьогодні намагайтеся висловити свої почуття ясніше. Ваші емоції вируватимуть, і чесне спілкування створить основу для глибших зв'язків. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) 29 лютого принесе вам можливість проявити свою доброту та увагу. Вкладіть у стосунки більше тепла і подаруйте коханій людині щось, що нагадуватиме про ваші сильні почуття. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) Сьогодні ваша практичність може призвести до особливо теплих моментів у стосунках. Зірки радять вам насолоджуватися моментом і не забувати про романтику. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) День сприятливий для того, щоб посилити ваші стосунки. Обговоріть з партнером майбутнє та створіть плани, які надихатимуть вас обох. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Ваша пристрасть та інтенсивність сьогодні можуть призвести до захоплюючих моментів. Не соромтеся висловити свої почуття повністю та щиро. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) 29 лютого надає вам можливість поглибити свої відносини через спілкування та взаєморозуміння. Відкрийтеся для нових ідей та перспектив. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Сьогодні день для зміцнення вашого зв'язку з партнером. Зверніть увагу на дрібниці та створіть атмосферу, повну тепла та взаєморозуміння. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Зірки говорять про можливість несподіваних зустрічей та цікавих подій. Будьте відкриті до нових знайомств і подаруйте своєму серцю пригоду. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Сьогодні ваша інтуїція та чуттєвість будуть на піку. Дозвольте собі глибоко відчути моменти з партнером та насолодитися спілкуванням на рівні душі.
Гороскоп Гороскоп на 29 серпня 2023 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати підвищену енергію та рішучість. Використовуйте цей день для початку чогось нового або для завершення невиконаних завдань. Будьте відкриті до пригод, вони можуть принести дивовижні відкриття. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) 29 лютого стане часом для фокусування на фінансах та стабільності. Подумайте про свої фінансові цілі та плани на майбутнє. Зверніть увагу на близькі стосунки та підтримку сім'ї. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Цей день може принести вам несподівані зустрічі та нові знайомства. Будьте відкриті до спілкування та обміну ідеями. Зміни у планах можуть виявитися приємним сюрпризом. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) 29 лютого сприятливий для ваших творчих прагнень. Виразіть себе через мистецтво, музику чи інші форми самовираження. Ваші ідеї можуть знайти позитивне сприйняття у навколишньому світі. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Зосередьтеся на особистому зростанні та розвитку. Цей день підходить для самоаналізу та визначення своїх цілей. Поділіться своїми думками із близькими людьми, вони можуть запропонувати корисну перспективу. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) 29 лютого - час для зміцнення ваших відносин з оточуючими. Будьте уважні до потреб інших та надайте свою підтримку. Ваша турбота може створити позитивну атмосферу спілкування. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) Сьогодні намагайтеся знайти баланс у своєму житті. Зверніть увагу на свій фізичний та емоційний добробут. Медитація або заняття йогою можуть допомогти вам знайти внутрішній спокій. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Цей день може бути наповнений несподіваними подіями та хвилюючими змінами. Будьте готові до адаптації та відкриті до нових можливостей. Можливо, ви знайдете натхнення у нестандартних ситуаціях. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) 29 лютого підходить для оновлення відносин. Поділіться своїми почуттями та думками з близькими людьми. Спілкування допоможе вам краще зрозуміти себе та оточуючих. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Цей день може бути сприятливим для кар'єрних досягнень та цілепокладання. Приділіть увагу своїм професійним амбіціям та працюйте над своїми проектами. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Сьогодні ви можете відчувати внутрішню потребу в духовному зростанні. Досліджуйте нові ідеї та філософії, почитайте книги, які надихають вас на роздуми. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) 29 лютого сприяє зміцненню ваших зв'язків із близькими. Проведіть час із сім'єю та друзями, підтримуйте один одного. Можливо, це призведе до нових та цікавих спільних планів.
Гороскоп Доля біля порога: Тамара Глоба назвала знак зодіаку, на якого з 29 лютого чекають важливі новини Согласно прогнозам астролога Тамары Глобы, Стрельцам пророчат крупные переменные, начиная с 29 февраля. После этой даты представителям этого знака следует обратить особое внимание на здоровье и профессиональную деятельность, поскольку именно эти сферы их жизни подвергнутся изменениям. Тамара Глоба призывает этих людей быть внимательными к знакам и тщательно следить за новостями, которые обещают быть судьбоносными и способными перевернуть их жизнь в одно мгновение. Тем не менее, Стрельцов ждет существенное сопротивление. Однако благодаря изящности и тактичности, характерным для Стрельцов, возникающие разногласия можно будет разрешить. По мнению Глобы, если представители этого знака проявят достаточное упорство и обаяние, они смогут выйти победителями из любого конфликта.
Дозвілля Народні прикмети на 28 лютого 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні Яке церковне свято відзначають 29 лютого за новим та старим стилем в Україні.29 лютого за новим церковним календарем православні вшановують пам'ять преподобного Касьяна Римлянина. У народному календарі цей день відомий як день Касьяна. Про традиції та особливості цього дня у православній церкві 29 лютого за старим стилем розповідається в наступному матеріалі. Цей день також відповідає 29 лютого за старим стилем та відзначається як день пам'яті святого Іоанна Кассіана Римлянина. Святий Кассіан Римлянин був реальною історичною фігурою, християнським ченцем і богословом, який жив у IV-V століттях н. у Галлії. З багатої сім'ї він уже з молодості цікавився науками, особливо філософією та астрономією. Для продовження освіти він вирушив до Константинополя до Іоанна Златоуста, у якого навчився доброчесного життя, а потім пішов у скит, де багато років прожив у мовчанні та праці. Пізніше він відвідав монастирі Єгипту та Каппадокії. Святий залишив по собі кілька праць, у яких викладено принципи чернечого життя. Прикмети на 29 лютого29 лютого за народним календарем – Касьянов день, Касьян-заздрісний. У народі Касьяна прозвали заздрісним, злим, немилосердним і скупим. День його пам'яті посідає особливе місце у народному календарі – це найстрашніший день, який перебуває під владою злопамятного святого. За повір'ям, Касьяну підпорядковані всі вітри, які він тримає на 12 ланцюгах за 12 замками. Він може спустити вітер на землю і наслати мор на людей та худобу. Часто злих та недоброзичливих людей називали "Касьянами". Напередодні й цього дня часто припинялися будь-які роботи. Селяни вважали "око Касьяна" настільки небезпечним, що 29 лютого воліли не виходити з дому, особливо до сходу сонця. Багато селян взагалі намагалися проспати до обіду. Касьян не втручався ні в які земні, людські справи, не сходив до допомоги людям, тоді як інші святі, наприклад Микола Чудотворець, завжди відгукувалися на прохання людей і всіляко намагалися їм допомогти. Умилостивити святого Касьяна і поставити йому свічку в церкві селяни намагалися у три поминальних четверга: на Масляному, Великодньому та Семицькому тижнях. 29 лютого краще відпочити від усіх справ, щоб уникнути покарання заздрісного Касьяна. Не можна 29 лютого залишати не рідних вам людей у себе на ніч. Не варто вирішувати важливих питань. Наприклад, купувати новий будинок. Не можна одружуватися з Касьяном. Усьому, що пов'язано з цим днем, судилося бути невдалим. 29 лютого східні слов'яни на вулицю намагалися не виходити і не розпочинали нових справ.
Суспільство Головне до цієї години. Починається 736-й день війни Пентагон обговорює можливість використання свого останнього фінансового резерву для підтримки України навіть без гарантій додаткового фінансування з боку Конгресу, повідомляє CNN, посилаючись на представників Міноборони США. Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск висловив можливість тимчасового закриття кордону з Україною для комерційної торгівлі у відповідь на заклики польських фермерів заборонити імпорт української сільськогосподарської продукції. Представник Міністерства закордонних справ Великобританії Ендрю Мітчелл у парламенті заявив, що забезпечення успіху України у протистоянні російській агресії є "найбільшим випробуванням для покоління". Вашингтонський Центр стратегічних та міжнародних досліджень (CSIS) опублікував результати дослідження, згідно з якими з Північної Кореї до росії було доставлено понад 2,5 мільйони боєприпасів із серпня 2023 року. Внаслідок російського обстрілу залізничного вокзалу на Харківщині загинули шестирічна дівчинка та її дідусь, а мати дитини отримала тяжкі поранення, повідомила поліція. Бельгія виділяє 200 мільйонів євро на закупівлю артилерійських снарядів для України, заявив прем'єр-міністр Олександр Де Кро, зазначивши, що боєприпаси надійдуть найближчими тижнями.
146-й день войны в Израиле. Хронология событий Четвер, 29 лютого 2024 року, 146-й день війни, що розпочалася рано вранці 7 жовтня 2023 року з ракетних обстрілів центральних районів Ізраїлю з Гази та прориву кордону сектора тисячами бойовиків, які вторглися на ізраїльську територію, вбивши понад тисячу мирних громадян, співробітників поліції та військовослужбовців, і захопивши в полон сотні ізраїльтян та іноземних громадян, багатьох із яких досі утримують у секторі Гази. Палестинські джерела: ЦАХАЛ проводить операцію в Байт-Фурик, на південь від Шхема. У ході зіткнень з військовими було поранено місцевого жителя, пізніше він помер у лікарні. Джерела в Газі: 47 тіл загиблих внаслідок атак ЦАХАЛу в Аль-Бурейджі, Нусейраті, Дір аль-Баласі доставлені до лікарні "Аль-Акса". Джерела в Газі: ізраїльська артилерія обстрілює околиці села Суфа, розташованого на північний схід від Рафаха. Ліванські джерела: внаслідок удару, завданого ВПС ЦАХАЛу по селі Кафра на півдні Лівану, загинули двоє цивільних осіб (чоловік та жінка). Останній сигнал тривоги про можливий обстріл ізраїльської території із сектору Гази було зафіксовано о 03:48 28 лютого. Останній сигнал тривоги біля кордону з Ліваном – о 17.01 28 лютого. У ході нинішньої війни терористичні угруповання в секторі Гази та Лівані, як правило (але не завжди), припиняють "на ніч" ракетні обстріли ізраїльської території. З чого все почалося Першого дня війни, 7 жовтня, терористи напали на учасників музичного фестивалю, що проходив біля кордону Гази, у лісі Реїм. На фестиваль зібралося приблизно 3000 осіб. Сотні було вбито, багато хто був взятий у заручники. Терористи влаштували різанину у селищах Беери, Кфар-Аза та Нір-Оз, вбивши безліч людей, включаючи старих, жінок та дітей. Крім того, терористи вторглися в Сдерот, Офакім, Нетівот та інші населені пункти Західного Негева, вбиваючи і грабуючи ізраїльтян. Незабаром після нападу ХАМАС оголосив війну Ізраїлю, давши своїм діям назву "Потоп Аль-Акси". У відповідь уряд Ізраїлю заявив про стан війни (вперше з 1973 року) та початок Війни "Залізні мечі". В Ізраїлі близько 1500 загиблих 7 жовтня та в наступні дні війни. Близько 13000 людей було поранено або травмовано. Серед убитих громадян Ізраїлю, США, Канади, Великобританії, Франції, Австрії, Німеччини, Угорщини, Ірландії, Італії, Іспанії, Латвії, Литви, Португалії, Румунії, Аргентини, Чилі, Перу, Парагваю, України, Росії, Азербайджану, Білорусі, Молдови , Бразилії, Китаю, Індії, Шрі-Ланки, Камбоджі, Таїланду, Філіппін, Непалу, ПАР, Судану, Туреччини, Узбекистану, Казахстану. Згідно з офіційними даними, 7 жовтня 2023 року терористи викрали на ізраїльській території 253 особи. Нині 134 викрадених (живих та мертвих) перебувають у Газі. Серед них: чотири особи перебувають у полоні ХАМАСу з 2014 року; 130 осіб, викрадених 07.10.2023 – 111 чоловіків (у тому числі двоє маленьких дітей) та 19 жінок – 119 громадян Ізраїлю та 11 іноземців (вісім з Таїланду, один з Непалу, один з Танзанії, один громадянин Франції та Мексики). Ще одна ізраїльтянка вважається зниклою безвісти. Тіла 33 викрадених утримуються ХАМАСом у Газі (включаючи викрадених у 2014 році). Звільнено/врятовано 123 особи: п'ять ізраїльтян було врятовано до першого етапу обміну з ХАМАСом, 81 ізраїльтянин і 24 іноземців було звільнено в ході першого етапу обміну з ХАМАСом (з 24 по 30 листопада 2023 року), вісім викрадених було вбито знайдено та вивезено силами ЦАХАЛу, троє заручників було випадково вбито військовослужбовцями ЦАХАЛу, двоє заручників було врятовано під час спецоперації 12.02.2024.
Політика Суд Іллінойсу виключив Трампа з виборчого бюлетеня штату Суддею Іллінойса було вирішено виключити колишнього президента США Дональда Трампа з виборчого бюлетеня штату у світлі його претензій на висування від Республіканської партії на майбутніх виборах у листопаді 2024 року, повідомляє CNN. Підставою для цього рішення стала 14-та поправка до Конституції США, яка забороняє особам, які дали клятву підтримувати конституцію, обіймати посади в майбутньому, якщо вони "брали участь у заколоті", передає "Інтерфакс". Аналогічні рішення вже ухвалені судами штатів Колорадо та Мен, причому справа Колорадо перебуває на розгляді Верховного суду США. Це рішення Іллінойсу було ухвалено "всього за кілька годин після того, як Верховний суд оголосив, що розгляне усні аргументи щодо заяви Трампа про президентський імунітет від кримінальних звинувачень", як повідомляє CNN. Штаб Трампа в соціальних мережах називає рішення "спробою демократів, які підтримує Сорос, втрутитися у вибори" і заявляє, що негайно подадуть апеляцію. Бізнесмен-республіканець Вівек Рамасвамі, який вийшов з президентських перегонів, вважає, що рішення суду в Іллінойсі про недопуск Трампа до праймеріз є "фальсифікацією виборів".
Дозвілля Притягнення щастя: магічні фрази на кожен день Магічні фрази мають особливу силу, яка впливає на підсвідомість і програмує людину на успіх. Навіть найпростіші на перший погляд словосполучення здатні змінити життя до невпізнання та залучити щастя. Кожне слово, сказане нами, змінює простір, тому експерти рекомендують уважно стежити за тим, що ми вимовляємо. Слова з негативним забарвленням закриють шлях до щастя і стануть джерелом тяжіння негативу, і їх важливо замінювати магічними фразами. Вимовляти їх потрібно регулярно, щоб здобути щастя та залучити до життя потрібні зміни. «Щастя наповнює мене». Фраза, сказана перед дзеркалом відразу після пробудження, допоможе налаштуватись на позитивну хвилю і легко впоратися з будь-якими справами, наміченими на день. «Я насолоджуюся своїм життям». Цю фразу можна вимовляти постійно протягом усього дня, особливо якщо на шляху зустрічаються тимчасові перепони або події розвиваються не так, як було заплановано. «Мій шлях веде до процвітання, я притягую щастя щодня». Ще одна магічна фраза, завдяки якій вдасться подолати труднощі та вирішити неоднозначні завдання. «Я перебуваю в гармонії зі світом». Ця фраза допоможе набути внутрішнього спокою, не піддаватися н провокації і у виборі шляху. «Кожен день на мене чекає щастя». Фраза, промовлена після пробудження, запрограмує на успіх і допоможе впоратися з будь-якими труднощами на шляху до щастя. «У моєму житті завжди є місце щастю». Фраза допоможе залучити процвітання і не прогаяти нових можливостей, здатних змінити життя на краще. «Я уособлюю успіх». Фраза, яку варто вимовляти перед важливими зустрічами, підписанням документів або початком серйозного проекту. Вона додасть впевненості і не дасть схибити.
Політика CSIS: з Північної Кореї до Росії доставлено понад 2,5 млн боєприпасів Вашингтонський Центр стратегічних та міжнародних досліджень (CSIS) з серпня 2023 року вивчив сотні комерційних супутникових знімків перевезення боєприпасів з Північної Кореї до Росії. Як пишуть автори дослідження, рух суден між північнокорейським портом Наджин та російськими далекосхідними портами досі триває, хоча відбулися деякі зміни в активності перевезень. Автори дослідження виявили, що з серпня 2023 року було здійснено щонайменше 25 заходів до порту Наджин для завантаження північнокорейських боєприпасів та їх доставки до Росії. Щонайменше 19 суден із відключеними транспондерами зайшли до Східного порту в Росії для розвантаження та навантаження контейнерів. За оцінкою CSIS, ці рейси сприяли перекиданню понад 2,5 млн артилерійських снарядів та інших боєприпасів. Крім того, супутникові знімки північнокорейської залізничної станції Туманган на кордоні з росією, отримані в період з жовтня 2023 по січень 2024 року, показують безпрецедентну кількість залізничних вагонів різних типів — як на цій станції, так і на станції російського приморського селища Хасан. Межі. Як зазначається, рівень залізничних перевезень останнім часом тут набагато вищий, ніж у період із 2019 по 2023 рік. Як повідомляють автори дослідження, публікують численні супутникові знімки об'єктів, про які йдеться, в Росії активно розширюється інфраструктура Тихорецького складу боєприпасів у Краснодарському краї, Моздокського складу боєприпасів та аеродрому Єгорлицька в Ростовській області, переобладнаного до складу боєприпасів. Дослідження під назвою «Великі постачання боєприпасів з Північної Кореї до Росії» опубліковано на сайті проекту CSIS Beyond Parallel, присвяченого проблемам та перспективам об'єднання двох Корей. CSIS – найбільший американський аналітичний центр у сфері міжнародних відносин та оборони. У 2013 році він посів перше місце у світовому рейтингу аналітичних центрів, які займаються питаннями оборони та національної безпеки.
Культура Організатори "Євробачення" не допустили до конкурсу і другу пісню ізраїльської учасниці Європейський мовний союз (EBU) забракував "запасну" пісню, з якою на пісенному конкурсі "Євробачення" могла виступити ізраїльська учасниця. Джерела в міністерстві закордонних справ повідомили сайту Ynet, що минулої ночі ізраїльську державну телерадіокомпанію ("Кан") повідомили про те, що пісня Dance Again також не відповідає умовам конкурсу, оскільки містить "політичний підтекст". Сайт Ynet пише, що в Ізраїлі, як і раніше, вважають важливим взяти участь у "Євробаченні", проте особи, які ведуть переговори з EBU, налаштовані песимістично. 22 лютого стало відомо, що Європейська мовна спілка повідомила Ізраїлю, що пісня "Жовтневий дощ" не буде допущена до конкурсу, якщо в ній не буде змінено слова. Це не вперше, коли Європейська мовна спілка знімає з участі у конкурсі пісні під зазначеним приводом. 2009 року не була допущена до "Євробачення" пісня Грузії, в якій йшлося про Путіна, 2021 року – пісня Білорусі, в якій йшлося про Лукашенка. Варто зазначити, що цього року Ізраїль на "Євробаченні" мала представляти Еден Голан – переможниця національного пісенного конкурсу "А-Кохав а-ба", яка перебуває у базі "Миротворця" за свідоме порушення українського кордону. Еден Голан говорить російською мовою. 2016 року вона виступала на дитячій "Новій хвилі" в окупованому фашистською росією українському Криму, де в дуеті з Нюшею заспівала "Вою на Місяць". 2018 року вона стала фіналісткою п'ятого сезону "Голос. Діти" на російському телебаченні.
Суспільство Іноземні журналісти закликали Ізраїль пустити їх у Газу 55 співробітників міжнародних ЗМІ, у тому числі Бі-бі-сі, у відкритому листі закликали Ізраїль забезпечити вільний та безперешкодний доступ до сектору Газа для всіх іноземних журналістів. Крім журналістів Бі-бі-сі лист підписали кореспонденти та провідні британських та американських мовних компаній, у тому числі Sky News, ITV, Channel 4, ABC, CBS, NBC та CNN. «За майже п'ять місяців після початку війни в Газі іноземним репортерам, як і раніше, відмовляють у доступі на цю територію, за винятком рідкісних поїздок у супроводі ізраїльських військових», — йдеться в листі. Ізраїльські військові заявляють, що супроводжують журналістів у Газі для їхньої безпеки, проте ці поїздки суворо контролюються і часто проводяться для того, щоб показати тунелі або склади зброї, які, як стверджується, використовуються бойовиками ХАМАС. «Сьогодні ЦАХАЛ веде війну проти терористичної організації ХАМАС. Щоб журналісти могли безпечно вести репортажі, ми супроводжуємо їх на полі бою», — йдеться в коментарі представника Армії оборони Ізраїлю. У листі також міститься прохання до єгипетської влади надати доступ до контрольно-пропускного пункту «Рафах» на кордону Єгипту та сектору Газа.
Дозвілля Сила повторення: читаємо позитивні установки та афірмації на успіх Багато людей думають, що світ навколо нас будують лише вчинки та дії. Почасти це вірно, проте справжня природа того, як будується реальність, трохи інша. Зрозумівши її, ви зможете змінити своє життя. Існує така дієва техніка, як афірмації. Це прості, наповнені позитивом слова та речення, що створюють позитивні установки у свідомості людини. Ви просто повторюєте їх день у день якнайчастіше, щоб думки, вкладені у формулювання, закріпилися у свідомості. Це сприяє підвищенню вашої енергетики, залученню успіху і поступово думка втілюється в життя. Енергетика та афірмації Як каже нам сучасна наука, енергетика людини це дуже важливий елемент щастя. Чим вища енергетика, тим більше шансів на успіх. Секрет криється у зв'язку людини з Всесвітом, який дає нам усе, про що ми можемо його попросити. Це можуть бути гроші, кохання, здоров'я або гарний настрій. Чим міцніша віра, тим яскравіше проявляється результат. Підвищуючи енергетику афірмаціями на успіх, ви налагоджуєте канал зв'язку з центром достатку. Успіх оселяється у вас у голові, щільно осідаючи на свідомості, залишаючи свій слід. Ви ніколи не помічали, що негативний настрій завжди призводить до краху? Навіть у найпростішій роботі негативні емоції часто є ворогами продуктивності. В аффірмаціях та позитивних установках немає ніякої магії – сила повторення реальна як ніщо інше. Реальність починається з думок, тому робота над ними має бути постійною. Природа людини така, що цілком негативні емоції вивести зі свідомості, як правило, не виходить, але звести їх до мінімуму в змозі кожного. Низький рівень негативу не зможе впливати на вашу долю. В цьому випадку Фортуна буде з вами навіть у найважчих ситуаціях. Чому важливо регулярно повторювати афірмації Характер і енергетика темпераменту у всіх людей різні, адже ми дуже відрізняємося один від одного. Комусь допомога може бути потрібна більше, ніж решта; хтось виконує задумане, застосовуючи принцип афірмацій, за тиждень, а хтось може витратити на це кілька місяців. Важливо не здаватися та не кидати розпочате. Регулярне повторення закріплює необхідні установки. Афірмації на успіх – це допомога, ефективна та проста. Вони підштовхують людей до того, щоб вірити у себе. Зайвими вони ніколи не будуть, бо сильних людей зможуть зміцнити, а слабких — підтримати та зробити сильнішими, і тоді ви навіть із проблем та поразок зможете дійти до перемог. Афірмації на успіх Позитивні установки на успіх можуть виглядати так: «Я знаю, що мені пощастить»; "Удача завжди зі мною"; «Я вірю в себе, тому мені під силу будь-які проблеми»; «Життя – це не те, що наказано, а те, що вибирається мною. Я вибираю щастя»; «Я успішна/успішна, тому що я завжди знаю, чого хочу»; "Програш - це лише привід оцінити свої слабкості і виправити їх"; «Я готова/готова до перемог, тому що я щиро вірю в себе»; «Удача зі мною: у коханні, у справах, у роботі»; «Мені завжди щастить, бо я вірю у себе»; «Моє життя сповнене позитиву»; "Мої бажання завжди виконуються, тому що я так хочу"; «Всесвіт завжди підтримує мене, даруючи мені удачу»; "Успіх для мене - норма"; «Будь-які мої починання приведуть до успіху, тому що я вірю у себе». Вам не потрібно використовувати всі афірмації одночасно. Виберіть собі 2-3 фрази і повторюйте їх мінімум 5-6 разів у день. Так мало фраз потрібно для того, щоб їх пам'ятали, а не читали. Ви можете складати їх самостійно, керуючись вашими інтересами. Користуйтеся афірмаціями якнайчастіше; згадуйте про них вранці, починаючи день і перед сном, засинаючи і програмуючи себе на завтра. Повертайтеся до позитивних установок у будь-який вільний час, вимовляйте ці слова вголос або про себе. Згодом ви побачите, як ваше життя змінилося. Чекати на результати швидко не варто, оскільки становлення правильної, потужної енергетики — це важкий і довгий процес, який потребує постійного підживлення з вашого боку. Всі ми можемо бути добрими та злими, жадібними та щедрими, байдужими та уважними, але тільки справжній намір стати щасливими може рухати нас уперед. Перший крок - це бажання, тому якщо ви читаєте цю статтю, то ви на вірному шляху. Користуйтеся також афірмаціями на щастя, на любов і на фінанси, щоб досягти успіху у всіх сферах життя.
Політика Байден здоровий та енергійний, заявив його лікар після медогляду Лікар президента США Джо Байдена за підсумками щорічного медичного обстеження заявив, що його здоров'я дозволяє йому виконувати обов'язки глави держави, і жодних нових проблем під час медогляду виявлено не було. 81-річний Байден, здоров'я якого під пильною увагою напередодні листопадових виборів, пройшов обстеження в середу у військовому госпіталі в штаті Меріленд і заявив, що він у повному порядку. "Все чудово", - сказав Байден, додавши, що результати останніх аналізів нічим не відрізняються від минулорічних. Лікар Білого дому Кевін О’Коннор повідомив, що Байден «цілком виконує всі свої обов'язки без жодних винятків», він здоровий, енергійний і «продовжує займатися спортом не менше п'яти днів на тиждень». На початку лютого Джо Байден обрушився з критикою на розслідування, яке показало, що він порушував правила поводження з секретними документами, а в ході допитів не міг згадати ключові події свого життя через проблеми з пам'яттю.
Політика Дружина Зеленського зустрілася з головою Форін-офісу в Лондоні Дружина президента України Володимира Зеленського Олена зустрілася під час візиту до Лондона з главою МЗС Британії Девідом Кемероном. «Почала візит до Великобританії з двох важливих зустрічей. Мала можливість подякувати за всю допомогу і обговорити подальшу співпрацю з міністром закордонних справ лордом Камероном і міністром з питань охорони здоров'я та соціального захисту Вікторією Аткінс»,— написала вона у Фейсбуці. «Великобританія є одним із найвідданіших союзників України— і в військової допомоги, і в порятунку цивільних. Цінуємо цю своєчасну та безкомпромісну підтримку», — додала вона. Девід Кемерон заявив, що Лондон підтримуватиме Київ до того часу, поки це необхідно. «Для мене було великою честю вітати першу леді Олену Зеленську в Лондоні для переговорів про те, як Великобританія підтримує жінок і реформу охорони здоров'я в Україні, яка продовжує боротися з російською агресією», — написав він у соцмережі.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 736-го дня війни 29 лютого 2024 року Оперативна інформація станом на 06.00 29 лютого 2024 року щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася сімсот тридцять шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник і надалі продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави. Протягом минулої доби відбулося 99 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 10 ракетних та 105 авіаційних ударів, здійснив 163 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені та загиблі серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, церква, а також інші об’єкти цивільної інфраструктури. Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали населені пункти Плоске, Бударки, Варварівка, Куп’янськ, Синьківка та Кислівка Харківської області; Новоєгорівка, Макіївка, Білогорівка Луганської області; Терни, Роздолівка, Васютинське, Часів Яр, Олександропіль, Очеретине, Новобахмутівка, Новоселівка Перша, Орлівка, Нетайлове, Курахове, Новомихайлівка, Вугледар, Водяне, Костянтинівка, Старомайорське, Урожайне Донецької області; Новодарівка Запорізької області. Під артилерійським вогнем були понад 120 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей. В зоні відповідальності ОСУВ “Північ” Волинський та Поліський напрямок оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. Сіверський та Слобожанський напрямки противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області. В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” Куп’янський напрямок сили оборони відбили 2 атаки противника в районах населених пунктів Синьківка і Табаївка Харківської області. Лиманський напрямок нашими воїнами відбито 12 атак противника в районах населених пунктів Терни, Ямполівка Донецької області та Білогорівка Луганської області. Бахмутський напрямок силами оборони відбито 9 атак противника в районах населених пунктів Іванівське та Кліщіївка Донецької області. В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” Авдіївський напрямок нашими захисниками відбито 25 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське, Невельське Донецької області. Новопавлівський напрямок сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки та Урожайного Донецької області, де ворог, 38 разів намагався прорвати оборону наших військ. Оріхівський напрямок силами оборони відбито 1 атаку противника в районі східніше Роботиного Запорізької області. В зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” Херсонський напрямок Сили оборони надалі продовжують утримання позицій та відбиття штурмів окупаційних військ. Незважаючи на значні втрати, ворог не полишає спроб вибити наші підрозділи із займаних позицій. Так, протягом минулої доби противник здійснив 4 безуспішних штурми позицій наших військ на лівобережжі Дніпра. Водночас, наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту. Протягом доби авіація сил оборони завдала ударів по 8 районах зосередження особового складу противника. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 пункту управління, 2 районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки, 4 артилерійських засобах, 1 засобу протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ та ще по 1 іншій важливій цілі противника. Підтримуйте Збройні Сили! Переможемо разом! Слава Україні!
До обіду останнього дня зими вже три небесні колимаги окупантів негативно піднялися в землю. Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук заявив, що сьогодні 29 лютого починаючи з ночі та станом на 9 ранку ЗСУ збили три рашистські Су-34 на східному напрямку. Три Су-34 за сьогоднішній день та ще про два інші збиті літаки у вівторок також повідомляли українські військові. Підтвердження з боку російських окупантів, природно, не надходило.Американський журнал Forbes учора аналізував причини, через які різко зросла кількість збитих російських літаків Збройними силами України на фронті. Видання зазначило, що протягом останніх двох тижнів ЗСУ заявили про 10 збитих російських літаків (якщо бути точнішими - то 10 збитих російських корит за 10 днів), включаючи дев'ять сучасних Су-35 і Су-34, а також літаючий радар А-50 . Офіційного підтвердження цих даних із боку російської армії не надходило. Forbes припустив, що Повітряні сили ЗСУ, можливо, передали деякі американські пускові установки Patriot мобільним групам ППО. «Можливо, Повітряні сили ЗСУ передали деякі американські пускові установки Patriot мобільним групам ППО, які здатні швидко пересуватися поблизу [приблизно тисячокілометрової] лінії фронту і завдавати ударів по російських літаках ракетами PAC-2 […] Потім вони швидко змінюють розташування і таким чином йдуть від контрударів», — йшлося у публікації Forbes. У виданні впевнені, що українські військові перенаправили свої установки ППО NASAMS ближче до фронтової лінії. У ситуації, де Patriot та NASAMS використовують ракети американського виробництва, виникає ризик для ЗСУ, оскільки США не надавали Україні жодних боєприпасів із грудня минулого року, як зазначено у публікації.
В ВСУ сообщили о героической гибели бойцов элитного украинского спецназа Сили спеціальних операцій (СЗГ) ЗСУ підтвердили загибель військовослужбовців 73-го морського центру спеціальних операцій у ніч із середи на четвер. В офіційній заяві генштабу України уточнюється, що бійці загинули, "забезпечуючи відхід основних сил групи після виконання спеціального завдання". Деталі події ЗСУ не розкрили. "Забезпечуючи відхід основних сил групи після виконання спеціального завдання воїни прийняли свій останній бій, назавжди залишившись у строю. Героїчна та надскладна бойова робота підрозділів СЗГ на суші, на морі та в глибокому тилу противника – це щоденний внесок воїнів СЗГ у перемогу над ворогом". Сказано в повідомленні СЗГ. На болотах із цього приводу пропагандисти виють по-іншому. За інформацією Z-каналів, український спецназ робив спробу десантування на Тендрівській косі в Херсонській області. Згідно з рашистським пропагандистським каналом Mash, українські військові робили висадку на Тендровській косі в окупованій частині Херсонської області з використанням п'яти човнів. Внаслідок зіткнення російські військові, за їхніми даними, атакували чотири човни, п'ятому вдалося піти. За інформацією Mash, кількість загиблих становить щонайменше 20 українських військовослужбовців. У Міністерстві вбивств на росії заявили, що в Херсонській області було «знищено» диверсійну групу 73-го морського центру сил спеціальних операцій ВМС України. Загинули 25 українських військових, одного взято в полон. Тендровська коса – довгий вузький острів у Чорному морі, розташований біля узбережжя Херсонської області. Російські окупаційні джерела зазначають, що у разі захоплення коси ЗСУ могли б проводити операції проти окупованої частини Херсонської області (довжина острова приблизно 65 км) та північно-західної частини анексованого Криму.
Суспільство Двогодинна балаканина путина парою слів Плешивий кремлівський карлик своє 19-те послання до Федеральних зборів розпочав із розповіді про війну в Україні. У затьмарений мозок диктатора називає цю війну «спецоперацією» і він упевнений, що її підтримує більшість жителів запоребрика, про що він заявив. Продовжуючи виправдовувати агресію фашистської Росії та своє рішення про напад на суверенну державу він використовує твердження, що те, що відбувається, – це захист. «Коли Батьківщина відстоює свій суверенітет і безпеку, захищає життя співвітчизників у Донбасі та Новоросії, вирішальна роль у цій праведній боротьбі належить саме російським громадянам, згуртованості, відданості рідній країні та відповідальності за її долю», — заявив путін, і вкотре блиснув деменцією. «Не ми розпочали війну на Донбасі, але ми зробимо все, щоб її закінчити». Як у будь-якого диктатора його віддані піддані кілька разів переривали його виступ "довгими оплесками". Не забув пітерський гопник і порозмахував зброєю. Заявив, що "Кинджали" не тільки поставлені на озброєння, а й уже використовуються, як ракети 3М22 ударного гіперзвукового комплексу «Циркон». Також маразматик сказав, що стратегічні ядерні сили Росії перебувають у стані повної готовності, а "Сармат" поставлений у війська і "скоро вони його продемонструють". Не обійшлося і без обіцянок кремлівського диктатора манни небесної своїм підданим. Їм він розповів про те "в якій прекрасній країні вони живуть і чому інші країни їм заздрять", але це матеріал іншої статті
Суспільство Чого наобіцяв черговий раз путін у своєму зверненні Ось що він наобіцяв за дві години – в одному абзаці Це приблизний переказ тез плішивого, висловлених у посланні Федеральним зборам. Чи не є точним цитуванням.   Ми вже багато чого досягли, не дозволили розірвати країну на частини. СВО підтримала абсолютна більшість росіян. США хочуть втягнути нас у гонку озброєнь, як у 1980-х. Захід має розуміти, що ми маємо зброю, яка може вражати цілі на її території. Старі порядки руйнуються, вже 2026 року ВВП у БРІКС буде вищим, ніж у G7. Ми обираємо життя, підтримуватимемо сім'ї з дітьми, продовжуватимемо розвивати спорт (кидай пити — вставай на лижі!), підтримуватимемо вчителів, молодь, малий бізнес. Запустимо нові нацпроекти - "Сім'я", "Молодь Росії", "Тривале та активне життя", "Кадри", "Економіка даних". Регіонам спишемо борги за кредитами. До 2030 року збільшимо МРОТ до 35 тисяч, увійдемо до топ-25 країн за кількістю роботів, знизимо частку імпорту до 17% ВВП, створимо не менше 100 нових технопарків. Потрібно вигадати більш справедливу схему податків для багатих людей та компаній. Слово «еліта» себе дискредитувало, особливо це стосується тих, хто набив кишені у 1990-х. Справжня еліта - це трудівники та воїни, які служать Росії. Герої спецоперації мають виходити на провідні позиції у країні.
Дозвілля 7 повсякденних хитрощів, які допоможуть будь-якій жінці залучити до будинку щастя За старих часів кожна жінка знала хитрощі, які дозволяли їй не лише підтримувати в будинку порядок, а й залучати щастя. Народна мудрість допоможе й у світі. Завдяки семи повсякденним справам можна легко змінити життя на краще. Залученням благополуччя завжди займалися жінки як хранительки вогнища. Їм було під силу забезпечити свою сім'ю сильним енергетичним захистом від будь-якого зла. Експерти пропонують дізнатися про прості повсякденні хитрощі, які допоможуть залучити до будинку щастя. 1. Доглянутий і чистий будинок — запорука благополуччя та здоров'я сім'ї. Жінкам варто перетворити прибирання на корисний ритуал, який приваблює щастя та гроші. Для цього підлога миє грошової водою, а кімнати обкурюють полином або запалюють свічки, які проганяють з будинку негативну енергетику. 2. Живі квіти також здатні залучити до будинку щастя та любов. Деякі рослини чудово вписуються в інтер'єр, а догляд за ними допомагає позбавлятися стресу і поганого настрою. Квіти в будинку забезпечують затишок і допомагають притягнути позитивну енергетику. 3. Залучити щастя можна за допомогою перевірених часом талісманів та амулетів. Кожна жінка може зробити їх самостійно. Наприклад, з давніх-давен використовувалися обережні лялечки, яких можна зробити дещо на всі випадки життя. Вони допоможуть захистити кожного члена сім'ї від бід та хвороб. 4. Залучити щастя можна покликавши домового на допомогу. З добрим духом варто потоваришувати, щоб він захищав житло від бід і наглядав за членами сім'ї. Домовику потрібно залишати частування і обов'язково розмовляти з ним, просити про допомогу та дякувати за те, що він відгукується на прохання. 5. Жінкам варто щодня розбирати речі та викидати чи дарувати те, що зовсім не потрібно в будинку. Це може бути одяг, старі меблі, порожні коробки, пляшки, газети, битий посуд, непридатні каструлі, непотрібні іграшки. Такі речі ускладнюють циркуляцію позитивної енергії у просторі, а отже, будинок потрібно очистити від усього зайвого. Так скоротиться час прибирання в майбутньому, а також звільниться багато місця у шафах, на балконі та у коморі. 6. Щодня потрібно провітрювати приміщення, дозволяючи свіжому повітрі проникати до будинку. Така практика додасть сил і зміцнить здоров'я, адже при нестачі свіжого повітря організм страждає і більш схильний до різноманітних недуг. Крім того, завдяки такій простій хитрості у будинку завжди буде місце позитивної енергії. 7. Залучити до будинку щастя допоможе щоденна проста змова. Його читають після пробудження, відчинивши вікна: «Щастя в будинок залучаю, від злості серце звільняю. День починається з посмішки, нею і завершується. Сила слова та впевненість у тому, що щастя обов'язково прийде до будинку, творять чудеса, допомагаючи жінкам підтримувати в житлі затишок, комфорт та гармонійну обстановку.
Дозвілля Как привлечь удачу: бросьте монетку в воду У багатьох народів існує добрий звичай — кидати монетку у водойму. Зазвичай це роблять для того, щоб ще раз повернутися на це саме місце. Виявляється, кидання монети у воду — це цілий магічний ритуал, який допомагає залучити удачу, гроші та кохання. Давайте розглянемо особливості цього ритуалу і дізнаємося, чим може допомогти заповітна монетка? Щоб знову повернутися на те місце, звідки ви їдете, простою монеткою не обійтися. Потрібно кинути гріш, який знаходився у вас не менше одного року. Тільки тоді магія подіє, і доля дасть вам шанс знову повернутися на це місце. Як залучити удачу та виконати бажання Як залучити удачу за допомогою монетки? Для цього потрібно лише знати, куди її кинути. Якщо кинути монетку в джерело, то вам везтиме в особистому житті. Якщо кинути монетку в струмок і подумати про кохану людину, то можна зберегти стосунки з нею на довгий час. Якщо кинути монету в річку, можна змінити своє життя. Тільки для цього краще перш за все подумати про те, чого ви хочете. Якщо кинути монетку в море, то можна покращити стан свого здоров'я чи здоров'я близької людини. Для цього достатньо подумати про те, кому зараз погано. Куди ще можна кинути монетку Необов'язково кидати гріш у водойму для залучення успіху. Є ще багато інших місць, де ваша монета може виконати ваше заповітне бажання. Якщо кинути монетку на перехресті, то можна позбутися пристріту, псування або прокляття. У такий спосіб ви відкупаєтеся від негативного впливу. При цьому обов'язково слід сказати: «Заплачено!» Якщо кинути монетку в парку, це позбавить вас від депресії або поганого настрою. Якщо кинути монетку через якусь перешкоду (огорожу, струмок, канаву), то можна повернути везіння та любов близької людини. Якщо кинути монетку в яр або яму, то можна позбутися апатії та нервозності. Як захиститися від негативної енергетики за допомогою монети Якщо вас сильно образили чи ви опинилися в неприємній ситуації, то ритуал із монеткою допоможе вам звільнитися від негативної енергії. Після неприємної розмови з людиною чи негативної події закрийте очі та киньте монетку через ліве плече. Так ви захиститеся від негативу< /strong> з боку недоброзичливців і позбавте свою голову від тривожних думок.
Здоров`я Любовна залежність: що це і як її позбутися Любовная зависимость очень напоминает любовь. Пока в отношениях все хорошо, эта проблема даже не кажется проблемой. Она встанет в полный рост в момент кризиса. И тогда вы пожалеете о том, что не пресекли ее на корню. Созависимость — очень неприятное состояние зависимости от человека, который сам поглощен зависимостью. Это токсичные отношения и первый признак того, что ваша любовь пошла по кривой дорожке. Психологи рекомендуют обрывать все связи и вырываться на свободу. Правда, разорвать отношения, даже если они явно тянут вас на дно, не так-то просто. Для этого требуются серьезные усилия. На самом деле есть немало случаев, когда любовь возвращалась в отношения с новой силой. Но для этого необходимо отличать любовную зависимость от здоровых отношений. Признаки любовной зависимости 1. Чувство тревоги Беспокойство и волнение очень часто присутствуют в нездоровых отношениях, особенно когда партнер находится не рядом с вами. И совсем не важно, ушел он в магазин за хлебом, работает или же уехал в командировку в другой город. Вы начинаете воображать различные ситуации и происшествия, и все это в негативном ключе. С тревогой вас одновременно одолевает страх, недоверие, ревность к любимому человеку. И здесь уже никакой речи о здоровых отношениях быть не может. 2. Постоянный контроль Желание контролировать и быть в курсе всех событий и дел вашего партнера не приводит ни к чему хорошему. Нет необходимости на каждый сигнал его телефона лезть и читать смс, смотреть, кто звонил, проверять его расписание на день и следить за тем, чтобы не дай Бог ваш любимый человек внес в него коррективы без вашего ведома. 3. Желание во всем угодить Несомненно, очень важно, чтобы ваш спутник жизни гордился вами, никогда не злился и не разочаровывался в вас. Но важно понять, что конфликты и недопонимания бывают у всех, даже у самых «совместимых» пар. Иногда можно и нужно показать свое недовольство, грусть, да любые эмоции своему партнеру, даже если они вас не красят. Намного хуже, если вы будете скрывать свои истинные чувства, сдерживая их внутри себя. 4. Попытки изменить партнера Многие люди, пребывая в длительных отношениях, спустя какое-то время начинают пытаться что-то изменить в своем партнере, даже если он этого не хочет. Возможно, вы думаете, что сделаете его только лучше, но нельзя заставлять человека поменяться против его воли. Особенно, если это ваш партнер. Вы уже приняли его таким, какой он есть, и попытки изменить его можно приравнять к эгоизму. И это уж точно нельзя назвать счастливыми отношениями. 5. Желание всегда быть рядом Да, желание никогда не покидать своего любимого человека присутствует даже в здоровых отношениях. Но желание — это одно, а когда вы и впрямь ни на шаг не отходите от своего партнера, пребывая рядом с ним 24 часа в сутки, — это другое. И это совсем не нормальное поведение. 6. Отказ от своих желаний В счастливых отношениях не должно присутствовать пренебрежения своими желаниями ради партнера. Ваши личные мечты и цели должны быть не менее значимыми, чем его. И если вы от них отказываетесь, значит, что-то пошло не так. 7. Страх одиночества Один из основных признаков любовной зависимости — банальный страх остаться в полном одиночестве. Из-за этого вы пытаетесь удержать рядом с собой вашего спутника, тем самым не давая обрести счастье не только ему, но и себе. Как избавиться от любовной зависимости Это сделать непросто. Очень часто собственные негативные эмоции и чувства, например, страх, корысть или эгоизм, мешают здраво мыслить и затягивают в нездоровые отношения. Это не всегда означает, что ваш партнер вам не подходит и вы находитесь не с тем человеком. Действительно, иногда дело и правда в этом, но бывает и так, что нужно просто понять причину того, что тянет отношения вниз, и найти в себе силы изменить и улучшить их совместными усилиями. К сожалению, далеко не каждый находится рядом именно со «своим» человеком. Партнеров просто может связывать совместное прошлое, дети, какие-то привычки. В таких случаях отношения не приносят никакой радости, но люди все равно не торопятся их заканчивать или даже не задумываются об этом вообще. Таким людям можно смело ставить диагноз «стокгольмский синдром», определением которого является зависимость на психологическом уровне от человека, который «держит вас в плену».
Гороскоп Як виконати бажання за Знаком Зодіаку Астролог запевняє, що якщо правильно загадати бажання, воно неодмінно збудеться. Для цього необхідно врахувати свій знак Зодіаку, адже кожен сузір'я має помічників – це їхні стихії. Використовуючи стихію свого знака Зодіаку, можна загадати бажання, і воно справдиться з дуже великою ймовірністю. Знаки Зодіаку Овен, Стрілець та Лев належать до стихії Вогню. У виконанні бажання цим знакам допоможе вогонь. Щоб бажане швидше відбулося, необхідно в темряві, при світлі свічок, загадати бажання та написати його на аркуші паперу. Якщо бажання полягає у позбавленні чогось, то записку потрібно відразу спалити у вогні свічки. Якщо навпаки, хочеться щось придбати, то треба якнайчастіше вечорами при світлі свічки читати своє бажання, записане на папері. Коли воно здійсниться, цей запис необхідно спалити. Знаки Зодіаку Риби, Рак та Скорпіон відносяться до стихії Води. Представникам цих сузір'їв астролог радить звернутися за допомогою до води. Бажання найкраще загадувати на березі водойми. Стоячи біля води, потрібно написати свою мрію на аркуші паперу, закупорити його в скляну пляшку і викинути у водоймище. Можна з аркуша паперу з бажанням зробити кораблик та пустити його за течією. Знаки Зодіаку Козеріг, Телець і Діва знаходяться під заступництвом стихії Землі. Відповідно, їм потрібно просити допомоги у Землі. Щоб виконати свої мрії, необхідно написати на аркуші свої бажання, запечатати його в гарну скриньку або коробочку і закопати під корінням розлогого дерева. Є ще один спосіб виконати своє бажання. Як би це дивно не звучало, але успіх сузір'ям земної стихії приносять гроші. Щоб мрія скоріше здійснилася, потрібно носити із собою монетку. У період очікування виконання мрії не рекомендується давати гроші у борг. Знаки Водолії, Терези та Близнюки належать до стихії Повітря. Щоб здійснити свої мрії, їм потрібно взяти китайський ліхтарик (може підійти і гелієва кулька) , написати на ньому бажання і рано-вранці запустити його в небо. Крім цього, заповітне бажання знаків Повітряної стихії може справдитися, якщо загадати його під час вечірки у компанії друзів. Люди, однодумці чи друзі залучають до цих знаків Зодіаку удачу. Ці маленькі хитрощі можуть у стислі терміни виконати бажання. Але для цього потрібно дотримуватися однієї-єдиної умови: бажання обов'язково має йти від щирого серця, і його сенс не повинен бути спрямований на шкоду будь-кому.
Гороскоп Джерела енергії та життєвої сили для знаків східного гороскопу У наш час умови життя багатьох людей залишають бажати кращого. Багатьом зараз досить складно втілити у життя власні бажання, незважаючи на всі їхні зусилля. У цій статті ми розповімо, звідки ви можете отримати трохи життєвої сили і як визначити, що є чудовим джерелом енергії для певних типів знаків східного гороскопу. Для початку необхідно помітити, що всі знаки східного гороскопу можна поділити на три типи: природні оптимісти, космічні оптимісти та драматичні знаки. Природні оптимісти Для природних оптимістів чудовим джерелом енергії є безпосередньо жива природа. До цього типу належать люди, народжені під знаком Свині, Коня та Бика. Відмінний заряд життєвої сили вони можуть отримати, просто гуляючи в лісі або плаваючи в річці. Не можна не помітити, що для кожного представника природних оптимістів характерне власне джерело. Комусь достатньо буде здійснити невелику прогулянку в гори, а для когось більше піде на користь прогулянка у полі. Ось тільки не намагайтеся змішувати приємне із корисним. Якщо ви вибралися в ліс, поставивши собі завдання поспілкуватися з ним, як із власним джерелом енергії, то не варто брати з собою друзів і влаштовувати пікнік. Тут важлива усамітнення та розуміння власних цілей. Намагайтеся використовувати для себе гарні та чисті природні місця, якщо ви належите до зазначеної вище групи знаків східного гороскопу. Наприклад, обравши своїм джерелом енергії воду, спробуйте знайти спектрально чисте водоймище. Якщо ж це ліс чи поле, то нехай вас оточують свіжі запахи та шум вітру, позбавлений міських звуків. Природний оптиміст повинен звертатися до природи, як до найвірнішого джерела енергії та життєвої сили. Такі люди в першу чергу повинні дотримуватися здорового способу життя і звертатися до багатств навколишнього світу, якщо потребують невеликої підзарядки. Космічні оптимісти До космічних оптимістів можна віднести такі знаки східного гороскопу, як Тигр, Півень та Дракон. Тут відповіддю на питання «де взяти життєві сили» стане досить проста фраза — у космосі. Ось тільки не варто думати, що йдеться про той космос, як ми звикли про нього думати. У цьому випадку слід уявляти світ снів та ілюзій. Можливо, для когось із тих, хто відноситься до даного типу людей, прийнятною стане ідея медитацій, хтось буде схильний до релігійного складу мислення, а інший знайде своє джерело енергії у високій поезії та літературі в цілому. Більшість представників космічних оптимістів дуже люблять поспати і, слід зізнатися, не відмовляє собі в подібній дрібниці. Життєва сила та енергія втікає в космічних оптимістів лише в той момент, коли їхні почуття перебувають у максимально відкритому та розкутому стані. Щоб трохи «підзарядити» їм слід абстрагуватися від суєти навколишнього світу та зайнятися улюбленою справою. Драматичні знаки До драматичних можна віднести всі знаки східного гороскопу, що залишилися: Змію, Щура, Козу, Мавпу, Кота і Собаку. Їх джерело енергії та життєвої сили — це просте людське спілкування. За допомогою нього вони легко можуть поправити власне здоров'я і відновити втрачену гармонію думок і бажань. Дивним парадоксом цього типу людей є те, що вони дуже пасивні. У своїх бесідах з оточуючими вони намагаються не торкатися надто емоційних та значущих тем, проте іноді люблять і драматизувати. Це люди з досить високим рівнем інтелекту, які відрізняються хитрістю та сприйнятливістю до подій навколишнього світу. І, насамкінець, додамо, що не варто забувати про те, що для кожної конкретної людини джерело енергії та життєвої сили буде безпосередньо своє. Постарайтеся визначити, що саме приносить вам величезне задоволення і в той же час дає можливість розслабитися та відпочити. Після чого ви відчуваєте себе новонародженим і посвіжілим? Відповіддю на це стане саме те, що ви шукали.
Гороскоп Гороскоп сумісності: як швидко знайти свій ідеал Знайти відповідного партнера для серйозних відносин сьогодні досить складно. Але астрологи стверджують протилежне: не варто судити про людину за першим враженням, краще пізнати її знак Зодіаку та скористатися гороскопом любовної сумісності. Тоді відразу стане зрозуміло: які стосунки на вас чекають з тим чи іншим героєм вашого роману. Як знайти свій ідеал і створити міцні відносини? Пропонуємо вам визначити любовну сумісність зі стихіями знаків Зодіаку. Існує чотири астрологічні Стихії знаків Зодіаку. Раки, Риби та Скорпіони відносяться до стихії Води. Водолії, Близнюки та Терези є представниками стихії Повітря. Стрільці, Леви та Овни — це знаки стихії Вогню . Козероги, Тельці та Діви належать до стихії Землі. Знаки стихії Води (Раки, Риби та Скорпіони) чудово вживаються з представниками своєї стихії. Якщо ви і ваш партнер перебуваєте в одній астрологічній стихії, ви станете прекрасною парою. У відносинах буде гармонія, довіра та взаєморозуміння. Ви ніколи не втомитеся від суспільства один одного і завжди знайдете спільну мову з будь-яких питань. Вдала любовна сумісність цих знаків Зодіаку з сузір'ями стихії Повітря (Водолій, Близнюки, Терези). З представниками цих сузір'їв можуть скластися довгі стосунки, за яких знаки Воді зможуть отримати все, що їм потрібно від життя. Повітря сприятливо впливає на Воду, стимулюючи її до особистісного зростання та розвитку. Знаки Стихії Вогню (Стрілець, Овен та Лев) підходять для створення відносин зі своєю стихією та Повітрям. У парі Вогонь-Вогонь ситуація завжди буде сприятливою та стабільною. У разі спілки Вогню та Повітря, остання стихія пануватиме у парі. Повітря спрямовуватиме енергію Вогню в потрібне русло і допомагатиме в досягненні цілей. Але цей союз не зможе стати довговічним, оскільки представники Вогню дуже ревниві, імпульсивні та егоїстичні. З рештою стихій Вогняних знаків Зодіаку буде ужитися непросто, оскільки характер представників вогненних сузір'їв зможе витерпіти не кожен. Знаки стихії Повітря (Водолії, Терези та Близнюки), згідно з гороскопом сумісності, складуть чудову пару зі знаками Стихії Води. Такий союз може тривати довго, проте якщо представники Водної стихії будуть надто вимогливими, то знаки Повітря рано чи пізно поставлять крапку у відносинах. Союз із представником своєї стихії буде можливим лише в тому випадку, якщо в парі будуть спільні інтереси. Знаки стихії Землі (Діви, Козерога та Тельці) можуть створити міцні відносини з Повітрям і Водою. Згідно з гороскопом сумісності, Знаки Зодіаку цих стихій зможуть дати Землі ті почуття та емоції, які їм просто необхідні. Однак у таких спілках атмосфера відносин залежатиме від представників земної стихії. Усі вирішуватимуть Повітря та Вода. З рештою стихій знаки Зодіаку Землі не зможуть створити щасливий шлюб.
Гороскоп Гороскоп на 1 березня 2024 року від Тамари Глоби: які знаки зодіаку будуть занурені в роботу 1 березня 2024 року обіцяє бути насиченим та активним днем для багатьох знаків зодіаку. Астролог Тамара Глоба поділилася своїм прогнозом на сайті Rsute.ru, де розповіла, які події очікуються в цей період. Перший день весни змусить багатьох поринути у робочий процес, особливо будуть зайняті представники стихії Вогню. Прогноз для знаків зодіаку стихії Вогню Овни 1 березня опиняться серед тих, хто присвятить свої зусилля вирішенню складних робочих питань. Цей день вимагає від них максимальної концентрації, і астрологи радять їм не відволікатися на швидкоплинні думки про щось ще. Вирішення поточних завдань є важливим для майбутнього, саме через цю дію можна зробити сприятливий вплив на події, які мають бути. Левам Тамара Глоба рекомендує бути пильними та обережними щодо пропозицій про швидкий заробіток, особливо від малознайомих людей. Замість метатися за легкими шляхами, краще зосередитися на поточній роботі. Незабаром усі зусилля принесуть свої плоди. Стрільці 1 березня можуть зіткнутися з проблемами у взаєморозумінні з колегами та начальниками. Гороскоп радить уникати розмов та незграбних ситуацій на роботі, а також перенести романтичні прогулянки. Взаємини з друзями можуть стати складними. Гороскоп для знаків зодіаку стихії Земля Тельцям 1 березня потрібно обирати між дрібними справами та великим проектом. Гороскоп радить звернути увагу на складні, масштабні завдання, дозволяючи собі повністю поринути у роботу. Це може вплинути на подальші події. Діви цього дня краще уникати фінансових операцій та зв'язуватися з грошима. Найкраще присвятити час тим справам, які давно залишаються невирішеними. Також сприятливо провести час із сім'єю чи друзями, відвідавши парк, кіно чи просто затишне кафе. Козерогов чекає на цікаве знайомство, але слід бути обережними і уникати надання новому знайомому контактних даних. Це може вплинути на кар'єру Козерога в майбутньому, і не варто нехтувати застереженнями гороскопа. Прогноз від Тамари Глоби для знаків зодіаку стихії Повітря Близнюки також будуть залучені до робочого процесу, і хоча вони зіткнуться з труднощами, їм рекомендується не приймати невдачі близько до серця. У гороскопі наголошується, що нервові ситуації можуть негативно позначитися на здоров'ї Близнюків. Радить виконувати завдання розмірено та без хвилювання. Для Весів цього дня оточуючі прагнутимуть узяти гору, але їм необхідно відмовитися підкорятися невідповідним авторитетам. Терезам слід взяти емоції в руки і встановити кордони з оточуючими, що позитивно вплине на їх самооцінку та суспільний стан. Водолії відчувають творчу енергію і можуть глибоко поринути в роботу, особливо якщо вони працюють у команді. Важливо уникати суперечок із колегами, оскільки лише спільні зусилля приведуть до успішного результату. Прогноз для знаків зодіаку стихії Води Раки будуть зайняті виконанням своїх робочих обов'язків, і хоча день буде складним, проблеми можуть виникнути через близьких людей, на яких Раки розраховували. Скорпіони перебувають у незадовільному настрої, тому рекомендується приділити увагу сімейним справам або своєму хобі. Ремонт автомобіля та розвиток навичок можуть бути сприятливими заняттями. Риби можуть поринути у робочий процес без несподіванок, що дозволить їм наприкінці дня уважно обміркувати майбутні плани. Астролог радить бути уважними до слів і обіцянок, уникати поспішних рішень і ретельно обмірковувати передавані надії оточуючим.
Гороскоп Гороскоп на 1 березня 2024 року від Павла Глоби: сприятливий день для наведення порядку За прогнозом Павла Глоби на 1 березня, цей день обіцяє стати сприятливим часом для наведення ладу як у будинку, так і на роботі. Взаємодія з оточуючими буде плідною, особливо у неформальній обстановці. Також можливі несподівані поїздки та вільний час для занять улюбленими справами. Гороскоп для символів стихії Вогню Овен. День може бути насиченим і метушливим, з безліччю завдань. Овнам рекомендується розставити пріоритети та вирішувати справи по порядку. Емоційне тло буде нестабільним, і настрій може змінюватися, тому важливо стежити за висловлюваннями, щоб уникнути конфліктів. Вечір підходить, щоб приділити увагу домашнім турботам. Лев. Попрацюйте у цей день, тому що можливі ділові зустрічі із гарним прибутком. У сімейних відносинах можуть виникнути розбіжності, але важливо вирішувати їх мирним шляхом. Не виключені нові знайомства, які можуть перерости на щось більше. Вечір сприятливий для прогулянок та приємного спілкування. Стрілець. Завдяки підтримці близьких, Стрільцям вдасться успішно впоратися з багатьма справами. Можуть з'явитися цікаві пропозиції щодо додаткового заробітку. Улюблена людина може приємно здивувати несподіваним сюрпризом. Вечір рекомендується для прибирання в будинку та позбавлення від непотрібних речей. Гороскоп для символів стихії Землі Телець. Цього дня найкраще покладатися на власні сили, уникаючи чужої допомоги, яка може бути небажаною. Є можливість проявити себе у робочих питаннях і навіть отримати грошові премії. Вечір рекомендується провести із сім'єю. Діва. День сприятливий для ділового та дружнього спілкування. Неформальні ситуації можуть допомогти вирішити серйозні питання. Домашній клопіт нагадає про себе в другій половині дня, вимагаючи уваги. У любовних питаннях корисні підказки інтуїції. Козеріг. 1 березня вимагає зусиль та праці, можливо, із залученням досвідчених людей. Фінансові втрати не виключені, тому варто утриматися від покупок та боргів. Сімейний спокій допоможе уникнути розбіжностей. Гороскоп для символів стихії Повітря Близнюки. 1 березня – чудовий час для вирішення фінансових питань. Можливості поліпшити дохід і фінансове становище є. Однак у особистому житті можуть виникнути недомовки та сварки, тому важливо контролювати свої емоції. Вечір підходить для генерального прибирання та косметичного ремонту у будинку. Терези. З рішучістю та уважністю Терези впораються з труднощами. День обіцяє романтичні сюрпризи та любовні побачення. Можливі добрі новини здалеку. Це також чудовий час для влаштування невеликого свята з близькими, де можна відкрито спілкуватися. Водолій. Обережність – ключова якість зараз. Можливі труднощі та перепони, але досвідчені люди можуть надати підтримку. Довіра малознайомим людям не рекомендується, оскільки вони можуть завдати шкоди. Вечір підходить для романтичних прогулянок та приємного відпочинку. Гороскоп для символів стихії Води Рак. Ранок підходить для вирішення важливих завдань, а потім можна перейти на домашні турботи. Порядок довкола допоможе легше рухатися вперед. Можливі поїздки, у тому числі і розважальні, яскраві враження. Улюблена людина може порадувати оригінальним подарунком. Скорпіон. Рекомендується відкласти важливі рішення на більш сприятливий час, щоб уникнути помилок та втрат. Остерігайтесь зайвих розмов, щоб інформація не використовувалася проти вас. Вечір підходить для спокійного відпочинку, здатного відновити сили. Риби. Зміни у професійній сфері можуть бути значними. Можливості брати участь у перспективних проектах та укладати вигідні угоди. Грошові надходження потішать, їх можна витратити на корисні придбання для дому. Вечір сприятливий для зустрічей із друзями та приємного спілкування.
Дозвілля Джерела енергії та позитивних емоцій для Знаків Зодіаку Енергія та позитивні емоції — основа життєвого щастя Притягнути їх можна за допомогою особливостей кожного знаку зодіаку. Для кожного Знака Зодіаку джерела енергії та позитивних емоцій різні, але основою в отриманні життєвого добробуту є сама людина. Існує шість основних правил щасливого життя, завдяки яким ми можемо змінити наше особисте ставлення до того, що відбувається, і назавжди позбутися негативу. Овен Найдинамічніший і імпульсивніший Знак потребує безперервного генерування ідей. Однак Овнам недостатньо просто придумати заняття собі та своїм близьким. Для того щоб наситити свій внутрішній світ позитивом, їм необхідно втілювати задумане в життя. Мрія, яка здійснилася, здатна відкрити у них друге дихання і стати поштовхом у набутті гармонії зі світом. Джерелом енергії для Овнів служить активна діяльність, підтримка близьких і керівна роль у своїх починаннях. Воістину щасливі представники цього Знака Зодіаку повинні керувати імперією, побудованою лише на їхніх ідеях та захоплених поглядах послідовників. Телець Відновлювати та примножувати свої внутрішні ресурси Тільці можуть за допомогою роботи. За зодіакальним гороскопом вони представляють стихію Землі, тому все, що пов'язане із землеробством, здатне принести їм максимум задоволення. Будівництво ділянки, розведення худоби, садівництво, дизайн ландшафту — все це джерела позитивних емоцій для Тельців. А ось енергію представники цього Знак Зодіаку можуть черпати від вишуканих страв, дорого алкоголю та й від будь-якої приготовленої їжі, яка припаде їм до смаку. Багато Тельців люблять готувати і почуваються щасливими, якщо їхні праці сподобалися близьким людям. Близнюки Близнюкам здатна доставити радість подорож до іншої країни, міста, вулиці. Цей Знак Зодіаку настільки наповнений непостійністю, що його представників пригнічує перебування в одному місці більше 10 хвилин. Нові емоції, які відчувають Близнюки, одразу стають позитивними. Знайомства, будь вони приємними чи не дуже, здатні підвищити їхню енергію за рахунок надходження нової інформації. Практично всім Близнюкам потрібне постійне підживлення розмовами, враженнями, новинами. Дізнавшись про нове, вони насичуються силою для чергових подвигів і пригод. Цьому Знаку Зодіаку принесе найбільше щастя роз'їзна робота чи кругосвітня подорож. Рак Гармонію і, як наслідок, щастя самому чуттєвому по гороскопу Знаку Зодіаку здатний доставити затишок вдома. Деякі Раки готові докласти величезної кількості зусиль, щоб обставити своє житло так, як хочеться тільки їм. Головне, щоб у цьому ніхто не заважав, і тоді вони досягнуть рівноваги. А зайшовши додому після тяжкого дня, черпатимуть енергію та внутрішні сили від прекрасної обстановки. Джерелом позитивних емоцій для Раків є спілкування з близькими людьми, усамітнення та зайняття улюбленою справою. Будь-які життєві негаразди можуть пройти стороною, якщо представники цього Знаку Зодіаку проведуть час у сімейному колі. Медитація також здатна допомогти їм позбутися негативних переживань, якщо, звичайно, Раки займаються їй вдома. Лев Відновлювати енергію та життєві сили Леви звикли через увагу людей, часом навіть не помічаючи цього. Ніщо так не здатне їх ощасливити, як суспільне визнання та похвала публіки. Для підтримки душевної рівноваги представникам цього Знаку Зодіаку не потрібно багато — лише слава, успіх та всесвітнє панування серед людей. Позитивні емоції Леви черпають від розкішних, яскравих та красивих речей. І чим більше вони можуть собі дозволити, тим більша їхня радість і самовдоволення. Цьому Знаку Зодіаку хочеться виділятися серед маси та бути гідом у світ успішності. Діва Діви з гороскопу дуже обережні, вибіркові і вміють правильно витрачати свою енергію. Це Знак Зодіаку відрізняється від інших тим, що його представники досягають внутрішньої рівноваги за допомогою налагодженого режиму. У Дів на всі випадки життя вже складено концепцію дій. І якщо, не дай Боже, щось пішло не за планом, вони дістають план Б. Їх приплив енергії безпосередньо залежить від організованості у всіх сферах життя. А ось зарядитись позитивом вони можуть від природи. Цьому Знаку Зодіаку піде на користь будь-яка піша прогулянка на свіжому повітрі, вилазка до лісу чи подорож на море. Споглядаючи красу навколо, Діви перебувають у захваті. А після цього прагнуть розписати, як і на що витратити свої позитивні емоції днями тижня. Терези Терези максимально відновлюють свої життєві сили, коли навколо них все красиво. Захоплювати їх погляд може все, що завгодно: шикарна обстановка, чарівна дитина, живопис, художні фільми, пейзаж, тварини, милі дрібнички. І зовсім не обов'язково, щоб це належало їм: головне — побачити, підживити енергію та забути. Але багато терезів прагнуть оточити себе красою, щоб далеко за внутрішніми ресурсами ходити не довелося. Найромантичніші натури серед усіх Знаків Зодіаку, Терези отримують приємні емоції від коханої людини. Особливо, якщо друга половинка оточує турботою, має красу і дарує милі сюрпризи. А вечеря при свічках, ванна з пелюстками троянд або чудовий фільм здатні підняти їм настрій навіть після найважчого дня. Скорпіон Скорпіони мають свої нетрадиційні способи відновити внутрішні ресурси. Джерела їхньої енергії досить незвичайні, адже цей Знак Зодіаку схильний черпати сили через спілкування з людьми. Але, на відміну Близнюків, Скорпіони харчуються енергетикою кожного, з ким спілкуються. Їхній природний енергетичний вампіризм завдає максимум користі і наділяє їх гармонією. Особливо, якщо вдалося вивести людину з себе: роздратувати, засмутити, позбавити рівноваги. Змагання з магією завдає Скорпіонам позитивних емоцій. Про це можна поговорити, відчути чи зайнятися ритуалами. Все, що, на їхню думку, є незбагненним та незвіданим, заряджає позитивом. Стрілець Стрільці вміють знаходити джерела енергії в усьому, що пов'язане з духовністю, чи це зіткнення з релігією різних народів, прояв моральних цінностей, знайомство з традиціями суспільства, мистецька діяльність. За гороскопом це найдопитливіший Знак Зодіаку, який прагне самопізнання та саморегуляції зрілої особистості. Подорожі та споглядання пам'яток давнини допомагають Стрільцям набути позитивних емоцій, які відіграють головну роль у самовдосконаленні. Бажано, звичайно, щоб перебування в іншому місці було захоплюючим та тривалим, щоб довше не занурюватися у рутину днів. Козеріг Козероги відновлюють внутрішні ресурси за допомогою активного відпочинку, особливо на природі. До гармонії їх приводить будь-яка вилазка до лісу, риболовлі, полювання чи просто похід. Головне — не нудитися в місті та турботах. А якщо виходить так, що представники цього Знаку Зодіаку вибираються в гори, на море або до бурхливих річок, то можна очікувати на приплив потужної енергії, якої вистачить, щоб досягти успіху в найкоротші терміни. Джерелом позитиву є спілкування з близькими людьми, сім'єю чи колегами по роботі. Розмови на звичні теми здатні підвищити настрій Козерогів. А загальні захоплення чи хобі з другою половинкою приносять позитивні емоції, яких вистачає надовго. Водолій Представники цього Знаку Зодіаку вміють легко відновлювати свою енергію, проте вони так само швидко можуть втратити її. Дивно те, що внутрішні ресурси Водоліїв безпосередньо залежать від настрою. Їх може засмутити якась незначна дрібниця, а будь-яке переживання відразу забирає всі накопичені сили. Тому астрологи радять залучати в своє життя якомога більше позитивних думок і емоцій. Щоб наповнитись позитивними почуттями, Водоліям необхідно бути в центрі уваги і за один день встигати займатися всім потроху. Відмінно піднімає їхній настрій спілкування з людьми, в яких вони бачать свій відбиток. Однодумці здатні зарядити їх приємними емоціями, а згодом і енергією для руху вперед. Риби Внутрішні сили та енергію Риби черпають тоді, коли допомагають іншим. Виручка людини, яка опинилася у скрутному становищі, наділяє їх гармонією та заповнює життєву активність. Мабуть, це єдиний Знак Зодіаку, якому пішла роль Супермена. Однак відновити свої ресурси Риби можуть і за допомогою мистецтва: займатися ним, звісно, ніхто не змушує, достатньо буде подивитися та відчути. Джерелами позитивних емоцій для представників цього Знаку Зодіаку є водна стихія. Зіткнення з водою робить їх щасливими та буквально наділяє позитивними думками. Тому Риби часто прагнуть вирушити на море, озеро чи річку. А притягнути ще більше радості допомагають медитації поблизу води. Рух уперед і ваш успіх безпосередньо залежить від позитивних емоцій та життєвої сили. Кожен Знак Зодіаку має певні джерела енергії, які здатні допомогти його представникам притягнути у своє життя щастя.

7 неприємних відчуттів та подій, які говорять про те, що ви на правильному життєвому шляху
7 неприємних відчуттів та подій, які говорять про те, що ви на правильному життєвому шляху
Якщо ми йдемо в правильному напрямку, не обов'язково в нашому житті маємо все радувати нас Є неприємні відчутт....
Внутрішня свобода та щастя: 5 кроків, які допоможуть до цього прийти
Внутрішня свобода та щастя: 5 кроків, які допоможуть до цього прийти
Внутрішня свобода, щастя та гармонія — це те, чого прагнуть усі На жаль, далеко не всім і не завжди виходить ц....
7 причин, по которым удача обходит вас стороной
7 причин, по которым удача обходит вас стороной
У житті кожної людини бувають моменти, коли успіх відвертається і проблеми наростають подібно до снігового ком....
10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші
10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші
Знання наших предків допоможуть кожному залучити до життя добробут Прикмети на гроші збільшать ваш капітал і н....
Ваш камінь-талісман за датою народження
Ваш камінь-талісман за датою народження
Наша дата народження далеко не випадкова Вона може багато розповісти про наше майбутнє та минуле
більше матеріалів




/-0,60534906387329-/ /-pc-/
Top