counter
Архів Повернутись назад 28 Листопада 2018
28 Листопада
Закон і Право Глухий кут для "євробляхерів": Українські водії масово позбуваються від авто Після того, як президент України підписав закони про легалізацію ввезених з порушенням митного і податкового законодавства автомобілі з ЄС, власники нерозмитнених авто почали активно намагатися їх продавати. На спеціалізованих сайтах зросла кількість оголошень про продаж «євроблях». І ті, хто ще недавно хотів їздити на старих іномарках, сьогодні різко змінили свою думку і готові відмовитися від машин, оскільки не хочуть платити за митне оформлення або штрафи за порушення умов. Погані новини для «євробляхо-бізнесменів». Вони більше не зможуть масово продавати українцям авто з підробленими документами. Але погані новини і для тих, хто намагається будь-який спосіб позбутися від уже купленого авто - за його втрату або продаж, щоб уникнути сплати податків, вони будуть платити штрафи.
Здоров`я оформление ленты  Популярна модель опублікувала фото з мертвою дитиною 27-річна Яна Яцковська перебувала в очікуванні другого малюка. На пізньому терміні вагітності вона з сім'єю відправилася на відпочинок за кордон, де її дитина завмерла. В результаті Яцковська втратила дитину. На згадку про сина дівчина зважилася опублікувати в соцмережі знімок з мертвою дитиною. Яна Яцковська заміжня, у неї є трирічна дочка. Близько місяця тому вагітність Яцковської завмерла на пізньому терміні. Про цю трагедію модель набралася сил розповісти лише недавно, бажаючи показати, що багато жінок стикаються з подібним, і про це не варто мовчати.«Народила вранці нашого богатиря Сашку. Скоро я поділюся з вами всією історією. Ні, я не робила чистки і не лягала в лікарню. Причина того, що сталося з Масіком, стала видна відразу, це істинний вузол, який туго перетягнув. Але про це пізніше», - написала молода мама в соцмережі. У соцмережі дівчина детально розповідає деталі пережитого горя і як її підтримували і рятували рідні та друзі.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от Яна Youryani (@youryani) 26 Ноя 2018 в 7:42 PST
Дозвілля оформление ленты  42-річна Волочкова вже подумує про нову дитину Російська танцівниця Анастасія Волочкова дуже хоче знову заміж. Але вже давно весілля в її житті не було і зірка нудьгує. Волочкова не раз зізнавалася, що не тільки хоче ще раз заміж, але і подумує про дітей. Можливо, незабаром її бажання здійсниться. Адже вона розсекретила новий роман, який триває протягом трьох місяців. В ефірі одного з російських телеканалів Анастасію запитали, що вона зробить, якщо їй зараз надійде пропозиція руки і серця, чи погодиться вона. «Це рішення серйозне і серйозний крок. Вважаю, що такими речами, як заміжжя і народження дитини ніколи не можна жартувати або робити заради піару, Бог потім дуже сильно за це покарає. Але недавно думала, що якщо у нас народиться дитина, це буде найкрасивіша людина», - зізналася Волочкова. За словами 42-річної балерини, вона настільки щаслива і боїться злякати цю любов, що навіть не показує чоловіка на фотографіях. Зате ноги свого коханого присутні в кожному другому пості Волочкової.
Економіка оформление ленты  "Євробляхи" на Закарпатті продають за собівартістю. Порівняльний калькулятор Журналіст Mukachevo.net досліджував закарпатський авторинок, а також порівняв ціни на «євробляхи» в сусідніх країнах. Для дослідження були обрані три інтернет-магазини: український, угорський і польський. Автомобілі бралися вікові, адже на нові і ціна розмитнення менше. Зокрема відразу ж помітно, що автомобілів на іноземних номерах більше. У Закарпатській області більшість таких оголошень знаходяться в ТОПі, а значить - продавці готові просувати свої автомобілі для швидкого продажу. З цікавих пропозицій, то ми вибрали німецький «VW Passat», популярну у нас «Skoda», позашляховик «Land Rover» в якості «віп-авто» і пасажирський мікроавтобус «Opel Vivaro». Майже у всіх порівняннях різниця в мінімальні кілька сотень євро, що можна пояснити формальною витратою на пальне. «VW Passat» B5 2000 року випуску з дизельними мотором 1,9 і з пробігом в 325000 кілометрів у нас коштує 1950 євро. Подібна машина в Угорщині буде коштувати 1700 євро, а в Польщі 1 350 Євро. За таку ж машину вже на українських номерах потрібно буде віддати близько 4500 євро. Спробуємо розмитнити угорський варіант. Виходить 1890 Євро без урахування ПДВ і сплати до Пенсійного Фонду та в пільговий період. 16-річну Октавію з бензиновим мотором на «эвробляхах» намагаються продати в інтернеті за 1650 Євро. Такий самий «залізний кінь» в Угорщині обійдеться в 1100 Євро, а ось у Польщі «Skoda» цінується краще і вартість авто може досягати до 1500 євро. Якщо розмитнювати автомобіль з Польщі, то він обійдеться додатково в 1200 євро (без ПДВ і ПФ) в пільговий період. Уже розмитнений автомобіль в Україні коштує від 4000-4500 євро. Позашляховик «Land Rover Range Rover» виглядає мега солідно. Незважаючи на свій 14-річний вік цей «джип» з трьох літровим мотором змусить заздрити не одного сусіда. За таке задоволення на «євробляхах» просять 8300 євро. В Угорщині таке ж задоволення обійдеться в 7600 євро. А ось на польських сайтах подібної комплектації ми не знайшли, а молодші машини коштують приблизно в 8000. Спробуємо розмитнити авто, яке вже знаходиться в Україні. Таке авто обійдеться ще в половину ціни, а саме в 4500 Євро. На українській реєстрації за позашляховик просять трохи менше 14 000 Євро. Що стосується пасажирського мікроавтобуса «Оpel Vivaro», то за 14-річну машину-«євробляху» просять 3450 євро. В Угорщині такої комплектації автомобіль буде коштувати 3000 євро, а ось в Польщі ми змогли знайти тільки девятимісний (перші два шестимісні). То в Польщі такий автомобіль доходить до 5500 євро в ціні. З розмитненням вийде та ж історія. Майже половина від суми покупки при пільговому періоді. На українських номерах такий Опель може обійтися трохи більше семи тисяч гривень.
Закон і Право Блокпости та обмеження продажу алкоголю: що змінить військовий стан в Одесі Відсьогодні Одеська область житиме в режим воєнного стану. Як новий правовий режим позначиться на житті городян, розповідає Вгороде. У прес-службі одеської філії Адміністрації морських портів України заявили, що за безпекою в гаванях стежитимуть краще, посилять охорону та оборону всіх об'єктів. Тим часом упрaвління пoліції і нaціональної гвaрдії в Одеській облaсті готується до розгортання блокостів на ключових автомoбільних дoрогах Одеської області. Чергові на блокпостах повинні зупиняти та оглядати за закoнами воєнногo часу всі підозрілі авто. Рейсoві автобуси і мaршрутки обіцяють для перевірок не зупиняти. Медичні установи Одеси працюватимуть у режимі підвищеної готовності, а навчальні заклади будуть працювати в звичному режимі. У міжнародному аеропорту Одеси посилено заходи безпеки. Мітинги забороняти поки не планують, але перекривати дороги зараз не варто. За словами голови Одеської ОДА Максима Степанова, в регіоні не планується конфіскація авто та іншої власності, примусова трудова повинність або поселення військових у квартирах цивільних. Гречку і сірники, як він зазначає, скуповувати також не потрібно. В цілому він запевняє в тому, що жителі області не відчують особливостей режиму воєнного стану, якщо не буде відкритого військового вторгнення РФ. Завдання регіону: впровадження додаткових заходів щодо інформаційної та кібербезпеки, приведення в готовність системи ППО і посилення державного кордону. Ще нічого не ясно Як повідомляє "Думська", зараз затвердженого плану дій немає: губернатор і місцеві силовики чекають вказівок зі столиці. А поки їх немає, кожне відомство підготувало свої пропозиції. Поліція, зокрема, хоче заборонити торгівлю алкогольними напоями в нічний час, що нібито дозволить знизити рівень побутової злочинності. Заборона торкнеться лише роздрібної торгівлі, на ресторани і нічні клуби вона не поширена. Також під заборону може потрапити нічна ілюмінація, лазерні промені підсвічування прибережних нічних клубів і будь-які феєрверки. Без паніки Після оголошення воєнного стану одеситам почали приходити фейкові повідомлення із закликами до мобілізації, повідомляє Південне оперативне командування ЗСУ. Населення просять не звертати увагу на повідомлення про мобілізацію і тотальні обшуки через введення воєнного стану в Україні. Розповсюджувачів паніки зараз шукають. У разі необхідності офіційні звернення будуть виходити тільки з військових комісаріатів. Також військове керівництво просить не розголошувати переміщення підрозділів Збройних Сил України, номери техніки, види і кількість озброєння, його приналежність до родів військ, напрямки і маршрути руху. Розголошення такої інформації може становити загрозу національній безпеці.
Події оформление ленты  Кашпіровський побував у Вінниці і "зарядив" могилу своєї дочки на допомогу Екстрасенса Анатолія Кашпіровського помітили у Вінниці - на його батьківщині. Він давно виїхав з цього міста і тепер проживає в Америці. За цей час Кашпіровський втратив дочку, яка загинула в США. Поховав він її у Вінниці, біля своїх батьків. І, як повідомляють  місцеві ЗМІ, зараз приїжджав ставити пам'ятник на могилі. Крім того, він зустрівся з друзями молодості, однокурсниками медуніверситету та відвідав місце народження - Меджибіж, Хмельницький, де живе його сестра, і Тернопіль, де також проживають його родичі. Нагадаємо, що в кінці 80-х Анатолій Кашпіровський проводив масові сеанси психотерапії, збираючи зали та стадіони. Ввів телемости зі знеболювання пацієнтів під час операції. Зараз йому виповниться 80. Кашпіровський дуже важко переносить смерть дочки. І тепер його психотерапевтична діяльність пов'язана з пам'яттю про неї.  
Дозвілля оформление ленты  ТОП-5 зимових унісекс-ароматів Вибір правильного аромату залежить від багатьох чинників. У цьому питанні відіграють роль і ваші особисті переваги, і модні тенденції, і пора року. Останній чинник можна назвати одним із найбільш важливих. Адже купити парфумерію на літо і на зимовий сезон, зовсім не означає вибрати один і той же або навіть схожий запах. Зимові аромати, безперечно, варто підбирати з більш важких композицій. Замінюйте легкі і свіжі парфуми для чоловіків або жінок більш чуттєвими і важкими. Але якщо такі вас не приваблюють, варто задуматися про аромат-унісекс. Ця категорія розширюється з кожним сезоном. Як і одяг, аксесуари та взуття, парфумерна індустрія стала пропонувати позиції без гендерної приналежності. Купити парфуми унісекс до того ж означає можливість носити його разом зі своєю другою половинкою. Montale Intense CafeПрактично всі аромати від Монталь класифікуються як унісекс, тому першим ми пропонуємо звернути увагу саме на Intense Cafe.Унікальний і загадковий, він зачаровує і вабить. Почувши один раз цю композицію, забути її вже неможливо. Випущений парфум у  2013 році і до цього часу є одним із хітів бренду. Щоб носити духи з пірамідою з нот троянди, кави, амбри, мускусу і ванілі, досить купити парфумерію Montale в Україні. А потім зачаровувати всіх неповторною аурою, що лине від вас. Hermes Un Jardin Sur Le NilЗалишити без уваги аромат неймовірної краси як кращих унісекс-парфумів було б великою помилкою. Для його створення Жан-Клод Еллен, що є головним парфумером будинку Ерме, надихнувся контрастами Африканського континенту. Інтернет-магазин косметики і парфумерії parfumcity.com.ua вважає духи одними з найпопулярніших серед усіх композицій бренду. Верхні ноти Un Jardin Sur Le Nil розсипаються активними нотами грейпфрута і манго, помідора і моркви. Серце духів на розлив або в традиційному форматі наповнене квітковими переливами: півонії, лотоса, гіацинту. Доповнюється вся ця симфонія мускусом, корицею, ладаном і лабданумом. Tom Ford Black OrchidВишуканий парфум став одним із дебютних у парфумерній лінійці американського бренду. Нестандартний, оригінальний, нетиповий. Епітетів, що описують цей аромат, можна підібрати безліч. Але краще купити духи Black Orchid в Україні недорого і насолоджуватися творінням великого майстра. У верхніх нотах піраміди головують ноти трюфеля в поєднанні з чорною смородиною, жасмином, іланг-ілангом і цитрусовими. Комбінація темного шоколаду і ванілі в базових нотах приправлена ​​класичними акордами пачулі, сандалу і амбри.Родзинкою парфуму можна назвати і флакон. Він виконаний повністю в чорному кольорі, відображаючи назву. І має рифлену структуру, ніби говорячи нам про те, який мінливий він може бути.     Tom Ford Tobacco Vanille Ще одне геніальне творіння американського бренду входить у наш ТОП зимових унісекс-ароматів. Він створює повне відчуття ексклюзивності та розкоші. І став своєрідною інтерпретацією традиційних глибоких, пряних парфумів. Тож не дивно, що парфумерія Tom Ford в інтернет магазинах користується величезною популярністю. Зокрема і в parfumcity.com.ua. З перших нот ми чуємо яскраві спеції. Пряні акорди поступово переходять у ноти тютюну і бобів Тонка. А в завершенні звучать какао, сухофрукти і ваніль. Незвичайна піраміда стала надзвичайним успіхом у парфумерному світі і піднесла цей аромат на небачені висоти. Escentric Molecules Molecule 03 Ця історія постала перед нами абсолютно непередбачуваною і автентичною. Саме завдяки такому підходу до створення парфуму його вважають одним із найвдаліших унісекс-ароматів. Загадка в прозорому флаконі - так можна охарактеризувати Molecule 03. Композиція аромату повністю підпорядкована ноті ветівера ацетату. Сліпуча і принадна, вона може розкритися вам зовсім іншою гранню. В цьому і є особливість розливних і не тільки парфумів Escentric Molecules. Будь-який із цих ароматів, якщо такий сподобався вам, ви можете знайти в інтернет-магазині парфумів на території України під назвою ParfumCity. Крім того, там представлений широкий асортиментний ряд парфумерії для жінок і чоловіків за дуже доступними цінами. А якщо ви візьмете участь в акції на парфумерію, то зможете отримати подарунки. Доповнивши своє замовлення ще одним ароматом. Для тих, хто вирішив оновити свою косметичку, чудовою новиною стане наявність різних б'юті-продуктів на сайті. Від помад і блисків для губ до тональний основ, від олівців для очей до рум'ян - вибір відтінків і торгових марок порадує кожну дівчину. Наповнюйте свою зиму барвистими парфумами та яскравими емоціями.
Здоров`я Не часто, але відчутно: розклад магнітних бур на грудень 2018 року У холодну пору року здоров'я завжди перебуває по загрозою, а вплив магнітних бур може тільки погіршити ваш стан. У грудні 2018 року геомагнітні коливання будуть відбуватися не так часто, але це не означає, що їх вплив ніяк не відіб'ється на вашому самопочутті. Щоб захистити себе від неприємних наслідків, готуватися до небезпечних днях потрібно заздалегідь. Магнітні бурі з 1 по 2 грудняМетеочутливих людей чекає вельми неприємна новина: найближчі магнітні бурі відбудуться вже на початку місяця. 1 грудня очікується перше геомагнітне коливання, яке досягне середнього рівня. У цей день багато хто може відчути різке погіршення стану, безпричинне занепокоєння, безсоння, поганий настрій. Щоб захистити себе від небезпеки, не рекомендується займатися фізичними навантаженнями і важкою роботою. Обов'язково розраховуйте свої сили і не беріться за справи, для виконання яких потрібно багато сил. 2 грудня сонячний вплив стане сильніше, і в цей день очікується потужна магнітна буря. Через негативний вплив Сонця стан метеочутливих людей може погіршитися в кілька разів. Особливу обережність слід проявити людям, що страждають від серцево-судинних захворювань. Ймовірно підвищення артеріального тиску, почастішання серцебиття, болі в ділянці серця. При погіршенні стану слід негайно звернутися до лікаря. Магнітна буря з 7 по 8 грудня Невелике геомагнітне коливання очікується 7 і 8 грудня. Незважаючи на те, що сила природного явища не досягне високого рівня, через згубний вплив попередньої магнітної бурі багато людей можуть почуватися зле. У цей період фахівці не рекомендують проводити багато часу на вулиці, бо вплив Сонця і погодних умов може сильно погіршити ваш стан. За можливості у ці дні варто виконувати тільки ту роботу, яка не вимагає великої витрати енергії. Якщо ви відчуєте слабкість, то відновити сили допоможуть медитації. Як захистити себе від впливу магнітних бурУникайте важкої роботи і фізичних навантажень. У цей період ваш організм потребує енергії, тому виконувати складні і виснажливі вправи не рекомендується. При порушенні сну рекомендується вживати настій заспокійливих трав. Не вживайте в їжу жирні і смажені страви, замініть їх рослинних продуктами, багатими клітковиною. Постарайтеся пити більше чистої питної води, щоб підтримувати водний баланс в організмі. У період магнітних бур стан людини може посилитися в будь-який момент, тому метеочутливим людям не рекомендується керувати транспортом. Щоб уникнути втоми і головного болю, лікарі радять частіше відпочивати. Слід обмежити перебування на свіжому повітрі і проводити більше часу вдома.
Дозвілля Яким Знакам східного гороскопу пощастить у 2019 році У новому 2019 року влада переходить до Жовтої Земляної Свині. Вона буде прихильною до багатьох, проте деяким Знакам східного гороскопу пощастить більше, ніж усім іншим. Заслужити прихильність Господині року буде нескладно. Всім без винятку варто пам'ятати про те, що Свиня, як і символ року, що минає, Собака, любить чесних і впевнених у собі людей, здатних на добрі вчинки і безкорисливу допомогу. Експерти рекомендують зустріти Новий рік за всіма правилами, щоб заручитися підтримкою у Жовтої Земляної Свині. Кабан (Свиня)Представники цього Знака будуть відчувати себе найбільш комфортно. Їм можна сміливо планувати вирішення серйозних питань, укладати угоди і йти до поставленої мети, не побоюючись промахів і помилок. Покровитель року обов'язково допоможе подолати будь-які труднощі, але для цього Кабанам доведеться діяти по совісті і не обманювати інших людей, інакше удача відвернеться від них. ЩурЩурам потрібно бути обережними у справах, пов'язаних з кар'єрою. Свиня не потерпить нечесної гри, тому кожен крок повинен бути вивірений. Щурам не варто пускати справи на самоплив, навіть якщо здасться, що втручання не буде потрібно. Заздрісники і недоброзичливці можуть нашкодити планам. БикУспіх чекає на тих представників Знака, хто буде вести активний спосіб життя. Активна і цікава Господиня 2019 року не терпить ледарів, тому бикам не варто сидіти на місці. Різнобічний розвиток і нові знання допоможуть прийти до успіху, а зміцнення імунітету допоможе уникнути захворювань. ТигрВідповідальним Тиграм 2019 рік принесе безліч приємних подій. Чим більше вони будуть намагатися, тим більших успіхів зможуть досягти. Представникам цього Знака будуть відкриті всі двері, але вибрати доведеться щось одне. Розвиток в обраному напрямку принесе удачу.  Кролик (Кіт) Кроликам у новому році доведеться постаратися, щоб здобути прихильність Свині. Їм варто навчитися довіряти близьким людям і не боятися заводити нові знайомства. Боротьба зі страхами і невпевненістю в собі допоможе впоратися з труднощами і досягти всього, про що Кролики мріяли. ДраконДраконам посміхнеться удача, якщо вони перестануть витрачати енергію на незначні справи і займуться чимось дійсно важливим. Їм доведеться постаратися, адже вогненна натура вимагатиме руху і активності, але від поспіху доведеться відмовитися. Наполегливість в досягненні мети і боротьба з негативними рисами характеру зроблять 2019 рік доленосним і багатим на приємні сюрпризи. ЗміяГосподиня року не шанує представників цього Знака, тому Зміям варто приготуватися до труднощів на шляху до успіху. Змії можуть підкорити Свиню, проявивши тягу до знань, тому їм варто задуматися про додаткову освіту і розвитку не тільки в обраній професії. Нові знання відкриють безліч перспектив і допоможуть досягти успіхів. КіньЛюдям, народженим під цим Знаком, знайомі завзяття і праця. Коням важливо вибрати один напрямок, щоб відточити своє мистецтво і домогтися запаморочливих успіхів. Завзятість і чесна робота будуть оцінені Свинею гідно. Коза (Вівця)Господиня року прихильно ставиться до Кіз, тому новий рік для них буде вдалим. Кози можуть розраховувати на підтримку, однак їм варто відмовитися від ліні і пасивності. Чесна праця і бажання отримати заслужену нагороду допоможуть досягти поставлених цілей, а також виконати заповітну мрію. У 2019 році чесним і порядним Козам можна очікувати багато приємних сюрпризів. Мавпа Цікавим і активним Мавпам також можна розраховувати на прихильність Свині, але вона не потерпить легковажної поведінки. Мавпам варто згадати про те, що необдумані дії і слова можуть призвести до небажаних наслідків, а значить, потрібно продумувати кожен крок і не вимовляти слів, що відлякують удачу. Також не слід давати обіцянки, які Мавпи не в силах виконати. ПівеньПівню в 2019 році загрожують неприємності через запальний характер. Їм варто навчитися контролювати емоції, інакше вони можуть призвести до різного роду захворювань, а також негативно вплинуть на працездатність. Корисними будуть фізичні навантаження: відвідування спортзалу або басейну допоможе скинути емоційну напругу і розслабитися після важкого дня. СобакаСобаки можуть розраховувати на повну підтримку Свині. Чесні й віддані представники цього Знака отримають заступництво і зможуть спокійно займатися улюбленою справою, не побоюючись зривів і шкоди від заздрісників. Собакам не варто довіряти незнайомцям і називати друзями всіх, хто виявив до них прихильність. Багато з нових знайомих можуть бути вправними маніпуляторами, тому потрібно бути насторожі.
Політика Путін безглуздо пожартував про відстрілений пеніс і долари У Росії немає мети відмовлятися від долара, але вона змушена це робити, запевняє тамтешній президент Володимир Путін сьогодні, на форумі "Росія кличе!". "У нас немає мети йти від долара, долар іде від нас. І ті, хто приймає відповідні рішення, вони стріляють собі вже не в ногу, а трохи вище", - пожартував Путін, викликавши в залі сміх. Нагадаємо, в Росії на новинах про напад цієї країни на українські катери в міжнародних водах різко подорожчали долар і євро. Також раніше російське керівництво озвучило плани з переведення валютних вкладів росіян у рублеві, викликавши паніку. Путин: У нас нет цели уходить от доллара, доллар уходит от нас. И те, кто принимают такие решения, стреляют себе уже не в ногу, а чуть выше! pic.twitter.com/0jBQIl0d9J — Дмитрий Смирнов (@dimsmirnov175) 28 ноября 2018 г.
Політика Путін цинічно прокоментував захоплення українських кораблів Президент країни-агресора Росії Володимир Путін звинуватив українську владу в "провокації" у Чорному морі. Під час форуму "Росія кличе" Путін заявив, що українські кораблі порушили кордони Росії, а все для того, щоб "рейтинг президента Порошенка виріс". Путін навіть продемонстрував, що цікавиться українською політикою, заявивши, що "Порошенко серед кандидатів у президенти на п'ятому місці". Такими зустрічними звинуваченнями Путін вперше публічно прокоментував захоплення й обстріл трьох українських катерів. Нагадаємо, сьогодні АСН повідомляла, що МТОТ опублікувало карту, на якій чітко зазначено, що українські кораблі перебували в міжнародних водах. Також Україна звернулася до міжнародних інституцій, щоб визволити захоплених росіянами моряків. У СІЗО Сімферополя моряків зустріли по-особливому.
Дозвілля Багатьом доведеться долати труднощі. Гороскоп Глоби на грудень 2018 року Останній місяць року потрібно провести з користю, адже у багатьох Знаків Зодіаку з'явиться можливість змінити своє життя на краще. Гороскоп на грудень обіцяє багатьом представникам зодіакального кола позитивні зміни, але комусь треба буде боротися з труднощами. Можна скористатися рекомендаціями астролога Павла Глоби, які допоможуть досягти поставлених цілей та уникнути неприємностей. ОвенПредставників Знака Овна очікує досить насичений місяць. До 22 грудня Сонце буде посилено в сузір'ї Стрільця, через що Овнів може потягнути на авантюрні пригоди. 6 грудня - вдалий день для того, щоб наполегливо попрацювати і завершити свої старі справи. Аспект покровителя з планетами допоможе впоратися з будь-якими проблемами, тому вже в цей день можна сміливо приступити до нових починань. Не варто забувати, що і Сатурн як і раніше залишається активним. З цієї причини у Овнів можуть виникати конфлікти з іншими людьми. Щоб уникнути неприємностей, необхідно управляти своїми емоціями і по можливості не брати участі в суперечках і дискусіях. ТелецьЕмоційна нестабільність може вибити Тельців з колії, а причиною цьому послужить мінливий настрій Місяця. З 1 до 13 грудня покровитель буде дуже слабким, тому в цей період не рекомендується приймати важливих рішень, від яких залежить майбутнє. Зате в другій половині місяця Тельців чекають позитивні зміни. На думку астролога, це найбільш вдалий час для того, щоб змінити своє життя. Можна розірвати непотрібні контакти, знайти нову роботу або ж на якийсь час забути про всі проблеми і відправитися у відпустку. Тельцям слід враховувати не тільки інтереси оточуючих, але і свої бажання, і тоді майбутній місяць пройде незабутньо. БлизнюкиЗа гороскопом, грудень стане для Близнюків справжнім випробуванням. Звичайно, не обійдеться і без позитивних моментів, але вся увага повинна бути сконцентрована на вирішенні проблем. Ослаблена Венера порушить гармонію в сім'ї, тому Близнюкам може бути складно знайти спільну мову з близькими людьми. Це послужить приводом для сімейних конфліктів. З 13 грудня Меркурій ослабне в сузір'ї Стрільця, тому Близнюкам варто акуратніше поводитися з грошима. Підготовка до свята зажадає великих витрат, але головне - вчасно зупинитися. Перш ніж вирушити в магазин, треба скласти список покупок. У цьому випадку шопінг пройде вдало, і Близнюки не пошкодують про витрачені гроші. РакУ грудні зміни можуть торкнутися особистої сфери життя, а все через те, що Венера буде ослаблена в сузір'ї Скорпіона. Буденність може сильно набриднути, через що захочеться нових відчуттів і, можливо, нового кохання. Це стане причиною конфліктів із другою половинкою, за якими може послідувати і розлучення. Зберегти поточні відносини можливо, але для цього Ракам потрібно розібратися в собі і зрозуміти, наскільки вони щасливі в союзі з коханою людиною. З 13 грудня і до кінця місяця можливі фінансові труднощі, але запобігти цьому можна вже зараз. Для цього необхідно роздати всі борги і сплатити рахунки вже до 31 грудня, інакше проблеми з грошима будуть переслідувати Раків і в новому році. ЛевДо 21 грудня Леви можуть розраховувати на підтримку Сонця. У цей час будь-яка робота буде виконуватися на подив швидко і легко, а проблеми вирішаться ніби самі собою. Але не варто розслаблятися, адже наближається період свят, а значить, і клопоту може додатися. Щоб завершити всі справи до 31 грудня, Левам треба більше працювати. Завзятість і зусилля не залишаться без нагороди і можуть стати приводом для підвищення зарплати. Друга половина місяця вдала для покупок. Антагоніст Меркурій, який створює проблеми у фінансовій сфері Львів, в цей час ослабне, тому всі важливі і дорогі придбання краще відкласти на період після 12 грудня. Діва Перша половина місяця не принесе Дівам зайвих проблем і переживань. В цей час Меркурій стане головним помічником у вирішенні робочих питань, тому Діви зможуть завершити вже розпочаті справи до середини грудня. Найголовніше - сконцентруватися на важливому, бо думки про майбутні свята можуть сильно відволікати, через що в другій половині місяця труднощів додасться. Меркурій послабшає 13 грудня, тому решта днів місяця можуть бути наповнені фінансовими і робочими проблемами. В цей час не рекомендується укладати важливі договори, підписувати папери, а також проводити фінансові операції, бо подібні ризики можуть спричинити за собою неприємності. Також гороскоп радить Дівам відмовитися від дорогих покупок у кінці місяця: всі великі витрати варто планувати на період до 13 грудня. ТерезиУ прийдешньому місяці Терезам слід зробити акцент на особисті проблеми, так як через ослаблений впливу Венери можуть виникнути труднощі в спілкуванні в близькими людьми. 2, 14, 16 і 31 грудня покровитель буде активний в аспектах з іншими планетами, тому сварки з рідними і коханою людиною можуть виникнути в будь-який момент.  Ймовірно, Терезам варто приділити більше часу своїй родині, адже причина конфліктів може полягати у відсутності уваги. Це найбільш вдалий час для того, щоб порадувати свою сім'ю теплими словами та несподіваними подарунками. Сатурн допоможе Терезам стати впевненішими, тому настав час розповісти начальнику про свої досягнення, наміри, і, можливо, він зробить приємний новорічний подарунок у вигляді підвищення. У цьому випадку Терези зможуть стати багатшими й успішнішими вже в 2019 році. СкорпіонУ грудні Скорпіонам треба сконцентрувати увагу на своєму здоров'ї, бо через посилену Венеру деякі захворювання можуть виникнути раптово. У цей час дуже важливо зберігати позитивний настрій і підтримувати енергетичний баланс, щоб розпрощатися зі шкідливими звичками і закінчити розпочаті справи. Якщо Скорпіони будуть нехтувати своїм здоров'ям, то погіршення самопочуття неминуче. Неможливість займатися роботою і справами призведе до того, що Скорпіонам доведеться вирішувати старі проблеми вже в новому році. Завдяки підтримці Юпітера Скорпіони зможуть наблизитися до своїх цілей і стати успішнішими, але для цього буде потрібно чимало сил. Знайти джерела енергії краще вже зараз. Стрілець Позитивний вплив Сонця підвищить енергетику Стрільців, тому вже на початку місяця необхідно працювати на повну потужність. Однак не варто забувати і про особисте життя. У прийдешньому місяці Венера ослабне, тому у самотніх Стрільців з'явиться шанс знайти другу половинку. Сімейним представникам цього сузір'я потрібно нагадати про свої почуття коханій людині, щоб зміцнити відносини. Сатурн створить зайві проблеми на робочому місці, але якщо Стрільці проявлять уважність, то вплив антагоніста ніяк не відіб'ється на продуктивності і якості виконуваної роботи. Приймаючи важливі рішення, важливо покладатися не тільки на свої сили і допомогу більш досвідчених людей, а й на підказки внутрішнього голосу. КозерігАстролог прогнозує проблеми в особистій сфері Козерогів. Венера завжди допомагає Козерогам знаходити рішення особистих проблем, але в прийдешньому місяці розраховувати на підтримку ослабленого покровителя немає сенсу. У цей період представникам Знака Козерога доведеться приймати важливі рішення, від яких залежить майбутнє їхніх відносин, і будь-яка помилка може призвести до краху любовного союзу. Пошуки любові навряд чи принесуть позитивний результат, але спробувати удачу все ж варто. Можна завести нові знайомства або ж спробувати відновити стосунки з колишнім партнером. Сатурн посприяє кар'єрному зростанню, але чи зможуть Козероги домогтися успіху, залежить тільки від них. У грудні необхідно спрямувати всі сили на виконання робочих обов'язків, щоб вже в кінці місяця старання були щедро винагороджені. ВодолійВплив Сонця може негативно позначитися на енергетиці Водоліїв, через що майбутній місяць стане непродуктивним, а можливо, і принесе несподівані фінансові труднощі. Представники цього сузір'я ризикують зіткнутися з критикою, яка може сильно позначитися на їхній самооцінці. Не варто надавати великого значення думці оточуючих: деякі їхні висловлювання можуть виходити через заздрощі до особистих досягнень Водоліїв. Сатурн допоможе Водоліям домогтися успіхів на роботі, але треба правильно розподілити свій час, щоб впоратися з усіма справами до кінця місяця. Не варто забувати і про домашні обов'язки, оскільки з наближенням свят можуть з'явитися побутові проблеми. Необхідно вже зараз скласти план своїх дій на майбутній місяць, і тоді домашні і робочі обов'язки не завдадуть Водоліям зайвого клопоту. РибиПроблеми в особистому житті можуть зіпсувати враження про прийдешній місяць. Венера втратить свої сили, що може відбитися на поточних відносинах Риб. Вірогідні безпідставні підозри і конфлікти. Гороскоп радить Рибам відкритися своєму партнеру і поділитися переживаннями. Можливо, у другої половинки могли виникнути сумніви щодо почуттів і довіри, і тепер настала пора все виправити. 14, 15, 19 і 20 грудня - найвдаліші дні цього місяця. В цей час енергетика покровителя-Місяця посилиться, а значить, Риби зможуть відпочити від робочих і особистих проблем і зайнятися улюбленою справою. Підвищення творчого потенціалу дозволить Рибам проявити себе, тому цей час сприятливий для самореалізації та розвитку талантів.
Економіка Укрзалізниця тимчасово заборонила повернення квитків через Інтернет З 15 грудня 2018 року по 15 січня 2019 року вводяться обмеження на повернення квитків через інтернет і оформлення групових заявок, пише Дело з посиланням на повідомлення прес-служби "Укрзалізниці". 30 днів, починаючи з 15 грудня, квитки можна буде тільки купити. А щоб їх повернути, необхідно буде прийти до залізничної каси.Підкреслюється, що це тимчасовий захід - всього на місяць. "Щоб не допустити спекуляцій, зловживань із квитками і уникнути штучного дефіциту в період новорічно-різдвяних свят", - пояснює своє рішення "Укрзалізниця". За інформацією аналітиків залізниці, через інтернет в перші хвилини початку продажів купують багато квитків, значну частину яких потім повертають перед відправленням поїзда. Це означає, що квитки купують оптом для перепродажу. І також у цей період буде обмежений прийом групових заявок, які як правило роблять турфірми. З 15 грудня по 15 січня такі заявки будуть прийматися тільки на додаткові поїзди. Всі місця поїздів, що йдуть за звичайним розкладом, з'являтися у вільному доступі в онлайн-системі або в залізничних касах, обіцяють в Укрзалізниці. Такі обмежувальні заходи вже вводили в минулому році.
Кримінал У Харкові 13-річні малолітки пограбували магазин 28 листопада вранці в поліцію заявили про розбійний напад на магазин в Індустріальному районі. Невідомі в масках зламали двері, проникли в приміщення, де була продавщиця. Про це на своїй сторінці в Facebook написав глава поліції в Харківській області Олег Бех. За його словами, грабіжники забрали майже 2000 гривень, різні товари та зникли. У одного з нападників був ніж. Патрульні поліцейські отримали опис злочинців, зокрема особливу прикмету - поріз на руці. До пошуку зловмисників були залучені піші патрулі. Вже через короткий час в районі Тракторозаводського скверу виявили двох громадян. Переслідування тривало недовго, їх затримали. На превеликий жаль, правопорушниками виявилися неповнолітні. Одному через два тижні буде 14 років, іншому півроку тому виповнилося 13. З ними був ще і 17-річний хлопець. Він відповідатиме за кримінальним кодексом, а з молодшими проведуть виховну роботу.
Дозвілля Морози до мінус 20 і сніг: якою буде погода в Україні в найближчі тижні До кінця листопада в багатьох областях збережуться мінлива хмарність і холодна погода, зокрема і на Київщині. Якою буде погода найближчим часом і що принесе нам перший місяць зими, розповідають  «ФАКТИ». Начальник відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Владислав Білик каже, що денна температура коливатиметься від 3 до 8 градусів морозу, а вночі очікується мінус 10-15. Дуже холодно в ці дні буде на заході країни, особливо в Карпатах, де ночами очікується від 15 до 20 градусів морозу, а вдень - мінус 10. На півдні України буде тепліше: у світлий час доби - 1-6 градусів морозу, вночі - від 5 до 10 зі знаком мінус. Втім, вже 30 листопада на півдні почнеться потепління. Погода почне змінюватися в останній день листопада - з південних областей. Вже 1 грудня потепління дійде до півночі країни. Температура підвищиться на 3-5 градусів. Разом з тим в Україну прийде сніг, який у перші два дні грудня очікується по всій країні, крім заходу. 3 грудня опади припиняться, але буде ще холодно. А ось із 4 грудня, починаючи із заходу, в Україні потеплішає: очікується денна температура близько 0, а нічна - від 0 до мінус 5. Третя декада першого зимового місяця почнеться з різкого зниження температури. Але воно буде нетривалим, на зміну прийде потепління. Сильного морозу не буде до кінця 2018 року. Через те що незначні похолодання будуть змінюватися потеплінням, справжньої зими в грудні чекати не варто, згодні синоптики. Сніг випаде в останніх числах грудня і пролежить до перших днів січня 2019 року. Потім він почне танути. Нормальна зима в Україну прийде не раніше 16 січня.
Політика «Більшість просто мовчки чекає краху». Російський актор порівняв Путіна із пілотом-шизофреніком Російський актор і телеведучий Станіслав Садальський у соцмережі порівняв президента своєї країни з психопатом-пілотом, який "під оплески наближає літак до падіння". «У мене відчуття, що ми всією країною сидимо в літаку, яким керує пілот, який зачинився у кабіні, і гора все ближче, а до пілота не достукатися, і більшість пасажирів радісно аплодує його майстерності». Садальський поцікавився у підписників: «У вас немає такого відчуття?». «Так там цілий екіпаж, а не один пілот. І всі глухі. І тільки-но хтось періодично сповіщає пасажирів, що екіпаж їм нічого не винен», - іронічно написав один із друзів Садальського у коментарях.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от Стас Садальский️ (@stassadal) 27 Ноя 2018 в 10:43 PST
Політика У Криму заарештували всіх захоплених українських моряків Підконтрольний Кремлю Київський районний суд Сімферополя в окупованому Криму взяв під арешт в середу, 28 листопада, 8 українців - моряків і членів екіпажів захоплених РФ кораблів у Керченській затоці. Таким чином, суд взяв під арешт всіх 24 полонених українців. Як повідомляють "Крым. Реалии", до 25 січня взяті під арешт командир буксира "Яни Капу" Олег Мельничук, старший матрос "Бердянська" Юрій Без'язичний, капітан Володимир Лісовий, співробітник СБУ Андрій Драч, мічман Андрій Шевченко, старший матрос В'ячеслав Зінченко, командир "Нікополя" Богдан Небилиця, член екіпажу "Бердянськ" Денис Гриценко. Напередодні "суди" в Сімферополі та Керчі заарештували на два місяці 15 захоплених в полон українців. МЗС України направив до російського МЗС ноту протесту з вимогою звільнити всіх захоплених в полон моряків.
Політика Порошенко заявив про передислокацію військ Глава держави Петро Порошенко заявив, що в Україні в зв'язку з введенням в 10 областях воєнного стану буде проведена передислокація військ в декількох регинах. Про це він повідомив в ході робочого візиту до Чернігівської області. Він зазначив, що "зараз нам треба підвищувати майстерність і забезпечити ефективну підготовку для того, щоб в разі необхідності ворог зазнав поразки". За його словами, тут позиція повинна бути абсолютно чітка, "якщо ми повинні скоротити період бойового злагодження, прискорити бойову підготовку і забезпечити відповідно до графіка передислокацію підрозділів до кордону з РФ". Також Порошенко нагадав, що "порох треба тримати сухим". Нагадаємо, в Генеральному штабі військових сил України заявили, що після введення воєнного стану загальної мобілізації не буде.
Спорт оформление ленты  "Ворскла" - "Арсенал": полтавці погодилися грати в Києві Футбольний клуб "Ворскла" (Полтава) погодилася на перенесення матчу п'ятого туру Ліги Європи проти "Арсеналу" (Лондон) з Полтави до Києва. Про це повідомив журналіст Станіслав Майзус. За його словами, "Ворскла" виїхала в середу, 28 листопада, о 18.15 в Київ, а в 19.45 в столицю прибувають футболісти "Арсеналу" через аеропорт "Бориспіль". Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає. Нагадаємо, що УЄФА раніше прийняв рішення перенести проведення матчу "Ворскла" - "Арсенал" з Полтави до столиці на НСК "Олімпійський" в зв'язку з введенням в ряді регіонів України воєнного стану. Вболівальники таке рішення розкритикували, також до останнього часу остаточного рішення з приводу того, де відбудеться поєдинок, не було. Раніше на одеському стадіоні "Чорноморець" прямо під час футбольного матчу невідомі вболівальники кинули пакети з вибуховими пристроями на поле стадіону, де якраз проходив матч 1/8 фіналу Кубка України - одеські "моряки" грали з полтавською "Ворсклою".
Дозвілля Безглузда метушня і непорозуміння: Найточніший гороскоп на 29 листопада На думку Павла Глоби 29 листопада. зірки будуть схиляти до активних, енергійних дій, проте організм буде активно противитися цьому пориву, вважаючи за краще відпочивати і розслаблятися. Такий внутрішній розлад може вилитися в безглузду суєту і масу непорозумінь протягом дня. Запізнитися на зустріч, забути що-небудь, ляпнути щось не те в четвер буде простіше простого Овен29 листопада Овен може виявити в собі генеральські здатності! Принаймні, бажання покомандувати виникатиме протягом дня регулярно. При цьому нерозторопність оточуючих і їх бажання ухилитися від своїх обов'язків будуть викликати подив і дратувати Овна. Сам же Овен (як це прийнято у генералів) спритністю завтра теж не відрізнятиметься. ТелецьУ четвер в голові у Тельця міцно оселиться думка про те, що статус – це гроші, і чим більше у вас грошей, тим міцніше ваше становище в суспільстві. Думка, звичайно, не нова, але оскільки питання свого соціального статусу буде хвилювати Тельця з подвоєною силою, весь день він може провести в роздумах про те, як розбагатіти. За цими думками день і пройде непомітно. На жаль, шансів реально розбагатіти завтра трохи. БлизнюкиЯкщо вчора Близнюки затіяли якесь велике діло по будинку, то в четвер за інерцією воно буде просуватися на подив легко, без сучка і задирки. А от все інше у Близнюків буде валитися з рук. Навіть найелементарні справи по господарству завтра можуть перетворитися на тортури і випробування для нервів. Не те що пиріг, навіть проста яєчня в цей день може нещадно підгоріти, а тарілка – розбитися при митті. Так що по можливості краще звести всі домашні клопоти до мінімуму. Рак29 листопада Рак може відчувати небувалий підйом духу і ентузіазм – на жаль, не завжди доречний. Зірки гороскопу схиляють до того, що Рак раз у раз буде надихатися на різноманітні подвиги, ось тільки здійснення цих подвигів буде залишати бажати кращого. Якщо Рак не хоче повторити долю того бідолахи, який на ревній молитві розбив собі лоба, йому буде корисно обмежити в цей день свою неприборкану спрагу діяльності. ЛевУ четвер Лев ризикує на власному досвіді відчути всі тяготи сибаритства і епікурейства. Утриматися від спокуси обтяжити свою фігуру і совість якоюсь смачною висококалорійною стравою буде особливо важко. Так що якщо Лев налаштований на боротьбу з кілограмами, завтра йому краще не з'являтися в тих місцях, де смачно пахне. І не треба себе обманювати, що, мовляв, один шматочок – це небагато. Завтра де один, там і п'ятнадцять! Діва Цей день у Діви обіцяє пройти за відомим девізом: «Все або нічого». І невідомо, що з цього краще. Якщо Діва піддасться спокусі подовше поспати і нічого не робити взагалі, то день пройде хоч і без великих досягнень, але зате спокійно. Але вже якщо завтра вона візьметься за справи, то пил при цьому може підняти такий, що мало не покажеться! Так може, і правда краще відпочити? Терези29 листопада день у Терезів пройде під знаком пасивності і розслаблення. Втім, це буде дуже гармонійна пасивність. У цей день зірки гороскопу навряд чи стануть вимагати від Терезів підвищеної енергійності, та й самим їм проявляти активність теж не захочеться. При першій-ліпшій можливості розслабитися і нічого не робити, Терези з задоволенням віддадуться цьому заняттю. І це завтра буде найправильнішим рішенням. Скорпіон У четвер з самого ранку Скорпіону може не давати спокою якась глобальна ідея. Скорпіон буде обмірковувати її цілий день, виношуючи, як мати виношує дитину, однак, швидше за все, до самого вечора з цієї ідеї так нічого путнього і не народиться. Зате вже якщо все-таки народиться – це буде дійсно щось з чимось! СтрілецьУ цей день Стрільця практично в усьому може супроводжувати почуття невдоволення. Самі звичайні, повсякденні справи будуть просуватися з труднощами і пробуксовками, що оптимізмом наповнювати Стрільця явно не буде. Швидше за все, йому захочеться якось вилити своє роздратування на тих, хто є поруч (в тому числі і на близьких). Робити цього не слід, так як позитивного ефекту не дасть, а от стосунки зіпсувати може. Краще вже просто перетерпіти цей день. Козеріг29 листопада Козерогу захочеться будь-яким чином розбудити оточуючих і захопити їх чимось цікавим. Однак робити цього якраз не рекомендується! По-перше, розгойдати когось в цей день буде дуже важко. По-друге ж, якщо це все-таки вдасться, результат може виявитися зовсім не таким райдужним, як видається Козерогу. Так що краще вже завтра нікого не чіпати, а зайнятися своїми справами. ВодолійУ четвер енергетичний потенціал Водолія буде не менше, ніж у динаміту! Питання тільки в тому, яке застосування цієї енергії знайде сам Водолій. Якщо ваша кипуча діяльність буде спрямована в яке-небудь корисне русло, ви за один тільки день здатні зробити стільки, скільки інші не змогли б і за місяць. А ось якщо ця енергія буде спрямована кудись не туди ... На жаль, динаміт є динаміт! РибиУ цей день Рибам випадає рідкісна можливість зайнятися щасливим байдикування! Події в цей день сміливо можна пустити на самоплив. По-перше, тому, що змінити їх хід Риби все одно ніяк не зможуть. По-друге ж, будь-які спроби вплинути на ситуацію завтра не призведуть ні до чого, крім хаосу і метушні. Ну а без втручання Риб все організовується нехай і не відразу, зате саме собою.
Політика У Києво-Печерській лаврі описують майно У Ближніх печерах Києво-Печерської лаври ввечері 28 листопада почалася інвентаризація, повідомляє проросійський ресурс "Вести", посилаючись на ченців лаври. За даним видання, опис проводиться представниками Києво-Печерського заповідника, який знаходиться в управлінні Міністерства культури. Як пишуть "Вести", опис почався близько 18.00, коли в монастир прийшли невідомі і повідомили, що мають на опис розпорядження від Мінкульту. У Ближніх печерах лаври покояться мощі 79 святих, серед яких Нестор Літописець, іконописці Аліпій Печерський та Григорій. Нагадаємо, предстоятель УПЦ КП, патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет заявив, що після визнання Єдиної української помісної православної церкви Києво-Печерська і Почаївська лаври повинні перейти у власність єдиної української церкви.
Кримінал На Прикарпатті п'яний чиновник влаштував стрілянину В Івано-Франківській області голова сільської ради одного з сіл Тисменицького району, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, влаштував стрілянину і намагався втекти від поліцейських, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в регіоні. За даними правоохоронців, чоловік влаштував стрілянину напередодні ввечері. З повідомленням про постріли в поліцію звернулися місцеві жителі, після чого патрульні виїхали на місце інциденту. Незабаром порушника виявили та оштрафували. Ним виявився глава сільради, який в стані алкогольного сп'яніння ще до зупинки поліцією намагався втекти. У салоні його авто було виявлено гладкоствольну мисливську рушницю, яку він перевозив і зберігав з порушеннями. На порушника склали три адмінпротоколи. Раніше повідомлялося, що в Дніпрі розстріляли машину.
Кримінал Не знайшлося закурити. На Тернопольщині чоловікові вибили зуби і зламали щелепу Неповнолітній вибив зуби та зламав чоловікові щелепу за відмову дати сигарету в селі Велика Березовиця Тернопільської області. Як повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в регіоні, конфлікт між двома громадянами стався у дворі багатоповерхівки по вулиці Енергетичній. Неповнолітній попросив у перехожого спочатку одну сигарету, отримавши яку, попросив ще одну, проте чоловік відмовився виконати його прохання. Після цього агресивний хлопець кинувся на чоловіка, повалив його і почав бити ногами по голові. Побивши його, нападник забрав неповну пачку сигарет і 600 гривень. У потерпілого медики діагностували перелом нижньої щелепи і травматичний періодонтит двох зубів. Зловмисника помістили під домашній арешт. Раніше повідомлялося, що в Кіровоградській області поліцейські "помилково" побили підлітка.

Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Астролог Павло Глоба розкрив гороскоп на 6 травня 2024 року, застерігаючи від непідконтрольного перебігу подій....
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
6 травня 2024 року, згідно з астрологічними прогнозами Тамари Глоби, для багатьох знаків зодіаку обіцяє бути д....
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
більше матеріалів




/-1,1240718364716-/ /-pc-/
Top