counter
Архів Повернутись назад 28 Травня 2017
28 Травня
Суспільство Євробачення. Джамала вперше прокоментувала голі сідниці Знаменита українська співачка Джамала в інтерв'ю «1+1» вперше прокоментувала нахабну витівку пранкера Віталія Седюка на її виступі в фіналі пісенного конкурсу «Євробачення-2017», коли той вибіг на сцену і оголив сідниці. «Я все побачила, він в цей момент злякався більше, тому що мені все одно - я робила свою справу, співала в камеру. А ось що в цей час робила охорона, для мене це велике питання і я буду розбиратися з цим. Вони не захищали мене і дали йому 30 секунд оббігти і побігти. Зараз треба з'ясувати, хто винен, а винний є, і це не пранкер. Голова МВС Аваков сказав: «Треба посадити», - не треба. Не треба вішати на пранкера всі гріхи. Ви провтикали, ви і повинні за це відповідати», - заявила Джамала. Нагадаємо, після витівки на «Євробаченні» Віталія Седюка затримали і заарештували на 60 діб.
Події Екс-директору Української бібліотеки в Москві зламали хребет Колишньому директору Бібліотеки української літератури в Москві Наталії Шаріній під час конвоювання зламали хребет. Про це повідомляє «ВВС-Інфо» з посиланням на озвучені в суді матеріали справи Наталії Шаріної. За даними видання, 25 травня в ході засідання суду адвокати Наталії Шаріної долучили до справи медичні документи про її здоров'я. У цих документах сказано, що Шаріна страждає від наслідків компресійного перелому хребта, отриманого під час конвоювання 29 жовтня 2015 року. Тоді Наталію Шаріну перевозили з відділу поліції в ІТТ. Водій не пригальмував на «лежачому поліцейському», автозак сильно труснуло, і Наталія Шаріна вдарилася спиною. Нагадаємо, в жовтні 2015 року в Бібліотеці української літератури в Москві правоохоронці провели обшуки, а потім затримали директора бібліотеки Наталію Шаріну, у якої вилучили 150 «екстремістських» книг. Експерт Інституту мовознавства РАН Євген Тарасов дослідив вилучені видання і знайшов «екстремізм» у 25 книгах, зокрема у дитячому журналі «Барвінок».
Події Штаб АТО: Під час обстрілу в Красногорівці поранено 8 осіб У результаті ранкового обстрілу бойовиками Красногорівки постраждали вісім місцевих жителів. Про це 28 травня повідомили в прес-центрі штабу АТО. «Як повідомляє спостережна група української сторони СЦКК, вранці 28 травня в ході обстрілу бойовиками міста Красногорівка ворог застосував РСЗВ «Град». На місці події експерти знайшли залишки більш десяти реактивних снарядів. В результаті обстрілу вісім мирних жителів Красногорівки отримали поранення і травми. Також встановлено нанесення великої шкоди інфраструктурі міста, пошкоджений автомобіль швидкої допомоги і три приватних транспортних засоби», - сказано в повідомленні. Раніше голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомляв про трьох поранених місцевих жителів.
Суспільство Безкоштовна їжа для бійців АТО. Як «Океан Ельзи» провчив ресторан У п'ятницю, 26 травня, відомий український гурт «Океан Ельзи» з лідером Святославом Вакарчуком дала концерт у Кам'янці-Подільському. Один з місцевих закладів харчування вирішив зробити собі на цьому концерті незаконну рекламу, але за ці дії довелося розплатитися незвичайним способом. Як сказано в повідомленні групи «Океан Ельзи» у Facebook, їх обурило таке використання імені групи в рекламі без дозволу, але на пропозицію юристів дати хід справі учасники групи відмовилися. «Просто на концерті ми, порадившись з жителями міста, прийняли рішення дозволити використання закладу нашого імені, але за умови, що вони 31 травня цілий день безкоштовно годуватимуть пенсіонерів та учасників АТО», - повідомили музиканти. Власники закладу погодилися на такі умови, про що повідомили на своїй сторінці в Facebook. 31 травня протягом усього робочого дня пенсіонери і учасники АТО можуть отримати будь-яку одну позицію з меню абсолютно безкоштовно.
Політика Китай вимагає від G7 не втручатися в справи спірних територій Представник міністерства закордонних справ Китаю Лу Кан заявив, що Пекін висловлює невдоволення підсумковою заявою лідерів країн G7 щодо ситуації у Східно-Китайському і Південно-Китайському морях, в якій критикується політика мілітаризації Китаю на спірних територіях. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна». «Ми висловлюємо рішучий протест у зв'язку з підсумковою заявою лідерів G7 на саміті в Італії, де обговорюється питання Східно-Китайського і Південно-Китайського морів під приводом міжнародного права. Пекін виступає за врегулювання відповідних спорів безпосередньо зі сторонами спору і тільки за допомогою переговорів і консультацій», - заявив Лу Кан. Нагадаємо, раніше есмінець США Dewey наблизився до спірних островів Сенкаку в Південнокитайському морі. У Китаї влада заявила, що такі дії американців підривають суверенітет і інтереси безпеки країни. На острови Сенкаку в Східно-Китайському морі, де раніше відкрили поклади нафти, претендують Китай і Японія.

Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
більше матеріалів




/-0,60976409912109-/ /-pc-/
Top