counter
Архів Повернутись назад 28 Січня 2022
28 Січня
Політика оформление ленты  Розмова Зеленського із Байденом. Що відомо Вчора пізно ввечері за київським часом відбулася запланована розмова президентів України Володимира Зеленського та США Джо Байдена. Лідери провели розмову на тлі російської загрози вторгнення і після передачі відповідей Сполучених Штатів та НАТО на ультимативні, нічим не обґрунтовані претензії, висунуті Кремлем, які на Росії називають своїми "гарантіями безпеки". У ЗМІ стали відомі перші подробиці розмови двох лідерів. Про що лідери двох країн: мирне врегулювання конфлікту на Донбасі;питання безпеки, зокрема енергетичної;співробітництво в оборонній сфері;допомога українській економіці;прогрес в антиолігархічній реформі.Крім того, як заявляли в Білому домі, Байден планував розповісти Зеленському про останні дипломатичні контакти між США та Росією. Про що Байден говорив із ЗеленськимБілий дім у своєму прес-релізі розповів, що президент США під час телефонної розмови: підтвердив готовність Вашингтона та союзників рішуче відреагувати у разі вторгнення Росії до України;висловив підтримку суверенітету та територіальній цілісності України;розповів, що США вивчають можливість підтримки економіки України;висловив підтримку мирному врегулюванню конфлікту на Донбасі, зокрема, шляхом переговорів у "нормандському форматі".Крім того, лідери України та США обговорили скоординовані дипломатичні зусилля щодо європейської безпеки. Байден, зі свого боку, підтвердив принцип: "Нічого про Україну без України". Що розповів Зеленський про дзвінокУкраїнський президент опублікував на своїй сторінці у Twitter повідомлення, в якому розповів про тривалу телефонну розмову з лідером США. Як розповів Зеленський, він разом із Байденом: обговорили поточні дипломатичні зусилля щодо деескалації ситуації навколо України;узгодили спільні дії на майбутнє;обговорили можливості фінансової підтримки України
Суспільство Народні прикмети на 28 січня: що не можна робити у "нещасливий день" У народі 28 січня називали Днем чаклунів та вважали його нещасливим. Батьки вірили: саме 28 січня погань шукає собі учнів і намагається передати їм свої "знання". При цьому побоюватися цього дня потрібно саме молодих шаманів, які через недосвідченість можуть завдати великої шкоди людині. Загалом цей день краще провести вдома. Якщо ж є гостра потреба залишити житло 28 січня, то треба робити це виключно на ситий шлунок. Інакше можна захворіти, говорили у народі. Не слід у цей день обговорювати чи засуджувати будь-кого. Чорна заздрість 28 січня можуть залучити до життя пліткаря справжні біди, аж до загибелі когось із близьких. Водночас у жодному разі не можна грубити старшим у цей день. Безумовно, з людьми похилого віку треба поводитися шанобливо в будь-який час. Однак якщо образити їх 28 січня, можна зіткнутися з непередбаченими та вкрай плачевними обставинами. Не рекомендується 28 січня залишати на ніч взуття брудним, інакше можна "замазати" (тобто зіпсувати) свій життєвий шлях. Так говорили наші пращури і намагалися в цей день одягатися на все чисте. Цей день рідко для когось буває щасливим, тому, виходячи з дому, прочитайте такий оберіг: Хрест Божий на мені, свята ікона на стіні.Як істинний Христос пішов на Розп'яття,Не чув ні пошепки, ні ломотів, ні синьої крові,Так би і я, Божа раба (ім'я),Не вдарялася, не спотикалася,З сокирою та ножем не пізналася,Додолу не перекинулася, у бік злу не кинулася.Тіло б моє біло не били, вогнем не губили,Голови з шиї не рубали.Я в Божій броні, в обережному вінці,Божий хрест на мені, свята ікона на стіні.Хто проти мене зло подумає, думу подумає,Той одразу сам себе озиває, ім'я моє забуває.Чур не я, а холодна змія.В ім'я Отця і Сина та Святого Духа.Нині і повсякчас і на віки віків.Амінь. Іменини святкують: Олена, Варлаам, Гавриїл (Гаврило), Іван, Карл, Павло, Прохор. Імена: Олена – від грецького «Смолоскип». Олена довгий час може бути замкненою і стриманою, але настає момент, коли в ній прокидається почуття протесту і вона починає поводитися агресивно і навіть зухвало. Такі спалахи Олена переживає дуже болісно. Їй здається, що оточуючі намагаються зачепити її самолюбство, образити її. Щоб уникнути душевних мук, Олена повинна навчитися бути більш терпимою до людей. Якщо ж на її шляху з'явиться людина, здатна зрозуміти і полюбити її такою, якою вона є, Олена буде щаслива і знайде душевний спокій.
Гороскоп Ураган почуттів. Любовний гороскоп 28 січня. Почуття сьогодні здатні захоплювати раптово і сильно, налітаючи як ураган, що може виявитися у будь-яких сферах життя, починаючи від появи нових ділових інтересів до закоханості з першого погляду. Опиратися бажанням сьогодні важко як ніколи, але все ж таки, поринаючи у вир романтичних пристрастей, намагайтеся не втратити голову. ОВНИ Довіртеся коханій людині, радять зірки. Цього дня ви зможете по-іншому подивитись на нього та на його роль у стосунках. І це буде саме те, що вам потрібне. ТЕЛЬЦІ Якщо ви давно збиралися вивести відносини на новий рівень (можливо, запропонувати щось партнерові), 28 січня стане сприятливим днем ​​для цього, кажуть зірки. БЛИЗНЮКИ Якщо 28 січня друга половинка без ентузіазму віднесеться до ваших ідей, не наполягайте, радять зірки. Можливо, час ще не настав. РАКИ Якщо ви з обранцем перебуваєте у сварці, 28 січня можете зробити перший крок до перемир'я, кажуть зірки. Швидше за все, кохана людина давно чекає на ваше "повернення". ЛЬВИ Якщо цієї п'ятниці ви запланували похід до родичів другої половинки, знайте, що, швидше за все, ви розмовлятимете з ними різними мовами. Можливо варто перенести зустріч. ДІВИ Якщо 28 січня кохана людина запропонує вам щось ризиковане, не поспішайте приймати рішення, радять зірки. У цей день ваші висновки повинні зазнати найсуворішої критики. ТЕРЕЗИ Цієї п'ятниці ви можете вберегти обранця від скоєння помилки, яка може коштувати вам стосунків. Зірки закликають вас 28 січня дослухатися до шостого почуття. СКОРПІОНИ Єдине, що може вибити вас із колії цього дня - думки про партнера. Намагайтеся залишити їх до вечора 28 січня, радять зірки. СТРІЛЬЦІ Зірки рекомендують вам цієї п'ятниці все робити разом. Не соромтеся просити допомоги у обранця. Можливо, він хоче зробити те саме: отримати вашу підтримку. КОЗЕРІГИ Цієї п'ятниці ви будете чарівні, кажуть зірки. Так що не дивуйтеся, якщо протилежна підлога виявлятиме до вас підвищену увагу 28 січня. ВОДОЛІЇ 28 січня ви зможете переконати обранця в чому завгодно, але лише один раз. Так що вибирайте тему ретельно – не розмінюйтеся на дрібниці. РИБИ Якщо у вас є можливість, проведіть цей день у родинному колі, радять зірки. Якщо вам належить спілкування з близькими другої половинки – теж добре. Ваше спілкування буде плідним.
Суспільство Чому квартира в Борисполі краща за квартиру в Києві? Європейська традиція жити далеко від галасливого міста активно набирає популярності в нашій країні. Наприклад, багато хто вирішує купити квартиру в Борисполі недорого від господаря. Ціни на нерухомість у такому разі значно нижчі, іноді навіть у два рази менші, ніж у столиці. При цьому якість життя залишається на такому ж високому рівні, а дістатися центру Києва на особистому або громадському транспорті не складе труднощів. Бориспіль – основні переваги міста для життя Безперечно, Бориспіль славиться наявністю аеропорту з однойменною назвою, проте це не все, чим він може похвалитися. Багато хто розглядає його для проживання за рахунок таких переваг: близьке розташування до столиці, тому ви зможете працювати у Києві, а додому повертатися до Борисполя та не витрачати на це багато часу; багато різних навчальних закладів, тому тут мешкає багато сімей з дітьми; вартість житла набагато нижча від столичних розцінок, тому ви можете сміливо розраховувати на комфортабельну нерухомість з усіма зручностями за прийнятною ціною.   У Борисполі вже споруджено величезні торгові центри, є громадські заклади на будь-який смак. Цим не можуть похвалитися навіть деякі столичні спальні райони. Оскільки тут розташований міжнародний аеропорт, іноземці охоче витрачають гроші на сервіс та товари, що дозволяє підприємцям окупати свою справу. Відповідно, місто може похвалитися стабільною економічною ситуацією. Популярне житло у Борисполі У цьому місті багато приватного сектора, тому якщо ви завжди мріяли про затишний будиночок для всієї родини, то тут точно зможете втілити усі свої побажання. Проте забудовники не сплять і зводять нові, сучасні житлові комплекси. Ви можете розраховувати на найкращі умови щодо розстрочення, іпотеки та кредиту. Оскільки саме по собі місто не дуже велике і до ключових об'єктів легко дістатися, все ж таки звертайте увагу на близькість розташування основної інфраструктури. Вивчити ринок та підібрати підходящу собі нерухомість можна на сервісі OLX, де представлений великий вибір пропозицій на будь-який смак.
Суспільство оформление ленты  Погода на 28 січня 2022 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою, то й осінь буде такою. Також пращури помітили: якщо вранці синиці голосно щебечуть і шукають укриття, невдовзі вдарять міцні морози і сильно зав'южить. Існувала в народі і така цікава прикмета: якщо 28 січня на вікнах з'явилися візерунки у вигляді житніх колосків завитками вниз, рік буде врожайним. • Якщо на Павла вітер – буде рік сирим. • Ніч зіриста – до врожаю льону. • Павло додав. Прогноз погоди по Україні28 січня, незважаючи на те, що в деяких регіонах буде локальне потепління, по всій Україні очікуються опади у вигляді снігу. Про це повідомляє АСН-Україна з посиланням на Укргідрометцентр. Протягом цілого дня у всіх регіонах України очікується сніг. Температура повітря складе: на заході вдень від 0 до +2, а вночі – від 0 до +1;на півночі вдень від 0 до -2, а вночі – від -1 до 5;на сході вдень від -1 до +1, а вночі - від -7 до -9;на півдні вдень від +1 до +3, а вночі – від -1 до -3;у центрі вдень від 0 до +2, а вночі – від -1 до -3.У столиці протягом дня погода, як і в інших регіонах, очікується сніг. Вдень температура повітря досягатиме позначок від 0 до +2, а вночі - від -1 до +1.
Суспільство Розстріл на Південмаші. Командувач Нацгвардії подав у відставку. Зеленський підписав Вчорашня трагедія з розстрілом варти в Національної Гвардії вразила всю країну. Стрілець за кілька годин після події здався поліції. Після його затримання з'явилося відео, на якому він повідомив про мотиви свого вчинку. Однією з версій поточного розслідування є нестатутні стосунки.Вдень на брифінгу у Дніпрі командувач НГУ Балан заявив, що написав рапорт про відставку з посади командувача НГУ, а також усунув місцеве командування на час проведення службової перевірки. Президент Володимир Зеленський підтримав відставку командувача Національної гвардії Миколи Балана. Глава держави видав указ про його звільнення з посади. Про це повідомляє Офіс президента. "Звільнити Балана Миколу Івановича з посади командувача Національної гвардії України", - йдеться в указі. Водночас президент призначив Юрія Лебедя виконувачем обов'язків командувача Нацгвардії. Він обійматиме відповідну посаду, доки не буде призначено нового командувача НГУ.
Сонник Згадайте свій сон у ніч з 27 на 28 січня та дізнайтеся його значення Сновидіння, що приснилися в ніч з 27 на 28 січня, можуть оголити якісь ваші погані звички, про які ви не хочете думати або в яких не бажаєте собі зізнаватись. Побачивши подібний сон, треба подумати, як виправити ситуацію. І що швидше, то краще. Крім того, у снах 25-х місячних діб можна побачити забарвлення майбутніх подій. Тож якщо попереду намічається щось важливе, то яскраве сновидіння скаже у тому, що це пройде гладко і успішно. Сірий сон або жах повинен застерегти вас від якихось помилок: швидше за все, з вашої вини щось може піти не так. Також потрібно звернути увагу на продукти, що приснилися у ніч із 27 на 28 січня. Так, сира риба стане провісником фінансового успіху. Ягоди уві сні скажуть про те, що на вас чекає гармонія в любовних відносинах. Якщо ж у ніч 25-ї місячної доби побачити хліб, варто почекати з серйозними покупками - повернути витрачене вдасться не скоро. Сни нинішньої ночі рідко виявляються віщими, тому не варто звертати уваги на їх сюжет, куди важливіше – емоційне забарвлення, яке вони несуть. Тому, якщо вранці людина прокидається в хорошому настрої, це хороший знак - він свідчить про те, що в житті та професії вона йде правильним шляхом, і - навпаки.
Здоров`я Названо ознаки високого холестерину Як відомо, високий рівень холестерину в організмі може бути дуже небезпечним. Зокрема, подібна проблема може призвести до таких сумних наслідків, як інсульт або інфаркт. На перший погляд може здатися, що для того, щоб визначити проблеми з рівнем холестерину необхідно проходити медичне обстеження, здавати аналізи тощо. Проте приводом для занепокоєння можуть стати і деякі зовнішні ознаки. І хоча наявність цих ознак не дає стовідсоткову гарантію, але їх наявність може дозволити своєчасно вирушити на медичне обстеження та вжити необхідних заходів. Однією з таких ознак можуть стати жирові відкладення на внутрішній стороні століття. Ще один тривожний знак - наявність сірих або білих відкладень на рогівці. Також визначити високий рівень холестерину можна за станом кистей рук. Йдеться про деформацію сухожилля мізинця та безіменного пальців. Через ці проблеми людині стає важко згинати і розгинати пальці, що може призвести до деформації кисті.
Культура Данилко пояснив, навіщо заспівав пісню про Бандеру Пісня «Батько наш Бандера», яку виконав український артист Андрій Данилко втішила багатьох українців і змусила "знатно спалахнути" за поребриком. Незабаром після того, як стало зрозуміло, що назріває скандал, виконавець поспішив виправдатися. Данилко у коментарі "страна.ua" заявив про те, що не вкладав у пісню будь-якого політичного підтексту. За словами співака, передачу записували кілька місяців тому. Тоді у трендах українського сегменту TikTok було виконання пісні «Батько наш Бандера» та артист вирішив не відставати. Також він зазначив, що його можна було б звинувачувати в чомусь, якби він зробив це у прямому ефірі або під час якогось мітингу. У зв'язку із цим для Данилка стало сюрпризом, що суспільство так відреагувало. Нагадаємо, що кілька місяців тому розпочався тренд на цю пісню. Часто відео з виконанням пісні «Батько наш Бандера» знімають школярі, що викликає позитивні емоції та радість в українців за підростаюче покоління та знатно підгоряє в окупантів на Росії. Доброго ранку, країна  
Дозвілля 4 знаки зодіаку, серед яких найбільше людей-маніпуляторів Всі ми хоч раз стикалися з людиною-маніпулятором, яка намагалася на вас впливати своїми словами та вчинками. Всі маніпулятори розумні, егоїстичні та хитрі, і як тільки ви потрапили до них на гачок, вони одразу беруть вас в обробку. На подив, таким людям якимось чином завжди вдається справляти вигідне враження і навіть зачаровувати оточуючих. Як стверджує астрологія, до маніпулятивної поведінки найбільш схильні ці чотири знаки. 1. СкорпіонСкорпіони завжди вдаються до витончених маніпуляцій, коли справа стосується їхньої особистої вигоди. Вони також можуть бути двоособистими хитрунами та ошуканцями, особливо з тими, кому хочуть помститися або якось провчити. А ось зі своїм начальством цей знак воліє залишатися в добрих відносинах, і поводитиметься як пайка, щоб його помітили і заохочили. 2. РакРак маніпулює постійно, завжди та з усіма. Причому робить він це не зі зла, а тому, що така його натура. Цей знак хоче максимального спокою та безпеки для себе, і в гонитві за цим він без вагань вдається до маніпуляцій. Будьте напоготові, спілкуючись з Раком, - він буде дружнім, милим і солодким, якщо йому щось від вас потрібно. 3. СтрілецьСтрілець – також чудовий маніпулятор. Він не проти пограти людьми та їхніми почуттями заради власної вигоди та досягнення своєї мети. Цей знак цілком може бути досить жорстким, себелюбним та розважливим. Хоча Стрілець досить лояльний і поблажливий, щоб щадити своїх близьких, але всі інші завжди можуть потрапити в його маніпулятивні пастки. 4. ОвенОвни - чарівні співрозмовники і приємні компаньйони, але вони з легкістю маніпулюють людьми, вводячи їх в оману своєю милою поведінкою. Цей знак активно грає в «ігри розуму» і зробить усе, щоб досягти свого. Овен дуже розумний, коли йому потрібно використовувати людей у ​​своїх інтересах, при цьому він зовсім не бачить у цьому нічого поганого та поганого.
Дозвілля Яку енергетику несе номер вашої квартири. Містична нумерологія Дізнайтеся, що означає номер квартири, в якій ви живете або в яку плануєте переїжджати. Якщо нумерологічне значення квартири збігається з вашою енергетикою, вам буде затишно в ній, ви будете відчувати буквально, що «вдома і стіни допомагають», і ваш будинок - ваша фортеця. В іншому випадку вас можуть переслідувати головні болі, почуття смутку і нездужання різного характеру.Отже, для початку обчислюємо нумерологічне число квартири і дізнаємося, як жити далі. Розрахунок дуже простий: наприклад, квартира з номером 138 = 1 + 3 + 8 = 12. 1 + 2 = 3. «3» - це нумерологічне число квартири 138. Цифра 1. Планета - Сонце. Така квартира наповнює її господарів творчою енергією і радістю життя. Вона дозволяє людині виділитися, привернути увагу оточуючих. У ній буде добре художникам, поетам, письменникам, журналістам. У квартирі має бути багато різних світильників, а домінуюча гамма - оранжево-червона. Атмосфера такого будинку - безтурботна і відкрита. Але блиск призначений тільки для добрих людей, злі ж в такому будинку будуть терпіти одні збитки. Цифра 2. Планета - Місяць. Інтуїція і споглядання. Квартира сприятлива для людей, які працюють з маленькими дітьми, для кухарів і музикантів. Головний акцент в такій квартирі має припадати на дзеркала, а основний колір - ніжно-кремовий, з невеликими вкрапленнями смарагдово-зеленого. Подбайте про зовнішній вигляд ванної кімнати - вона повинна бути бездоганною. Цифра 3. Планета - Марс. Воля, рішучість, дія! Ця квартира не для ледарів. Якщо будете пасивними, рішення стануть прийматися за вас. У цій квартирі доведеться весь час щось лагодити: водопровід, замки, стільці ... Господарі повинні бути в тонусі і в постійному русі, інакше застій енергії принесе хвороби. В інтер'єрі повинно бути побільше червоного кольору. Найбільш активні місця - туалет і передпокій, подбайте про них. Цифра 4. Планета - Меркурій. Контакти. У такій квартирі повинна «жити» гранична чесність - брехня повернеться до вас назад! Що живуть в цьому будинку часто тягне в подорожі. Готуйтеся багато спілкуватися, причому не тільки вдома, а й на роботі: ця квартира обіцяє вам дуже багато диспетчерської роботи. Головні в інтер'єрі - об'єкти, пов'язані з інформацією: починаючи від телевізора і телефону, закінчуючи фотографіями на стінах і ієрогліфами в рамках. Ну, а сприятливими квітами будуть блакитний, сірий, а також синій з жовтим. Цифра 5. Планета - Юпітер. Розширення. Тут все глобально: життя цієї квартири може бути пов'язана з політикою, наукою - все служить об'єднанню людей в ім'я якоїсь ідеї. Для цього будинку хороший пурпурний колір. А справжньою окрасою послужать бронзові предмети, особливо привезені з далеких країн. Не дозволяйте собі гніватися - і все у вас буде добре. Так, не забудьте ще про велику бібліотеку! Цифра 6. Планета - Венера. Відпочинок, любов і комфорт. Ось вже пощастило мешканцям такої квартири - гуляй - не хочу! Тут живуть або добрі і гостинні люди, або затяті скандалісти. Кольори дуже теплі: в бежево-коричневій гамі. В обстановці цього будинку - великі м'які дивани, круглий стіл, килими, квіти ... Будинок - повна чаша. Зазвичай в такій квартирі люблять тварин - кішок, собак. Не сваріться в такому будинку, винуватим завжди буде призвідник сварки. Цифра 7. Планета - Сатурн. Суцільні випробування! Мешканці такої квартири нерідко бувають в скрутному становищі і відчувають різного роду обмеження. Але не все так погано! У цій же квартирі вам вдасться зайнятися накопиченням, оволодіти яким-небудь професійно майстерністю. Головне - частіше аналізуйте свої справи і вчинки, на користь підуть голодування і заняття йогою! Переважний колір - темно-синій. Домінант в інтер'єрі немає. Цифра 8. Планета - Уран. Це квартира астрологів і ясновидців, якщо туди занесе якогось прагматика і матеріаліста, він виявиться біля розбитого корита. У цій квартирі ви завжди будете оточені друзями. Для її оформлення використовуйте яскраві райдужні кольори, і обов'язково повинен бути присутнім небесно-блакитний! Будьте обережні з електричними приладами і тримайте вікна чистими. Цифра 9. Планета - Нептун. Вельми важка квартира! Добре в ній буде священикам, музикантам, морякам і екстрасенсів. Тут дуже легко загрузнути в нездійснених мріях і придбати багато шкідливих звичок. Ця квартира немов Бермудський трикутник - вічно кудись пропадають речі, і все позбавлене здорового глузду.
Політика Апеляційний суд над Порошенком перенесли (оновлено) Матеріали кримінальної справи Порошенка не прийшли із Печерського суду до Апеляційного суду. Апеляційне засідання щодо обрання заходу для Порошенка перенесли на 11 лютого на 11:00 через те, що з Печерського суду не передали матеріали справи, повідомляють ЗМІ із зали засідання. Порошенко з адвокатами прийшов до зали засідання, незважаючи на перенесення справи. Навколо суду зібралися його прихильники, зігнали безліч поліції та нацгвардії, проте засідання не відбулося. Відповідаючи на запитання журналістів: чи буде одночасний допит 5-го президента та Медведчука, адвокат Порошенко Ілля Новіков заявив, що цього не станеться: "Цього шоу не буде".На думку захисту, такий допит потрібний владі виключно для картинки, щоб показати суспільству Порошенка та Медведука разом. Але цього не буде, оскільки всі показання Порошенко дав ще влітку, уточнив Новіков. Порошенко впевнений, що розгляд його апеляції перенесли, оскільки влада шукає компромат на суддів Апеляційного суду, щоб натиснути на них. Також 5-й президент звинуватив владу, що вона організовує політичні переслідування, замість того, щоб протистояти Путіну.
Дозвілля Таємні фетиші для всіх знаків Зодіаку 1. Овен (21 березня - 19 квітня) Ви, швидше за все, схильні ставати ідеалістами в усьому. Ви хочете бути впевнені, що контролюєте ситуацію. Ось чому ваш таємний фетиш - це люди, які за своєю природою пасивні і покірні. 2. Телець (20 квітня - 21 травня) Ви людина, якій не подобається, коли вас оскаржують або допитують. Ви хочете контролювати все і хочете, щоб усе було по-вашому. Ось чому, подібно Овну, ваш фетиш - люди, які можуть «нагодувати» ваше его, підкоряючись всьому, що ви говорите. Ви хочете бути з тим, хто підтверджує все, що виходить з ваших уст. 3. Близнюки (22 травня - 21 червня) У вас вільний дух. Ви не хочете бути обмеженими в чому-небудь. Ви хочете, щоб ваша індивідуальність цінувалася, і щоб ваша свобода підтримувалася. Ось чому ваш таємний фетиш - люди, які дійсно дозволяють вам бути самими собою. 4. Рак (22 червня - 22 липня) Вам подобається давати, давати, давати і ще раз давати. Така ваша особистість. Ось чому у вас є секретний фетиш - нужденні люди, яким необхідна ваша допомога або підтримка. Ви хочете того, про кого ви дійсно можете подбати, як про дитину. 5. Лев (23 липня - 22 серпня) Ваш секретний фетиш - це людина, яка не проти залишитися на задньому плані. Ви завжди хочете, щоб все промені були спрямовані на вас. Ви не хочете ділитися своєю увагою. Ось чому вас завжди привертають ті, хто вважає за краще просто сидіти в тіні. 6. Діва (23 серпня - 22 вересня) Пошук правильного напряму може зайняти у вас багато часу. Насправді у вас немає бажання або мотивації взяти на себе повну відповідальність за своє життя. По суті, ви - лист, що летить за вітром. Ось чому ваш секретний фетиш - мати того, кому ви можете підкоритися. 7. Терези (23 вересня - 22 жовтня) Ви дуже товариська людина, і вам подобається завжди бути в присутності людей, які вас люблять. Ось чому ваш таємний фетиш - людина, яка ставиться до вас як до істинного монарха. Ви хочете, щоб до вас завжди ставилися як до особи королівської сім'ї, тому що ви думаєте, що ваша особистість заслуговує на це. 8. Скорпіон (23 жовтня - 22 листопада) У сучасному світі багато людей, як правило, потрапляють у пастку всіх фотоспалахів і гламуру комерційних проектів. Ви дійсно не купитесь ні на що з цього. Вам подобається спрощувати все у вашому житті. Ось чому ваш таємний фетиш - людина, яка так само приземлена, як і ви. 9. Стрілець (23 листопада - 21 грудня) Вам може бути важко знайти людину, яка дійсно може задовольнити ваш фетиш тільки тому, що він унікальний. Ви не хотіли б присвячувати себе одній людині протягом довгого часу. І тому ваш найбільший фетиш - людина, яка відкрита до ідеї багатоженства або необов'язкового знайомства. 10. Козеріг (22 грудня - 20 січня) Ви схильні до норовливосты. Ви не зобов'язані створювати певну систему і рутину в своєму житті. Ви не любите пов'язати в розкладах та інше. Козероги люблять свободу. Ось чому ваш фетиш - це людина, яка може дисциплінувати вас і тримати вас на правильному шляху. Ви жадаєте того, хто може врятувати вас від себе. 11. Водолій (21 січня - 18 лютого) Не секрет, що ви - ексцентрична особистість. У вас є смак до речей, якими зазвичай не всі люди можуть займатися, але це те, що робить вас особливими. Ваш секретний фетиш призначений для людей, які славляться збоченістю. Ви, як відомо, любите новизну в ліжку, і ви хочете, щоб хтось був таким же авантюрним, як і ви. 12. Риби (19 лютого - 20 березня) Ваш фетиш - люди з домінуючою особистістю. Вас приваблюють авторитетні постаті, тому що ви бунтар у глибині душі. Ви відчуваєте, що ваша мета не буде виконана, якщо у вашому житті не буде авторитетної фігури. Ви хочете когось, кому ви могли б кинути виклик. Ви бажаєте того, кому ви не зможете сказати «ні». Вам потрібен вимогливий і владна людина. Джерело: www.cluber.com.ua.
Дозвілля оформление ленты  Тест: яка ви особистість насправді Для початку подивіться на зображення нижче. Ви бачите 4 замки. Тепер уявіть, що якби ви могли помістити в коробку почуття, емоції або навіть спогади і зберегти його, як би виглядав замок вашої коробки? Якщо ви вибрали замок № 1 Ви людина з сильним характером.Ви не боїтеся конфліктів. Насправді, ви навіть мотивовані, щоб протистояти їм. З іншого боку, ви можете бути занадто владним і хочете, щоб все йшло саме так, як ви хочете і плануєте. Навчіться слухати і бути трохи більш чутливим по відношенню до інших людей. За допомогою цього ви напевно доб'єтеся більшого успіху в своїх справах! Якщо ви вибрали замок № 2 Ви людина з аналітичним складом розуму. Ви відповідальні, пунктуальні і організовані. Ви завжди прагнете до успіху, але ви схильні надавати на себе великий тиск під час процесу досягнення успіху. Спробуйте бути трохи м'якше з самим собою. Якщо ви вибрали замок № 3 Ви духовна людина У вас є інтуїція і інші розвинені інстинкти. Ви шукаєте притулок в своєму інтер'єрі і в космосі. Ви - втілення «гармонії», тому у вас є потенціал бути духовним лідером або філософом. Однак можливо, що люди не розуміють вас і іноді вважають вас «не таким, як усі». Але, тим не менш, у вас є сильні якості, за які вам ніколи не повинно бути соромно. Якщо ви вибрали замок № 4 Ви енергійний і веселий чоловік Ви надихаєте оточуючих вас людей. Здається, що люди привертають вас через вашу харизми, тому ви легко заводите друзів. Іноді ви можете бути занадто імпульсивними, що лякає інших людей. Ви також більш схильні до нервових зривів. Спробуйте медитацію або почніть займатися спортом.
Здоров`я Горіхи та ще 7 продуктів, які можна заморожувати, а ви й не знали Якщо морозильна камера призначена тільки для зберігання напівфабрикатів і морозива, то ви дуже багато втрачаєте. Справа в тому, що є такі продукти, які нам навіть на думку не спадає зберігати в морозильній камері. Але, ось насправді вони чудово переносять холод. Сьогодні ми хочемо розповісти вам, які продукти можна заморожувати. 1. ГоріхиЯкщо вийшло так, що ви закупили дуже багато горіхів або у вас був щедрий урожай, то щоб уберегти їх від псування, горіхи можна заморозити. Як тільки буде потрібно, то ви просто дістанете їх, і вони швидко відтануть за кімнатної температури. 2. Варений рисЧи не розрахували кількість рису і відварили його занадто багато? Не біда. Цей продукт також можна заморожувати, адже викинути надлишки шкода. Необхідно викласти рис у контейнер із кришкою та відправити його в морозильну камеру. Потім, коли ви його розігріватимете, можна додати пару ложок води. Цей метод зручний ще й у тому випадку, коли потрібно зберегти час. Просто наперед відваріть рис і відправте його в морозилку. Потім дістанете його та розігрійте. 3. Сир у тертому виглядіЄ багато рецептів, де потрібно зовсім небагато тертого сиру. Ось тільки іноді буває так, що господині перестараються і натирають його більше, ніж належить. Якщо ви не бажаєте додавати його весь, то можна відправити тертий сир у морозильну камеру. Там із ним нічого не станеться. Якщо ви часто готуєте страви, де потрібно тертий сир, то можна заздалегідь зробити заготівлю, щоб потім не витрачати на цей час. Адже це дуже тяжка справа. За допомогою заморожування можна надовго зберегти свіжість сиру. Тільки необхідно враховувати, що цей метод підходить лише для твердих видів сиру. 4. Стиглі бананиЦей продукт у замороженому вигляді є ідеальним варіантом для молочних коктейлів. Він дуже легко подрібнюється за допомогою блендера. Банани можна додавати у фруктові коктейлі. Вони набувають вершкового смаку. 5. ВиноЯкщо після виходу гостей у вас залишилося трохи вина, то не поспішайте виливати його. Спробуйте заморозити вино у формах для льоду. Ці кубики можна буде потім використовувати для приготування різних страв. А якщо заморозити кубики шампанського, їх можна буде додавати в коктейлі. 6. Вершкове маслоОлія у замороженому вигляді вважається секретною зброєю кухарів. Його не тільки дуже легко натерти на тертці. Куплену олію можна заморожувати прямо в упаковці. Тільки попередньо його потрібно загорнути у фольгу або помістити у пакет. 7. Тісто для випічкиВи знаєте, що зберігати у морозильній камері можна не лише заморожене магазинне тісто? Такий самий принцип і з домашнім тестом. Потрібно розділити його на частини або розкотити коржики. Це дуже зручно. Заморожувати тісто найкраще на таці. 8. ХлібЯкщо хліб не свіжий, то зберігати його залишки у морозильній камері – не найкраща ідея. А от якщо він свіжий, то можна заморожувати. Найкраще нарізати шматочки шматочками і обернути їх фольгою. Потім такі скибочки дуже легко розморожувати в мікрохвильовій печі або в духовці. Температура має бути не вище 150 градусів.
Суспільство ЗМІ на Росії повідомляють, що знайшли тіло жінки в Ленобласті, що потонула в ополонці на Водохрещі Російські ЗМІ повідомляють без подробиць, що знайдено тіло жінки, яка потонула в водохресному ополонці в Ленінградській області. Про це повідомляє "Московський комсомолець" із посиланням на телеграм-канал 112.41-річну жінку шукали із 19 січня. Жінка на очах у дітей стрибнула в необладнаний ополонку, її одразу забрало течією. У пошуках були задіяні водолази та підводні дрони. Швидкість течії в річці Оредіж досягає 3 метрів за секунду. Жінку намагалися врятувати її близькі, проте знайти та витягти її вони так і не змогли. Тіло жінки шукали водолази та підводні дрони. За фактом того, що сталося, порушено кримінальну справу про заподіяння смерті через необережність. Як повідомляє інтернет видання 47news з посиланням на правоохоронні органи, її тіло виявили за 150 метрів від Різдвяного мосту вниз за течією, за кілометр від ополонки на річці Оредіж біля села Вира, в яке вона пірнула 19 січня. Пошуки жінки тривали майже десять днів. .
Дозвілля Нумерологія та енергетика дня: що обіцяє успіх 28 січня 2022 року Починається новий день. Нумерологи розповіли, під керівництвом якого числа він пройде і як нам можна буде досягти успіхів у роботі та любові. Намагайтеся дотримуватися рекомендацій експертів, щоб зробити цю п'ятницю максимально позитивною. Сьогоднішній день ідеально підходить для активної роботи, інтелектуальної та фізичної, а також енергетичних практик. Можливо, що багатьом людям сьогодні вдасться усвідомити свої помилки та здобути віру в краще. Також сьогодні висока ймовірність набути нової мотивації. Найголовніше - дивитися на світ об'єктивно, без упередженості. Число-покровитель 28 січня 2022 рокуДля початку потрібно дізнатися, під впливом якого числа пройде ця п'ятниця. Для цього складаємо всі числа дати 28.01.2022 та додаємо наприкінці порядковий номер дня тижня – 5. 2+8+0+1+2+0+2+2+5=22. 2+2=4. Двадцять восьмий день року пройде під керівництвом Четвірки. Це число, яке є для нас одним із найкращих духовних наставників. Воно допомагає людям знаходити правильний зв'язок між минулими та майбутніми подіями. Воно зміцнить нашу пам'ять, допоможе знайти потяг до нових знань. Намагайтеся не поспішати — дозвольте подіям текти рівно і без ривків — наче пісок у пісочному годиннику, який, до речі, можна вважати головним символом цього дня. Найсильнішими сьогодні будуть розумні, мудрі люди, які вміють розділяти все погане та добре, старе та нове, правильне та неправильне. Події 28 січня з минулого28 січня 1724 року було засновано Петербурзька академія наук та Петербурзький університет. Це день знань та потужних інформаційних потоків. Четвірка любить, коли людям тягнуться до знань. 28 січня 1820 року російською навколосвітньою експедицією було відкрито Антарктиду. Це не найкращий день для далеких поїздок, оскільки Четвірка любить домашній затишок та комфорт. 28 січня 1986 року сталася катастрофа американського космічного корабля "Челленджер". Амбітні проекти сьогодні можуть зірватися, якщо ви поспішатимете, а також перестанете аналізувати і зважувати свої дії. Поради нумерологів цієї п'ятниціНамагайтеся сьогодні грати виключно за «команду добра». Займіть світлу сторону і не чиніть погано заради власної вигоди. Всесвіт обов'язково заохочує ваше бажання допомагати людям. У жодному разі не можна в такі дні змінювати пріоритети. Якщо вам необхідно присвятити день роботі та справам, не шукайте приводу відливати від виконання поставлених завдань. Це може призвести до негативних наслідків у майбутньому. Енергетика дня погано підходить для будь-яких позапланових змін. Числа сьогодні не вподобають мандрівникам, але втішають тим, хто витрачатиме гроші на покупку, ремонт автомобіля, або на придбання квитків на літак, поїзд, автобус. Намагайтеся отримувати задоволення від дрібних радощів. Четвірка обов'язково пошле вам багато удачі, якщо ви будете дякувати Всесвіту за кожну надану можливість і кожну приємну мить. Нумерологи вважають, що будь-який прояв негативу буде тягнути вас на дно. Прощайте образи, дозволивши загоїтися старим ранам. Це дуже важливо, адже сьогодні немає місця негативним емоціям, злості та заздрощі. Талісмани удачі на 28 січняГоловний талісман удачі сьогодні – це білий колір в одязі. Цей відтінок є універсальним, оскільки він пробуджує в нас духовні сили і змушує йти за своєю мрією, надає допомогу у спілкуванні з оточуючими. Символ інь-ян. Число 4 символізує гармонію, тому асоціюється з цим популярним східним символом. Поставте його на робочий стіл комп'ютера, щоб гармонізувати свою свідомість. Для прийняття важливих рішень експерти радять використати сьогодні не лише логіку, а й шосте почуття. Посилити його допоможуть спеціальні талісмани. Прислухайтеся до внутрішнього голосу в складних ситуаціях.
Політика Пентагон: Путін здатний напасти на Україну Міністр оборони США Ллойд Остін заявив журналістам, що зараз Володимир Путін на Росії має можливість атакувати Україну. Проте остаточного рішення про військове вторгнення у Кремлі поки що не прийнято. “Вважаємо, що Путін не ухвалив остаточного рішення використати свої збройні сили проти України. Однак зараз у нього, поза сумнівом, є така можливість”, - сказав глава Пентагону журналістам. Головні тези виступу Глави Пентагону: 1. США, як і раніше, не знають точно, чи має намір Росія нападати на Україну, проте вважає, що з військової точки зору Москва тепер має все для вчинення подібної атаки.2. Росія може захопити міста та значні території у разі вторгнення.3. США не починали перекидання військ до Європи, вони просто приведені у стан готовності.4. Військові США не братимуть участі у бойових діях в Україні.5. До Києва прибула сьогодні 4-а пташка військової допомоги США. У тому числі доставлено 81 тонну патронів різного калібру. Про доставку цього вантажу сьогодні заявив і Міністр оборони України Резніков. Начальник Об'єднаного комітету начальників штабів США Марк Міллі також прокоментував ЗМІ ситуацію довкола України. За його словами, нарощування російської військової могутності біля кордонів України не має прецедентів за масштабами та розмахом останнім часом. З його слів, нинішня ситуація нагадує атмосферу часів холодної війни. Міллі попередив, що наслідки можливого військового вторгнення Росії в Україну будуть "катастрофічними", особливо в містах.
Суспільство Українські військові на лінії фронту готові захистити батьківщину Знімальна група агентства «Анадолу» (AA) побувала на лінії фронту у селищі Золоте на сході України та зняла українських військовослужбовців. Селище Золоте, де відбуваються зіткнення української армії з проросійськими сепаратистами, розташоване у Луганській області України. Селище вважається однією з гарячих точок конфлікту на Донбасі і є лінією дотику двох протиборчих сторін з 2014 року. Серед військовослужбовців, які тут несуть службу, немає єдиної думки щодо можливості великомасштабної війни з Росією. Так, якщо одні вважають, що мета Росії - налякати Україну і далі нинішнього стану ситуація не просунеться, інші впевнені, що від РФ можна очікувати чого завгодно. Прихильники першої думки обґрунтовують його тим, що у разі масштабного нападу Росії це призведе до ядерної, третьої світової війни, яка може покласти край людству, тому подібний сценарій виключено. "Війна триває вже 8 років, і в цьому немає нічого нового", - сказав один із військовослужбовців. «Вони [Росія] розуміють, що світ може об'єднатися проти них. Війна проти всіх навіть їм не під силу», - каже його товариш по службі. Тим часом українські військовослужбовці, які допускають можливість війни, нагадують, що ніхто так само не очікував, що російська армія нападе на Чечню 1994 року. «Війна та мир між Україною та Росією – це нескінченний цикл», - вважають вони. Військовослужбовці висловили готовність захистити батьківщину та надію на те, що у разі війни перемога буде на українській стороні.
Суспільство Суд обрав запобіжний захід стрільцю з Південмашу Закінчилося засідання у справі про обрання запобіжного заходу для стрільця з Південмашу. Суд обрав запобіжний захід для нацгвардійця Артема Рябчука, який розстріляв своїх товаришів по службі, у вигляді утримання під вартою в СІЗО до 27 березня без права внесення застави Саме про СІЗО просив підозрюваний, а прокуратура вимагала гауптвахту. Нагадаємо, як раніше повідомляла АСН-Україна, у ніч із 26 на 27 січня на території заводу Південмаш сталася трагедія у караульному приміщенні озброєної охорони. Артемій Рябчук, 2001 року народження, уродженець міста Ізмаїл, з невстановлених причин вчинив стрілянину внаслідок якої загинули п'ятеро інших військових та ще п'ятьох людей було поранено. Про це заявили у поліції Дніпропетровської області. П'ятеро військовослужбовців, серед яких одну жінку було вбито на місці, ще п'ятеро з пораненнями було госпіталізовано. Також у мережі розмістили відео події з камери спостереження. Будьте обережні при перегляді - контент 18+

Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів




/-0,54428291320801-/ /-pc-/
Top