counter
Архів Повернутись назад 27 Серпня 2017
27 Серпня
Суспільство Правозахисники: Окупанти в Криму катують затриманих струмом В окупованому Росією Криму щодо двох чоловіків, затриманих 10 серпня російськими силовиками після обшуку в селі Новокленове, застосовувалися тортури, зокрема з використанням струму. Про це повідомив координатор Кримської контактної групи з прав людини Абдурешит Джеппаров, передає «Крим.Реалії». «Двох братів затримали після обшуку, їх катували. Російські силовики їх прив'язали до стільців і били ногами, а потім їх катували електричним струмом. В те місце, про яке непристойно говорити, їм встромили металевий предмет і пустили струм. Потім їх залякали, щоб нікому не розповідали про тортури», - розповів Абдурешит Джеппаров. Цю інформацію також підтвердив адвокат Едем Семедляєв. «Цей чоловік повідомив нам, що силовики били його дуже вміло, таким чином, щоб не залишалося слідів», - сказав Едем Семедляєв.
Спорт оформление ленты  Як Мейвезер побив Макгрегора: кращі моменти бою В американському Лас-Вегасі на T-Mobile Arena відбувся головний боксерський поєдинок року, в якому один з кращих боксерів світу, американець Флойд Мейвезер в 10-му раунді технічним нокаутом переміг ірландського бійця, чемпіона змішаних єдиноборств Конора Макгрегора. Бій пройшов за боксерським правилами і став справжнім тріумфом для Мейвезера. Макгрегор не зміг надати йому гідного опору. А справжнє побиття зірки змішаних боїв почалося в 10-му раунді. Пропустивши серію потужних ударів, ірландець відверто «поплив» і рефері прийняв рішення зупинити поєдинок. Відразу після бою Флойд Мейвезер, який в 50 боях здобув 50 перемог (27 нокаутом), просто в рингу оголосив про остаточне рішення завершити спортивну кар'єру. За свою спортивну кар'єру американець завоював 12 чемпіонських поясів.
Спорт «Динамо» попросило призначити нову дату матчу в Маріуполі Київське «Динамо» готове зіграти в Маріуполі після нормалізації оперативної обстановки на маріупольському напрямі і надання листів від Служби безпеки України і ГУ Нуцполіції про вжиття всіх заходів для забезпечення безпеки спортсменам і глядачам. Про це сказано в заяві, опублікованій на офіційному сайті ФК «Динамо» (Київ). «Київське «Динамо» у своїх офіційних зверненнях неодноразово декларувало своє бажання грати в Маріуполі, проте тільки за умови стабілізації там оперативної обстановки і припинення вогню на прилеглих територіях. За умови виконання вищевказаних вимог просимо врахувати нашу позицію і призначити нову дату матчу 7-го туру чемпіонату України в місті Маріуполі», - сказано в заяві. Нагадаємо, матч 7-го туру української Прем'єр-ліги між «Маріуполем» і «Динамо» мав пройти в Маріуполі сьогодні, 27 серпня, але «Динамо» на цей матч не приїхало.
Спорт Бій з Макгрегором зробив Мейвезера мільярдером Після того як легендарний боксер Флойд Мейвезер (50-0, 27 КО) на T-Mobile Arena у Лас-Вегасі нокаутував у 10-му раунді бійця змішаних єдиноборств Конора Макгрегора, його фінансове становище значно покращилося. Як повідомляють зарубіжні ЗМІ, за приблизними підрахунками, Флойд Мейвезер заробив у цьому видовищному поєдинку близько 250 мільйонів доларів, а за всю свою спортивну кар'єру Мейвезер заробив 765 мільйонів доларів, тому тепер його можна офіційно вважати мільярдером. Крім того, легенда американського боксу потрапив у компанію п'яти зірок світового спорту, які за кар'єру заробили понад мільярд доларів, - це баскетболіст Майкл Джордан (1,7 млрд), гольфісти Тайгер Вудс (1,65 млрд), Арнольд Палмер (1,35 млрд) і Джек Ніклаус (1,15 млрд), а також знаменитий пілот «Формули-1», німець Міхаель Шумахер (1 млрд).
Суспільство оформление ленты  В окупованому Донецьку з'явилися проукраїнські написи: фото На кількох вулицях окупованого Донецька до Дня шахтаря в ніч на 27 серпня з'явилися антиросійські написи. Про це в Facebook написав користувач Віталій Овчаренко. «"Смерть путінцям", "Шахтарі за Україну" і "Шахтарі проти Росії". Написи з таким текстом на стінах будівель в Донецьку по вулицях: Червоноармійській, 32, Макіївській, 14 і Північнокримській, 4, показують справжнє ставлення українських шахтарів-донеччан до окупантів з Росії. Останнім часом українці в окупації все частіше вдаються до цього виду опору. Такі написи побачать багато місцевих жителів, це стане свого роду ударом по пропагандистській машині Росії і покаже, що українці Донбасу не хочуть жити в російській окупації і чекають звільнення територій східної України», - написав Віталій Овчаренко.
Події оформление ленты  ДТП у центрі Києва з сином нардепа Шуфрича: з'явилося відео У мережі з'явилося відео з місця дорожньо-транспортної пригоди в центрі Києва, учасником якої став син народного депутата України Нестора Шуфрича, який на автомобілі Bentley на пішохідному переході збив 31-річного чоловіка. Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 26 серпня на вулиці Шота Руставелі. За попередніми даними, Нестор Шуфрич-молодший перевищив швидкість, внаслідок чого автомобіль на пішохідному переході збив чоловіка, у потерпілого медики діагностували травми голови, вивихи і перелом ноги. Як повідомили в Нацполіції, на момент ДТП в салоні Bentley разом з водієм 1994 року народження перебував його товариш. Також встановлено, що іномарка не належить водієві, а була взята в оренду. Водій пройшов тест на сп'яніння, результати показали, що він тверезий. Також у нього взято аналізи для встановлення наявності наркотичного сп'яніння. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).
Суспільство Плюнули в морди: бойовики «ДНР» дали «премії» до Дня шахтаря До Дня шахтаря гірникам, які працюють у шахтах на захопленій бойовиками території Донбасу, видали продуктові пайки або по 200 російських рублів. Про це написав блогер «Фашик Донецький», повідомляє «Обозреватель». «На віджатій орками шахті імені Засядька 18 серпня рабам дали грошей - 60% за липень і 30% - залишок за червень. 25 серпня шахтарям шахти Засядька окупанти просто плюнули в морди, тобто видали премії - аж по цілих 200 Фубля, по цілих 3 долари. Хунта давала на честь Дня шахтаря мінімум 500 грн, не те шо духовні. А на шахті імені Скочинського все стабільно - лави закриті, а шахтарі відпочивають, працює тільки техперсонал і очищення. До свята всім видали грамоти, значки і пайки, сказали, що грошей нема. До війни співробітникам цієї шахти до Дня шахтаря видавали премію в розмірі 1000 гривень», - написав блогер.
Події «Шкільне» перемир'я: бойовики провокують ЗСУ За минулу добу в зоні АТО бойовики 35 разів застосовували зброю, порушивши так зване «шкільне» перемир'я. Бойовики використовували тільки стрілецьку зброю, втрат серед бійців ЗСУ немає. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. На Приморському напрямку було зафіксовано найбільшу кількість випадків відкриття вогню з боку бойовиків. Так терористи з великокаліберних кулеметів шість разів обстрілювали українські позиції на підступах до Водяного. Також вогневі провокації з боку противника були зафіксовані в районах населених пунктів Широкиного і Павлополя. На Донецькому напрямку бойовики двічі били з гранатометів по позиціях українських військових в Авдіївській промзоні. Зі стрілецької зброї бойовики кілька разів обстрілювали опорні пункти сил АТО поблизу Зайцевого. На Луганському напрямку був зафіксований тільки один обстріл з боку бойовиків у Станиці Луганській.

Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Щодня на нас з вами чекають нові пригоди, і щоб вони були позитивними, важливо прислухатися до порад астрологі....
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
23 квітня о 19:32 розпочнеться 16-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року, представлений Анжелою Перл, обіцяє успішний початок дня, наповненого продукти....
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 23 квітня 2024 року наголошує, що важливо прислухатися до інтуїції Вона може вказати напрямок і до....
Гороскоп на 23 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба розповіла, що 23 квітня буде сприятливим днем для деяких знаків зодіаку щодо любовних стосунків О....
більше матеріалів




/-0,60324501991272-/ /-pc-/
Top