counter
Архів Повернутись назад 27 Червня 2016
27 Червня
Суспільство На Закарпатті сильна злива пошкодила опори мостів У Рахівському районі Закарпатської області в неділю 26 червня були підтоплені прибережні смуги і 33 домогосподарства. Про це повідомляє прес-служба ДСНС. «В результаті несприятливих погодних умов (сильної локальної зливи) сформувався інтенсивний місцевий стік з потужними селевими потоками, який за рахунок захаращеності відходами лісу і побутового сміття викликав підтоплення прибережних смуг і 33 домогосподарств. В с. Луга Рахівського району частково пошкоджено опори двох мостів через бічні потоки, що впадають в р. Біла Тиса. Проїзд транспортних засобів не обмежувався. Технічний стан і терміни відновлення пошкоджених мостів будуть визначені комплексної комісією після обстеження 27 червня», - сказано в повідомленні. До аварійно-відновлювальних робіт залучено 42 людини і 14 одиниць техніки, зокрема від ДСНС - сім осіб і одна одиниця техніки.
Суспільство У зоні АТО за добу через КПВВ проїхали 3,9 тисячі авто За минулу добу лінію розмежування в зоні проведення АТО в контрольних пунктах в'їзду-виїзду перетнули 21,1 тис. осіб і 3,9 тисячі транспортних засобів. Про це повідомили в прес-службі ДПСУ. «На всіх контрольних пунктах в'їзду-виїзду відзначалося значне зменшення пасажиро-транспортного потоку в порівнянні з минулою добою. Загалом лінію розмежування перетнули 21 100 осіб і 3 900 транспортних засобів. Всього через КПВВ, за даними ДПСУ, прослідувало: Зайцеве - 5370 осіб і 998 транспортних засобів; Мар'їнка - 4509 осіб  і 1018 транспортних засобів; Новотроїцьке - 4661 осіб і 1136  транспортних засобів; Гнутове - 2760 осіб і 750 транспортних засобів; Станично-Луганське -3850 осіб», - сказано в повідомленні. Як зазначається, вранці для перетину лінії розмежування через КПВВ «Зайцеве» в'їзду з неконтрольованої території очікували 170 машин, а в зворотному напрямі 110 авто. «У КПВВ «Мар'їнка» перебувало на в'їзд 170 і на виїзд 180 транспортних засобів. На КПВВ «Гнутове» на в'їзд і виїзд зафіксовано 10 автомобілів. У «Новотроїцькому» на в'їзд черг не було, 10 автомобілів очікували виїзду», - сказано в повідомленні.
Суспільство оформление ленты  Спекотна пора в Авдіївці (відео) Від самого початку збройного зіткнення із сепаратистами та проросійськими бойовиками в Донецькій області України велися активні бої за один з ключових населених пунктів - Авдіївку. Важливість Авдіївки полягає в її близькому розташуванні до Донецька. Також через місто проходить траса Донецьк - Горлівка. Крім того, в місті розташований Авдіївський коксохімічний завод - найбільше в Європі коксохімічне підприємство. Звільнене ЗСУ у липні 2014 року місто залишається об'єктом постійних атак та обстрілів з боку бойовиків. Новий виток активного протистояння розпочався у березні 2016 року і відтоді бої там практично не припинялися. Бій у промзоні Авдіївки, квітень 2016 р. Бій у промзоні Авдіївки, березень 2016 р. Бої у промзоні Авдіївки, лютий 2016 р. Бої у промзоні Авдіївки, грудень 2014 р.
Суспільство На Львівщині на Яворівському полігоні розпочалися військові навчання Rapid Trident У Львівській області на військовому полігоні в с. Старичі Яворівського району розпочалися українсько-американські командно-штабні навчання із залученням військ Rapid Trident 2016 («Стрімкий Тризуб 2016»). Про це повідомляється в Facebook на сторінці навчань. «Сьогодні на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулася офіційна церемонія відкриття за участю американський військових угруповання командування Сухопутних військ США у Європі та Національної Гвардії штату Каліфорнія. Всього в військових маневрах візьмуть участь понад 1800 військовослужбовців з 13 країн світу. Крім України і США, до навчання залучено військовослужбовці з Канади, Великоъ Британії, Болгарії, Литви, Туреччини, Румунії, Грузії, Республіки Молдова, Республіки Польща, Норвегії та Швеції», - сказано в повідомленні. Всього понад 400 осіб найбільших іноземних контингентів - від армій США і Канади. «Україну представляють військовослужбовці однієї з бойових бригад Сухопутних військ ЗС України, військовослужбовці ПДВ ЗС України, Морська піхота, курсанти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Військової академії з міста Одеса та окремий підрозділ Національної Гвардії України. Переважна більшість військовослужбовців має досвід участі у бойових діях в зоні АТО», - сказано в повідомленні.
Політика Порошенко проведе консультації Україна - ЄС у Брюсселі Президент Петро Порошенко сьогодні здійснить робочий візит до інституцій Європейського Союзу, передає прес-служба глави держави. Порошенко візьме участь в політичних консультаціях високого рівня Україна - Європейський Союз. «Консультації, або «міні-саміт» Україна - ЄС, будуть присвячені обговоренню результатів референдуму у Великій Британії щодо членства в Євросоюзі і їхнього впливу на відносини між Україною та ЄС, шляхів подальшої мобілізації підтримки Євросоюзом порядку денного реформ в Україні, максимального використання потенціалу поглибленої та всеосяжної зони вільної торгівлі, а також запровадження безвізового режиму», - сказано в повідомленні. За словами прес-служби, гарант має намір використовувати переговори в Брюсселі для «сприяння формуванню консенсусу серед держав - членів ЄС щодо продовження терміну дії економічних санкцій проти Росії у зв'язку з агресією проти України».
Події На Львівщині військовий заколов себе вилами На Львівщині військовий покінчив життя самогубством, заколовши себе вилами. Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.Військовому було 32 роки, він повернувся зі служби з Дніпропетровська. «25 червня у Бузьке відділення поліції звернулася 28-річна жителька одного з населених пунктів району, яка повідомила, що на горищі сараю приватного господарства знайшли тіло її 32-річного брата. Зі слів заявниці, її брат проходив службу в одній з військових частин міста Дніпропетровська та в середині червня приїхав додому у відпустку. За попередніми висновками експертів, чоловік наклав на себе руки, завдавши собі в груди удар господарськими вилами», - сказано в повідомленні. За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), оскільки зазвичай саме за цією статтею попередньо відкривають провадження, поки не встановлюють усі обставини загибелі.
Суспільство У Львові п'яний водій наїхав на авто патрульних, є постраждалі У Львові п'яний водій протаранив авто поліцейських. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова. «Близько восьмої години ранку на перехресті вулиць Стрийської та Володимира Великого водій AUDI, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, врізався в автомобіль патрульних. Автомобіль рухався вулицею Тролейбусною, його наздогнали патрульні і подали сигнал про зупинку, який п'яний водій проігнорував. Вже на вулиці Стрийській один із екіпажів частково перекрив дорогу для AUDI. Однак водій не впорався з керуванням та зіткнувся зі службовим автомобілем», - сказано в повідомленні. Постраждали двоє патрульних. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Правопорушник пройшов тест на стан алкогольного сп'яніння, результат якого - 1,46 проміле.
Суспільство На Рівненщині на весіллі сталася масова бійка У місті Вараш Рівненської області весілля закінчилося масовою бійкою. Про це повідомляє прес-служба обласного ГУНП. Масова бійка сталася в одному з розважальних закладів під час святкування весілля між місцевими жителями і жителями села Воронки Володимирецького району. «Конфлікт виник у закладі, а продовжився на вулиці. Сталася бійка, на допомогу жителям Вараша приїхали понад півсотні людей. Частина з них зайшла в приміщення закладу та забарикадувала двері, а інша - продовжила бійку на вулиці. Бійку припинили військові «Дніпро-1», три екіпажі яких прибуло на місце події», - сказано в повідомленні. Було вилучено гільзи для травматичного пістолета. «В результаті зіткнення пошкоджено автомобіль Mersedez E320, який був припаркований поблизу розважального закладу. Поки за медичною допомогою ніхто з учасників бійки не звертався», - сказано в повідомленні. Відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до семи років.
Суспільство На Миколаївщині затримано двох чоловіків, яких підозрюють у виготовленні вибухівки Працівники Служби безпеки спільно з військовою прокуратурою затримали в Миколаївській області двох чоловіків, які підозрюються у виготовленні вибухових пристроїв, передає прес-центр СБУ. Саморобні вибухові пристрої виготовлялися на продаж. «Правоохоронці встановили, що військовослужбовець Збройних сил України разом зі спільником конструював вибухові пристрої, закамуфльовані під мобільні телефони і флешки. Активація вибухівки здійснювалася дистанційно. За оперативними даними, вони планували запропонувати «продукцію» особам, які могли б використовувати вибухівку для дестабілізації ситуації в Миколаївській і Одеській областях. Працівники спецслужби затримали зловмисників у Миколаєві з одним з виготовлених примірників. Під час обшуків за місцем їхнього проживання правоохоронці виявили лабораторію, в якій виготовлялася вибухова суміш, а також деталі для складання вибухових пристроїв», - сказано в повідомленні. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 КК України.
Суспільство На Миколаївщині через вибух газу під завалами опинилася пенсіонерка У смт Врадіївка Миколаївської області стався вибух газу без подальшого горіння. Про це повідомили в прес-службі ДСНС. Вибух стався у прибудові до житлового будинку на вул. Козацькій. «О 11:30 27 червня рятувальникам надійшло повідомлення про вибух газу. На місце події виїхав черговий караул 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю було встановлено, що в результаті події зруйновано веранду будинку на площі 15 кв. м. У результаті обвалу конструкції постраждала господарка будинку, жінка 1938 року народження, вона виявилася заблокованою під уламками. Рятувальники розібрали завал і розчистили прохід для медичних працівників. Після того, як жінку оглянули лікарі, співробітники чергового караулу перенесли потерпілу до карети швидкої медичної допомоги та госпіталізували її до медичного закладу», - сказано в повідомленні. Жінка проходить повне обстеження, загрози життю постраждалої немає.

Як за допомогою нумерології обчислити грошові дні та залучити в життя багатство
Як за допомогою нумерології обчислити грошові дні та залучити в життя багатство
Кожному нам хочеться, щоб робота приносила більше грошей Нумерологи розповіли, як грошові дні кожного місяця т....
5 випадкових подій, які обіцяють зміни у житті
5 випадкових подій, які обіцяють зміни у житті
У житті кожної людини трапляються події, які відбуваються не просто так Іноді сам Всесвіт подає нам знаки про ....
Шкідливі ранкові звички, від яких вам потрібно терміново відмовитися
Шкідливі ранкові звички, від яких вам потрібно терміново відмовитися
Ранок — це найважливіша частина дня Від того, як ви проведете ранок, залежатиме те, як ви проведете весь день
10 магічних таємниць, які зберігає ваша кішка
10 магічних таємниць, які зберігає ваша кішка
Кішки здавна вважаються загадковими та магічними тваринами Знаючи про їхні здібності, ви по-новому поглянете н....
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
28 квітня о 1:03 розпочнеться 20-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів




/-0,66126894950867-/ /-pc-/
Top