counter
Архів Повернутись назад 27 Травня 2020
27 Травня
Гороскоп Гороскоп на 27 травня: Кому з знаків зодіаку посміхнеться удача, а кому слід бути обережніше Кому з зодіакальних знаків наступаючий день принесе романтичний настрій, ну а для кого стане майданчиком для активний дій? Овен Сьогодні Овен може виявити в собі несподіваний талант ляльковода: він буде непомітно смикати за ниточки, щоб оточуючі діяли так, як йому зручно. Тут важливо вчасно зупинитися, щоб не уславитися маніпулятором. Телець День надасть Тельцям відмінну можливість зарекомендувати себе перед потрібними людьми. А ось скористаєтеся ви цим шансом чи ні, буде залежати від вашого настрою і рішучості. Близнюки «Ох, нелегка це робота - з болота тягнути бегемота!» - Близнюки цілком можуть використовувати ці знамениті рядки з дитячого віршика, щоб описати ними свій день. Вам належить напружитися, адже «бегемот» у вигляді справ і турбот дістався вам дуже неповороткий і важкий. Рак Якщо ситуація складеться так, що вам доведеться відстоювати свою позицію, покличте на допомогу всю свою твердість і рішучість. Як би не хотілося вам пустити все на самоплив, сьогодні цього робити точно не варто - боріться за своє місце під сонцем. Лев Левам чекає непростий вибір, що стосується їх переконань і принципів. День несе знаку сумніви і невпевненість, але здатний загострити інтуїцію - щоб прийняти вірне рішення, слухайте своє серце. Діва Зірки радять Дівам уважніше прислухатися і придивлятися до того, що відбувається навколо. Щось, що потрапить сьогодні до сфери вашого бачення, матиме важливе значення згодом. Терези Терезам сьогодні доведеться діяти дуже активно, тому що конкуренти вже готові наступити їм на п'яти. Не варто мучитися сумнівами і прокрастініровать - сьогоднішній день не для роздумів. Скорпіон Небесні світила попереджають Скорпіонів: в вашому оточенні завівся хтось недобросовісний і заздрісний, кому не дають спокою ваші успіхи. Дійте на випередження, не дайте заздрісникам шансу порушити ваші плани. Стрілець Сьогодні Стрільці можуть відчути втому і апатію, які можуть здорово похитнути їх ефективність і працездатність. Не дайте негативним думкам опанувати вами - невеликий відпочинок в другій половині дня допоможе вирівняти ваш настрій. Козеріг Рідні та друзі навперебій вимагають вашої уваги, але не поспішайте роздратовано закочувати очі. Ви потрібні, вас люблять і цінують вашу думку - нехай ця думка примирить вас з необхідністю відволіктися від справ і роздумів, щоб поспілкуватися з близькими. Водолій Події дня можна трактувати двояко, і забарвлення того, що відбувається буде залежати від того, під яким кутом ви на них подивіться. Порада: позитивний настрій ще ніколи не опинявся неправильним. Риби Сьогодні Рибами опанує романтичний настрій і їх завдання утримати це хвилююче відчуття до вечора, щоб розділити його зі своєю половинкою.
Політика Укрзалізниця стартувала продаж квитків по Україні З сьогоднішнього дня можна купити квитки на перші напрямки Укрзалізниці через онлайн-сервіси. Відкрито продаж квитків на п'ять поїздів Інтерсіті + та ще дев'ять напрямків. Про це в Telegram-каналі повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій. Зокрема, квитки можна купити на поїзди: №721 / 722 - Київ-Харків №726 / 725 - Київ-Харків №763 / 764 - Київ-Одеса №711 / 712 - Київ-Костянтинівка №740 / 739 - Київ-Кривий Ріг №8 / 7 - Одеса-Харків №20 / 19 - Лисичанськ-Київ №53 / 54 - Дніпро-Одеса №63 / 64 - Харків-Київ №105 / 106 - Київ-Одеса №791 / 792 - Київ-Кременчук №81 / 82 - Харків-Новоолексіївка №125 / 126 - Київ-Костянтинівка №10 / 9 - Київ-Маріуполь. Криклій уточнив, що поїзди почнуть курсувати з 1 червня, а залізничні каси працюватимуть з 27 травня. Так само він відзначив, що продаж квитків відкрита на 50% місць в поїздах, крім поїзда №8 / 7 Одеса-Харків, де продається 100% місць (згідно з постановою КМУ №392).
Коронавірус оформление ленты  По Україні ситуація з коронавірусів істотно не змінилася За минулу добу в Україні виявлено 321 новий випадків захворювання на COVID-19, при цьому видужала 420 пацієнтів. 14 осіб померли. Найбільше число хворих за добу зареєстрували в Чернівецькій, Рівненській і Львівській областях. За даними ЦГЗ, за станом на 9:00 27 травня в Україні 21905 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 658 летальних, 7995 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 321 новий випадок. Зараз коронавірусна хвороба виявлена: Вінницька область - 932 випадки; Волинська область - 814 випадків; Дніпропетровська область - 905 випадків; Донецька область - 155 випадків; Житомирська область - 660 випадків; Закарпатська область - 1104 випадки; Запорізька область - 420 випадків; Івано-Франківська область - 1327 випадків; Кіровоградська область - 489 випадків; м Київ - 2739 випадків; Київська область - 1474 випадки; Львівська область - 1443 випадки; Луганська область - 45 випадків; Миколаївська область - 281 випадок; Одеська область - 853 випадки; Полтавська область - 267 випадків; Рівненська область - 1514 випадків; Сумська область - 166 випадків; Тернопільська область - тисяча сто двадцять шість випадків; Харківська область - 959 випадків; Херсонська область - 177 випадків; Хмельницька область - 381 випадок; Чернівецька область - 3144 випадки; Черкаська область - 393 випадки; Чернігівська область - 137 випадків. Дані з тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської областей і міста Севастополя відсутні. Дослідження проводилися вірусологічної референс-лабораторією Центру громадського здоров'я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 27 травня 2020 на Центр надійшло 924 повідомлення про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 54885 повідомлень про підозру на COVID-19. Нижче ви можете подивитися динаміку захворювання за минулий тиждень в інфографіку від МОЗ
Суспільство Нові пригоди закарпатської інста-бабці Пригоди закарпатської бабусі, яка ганяла на кабріолеті "Mustang", не закінчилися, тепер вона сіла за штурвал літака. Як розповів ексклюзивно для Mukachevo.net онук бабусі Ріни Іван Куцина, така ідея прийшла відразу після того, як в мережі немов блискавка "злетіло" відео про поїздку бабусі на кабріолеті, і фурі. Тоді блогери вирішили влаштувати щось більш екстремальне. "Ми знімали це відео в Коломиї. Це була компанія, яка надає такі послуги. Домовилися про зустріч і зняли. До речі, це був той самий літак на якому облетів Карпати Дмитро Комаров. Так, звичайно з нами був інструктор. Він здійснив зліт і посадку , а вже в повітрі дав покерувати бабусі ", - розповів Іван. Іван каже, бабуся зовсім не нервувала, і впоралася на всі 100%. "Я знав, що все буде добре, мені і бабусі дуже сподобалося. До речі тепер бабуся хоче стрибнути з парашутом, але це ще під питанням", - додає блогер. А зараз пропонуємо подивитися, як бабуся підкорювала літак:
Суспільство В "ДНР" придумали черговий спосіб грабувати населення Як повідомляє проросійське видання "Донецький час", в самопроголошеній «ДНР» внесли поправки в «Закон ДНР« Про обов'язкове страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів »». Згідно з нововведеннями, автомобілі, які прибули на тимчасово непідконтрольні Україні території Донецької області і які не мають місцевої реєстрації повинні протягом одного робочого дня (з дня перетину кордону) оформляти страховий поліс цивільної відповідальності на весь період «перебування в Республіці». Раніше, даний термін становив 30 календарних днів. За порушення даного розпорядження, окупаційна влада планують порушників «штрафувати», аж до конфіскації транспортного засобу. Що правда, тим же рішенням притягнення до відповідальності за відсутність страхового поліса ОСАЦВ відкладено до 1 серпня 2020 року. Уникнути штрафу зможуть громадяни оформили страховий поліс або стали на облік в МРЕВ для проведення платної реєстрації транспортного засобу. Фактично, цим рішенням окупаційна влада створила для себе механізм «добровільно примусових внесків» зі всіх водіїв автомобілів «на іноземній реєстрації», які відмовилися від плати за постановку транспорту «на облік в МРЕВ республіки». Що цікаво, законом встановлено, що транспортні засоби з номерними знаками так званої «ЛНР» і РФ також є автомобілями на іноземній реєстрації, а отже вимагають обов'язкової сплати за страховий поліс.
Культура оформление ленты  "Ленфільм" і "вмираючий лебідь". Чи чекає дефолт кіностудію Днями життя "культурної" столиці сусідньої держави розбурхало повідомлення члена ради директорів «Ленфільму» Олексій Германа на своїй сторінці в Facebook, що в кінці червня кіностудію чекає дефолт. Він розповів, що доручення президента про додаткову субсидію на 465 млн. Рублів для студії не оформлено, продаж ділянки на вулиці Тамбасова, яку нарешті погодили, неможлива, тому що за багато місяці оцінка застаріла, реструктуризація боргу не передбачена. Герман сказав, що тяжке становище студії - результат недофінансування протягом декількох років з боку Мінкультури РФ і Фонду кіно, провал в прокаті фільму «Контрибуція» Сергія Снєжкіна і не відбулася передача «золотої колекції» фільмів кіностудії. У дорученні Володимира Путіна чітко прописані плани щодо запобігання можливого дефолту 20 червня 2020 року, який не можна допустити, - заявив він. «Чому немає узгодження з банком? Чому немає розуміння по субсидії? Які проекти робитиме студія? На ці питання відповіді немає », - обурений Герман. Нагадаємо, в 2013 році «Ленфільм» погодив з ВТБ 1,53 млрд. Рублів кредиту. На кінець 2018 року по нього вибрано 1,4 млрд. Рублів на придбання нового кіноустаткування. В кінці жовтня 2019 року з'явилася інформація щодо реструктуризації заборгованості за кредитною лінією перед ВТБ і роботі з виведення підприємства з кризи. 24 грудня 2019 року рада директорів кіностудії «Ленфільм» прийняв рішення про зміну її гендиректора. Розпорядженням Росимущества 7 лютого продюсер Інеса Юрченко була призначена в.о. гендиректора «Ленфільму» після звільнення Едуарда Пічугіна. В середині січня 2020 року російські ЗМІ повідомили, що «Ленфільм» 15 сiчня отримав складене в кінці грудня лист Андрія Білоусова і Володимира Мединського з пропозиціями щодо виведення з кризи «Ленфільму», схвалене президентом Росії. Також говорили про укладення договору з Держфільмофондом про передачу «Ленфільму» на 25 років ліцензії на його «золоту колекцію», в тому числі права на показ фільмів як на безкоштовних, так і платних телеканалах. 21 травня міністр культури РФ Ольга Любимова повідомила, що «Ленфільм» в даний час розробляє новий план виходу з кризи. Предлагаем под эту не веселую новость послушать ставшую бессмертной, хореографическую миниатюру «Умирающий лебедь» на музыку Камиля Сен-Санса “Лебедь”.Танцует Галина Уланова, хореограф Михаила Фокина. "Киноконцерт" Ленфильм, 1941 Режиссеры И.Менакер, А.Минкин, Г.Раппапорт, С.Тимошенко, М.Цехановский, М.Шапиро.
Події Стали відомі нові подробиці згвалтування поліцейськими в Кагарлику Євген Мельниченко, харківський адвокат, який представляє інтереси потерпілої дівчини, яку ледь не закатували до смерті співробітники поліції, повідомив на своїй сторінці Facebook нові обставини злочину. За його словами крім двох вже затриманих поліцейських був ще третій підозрюваний - сусід, який заманив потерпілу до відділу поліції ніби на допит з приводу пограбувань в селі. "дівчину привіз на "Опелі" сусід, який заманив потерпілу до відділу поліції ніби на допит з приводу пограбувань у селі", - пише Мельниченко. Зараз чоловік перебуває в розшуку. У нього троє дітей, він розлучений. Як виявилося, поліцейський Микола Кузів давно хотів примусити дівчину до сексуальних відносин, але вона відкидала його. "У відділі поліції потерпілу чекав п'яний дядя Коля та Сірожа -працівники поліції. Цей дядя Коля раніше домагався потерпілу і говорив їй "будеш давати, коли я скажу, поняла". Далі потерпілу почали бити та гвалтувати. До 4 ранку із семи вечора. Вона плакала, просилась. Втрачала свідомість. А її били, душили, гвалтували неодноразово у чотирьох кабінетах. При цьому поліцейськи пили алкоголь, вживали наркотики, та примушували пити потерпілу.", - розповів адвокат дівчини в соцмережі. Він зазначив, що веде цю справу абсолютно безкоштовно. У потерпілої є п'ятирічна дочка, у неї ДЦП. Грошей в сім'ї дуже мало, а дитині потрібно дороге лікування в Києві. ЖАХ у КАГАРЛИКУ. Уклав договір про правову допомогу потерпілій, яку ледве не замучили до смерті покидьки із відділу... Опубліковано Евгенієм Мельниченком Вівторок, 26 травня 2020 р.
Гороскоп Любовний гороскоп на завтра 28 травня: Раки, будьте уважні, а Терези - обачні ♈️ОвенРомантичне побачення з близькою людиною принесе засмучення або призведе до розриву відносин для Овна. ♉️ТелецНе виключено, що завтра доведеться відправитися в романтичну поїздку або подумати про розширення любовної сфери ♊️БлізнециЗаступництво Венери обіцяє удачу в любовних відносинах. Не виключені нове приємне знайомство або легкий флірт. ♋️РакУважно поставтеся до незнайомців або привабливим новим зустрічам: вас спробують обвести навколо пальця. ♌️ЛевЗбільшений любовний потенціал і творчі здібності Льва сприятливо позначаться на здатності до самовираження. В особистому житті Льва вірогідні серйозні ускладнення. ♍️ДеваУ прояві почуттів слід проявити обачність, навіть деяку жорсткість - це дозволить вам краще розгледіти предмет своєї уваги і захистить від можливих неприємностей у відносинах. ♎️ТерезиМожливо, вам доведеться відстоювати свої погляди або життєві принципи. Проявіть виняткову обачність з коханою людиною - швидше за все, вам не вдасться змінити хід подій на свою користь. ♏️СкорпіонЙмовірно деяке погіршення на любовному фронті Скорпіона, тому розберіться з колишніми справами і намітьте перспективи на майбутнє. Необхідні відповідальність, протистояння спокусам, стриманість. ♐️СтрелецЙмовірно нове романтичне захоплення, однак погоня за золотим тільцем не дозволить проявити глибину почуттів або серйозність намірів. Сни в цей день можуть бути віщими ♑️КозерогДеяка невпевненість і незібраність ускладнить контакти в першій половині дня. Можливо, Ви будете відчувати на собі пильну увагу протилежної статі. Не виключені нове захоплення або легкий флірт. ♒️ВодолейПосилюються аура, любовний потенціал, особиста чарівність Водолія. Переконаність у своїй правоті і переконливість в доводах можуть привести до успіху в будь-якій справі. Закріпитеся на досягнутих позиціях. ♓️РибиСприятливі подорожі, романтичні побачення і нові зустрічі. Хороший день для нових контактів.
Суспільство Міністр анонсував запуск ще 12 напрямків Укрзалізниці Как сообщил министр инфраструктуры Владислав Криклий на своем Telegram-канале, с 1 июня начнут курсировать еще 12 поездов по следующим направлениям: №37/38 Київ-Запоріжжя №732/731 Київ-Запоріжжя №738/737 Київ-Запоріжжя №116/115 Київ-Бердянськ №136/135 Київ-Покровськ №734/733 Київ-Покровськ №76/75 Кривий Ріг-Київ №102/101 Київ-Херсон №766/765 Київ-Херсон №12/11 Київ-Новоолексіївка №79/80 Дніпро-Київ 779/780 Суми-Київ/Вінниця Напомним - ранее были анонсированы запуски поездов по таким направлениям №721/722 - Киев-Харьков №726/725 - Киев-Харьков №763/764 - Киев-Одесса №711/712 - Киев-Константиновка №740/739 - Киев-Кривой Рог №8 / 7 - Одесса-Харьков №20 / 19 - Лисичанск-Киев №53 / 54 - Днепр-Одесса №63 / 64 - Харков-Киев №105 / 106 - Киев-Одесса №791 / 792 - Киев-Кременчуг №81 / 82 - Харков-Новоалексеевка №125 / 126 - Киев-Константиновка №10 / 9 - Киев-Мариуполь.

Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів




/-0,26353096961975-/ /-pc-/
Top