counter
Архів Повернутись назад 27 Травня 2017
27 Травня
Політика Супермашина Трампа не пролізла у ворота бельгійського короля Броньований автомобіль президента США Дональда Трампа не зміг проїхати через ворота королівського палацу в Бельгії. Про це повідомляє видання La Libre. Броньований лімузин компанії Cadillac The Beast президента США доставили з Америки, щоб Дональд і Меланія Трамп могли ними користуватися під час своїх поїздок за кордон. Але під час відвідування королівського палацу в Бельгії броньований лімузин, двері якого виготовлені з 20-сантиметрової броні, не зміг в'їхати в ворота палацу, адже вони виявилися занадто маленькими для такого транспортного засобу. Як повідомляється, зазвичай глави держав не виходять зі своїх авто, поки не заходять до палацу. "Трамп же був змушений покинути автомобіль, щоб пішки увійти в королівський палац, але це було погоджено з американськими секретними службами", - розповіло джерело видання.
Події Росіянка намагалася пронести в літак чотири кілограми золота в інтимному місці Громадянка Росії намагалася незаконно перемістити через митницю аеропорту Шереметьєво (Росія) прикраси з дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння вагою близько чотирьох кілограмів. Про це повідомляє Федеральна митна служба (ФМС) Росії, передає  "РИА Новости".  Як повідомила митна служба, жінка намагалася незаконно провезти на тілі і в черевній порожнині різноманітні ювелірні предмети. Її поведінка привернула увагу працівників митниці і цифровим рентгенографічним сканером вони виявили "контрабанду" в тілі дівчини. "У діях пасажирки вбачаються ознаки злочину, відповідальність за який передбачена статтею 194 КК Росії "Ухилення від сплати митних платежів, що стягуються з організації або фізичної особи", - додали у відомстві.
Події оформление ленты  Скляна чашка з IKEA розірвала обличчя китаянці У Пекіні (столиця Китаю) жінка по імена міс Ван пила негарячу воду зі скляної чашки, купленої в магазині IKEA. Коли китаянка піднесла кухоль до обличчя, він вибухнув. Про це повідомляє видання Сgtn. Через вибух жінка знепритомніла. Її передній зуб розколотий, і на підборідді великий рубець.Як повідомляється, пекінський відділ маркетингу IKEA приніс свої вибачення і пообіцяв компенсувати завдані збитки Відзначимо, вибух скляної чашки IKEA у Пекіні трапився не вперше. У квітні 2016 року склянка з загартованого скла з холодною водою вибухнула вночі. У 2014, 2013 і 2011 роках також вибухали різні моделі склянок з IKEA. Зараз причина мимовільних вибухів посуду ще з'ясовується. Наразі триває розслідування інциденту.   763/5000 V Pekine (stolitsa Kitaya) zhenshchina po imena miss Van pila negoryachuyu vodu iz steklyannoy chashki, kuplennoy v magazine IKEA. Kogda kitayanka podnesla kruzhku k litsu, ona vzorvalas'. Ob etom soobshchayet izdaniye Sgtn.Iz-za vzryva zhenshchina poteryala soznaniye. Yeye peredniy zub raskolot, i na podborodke bol'shoy rubets.Kak soobshchayetsya, pekinskiy otdel marketinga IKEA prines svoi izvineniya i poobeshchal kompensirovat' prichinennyy ushcherb.Otmetim, vzryv steklyannoy chashki IKEA v Pekine sluchilsya ne vpervyye.V aprele 2016 goda stakan iz zakalennogo stekla s kholodnoy vodoy, vzorvalsya noch'yu. V 2014, 2013 i 2011 godakh takzhe vzryvalis' raznyye modeli stakanov iz IKEA.Na dannyy moment prichina samoproizvol'nykh vzryvov posudy yeshche vyyasnyayetsya. Seychas idet rassledovaniye intsidenta. У Пекіні (столиця Китаю) жінка по імена міс Ван пила негарячу воду зі скляної чашки, купленої в магазині IKEA. Коли китаянка піднесла кухоль-на-віч, вона вибухнула. Про це повідомляє видання Сgtn.
Політика Порошенко в статті для Politico закликав G7 осадити РФ Глава Української держави Петро Порошенко в статті «Велика сімка повинна осадити Росію, інакше зазнає катастрофи» для видання Politico закликав країни G7 дотримуватися твердої позиції щодо санкцій проти Російської Федерації, а за необхідності бути готовими їх посилити. Петро Порошенко прокоментував рішення про заборону російських соціальних мереж і заявив, що російські гібридні атаки відбуваються в кіберпросторі, а щупальця Кремля тягнуться до горла ключових європейських столиць. «Не можна дозволити Кремлю відмити кров зі своїх рук і уникнути відповідальності за анексію Криму і розв'язування війни на сході України. Як вчить нас історія, умиротворення призводить до ще більшої агресії. Чим більше ви годуєте крокодила, тим голоднішим він стає», - підкреслив Президент України. Також Петро Порошенко закликав Європу зберегти санкції щодо РФ та інвестувати в безпеку України.
Події Єгипет завдав авіаудару по табору бойовиків у Лівії Винищувачі військово-повітряних сил Єгипту завдали удару по базі терористів у східній частині Лівії біля міста Дерна, повідомляє Al Arabiya. Авіаудар був нанесений у відповідь на атаку терористів у єгипетському місті Мінья 26 травня, під час якої загинуло 28 християн-коптів. Раніше президент Єгипту Абдель-Фаттах аль-Сісі в телезверненні заявив, що Єгипет ударить по базах терористів, які ведуть атаки в Єгипті, незалежно від того, де ці бази розташовано. «Єгипет не вагатиметься з нанесенням ударів по таборах терористів, де б вони не були розташовані - на території країни чи за її межами», - заявив Абдель Фаттах аль-Сісі. Також президент Єгипту звернувся до президента США, висловивши надію, що Дональд Трамп виконає обіцянку зробити боротьбу проти тероризму своїм пріоритетом.
Події На Хмельниччині зіткнулися два потяги: травмовано дітей Рано-вранці 27 травня в Хмельницькій області в межах залізничної станції «Негин» сталося зіткнення вантажного і пасажирського поїздів. В результаті події постраждали шестеро людей, повідомляє прес-служба ДСНС. Як встановлено, 27 травня о 06:40 під час маневрування зіткнулися пасажирський потяг №139 «Київ - Кам'янець-Подільський» та вантажний потяг зі щебенем. В результаті зіткнення локомотив і два вагони вантажного потяга перекинулися. Також з рейок зійшли локомотив і один пасажирський вагон. У результаті аварії легкі тілесні ушкодження отримали шість чоловік, серед них четверо дітей. Постраждалим надано медичну допомогу. Також була організована евакуація всіх пасажирів поїзда в колону автобусів для подальшого транспортування їх за місцем призначення.
Політика Зять Трампа пропонував РФ налагодити секретний канал зв'язку Зять президента США Джаред Кушнер та російський посол Сергій Кисляк обговорювали можливість створення секретного каналу зв'язку між командою Дональда Трампа і Кремлем. Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на чиновників, знайомих із даними розвідки США. За даними американської розвідки, посол Сергій Кисляк повідомив своє керівництво в Кремлі, що під час зустрічі в будівлі Trump Tower 1 або 2 грудня зять президента США Трампа Кушнер запропонував використовувати засоби зв'язку дипломатів РФ у США. Також на цій зустрічі був присутній радник президента США з питань національної безпеки Майкл Флінн. За словами російського посла, саме Джаред Кушнер запропонував використовувати дипломатичні установи РФ у США для секретного зв'язку з наміром приховати їх до-інавгураційні обговорення від спостереження. Сам же Сергій Кисляк розцінив цю пропозицію як недоречну для прихованої комунікації між командою Дональда Трампа і владою Росії.
Політика Турчинов: Українські ракети б'ють точно в ціль Секретар РНБО Олександр Турчинов розповів, що під час випробувань українських ракет, e яких взяли участь голова України Петро Порошенко і міністр оборони України Степан Полторак, проводилася перевірка роботи системи управління ракетами під час наведення і поразки цілей на великій дальності, повідомляє прес-служба Ради національної безпеки і оборони України. «Відстань від точки прицілювання до місця попадання ракети склала всього 17 метрів, це притому, що зона ураження даної ракети - 300 метрів, - українські ракети б'ють точно в ціль. Ще одним важливим завданням цих випробувань була перевірка застосування бойової частини ракети і ефективності ураження умовних цілей. Українські ракети відповідають вимогам військових і тим завданням, які були поставлені перед українськими розробниками», - заявив Олександр Турчинов.
Суспільство Поліція вибачилася перед батьком хлопчика, затриманого за читання віршів Поліція Москви принесла вибачення батькові 10-річного хлопчика, затриманого увечері 26 травня за читання вголос «Гамлета». Про це повідомила адвокат батька дитини Тетяна Соломіна. За її словами, батькові дитини приніс вибачення заступник начальника поліції з охорони громадського порядку МВС по ЦАО. Протокол за неналежне виконання батьківських обов'язків, складений на батька хлопчика, вже анульовано. Також буде проведено службову перевірку дій правоохоронців, що затримували хлопчика. Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в центрі Москви поліція затримала хлопчика, який під час прогулянки з мамою вголос декламував вірші. Правоохоронці, вирішивши, що дитина жебракує, силою посадили хлопчика в автомобіль і відвезли у відділок.
Політика Муніципальну поліцію Дніпра очолив «беркутівець» часів Майдану Мер Дніпра Борис Філатов призначив главою комунального підприємства «Муніципальна поліція», що виконує функції охоронної структури мерії Дніпра, екс-командира дніпровського полку міліції особливого призначення «Беркут» Андрія Ткаченка, який брав участь у придушенні протестів на Євромайдані в 2014 році. Про це Борис Філатов написав на своїй сторінці у Facebook. «Беру на роботу до міського виконкому екс-командира дніпропетровського «Беркута» Андрія Ткаченко. Тепер він, а не «правосек» і доброволець Кирило Харахулах, буде командувати муніципалами. Зараз ми живемо в складний час, що вимагає складних рішень, у мене є політична воля приймати такі рішення», - написав Філатов. Резюмуючи своє рішення, мер Дніпра зазначив, що планує навести порядок у місті, навіть якщо його проклянуть в Тернополі і Торонто.
Політика оформление ленты  Ватажок «ДНР» розповів про плани щодо захоплення нових територій України Угоди щодо врегулювання збройного конфлікту на Донбасі в Донецьку і Києві розуміють по-різному, проте альтернативи цим переговорам немає. Про це заявив ватажок терористичного угруповання «ДНР» Олександр Захарченко, передають сепаратистські ЗМІ 27 травня. Захарченко заявив, що в його розумінні «Мінськ» означає, що слід «звільнити» всю територію Донецької області, а потім розмовляти з Україною про міждержавні нормальні відносини. «У нашому розумінні - звільніть нашу територію і далі розмовляти з Україною в міждержавних нормальних відносинах», - сказав Захарченко. Таким чином, ватажок донецьких бойовиків і далі зібрався щось «звільняти». Раніше він заявляв про те, що фейкова «ДНР» повинна бути в рамках усієї Донецької області України.
Події Автомобіль ГПУ протаранив припарковані авто в Києві У Києві автомобіль Генпрокуратури України став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди, зіткнувшись із припаркованими автомобілями, повідомляє прес-служба прокуратури Києва. «27 травня в районі вулиці Ковалевської в Голосіївському районі Києва водій ГПУ не впорався з керуванням службовим автомобілем «Тойота Кемрі» та скоїв зіткнення з припаркованими автомобілями. В результаті зіткнення службовий автомобіль ГПУ, як і припарковані авто, отримав механічні пошкодження передньої частини і двох коліс. В результаті аварії ніхто не постраждав. Після ДТП водій покинув автомобіль. При огляді місця події поліцейські виявили в салоні автомобіля пропуск до будівлі ГПУ, посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію авто. Зараз цей автомобіль евакуйований на штрафмайданчик. Вирішується питання про притягнення водія до адміністративної відповідальності», - сказано в повідомленні.

Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
За допомогою нумерологічних розрахунків можна легко змінити життя на краще Простий розрахунок особистого коду ....
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ри....
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
більше матеріалів




/-0,66697692871094-/ /-pc-/
Top