counter
Архів Повернутись назад 27 Лютого 2019
27 Лютого
Політика Стали відомі депутати, які попросили КСУ скасувати статтю про незаконне збагачення LIGA.net опублікувала список народний депутатів, які підписали в 2017 році подання, на підставі якого Конституційний суд сьогодні визнав неконституційною і скасував статтю 368-2 КК, що передбачає покарання за незаконне збагачення. Зокрема, подання підписали 59 депутатів Ради. Руслан Сольвар, БППАндрій Шинкович, БППОлександр Кірш, Народний фронтГеннадій Чекіта, БППДмитро Святаш, ВідродженняГеннадій Бобов, ВідродженняАртем Іллюк, ВідродженняВасиль Гуляєв, ВідродженняОлег Кулініч, ВідродженняФедір Негой, БПППавло Пинзеник, Народний фронтЯрослав Єдаков, Народний фронтДмитро Стеценко, Народний фронтКостянтин Павлов, ОппоблокДмитро Колесников, ОппоблокАндрій Гальченко, ОппоблокІван Мирний, ОппоблокЄвген Балицький, ОппоблокСергій Сажко, ОппоблокМаксим Поляков, Народний фронтНаталія Королевська, ОппоблокТетяна Бахтєєва, ОппоблокВіктор Бондар, ВідродженняВасиль Німченко, ОппоблокІгор Шурма, ОппоблокСтаніслав Березкін, Воля народуАнтон Кіссе, ВідродженняВалерій Лунченко, Народний фронтІгор Бриченко, Народний фронтТарас Кремінь, Народний фронтФедір Бендюженко, Народний фронтОлександр Горбунов, Народний фронтМикола Княжицький, Народний фронтВладислав Данілін, Народний фронтОлег Кришин, Народний фронтБорис Козир, БППДмитро Андрієвський, БППОлена Масоріна, Народний фронтВіталій Корчик, Народний фронтЄвген Дейдей, Народний фронтВолодимир Шкварилюк, Народний фронтАнатолій Дирів, Народний фронтСергій Фаєрмарк, Народний фронтРоман Заставний, Народний фронтЮрій Вознюк, Народний фронтДмитро Лубинець, БППВадим Підберезняк, Народний фронтВіктор Развадовський, ВідродженняЮрій Шаповалов, ВідродженняВалерій Писаренко, ВідродженняСергій Мельничук, Радикальна партіяОлена Бойко, Народний фронтСергій Мартиняк, Воля народуГеннадій Ткачук, БППАртур Палатний, БППВалерій Іщенко, БППОлег Велікін, БППАндрій Шипко, ВідродженняІгор Молоток, Воля народу Нагадаємо, напередодні Конституційний суд визнав неконституційною ст. 368-2 Кримінального кодексу, яка зобов'язувала державних службовців давати пояснення про джерела їхніх доходів і доходів членів їхніх сімей. У разі, якщо чиновник не міг цього зробити, його повинні були притягнути до кримінальної відповідальності. На думку Конституційного суду, ст. 368-2 КК порушує презумпцію невинуватості. На думку суддів, доводити незаконність доходів повинна сторона звинувачення.
Здоров`я Медики попередили: домашній пил може довести до безпліддя Фахівці Університету Дж. Вашингтона в США зробили заяву про те, що домашній пил може негативно впливати на репродуктивне здоров'я жінок. Вчені стверджують, що через побутовий пил існує підвищений ризик розвитку безпліддя. «Невинний, здавалося б, домашній пил насичена фталатами, які можуть провокувати порушення в ендокринній системі і завдавати непоправної шкоди репродуктивної функції, зокрема, доводячи до розвитку безпліддя», - висловилися дослідники після проведеного метааналізу даних про вплив пилу. Вчені встановили, що в домашньому пилу може міститися до 40 потенційно небезпечних речовин. Вони пояснюють, що домашній пил складається з найдрібніших твердих частинок, що утворюються в результаті пошкодження поверхні різних побутових виробів. Це можуть бути будматеріали, меблі, засоби особистої гігієни, предмети побуту, - практично всі, що містить хімікати. Фталати можуть порушувати роботу людського організму на гормональному рівні. Ці зміни можуть призводити до непередбачуваних наслідків, в тому числі до безпліддя. Фахівці рекомендують частіше проводити в будинку вологе прибирання і обов'язково мити руки з милом. Вони відзначили, що особливо небезпечною в цьому плані домашній пил може бути для вагітних і немовлят, які постійно тягнуть до рота якісь предмети або брудні пальці.
Культура Масляна 2019: коли починається і закінчується В кінці зими нас чекає найяскравіше святкове гуляння - Масляна. Народне свято щороку починається і завершується в різний час, проте дати нескладно вирахувати самостійно. Масляну народ чекає з нетерпінням і з величезною радістю. Протягом семи днів люди урочисто славлять і зустрічають весну, прощаючись із зимою і її морозами. В цей час все навколо поринає в веселу і невимушену атмосферу, готуючись до відлиги. Масляна - найвідоміше народне свято, який любить і молоде, і доросле покоління. У цей період навіть люди, які дотримується православного календаря, з радістю готують млинці і дотримуються народних традицій. Свято названо на честь останнього тижня перед постом, що вважається напівпісним: м'ясо вже не їдять, але все ще не заборонено вживати вершкове масло. Згідно з календарем православної церкви, Масляну прозвали «Сирна седмиця», інакше кажучи, це останні сім днів підготовки до посту. Закінчується Масляна Прощеною неділею. Цей день присвячений духовному очищенню. Основна символіка свята - це, звичайно ж, обрядове опудало Масляної, споконвічно слов'янські гуляння і розваги, зимові народні забави, млинці, походи в гості до друзів і спілкування з близькими. Люди відзначають це свято протягом 7 календарних днів, і кожен з них має свої особливості, традиції та назву. Споконвіку Масляну прийнято зустрічати за вісім тижнів перед Воскресінням Христовим і на останньому тижні до головного православного посту. Так що дату початку свята легко можна вирахувати самостійно. Для цього потрібно лише відняти від дати Світлого Христового Воскресіння 56 днів. У 2019 православний світ зустріне Великдень 28 квітня, а значить, масляні гуляння почнуться вже 4 березня, а закінчаться 10 числа. Незважаючи на те, що свято Масляної вважається народним, 10 березня після проводів зими і спалювання опудала бажано відвідати церкву, попросити вибачення перед близькими і Господом, прочитавши покаянні молитви. Вже 11 березня настане Великий піст - час, необхідний для очищення душі, розуму і тіла.
Здоров`я оформление ленты  Важив як яблуко. Крихітну дитину виходили в Японії В Японії з лікарні виписали немовляти, яке після народження важило 268 грамів. Про це повідомляє видання The Japan Times. Хлопчик з'явився на світ після екстреного кесаревого розтину на 24-му тижні вагітності (нормальний термін - 38 тижнів). Він цілком уміщався в двох долонях дорослої людини, а його вага в десять разів поступалася нормальній, що становить не менше 2,8 тисячі грамів. Дитину помістили в реанімаційне відділення для новонароджених. Їй довелося провести в лікарні більше шести місяців. За цей час її вага збільшилася до 3 238 грамів. За висновком лікарів, дитину виписали з лікарні зовсім здоровою. Фахівці з університету Кейо в Токіо відзначають, що настільки маленького новонародженого хлопчика виходили вперше. Відомо всього 23 випадки, коли дитину з вагою менше 300 грамів вдавалося врятувати. Тільки в чотирьох із них вижили хлопчики. Найменша дівчинка народилася в 2015 році в Німеччині і важила 252 грами.
Події оформление ленты  Нацкорпус прийшов палити будинок корупціонера і друга Порошенка Активісти партії «Національний корпус» у Козині пікетували будинок сина першого заступника секретаря РНБО Ігоря Гладковського. Про це повідомляє «РБК-Україна». Націоналісти звинувачують сім'ю Гладковських  у розкраданні державних грошей, виділених на посилення обороноздатності. Учасники акції розлили біля воріт маєтку кілька банок червоної фарби і розкидали по ній фальшиві купюри. За словами активістів, це символізує те, що сім'я Гладковських заробляє на крові українських військових. Активісти влаштували салют із салютних установок, а також запалили фаєри. Від фаєрів загорілася фарба біля входу в будинок Гладковських. Після цього учасники акції стали кидати використані упаковки від феєрверків у вікна будівлі і розбили одне вікно. Силовики відтіснили їх від будинку, однак сторони домовилися не застосовувати один до одного силу, потім активістам дали покинути територію котеджного селища.
Здоров`я Настає важкий місяць: розклад магнітних бур на березень 2019 року Метеозалежним людям у березні варто перестрахуватися: сонячна активність на початку місяця виявиться на піку, а значить, саме час заглянути в календар магнітних бур і підготуватися до обурення магнітосфери. За прогнозом метеорологів, перший весняний місяць відзначиться підвищеною сонячною активністю. Саме в березні очікуються особливо небезпечні і сильні спалахи на Сонці. Протягом цього місяця фахівці  радять абстрагуватися від суєти і спілкування з неприємними людьми, оскільки емоційна нестабільність, викликана обуренням магнітосфери, може стати причиною серйозних проблем. Розклад небезпечних днів у березні1-2 березня - перший спалах на Сонці в березні, що переросте в сильну магнітну бурю.8 березня - хвилювання сонячної енергії і магнітосфери Землі.12-14 березня - тривалі геомагнітні коливання середньої інтенсивності. Особливу увагу до свого здоров'я слід проявити гіпертонікам і гіпотонікам.20-22 березня - нові сонячні коливання.28-29 березня - завершальні помірні магнітні шторми. Очікується підвищена нервозність, енергетичне виснаження і проблеми зі сном. Як уникнути проблем у період магнітних бурНезалежно від своєї інтенсивності, магнітна буря несе загрозу кожній людині. У такі періоди під удар потрапляє нервова система, що викликає емоційний дискомфорт, агресію, дратівливість і іноді навіть апатичний стан. Зрозуміло, запобігти магнітну бурю неможливо, але мінімізувати ризики і захистити себе можна, знаючи певні методи боротьби з цим явищем: Відмовитися від вживання алкоголю, важкої їжі і шкідливих звичок.Виключити спілкування з негативними людьми і важку фізичну або інтелектуальну роботу.Вживати більше бутильованої води. Стежити за артеріальним тиском і завжди тримати під рукою необхідні лікарські препарати.Не піддаватися депресивних переживань, фокусуватися на хорошому.Мінімізувати стресові ситуації, з'ясування стосунків і суперечки. Дотримуватися режиму дня і вести здоровий спосіб життя.Вживати продукти, насичені калієм, магнієм і кальцієм.Повноцінний відпочинок - найкращі ліки і запорука міцного здоров'я, особливо в період обурення магнітосфери Землі. Магнітна буря - серйозне природне явище, яке може привести до погіршення стану здоров'я, тому дуже важливо дотримуватися порад фахівців. Бажаємо вам відмінного самопочуття і благополучного місяця. Частіше нагадуйте собі, що гарний настрій і позитивне мислення - це запорука успіху в будь-якому починанні, в тому числі в боротьбі з наслідки магнітного шторму.
Дозвілля Як розпізнати токсичних родичів і викреслити їх із життя? Найчастіше сім'я сприймається як щось сакральне, а зв'язок між нами і родичами представляється, як таємниче поєднання, яке не здатні розірвати ніякі життєві обставини... Однак час від часу кожного з нас відвідує бажання максимально відсторонитися від деяких із родичів, навіть якщо ви не будете спілкуватися до кінця днів (або щонайменше дуже довго). І це бажання цілком нормально. Ніхто не повинен жертвувати своїм душевним, емоційним або фізичним здоров'ям заради того, щоб терпіти токсичних людей. Навіть родичів. Але перш, ніж ви вирішите перестати спілкуватися з вашою тіткою та двоюрідною сестрою, варто навчитися розпізнавати основні ознаки токсичної людини, щоб зрозуміти, чи дійсно вони заслуговують подібної долі. Отже, ось ці ознаки: Вони схильні до поспішних оціночних суджень. Конструктивна критика корисна, і до неї варто прислухатися кожному з нас. Однак безпричинні потоки негативу, що виливаються на нас токсичними членами сім'ї, здатні опустити нижче плінтуса самооцінку практично будь-якої людини. Вони, немов вампіри, спраглі свіжої крові, не можуть жити без драми і негативних почуттів. У вас, напевно, хоч раз в житті траплялося так, що після того, як ви зверталися до когось з родичів за порадою і словами співчуття, не минало й кількох днів, як про всі подробиці вашого особистого життя знали всі родичі до єдиного. (Включаючи вашу троюрідну сестру з Угорщини, яку ви жодного разу не бачили). Вони змушують вас сумніватися в собі, займаючись «газлайтингом». Якщо хтось із ваших родичів постійно стверджує, що він не говорив або не робив чогось, хоча ви знаєте напевно, що це не так, на перший погляд, це може і не здатися чимось серйозним. Але насправді це один з видів «газлайтингу», що є одним з видів емоційного насильства. Вони спілкуються з вами лише тоді, коли їм щось потрібно. Це якраз ті люди, які, відчуваючи в вас «слабину», звертаються за порадою або емоційною підтримкою, знаючи, що ви їм у них не відмовите. Навіть якщо буквально за день до того вони поливали вас лайкою, немов торговки. Але варто вам звернутися до них за підтримкою, і вони відметуть ваші проблеми, як щось незначне, або використають те, що ви скажете, проти вас. Вони прихильники підходу «батога і пряника», причому більше батога, ніж пряника. Їхній основний спосіб підпорядкувати вас - лайка, образа і спроби принизити. Однак якщо ви вважаєте, що з вас досить, і просто проігноруєте цю безглузду атаку, вони, швидше за все, спробують заманити вас назад в пастку за допомогою неправдивої похвали, злегка прикритої лестощами і підтримкою напоказ. Втім, всі ці нібито позитивні взаємодії з вами, як правило, виявляються недовговічними, і незабаром ці індивідууми повертаються до звичного маніпулятивній поведінці. Якщо хтось із ваших родичів проявляє якісь з цих симптомів токсичного поведінки, що є інструментом психологічного насильства, вони ставлять під загрозу ваш емоційний і душевний здоров'я. Алітія Астуррізага, глава Асоціації Психотерапії Алітії, говорить у своєму інтерв'ю «Her Campus» наступне: «Мені доводилося працювати з великою кількістю людей, які все своє життя мали справу з токсичними членами сім'ї та іншими близькими людьми. Власне кажучи, це одна з основних причин, через яку люди потребують моїх послуг психотерапевта». Токсичні відносини, навіть якщо вони встановлюються не з сторонніми людьми, а з членами сім'ї, можуть сильно вимотати емоційно, що неодмінно вплине на ваше загальне душевне здоров'я і врівноваженість. «Так, є певні методики, якими можна скористатися, щоб зробити подібні відносини більш терпимими - як правило, всі вони засновані на дистанціюванні себе від токсичної людини (тією чи іншою мірою). Однак у більшості випадків єдиний спосіб повністю позбутися токсичного впливу на ваше життя - це прибрати з нього токсичну людину. Так, це навряд чи виявиться простою справою, і, швидше за все, стане емоційно болючим і тривалим процесом, особливо якщо це відносини з близькими родичами (наприклад, з батьками). Але коли через регулярну взаємодію з ними ваші життєві обставини погіршуються до такого ступеня, що у вас не виходить жити більш-менш нормальним життям, можливо, це єдиний вихід», - пише Астуррізага. До речі, токсична поведінкааж ніяк не обмежена романтичними стосунками, так як токсичну дію на ваше життя можуть чинити і родичі, і колеги, і багато інших людей. Шеннон Баттл, психотерапевт і консультант з сімейних питань, в своєму інтерв'ю «Her Campus» стверджує, що якщо ви змушені на постійній основі мати справу з токсичною людиною, перше, що ви повинні зробити - це встановити чіткі межі, які не можна дозволяти переступати. Ось що Баттл говорить з приводу цих кордонів і вміння їх відстоювати: «Якщо вам доводиться мати справу з токсичністю, майте на увазі, що не можна навчитися з нею справлятися в один момент. Вас неодмінно чекають періоди невпевненості в собі, почуття провини і можлива втрата деяких відносин. Ви повинні визначити, чим і ким ви готові пожертвувати заради того, щоб зберегти свій спокій і ґрунтовність розуму, і кому в цьому ви дійсно можете довіритися. Час від часу вам доводиться заподіяти біль одній людині, щоб допомогти іншому - чи собі самим. Пам'ятайте, що, завдаючи цей біль, ви робите так не зі злих намірів, але з любові і поваги до самих себе. Наша поведінка, як і поведінка всіх інших людей, визначається прийнятими нами рішеннями». Хоча в подібній ситуації вам може дуже хотітися зберегти ваші відносини з токсичним родичем хоча б в «урізаному» стані, особливо якщо це не просто родич, а хтось із ваших батьків, важливо зрозуміти: якщо ви це зробите, якщо ви збережете свої відносини з цією токсичною людиною хоч в якомусь вигляді, це може справити вкрай негативний ефект на ваше душевне здоров'я. І хоча ви можете спробувати розповісти про те, що їх поведінка завдає вам болю, швидше за все, це не призведе до бажаного результату. У багатьох випадках токсична поведінка настільки сильно в'їдається в особистість людини, що її вже не здатні змінити ніякі слова чи вчинки ззовні. Наприклад, я провела більшу частину своєї юності, намагаючись змусити моїх батьків усвідомити, наскільки емоційно агресивним і токсичним є їхня поведінка. Після того, як я, нарешті, вмовила матір відвідати разом зі мною одну із сесій з моїм психотерапевтом, вона в ультимативній і агресивній формі відкинула всі пропозиції психотерапевта. «Це їй потрібна допомога, тому що це вона в нашій родині пришелепкувата», - заявила вона. Це твердження було не тільки агресивне і образливе, але воно ще й було засновано на неосвіченому переконаності, що психологічної допомоги потребують тільки «занадто вразливі» і «божевільні» люди. Але знаєте, що ще я зрозуміла? Якщо ваш токсичний родич дійсно ніколи не зміниться, це теж нормально. Головне при цьому - не стати одержимим спробами його змінити, так як ця одержимість також здатна не найкращим чином вплинути на ваш душевний, а то й фізичне здоров'я. Так, прямо зараз вам може здатися неймовірною сама ідея життя, в якій не буде токсичного члена сім'ї, але воно дуже навіть «мислиме» - тому що насправді він вам зовсім не потрібен. Навіть після того, як ви відсторонитеся від цієї людини, не чекайте, що наслідки її впливу зникнуть миттєво. Має пройти певний час, і це теж нормально. Сім'я сприймається досить суб'єктивно, і вирвавшись з токсичного сімейного оточення, ви завжди зможете створити нову сім'ю з тих людей, які дійсно готові надати вам підтримку в будь-якій ситуації. Оточивши себе такими людьми, ви допоможете собі поглибити і закріпити всі ті позитивні життєві зміни, яких так потребуєте. Хоча мій досвід взаємодії з токсичними батьками може здатися вам якимось кричущим винятком з правил, насправді це зовсім не так. Лорі Осачі, засновниця «Центру психотерапії Тілесного образу» говорить про це в своєму інтерв'ю «Her Campus» наступне: «Найчастіше одним з цих токсичних родичів виявляється хтось із батьків. І я розумію, що усвідомлення того, що токсична сутність вашого тата чи мами, швидше за все, ніколи не зміниться, може бути вкрай болючим. Рішення максимально обмежити контакти з ними, а то і розірвати їх повністю, може стати для вас справжньою мукою. Більше того, багато моїх пацієнти навіть не усвідомлюють, що поведінка їхніх батьків може бути токсичною, тому вони раз по раз продовжують з ним миритися». Це може стати нескінченним циклом токсично-агресивної поведінки, поки ви не приймете той факт, що поведінка цього родича дійсно шкідливо, і що ситуація не зміниться, поки ви максимально від нього не віддалитеся. У всіх сенсах цього слова. «Соціальні установки, що з самого дитинства втовкмачують нам, що кожен з нас повинен «шанувати батька свого і матір свою», часом стають ще однією непереборною перепоною на шляху до душевного здоров'я. Іноді рішення виключити зі свого життя токсичну матір чи батька може стати кращим, або навіть єдино можливим, але для того, щоб успішно втілити його в життя, і дійсно відчути полегшення, вам часто потрібна величезна зовнішня підтримка і деякі знання», - пише Осачі. Найчастіше токсична людина, від якої ви намагаєтеся відокремитися, може спробувати переконати вас у тому, що в цій ситуації не вона, а ви є агресором, а вона лише безневинна жертва. Швидше за все, вона буде стверджувати, що відчуває себе скривдженою через вашу холодність. Що ви уникаєте її лише тому, що вона вас чимось засмутила, хоча зовсім не збиралася цього робити. Що вона дійсно хоче змінитися, і що вам варто було б бути добрішими. Не піддавайтеся на цю тактику - це лише захисна реакція, спрямована на те, щоб розжалобити вас і змусити ще раз зблизитися. Пам'ятайте, токсичність заразна, і довго спілкуючись з такими людьми, ви ставите під загрозу не просто своє душевне здоров'я, але і здатність успішно спілкуватися з нормальними людьми. Источник  
Дозвілля Дізнайтесь про свою тотемну тварину за гороскопом корінних індіанців "Тварини володіють не тільки особливою красою, але і несуть у собі давню мудрість." - Моллі Фреденфелд Сокіл (21 березня - 19 квітня) Так само, як і сокіл, представники цього знака незалежні. Вони мислять широко і не звикли нікого засуджувати. Також вони досягли успіху в цьому житті, і на своєму шляху до успіху не залишили позаду своїх коханих та близьких. Бобер (20 квітня - 20 травня) Представники цього знака креативні, турботливі і конструктивно мислячі люди. У них добре серце, але якщо їм буде щось загрожувати, то вони зможуть піти в атаку. Їм добре вдається вирішувати проблеми, як в особистому, так і в робочій життя. Відточуючи свої творчі навички, вони встановлюють нові ліміти для оточуючих. Олень (21 травня - 20 червня) Представники цього знака інтроверти. Вони милі і люблячі тільки по відношенню до найближчих їм людям. Також їм подобається проводити час на природі. Дятел (21 червня - 21 липня) Так само, як і їхня тотемна тварина, представники цього знака дуже старанні люди. Завдяки своїй наполегливості, працелюбності та наполегливості, вони надихають оточуючих залишатися зосередженими. Лосось (22 липня - 22 серпня) Представники цього знака - революціонери: вони завжди йдуть проти течії. Вони абсолютно по-іншому дивляться на це життя і завжди хочуть міняти існуючі підвалини. Ведмідь (23 серпня - 22 вересня) Представники цього знака спокійні, вірні і пристрасні особистості. Вони можуть бути неймовірно ніжними з тими, кого люблять і жорсткими з тими, хто наважитися кинути їм виклик. Ворон (23 вересня - 22 жовтня) Представники цього знака таємничі і загадкові, і у них часто виникають темні думки. Зазвичай вони замкнуті в собі, до тих пір, поки не зустрінуть людей, схожих на них. Змія (23 жовтня - 21 листопада) Представники цього знака - емпати. Прості, але в той же час загадкові, вони розуміють оточуючих замість того, щоб засуджувати їх. Сова (22 листопада - 21 грудня) Точно так же, як і сова, представники цього знака дуже розумні і можуть побачити нові можливості навіть в темряві. У них міцна хватка, і вони завжди пильні. Білий гусак (22 грудня - 19 січня) Люди, народжені в цей період, спокійні, стримані і віддані особистості. Вони високо цінують вірність і завжди чесні. Заручившись підтримкою своїх партнерів, вони зможуть перевернути гори, не звертаючи уваги на біль. Видра (22 січня - 18 лютого) Люди, народжені під цим знаком, мають добрим і м'яким серцем, а також здатністю зцілювати. Їм важко бачити, як інші страждають, і тому з усіх сил намагаються захистити оточуючих від неприємностей. Вовк (19 лютого - 20 березня) Вовк - це символ мудрості і страху. Для представників цього знака не існує чогось середнього в цьому житті: вони або приймають вас, або відкидають. Неймовірно вірні, мудрі і шалені, вони підуть на все, що завгодно, щоб захистити тих, хто їм дорогий.
Культура Уже третя група відмовилася представляти Україну на "Євробаченні" Група KAZKA, яка посіла третє місце в фіналі національного відбору на "Євробачення", відмовилася представляти Україну на пісенному конкурсі. "Ми хочемо і вважали б за честь представляти Україну на Євробаченні. Ми вклали в це бажання багато сил, енергії, часу. Ми за цим йшли на нацвідбір. Але нам не потрібна перемога будь-якою ціною. Наша місія - об'єднувати людей своєю музикою, а не сіяти розбрат. Тому на пропозицію НГТУ у нас є чітка відповідь: ми не поїдемо в 2019 році на Євробачення", - йдеться в заяві групи в соціальних мережах. При цьому наголошується, що KAZKA не проти поїхати на "Євробачення" наступного року. Нагадаємо, навколо нацвідбору на "Євробачення" цього року розгорівся неабиякий скандал. Переможниця національного відбору MARUV (Анна Корсун) відмовилася представляти Україну на пісенному конкурсі, оскільки не знайшла спільну мову з НГТУ. Пізніше від участі відмовилася і група Freedom Jazz.
Суспільство оформление ленты  На українців оголосили полювання небезпечні аферисти Нацкомфінпослуг попередило українців про нові види шахрайства в Україні, які пов'язані з "виграшем" квартир. На технічні засоби і засоби зв'язку громадян надходять повідомлення від фінансових компаній про те, що вони стали переможцями і виграли квартиру в Києві, і пропонується перерахувати кошти на картковий рахунок для оформлення свідоцтва на право власності та інші повідомлення про виграш цінних призів аналогічного характеру. Нацкомфінпослуг опублікувало перелік сайтів, на яких розміщені фейкові свідоцтва відомства. Українців просять повідомляти про випадки шахрайства. Раніше повідомлялося, що поки на Донбасі триває війна, а внутрішньо переміщені особи розкидані по всій Україні, на переселенцях наживаються шахраї. Нацкомфинуслуг опубликовало перечень сайтов, на которых размещены фейковые свидетельства ведомства. Украинцев просят сообщать о случаях мошенничества. Ранее сообщалось, что пока на Донбассе продолжается война, а внутренне перемещенные лица разбросаны по всей Украины, на переселенцах наживаются мошенники.
Дозвілля Березень під впливом ретро-Меркурія: що принесе весна знакам Зодіаку Зима підійшла до кінця. Попереду весна, і поради щомісячного гороскопу допоможуть кожному представнику зодіакального кола зустріти цей рубіж, заручившись підтримкою планет. Березень потрапить під тотальний вплив ретро-Меркурія, що відіб'ється на всіх Знаках Зодіаку. У зв'язку з цим місяць видасться складним, але дуже цікавим. Проте приводів для страху і побоювань у нас буде небагато - ситуація на небі в цілому розташовує до спокою і рівноваги. Дуже багато в цей період буде залежати від настрою, від уміння контролювати свої емоції і чітко уявляти свої життєві цілі. Овен На початку місяця Уран, який протягом 7 років перебував у Знаку Овна, нарешті піде далі. Представникам цього Знака варто взяти це до уваги. Березень принесе з собою кардинальні зміни, через які Овни ризикують бути втягнутими у вир подій надто бурхливого характеру. Спокій і умиротворення потрібні для того, щоб місяць пройшов благополучно, а енергетика Урана не підкинула неприємних сюрпризів. Телець Довгоочікуваний перехід Урана у Знак Тельця спричинить за собою дисгармонію в планах, нестійкість і проблеми в уразливих сферах життя, тому перший весняний місяць Тельцям варто провести в режимі економії сил, грошей і часу. Не виключено, що буде потрібно переглянути свої погляди на багато речей і досягнуті раніше цілі. Астрологи також радять утриматися від негативних думок і отруйних промов - все це може негативно вплинути не тільки на Тельців, але і на їхніх близьких. Близнюки Перехід Меркурія у зворотній рух, що триватиме з 5 по 28 березня, більшою мірою відіб'ється на Близнюках. Для них настане час підведення підсумків, аналізу подій і переоцінки життя. Ретроградація Меркурія задасть крутий поворот, але разом з цим дасть поштовх для свіжих ідей. Березня Близнюків буде насичений подіями, а чудеса відбуватимуться навіть з закоренілими матеріалістами. Врахувати варто тільки те, що випадковості можуть бути як приємними, так і не дуже. Рак Запастися рішучістю і сміливістю доведеться Ракам. Обставини місяці, позначені знаходженням антагоніста-Меркурія в Рибах, будуть складатися вдало для представників цього Знака. Астрологи поспішають повідомити, що виявлена ​​сміливість в період з 5 по 28 березня зарахується, адже саме в цей час буде закладатися фундамент майбутніх перемог. Березень - найкращий час для народження нових ідей і перших кроків до їх реалізації. Більш того, в цей місяць все таємне стане явним, а значить, вийде розкусити мотиви оточуючих, розпізнати підступи недругів і заздрісників. Однак не варто проявляти зайву недовірливість, намагаючись знайти підступ там, де його немає. Лев Левів у березні чекає низка перемог, зокрема, зміцнення авторитету. Досягнення успіху здасться чимось легким і повсякденним лише за умови зустрічної активності. Час з 21 по 31 березня - найбільш значимий період, зазначений посиленим впливом Сонця. В останні 10 днів місяця Левам варто зібрати всі сили і постаратися взяти вгору над долею. Щоб підвищити шанси свого тріумфу і кардинально розгорнути життя на краще, спочатку потрібно відпустити минуле і оновити енергетику. Діва У березні через ретроградацію Меркурія Діви можуть стати заручниками ситуації і будуть залежати від волі оточуючих їх людей або подій. Зворотній рух планети-покровителя з 5 по 28 березня знизить можливість управляти ходом подій практично до мінімуму. З цієї причини Дівам варто остерігатися поспішних рішень в сфері фінансів, а також уникати впливу корисливих і негативних людей - все це може завдати непоправної шкоди і заздрості представників цього Знака в глухий кут. Уникнути ризиків вийде, якщо Діви зможуть розібратися зі своїми бажаннями, правильно розставити пріоритети і впорядкувати цілі. Терези Терезам, згідно зі щомісячним зодіаком, належить підготуватися до двоїстих ситуацій, оскільки їхній антагоніст Сонце буде готуватися до переходу в свій дім - Знак вогняного Овна. Найбільш значимий період - остання декада місяця. Підтримка Фортуни дозволить провести останні 10 днів на висоті і закінчити місяць на позитивній ноті. А ось початок березня бажано відвести аналізу, щоб при необхідності скоригувати маршрут. Скорпіон Астрологи зазначають позитивний вплив Юпітера протягом усього місяця, що обов'язково подарує Скорпіонам шанси на успіх, особливо в сфері романтичних відносин. Березень буде найбільш сприятливий для зустрічей, побачень і визнань у почуттях. Астрологи також повідомляють, що у Скорпіонів починається період вибудовування міцних тилів, тому найрозумніше зробити ставку на сім'ю, однодумців, перевірених знайомих і стабільні проекти, уникаючи при цьому ризикових авантюр. В іншому випадку можна занурити важливі починання в застій, розпорошити на дрібниці. Стрілець У перший місяць весни Стрільці будуть одними з небагатьох Знаків, кому ретроградний рух Меркурія дозволить самим розпоряджатися своїм життям. Астрологи радять прийняти це до уваги і впорядкувати цілі.  Період з 5 по 28 березня найбільш значущий для внутрішньої роботи над собою. Духовні пошуки дозволять пробудити життєву енергію, що допоможе уникнути внутрішнього розладу, до якого можуть підштовхнути події цього місяця. Початок весни - найкращий час для розкриття свого потенціалу, реалізації планів і пошуку нових способів самовираження. Козеріг У березні для Козерогів найбільш важливий момент - перехід Урана 6 числа в Знак Тельця. Астрологи радять не форсувати події і уважно ставитися до будь-яких змін і пропозицій. Поспішивши з відповідальним вибором, Козероги ризикують підірвати власний статус, репутацію або відносини. Помилка може коштувати дорого, тому краще за все взяти час на роздуми. А ось спланований підхід до справи забезпечить успіх, який потягне за собою подолання труднощів і перемогу над обставинами. Пройшовши перевірку на міцність, Козероги цілком можуть розраховувати на подарунки долі. Водолій Астрологи радять Водоліям дотримуватися в березні обережність, так як зміна енергетики Урана може викликати різні відхилення від очікувань і розрахунків. У першій половині місяця про себе нагадають невраховані дрібниці, тому варто приділити особливу увагу фінансів. Представникам цього Знака бажано уникати імпульсивності, щоб не упустити шанс на успіх. У другій половині березня варто відразу зрозуміти, в яких межах можна діяти, не завдаючи шкоди ні собі, ні оточуючим людям. Не потрібно поспішати з рішеннями і кидатися у вир проблем, куди краще проаналізувати стан справ з боку. Риби Справою особливої ​​важливості для народжених під егідою Риб в цьому місяці будуть взаємини, причому як романтичні, так ділові. Деталі й тонкощі краще прояснити на самому початку, в іншому випадку доля може не залишити право вибору і задати досить обмежена кількість варіантів. Всьому виною знаходження ретро-Меркурія в Рибах. Ця планета може позбавити Риб рівноваги, нагадавши про минулі помилки і розчарування. На шляху до досягнення цілей Рибам знадобляться натхнення, мотивація і позитивне мислення.
Кримінал оформление ленты  Затримано бойовика, який охороняв уламки збитого МН17 Оперативники Донецько-Луганського регіонального управління прикордонного відомства затримали громадянина України, який брав безпосередню участь в діяльності незаконного збройного формування "Восток", повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби. В ході опитування затриманого правоохоронці з'ясували, що 41-річний українець ще в липні 2014 року, після відбуття покарання за зґвалтування в одній з колоній на окупованій території, відразу вирішив добровільно піти на службу до бойовиків. "Завдання російських кураторів сумлінно виконував на блокпостах у Шахтарському районі Донецької області, де, за словами затриманого, неодноразово був свідком злочинів і знущань з цивільних, які одного разу навіть привели до розстрілу місцевої жительки, яка не виконала якихось вимог проросійських найманців", - йдеться в повідомленні. Підтвердити злочинну діяльність затриманого бойовика допомогли дані з соцмереж, де він "засвітився" на тлі уламків збитого збройними формуваннями РФ пасажирського літака "Boeing 777" трагічного рейсу MH17 малайзійських авіаліній. Він майже два місяці здійснював охорону уламків літака і речових доказів і підтвердив, що ракету, якій був збитий "Boeing", випустили з району окупованого в той час російськими найманцями населеного пункту Грабово Шахтарського району Донецької області. У листопаді 2014 року чоловік дезертирував з проросійського бандформування і тривалий час переховувався в окупованому Єнакієвому. У лютому цього року вирішив налагодити "мирне" життя на підконтрольній Україні території і переїхав в Торецьк, де і був затриманий. Раніше повідомлялося, що ключовий фігурант розслідування катастрофи малайзійського Boeing над Донбасом у 2014 році офіцер ГРУ РФ Олег Іванніков оголошений у розшук Службою безпеки України.
Дозвілля Найскладніші за емоційністю: рейтинг знаків Зодіаку 1. Стрілець (22/11 - 21/12) Якщо ви не Стрілець - радійте, бо ви ніколи не дізнаєтеся про те, що твориться у представників цього знака в голові, адже інакше - в живих вам не залишитися. Стрільці дуже складні, і якщо накручування себе визнали б олімпійським видом спорту, вони б обов'язково виграли золоту медаль. Істинний Стрілець буде придумувати різні сценарії, не маючи при цьому ні найменшого поняття щодо того, що дійсно відбувається навколо нього. Їм завжди потрібно докопатися до правди, і якщо в інформації, яка їм відома, є певні прогалини, вони з усіх сил намагатимуться це виправити за допомогою своєї уяви. Стрільці будуть досліджувати нові світи можливостей. 2. Телець (20/4 - 20/5) Можете називати їх впертими, але Тельцям не позичати твердості. Люди, народжені під цим знаком, будуть довго сидіти і ретельно все обмірковувати, накручуючи себе до такої міри, що можуть просто вибухнути, якщо не будуть обережними. Тельці ніколи не обмежуються тим, що на поверхні, і можуть дуже довго намагатися докопатися до суті. Їхній розумовий процес настільки складний, що часом вони самі не розуміють, що діється у них в голові. Це змушує їх ще ретельніше аналізувати свої думки, чим, в свою чергу, вони без потреби ускладнюють і без того непросту ситуацію. 3. Близнюки (21/5 - 20/6) У представників цього знака зодіаку двоїста натура. Це ще більше погіршує ситуацію, коли ти і так емоційно складна людина з глибокими почуттями. У більшості випадків Близнюки страждають саме через свою надмірну чутливість. З такими складними емоціями, Близнюки з великою ймовірністю можуть самі все зіпсувати без будь-якого втручання ворогів або конкурентів. Вони будуть накручувати себе, затьмарюючи все навколо. Навіть коли представники цього знака чують хороші новини, вони по кілька разів їх аналізують і в миті ока перетворюють їх в погані новини. Вони так сильно намагаються бути неупередженими, що упускають суть справи не врахували. 4. Овен (21/3 -19/4) Сказати, що голова Овна забита думками до такої міри, що може ось-ось вибухнути, значить нічого не сказати. Його педаль газу завжди натиснута до упору, а гальмо не працює, за винятком тих годин, коли він спить. Емоційність Овнів, в поєднанні із зайвою чутливістю часто служить причиною їх душевного неспокою. Овни схильні все ускладнювати, ніж часто шкодять самі собі, оскільки в будь-якій ситуації думають про найгіршому розвитку подій. Вони проектують свої страхи і переживання на навколишній світ, що ще більше збиває їх з пантелику. Тельці відомі як люди, які постійно переживають. 5. Діва (23/8 - 22/9) Представники цього знака можуть справити враження байдужих снобів, але правда в тому, що вони неймовірно суворі по відношенню до самих себе. У це складно повірити, оскільки вони можуть бути досить жорсткими з оточуючими, і мало хто зможе довго витримати їх компанію. Діви просто майстри в тому, щоб по багато разів аналізувати ситуацію до тих пір, поки вона не стане неймовірно складною, а вони самі перестануть розуміти, як взагалі прийшли до таких висновків. Ця їх звичка призводить до внутрішніх конфліктів, які часто стають причиною особистих проблем. Саме тому представники цього знака поводяться так недоброзичливо по відношенню до інших. Вони відчувають такий сильний біль, що їм просто необхідно виплеснути її на оточуючих, щоб відчути себе краще. 6. Риби (19/2 - 20/3) Кожен знає людину, яка завжди виглядає сумною і пригніченою незалежно від того, скільки всього хорошого відбувається з нею і навколо неї. Такі люди завжди знайдуть причину поплакати, це їм вдається найпростіше. Також Риби можуть одночасно відчувати дуже багато різних почуттів. Їх вроджена параноя стає причиною частих нападів жалості до себе. Їх емоції складні, і лише тягнуть вниз їх самих і заодно всіх оточуючих. Навіть коли все ідеально, Риби придумають, що може піти не так і будуть переживати до тих пір, поки щось дійсно піде не так. Источник
Дозвілля Зірка "Татусевих дочок" показала обвислий живіт після других пологів Актриса Дарія Мельникова, яка не так давно стала матір'ю другої дитини, показала свій живіт після других пологів і розповіла про тренування. Артистка зазначила, що у неї зафіксовано ослаблення м'язів живота, тому на животі з'явилися розтяжки, від яких страждають багато жінок. Мельникова повідомила, що має намір домогтися повернення до колишньої фігурі.       Посмотреть эту публикацию в Instagram #movemclubтело Девушки!! Все, что вы хотели знать о диастазе, но не знали, где спросить!! Я спросила у Марии Хавкиной! Она и привела меня в этот дивный мир «внутренних трусов» Читайте интервью с Марией и если будут ещё вопросы, спрашивайте в комментариях, я передам) И видео-инструкция, КАК ОПРЕДЕЛИТЬ У СЕБЯ ДИАСТАЗ Плоских вам животов и крепких внутренних трусов 1. Что такое диастаз?) Когда возникает и где? Диастаз - это растяжение вертикальной полоски соединительной ткани между прямыми мышцами - ровно по середине живота. Эта полоска называется белой линией. При диастазе она становится слабой, тонкой и вялой и перестаёт распределять нагрузку по передней брюшной стенке во время занятий спортом и повседневными делами. Живот выпячивается, внутренние органы смещаются, мышцы пресса хуже поддаются тренировке, поясница может болеть, а сам диастаз имеет риск превратиться со временем в грыжу. Чаще всего диастаз развивается у женщин еще во время беременности и около 2-х месяцев после родов его симптомы считаются допустимыми. За это время белая линия укрепляется и восстанавливается, но, к сожалению, не у всех. Также диастаз может развиваться у нерожавших спортсменок, мужчин и детей. Обычно в связи с врожденными особенностями соединительной ткани (дисплазией, или так называемой слабостью) или интенсивными нагрузками (пауэрлифтинг). Продолжение
Дозвілля Шукайте компроміси: гороскоп на останній день зими 28 лютого гороскоп обіцяє удачу в усьому, що пов'язано з організаційними моментами і спілкуванням. День якнайкраще підходить для пошуку компромісів, "розрулювання" складних ситуацій, а також для будь-яких заходів - від офіційних переговорів до вечірки з друзями. Овен Терміново прислухайтеся до вимог власного організму, його не варто ображати перманентною неувагою. 28 лютого він може і помститися. Телець У четвер ви можете дозволити собі бути дещо старомодним. Це додасть вам неповторної чарівності і дозволить зламати віковий бар'єр при спілкуванні з малознайомими людьми. Близнюки 28 лютого найвірнішим вашим союзником буде терпіння. Ряд перешкод, які вам, можливо, хотілося б спробувати форсувати негайно, через деякий час заберуться самі, без жодних зусиль з вашого боку. Рак Ви, можливо, почнете день з розгляду вигідних пропозицій, пов'язаних з кар'єрою. Якщо попадеться щось, що заслуговує серйозного розгляду - вирішуйте сміливо, ваш вибір обіцяє бути вдалим. Лев Самовпевненість, а іноді і хвастощі іноді може допомогти вирішити проблему, але сьогодні воно лише додасть занепокоєння. Постарайтеся нікому нічого не обіцяти. Діва Ви досить багато віддали свого часу, сьогодні, можливо, щось до вас вернеться. Треба сказати, результат цього обміну може виявитися вельми своєрідним. Терези 28 лютого для вас не буде нічого неможливого. Правда, ви ризикуєте витратити занадто багато часу на милування власним могутністю. Якщо вам вдасться скоротити цей процес, то, цілком ймовірно, що день буде продуктивним. Скорпіон Цей день зажадає від вас готовності зберігати незворушний вираз обличчя, які б емоції ви не відчували. При будь-яких умовах краще йти на компроміс. Стрілець Наскільки б гарні не були ваші наміри, все все одно буде не так, як хотілося б. Сьогодні ви потрапите в хвилю, вибратися з якої вам не вдасться. Доведеться терпляче чекати, поки вона спаде сама. Козеріг Не будьте занадто серйозні. У четвер ви можете перестаратися, впроваджуючи в ряди оточуючих вас людей свідомість про необхідність суворої дисципліни, і вам влаштують бунт. Водолій 28 лютого ваше життя може стати надбанням громадськості. До цього варто бути готовим, щоб уникнути непотрібних образ. Можливо, вам навіть вдасться виграти від такого стану речей. Риби Навіть самотністю можна насолоджуватися, особливо якщо вона рідкісна і бажана. Але не забувайте все ж, що людина - тварина стадна і довгий самотність шкодить його здоров'ю.
Політика Україна відмовилася від участі в "Євробаченні" Національна громадська телерадіокомпанія України відмовилася від участі в Міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2019", повідомляється на сайті НГТУ. "Переможцем національного відбору на нинішнє Євробачення стала співачка MARUV, якій Громадський мовник, як і робить це щороку, запропонував укласти договір для представлення України на пісенному конкурсі. Однак після проведених переговорів MARUV відмовилася підписувати договір", - йдеться в повідомленні. У НГТУ заявили, що мовник міг би вибрати будь-якого виконавця не з числа учасників національного відбору, проте від такої альтернативи відмовився, так як "з повагою ставиться до вибору глядачів у національному відборі". "Національний відбір-2019 виявив і привернув увагу суспільства до системної проблеми музичної індустрії в Україні: зв'язків артистів із шоу-бізнесом на території держави-агресора, які і на 5-му році військового конфлікту все ще залишаються дуже тісними. Для частини суспільства цей факт прийнятний, в іншій частині викликає обурення і неприйняття", - резюмували в НГТУ. Нагадаємо, в цьому році відбір на "Євробачення" викликав чималий скандал і широкий суспільний резонанс, про який докладно писала АСН.
Дозвілля Саме час поговорити по душах. Любовний гороскоп на 28 лютого Приготуйтеся до того, що завтра на порядку денному в любовних відносинах може виникнути чимало запитань, які давно накопичилися і відкладалися "на потім". Що ж, 28 лютого - ідеальний день для того, щоб поговорити по душам, викласти все накопичилися секрети і прийти до компромісів. Овен Чудовий день для того, щоб виїхати разом з вашою половинкою на природу. Зазвичай за межею міста люди дуже змінюються, скидають міські маски і стають самі собою. Чудовий тест на сумісність! І якщо вам дійсно добре разом - то і день вийде просто відмінним. Телець При прийнятті будь-яких рішень, навіть не дуже важливих, в цей день потрібно проявити особливу обачність і обережність. Зірки взагалі радять кожен свій крок по можливості погоджувати з думкою вашої половинки і без її схвалення нічого не робити. На всякий випадок. Близнюки Шлях до серця коханої людини лежить через шлунок, в незалежності від того, чоловік він чи жінка. Смачна їжа з улюблених рук завжди смачніше, ніж просто смачна їжа. Більш того, вона служить ще одним свідченням вашої любові. Тому приготуйте сьогодні для вашої половинки що-небудь таке. Нехай навіть яєчню, зате від щирого серця. Рак 28 лютого день суперечливий: він може стати як дуже вдалим, так і дуже невдалим. Особливо це торкнеться вашого особистого життя. Зірки з упевненістю стверджують одне: непоміченим він для вас не пройде, згадувати його ви будете ще дуже-дуже довго. Лев У цей день ви будете повільно, методично і крок за кроком наближатися до своєї мети, яка з кожним кроком дійсно буде ставати все ближче і доступніше. Головне, щоб коли ви до неї прийдете, ви в ній не розчарувалися. Немає нічого гірше, ніж розчарування в любові. Діва В цей день вам досить важко буде чітко викласти свою думку вашій коханій людині. Тому він цілком зможе зрозуміти вас неправильно, а то й не зрозуміти зовсім. Втім, якщо він прислухається не тільки до слів, але і до своєї інтуїції, проблем у взаєморозумінні не буде. Терези 28 лютого ваше особисте життя буде здаватися вам неправдоподібно щасливою або неправдоподібно ж нещасною. Начебто ви раптом перенеслися на сторінки любовного роману, основною метою написання якого було здивувати читача напруженням пристрастей. Скорпіон У четвер вашій коханій людині захочеться підтримати вас у важку хвилину словом чи ділом. Однак може так статися, що важкою хвилини у вас не виявиться або ж слово або справа будуть недоречні. У будь-якому випадку, його бажання гідно заохочення і похвали. Стрілець Покваптеся! У вас залишилося не так багато часу. як вам могло б це здатися з першого погляду. Якщо ви дійсно хочете досягти того щастя, яке ви собі намітили, і з тією людиною, яку любите, то діяти слід максимально швидко і оперативно! Козеріг В цей день вам непросто буде вибрати між вашим нинішнім і колишнім коханим чоловіком. Сьогодення та майбутнє будуть розривати вас навпіл, і вибрати між ними буде дуже і дуже непросто. Однак вас ніхто і не квапить: у вас є мінімум тиждень на обдумування. Водолій 28 лютого ваші друзі будуть вважати, що їм видніше, як вам потрібно чинити в тій чи іншій ситуації у вашому особистому житті. Варто, звичайно, вислухати їхні поради, але не варто дотримуватися їх досконально: все ж ваше особисте життя - це тільки ваше особисте життя, і нічия більше. Риби Прекрасна половина Риб сьогодні з найбільшому сумом виявить, що запаси косметики ось-ось підійдуть до кінця. Не переживайте - бувають проблеми і гірше! Натякніть про це чоловікові - він знайде вихід із ситуації - наприклад, порадить обмежитися умиванням вранці і запропонує поїхати в похід в ліс на тиждень, благо, там з поціновувачів краси тільки зайці водяться.
Політика Корупція в оборонці: полетіли голови директорів заводів Після гучного корупційного скандалу в оборонній сфері ДП "Укроборонпром" повідомило, що два директори оборонних підприємств відсторонені від виконання своїх обов'язків. "Директор ДП "Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О. О. Морозова" Олексій Бабич і директор ДП "Ізюмський приладобудівний завод" Сергій Філоненко відсторонені від своїх посад. Таке рішення було прийнято Генеральним директором "Укроборонпрому" Павлом Букіним у зв'язку зі значним суспільним резонансом, викликаним оприлюдненою в ЗМІ інформацією, і з метою забезпечення умов для проведення відповідного розслідування правоохоронними органами", - йдеться в повідомленні. В "Укроборонпромі" також заявили, що надають слідчим всю необхідну інформацію. Нагадаємо, журналісти-розслідувачі встановили, що Олег Гладковський і його син - друг сина президента Порошенка, нібито торгували незаконно майном армії, а також - продавали армії контрабандні запчастини з Росії. В результаті Порошенко тимчасово відсторонив від посади підозрюваного в корупції заступника секретаря РНБО.
Дозвілля Рейтинг знаків Зодіаку, за якими сумують більше, ніж за іншими Всі люди різні, і коли вони йдуть, ми сумуємо за одним більше, ніж за іншими. Деяким людям вдається наповнювати оточуючих енергією, і коли вони йдуть, то немов забирають цю енергію з собою і змушують інших відчувати себе неживими. Цією здатністю вони зобов'язані певними рисами характеру, а також знаку зодіаку, під яким вони народилися. Деякі знаки зодіаку можуть вдихнути нове життя в будь-яку компанію, в той час як інші - тільки нагнати на всіх тугу. Продовжуйте читати, щоб дізнатися про своє місце в цьому рейтингу. 1. Рак Представники цього знака люблячі і дбайливі. За ним починають нудьгувати відразу ж після того, як вони йдуть. Іноді може здатися, що Рак надто з вами панькатися, але потім він робить для вас щось приємне, наприклад готує вечерю або обіймає вас, і ви відразу ж забуваєте про свої претензії. 2. Діва Схильні до самоаналізу Діви допомагають вам знайти себе, і як тільки вони зникають з вашого життя, ви починаєте відразу ж по ним нудьгувати. Їх присутність так само вам необхідно, як і наявність вашого улюбленого дивана у вітальні. Також представники цього знака розумні і веселі особистості, з якими ніколи не занудьгуєш. 3. Близнюки Якби все було ідеально, кожен із нас був би рівною мірою розумною і творчою людиною. На жаль, ми живемо в світі, повному недосконалостей, але деяким все ж вдається показати себе з найкращого боку. Близнюків, наприклад, люблять як інтелектуали, так і творчі особистості. Коли представники цього знака йдуть, у вас відразу ж складається відчуття, ніби у вашому житті чогось не вистачає. 4. Стрілець Всіма улюблені екстремали Стрільці хоч і не можуть розвеселити цілу юрбу, але, безумовно, зможуть підбити вас на нові пригоди. Вони завжди готові спробувати щось нове. Їхня енергія може бути заразливою і змусить вас відчути готовність самим спробувати щось ризиковане. 5. Терези Надто ідеальні Терези можуть як бути ковтком свіжого повітря, так і дратувати. Ви будете любити їх, коли вечірка повинна ось-ось розпочатися: їхнє досвідчене око допоможе вам переконається, що все прикрашено ідеально. Тим не менш, не варто очікувати, що вони допоможуть вам після її закінчення. Терези вважають за краще триматися подалі від заворушень, і хоча їхня присутність не є обов'язковою, вона все ж буде вам приємною. 6. Водолій Представники цього знака потрапили в середину цього рейтингу. Підуть вони або залишаться - практично всіх влаштують обидва варіанти розвитку подій. Їхня пристрасть до незвіданого з'являється тільки під час сексу або дослідження нових територій. Їх присутність на вечірці особливо не вплине на загальний настрій. З ними весело, але самі вони не роблять нічого унікального або запального заради веселощів. Те, як Водолії приходять і йдуть, зазвичай залишається непоміченим для оточуючих. 7. Риби Риби емоційні і непостійні. Куди б ви з ними не пішли, будьте готові до сліз. Те, як представники цього знака плачуть від радості - дуже мило і чарівно, а ось їхні ридання і істеричний плач - зовсім інша справа. Ніколи не знаєш, що може їх засмутити і змусити плакати. Ви можете дуже швидко почати відчувати себе ніяково і пошкодувати, що взагалі з ними кудись пішли. У підсумку ви все одно відправите Риб додому, пообіцявши зателефонувати пізніше, щоб їх заспокоїти. 8. Лев Ви не знайдете більш відданої і надійної людини, ніж Лев. Проте у представників цього знака є свої недоліки. Так само, як і у символу цього знака зодіаку - гордого лева, у його представників величезна Его, що може погіршити будь-яку ситуацію. Львів дуже легко образити, і вони ніколи не визнають своїх помилок. Не варто над ними жартувати, якщо хочете залишитися з ними друзями. Проте, Леви неймовірно гарні в ліжку, і тому їх сексуальні партнери можуть по ним нудьгувати. 9. Телець Одна риса характеру Тельців є одночасно і даром, і прокляттям. Вони дуже швидко приходять в стан приємного збудження, коли відкривають для себе щось класне, і вимагатимуть від вас, щоб ви відчували ті ж емоції, що і вони самі. З одного боку, це добре, оскільки ви їм небайдужі, і вони хочуть розділяти з вами спільні інтереси. Те, що вони так хочуть вам показати, може бути дійсно дуже класним, але справа в тому, що вони можуть занадто на вас тиснути, не знаючи, коли слід зупинитися і цим сильно дратувати вас. Тельці не розуміють, що не всім буде цікаво те, що подобається їм самим, а також те, що людина може бути просто не в настрої для цього. 10. Козеріг Відчувають велику відповідальність і люблять усе контролювати, Козероги зазвичай вбивають всі веселощі. Вони розумні, тому іноді можуть думати про веселощі, але недостатньо, щоб поруч з ними хотілося залишитися назавжди. Іноді вони поводяться надто обережно і намагаються бути відповідальними, і як результат - вбивають все веселощі на вечірці. Їх догляд особливо на вас на вплине - ви просто продовжите займатися своїми справами. 11. Овен Овни настільки люблять все контролювати, що Козероги навіть не йдуть з ними в порівняння. Коли представник цього знака нарешті виходить з кімнати, в повітрі немов витає невимовне «слава Богу». Овни насправді добрі і діють з кращих спонукань, але їм настільки подобається бути головними, що вони готові розчавити кожного, намагаючись домогтися бажаного, а це повністю псує загальне настрій. Вечірка, як правило, починається лише тоді, коли Овни з неї йдуть. 12. Скорпіон Якщо чесно, то про Скорпіона нічого доброго не скажеш. Вони дуже нудні, тому навколишні швидше за все будуть раді, якщо ті підуть. Якщо Діви можуть пожвавити натовп, то Скорпіони - увігнати його в сон. Источник
Дозвілля Білану вставили в тіло 9 шурупів Російського співака Діму Білана прооперували. Про це пуп-музикант повідомив на своїй сторінці в Інстаграмі, поскаржившись на самопочуття. "Поки продовжу розповідати, як проходить реабілітація після операції та імплантації пластини і шурупів в кісточку лівої ноги. Поки локейшн одноманітний, лежу, займаюся ЛФК і їм у ліжку. Вирішив таки показувати вам і зворотний бік медалі популярності і типу «легонького» концертно-«глянсового» життя! Я дякую вам за підтримку і розуміння, друзі, дуже мотивує до одужання і вже купа ідей", - повідомив Білан, опублікувавши післяопераційне відео. Нагадаємо, що 18 лютого Білан отримав подвійний перелом ноги. Раніше повідомлялося, що Білан останнім часом залишає в мережі неоднозначні коментарі, які дивують його фанатів і користувачів мережі.

Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів




/-0,88477206230164-/ /-pc-/
Top