counter
Архів Повернутись назад 26 Листопада 2017
26 Листопада
Політика Трамп згадав про стіну з Мексикою після теракту в Єгипті Напад терористів на мечеть на півночі Синайського півострова в Єгипті є жахливим і боягузливим терактом. Про це на своїй сторінці в Twitter написав президент США Дональд Трамп. Крім цього, Дональд Трамп в черговий раз нагадав про свої ініціативи щодо будівництва стіни на кордоні з Мексикою і про посилення правил в'їзду для мігрантів на територію США. «Нам самим треба бути розумнішими і жорсткішими, ніж раніше, і ми зможемо такими стати. Нам необхідна стіна на кордоні з Мексикою і нам необхідна заборона на в'їзд у США громадян низки мусульманських країн», - написав Дональд Трамп. Нагадаємо, 24 листопада в єгипетському місті Бір-ель-Абд на півночі Синайського півострова було скоєно напад на мечеть. За останніми даними, в результаті теракту загинули 235 осіб, ще 109 осіб отримали поранення.
Політика Зрадники України. Тука поставив на місце тих, хто хоче «відрізати» Донбас Донбас уже ніколи не буде таким, як раніше, але відокремлювати його від України в жодному разі не можна. А зараз у суспільстві спостерігається поширення ідеї відрізати Донбас від України, що є небезпечною тенденцією для української державності. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, передає «Дзеркало тижня». «Зараз немає виключно військового шляху повернення Донбасу, однак це не означає, що від тимчасово окупованих територій треба відмовитись. Інфекція відділення - це зворотний бік сепаратизму. Ця інфекція настільки глибоко в'їлася в українське суспільство, що в розмові з одним із високопосадовців я почув: «А навіщо нам повертати Донбас, ти уявляєш, скільки туди треба буде вбухати грошей?» І це та людина, яка займається розробкою і впровадженням державної політики України. Упевнений, що це не домінуюча думка, проте такі люди є навіть в урядовому середовищі», - заявив Георгій Тука.
Події САП 27 листопада допитає нардепа Довгого Спеціалізована антикорупційна прокуратура викликає на допит 27 листопада народного депутата України Олеся Довгого, повідомляють «Українські новини» з посиланням на джерело в САП. Нагадаємо, нардепа Олеся Довгого підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 28 (вчинення злочину групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч. 2 ст. 364 (зловживання владою і службовим становищем) КК України. Довгому, з якого Верховна Рада 11 липня зняла депутатську недоторканність, вручили підозру у зловживанні службовим становищем за часів його роботи в КМДА. За версією слідства, дії Олеся Довгого призвели до незаконної передачі у власність житловому кооперативу 10 земельних ділянок природно-заповідного фонду «Жуків острів» площею 44,25 га. Цими злочинними діями державі було завдано збитків на суму 81,7 мільйона гривень.
Спорт Фонсека: Робіть усе що завгодно, але Шахтар буде дуже сильний Головний тренер донецького футбольного клубу «Шахтар» Паулу Фонсека після закінчення матчу 17-го туру УПЛ проти «Олімпіка» (4:2) був лаконічним і дуже емоційний. У цьому поєдинку на 34-й хвилині Паулу Фонсека був вилучений арбітром Євгеном Арановським після того, як вступив у словесну перепалку з рефері через те, що судді не побачили пенальті в ворота «Олімпіка», коли Шестаков зіграв рукою у власному штрафному. Ближче до кінця першого тайму арбітр все ж поставив пенальті у ворота «Олімпіка», проте в більш спірній ситуації, коли Шабанов завалив Ракицького. «Скажу вам тільки дві речі. Перше - проаналізувати гру ви можете і самі, а мені цього робити зараз абсолютно не хочеться. І друге - ви можете робити все що завгодно, проте «Шахтар» буде тут до кінця і буде дуже сильний», - заявив Фонсека після матчу. Нагадаємо, 25 листопада в Києві «Шахтар» виграв у дербі у «Олімпіка» з рахунком 4:2 і залишається одноосібним лідером турнірної таблиці, збільшивши відрив від київського «Динамо» до 7 очок. Однак сьогодні «кияни» можуть скоротити це відставання знову до 4 очок, якщо обіграють «Сталь».
Політика оформление ленты  Допомагав бойовикам. Путінський олігарх оголошений у міжнародний розшук Російський олігарх Костянтин Малофєєв, підозрюваний у фінансуванні війни на Донбасі, оголошений у міжнародний розшук. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України. «В ході досудового розслідування були отримані докази причетності до злочину Костянтина Малофєєва, якому було винесено підозру в скоєнні злочину. У зв'язку з отриманими доказами російський олігарх був оголошений в міжнародний розшук», - сказано в повідомленні. В Україні щодо російського олігарха Костянтина Малофєєва відкрито кримінальне провадження за пособництво в організації збройних угруповань і постачань зброї. За даними російських ЗМІ, Малофєєв причетний до розробки сценарію захоплення українських Криму і Донбасу. Також він є одним зі спонсорів терористичного угруповання «ДНР».
Суспільство оформление ленты  "Мій тато - герой". «Шахтар» не дав дітям військових вшанувати героїв України Перед матчем у Києві 17-го туру УПЛ між футбольними клубами «Шахтар» і «Олімпік» діти учасників АТО мали вийти на поле з гравцями у футболках «Мій тато - герой», щоб підтримати українських героїв. Однак за кілька годин до початку поєдинку батьків цих дітей попередили, що їхні діти повинні вийти на поле в своїх куртках. Менеджери ФК «Шахтар» (Донецьк) заборонили дітям виходити в патріотичних футболках, повідомляє ТСН. Як повідомляється, з ініціативи Федерації футболу учасників АТО діти українських воїнів вже сім разів виводили на поле гравців команд Прем'єр-ліги України. Щоразу діти одягали футболки з написом «Мій тато - герой України». Такі ж футболки одягали і самі гравці. «Ця акція ні до чого не зобов'язує, проте ми хотіли показати, що пам'ятаємо про Героїв України, наших побратимів, яким ми багато чим завдячуємо», - розповів батько одного з дітей.
Економіка Експерти пояснили, чому в Україні дорожчає рекордними темпами пальне Подорожчання бензину в Україні до історичного максимуму, за даними експертів, пов'язано з ростом вартості імпортного пального, яке українські оператори закуповують на кордоні, пише «Обозреватель». За словами аналітика консалтингової компанії UPECO Олександра Сіренка, впродовж чотирьох тижнів у світі дорожчає нафта. І ці показники відображаються в Україні. Тому ціни на АЗС почали рости. Як повідомив директор спецпроектів НТЦ «Психея» Геннадій Рябцев, подорожчання пального в Україні також викликано зростанням вартості нафтопродуктів у постачальників на кордоні. «На кордоні за останні 30 днів подорожчання у постачальників по бензину склало 8,5%, а за останні сім днів на 1,5%. З дизельним пальним зростання цін був трохи менше, за місяць - трохи більше 4%, і більше 1% за тиждень. Ще однією визначальною ціни на пальне є курс гривні», - розповів Геннадій Рябцев.
Події оформление ленты  ІДІЛ закликала прихильників влаштувати в Європі криваве Різдво Бойовики «Ісламської держави» закликають прихильників ІДІЛ до терористичних актів у країнах Європи і Англії в період Різдвяних свят, повідомляє Daily Mail, з посиланням на дані агентства BlackOps Cyber, яке спеціалізується на розвідці в DarkNet. Як повідомляється, бойовики «Ісламської держави» поширюють серед своїх прихильників агітаційні матеріали із закликами до нападу на різдвяні ярмарки в містах Німеччини, Франції і Великої Британії. На каналах бойовиків ІДІЛ в месенджерах фахівці перехопили картинки із зображеннями закривавленої руки з ножем на тлі Ейфелевої вежі, а також Санта-Клауса й ісламіста в Лондоні. До картинок додано напис німецькою, французькою та англійською мовами: «Скоро у ваші свята». Нагадаємо, у грудні минулого року на різдвяному ярмарку на площі біля церкви кайзера Вільгельма в Берліні вантажівка врізалася людей і проїхала територією ярмарку близько 80 метрів. Тоді загинули 12 людей, ще 48 осіб отримали різні поранення. Через кілька днів бойовика, який влаштував цей теракт, в ході спецоперації було ліквідовано в Мілані.
Кримінал Поліція: Екс-комбат «Донбасу» затриманий за розбійний напад У неділю, 26 листопада, працівники поліції у Києві та Житомирській області за постановою суду затримали колишніх добровольців батальйону «Донбас», яких підозрюють у розбійному нападі, повідомляє прес-служба Національної поліції України. «Було встановлено, що 27 липня цього року зазначені громадяни разом з іншими особами прибули на територію приватного сільськогосподарського підприємства в Кіровоградській області. Зловмисники з використанням кастетів і телескопічних палиць жорстоко побили охоронця ПСП, а потім відібрали у потерпілого його особисте майно, завдавши збитків на суму понад 650 тисяч гривень. В автомобілі, яким пересувався один із затриманих, поліцейські знайшли біти та ножі», - сказано в повідомленні. Дії затриманих кваліфіковані слідством за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що сьогодні в Києві невідомі викрали одного з колишніх командирів батальйону «Донбасу» Анатолія Виногродського.
Події Штаб АТО: Волонтер поставив під загрозу життя бійців ЗСУ Один з українських волонтерів на Донбасі опублікував в Facebook інформацію, яка поставила під загрозу життя військовослужбовців ЗСУ, повідомляє прес-центр штабу АТО. «Кілька днів тому на Донбасі в зоні АТО стався інцидент, коли один з українських волонтерів у Facebook передчасно оприлюднив інформацію, яка поставила під загрозу безпеку і життя військових ЗСУ», - сказано в повідомленні штабу АТО. Військові попросили людей, які співпрацюють зі Збройними Силами України, не розголошувати інформації про хід тактичних і оперативних дій, а також нагадали про адміністративну та кримінальну відповідальність за витік секретної інформації. Відзначимо, що, можливо, йдеться про повідомлення в Facebook волонтера Юрія Мисягіна, який повідомив про важливу перемогу українських військових на Світлодарській дузі. Пізніше це повідомлення було спростовано спікером штабу АТО.
Події оформление ленты  З'явилося відео затримання екс-комбата «Донбасу» і бійця ОУН Сьогодні в Оболонському районі Києва за постановою суду правоохоронці затримали колишнього командира батальйону «Донбас» Анатолія Виногродського, його спільник у справі про напад на охоронця одного з приватних сільськогосподарських підприємств в Кіровоградській області, доброволець з батальйону ОУН Леонід Литвиненко був затриманий поліцією в Новограді-Волинському. Відео затримання Анатолія Виногродського опубліковано на сторінці Рух «Визволення» в Facebook. «Інформація від дружини Анатолія Виногродського, яка була з ним. "Все сталося на Оболонському проспекті, 28. Заїхали в гості до друзів, а коли повернулися до нашого автомобіля Smart, біля нас різко загальмував сірий джип, чоловікові заламали руки і заштовхали в авто. Коли джип розвернувся, то перед ним їхав ще один джип, сигналізуючи поліцейської сиреною", - сказано в повідомленні.
Спорт Карпати з новим тренером розгромлені в Олександрії Сьогодні в Олександрії пройшов матч 17-го туру української Прем'єр-ліги, в якому місцевий клуб з рахунком 3:0 розгромив львівські «Карпати», які проводили перший матч під керівництвом нового головного тренера Олега Бойчишина. Перший тайм цього матчу пройшов у рівній боротьбі і без небезпечних моментів. Всі основні події відбулися в другому таймі, на 60-й хвилині рахунок відкрив півзахисник «Олександрії» Артем Полярус. А через шість хвилин Сергій Старенький подвоїв перевагу олександрійців. Розгромну крапку в цьому матчі на 78-й хвилині, після грубої помилки захисника «Карпат» Володимира Сеніци, поставив Віталій Пономар. Після цієї гри «Олександрія» набрала 18 очок і віддалилася від зони вильоту, а «Карпати», як і раніше, залишаються в небезпечній зоні. Олександрія - Карпати 3:0. Голи: Полярус, 60, Старенький, 66, Пономар, 78.

Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба у гороскопі на 4 травня 2024 року звертає увагу на потенційні зміни в особистих відносинах для дея....
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Ранок 4 травня обіцяє бути цікавим та сприятливим для багатьох представників знаків зодіаку За словами Тамари ....
більше матеріалів




/-0,60875797271729-/ /-pc-/
Top