counter
Архів Повернутись назад 26 Листопада 2016
26 Листопада
Політика оформление ленты  Савченко оголосила про початок власної політичної кар'єри Народний депутат України Надія Савченко в ефірі програми «Шустер Live» заявила про початок самостійної політичної кар'єри разом з «Народним Рухом України». «Я не буду входити в партію. Я стаю незалежним політиком. Я відкриваю свій фонд. Я буду вести «Рух» як партію, яка була забута і не зрозуміла. «Народний Рух України» - це партія. Однак, крім партії, це і громадська організація. Ось я за цю громадську організацію», - сказала нардеп. При цьому Надія Савченко заявила, що не буде виходити зі складу парламентської фракції «Батьківщина». Також вона вже готова балотуватися в президенти України, якщо будуть дострокові вибори. Раніше Надія Савченко заявляла, що для успішного реформування України в країні необхідний період диктатури. «Щоб змінити повноваження президента, перезапустити закони, які будуть працювати на людей, побороти корупцію в країні, необхідно стати диктатором, який тримає все в своїх руках. Це необхідно для того, щоб повернути владу народу і зробити так, щоб більше ніколи влада у народу не забирали», - заявила народний депутат.
Події У РФ підтвердили звільнення затриманих в «ДНР» журналістів «Дождя» Кореспонденти телеканалу «Дождь» Василь Полонський і Сергій Єрженков, раніше затримані в окупованому Донецьку бойовиками «ДНР», вже на території Росії і у них є зв'язок з редакцією телеканалу, повідомляє «Дождь». Нагадаємо, кореспонденти російського телеканалу «Дождь» Сергій Єрженков і Василь Полонський, які перебували в Донецьку, увечері 25 листопада перестали виходити на зв'язок з редакцією. Перед зникненням Василь Полонський встиг повідомити, що знімальна група затримана терористами «ДНР». Потім з'явилося повідомлення, що ватажки «ДНР» видворили журналістів «Дождя». За словами Василя Полонського, співробітники так званого «МДБ ДНР» прийшли до них в квартиру і відвезли їх в «міністерство», де переглянули записи журналістів і видалили їх. Фізичного насильства над журналістами не було.
Події У Києві жінка зарізала чоловіка і викинула тіло на смітник Правоохоронці Святошинського управління поліції Києва встановили особу чоловіка, тіло якого з численними ножовими пораненнями знайшли сьогодні вранці в сміттєвому контейнері на вулиці Петра Курінного, 5, повідомляє прес-служба Національної поліції в Києві. «Це киянин, 1983 року народження. За висновком експерта, чоловік загинув в результаті численних ножових поранень. За кілька годин правоохоронці розкрили вбивство і затримали 30-річну жінку, яка підозрюється в його скоєнні. Встановлено, що між убитим і підозрюваною, яка жила поруч, тривалий час були неприязні стосунки. Цього разу все закінчилося трагічно: в своїй квартирі жінка завдала чоловікові ножових поранень, а потім викинула тіло його в сміттєвий контейнер», - повідомили в поліції. Як зазначається, підозрювана затримана і перебуває в Святошинському управлінні поліції.
За кордоном Українські літаки вже гасять лісові пожежі в Ізраїлі Два українських спецлітаки, спрямовані до Ізраїлю, приступили до гасіння сильних лісових пожеж, повідомляє 26 листопада прес-служба ДСНС України. «Льотний екіпаж ДСНС України взяв участь у засіданні оперативного штабу з залученням представників Ізраїлю, під час якого були визначені завдання і напрямки щодо виконання цих завдань. На літаках Ап-32П проведена розвідка і розпочато гасіння лісових пожеж. Зараз літаки повертаються на заправку водою для здійснення подальших заходів, пов'язаних з гасінням пожеж», - сказано в повідомленні. Нагадаємо, раніше МЗС Ізраїлю звернулося з проханням до України - надати пожежні літаки для допомоги в гасінні масштабних пожеж. Українська сторона направила до Ізраїлю два літаки ДСНС. За інформацією ЗМІ, пожежі вже знищили близько 700 будинків в Хайфі. У невеликих населених пунктах, розташованих поблизу міста, ще триває евакуація людей. За попередніми даними, вже евакуйовано понад 60 тисяч осіб. В гасінні пожеж Ізраїлю допомагають Україні, Туреччина, Греція, Кіпр, США, Хорватія, Британія, Франція, Італія, Азербайджан, Йорданія, Єгипет і Росія.
Події Через обстріли бойовиків понад 14 міст на Донбасі залишилися без води В результаті бойових дій була знеструмлена насосна станція на Південнодонбаському водопроводі в Донецькій області. Через це більше 14 міст і велика кількість сіл залишилися без водопостачання, повідомляє «Вода Донбасу». «О 23:00 у четвер, 24 листопада, через бойові дій сталася посадка напруги, в результаті цього відключилися насосні агрегати на насосній станції першого підйому Південнодонбаського водопроводу, яка розташована біля сіл Василівка та Крута Балка на лінії розмежування. Було припинено подачу води на п'ять фільтрувальних станцій. Без води залишилися міста Докучаєвськ, Вугледар, Покровськ, Селидове, Мирноград, Українськ, Гірник, Курахове, Волноваха, Білозерське, Новодонецьке, Олександрівка, частково міста Донецьк і Ясинувата, а також прилеглі села. Загальна чисельність населення, яка залишилася без питної води становить 48 тисяч 900 осіб», - сказано в повідомленні.
Політика Порошенко доручив МЗС домагатися визнання Голодомору геноцидом Український лідер Петро Порошенко доручив зовнішньополітичному відомству України активізувати роботу з міжнародного визнання Голодомору 1932-1933 років геноцидом українського народу. Про це Президент України заявив, виступаючи на заході з нагоди Дня пам'яті жертв голодоморів у Києві, повідомляє «РБК». «Я підписав указ про заходи у зв'язку з 85-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років - геноциду всього українського народу, в якому дав доручення Міністерству закордонних справ продовжити роботу щодо визнання всім міжнародним співтовариством Голодомору - геноцидом українського народу. Апологети заперечення Голодомору-геноциду живуть тільки в одній географічній точці. Вони намагаються ховати від вчених архівні документи, судом забороняють відповідні роботи українських авторів. Звичайно, можна зачистити від книжок про Голодомор українську бібліотеку в Москві, однак з історії Голодомор викреслити неможливо», - заявив Петро Порошенко. Найстрашнішим був штучний голод, створений в Україні владою СРСР в 1932-1933 роках. У пікові місяці в ці роки в Україні щодня помирало від голоду 34 тисячі 560 осіб. Всього під час Голодомору 1932-1933 років загинуло близько 7 мільйонів громадян України.
Суспільство оформление ленты  Закатованих голодом українці пом'янули запаленими свічками Сьогодні в Україні та світі згадують жертв Голодомору. Люди запалюють свічки в пам'ять про загиблих і замовкають на хвилину, щоб згадати всіх тих, хто не вижив під час голоду, влаштованого радянською владою і Сталіним. У цей день до меморіального комплексу в Києві прийшли сотні людей зі свічками, колосками і хлібом - представники релігійних громад, політики, люди мистецтва, прості кияни. Приїхав і Президент Петро Порошенко. Після поминальної служби він звернувся до українців. «Вже 80% нас вважають Голодомор геноцидом. Саме така оцінка переважає у всій Україні без винятку - і на сході, і на заході», - сказав Президент. А потім продовжив: «Апологети заперечення визнання Голодомору-геноциду живуть переважно в одній географічній точці. Вони ховають від вчених архівні документи і судом забороняють відповідні роботи українських авторів. Можна, звичайно, зачистити від книг про Голодомор багатостраждальну Бібліотеку української літератури в Москві. Але з історії Голодомор викреслити неможливо». Президент упевнений: Голодомор був наслідком втрати Україною державності в 1920 роках.

Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Сильні обереги здатні подарувати захист від будь-якого негативного впливу Щоб у ваше життя не увірвався негати....
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Купити або знайти спокій не можна Його можна лише самостійно створити всередині себе
Місячний день сьогодні 2 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 2 травня 2024 року
Вплив місячної енергетики може допомогти з планами, так і зпутати всі карти, Не помилитися з напрямком діяльно....
більше матеріалів




/-0,62018704414368-/ /-pc-/
Top