counter
Архів Повернутись назад 26 Березня 2021
26 Березня
Коронавірус оформление ленты  Наближаємося до нового локдауну? В Україні нові антирекорди Станом на ранок п'ятниці, 26 березня, кількість заражених коронавірусів в Україні збільшилася на 18 132 особи. Це антирекорд за новими хворим. Попередній був відзначений в Україні вчора, 25 березня, коли в країні було виявлено 16 669 нових випадків заражень. Таким чином, у порівнянні з попереднім днем, число офіційно виявлених хворих зросла на 1 463 особи. Померло 326 осіб. Про нові жертви Covid-19 повідомляє глава МОЗ України Максим Степанов в соцмережі. Загальна кількість хворих з початку епідемії в країні на сьогоднішній день досягла позначки вже в 1 614 707 осіб. Одужали за останню добу 7 138 осіб (з початку епідемії посилання - 1 290 158 осіб - Ред.). Госпіталізовано за добу 4 826 осіб. Серед нових заражених 923 дитини і 435 медпрацівників. Найбільша кількість випадків зараження за минулу добу виявлено в Одеській області (1 545 осіб), Дніпропетровській області (1 358), Харківській області (1 204) та Львівській області (1 304). У Києві виявлено 1 164 нових випадки.
Політика Кравчук назвав умови поставок води в Крим Глава української делегації в тристоронньої контактній групі Леонід Кравчук в ефірі телеканалу Будинок в четвер, 25 березня повідомив, що Україна може розглянути питання постачання води на окупований Росією український півострів Крим. Однак, це питання може бути розглянуто лише у тому випадку, якщо на півострові виникне гуманітарна катастрофа. І не відразу після її ратифікації, а за підсумками переговорів, на яких будуть позначені умови. "Я завжди робив акцент: не просто давати воду, а якщо станеться, чого я не хотів би, гуманітарна катастрофа в Криму з точки зору забезпечення водою ... Тому питання про воду окремо може бути розглянуто у разі гуманітарної катастрофи, а не в плані" дай воду, тому що цього хоче Росія ", - сказав Кравчук. Кравчук підкреслив, що на даний момент всю відповідальність за те, що відбувається в Криму, несе Росія. Це стосується і питання забезпечення водою населення.
Суспільство Перехід на літній час: коли і куди перевести годинник Як раніше повідомляла Аналітична Служба Новин (АСН), народні депутати України не прийняли законопроект №4201, який передбачає відмову від переведення годинників на літній і зимовий час. Однак, хоч би яке рішення не прийняли депутати - переведення годинників в країні все одно б стався, так передбачено було в даному законопроекті. Планувалося, що час буде переведено в березні, а потім - в жовтні 2021-го годинники переведуть в останній раз, так як зимовий час є для нашого часового поясу природним.Стрілки на одну годину вперед потрібно перевести в ніч з суботи на неділю - з 27 на 28 березня о 03:00. Таким чином спати нам доведеться на одну годину менше. Відзначимо, що сучасні електронні гаджети самі справляються з цією функцією, а ось годинник зі стрілками і інші застарілі пристрої доведеться підкручувати. Сезонне переведення часу в нашій країні здійснюється двічі на рік - в останню неділю березня - на годину вперед, а в останні вихідні жовтня - на годину назад.
Події "Проти лома немає прийому". У Росії вбили дворазового чемпіона світу зі змішаних бойових мистецтв в ході звичайної бійки Як повідомляють російські ЗМІ зі слів колишнього і. о. глави адміністрації Моздокского району Олега Хабалова, в Моздоку (Північна Осетія) в бійці в ресторані смертельне поранення отримав боєць змішаного стилю (ММА) Алан Хадзієв. "Який хлопець був! Вчора ще спілкувався з ним ... Як же так? Співчуваю всім рідним, та й усім нам співчуваю!", - написав екс-чиновник. Президент федерації MMA Північної Осетії Ібрагім Тібілов назвав подію «трагічною випадковістю».Тібілов розповів, що Хадзієв приїхав напередодні в Моздок, щоб повінчатися з дружиною і повернутися в Москву готуватися до чергового бою. Перед від'їздом він з друзями вирішив зайти в ресторан. Увечері в цьому ресторані зав'язалася ДРУК, в результаті якої троє отримали колото-різані рани одним з потерпілих виявився спортсмен. Він отримав удар в серце ножем, згорнувши бійку Слідство ведеться за кримінальними статтями «вбивство» і «замах на вбивство двох і більше осіб». Хадзієв був чемпіоном за версією FCF (повноконтактний рукопашний бій) MMA.
Суспільство оформление ленты  Синоптик розповіла де потеплішає вже сьогодні Народний синоптик Наталка Діденко в своєму Telegram каналі поділилася інформацією про прогноз погоди на найближчий час.За її інформацією в п'ятницю, 26 березня, погода в Україні покращиться, однак в деяких регіонах будуть спостерігатися опади.Так сьогодні 26 березня, протягом дня температура повітря буде коливатися в районі від +6 ° C до +12 ° C. Вітер очікується північно-східний, але не сильний, а помірний. Це суттєва зміна температури, адже ще минулої ночі було відчутні мінуса Опади у вигляді дощу і мокрого снігу ще не покинули межі України і будуть відзначатися в її південній частині та на південному сході.На решті території України буде сухо, оскільки антициклон Margarethe буде витісняти фронту з циклоном подалі. Так, і в Києві 26-го березня видасться сонячний і теплий день при температурі повітря близько + 8 ° C. Крім того, Діденко розповіла, чого чекати від погоди у вихідні. За її словами, потеплішає ще на кілька градусів, але в понеділок температура повітря знову почне трохи опускатися. Але незважаючи на це наступний тиждень вже явно порадує теплом, оскільки очікується до + 12 ° C ... + 16 ° C.
Суспільство оформление ленты  Прогноз погоди на останні вихідні березня Наталка Діденко поділилася своєю інформацією про прогноз погоди на вихідні зі свого каналу в Telegram. Вона зазначила, що в сучасному світі поняття "вихідний" стало для багатьох умовністю в зв'язку з карантином і локдаунамі. Однак весна за вікном все сильніше вступає в свої права і найближчі вихідні стануть чудовою нагодою "провітритися і підставити сині авітамінозних носи сонечку." У суботу лівий берег Дніпра ще не позбудеться вологих хмар - там буде або хмарно, або іноді пройдуть невеликі опади. Однак на решті території суботу пройде без істотних опадів. У неділю атмосферний фронт принесе дощі в західні, північні і центральні області, а ввечері фронт дійде до Одеської області. Східна частина 28-го березня побуде в сухій погоді.Температура повітря, як весняний вітер - легковажно носиться по градусної шкалою. 27-го березня в Україні повсюдно потеплішає, очікується протягом дня + 8 + 13 градусів, на Заході + 10 + 16 градусів, на Донеччині, Луганщині, в Дніпрі з районами і в Запоріжжі трохи свіже, + 7 + 9 градусів. У неділю, 28 березня, через діяльність холодного атмосферного фронту, на Заході України знову похолодає до + 6 + 9 градусів, хоча на решті території ще побуде тепла погода. У понеділок-вівторок прохолодна погода охопить більшість областей України. Синоптик сподівається, що 31 березня - 1 квітня нарешті повернеться справжнє весняне тепло. У Києві в суботу без опадів. в неділю очікується дощ.
Дозвілля Прикмети на сьогоднішній день. Що варто зробити обов'язково Православною церквою 26 березня шанується святителя Никифора, патріарха Константинопольського (758-828). У Народі день так и назвали: Никифоров день. В цей день сонце Вже Гріє по ІНШОМУ. Весна вступає в свои права. Сніг начинает сильно тануті. Тому в лісі стежки почінають чорніті и видно землю. Рибалка ще можна по последнего дня сходити на зимову риболовля. Зі свого боку ми Хотіли б відзначіті, что в зв'язку з глобальним потеплінням віпробовуваті частку на начавшем підтаваті льоду НЕ Варта. прикметиУ цею день можна звернути Рамус - Які птахи дерло прілетілі Із зімівлі. Если прілетять дерло зяблики, то буде холодно, если Жайворонка, то тепло. Если прілетілі в цею день гуси, то очікуйте врожайного року. Если туман день 26 березня, то буде дощових літо. Коли березовий сік з дерева невпінно тече, очікуйте непогожої літа. Если 26 березня сонячний день, то очікується відмінний урожай зернових. Коли почуєте грозу в цею день и вітер буде дути з півночі, то очікуйте холодну весну. І коли вітер з півдня, то весняна погода буде теплою. Що можна делатьМожете сходити на Риболовля в цею день - будите з хорошим уловом. Пан необходимо поміті підлогу в будинку. Вода в цею день має цілющу силу. Если ви помієте підлогу 26 березня, то за повір'ям цілий рік ніхто в родіні НЕ захворіє. Чого нельзя делатьЧи не сваріться з дружиною або чоловіком в цею день, так як если ви це Зроби, то практично Неможливо буде вам помірітіся. Чи не ходіть до лісу 26 березня - це поганий знак. Чи не можна рубати дерева и кущі в цею день - ви можете наклікаті біду на себе. Чи не беріть гострі предмети в руки, є велика ймовірність, что можна порізатіся. Чи не розказ сни, Які насніліся вам з 25-26 березня. Денний сон 26 березня - НЕ збудеться.
Коронавірус Інфекціоніст назвав чотири причини погіршення ситуації з пандемією в Україні Вже ні у кого немає сумнівів, що країна переживає черговий спалах пандемії коронавируса. Сьогодні ми вперше перевищили 18 тисяч хворих за день. Мудик давно стверджують, що сам коронавірус теж мутує і якщо штам вірусу в минулому році в основному вражав старшу вікову групу, то на сьогоднішній день перебіг хвороби сильно змінилося і вірус почав вражати все вікові групи. Євген Дубровський, відомий лікар-інфекціоніст, в ефірі телеканалу "Україна 24", пояснив чому коронавірус в Україні став важчим, ніж раніше і чим буде відрізнятися весняна спалах від осінньої. Він зазначив, що в лікарнях України зараз складна ситуація і хворих стає все більше. "Ситуація в лікарнях зараз дуже складна, тому що другий спалах в порівнянні з осінньою спалахом важче. Це пов'язано з багатьма причинами. По-перше, весняний авітаміноз, по-друге, важка зима, по-третє, люди живуть цілий рік в страху, паніці, напрузі, і це не позначається сприятливо на їхнє здоров'я ", - розповів фахівець. Ще однією причиною погіршення ситуації з коронавірусів, лікар назвав появу нових штамів захворювання. "Плюс з'явилися нові циркулюючі штами, довести їх більш високу летальність важко, але те, що вони легше передаються - безперечно. Ми поки не можемо стверджувати, що люди гинуть більше, і смертність вища. Але також не слід забувати, що ненадання своєчасної допомоги тим хронічним пацієнтам, які цілий рік її не отримували в належній мірі, теж позначається, це теж відсоток до смертності ", - пояснив Євген Дубровський.
Політика Закон про статус ветеранів ОУН-УПА набрав чинності Закон про посилення соцзахисту учасників боротьби за незалежність України в 20-му столітті, що розширює перелік учасників бойових дій (УБС), вступив в силу рівно два роки тому 26 березня 2019 року. Згідно з документом, статус учасника бойових дій надається особам, які брали участь у всіх формах збройної боротьби за незалежність України, в тому числі в складі Української повстанської армії (УПА), які воювали проти німецько-фашистських загарбників на окупованій території України в 1941-1944 роках. В Українській народній революційній армії, Українській повстанській армії отамана Тараса Боровця «Поліська Січ» і підрозділах Організації українських націоналістів, визнаних борцями за незалежність України в минулому столітті законом «Про правовий статус і пам'яті борців за незалежність України». Нагадаємо, що цей законопроект парламент ухвалив у грудні 2018 року.
Суспільство Не одна Україна на піку пандемії. Польща теж третій день б'є свої антирекорди Як раніше повідомляла Аналітична Служба Новин (АСН), Україна 26 березня перший раз перевищила показник в 18 тисяч нових заражень в добу. Все частіше з різних джерел чутна інформація про необхідність переведення в повний локдаун всієї країни. У сусідів не набагато краща ситуація. Так в Польщі вже з 20 березня був введений режим національного локдауна - з тих пір припинили роботу готелю, крім деяких винятків, торгові центри (за винятком продуктових магазинів, аптек, кіосків преси), кінотеатри, театри, музеї, гірськолижні траси, басейни, спортзали , сауни, ресторани, бари, тенісні корти і казино. Однак це мало допомогло ситуації з коронавірусів. Згідно з інформацією RMF24, дані про ситуацію з пандемією в Польщі оприлюднило Міністерство охорони здоров'я. Згідно з цією інформацією в Польщі добовий приріст заражень коронавірусів встановив новий максимум, вперше перевищивши 37 000 випадків.За останню добу зареєстрували 37 084 нових хворих. Це вже третій день поспіль найвищий показник за весь час епідемії. Напередодні повідомили про понад 34 000 заражень, в середу - майже 30 000. Варто відзначити, що населення Польщі приблизно як і в Україні і становить 38 мільйонів чоловік. 25 березня Сейм анонсував нові обмеження, які вступлять в силу з суботи, 27 березня - закривають дитсадки та перукарні, а також великі магазини меблів і будматеріалів. У тих магазинах, яким дозволено працювати, встановили обмеження на кількість відвідувачів. Компаніям рекомендується перевести своїх працівників на дистанційну роботу у всіх випадках, коли це можливо. Така рекомендація стосується і державних установ.
Політика Макрон назвав дії Росії і Китаю світовою війною нового типу Президент Франції Еммануель Макрон вважає, що Європа зіткнулася з світовою війною нового типу через пандемію коронавірусу і дій Росії і Китаю щодо вакцин. На його думку, ці країни намагаються впливати на хід подій своїми вакцинами. Про це пише Figaro. Макрон вважає, що Європі потрібно бути самостійною у питанні виробництва вакцин від коронавірусу. "Ми створили можливість виробляти (вакцину – ред.). Ми знаходимося в процесі створення потенціалу для виробництва вакцин другого покоління", - сказав французький глава. Макрон підкреслив, що ЄС розробив комплексну політику, що дозволяє йому у другій половині поточного року вийти на потужність виробництва близько 2-3 млрд доз вакцин на рік. "Ми зможемо задовольнити наші потреби і масово експортувати", - упевнений президент.
Політика У Путіна відреагували на слова Макрона про "нову світову війну" через пандемію В Кремлі не згодні з заявою президента Франції Еммануеля Макрона про "нову світову війну" у сфері вакцин від коронавірусу. Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Росія не використовує пандемію в якості інструменту впливу. Про це повідомляє ТАСС. Пєсков заявив, що між Володимиром Путіним і Макроном склався довірчий діалог, однак з деяких питань є розбіжності. "Ми абсолютно не згодні з тим, що Росія чи Китай ведуть якусь війну, і ми абсолютно не згодні з тим, що Росія чи Китай використовують пандемію коронавірусу і вакцинну проблематику в якості якогось інструменту впливу", - сказав Пєсков. Раніше Макрон заявив, що Європа зіткнулася зі "світовою війною нового типу" через пандемію коронавірусу і дій Росії і Китаю в області вакцин. На його думку, ці країни намагаються впливати на хід подій своїми вакцинами.
Економіка Найдорожча пробка в світі - 400 мільйонів доларів на годину Через затори в Суецькому каналі світова торгівля зазнає збитків у розмірі 400 млн доларів кожну годину. Через канал проходить близько 12% всіх глобальних поставок. Про це пише Forbes з посиланням на підрахунки судноплавної компанії Lloyd's List. Відзначається, що контейнеровоз Ever Given, що сів на мілину в Суеці, заблокував у каналі понад 230 суден. Аналітики вважають, що відновити рух навряд чи вдасться раніше початку наступного тижня. За словами експертів, кожен день простою Ever Given "додає затримки до нормального вантажопотоку". Вони прогнозують виникнення нових проблем з поставками. Фахівці заявляють, що перебої з поставками вже повною мірою відчули американські імпортери. Затор вплинув і на імпортну торгівлю з Близького Сходу та Індії. Крім того, в Суецькому каналі "законсервовані" і порожні контейнери, які вкрай необхідні для китайського експорту. У Всесвітній раді судноплавства відзначають, що добова пропускна здатність каналу становить 106 судів, і що кожен зайвий день простою вимагатиме все більше часу для відновлення поставок. Як повідомлялося, вчора ціни на нафту знижувалися, попри затор в Суецькому каналі.
Кримінал Черговий треш TikTok-а: згвалтували і розгромили квартиру в прямому ефірі У Росії слідчим комітетом розпочато перевірку після проведення в соціальній мережі треш-стріму, де молоді люди в прямому ефірі громлять квартиру своєї знайомої, саму жінку вони нібито згвалтували, повідомив РІА Новини офіційний представник Суськ РФ по Ярославській області Євген Сучков.Раніше в соціальній мережі TikTok двоє хлопців провели онлайн-трансляцію погрому квартири своєї знайомої - вони били посуд і горщики з квітами, ламали холодильник і двері. Все це вони робили за донати від глядачів. У сусідній кімнаті знаходилася 30-річна господиня квартири, до якої вони прийшли в гості і, за даними ЗМІ і соцмереж, напоїли і згвалтували. В даний момент ці відеозаписи видалені, але фрагменти частково присутні в ЗМІ і соцмережах. "За інформацією, опублікованою в мережі інтернет, про можливі протиправні дії по відношенню до жінки - мешканки Ярославля проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято процесуальне рішення", - розповів Сучков. Всі учасники інциденту встановлені, є повнолітніми, підкреслив він.
Дозвілля День обіцяє бути непередбачуваним. Гороскоп на 27 березня 27 березня дороговказною зіркою в вашому гороскопі стануть бажання і почуття, так що день обіцяє бути непередбачуваним, насиченим, але в цілому успішним. Навіть якщо ви спланували цей день заздалегідь «від» і «до», вам навряд чи вдасться виконати всі пункти цього плану. Овен27 березня ви будете налаштовані на творчий лад. Якщо вам пощастить, це буде помічено, що завжди корисно, навіть якщо це і не принесе конкретних плодів вмить. ТелецьУ середу у вас може з'явитися нав'язлива ідея, яка не дасть вам спокою, поки ви не здійсните її в життя, або не переконаєтеся в повній її неспроможності. Спілкуватися з вами буде непросто. БлизнюкиЗайміться сьогодні чимось новим, тим, що ви ніколи раніше не робили. Ви отримаєте від цього величезне задоволення. Єдиною проблемою нині може стати реакція близьких на вашу поведінку. Рак27 березня кордони буття розсунуться перед вами і все буде здаватися трохи іншим, ніж раніше. Придивіться, може сподобається? ЛевУ середу слід сприймати серйозно, навіть якщо вони викликають у вас напади нестримного сміху. Тим більше, що наслідки їх ви дуже скоро на собі відчуєте. ДіваУ середу відстань між моментом виникнення ідеї і її здійсненням може сильно скоротитися. Це ненадовго, використовуйте момент. Ніема своїх ідей - запозичте чужу. Терези27 березня вам може бути все дуже цікаво . Краще задовольняти цікавість якимось безневинним способом, за допомогою книги, наприклад. Збір ж і поширення чуток може негативно відіб'ється на ваших з кимось стосунки. СкорпіонУ середу ви можете злегка збитися з курсу. Нічого особливо страшного вам не загрожує, це обернеться лише кумедною пригодою, яка, правда, може виявитися трохи дорогуватою. Стрілець27 березня якраз той день, про який ви надалі скажете "Не було б щастя, та нещастя допомогло". Що б нині не трапилося - хеппі енд вам забезпечений. КозерігНе варто скромничати надміру. Дозвольте оточуючим палити вам фіміам і дудіти в вашу честь в фанфари. Нехай розважаються, якщо вже їм так хочеться. Та й вам приємно буде. ВодолійЦей день надасть вам великі можливості щодо вкладення коштів у справу. Але будьте пильні, серед них вам можуть зустрітися нові МММи. РибиНавіть у суперзірок є деякі потреби, а оскільки ви навряд чи є такий, для їх задоволення вам буде потрібно докласти певних зусиль. Розважтеся ввечері.  
Дозвілля Астропрогноз на квітень: не пропустіть можливості, які будуть підвертається У квітні необхідно слідувати законам процвітання. Це один з найпродуктивніших місяців для фінансових справ, роботи, активності в цілому. Корисними можуть виявитися помірні, але постійні фізичні навантаження, прогулянки, водні процедури, масаж. Астрологи радять займатися собою, а також не випускати можливості, які будуть вам підвертається. Уважність - головна зброя будь-якого мисливця за удачею в квітні. Овен В цілому цей місяць для Овнів буде дуже позитивним, вкрай вдалим і наповнить життя цих людей сенсом. Розпочнеться квітень з енергетичного сплеску, який зажадає від представників цього Знака більше динаміки і мотивації. Овнам можна буде братися за будь-які справи, вирішувати будь-які проблеми, пускатися в погоню за любовним або фінансовим щастям. На початку місяця варто звернутися за допомогою до п'яти важливим правилам залучення грошей. Овнам доведеться в кінці квітня трохи зменшити темп, тому що зірки і планети змінять настрій на нейтральне. З 20 березня варто користуватися тактикою хижака - потрібно виглядати можливості, але не бігти попереду паровоза. Телець Тельцям необхідно встигнути зробити всі основні справи до 19 числа. Після 19 березня планети і зірки стануть менш позитивними. Розпочнеться період, в який можливо поява нових негараздів і досить неприємних проблем. Багато з них почнуть надавати на Тельців вплив. Щоб це не зруйнувало віру в себе, їм необхідно не відкладати рішення на потім. До 19 числа потрібно постаратися вирішити всі найважливіші проблеми, щоб кінець місяця присвятити розміреним роботі та відпочинку. В останні дні квітня краще більше відпочивати і не тиснути на газ. Незважаючи на негативний настрій зірок і планет, можливі будуть доленосні зустрічі. Перед важливими справами бажано користуватися змовами на удачу. Близнюки Представникам цього Знака в квітні варто віддати себе повністю справах фінансової сфери. Існує три способи позбутися від фінансових проблем, і всіма ними Близнюкам краще частіше користуватися до 16 числа включно, поки планети і зірки будуть налаштовані негативно. Їх перебування в серйозному дисонансі викличе такі побічні ефекти, як забудькуватість і перепади настрою. Друга половина місяця пройде стабільно, вдасться вирішити важливі проблеми, з якими доведеться зустрінеться до 16 числа. У спілкуванні з людьми варто пам'ятати про те, що не можна давати нікому порожніх обіцянок. Обман і лицемірство - найстрашніші вороги удачі. Трохи самокритики, а також здорового розрахунку піде на користь Близнюкам. Рак Ракам варто звернути увагу на період після 10 квітня. У настрої планет почнеться хаос, який відіб'ється на всіх сферах життя. Зрозуміти, що життя скоро зміниться, допоможуть п'ять ознак. За ними стоїть пильно стежити, щоб забезпечити собі спокійний і м'який поворот долі. Після 10 числа краще займатися тільки злободенними проблемами і обов'язками. Перші десять днів квітня будуть позитивними і продуктивними, так що можна встигнути все зробити заздалегідь, щоб потім не довелося розгрібати проблеми в період, коли хочеться відпочивати і розслаблятися. Спокійні домашні клопоти в квітні допоможуть Ракам уникнути депресій і апатії. ЛевНеобачні вчинки для Львова не несуть в собі потенційну небезпеку. Це зовсім не означає, що потрібно бігти в казино грати в рулетку і ставити на кін квартиру. Поспішне прийняття рішення буде корисним тільки в помірних кількостях і в усьому, що стосується любові, взаємовідносин або спілкування. З 20 квітня Левам потрібно бути більш послідовними і спиратися у всьому на здоровий глузд. У важкі хвилини корисними будуть шепотки на удачу. В інший час варто не боятися йти вперед і боротися за своє щастя будь-якими методами. Це не час для сентиментальності. Світле майбутнє вже настає - потрібно лише простягнути руку, щоб торкнутися його. Діва Перші пару тижнів Дівам краще користуватися простими щоденними вправами, які допоможуть стати щасливішим. Після 16 квітня буде простіше володіти собою і контролювати ситуацію, тому що енергетичний фон вирівняється, стане більш сприятливим. Навіть в цьому випадку астрологи радять не братися за все відразу, а зберігати послідовність дій. Також фахівці рекомендують в квітні навчитися говорити людям «ні». Допомога допомогою, але краще не риспиляться, перебуваючи в дуже хиткому положенні. Квітень - місяць, в якому на компроміси йти не можна. Це стосується компромісів з оточуючими і з самими собою в рівній мірі. Терези Терезам до 19 квітня треба встигнути зробити все найважливіше, тому що починаючи з 20 числа зірки і планети зіткнуться із занепадом енергетики. Цей місяць відзначиться великими злетами і серйозними падіннями. Останніх вдасться уникнути тільки при наявності здорового глузду і обережності. Астрологи настійно радять представникам цього Знака не ділитися своїми планами з оточуючими. Квітня краще присвятити отримання нових знань. Перевіряти їх на практиці буде зарано, але при наявності позитивних умов можна ризикнути. Корисний буде також сомоаналіз. Терезам потрібно зрозуміти, що вони не ідеальні і мають деякі аспекти поведінки, які можна було б поліпшити. Прагнення стати найкращою версією себе окупиться сповна. СкорпіонСкорпіонам необхідно буде допомагати близьким і друзям в міру можливостей, але уникати при цьому фанатичного альтруїзму. Ніяких крайнощів, це дуже стабільний час, в який Скорпіони можуть знайти щастя і стати тими, ким давно мріяли. Можна сміливо починати важливі проекти, вибирати новий шлях в звичних справах, міняти роботу, знайомитися з людьми. Це ідеальний час як для фінансових справ і роботи, так і для любовних пригод. Непередбачувані перепади настроїв практично виключені, тому що планети будуть перебувати в повній гармонії одна з одною. Скорпіони знайдуть можливість зосередитися на інтелектуальній роботі. Варто також пам'ятати про закон тяжіння думок, який виявиться особливо актуальним в квітні. СтрілецьПоліпшити самопочуття і настрій в квітні Стрільцям допоможуть три корисні практики. Особливо корисними вони опиняться починаючи з 10 квітня. У цей день відбудуться важливі зміни в настрої планет. Вони приведуть до появи нової мотивації, нових можливостей, а також нових проблем. Стрільцям потрібно ступити на творчий шлях, наповнений добром і бажанням допомагати оточуючим. У справах кар'єри і бізнесу Стрільцям не зашкодить холоднокровність, розважливість і навіть хитрість. У разі появи будь-яких дилем на життєвому шляху, цим людям варто робити вибір на свою користь, тому що бути хорошими для всіх і залишатися на вершині одночасно не вийде. Козеріг Козерогам вдасться знайти своє призначення в квітні, але для прискорення цього процесу краще скористатися трьома духовними способами. Взагалі, квітень буде одним із найспокійніших для козерогів місяців в усьому 2019 році. Це дуже позитивне час, в яке не можна втрачати ні хвилини: навіть мінімальної мотивації буде досить для найкращих результатів. Цим людям не завадить рішучість, якої ніколи не буває мало. Позитивні надмірності гарні, а ось негативні звички краще не зводити в абсолютну ступінь. У відносинах з людьми Козерогам допоможе щирість, відсутність злоби і заздрості. Не потрібно нікому вставляти палки в колеса, адже зло і негативні емоції мають властивість повертатися. Водолій Водоліям астрологи рекомендують зберігати послідовність дій, не стрибати від однієї задачі до іншої. Потрібно також прислухатися і придивлятися до дрібниць, до порад оточуючих людей. На горизонті можуть виникнути завдання і проблеми, з якими допоможуть впоратися боржники Водоліїв. Прийшла пора нагадати людям про те, що колись вони отримували допомогу. В любовній сфері можливе досягнення успіху для тих, хто поки самотній. Водоліям, які в пошуках, можна скористатися гороскопом знайомств, щоб дізнатися, як складуться їхні майбутні відносини. А ось заздрісні Водолії можуть втратити друзів і товаришів. Ліками від таких бід послужить прагнення підвищити свою самооцінку. Риби Рибам астрологи радять сфокусуватися на любовній сфері життя. Обряди на залучення любові допоможуть Рибам отримати те, чого вони хочуть - стабільності або нових відносин, романтики, пригод. Що стосується взаємин з людьми в цілому, то Рибам краще не перекладати відповідальність на інших. У квітні недоброзичливці можуть розпускати чутки про близьких, так що не варто вірити вигадкам малознайомих людей. Астрологи радять звертати частіше увагу на дрібниці, а також боротися з імпульсивністю. Іноді потрібно бути прикладом для наслідування, і Риби, згідно з астропрогнозом на квітень, відчують це. Вплив космосу на життя представників цього Знака буде дуже позитивним, особливо в першій половині квітня.
Дозвілля Зірки дарують чуттєвість: любовний гороскоп на 27 березня 27 березня зірки дарують чуттєвість і перемогу емоцій над логікою, при цьому здоровий прагматизм і егоїзм залишається при вас. Іншими словами, цей день створений для того, щоб отримати максимум вигоди і задоволення в першу чергу для себе - навіть в справах любовних. Овен «Звичка понад нам дана, заміна щастя вона». Пушкін написав ці рядки більше двох століть тому, проте з тих пір нічого не змінилося, і сьогодні ви в цьому переконаєтеся. Вас дивно буде тягнути до людини, який раніше носив горде звання вашого улюбленого, а зараз залишився не більше ніж спогадом. Що з цієї тягою робити - вирішувати вам. Телець 27 березня вашій коханій людині буде дуже важливо знати, що ви поруч. Нехай навіть не фізично, зате абсолютно точно морально. Підтримайте його, погодьтеся з ним, скажіть, що він має рацію, а всі інші говорять нісенітниці. Йому полегшає, він буде вам вдячний. Близнюки Вам здавалося, що ви знаєте вашу половинку напам'ять, вона передбачувана на десять кроків вперед. Сьогодні вам доведеться переглянути свою точку зору, причому кардинально. У цей день ваша кохана людина викине таке, що залишиться тільки дивуватися, звідки що взялось. Рак Для того щоб вас любили ще більше, сьогодні варто хоча б годину свого часу приділити зовнішності. Ідеальним варіантом було б, звичайно, відвідування косметичного салону, але цілком можна обійтися і гарячою ванною з ароматними оліями і склянкою корисного для здоров'я соку. Лев27 березня перед вами відкриється кілька досить привабливих перспектив, одна інший привабливіше. Вам і вашій коханій людині доведеться досить спішно вибирати, яка з них вас більше приваблює, тому що зволікання для вас буде практично смерті подібно. Діва Постарайтеся в середу говорити з вашим коханою людиною тільки на ті теми, які йому дійсно цікаві. В іншому випадку ви з тим же успіхом можете поспілкуватися зі стінкою або з його фотографією. Якщо вам вдасться домогтися його уваги і прихильності, вважайте, що в цей день ви стали переможцем! Терези Не соромтеся сьогодні зробити комплімент сподобався вам представника протилежної статі або посміхнутися у відповідь на чиюсь посмішку. Всі ці невигадливі дії можуть принести багаті плоди. Скорпіон Не варто шукати в середу таємних смислів у діях вашої коханої людини. Швидше за все, їх просто не буде: він буде діяти рівно так, як будуть підказувати йому його совість і інтуїція. І трошки здоровий глузд. Мабуть, зрозуміти можна буде тільки мотивацію останнього. Стрілець 27 березня ваша кохана людина чомусь вирішить, що він вас не гідний і почне активно вам це доводити. Цілком можливо, у нього це навіть вийде. Якщо ви самі цього захочете. Якщо ж немає, постарайтеся переконати його у протилежному: навіщо вам половинка із заниженою самооцінкою? Козеріг У середу ваша кохана людина виконає будь-яку вашу примху - тільки попросіть його краще і очі зробіть якомога більше жалісливими. Так, каприз повинен бути виконуваним, тому що норкову шубу або білий лімузин вам за помахом ока піднести в дар все ж не зможуть. Водолій 27 березня ваша кохана людина буде постійно присутній з вами поруч, коли ви будете займатися своїми справами, але його присутність анітрохи вас не збентежить. Навпаки, воно дозволить вам відчути себе дуже надійно, затишно і захищено. Як ніколи. Риби У середу дуже важливо, щоб вас оцінили близькі і рідні вашої коханої людини, щиро і по достоїнству. Тому проявите себе з кращого боку. Однак не захоплюйтеся занадто яскравими фарбами і занадто сміливими мазками в малюванні власного портрета. Будьте акуратніше.

Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів




/-0,40046691894531-/ /-pc-/
Top