counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Астропрогноз на квітень: не пропустіть можливості, які будуть підвертається


Переглядів: 434


Астропрогноз на квітень: не пропустіть можливості, які будуть підвертається

У квітні необхідно слідувати законам процвітання. Це один з найпродуктивніших місяців для фінансових справ, роботи, активності в цілому. Корисними можуть виявитися помірні, але постійні фізичні навантаження, прогулянки, водні процедури, масаж. Астрологи радять займатися собою, а також не випускати можливості, які будуть вам підвертається. Уважність - головна зброя будь-якого мисливця за удачею в квітні.

Овен

В цілому цей місяць для Овнів буде дуже позитивним, вкрай вдалим і наповнить життя цих людей сенсом. Розпочнеться квітень з енергетичного сплеску, який зажадає від представників цього Знака більше динаміки і мотивації. Овнам можна буде братися за будь-які справи, вирішувати будь-які проблеми, пускатися в погоню за любовним або фінансовим щастям.

На початку місяця варто звернутися за допомогою до п'яти важливим правилам залучення грошей. Овнам доведеться в кінці квітня трохи зменшити темп, тому що зірки і планети змінять настрій на нейтральне. З 20 березня варто користуватися тактикою хижака - потрібно виглядати можливості, але не бігти попереду паровоза.

Телець

Тельцям необхідно встигнути зробити всі основні справи до 19 числа. Після 19 березня планети і зірки стануть менш позитивними. Розпочнеться період, в який можливо поява нових негараздів і досить неприємних проблем. Багато з них почнуть надавати на Тельців вплив. Щоб це не зруйнувало віру в себе, їм необхідно не відкладати рішення на потім.

До 19 числа потрібно постаратися вирішити всі найважливіші проблеми, щоб кінець місяця присвятити розміреним роботі та відпочинку. В останні дні квітня краще більше відпочивати і не тиснути на газ. Незважаючи на негативний настрій зірок і планет, можливі будуть доленосні зустрічі. Перед важливими справами бажано користуватися змовами на удачу.

Близнюки

Представникам цього Знака в квітні варто віддати себе повністю справах фінансової сфери. Існує три способи позбутися від фінансових проблем, і всіма ними Близнюкам краще частіше користуватися до 16 числа включно, поки планети і зірки будуть налаштовані негативно. Їх перебування в серйозному дисонансі викличе такі побічні ефекти, як забудькуватість і перепади настрою.

Друга половина місяця пройде стабільно, вдасться вирішити важливі проблеми, з якими доведеться зустрінеться до 16 числа. У спілкуванні з людьми варто пам'ятати про те, що не можна давати нікому порожніх обіцянок. Обман і лицемірство - найстрашніші вороги удачі. Трохи самокритики, а також здорового розрахунку піде на користь Близнюкам.

Рак

Ракам варто звернути увагу на період після 10 квітня. У настрої планет почнеться хаос, який відіб'ється на всіх сферах життя. Зрозуміти, що життя скоро зміниться, допоможуть п'ять ознак. За ними стоїть пильно стежити, щоб забезпечити собі спокійний і м'який поворот долі.

Після 10 числа краще займатися тільки злободенними проблемами і обов'язками. Перші десять днів квітня будуть позитивними і продуктивними, так що можна встигнути все зробити заздалегідь, щоб потім не довелося розгрібати проблеми в період, коли хочеться відпочивати і розслаблятися. Спокійні домашні клопоти в квітні допоможуть Ракам уникнути депресій і апатії.

Лев
Необачні вчинки для Львова не несуть в собі потенційну небезпеку. Це зовсім не означає, що потрібно бігти в казино грати в рулетку і ставити на кін квартиру. Поспішне прийняття рішення буде корисним тільки в помірних кількостях і в усьому, що стосується любові, взаємовідносин або спілкування.

З 20 квітня Левам потрібно бути більш послідовними і спиратися у всьому на здоровий глузд. У важкі хвилини корисними будуть шепотки на удачу. В інший час варто не боятися йти вперед і боротися за своє щастя будь-якими методами. Це не час для сентиментальності. Світле майбутнє вже настає - потрібно лише простягнути руку, щоб торкнутися його.

Діва

Перші пару тижнів Дівам краще користуватися простими щоденними вправами, які допоможуть стати щасливішим. Після 16 квітня буде простіше володіти собою і контролювати ситуацію, тому що енергетичний фон вирівняється, стане більш сприятливим. Навіть в цьому випадку астрологи радять не братися за все відразу, а зберігати послідовність дій.

Також фахівці рекомендують в квітні навчитися говорити людям «ні». Допомога допомогою, але краще не риспиляться, перебуваючи в дуже хиткому положенні. Квітень - місяць, в якому на компроміси йти не можна. Це стосується компромісів з оточуючими і з самими собою в рівній мірі.

Терези

Терезам до 19 квітня треба встигнути зробити все найважливіше, тому що починаючи з 20 числа зірки і планети зіткнуться із занепадом енергетики. Цей місяць відзначиться великими злетами і серйозними падіннями. Останніх вдасться уникнути тільки при наявності здорового глузду і обережності. Астрологи настійно радять представникам цього Знака не ділитися своїми планами з оточуючими.

Квітня краще присвятити отримання нових знань. Перевіряти їх на практиці буде зарано, але при наявності позитивних умов можна ризикнути. Корисний буде також сомоаналіз. Терезам потрібно зрозуміти, що вони не ідеальні і мають деякі аспекти поведінки, які можна було б поліпшити. Прагнення стати найкращою версією себе окупиться сповна.

Скорпіон
Скорпіонам необхідно буде допомагати близьким і друзям в міру можливостей, але уникати при цьому фанатичного альтруїзму. Ніяких крайнощів, це дуже стабільний час, в який Скорпіони можуть знайти щастя і стати тими, ким давно мріяли. Можна сміливо починати важливі проекти, вибирати новий шлях в звичних справах, міняти роботу, знайомитися з людьми.

Це ідеальний час як для фінансових справ і роботи, так і для любовних пригод. Непередбачувані перепади настроїв практично виключені, тому що планети будуть перебувати в повній гармонії одна з одною. Скорпіони знайдуть можливість зосередитися на інтелектуальній роботі. Варто також пам'ятати про закон тяжіння думок, який виявиться особливо актуальним в квітні.

Стрілець
Поліпшити самопочуття і настрій в квітні Стрільцям допоможуть три корисні практики. Особливо корисними вони опиняться починаючи з 10 квітня. У цей день відбудуться важливі зміни в настрої планет. Вони приведуть до появи нової мотивації, нових можливостей, а також нових проблем. Стрільцям потрібно ступити на творчий шлях, наповнений добром і бажанням допомагати оточуючим.

У справах кар'єри і бізнесу Стрільцям не зашкодить холоднокровність, розважливість і навіть хитрість. У разі появи будь-яких дилем на життєвому шляху, цим людям варто робити вибір на свою користь, тому що бути хорошими для всіх і залишатися на вершині одночасно не вийде.

Козеріг

Козерогам вдасться знайти своє призначення в квітні, але для прискорення цього процесу краще скористатися трьома духовними способами. Взагалі, квітень буде одним із найспокійніших для козерогів місяців в усьому 2019 році. Це дуже позитивне час, в яке не можна втрачати ні хвилини: навіть мінімальної мотивації буде досить для найкращих результатів.

Цим людям не завадить рішучість, якої ніколи не буває мало. Позитивні надмірності гарні, а ось негативні звички краще не зводити в абсолютну ступінь. У відносинах з людьми Козерогам допоможе щирість, відсутність злоби і заздрості. Не потрібно нікому вставляти палки в колеса, адже зло і негативні емоції мають властивість повертатися.

Водолій

Водоліям астрологи рекомендують зберігати послідовність дій, не стрибати від однієї задачі до іншої. Потрібно також прислухатися і придивлятися до дрібниць, до порад оточуючих людей. На горизонті можуть виникнути завдання і проблеми, з якими допоможуть впоратися боржники Водоліїв. Прийшла пора нагадати людям про те, що колись вони отримували допомогу.

В любовній сфері можливе досягнення успіху для тих, хто поки самотній. Водоліям, які в пошуках, можна скористатися гороскопом знайомств, щоб дізнатися, як складуться їхні майбутні відносини. А ось заздрісні Водолії можуть втратити друзів і товаришів. Ліками від таких бід послужить прагнення підвищити свою самооцінку.

Риби

Рибам астрологи радять сфокусуватися на любовній сфері життя. Обряди на залучення любові допоможуть Рибам отримати те, чого вони хочуть - стабільності або нових відносин, романтики, пригод. Що стосується взаємин з людьми в цілому, то Рибам краще не перекладати відповідальність на інших. У квітні недоброзичливці можуть розпускати чутки про близьких, так що не варто вірити вигадкам малознайомих людей.

Астрологи радять звертати частіше увагу на дрібниці, а також боротися з імпульсивністю. Іноді потрібно бути прикладом для наслідування, і Риби, згідно з астропрогнозом на квітень, відчують це. Вплив космосу на життя представників цього Знака буде дуже позитивним, особливо в першій половині квітня.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою м....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою м....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів
/-1,2763569355011-/ /-pc-/
Top