counter
Архів Повернутись назад 25 Грудня 2016
25 Грудня
Політика Польща вимагає від Росії записи з літака Качиньського Міністерство оборони Польщі звернулося до Російської Федерації з вимогою передати записи розмов, зареєстрованих у кабіні президентського літака Ту-154М, який розбився під Смоленськом у квітні 2010 року, повідомляє "Польське радіо". «Заява російського президента Володимира Путіна на прес-конференції 23 грудня свідчить про те, що Росія має інформацію про зміст розмов між пілотом і пасажирами президентського літака Ту-154М, що не були передані Польщі. У цьому тексті представлена ​​абсолютно фальшива картина перебігу подій, які нібито призвели до трагедії, а заяви російського президента можуть свідчити про те, що записи було сфальсифіковано», - сказано в повідомленні. 23 грудня президент РФ Володимир Путін на прес-конференції закликав припинити спекуляції на трагедії польського Ту-154. Російський лідер заявив, що особисто читав розшифровку розмов пілотів літака, що розбився. Вона свідчить, що один із пасажирів вимагав посадити борт, незважаючи на заперечення пілота.
Події У Раді Федерації виключають версію про теракт на борту Ту-154 Як заявив голова комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Росії Віктор Озеров, причиною катастрофи літака Ту-154 Міноборони РФ у Чорному морі може бути технічна несправність або помилка пілотів. Версія про теракт виключається. Про це повідомляють «РІА Новини». «Версію про терористичний акт ми виключаємо повністю. Літак Міністерства оборони Росії, російський повітряний простір, тут не може бути такої версії», - заявив Віктор Озеров. Нагадаємо, під час виконання перельоту з аеродрому Адлера сьогодні рано-вранці через 20 хвилин після зльоту зник із радіолокаційних радарів літак Ту-154, на борту якого перебувало 92 людини. Пізніше в Міноборони РФ повідомили, що в 1,5 кілометра від берега було виявлено фрагменти корпусу Ту-154 і особисті речі пасажирів.
Політика Нетаньяху викликав до себе послів дев'яти країн після голосування в РБ ООН Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху викликав до Міністерства закордонних справ послів країн-членів Ради Безпеки Організації Об'єднаних Націй, які підтримали резолюцію із засудженням поселенської діяльності Ізраїлю на території Палестини. Про це повідомляє «РІА Новини». «Прем'єр-міністр і глава МЗС Ізраїлю Біньямін Нетаньяху дав указівку Міністерству закордонних справ викликати на розмову послів країн-членів Ради Безпеки ООН, які голосували за резолюцію проти поселенської діяльності Ізраїлю. Зустрічі з послами проходитимуть в індивідуальному порядку», - сказано в повідомленні. Нагадаємо, РБ ООН прийняла резолюцію з вимогою до Ізраїлю припинити поселенську діяльність на територіях Палестини. Цю резолюцію підтримали 14 з 15 членів РБ ООН, зокрема й Україна.

Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе більш енергійним та пристрасним, що допоможе....
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
більше матеріалів




/-0,59109616279602-/ /-pc-/
Top