counter
Архів Повернутись назад 25 Вересня 2016
25 Вересня
Політика Савченко заявила, що в її списку полонених на Донбасі 245 осіб Народний депутат України Надія Савченко в ефірі телеканалу «112 Україна» заявила, що, за її даними, в полоні бойовиків перебуває 245 українців, а не 111, як заявили в СБУ. Журналіст процитувала слова голови Служби безпеки України Василя Грицака, який повідомив, що в полоні бойовиків зараз перебуває 111 українців, але Надія Савченко зазначила, що, за її даними, полонених українців у бойовиків набагато більше. «У списку, який я збираю, більше - 245 осіб. Всі ці дані поки не доведені до кінця. Однак якщо проводити обмін всіх на всіх, то спочатку треба, вибачте за таке слово, провести «інвентаризацію» бранців. Щоб можна було перевірити стан здоров'я всіх людей і порахувати, скільки їх реально в полоні. Щоб можна було озвучити кількість померлих, і зрозуміти, скільки в списку живих, скільки померлих і скільки зниклих безвісти», - заявила Надія Савченко.
Політика Політолог розповів, хто може замінити Путіна Відомий російський політолог Валерій Соловей в інтерв'ю «Радіо Свобода» розповів, хто може змінити Володимира Путіна на посту російського президента. «Зараз є велика ймовірність того, що в Росії будуть проведені дострокові вибори президента. У 2018 року ситуація в Росії буде плачевною, а народні настрої різко погіршаться. Тому цілком реально, що російська влада організуэ вибори президента раніше встановленого терміну. Але в цьому випадку конституцію РФ треба буде змінити. Володимир Путін вже не балотуватиметься в президенти. Для цього є серйозна причина, однак поки я не готовий її озвучувати, оскільки не впевнений в її достовірності. У Кремлі вже озвучують імена восьми наступників Володимира Путіна. І один з таких кандидатів - це губернатор Тульської області Олексій Дюмін. Хоча такий варіант і не дуже реальний», - розповів Валерій Соловей.
Економіка «Нафтогаз» і «Газпром» починають судовий процес у Стокгольмі У неділю, 25 вересня, в Арбітражному інституті Торгової палати Стокгольма почнеться процес за позовом «Нафтогазу України» до російського «Газпрому». Українська делегація поїхала в Стокгольм напередодні, 24 вересня. Раніше очільник «Нафтогазу» Андрій Коболєв на своїй сторінці в Фейсбук повідомив, що 25 вересня в Стокгольмі почнуться усні слухання за контрактом на поставку газу, які триватимуть до 10 жовтня. Сторони не можуть домовитися за контрактом на поставку російського газу семирічної давності. Претензії російського «Газпрому» стосуються штрафів (32 мільярди доларів) за недобір газу за правилом «бери або плати». «Нафтогаз» вимагає зміни ціни, за якою закуповувався газ, відшкодування переплат і скасування заборони на перепродаж газу. Для України важливо виграти суперечку в Стокгольмі, і передовсім це стосується саме правила «бери або плати». Бо за цим правилом претензії «Газпрому» найближчим часом можуть вирости до 60 мільярдів доларів.
Події оформление ленты  У Мережі з'явилося відео вбивства злочинцем поліцейського в Дніпрі У Мережі з'явилося відео вбивства злочинцем поліцейського в Дніпрі. На відео з камер зовнішнього спостереження також видно, що злочинця намагався заблокувати мікроавтобус, але стрілець, погрожуючи зброєю, змусив його водія здати назад.   Нардеп Антон Геращенко на своїй сторінці в соцмережі назвав ім'я вбивці і закликав його добровільно здатися. «Підозрюваний - Пугачов Олександр Андрійович, що знаходилися в розшуку за скоєння інших тяжких злочинів. Зник з місця злочину на Сitroen з-ELYSEE номерний знак -AE7053AA, сірого кольору. Якщо Вам що-небудь відомо про місце перебування вбивці, його зв'язки і контакти, прохання негайно повідомляти за телефоном 102. Також, якщо мене чує сам Пугачов, раджу йому негайно з'явитися у найближчий відділок і здатися поліції. Якщо ти будеш сховатися і намагатися відстрілюватися, то у відповідності з Законом про Національну поліції, ти можеш бути сам застрелений на місці. А так ще маєш шанс отримати довічне», - написав Геращенко. Нагадаємо, сьогодні вранці поблизу автовокзалу в Дніпрі поліція зупинила водія «Сітроена» за порушення правил дорожнього руху. Злочинець застрелив поліцейського і поранив його колегу.    
Політика У СБУ запропонували альтернативу бойовикам, які вчиняють самогубство Спікер Служби безпеки України Олена Гітлянська, коментуючи інформацію про самогубство «екс-прем'єра» фейкової «ЛНР» Геннадія Ципкалова, запропонувала бойовикам на сході України, які побоюються за своє життя, скористатися програмою «На тебе чекають вдома». Про це Олена Гітлянська написала на своїй сторінці в Facebook. «Прочитала, що Геннадій Ципкалов, побоюючись фізичної розправи, прийняв рішення повіситися. У зв'язку з цим звертаюся до Корякіних і компанії, які перебувають у бігах,  - в СБУ успішно працює програма «Повертайся додому», якою скористалися більше 100 колишніх членів незаконних воєнізованих формувань. Вони вже змогли повернутися до своїх рідних. І їм не треба «вішатись». Ми пропонуємо альтернативу милу і мотузці - суд і право на життя», - написала Олена Гітлянська.
Події Патрульного в Дніпрі застрелив колишній боєць «Торнадо» Вбивство працівника патрульної поліції у Дніпрі вранці 25 вересня здійснив колишній боєць батальйону патрульної служби «Торнадо». Про це, з посиланням на правоохоронців, повідомляє РБК. Водночас у прес-службі МВС України повідомили, що за вбивство працівника патрульної поліції в Дніпрі розшукують 33-річного уродженця Росії Пугачова Олександра Андрійовича. «Розшук Олександра Пугачова триває вже більше року. З моменту початку АТО він переїхав з окупованих територій на неокуповану територію України. Зараз для його розшуку та затримання задіяні управління поліції в п'яти областях України. Підозрюваний раніше проживав у місті Торезі Донецької області. З 2015 року перебував у розшуку за незаконне позбавлення волі або викрадення людини, насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом і створення злочинного угруповання», - повідомив перший заступник голови Національної поліції України, начальник кримінальної поліції Вадим Троян.
Політика У «ЛНР» і «ДНР» знищують засновників угруповань: Сталін схвалює Засновники терористичних угруповань «ДНР» і «ЛНР» стають жертвами репресивної машини, яку самі і породили. Про це в блозі написав донецький журналіст Денис Казанський. «Донецькі і луганські сепаратисти так люблять Сталіна і совок, що воскресили сталінщину в її гіршому вигляді - з МГБ, підвалами, тортурами і свавільними розправами. Однак тепер сепаратисти самі зіткнулися з неминучими недоліками сталінського режиму. Вчорашні герої Новоросії стали ворогами і до них застосовуються такі ж методи, які вони використовували раніше. Сталін схвалює», - написав Денис Казанський. Нагадаємо, раніше стало відомо, що в ніч на 24 вересня екс-голова «парламенту ЛНР» Геннадій Ципкалов, затриманий за звинуваченням у спробі нібито державного перевороту, наклав на себе руки.
Події За подіями в Дніпрі відкрито три провадження Весь особовий склад правоохоронних органів Донецької області орієнтований на розшук і затримання вбивці працівників патрульної поліції в Дніпрі. Про це повідомили в прес-службі обласної поліції, пише «Сегодня». В цьому жорстокому вбивстві підозрюють 33-річного уродженця Росії Олександра Пугачова, який раніше служив у розформованому батальйоні патрульної служби МВС України «Торнадо». Як повідомив спікер Національної поліції Ярослав Тракало, за фактом подій в Дніпрі відкрито три кримінальних провадження. За статтею 348 КК України (посягання на життя працівника правоохоронного органу або військовослужбовця), за статтею 262 (викрадення, привласнення вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем) та статтею 115 (умисне вбивство).
Події Очільник поліції Дніпра розповів про мотиви вбивці патрульних Олександр Пугачов відкрив вогонь по патрульних у Дніпрі через те, що боявся, що працівники поліції побачать у базі, що він перебуває в розшуку. Про це розповів очільник патрульної поліції Дніпра Володимир Богоніс, повідомляє «5 канал». «Працівник патрульної поліції сів у службовий автомобіль для оформлення постанови про порушення ПДР. Він вніс у планшет дані порушника, щоб перевірити за базою. Пугачов побачив, що поліцейський перевіряє його за базою, а так як він перебував у розшуку, то підійшов до патрульного і, погрожуючи пістолетом, почав вимагати віддати документи і відкласти табельну зброю. Поліцейський відмовився відкласти зброю, після чого злочинець застрелив правоохоронця і заволодів його зброєю. Також Пугачов відкрив вогонь по напарниці загиблого поліцейського», - повідомив Володимир Богоніс. Нагадаємо, сьогодні вранці в Дніпрі патрульні зупинили автомобіль «Сітроен» за порушення ПДР. Водій почав чинити опір правоохоронцям, а потім зробив у поліцейських кілька пострілів і зник. Працівник поліції від поранень загинув на місці, його напарниця отримала важкі поранення і померла в лікарні під час операції. Пізніше в прес-службі МВС повідомили, що у вбивстві поліцейських підозрюється 33-річний уродженець Росії Олександр Пугачов, який раніше проживав у місті Торезі Донецької області.

Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів




/-0,81196594238281-/ /-pc-/
Top