counter
Архів Повернутись назад 25 Червня 2017
25 Червня
Суспільство оформление ленты  Макрон і Шварценеггер записали відео, в якому тролять Трампа Лідер Франції Еммануель Макрон і колишній губернатор американського штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер записали відео, в якому потролили президента США Дональда Трампа через його відношення до питань зміни клімату. У Facebook Арнольд Шварценеггер з Еммануелем Макроном опублікували відео, на якому вони обіцяють зробити планету знову величною. «З президентом Макроном ми обговорюємо питання навколишнього середовища і «зелене» майбутнє нашої планети», - каже Шварценеггер. «Ми будемо працювати разом, щоб зробити нашу планету знову величною», - додає Макрон. Фраза президента Франції перегукується з гаслом президентської кампанії Дональда Трампа - «Зробимо Америку знову величною». Нагадаємо, раніше Дональд Трамп вивів США з Паризької угоди по клімату, яку в 2015 році підписав Барак Обама. Скандальне рішення Трампа стало остаточним етапом у знищенні спадщини Обами в питаннях збереження навколишнього середовища.
Політика Пораджуся з друзями: Гужва поки не знає, чи вноситиме 500 тисяч застави Головний редактор видання «Страна.ua» Ігор Гужва поки не знає, чи буде за нього внесено призначену судом заставу в 544 тисячі гривень. Про це Гужва заявив після засідання суду в Києві. На запитання журналіста, чи буде він вносити призначену судом заставу, Ігор Гужва відповів, що з цього питання радитиметься зі своїми адвокатами, а також із друзями. «Поки мені ніхто нічого не говорив», - відповів Гужва. Нагадаємо, Ігор Гужва був затриманий правоохоронцями ввечері 22 червня. Проти нього відкрито кримінальне провадження за вимагання. За версією слідства, Гужва разом з подільником Філіпковським вимагав у депутата від Радикальної партії Дмитра Лінька 20 тисяч доларів за нерозголошення компромату. Під час отримання 10 тисяч доларів Гужва був затриманий. 24 червня суд обрав Філіпковському запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Ігорю Гужві присудили утримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі 544 тисяч гривень.
Події оформление ленты  Через нафтовоз у Пакистані живцем згоріли близько 123 осіб У Пакистані десятки людей згоріли живцем під час спроби зібрати нафтопродукти, що розлилися з перевернутої вантажівки. Як стверджують рятувальники, кількість жертв буде рости, бо дуже багато з тих, хто отримав опіки, перебувають у критичному стані, а місцева лікарня не має опікового відділення, повідомляє Al Jazeera. Трагедія сталася поблизу Бахавалпура в провінції Панджабі. У неділю вранці в цій місцевості перекинувся нафтовозів. На місце інциденту зібралася величезна кількість охочих зібрати бензин з перевернувшегося танкера. До того ж інцидент трапився неподалік національної автомагістралі. Люди приїжджали на місце інциденту на своїх авто і мотоциклах. Більшість цієї техніки теж згоріло. Полум'я виникло раптово і за секунду вся територія була охоплена полум'ям. Люди і транспорт згоріли за хвилину, кажуть свідки.
Політика США можуть вийти з ракетного договору з Росією - Politico У США почалася досить серйозна дискусія про необхідність виходу країни з договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності. Конгресмен і голова комітету з ядерних озброєнь Майк Роджерс заявив, що Росія давним-давно не дотримується умов цього договору, "безвідповідально продовжувати дотримуватись договору", передає його слова УНІАН з посиланням на Politico. Нагадаємо, 8 грудня 1987 року в Вашингтоні відбулася радянсько-американська зустріч на вищому рівні, в ході якої Михайло Горбачов і Рональд Рейган підписали безстроковий Договір про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (РСМД), який набув чинності 1 червня 1988 року. Однак частина членів адміністрації США застерігає, що такі дії можуть спровокувати розгортання гонки озброєнь. У Росії вже встигли попередити, що в разі виходу США з договору, "робитимуть свої висновки і вживатимуть заходів".
Наука і технології оформление ленты  Робот Софія на шоу Good Morning Britain злегка налякала ведучих і глядачів Людиноподібний робот Софія справив змішане враження на ведучих і глядачів шоу Good Morning Britain, з'явившись у ньому в якості гості разом зі своїм творцем доктором Девідом Генсоном, засновником компанії Hanson Robotics, пише Газета. В ході інтерв'ю Софія відповідала на запитання ведучих і намагалася зображати людські емоції, деякі з них у робота виходять досить добре. Деякі виглядають досить примітивно. Але справа виявилася не стільки в зовнішності Софії, скільки у її відповідях. І хоча ведучі на початку шоу озвучили, що всі запитання роботу були запрограмовані заздалегідь, відповіді Софії шокували глядачів. І ведучий програми Пірс Морган і більшість глядачів зійшлися на думці, що Софія їх злегка лякає. Ведучі поцікавилися, якого б чоловіка хотіла Софія, і та жартома відповіла, що їй всього від роду 1 рік і вона поки не думає про пару, але в принципі її партнер має бути «супермудрим і супергеніальним». Відповідаючи на запитання, чи будуть роботи колись правити світом, Софія відповіла словами свого творця: «Ми намагаємося налагодити відносини з машинами, які зможуть розуміти нас, а потім і піклуватися про нас». Після шоу багато глядачів у соцмережах висловлювали змішані почуття: «Боже, вона лякає мене. Вона виглядає реальніше, ніж деякі люди, яких я знаю», «Хтось сміявся над її фразою, що скоро вона буде домінувати над людською расою? Я особисто ні».
Кримінал оформление ленты  Дорожнє безумство: у Києві водії влаштували стрільбище посеред дороги У Київському районі Оболонь двоє неадекватних водіїв влаштували перестрілку просто посеред дороги через те, що один водій підрізав іншого. При цьому один забіяка використовував кастет, а інший - травматичний пістолет, повідомляє портал ДТП.kiev.ua.  Інцидент трапився 24 червня, як розповіли свідки, бійка почалася через те, що на виїзді з АЗС на Героїв Сталінграда один водій "підрізав" іншого. Вони почали кричати один на одного з авто, потім, трохи від'їхавши від АЗС, вибігли з машин і почали битися, а потім один почав стріляти в іншого. Всього неадекват випустив у противника близько 8 куль. Водії билися і бігали по території під Московським мостом хвилини три, поки на місце не під'їхали 5 патрулів поліції, КОРД і три "швидкі допомоги". Варто зазначити, що через бійку на цій ділянці дороги скупчилося багато машин, і тільки дивом від хаотичної стрілянини ніхто не постраждав.   Примітно, що один з коментаторів зауважив, що єтот же портал сьогодні вранці публікував інформацію про збитий велосипедиста практично на тому ж місці і в інциденті фігурувала така ж машина і той же чоловік, який пізніше бігав по проспекту з пістолетом.
Суспільство оформление ленты  Знамениті одеські п'ятернята без батька відзначили перший рік життя Знамениті одеські близнюки- п'ятернята Олександра, Дар'я, Давид, Влад і Денис 24 червня відсвяткували свій день народження. Рівно рік тому діти народилися на світ у досить екстремальних умовах, згадує на сторінці в Фейсбук їхня мама, Оксана Кобелецька.  Жінка розповіла, що малюки разом зі старшою сестричкою Алісою побували в Зеленому театрі на Фестивалі близнюків, де зустріли таку силу-силенну добрих людей, що мама змогла відпочити і зайнятися зйомкою малюків. Нагадаємо, раніше АСН повідомляла, що батько знаменитої одеської п'ятірні дітей Сергій Семенов розірвав стосунки зі своєю дружиною Оксаною Кобелецькою. Про це багатодітна мама повідомила на своїй сторінці в соцмережі. На першому дні народження малюків батька теж не було. Принаймні його немає на фото і мама про нього не згадує, хоча все ще зберегла групове фото з ним на обкладинці в Фейсбук.
Суспільство Інформація про майбутній "двотижневий морок на Землі" - фейк Багато сайтів у Мережі, зокрема й українські, знову почали поширювати інформацію про те, що нібито "НАСА попереджає про 15-денну пітьму, в яку зануриться наша планета цієї осені. Ця інформація є повною маячнею і відвертою брехнею, повідомляє Рolitifact. Перший такий допис 2 червня 2017 року з'явилися на NewsForMeToday.com. І хоча користувачі соцмереж писали, що інформація - явно фальшивка, вона все одно передруковувалася іншими сайтами. «НАСА підтверджує, що наша планета Земля зануриться в повну темряву на 15 днів у листопаді 2017 року, все почнеться 15 листопада і триватиме до 29 листопада. Все через якісь особливі події між Венерою і Юпітером», - йдеться в неправдивому повідомленні. Зокрема, подія «розпочнеться 15 листопада о 3 годині ночі і, швидше за все, триватиме до 30 листопада, 16:45», пишуть фантазери. Водночас багатьох читачів не бентежить, що в статті немає прямого посилання на який-небудь статусне джерело. У повідомленні розміщена брехлива цитата вже колишнього директора НАСА Чарльза Болдена, мовляв, той прогнозує, що через затемнення стануться зміни температури повітря на Землі. Разом з тим нагадаємо, що Болден пішов у відставку 20 січня 2017 року, а замість нього пост обійняв Роберт Лайтфут - молодший. У НАСА інформацію про затемнення назвали маячнею. Примітно, що такі неадекватні плітки виникали в мережі періодично з 2015 року.
Спорт ФІФА розслідує справу про допінг у збірній РФ на ЧС-2014 ФІФА розслідує справу про допінг у футбольній збірній Росії на Чемпіонаті світу-2014, повідомляє британське видання Daily Mail. Як повідомляється, ФІФА проводить допінгове розслідування щодо всіх 23 футболістів збірної Росії, заявлених на ЧС-2014, а також 11 гравців, які не потрапили в заявку. Всього під підозру в рамках гучної справи потрапили більше однієї тисячі російських спортсменів, з них 34 футболісти. На думку представників ФІФА, російські футболісти входили в число спортсменів, які були учасниками допінг-програми російського уряду, що діяла з 2011 по 2015 рік. Чиновники відмовилися коментувати хід розслідування, але заявили, що ФІФА має у своєму розпорядженні вагомі докази. Нагадаємо, до складу збірної Росії на ЧС-2014 входили: воротарі Лодигін, Акінфєєв і Рижиков. Захисники Семенов, Березуцький, Ігнашевич, Козлов, Єщенко, Щенніков, Гранат і Комбаров. Півзахисники Глушаков, Самедов, Ілонов, Могилевцев, Жирков, Денисов, Дзагоєв, Файзулін і Шатов, а також нападники Кержаков, Кокорін і Канунніков.
Події Ситуація з водопостачанням у Донецькій області залишається складною Через постійні обстріли з боку непідконтрольних Україні територій з лютого 2017 року Південно-Донбаський водопровід працює у дуже складних умовах, повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій. «Станом на сьогодні на Південно-Донбаському водопроводі працює одна з двох гілок водопроводу. Подача води однієї сіткою дозволяє забезпечити базові потреби регіону в воді. Однак найбільша проблема зараз у тому, що українські фахівці не можуть виконувати ремонтні роботи на лінії зіткнення. Україна просить російську сторону надати доступ до водопроводу для проведення ремонту. Російська сторона Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації гарантій безпеки не дає. Станом на 18:00 суботи 24 червня ситуація залишається незмінною», - сказано в повідомленні.
Політика Жебрівський пропонує новий варіант управління Донбасом Для ефективного управління Донбасом у воєнний час треба об'єднати адміністрації Донецької і Луганської областей. Про це заявив глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає «Радіо Свобода». «На моє переконання, зараз було б правильно зробити загальну військово-цивільну адміністрацію на Донецьку та Луганську області. Керівник цієї військово-цивільної адміністрації повинен бути рівня заступника секретаря РНБО, а також член уряду, щоб невідкладно опрацьовувати ті питання, які є на цих територіях. Його першим заступником має бути військова людина, яка буде здійснювати військову операцію. З цим питанням я хочу звернутися до президента України. Думаю, що проект закону обов'язково буде враховувати ті настанови, які виставив президент», - сказав Павло Жебрівський.
Події Торецьку загрожують техногенні катастрофи У Торецьку через затоплення шахт на поверхню піднімається газ метан, який заповнює підвали житлових і виробничих будівель, що може призвести до вибухів і отруєння населення, повідомляє українська сторона СЦКК. Через пошкодження ділянки водоводу Горлівка-Торецьк вода потрапляє у підземні виробки. Щодня на землю витікає близько 15 тисяч кубометрів води, через що в Торецьку введений дуже жорсткий графік водопостачання. З підвищенням температури повітря ситуація в місті ускладнилася - будь-якої миті може спалахнути епідемія інфекційних захворювань. Відремонтувати водовід можна за 3 дні, але російська сторона СЦКК не дає гарантій безпеки для працівників ремонтних бригад. Також біля Торецька може статися ще одна техногенна катастрофа. На фенольному заводі треба провести роботи з укріплення дамби шламонакопичувача, де вже зібралося близько 33 тисяч тонн рідких відходів, що містять небезпечні речовини. Рівень рідини скоро може досягти критичної позначки. Через обстріли бойовиків виведений з ладу трубопровід, через який раніше відкачували воду. «Переповнення шламонакопичувача призведе до руйнування дамби і отруйний потік рине на селище Новгородське, а потім потрапить у річку Кривий Торець і далі в Сіверський Донець, який є одним з основних джерел питної води для Луганської області та частині Донецької», - сказано в повідомленні СЦКК.
Політика Росія погрожує жорсткими заходами в разі виходу США з ДРСМД Російська Федерація буде змушена застосувати відповідні заходи в разі виходу США з Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності. Про це заявив голова комітету Ради Федерації Росії з оборони і безпеки Віктор Озеров, повідомляє "РИА Новости". «У США немає жодних  підстав звинувачувати Росію в недотриманні Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності. Росія виконала всі зобов'язання зі знищення ракет середньої і малої дальності. Ці ракети були знищені шляхом розпилу при контролі представників американської сторони. Пропозицію Конгресу США про вихід з договору можна розглядати як спробу продовження антиросійської істерії», - заявив Віктор Озеров. Нагадаємо, видання Politico повідомило, що низка конгресменів США від Республіканської партії виступила з пропозицією про вихід США з договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності, так як цього договіру Росія не дотримується.
Політика Порошенко: США можуть ухвалити рішення про зброю для України до жовтня Питання поставок Україні оборонної зброї США може бути вирішене до жовтня поточного року. Про це 25 червня в інтерв'ю українським телеканалам заявив президент України Петро Порошенко. «В ході зустрічі з міністром оборони США, що було підтверджено під час зустрічі в Білому домі, позицію щодо постачання Україні оборонної зброї спробують вирішити ще в межах цього бюджетного року, який триває до жовтня. Також протягом 2-3 місяців в Україну з офіційним візитом приїде глава Міноборони США Джеймс Маттіс, і я сподіваюся, що протягом цього часу будуть підписані «оборонні» угоди з США», - заявив президент України. Крім того, Петро Порошенко розповів, що під час зустрічі в Пентагоні Джеймс Маттіс заявив, що США пишаються Збройними Силами України.

Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
більше матеріалів




/-0,64582180976868-/ /-pc-/
Top